Kαταγγελία για το ΣΔΟΕ Ρόδου

 

13.12. 2010

“Το ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (ΣΔΟΕ) στην Ρόδο και όχι μόνο «ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ» πρόκειται για «ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ»

Διότι,
Αν και τους έχει ΕΠΙΔΟΘΕΙ (βλέπε συν. Αντίγραφο Επίδοσης) με Δικαστικό Επιμελητή στις…
1 Φεβρουαρίου 2007 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ με πλήρη και αναλυτική επεξήγηση, συμπεριλαμβανομένων όλων των αποδεικτικών στοιχείων Τιμολόγια Συμβάσεις κλπ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που αποτελούμενη από 124 Σελίδες, σχετικά με ΦΟΡΟΑΠΑΤΗ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ αποτέλεσμα Έκδοσης και Χρήσης Εικονικών και Υπερτιμολογημένων Τιμολογίων εκατομμυρίων ΕΥΡΩ της Ελβετό-Γερμανικής εταιρείας ΑΒΒ (πρόκειται για την ίδια εταιρεία ΑΒΒ που έχει καταδικαστεί από ενέργειες του FBI για ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ και ΑΠΑΤΕΣ από ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ – Βλ. ) προς την ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ.
Το ΣΔΟΕ, δεν έχει προβεί σε καμία επιβολή προστίμου, σε καμία κύρωση σε βάρος των εταιρειών ΑΒΒ και ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ αν και ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ
Αντιθέτως «εκβίασαν τον ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝ και αφού ο «Εκβιασμός δεν έφερε τα επιθυμητά αποτέλεσμα» τον κατατρόπωσαν με ελέγχους και πρόστιμα.
Μεταξύ των παρανομιών είναι και η Παράνομη Χωροθέτηση Έργου, η Παράνομη χρήση Οικοπέδου, η Παράνομη Πληρωμή-Είσπραξη εκατομμυρίων ευρώ από το Ελληνικό Κράτος αποτέλεσμα της παράνομης Λειτουργίας-Έργου, η Έκδοση και Χρήση Εικονικών και Υπερτιμολογημένων Τιμολογίων, η Εικονική- μαϊμού- Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 6,2 εκ ευρώ και πολλών, όπου μετά από αυτά η ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ θα ήταν το λιγότερο να περιμένει να δει κάποιος, καθότι ο Νόμος προβλέπει περισσότερο από πρόστιμο. Οι ΝΟΜΟΙ του Κράτους, οι ΚΩΔΙΚΕΣ και οι ΚΥΑ προβλέπουν κατάπτωση Εταιρεικών ΒΙΒΛΙΩΝ!!! Διακοπή της παράνομης καταβολής-πληρωμής και επιστροφή των χρημάτων στην παράνομη εταιρεία, και ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ προς όφελος του Ελληνικού Κράτους.
Έκτοτε (δηλ. Φεβρουάριο 2007) η ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ ΑΕ -αν και καθολικά ΠΑΡΑΝΟΜΗ Εταιρεία- αλλά και η ΑΒΒ -αν και Εγκληματίες-ς συνεχίζουν απρόσκοπτα να «λειτουργούν» στην Ελλάδα κάνοντας «business» με το Ελληνικό Κράτος.
ΑΡΑ το συμπέρασμα είναι ότι,
ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ «ΧΩΡΑ»
ΖΟΥΜΕ σε μία «ΖΟΥΓΚΛΑ» και απαιτούν από ΟΛΟΥΣ εμάς να λειτουργούμε κόσμια και να σεβόμαστε τι? ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ? ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ?
Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί περί κόσμιας και πολιτισμένης συμπεριφοράς.
ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΩ όπως ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΩ Μιζαδόρους και Αλήτες διότι δεν κάνουν την δουλειά τους, αντιθέτως την κάνουν για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα κάποιον, να απαντήσουν εάν μπορούν, ότι δηλαδή δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
ΝΤΡΟΠΗ σας ρε,”
Ο Υπογράφων καταγγέλλων
Εμμανουήλ ΑΘ Χατζησάββας
Email: h.manolis@yahoo.com
ΥΓ Τα στοιχεία στην διάθεση ΟΛΩΝ

Σ.Σ: τα στοιχεία μπορούν να αποσταλούν με email σε όσους να το ζητήσουν.

 

 

 

 

 

 

 

http://parapona-rodou.blogspot.gr/2010/12/blog-post_5138.htm

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

 

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ Π Α Ν Τ Ο Σ Υ Π Ε Υ Θ Υ Ν Ο Υ σχετικά με συγκάλυψη της παράνομης λειτουργίας του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της «ΑΙΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΡΟΔΟΥ Α.Ε.» με την εικονική μετοχική συμμετοχή του νεοσύστατου ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ.

 

 

ΜΗΝΥΣΗ σε βάρος του Χαράλαμπου ΚΟΚΚΙΝΟΥ Γεν. Γραμματέα Περιφέρειας ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΟΥ για συνέργεια σε παράνομες πράξεις συγκάλυψης Εγκλήματος

One comment on “Kαταγγελία για το ΣΔΟΕ Ρόδου

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.