Νέα από την Χάγη ! (βίντεο)

 

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης (ICC), απάντησε στην προσφυγή της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου σχετικά με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε βάρος του Ελληνικού Λαού, ζητώντας νέα στοιχεία από τον Ελληνικό Λαό για να προχωρήσει.

Την εβδομάδα αυτή θα δοθούν οδηγίες και συντονισμός ώστε όλοι μας, σύσσωμοι μια γροθιά να αποστείλουμε στην Χάγη τα συγκλονιστικά και καταιγιστικά στοιχεία που έχουμε ως Ελληνικός Λαός και που μας ζητά το δικαστήριο

πηγή: email Όλγα και Τάνυα Γεριτσίδου 

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : Υπογράψτε όλοι το σχετικό αίτημα προς τον Εισαγγελέα του Ποινικού Δικαστηρίου. Και οι υπογραφές μπορούν να θεωρηθούν απόδειξη και σε κάθε περίπτωση, χωρίς πιέσεις μην περιμένετε και πολλά.

Petition/Αίτημα 

Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν.

Για να υπογράψετε το αίτημα κάντε κλικ εδώ 

Το ιστορικό της πρωτοβουλίας θα το βρείτε εδώ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

(στα αγγλικά εδώ To the prosecutor of the International Criminal Court (ICC): Save Greece! Save the cradle of western civilization! και αναλυτικότερα εδω  Greek financial crisis: The full story )

update 

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε όλες τις προσφυγές 

One comment on “Νέα από την Χάγη ! (βίντεο)

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.