Λυγερού – Καταγγελία στον πρωθυπουργό 04/05/2011

 

Πρωτόκολλο πρωθυπουργού με αρ. Κ2443/4-5-11

Πειραιάς 04/05/2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο πρωθυπουργός της χώρας καταπάτησε το άρθρο 1 (παρ. 1, 2 και 3) του Ελληνικού Συντάγματος επειδή ξεγέλασε τον λαό για να κερδίσει τις εκλογές και να λάβει την εξουσία διακυβέρνησης της χώρας (σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσα στο πρωτόκολλο του πρωθυπουργού με αρ. Κ2443/4-5-11, βλ. δηλώσεις Στρος Καν και προεκλογικές δηλώσεις πρωθυπουργού). 

Το άρθρο 1 του Ελληνικού Συντάγματος είναι μη αναθεωρήσιμο. 

ΕΠΕΙΔΗ 

– Η Βουλή ως θεσμικό όργανο ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ που έχει από το Σύνταγμα ποινική αρμοδιότητα να ελέγχει και να διώκει τα εγκλήματα των κυβερνώντων, 
– Η παράνομη πράξη συνεχίζει να τελείται, 
– Η Βουλή έχει ποινικές ευθύνες ως συλλογικό όργανο αν δεν επιληφθεί ΕΓΚΑΙΡΑ και αφήσει το έγκλημα να παραγραφεί. 

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ 
Ως ελληνίδα πολίτης, έχοντας έννομο δικαίωμα, 

ΖΗΤΩ 
ΑΜΕΣΑ: 
– Να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία, 
– Να αρθεί με νόμο η ασυλία του πρωθυπουργού και να περάσει από Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία της ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (μη τήρηση του άρθρου 1 του Ελληνικού Συντάγματος). 

Η καταγγέλλουσα 
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη 
Αρ. ταυτ. 
Τηλ. 
Διεύθυνση: 

Βάσει του μη αναθεωρήσιμου άρθρου 1 του Ελληνικού Συντάγματος με τις παραγράφους 1, 2 και 3, που ορίζει ότι το πολίτευμα τις Ελλάδας είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Ελληνικό λαό και υπάρχουν και ασκούνται υπέρ του Ελληνικού λαού 

Άρθρο 120, 
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. 

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. 

Σρτος Καν ..δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου, για πολιτικούς λόγους, δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολύ νωρίς τηλέφωνο. Με είχε πάρει τηλέφωνο το μήνα Νοέμβριο – Δεκέμβριου του 2009, λέγοντλας μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Και είναι αλήθεια ότι είχε συνειδητοποιήσει πως είχε ανάγκη από βοήθεια. 

Προεκλογικές δηλώσεις Παπανδρέου 
Συν/ξη Τύπου Γιώργου Παπανδρέου, 74η ΔΕΘ 
Ερώτηση δημοσιογράφου: Εξετάζετε εσείς ως κυβέρνηση να προσφύγετε μόνοι σας στο ΔΝΤ, χωρίς την δική τους πρωτοβουλία; 
Απάντηση πρωθυπουργού: Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να φύγουμε από το ευρώ ούτε να προσφύγουμε στις ανάγκες αυτές, όπως είπατε ΔΝΤ, δεν το έχουμε ανάγκη 

 

 

One comment on “Λυγερού – Καταγγελία στον πρωθυπουργό 04/05/2011

 1. TΟ ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ TOY CANAL+:ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ:»ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΕ TON ΓΑΠ!»
  Posted on Μαΐου 4, 2011 by UDemand
  Το λογοκριμένο video με τον επικεφαλής του ΔΝΤ να αποκαλύπτει την επι μηνών υπόγεια δουλειά (όπως ο ίδιος δηλώνει)με τον Γιώργιο Παπανδρέου για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ την ίδια περίοδο που ο Πρωθυπουργός προκλητικά παραπλανούσε τον λαό ότι λεφτά υπάρχουν!!!

  ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ!
  «Όταν λέω υπερβάλλοντας ότι όταν ήρθε το ΔΝΤ [στην Ελλάδα] κλείσαμε το θέμα σε 15 ημέρες, το κλείσαμε σε 15 ημέρες διότι δουλέψαμε επί μήνες πριν με τις ελληνικές αρχές και το κάναμε υπόγεια. Γιατί αυτό; Γιατί οι ελληνικές αρχές επιθυμούσαν την παρέμβαση του ΔΝΤ, αν και ο Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους δεν το έλεγε στο λαό. Αλλά από την αρχή με είχε πάρει πολλές φορές τηλέφωνο. Με είχε πάρει τηλέφωνο το μήνα Νοέμβριο – Δεκέμβριο του 2009 λέγοντας μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Και είναι αλήθεια ότι είχε συνειδητοποιήσει πως είχε ανάγκη από βοήθεια».

  https://udemand.wordpress.com/2011/05/04/tο-λογοκριμενο-βιντεο-toy-canalστροσ-κανδουλ/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.