Αντιπροσώπευση

.

Ευρωεκλογές 2014 – Οι υποψήφιοι

Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών 686/2014 – Ανακήρυξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Βουλευτικές Εκλογές 2012: Έγκυρες ή Άκυρες; ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ!

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: ΕΓΚΥΡΕΣ Ή ΑΚΥΡΕΣ ; (2)

Επιτροπή της Βενετίας – Κώδικας ορθών πρακτικών επί εκλογικών ζητημάτων

Διαρκής Κώδικας Νομοθεσίας 1ΑΖ – Το σύνολο της εκλογικής νομοθεσίας από το 1844 έως σήμερα

ΑΠ 4/2015 – Ανακήρυξη Συνδυασμών Βουλευτικών Εκλογών Ιανουαριου 2015

ΑΠ 193/11-09-2015 Ανακήρυξη των Συνδυασμών και των Υποψήφιων Βουλευτών των Εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015

Τα πάντα για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 (αποτελέσματα, συμμετοχή, έδρες κλπ)

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Οι σχετικές αναρτήσεις χρονολογικά 

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 (ΦΕΚ A 64/28-06-2015)

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ: Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας(ΦΕΚ A 64/28-06-2015).

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ για αδικήματα των άρθρων 191 & 192 του Ποινικού Κώδικα (Αφορά το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ)

Tsipras asked the eurozone’s rescue fund for a two-year loan / Η επιστολή Τσιπρα για ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ από ESM

Greek Default: Statement by the IMF on Greece /Δήλωση του ΔΝΤ σχετικά με την Ελλάδα

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: Αντικείμενο, χρονικό, σχετικά έγγραφα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες

ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ;;

Το ΥΠΕΣ έδωσε τα αποτελέσματα του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015  στα σχόλια θα βρείτε τις εξελίξεις 

2 comments on “Αντιπροσώπευση

 1. 24 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2019

  Δελτίο Τύπου της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ για την κρατική συγκάλυψη της εκλογικής νοθείας από την SINGULAR.

  ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ Του Πολιτικού φορέα «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» με ΘΕΜΑ ΑΓΩΓΗ κατά Του Ελληνικού Δημοσίου και της εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Singular logic».

  Την 19-05-2016 ως πρόεδρος του πολιτικού φορέα «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» υπέβαλα ΑΓΩΓΗ εις το τριμελές Διοικητικόν Πρωτοδικείον Αθηνών ΚΑΤΑː Του Ελληνικού Δημοσίου που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα από τον κο Υπουργό Οικονομικών…………..

  Της εμπορικής εταιρείας με την επωνυμία «Singular logic» και ζητούσα να αποζημειώσουν αμφότεροι οι εναγόμενοι 340 χιλιάδες ευρώ την «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» δια δαπάνες που έκανε στις βουλευτικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, δια της ζημίας που υπέστει λόγω δυσφημίσεώς της, και ηθικής βλάβης την οποίαν υπέστει λόγω νοθείας των εκλογών εκ μέρους των εναγομένων.

  Την 22-02-2018 υπέβαλα αίτησιν εις τον Πρόεδρον του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών «Προτίμησις Δικασίμου», δηλαδή να επισπευθεί ο προσδιορισμός της δίκης ώστε να έχουμε προ των εκλογών δικαστικήν επίσημον απόφασιν δια το αν γίνεται ή ΟΧΙ Νοθεία των εκλογών, διότι ο λαός ψιθυρίζει πολλά επ΄αυτού.

  Μετά από μερικές ημέρες μάθαμε ότι αυτοκτόνησε ο Διευθυντής της Singular logic, χωρίς να το γράψουν οι εφημερίδες, ούτε να το σχολιάσουν τα ΜΜΕ. Αυτό μας έβαλε σε σοβαρές σκέψεις, διότι για οποιονδήποτε ασήμαντο που αυτοκτονεί επί πολλές ημέρες όλα τα ΜΜΕ, γράφουν για το θέμα με πολλά ερωτηματικά, για τους λόγους αυτοκτονίας του. Δια τον Διευθυντή της Singular γιατί δεν έγραψάν; Μήπως είχε σχέσιν με την αίτησίν μας να επισπευσθεί η δίκη για νοθεία των εκλογών; Και επειδή εμείς έχουμε καθαρές αποδείξεις με γραπτά στοιχεία και αριθμούς, τα οποία αποδεικνύουν πλήρως και καθαρά τη νοθεία και δεν στηριζόμαστε σε μαρτυρικές καταθέσεις τις οποίες να δύναται να απορρίψει τις ως ψεύτικες, σκεφτήκαμε μήπως γι αυτό “αυτοκτόνησαν” τον διευθυντή της Singular δια να μην αποδειχθεί και δικάστικώς η αλήθεια;

  Την 17-04-2019, ημέραν τετάρτην αυτής της εβδομάδας γίνεται τελικά η δίκη αυτή στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, και μόλις αρχίζει η Δίκη η Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους δηλώνει στην Πρόεδρο του Δικαστηρίου ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ΔΕΝ της έστειλε το φάκελλο με τα στοιχεία των εκλογών και ως εκ τούτου ΔΕΝ δύναται να στηρίξει τις θέσεις του Δημοσίου και η Πρόεδρος του Δικαστηρίου ανέβαλε αυτεπαγγέλτως την Δίκην για τον Οκτώβριο.

  Επί πλέον να γνωρίζετε ότι την παραμονήν της δίκης 16-04-2019, η Singular εξέτασε στο δικαστήριο ενόρκους ένα μάρτυρα της δια να επισυναφθεί η μαρτυρία του στον φάκελλο της δίκης, ο οποίος συν των άλλων κατέθεσεν και ότιː «το βράδυ που βγάζουμε τα αποτελέσματα των εκλογών, εμείς οι υπάλληλοι της Singular καθόμαστε με τους υπαλλήλους του Υπουργείου Εσωτερικών σε μια μεγάλη αίθουσα του Υπουργείου και μας δίδουν οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών τα αποτελέσματα των εκλογών όπως τα παίρνουν από τους αρμόδιους δικαστικούς και εμείς τα μεταδίδουμε ακριβώς όπως μας τα δίδει το Υπουργείο χωρίς καμμία μεταβολή, άρα εμείς Δεν έχουμε καμμία ευθύνη για την ακρίβεια αυτών». Έλληνες όταν το άκουσα αυτό ζαλίστηκα, θόλωσε το μυαλό μου, μετά από αρκετή ώρα συνήλθα και ρώτησα τον δικηγόρο μας, «Μάνο άκουσα καλά, αυτό είπε ο μάρτυρας της Singular; Ναί! Ορίστε πάρτα τα έχω γραμμένα!»

  Αγαπητοί μου Έλληνες σκεφτήκαμε για πόσο βλάκες μας ζυγίζουν οι Άρχοντές μας; Μας λένε, επειδή το Υπουργείο καθυστερεί να βγάλει τα αποτελέσματα των εκλογών και κάνουν και λάθη οι ανεκπαίδευτοι υπαλληλοί του, αναθέσαμε στην εταιρεία Singular που έχει εκπαιδευμένο προσωπικό και τέλεια μηχανήματα την εξαγωγή των αποτελεσμάτων ώστε να τα μαθαίνει ο λαός γρήγορα και σωστά χωρίς λάθη.

  Και τώρα με τον υπάλληλό της που εξέτασε και με την κατάθεση αυτού υπερασπίζεται δικαστικά ότι ΔΕΝ ευθύνεται η εταιρεία της για τα αποτελέσματα που ανακοινώνει αλλά μεταδίδει ότι παίρνει από το Υπουργείο, πως δεχόμαστε Έλληνες τον εμπαιγμό αυτό και ψηφίζουμε πολιτικούς που δέχονται να πληρώνει ο λαός την Singular και να φτωχαίνει για να βγάζει γρήγορα και σωστά τα αποτελέσματα των εκλογών και η Singular να δηλώνει ότι τα παίρνει από τους υπαλλήλους του Υπουργείου και τα ανακοινώνει;. Δηλαδή πληρώνουμε ένα κάρο λεφτά σε αργόσχολους και πολιτικούς να μας κοροϊδεύουν, γιατί οι υπάλληλοι του Υπουργείου να δίδουν τα αποτελέσματα των εκλογών σε τρίτους να τα ανακοινώνουν στους δημοσιογράφους και το λαό και πληρώνουμε άσχετους και ΔΕΝ τα ανακοινώνουν οι ίδιοι οι υπάλληλοι του Υπουργείου; Μήπως αγαπητοί μου Έλληνες ΔΕΝ πρέπει να ξαναψηφίσουμε αυτούς τους πολιτικούς που βρέξει χιονίσει μας κοροϊδεύουν.

  Διερωτηθήκατε Έλληνες, γιατί, ενώ πολλοί πολιτικοί δηλώνουν στις συζητήσεις των ότι η Singular νοθεύει τις εκλογές, και κανείς τους δεν μηνύει γι αυτό την Singular; Εκτιμούντες συνολικά όλα τα ανωτέρω καταλήγουμε ότιː

  Α. Οι Κυβερνήτες μας ΔΕΝ ήθελαν με κανένα τρόπο να βγεί δικαστική απόφαση νομίμως περί νοθείας ή ΌΧΙ των εκλογών προ των νέων βουλευτικών εκλογών. Εις αυτό οφείλεται η καθυστέρησις του προσδιορισμού της δικασίμου, 3 χρόνια, η φημολογία περί αυτοκτονίας του Διευθυντού της Singular και ο μη σχολιασμός αυτού από τα ΜΜΕ.

  Β. Εφ’όσον δεν δικαιολογείτο μεγαλυτέρα καθυστέρησις της δίκης, την προσδιόρισαν μεν για την 17-04-2019, αλλά φρόντισαν να αναβληθεί αξιοπρεπώς, και να μην έχουμε απόφασιν προ των εκλογών, διότι και να διεξαχθεί τον Οκτώβριο, η απόφασις θα κοινοποιηθεί τέλους του έτους, που όλα θα έχουν τελειώσει. «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ» Πανεπιστημίου 63 Τ.Κ. 10564 Αθήναι 18-04-2019 Τηλέφωνο 2103836802 Ο

  Πρόεδρος της «ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ» Γεώργιος Αϋφαντής

  http://koukfamily.blogspot.com/2019/04/singular.html
  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/04/singular.html

 2. Εξώδικο – Μήνυση κατά της δόλιας μεθόδευσης του τρόπου διεξαγωγής της προεκλογικής εκστρατείας των Βουλευτικών Εκλογών

  Χθες 11 Σεπτ.2015 μετά το μεσημέρι Καταθέσαμε Εξώδικο , Μήνυση , Έγκληση για Άμεση ενεργοποίηση του άρθρου 52 του Συντάγματος και της Αυτόφωρης Διαδικασίας , Εναντίον οποιουδήποτε οργάνου -Λειτουργού του Κράτους ΔΕΝ Διασφαλίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ και Ανόθευτη Βουλευτική Εκλογική Διαδικασίας δημοσιοποιώ την πρώτη και τελευταία σελίδα του 8σέλιδου βασικού νόμιμου εγγράφου το οποίο όμως συνοδεύεται από άλλα 33 στοιχεία επισυναπτόμενα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και Δίκαιο Αίτημα ως Νόμιμη Έγκυρη Προειδοποίηση προς τα όργανα της τέως αλλά και υπηρεσιακής κυβέρνησης και της Ε.Ε. επίσης για την Άμεση τροποποίηση του ν.3023/2002 το οποίον με Δόλο ψήφισαν για να τον Επικαλούνται Δήθεν ”ότι εφαρμόζουν τον νόμο” ο οποίος όμως είναι ήδη Άκυρος εξ’ υπαρχής βάσει και του 111 άρθρου του Συντάγματος και Επειδή επίσης ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ τα Θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα , τις Αρχές της Ισότητας και Μη Διάκρισης , την Αρχή του Πολυκομματισμού και των Ίσων Ευκαιριών Εκλογής οποιουδήποτε υποψήφιου και κόμματος και ΣΥΝΕΠΩΣ υπάρχουν και ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ με έντονο θρασύτατο ΔΟΛΟ από φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν ήδη εκλεγεί στην Εκτελεστική και νομοθετική Εξουσία και Φρόντισαν να νομοθετήσουν ακόμα και ολοφάνερο νόμο για Ίδιο Όφελος, που τους δίνει Εντονότατη οικονομική και Μηντιακή ( ΜΜΕ ) Υπεροχή Έναντι της πλειοψηφίας νέων , νεοπαγών ή και άλλων υπαρχόντων κομμάτων εκτός Βουλής και Συνδέουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ προηγούμενα ποσοστά Εκλογών με μία ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ κατά βάση Όλα τα ΜΜΕ για να Προσηλυτίσουν – Παραπλανήσουν και Παραπληροφορήσουν όπως αυτοί θέλουν τους Ψηφοφόρους και Προκαθορίσουν το Εκλογικό Αποτέλεσμα. ΑΥΤΟ αποτελεί ΜΕΓΑ Προγραμματισμένο ΕΓΚΛΗΜΑ κατά του Δημοσίου Συμφέροντος και κατά βάση Εκλογή νέας κυβέρνησης και Βουλής από ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ της πολιτικής καρέκλας .

  https://www.ethnegersia.gr/εξώδικο-μήνυση-κατά-της-δόλιας-μεθόδε/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.