Αγωγή Καρατζαφέρη κατά οικογένειας Γεωργιάδη για οφειλή 42.000 ευρώ

 

image.ashx

 

Στην αγωγή του, η εταιρεία του κ. Καρατζαφέρη αναφέρει ότι η επιχείρηση της οικογένειας Γεωργιάδη αρνείται να αποπληρώσει τέσσερα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών ύψους 42.890 ευρώ!

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στην αγωγή:

– Για τον μήνα Ιούνιο 2012, η εταιρεία του κ. Καρατζαφέρη «City News Α.Ε.» προέβαλε τα προϊόντα της «Γεωργιάδης Λεωνίδας Α. και ΣΙΑ ΕΕ» από 4 Ιουνίου έως 8 Ιουνίου, από 11 Ιουνίου έως 15 Ιουνίου από 18 Ιουνίου έως 22 Ιουνίου και από 25 Ιουνίου έως 29 Ιουνίου. Για το χρονικό αυτό διάστημα η καθαρή αξία των υπηρεσιών που προσέφερε η εταιρεία του προέδρου του ΛΑΟΣ ανέρχεται σε 15.990 ευρώ. Από το ποσό, όμως, αυτό η εταιρεία της οικογένειας Γεωργιάδη έχει καταβάλει μόνο τα 13.690 ευρώ. Επομένως, το οφειλόμενο, σύμφωνα με την αγωγή, ποσό ανέρχεται σε 2.300 ευρώ.

– Για τις εκπομπές που έγιναν τον Ιούλιο του 2012, στην αγωγή αναφέρεται ότι η αξία των υπηρεσιών που προσέφερε το κανάλι του κ. Καρατζαφέρη ανέρχεται σε 12.300 ευρώ, τα οποία, όπως σημειώνεται, ακόμα δεν έχουν καταβληθεί.

– Στο ίδιο πλαίσιο, για τον Αύγουστο του 2012, η εταιρεία του κ. Καρατζαφέρη υποστηρίζει ότι η εκδοτική εταιρεία τής οφείλει επίσης 12.300 ευρώ, ενώ

– Για τις εκπομπές που προβλήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012, στην αγωγή αναφέρεται ότι η «Γεωργιάδης Λεωνίδας Α. και ΣΙΑ ΕΕ» οφείλει στη «City News Α.Ε.» 15.990 ευρώ.

Όπως τονίζεται στα έγγραφα χαρακτηριστικά: «Η εναγόμενη, ενώ έκανε χρήση των υπηρεσιών “Telemarketing” που της προσέφερε η εταιρεία μας τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που αναγράφονται στα τιμολόγια, εντούτοις αρνείται και δεν έχει εξοφλήσει μέχρι σήμερα, παρά τις συνεχείς προς τούτο οχλήσεις μας, το ως άνω οφειλόμενο ποσό των 42.890 ευρώ. Για τους λόγους αυτούς ζητούμε να γίνει δεκτή η παρούσα αγωγή μας. Να εκδοθεί καταψηφιστική απόφαση προσωρινά εκτελεστή με την οποία να υποχρεωθεί η εναγόμενη να μας καταβάλει το ποσό των 42.890 ευρώ με τον νόμιμο τόκο από την επομένη της εκδόσεως του κάθε τιμολογίου».

Η εκπομπή επικοινώνησε τόσο με τον νομικό σύμβουλο της επιχείρησης των αδελφών Γεωργιάδη όσο και με τον υπουργό Υγείας, αλλά και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, οι οποίοι όμως δεν θέλησαν να προβούν σε κάποια επίσημη τοποθέτηση.

 

http://www.zougla.gr/greece/article/ton-pai-sta-dikastiria

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.