Εξώδικο κατά της πώλησης του Λιμένος Θεσσαλονίκης κ.λπ.

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Έλληνες και Ελληνίδες, Διαμαρτυρηθείτε για το Αυτονόητο ως εξ αδιαιρέτου Συνιδιοκτήτες της Δημόσιας Περιουσίας – Η Ελλάδα μας ξεπουλιέται χωρίς την Συναίνεση όλων μας!!! (Όταν ο πολίτης λέει για τα ζητήματα του κράτους “Τι μ’ ενδιαφέρουν εμένα”, αυτό το κράτος είναι καταδικασμένο να χαθεί. Ζαν ΖακΡουσώ – «Ο σιωπών δοκεί συναινείν», qui tacet consentire videtur (όπoιoς σιωπά φαίνεται ότι συναινεί), κατά το Ρωμαϊκό Δίκαιο).

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΑΝΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΕΝΣΤΑΣΗ – ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ – ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αθανάσιου Καρανάσιου, Πολ. Μηχανικού – Επιμελητή, με την ιδιότητα του Έλληνα Πολίτη, κατοίκου Αθηνών

Κατά

κ.κ. Πρόεδρο Δημοκρατίας, Πρωθυπουργό, Υπουργούς, Βουλευτές όλων των κομμάτων, μέλη του ΤΑΙΠΕΔ, Εισαγγελείς, Ανώτατους Δικαστικούς Λειτουργούς ΣτΕ, Ελεγκτικού Συνεδρίου, Αρείου Πάγου, Τραπεζικές Εταιρείες, Χρηματοοικονομικούς Συμβούλους, Εταιρείες Δικηγόρων, Νομικούς Συμβούλους, Τεχνικούς Συμβούλους (*)

 

Με θέμα

 

1. Την πώληση-παραχώρηση-ιδιωτικοποίηση, του Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ) , της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, του ΟΑΣΑ, της ΔΕΣΦΑ, ως και κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου του Ελληνικού Λαού και άρα και εμού του ιδίου.

 

2. Την επανακρατικοποίηση-επανάκτηση-ακύρωση συμβάσεων αποξένωσης (ως πράξεις μη σύννομες, ετεροβαρείς, λεόντειες, και εκβιαστικές) των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων, του ΟΤΕ, της Ολυμπιακής, του ΟΠΑΠ, των ΕΛΠΕ, της Αγροτικής Τράπεζας, των Κρατικών Λαχείων, των ΕΛΤΑ, του ΟΔΙΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του Αστέρα Βουλιαγμένης, του Ελληνικού, των ακινήτων (κτίρια Πρεσβειών κ.λπ) στο εξωτερικό και εντός Ελλάδος, των Δημόσιων Νοσοκομείων, των περιοχών ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους και τουριστικού ενδιαφέροντος (Άφαντος Ρόδου, Κασσιόπη Κέρκυρας, Χαλκιδική, Αργολίδα, Ηλεία κ.λπ.), τις Ελληνικές Νησίδες και κάθε άλλου περιουσιακού στοιχείου του Ελληνικού Λαού και άρα και εμού του ιδίου, που αποκρατικοποιήθηκαν χωρίς τη συγκατάθεσή μας.

 

Με ξεχειλισμένη την οργή από την αδικία σε βάρος μας, ως μετόχων της δημόσιας περιουσίας, γράφεται το παρόν κείμενο. Είναι αδιανόητο, οι κάθε μορφής αυτόκλητοι μεταπράτες, να ξεπουλάν την περιουσία του Ελληνικού Λαού και να εκχωρούν «γη και ύδωρ» στους διεθνείς επιδρομείς. Πρόκειται για, πέραν πάσης αμφιβολίας, κολάσιμες πράξεις, ανεξάρτητα από τα νομικίστικα τερτίπια και τις έωλες λαθροχειρίες.

«Αποικιοκρατία»! Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει με τον απόλυτο τρόπο όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στην Ελλάδα σήμερα. Η Ελλάδασπιθαμή προς σπιθαμή χάνει τα εδάφη και τις υποδομές της. Όπου και να στρέψει το βλέμμα του κανείς, θα αντικρίσει την ίδια τραγική κατάσταση. Σχεδόν το σύνολο του Ελληνικού Κεφαλαίου δεν βρίσκεται απλά υπό την εκμετάλλευση ξένων, αλλά υπό την ιδιοκτησία τους. Ό,τι δεν κατάφεραν επί αιώνες αιμοβόροι κατακτητές με την βία των όπλων, το καταφέρνουν τώρα άπληστοι κεφαλαιοκράτες με «πέτσινο» χρήμα» (αέρα κοπανιστό και ψεύτικους αριθμούς στις οθόνες), με την συνέργεια πονηρών δικηγόρων, τεχνοκρατών και μιας εκάστοτε μη νομιμοποιημένης γι αυτές τις πράξεις πολιτικής ηγεσίας.

 

Στο πλαίσιο της «θεραπείας σοκ» με τον γηγενή πληθυσμό σε σύγχυση και αποπροσανατολισμένο, κάποιοι έχουν στήσει ένα μεγάλο «φαγοπότι-πλιάτσικο» πάνω στην δημόσια περιουσία. «Εκσυγχρονιστές» πολιτικοί και κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι μπουμπούνιζαν τον ευκολόπιστο και αθώο Λαό, ότι κάποιες συγκεκριμένες δημόσιες επιχειρήσεις, ήταν ζημιογόνες ή αναξιοποίητες κι έπρεπε να ξεπουληθούν (ή προσχηματικά να παραχωρηθούν στο διηνεκές), για να απαλλαγούν δήθεν από τα ελλείμματα, αντί ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΘΟΥΝ. Έτσι, τώρα η Ελλάδα των δύο Ηπείρων και των πέντε θαλασσών ξέμεινε εκτός των άλλων από Εθνικό Αερομεταφορέα και Κρατική Τράπεζα. Παράλληλα όμως, έβγαλαν στο σφυρί ακόμα και τις κερδοφόρες εταιρείες του δημοσίου, όπως ΟΤΕΕΛΠΕΚαταστήματα Αφορολογήτων Ειδών, τα Διόδια στις Ε.Ο., την χρυσοτόκο όρνιθα ΟΠΑΠ, τα Κρατικά Λαχεία, ανυπολόγιστης αξίας Ελληνικές Νησίδες κ. ά.

 

Όταν όμως ξεπουλιέται το Εθνικό Κεφάλαιο μιας χώρας, μετά είναι αδύνατη η επαναγορά του ούτε στην εκατονταπλάσια τιμή, αν δεν συμπράξει ο νέος ιδιοκτήτης (εκτός αν ακυρωθούν ως μη σύννομες, επαχθείς και επονείδιστες οι σχετικές συμβάσεις). Επομένως ανακύπτει μέγα Εθνικό Ζήτημα! Σκοπός των διευθυντηρίων της τρόικα είναι: «Να καταστήσουν τους Έλληνες «γύφτους», χωρίς πατρίδα, χωρίς καμιά απολύτως περιουσία, αδύναμους και υποτελείς σε ξένους και ντόπιους αφεντάδες και μετά να χρεοκοπήσουν και την ίδια την χώρα!» Γιατί, μετά ένα έτος περίπου, δεν θα υπάρχει τίποτα άλλο να ξεπουληθεί… οπότε, θα ανακοινωθεί από τους αποικιοκράτες το: «Δυστυχώς επτωχεύσατε»!

 

Είναι χαρακτηριστικό πλέον, ότι έχουν ανατραπεί άρδην οι προεκλογικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ για επανακρατικοποίηση της Ολυμπιακής, του ΟΤΕ, του ΟΠΑΠ κλπ. Τουναντίον, από κοινού συνέχισαν τα δύο αυτά αδελφά κόμματα, με την ένοχη ανοχή όλων των υπόλοιπων κοινοβουλευτικών κομμάτων, την απεμπόληση των υποδομών και του Ελληνικού Πλούτου (ΟΛΠ, Ελληνικό, Αεροδρόμια κ.ά). Τώρα προωθούνται η πώληση του Λιμένος Θεσσαλονίκης και μετά την συμφωνία της Μάλτας και οι εναπομείναντες Δημόσιες Επιχειρήσεις ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟΟΑΣΑ κ.λπ.

κ.κ. Πρόεδρε της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργέ, Υπουργοί, Βουλευτές όλων των κομμάτων, μέλη του ΤΑΙΠΕΔ, Εισαγγελείς και Ανώτατοι Δικαστικοί Λειτουργοί, εμπλεκόμενες Τραπεζικές Εταιρείες και Εταιρείες Δικηγόρων, σχετιζόμενοι Χρηματοοικονομικοί, Νομικοί και Τεχνικοί Σύμβουλοι

 

Είναι πασιφανές ότι, τα παραπάνω δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση. Όλες οι σχετικές διαδικασίες για την πώληση των ζωτικής σημασίας Δημοσίων Επιχειρήσεων και Δημόσιων περιουσιακών στοιχείων, είναι ενάντια στη βούληση του Ελληνικού Λαού. Αν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία από οποιονδήποτε, να διενεργηθεί δημοψήφισμα! Αλλά και πάλι, νομικά είναι αδύνατη η πλήρης αποξένωση της Δημόσιας Περιουσίας, αν δεν συναινέσουν απαξάπαντες οι γηγενείς Έλληνες Πολίτες

 

Για όλους τους παραπάνω λόγους

 

Διαμαρτύρομαι και δηλώνω την Αντίρρησή μου με τον πιο έντονο τρόπο ενώπιόν σας και εφιστώ την προσοχή όλων σας για τις αστικές, ποινικές και ηθικές ευθύνες σας σε σχέση με την «πώληση – πέταγμα» της Δημόσιας Περιουσίας του αυτόχθονος Ελληνικού Λαού και κατά συνέπεια εμού του ιδίου, ως εξ αδιαιρέτου μετόχων αυτής και σας καλώ να προβείτε σε κάθε ενέργεια για την αποκατάσταση της γενόμενης και εξελισσόμενης βλάβης.

 

Με την επιφύλαξη όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μου
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα τη παρούσα μου, σ΄ αυτούς που απευθύνεται, αφού την αντιγράψει αυτολεξεί στην έκθεση της επιδόσεώς του.

 

Αθήνα, 25 Απριλίου 2017

 

Ο εξωδίκως διαμαρτυρόμενος και προσκαλών

Αθανάσιος Καρανάσιος,
Πολιτικός Μηχανικός, τ. Επιμελητής
karanassios@hotmail.com

(*) Κοινοποιείται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

ΥΓ: Αγαπητή Ελληνίδα φίλη, αγαπητέ Έλληνα φίλε, που διάβασες αυτό το εξώδικο. Προστάτεψε κι εσύ την περιουσία σου. Πράξε το αυτονόητο. Συνηγόρησε, δήλωσε την σύμφωνη γνώμη σου ή κοινοποίησε το παρόν Eξώδικο. Θα αποτελέσει ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο προειδοποίησης και μη συναίνεσης στις αυριανές (κατα)δίκες των υπευθύνων. Ελπίζω στnν συμπαράστασή σου! Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μας στο «εάλω η Ελλάς» με κάθε πρόσφορο τρόπο, πρέπει να είναι καθολική. Είναι ντροπή, είναι κατάρα, είναι αίσχος αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας!

 

http://www.karanassios.gr/2017/04/blog-post.html?showComment=1493210426797#c8190648850847056992

ΣΧΕΤΙΚΑ 

One comment on “Εξώδικο κατά της πώλησης του Λιμένος Θεσσαλονίκης κ.λπ.

 1. Ραχήλ Μακρή: «Ξεπουλάνε και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε εταιρείες φαντάσματα»

  26 Απριλίου 2017

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Με προσφορά 231.926.000 ευρώ η κοινοπραξία των Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments Ltd και Terminal Link SAS ανακηρύχθηκαν πλειοδότες για την απόκτηση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., στο πλαίσιο υποτιθέμενου διεθνούς διαγωνισμού.

  Το Μέτωπο Νίκης αναζητώντας τα στοιχεία των εταιρειών διαπίστωσε ότι:

  Η Deutsche Invest Equity Partners GmbH είναι μία Γερμανική ΕΠΕ με έδρα το ΜΟΝΑΧΟ που ιδρύθηκε στις 19.04.2001 με μετοχικό κεφάλαιο και κατά την έρευνα με μόλις 25.500 ΕΥΡΩ.

  Δραστηριοποιείται σε παροχή χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

  Ο Μέτοχος της VOLKER HICHERT – προέρχεται από την Deutsche Bank AG, ενώ ο MARC THIERY δούλευε στην Morgan Stanley Capital Partners.

  Η Belterra Investments LTD είναι μια κυπριακή εταιρεία αγνώστων μετόχων και λοιπών στοιχείων συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

  Η Terminal Link SAS, είναι γαλλική εταιρεία και ανήκει σε μια από τις πιο γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της Γαλλίας την οικογένεια Saadé.

  Είναι θυγατρική εταιρεία του Γαλλικού κολοσσού CM ενός από τους μεγαλύτερους port operator στον κόσμο και ένα από τα βασικά μέλη της Ocean Alliance, δηλαδή της συμμαχίας τακτικών γραμμών μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στην οποία συμμετέχει και η Cosco.

  Είναι φανερό ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εκτελώντας συμβόλαια θανάτου της οικονομίας κατά εντολή αφεντικών, ξεπουλά αντί πινακίου φακής το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε εταιρείες φαντάσματα με έδρα την Γερμανία και την Κύπρο, μετόχων υπαλλήλων τραπεζιτών και κεφαλαία 25.000€.

  Το Μέτωπο Νίκης καλεί τον οικονομικό εισαγγελέα καθώς και την εισαγγελία διαφθοράς, όπως ασκήσουν το καθήκον τους όπως απορρέει από το Σύνταγμα και προστατεύσουν την δημόσια περιουσία.

  Ραχήλ Μακρή

  Π. Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

  http://www.metoponikis.gr/raxhl-makrh-ksepoylane-kai-to-limani-ths-thessalonikhs-se-etaireies-fantasmata/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.