Κύρωση εκ προοιμίου ΑΚΥΡΗΣ συμφωνίας! – Εξώδικο στους Προκόπη Παυλόπουλο, Νίκο Βούτση, Αλέξη Τσίπρα κ.α

Η Πηνελόπη και οι μνηστήρες από τον John William Waterhouse το 1912.

Κύρωση εκ προοιμίου ΑΚΥΡΗΣ συμφωνίας!

— Ο Χάρτης των Ηνωμένων Εθνών / ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Α ́ / ΑΡΘΡΟΝ 2 / ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1, ορίζει: «Ο Οργανισμός ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ επί της ΑΡΧΗΣ της κυριάρχου ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΟΛΩΝ των Μελών του»

— Η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου / ΑΡΘΡΟΝ 1, ορίζει: «Πάντα τα ανθρώπινα όντα γεννώνται ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΙΣΑ ως προς την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Είναι προικισμένα με λογικήν και συνείδησιν κ.λ.π.»

Κατόπιν των ανωτέρω, έχοντας υπ’ όψιν ότι:
«πάντα τα ανθρώπινα όντα είναι προικισμένα με λογικήν και συνείδησιν»,

εάν δεν πρόκειται για μεθόδευση, τότε προκαλεί απορία το γεγονός ότι ΔΕΝ έχει γίνει αντιληπτό ότι το δικαίωμα δημοψηφίσματος μόνο στο ένα από τα «Συμβαλλόμενα Μέρη»:

1) Παραβιάζει την ΑΡΧΗ της ΙΣΟΤΗΤΑΣ του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, επειδή ΔΕΝ παρέχεται το ΔΙΚΑΙΩΜΑ του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ και στον Ελληνικό Λαό.

2) Παραβιάζει την ΑΡΧΗ της ΙΣΟΤΗΤΑΣ των ανθρωπίνων όντων, εν προκειμένω, Ελληνίδων και Ελλήνων, επειδή αντιμετωπίζονται δυσμενώς όσον αφορά το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

3) Θίγει την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ του Ελληνικού Λαού, επειδή υποτιμάται έναντι άλλων.

4) Περιφρονεί την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ του Ελληνικού Λαού, την οποία ΔΕΝ περιφρόνησε ούτε η λεγόμενη «Χούντα των Συνταγματαρχών», αφού κατά την διάρκεια της 7ετούς ΑΝΤΙδημοκρατικής δράσης της διενεργήθηκαν δύο (2) ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, ήτοι: 29-09-68 και 29-07-73.

Πάντως, εκτός απ’ τα πιο πάνω αναφερόμενα είναι και κάτι ακόμη. Είναι το κληρονομικό ΔΙΚΑΙΩΜΑ του Ελληνικού Λαού, αφού η ΙΔΕΑ του ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ είναιΙΔΕΑ του Ομήρου:

«Κι ο γέρων ήρως Αλιθέρσης, είπε` Όλα αυτά έγιναν
από δική σας αμυαλιά, επειδή δεν σταματήσατε τους μνηστήρες από τις ανοησίες που έκαναν, αφανίζοντας την περιουσία του Οδυσσέα, ατιμάζοντας και την γυναίκα του. Και με τα λόγια του Αλιθέρση συμφώνησαν οι Ιθακήσιοι και ανήιξαν μεγάλω αλαλητώ
ημίσεων πλείους»

Δηλαδή, ενώ ο Όμηρος, με αφορμή υπόθεση σχετική με τους μνηστήρες της Πηνελόπης προτείνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ, (βλ. ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ω 451-464) για σημαντικά κοινωνικά θέματα, τα «Συμβαλλόμενα Μέρη» και ο διαμεσολαβητής του Ο.Η.Ε. στέρησαν από τον Ελληνικό Λαό, το κληρονομικό δικαίωμα, για υπόθεση σχετική με τους μνηστήρες της Μακεδονίας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Επειδή είναι εκ προοιμίου ΑΚΥΡΗ η «Συμφωνία των Πρεσπών», απευθύνεται η παρούσα

ΕΚΚΛΗΣΗ

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

 

 

Το παρόν κείμενο κοινοποιήθηκε απο τις 24 Ιανουαρίου 2019 με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε περισσότερους από 100 βουλευτές, στον ΠΤΔ, στον Πρόεδρο ΑΠ, στην ένωση δικαστών και εισαγγελέων κ.α. Πληρέστερη ανάλυση με ίδιο αντικείμενο, είχε επιδοθεί με Δικαστικό Επιμελητή στις 29/10/18 στους Προκόπη Παυλόπουλο, Νίκο Βούτση, Αλέξη Τσίπρα, Ακαδημία Αθηνών, εν Ελλάδι πρεσβείες Αυστρίας και «FYROM»

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.