ΕΓΚΛΗΣΗ ΜΗΝΥΣΗ για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης και άλλα (ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ)

 

Ρόδος 28 Ιουνίου  2016

 

Μέχρι πότε κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς θα προστατεύονται οι εγκληματίες σε βάρος Ελλήνων σε τούτη τη χώρα; Σας ερωτώ διότι, σας έχω καταγγείλει πάρα πολλά εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων και της πατρίδας μας, τόσα πολλά εγκλήματα για να έχετε υποθέσεις διερεύνησης μέχρι συνταξιοδοτήσεως σας.

Πιστεύοντας μόνον σ ’εσάς που δηλώνετε ότι επιτελείτε με αμεροληψία το συνταγματικό σας καθήκον, όπως σας υποσχέθηκα, ότι θα τα πάρουμε όλα από την αρχή, μέχρι αποδείξεως του εναντίου…!

Τώρα και με ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΓΚΛΗΣΗ μου, σας δίνω την μοναδική ευκαιρία να κάνετε τα λόγια σας πράξη, διαφορετικά, επειδή πρόκειται για την ζωή μου, την τιμή και υπόληψη της Οικογένειας μου και τη δική μου, εάν μετά απ’ όλα αυτά δεν επιτελέσετε με αμεροληψία το συνταγματικό σας καθήκον, τότε σειρά θα πάρει η οργή της Νεμέσεως!

Διότι δεν είναι δυνατόν κ.κ. Δικαστές και Εισαγγελείς, δεν το χωράει ανθρώπου νους, με την δράση γνωστών Δικαστών, Εισαγγελέων και Πολιτικών, να έχουν εξυπηρετηθεί αδίστακτοι εγκληματίες μέλη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, να έχουν στέψει με επιτυχία τα διαβολικά σχέδια τους με αποτέλεσμα να έχει συντελεστεί σε βάρος εμού και της Οικογενείας μου ανείπωτη καταστροφή, παρόλα αυτά εγώ να έχω υπηρετήσει με αυταπάρνηση την πατρίδα μου, ως πράκτορας της ΕΥΠ στην Τουρκία και αλλού, και να πρέπει να ζώ με το κεφάλι χαμηλωμένο στην ντροπή.

Μου τα έχετε πάρει όλα, δεν θα σας αφήσω όμως να μου πάρετε και το όνομα, την τιμή και υπόληψη μου, σήμερα για αυτό είμαι έτοιμος για όλα.

Ως εδώ και μη παρέκει!

Jun 30, 2016 by ANTI300

 

 

Photo http://theodorovias.blogspot.gr/2016/07/blog-post_52.html

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΠ: Καταγγελία/Ανοικτή Επιστολή από πρώην πράκτορα ΕΥΠ για πληθώρα αδικημάτων, παραβιάσεων και δυσλειτουργιών του πολιτεύματος 02.06.2016

Προς ΣΔΟΕ: Είσαστε Ψεύτες Και Υποκριτές Μαζί, Και Σας Προκαλώ ! 08.05.2015

Καταγγελία για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος – σύσταση Δικτύου Οργανωμένης Εγκληματικής Ομάδος περί ξεπλύματος μαύρου-βρόμικου χρήματος  13.10.2010  [Εμπλεκόμενοι: Γιώργος ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, Μ. Χριστοφοράκος, Μιχάλης ΣΑΛΛΑΣ, Νίκος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Ευαγγελία ΜΑΡΤΙΝΟΥ και άλλοι. Κοινοποιήθηκε: ΑΠ, ΣΔΟΕ, Υπουργό Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου, Υφυπ. Οικονομικών Φ.Σαχινίδη κλπ.]

Kαταγγελία για το ΣΔΟΕ Ρόδου  13.12.2010 

2 comments on “ΕΓΚΛΗΣΗ ΜΗΝΥΣΗ για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης και άλλα (ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΡΟΔΟΥ)

 1. Ελεύθερος ο Μανώλης Χατζησάββας

  5 Σεπτέμβριος 2011 8:00 πμ

  Εν αναμονή της εκδόσεως απόφασης επί προσφυγών του κατά του Ευρωπαϊκού Εντάλματος σύλληψής του αλλά και του αιτήματος της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου για την έκδοσή του στην Ελλάδα τελεί ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «Aιολικό Πάρκο AE» κ. Μανώλης Χατζησάββας, που συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2010 στην Κοπεγχάγη.
  Ο κ. Χατζησάββας με απόφαση των δικαστικών αρχών της Δανίας αφέθηκε ελεύθερος μετά από 6 μήνες κράτησης και έχει ξεκινήσει αγώνα για να ματαιώσει αφενός την έκδοσή του και αφετέρου να αναδείξει ότι δεν έτυχε ορθής αντιμετώπισης από την τοπική δικαιοσύνη.

  Με τη συνδρομή γνωστού ποινικολόγου της Δανίας, τα έξοδα του οποίου καλύπτει εξ’ ολοκλήρου η πατρίδα της συζύγου και μητέρας των δύο του παιδιών, ο κ. Χατζησάββας επιδιώκει, όπως δήλωσε σε επικοινωνία που είχε με την «δ», να αναδείξει ότι υπήρξαν σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις στο χειρισμό υπόθεσής του και συγκεκριμένα μηνύσεως που είχε υποβάλει κατά της εταιρείας Greentech με αποτέλεσμα την παραγραφή της. Διατείνεται μάλιστα ότι η Εισαγγελία δεν είχε κινήσει τη διαδικασία για δικαστική συνδρομή των καταγγελλόμενων εκπροσώπων της συγκεκριμένης αλλοδαπής εταιρείας.

  Ο δεύτερος στόχος του, όπως αναφέρει, είναι να αναδείξει ότι υπάρχει αδικαιολόγητη και συνεχιζόμενη κωλυσιεργία στην έκδοση διοικητικών αποφάσεων από όργανα, που έχει ήδη καταγγείλει, για τον έλεγχο της εταιρείας «Αιολικό Πάρκο Ρόδου».
  Ισχυρίζεται μάλιστα ότι εξαιτίας παρατυπιών που υφίστανται τόσο στην έκδοση της αδείας χωροθέτησης του έργου όσο και στην άδεια λειτουργίας, η επιχείρηση έπρεπε να είχε σταματήσει τη λειτουργία της και αντ΄ αυτού χρηματοδοτείται από τη ΔΕΗ που αγοράζει ρεύμα το οποίο παράγεται, όπως ισχυρίζεται, από τις παράνομες εγκαταστάσεις της.
  Ο τρίτος στόχος του αφορά στην κλήτευση μαρτύρων εμπλεκόμενων τόσο στα στάδια αδειοδότησης του έργου όσο και στον έλεγχο των καταγγελιών του από τις Εισαγγελικές αρχές της Δανίας.

  Ο κ. Χατζησάββας υποστηρίζει συγκεκριμένα ότι την όλη υπόθεση του Αιολικού Πάρκου για την οποία έχουν εκδοθεί μόνο σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης χειρίζεται Εισαγγελέας επιπέδου Εφετών της Δανίας στον οποίο έχει αναφέρει αναλυτικά όλα τα στοιχεία που έχει προσκομίσει και στις Ελληνικές Αρχές και επιπλέον πρωτότυπα βιβλία των οικονομικών δοσοληψιών της εταιρείας.
  Υποστηρίζει ότι ο συγκεκριμένος Εισαγγελικός Λειτουργός που ασκεί σύμφωνα με το δίκαιο της Δανίας και καθήκοντα προανακριτικού υπαλλήλου στα πρότυπα του Αμερικανικού συστήματος απονομής δικαιοσύνης, πρόκειται να καλέσει για τη λήψη καταθέσεων στη Δανία αρκετά πρόσωπα από τη Ρόδο.
  Ο κ. Χατζησάββας εμμένει μάλιστα ότι το σύστημα δικαιοσύνης της συγκεκριμένης χώρας προβλέπει κλήτευση μαρτύρων από το εξωτερικό και ότι η ανταπόκρισή τους στην κλήτευση είναι υποχρεωτική και επιφέρει ποινές!

  Ο κ. Χατζησάββας, που βαρύνεται με σοβαρότατες κατηγορίες και εκκρεμούν σε βάρος του μηνύσεις ακόμη και από άτομα που έχει καταγγείλει για δωροδοκία, ισχυρίστηκε στην επικοινωνία του με τη «δ», πέραν των άλλων, ότι η σύλληψή του στη Δανία έγινε μετά από πληροφορία που έδωσε στις αστυνομικές αρχές της χώρας Έλληνας αστυνομικός που λειτούργησε ως ιδιωτικός ντέντεκτιβ. Διατείνεται συγκεκριμένα ότι ο αστυνομικός έστησε στη Δανία επιχείρηση για τη σύλληψή του χωρίς να έχει προς τούτο εντολή από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
  Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι της συλλήψεώς του είχαν προηγηθεί δύο διαρρήξεις στην οικογενειακή του στέγη, ότι του είχε αφαιρεθεί ένας υπολογιστής, έγγραφα και ένα διαβατήριο το οποίο έφερε διάτρηση από διακορευτή.
  Αντίγραφο του συγκεκριμένου διαβατηρίου σε φωτοτυπία απεστάλη, όπως ισχυρίζεται στις Δανέζικες αρχές.

  Έχοντας καταγγείλει και στο παρελθόν περίπτωση απειλών κατά της ζωής και της οικογένειάς του, ο κ. Χατζησάββας υποστήριξε παραπέρα ότι άγνωστοι απέστειλαν στην οικία του στη Δανία μια σφαίρα με το όνομά του ενώ τονίζει ότι τα παιδιά του τελούν υπό αστυνομική προστασία φορώντας μάλιστα ειδικές ζώνες με σύστημα ειδοποίησης- συναγερμού!

  Διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι κατηγορείται για υπεξαίρεση σημαντικού ποσού με τη χρήση επιταγών της Γερμανικής εταιρείας ΑΒΒ ο κ. Χατζησάββας υποστηρίζει ότι οι επιταγές «σπάστηκαν» στην αγορά και τα χρήματα διατέθηκαν για την καταβολή μιζών και για την αποπληρωμή υποχρεώσεων στις εταιρείες Ενελον και Αβέλτιον.
  Τονίζει επιπλέον ότι τα έσοδα και οι πόροι του είναι πενιχροί και ότι ζει πλέον από ένα μικρό εισόδημα που εξασφαλίζει η σύζυγός του από τη λειτουργία μιας καφετέριας.
  Ομολογεί δε ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και συγκεκριμένα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα τονίζοντας ότι έφυγε με την επίδειξη της ταυτότητάς του από το αεροδρόμιο ανενόχλητος και ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τη χώρα γιατί δεν έχει εμπιστοσύνη πλέον στη δικαιοσύνη.
  Σε ό,τι αφορά το αίτημα για την έκδοσή του στην Ελλάδα επ’ αυτού θα αποφανθούν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του οι δικαστικές αρχές της Δανίας μέσα στο 2012 αφού πρώτα ολοκληρωθεί ο έλεγχος των ισχυρισμών του. Επιβεβαίωσε εξάλλου ότι το Σεπτέμβριο αναμενόταν η εκδίκαση της υπόθεσής του και ότι έχει ήδη παρουσιαστεί ενώπιον τριών διαφορετικών διαδικασιών.

  Σημειώνεται ότι η «δ» έχει γράψει και έχει αποκαλύψει σχεδόν όλες τις πτυχές της αντιδικίας, των εκατέρωθεν καταγγελιών και τη δικαστική πρόοδο και εξέλιξη των υποθέσεων που σχετίζονται με την πολύκροτη υπόθεση και ως εκ τούτου η φιλοξενία των απόψεων του κ. Χατζησάββα αποτελεί ενδιαφέρουσα εξέλιξη και δημοσιογραφική υποχρέωση για αντικειμενική όσο το δυνατόν κάλυψη των απόψεών του παρά τις αδυναμίες που υφίστανται για την επαλήθευση ή διάψευσή τους από τη στιγμή που τα όσα δηλώνει διαδραματίζονται στην αλλοδαπή.

  Θυμίζουμε ότι οι γερμανικές εταιρείες «ABB Understürzungseinrichtung GmbH» που εδρεύει στο Μανχάιμ και «ΑΒΒ New Venturew GmbH» έχουν καταγγείλει αξιόποινες πράξεις σε βάρος τους από τον κ. Χατζησάββα και έχουν εξασφαλίσει αμετάκλητες αποφάσεις για την παραπομπή του.
  Θυμίζουμε ακόμη ότι ο κ. Χατζησάββας είχε προβεί σε καταγγελίες σε βάρος δημοσίων λειτουργών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση της χωροθέτησης, αδειοδότησης και κατασκευής του έργου του αιολικού πάρκου της εταιρείας «Αιολικό Πάρκο Ρόδου ΑΕ» στη θέση Πιθανίτης στον Ατάβυρο με συνέντευξή του στον δημοσιογράφο κ. Μ. Τριανταφυλλόπουλο ενώ βρισκόταν (καταζητούμενος) στο εξωτερικό.

  http://www.dimokratiki.gr/arxeio/eleftheros-o-manolis-chatzisavvas/

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.