ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΟ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ & ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

10712902_10203955510148018_6936868350396721888_n

 

 

11081491_10203955511188044_1981146391699968334_n

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΩΝ
9 Ιανουαρίου 2015 στις 3:51 π.μ.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΜΗΝΥΣΗΣ
ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΟ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ & ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ – ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ημερομηνία: ………………………………………………
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ…………………………………………………….

ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧH

Σχετική και συμπληρωματική με τις συνημμένες, από 5/5/2012 σχετικό 1, σχετικό 2, σχετικό 3.

Κύριε Εισαγγελέα
Εν ονόματι του Ελληνικού λαού, του Συντάγματος και του Νόμου
Όλοι εμείς οι δεκάδες χιλιάδες συγκαταγγέλοντες πολίτες, κινούμενοι από την ανθρώπινη συνείδησή μας, τα πατριωτικά μας αισθήματα και ό,τι ο Νόμος και το Σύνταγμα επιτάσσουν, ζητούμε να προβείτε σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια ώστε να εξασφαλιστεί η νομιμότητα των προκηρυχθέντων εκλογών και έπειτα να διεξαχθούν.

Διότι, όπως αναφαίνεται στη συνέχεια, καταγγέλουμε τις εκλογές της 25/01/2015 ως παράνομες κατοχικές και εχθρικές που στόχο έχουν:
να καταπατήσουν
τα ανθρώπινα δικαιώματα,
να αφανίσουντο Έθνος μας,
να προκαλέσουνεμφύλιο πολέμο-γενοκτονία-ξένη εισβολή,
να αφαιρέσουν τα πολιτικά δικαιώματα από τους ιθαγενείς Έλληνες
και να τα παραχωρήσουν σε «ελληνοποιημένους» ή μη, αλλοδαπούς.

Επίσης ζητούμε:

Α) Να ασκηθούν προεκλογικά οι προβλεπόμενες διώξεις
που αφορούν ήδη γνωστοποιημένες στη Δικαιοσύνη υποθέσεις διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας από πολιτικά πρόσωπα ώστε να αποδοθούν εγκαίρως πίσω στον Ελληνικό Λαό τα κλεμμένα.

Τα πολιτικά και άλλα πρόσωπα
που κατηγορούνται από την Δικαιοσύνη για διαφθορά και που αποδεδειγμένα δωροδοκήθηκαν από ιδιωτικές και άλλες εταιρείες καταχρώμενα εν τέλει δημόσιο χρήμα (π.χ σκάνδαλο SIEMENS, εξοπλιστικά προγράμματα, λίστα Λαγκάρντ, Χρηματιστήριο, την υπόθαλψη της δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που ανακοινώθηκε από τη Βουλή κ.ά) θέτουν δια της πράξεως αυτής εκτός νομιμότητας τα κόμματα στα οποία ανήκαν ή ακόμα ανήκουν.
Β) Να αφαιρεθούν τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι
αφενός των βουλευτών που είναι κατηγορούμενοι εσχάτης προδοσίας αφετέρου δε, και κυρίως, των βουλευτών εκείνων που διέπραξαν κακουργηματική παράλειψη άσκησης εισαγγελικών καθηκόντων της Βουλής στην εξέταση της δικογραφίας για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών της, που εκκρεμεί στην Βουλή από την 24-11-2011 (ΠΚ 239 παρ.β) και συνέργειας –εκ παραλείψεως- σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45, 46,134, 120 παρ.3 Συντ).

Καθώς επίσης και των όσων υποψηφίων και υπολοίπων οι οποίοι υπέθαλψαν και αποσιώπησαν
(ήδη 3 χρόνια) τη σχετική δικογραφία που ανακοινώθηκε στις 24\11\2011 από την έδρα της Βουλής και για την οποία ουδόλως αντέδρασαν, ώστε να είναι συναυτουργοί εις την κακουργηματική παράλειψη των διώξεων που απορρέουν από την εν λόγω δικογραφία.

Σύμφωνα με αυτήν και όπως αναφέρεται στα πρακτικά της Βουλής (εμπεριέχεται στο σχετικό 2) ο τότε αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αποστολάτος ανακοίνωσε:
«Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώ µα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης».

Επίσης
καταγγέλλονται και μηνύονται εν ονόματι του νόμου και εκ μέρους του Ελληνικού λαού, όλοι οι πολίτες και οι πολιτικοί που στις 251\2015, θα συμμετάσχουν στις ανθελληνικές, κατοχικές και διεθνώς παράνομες εκλογές τις οποίες προανήγγειλε η κατοχική κυβέρνηση:

1ον. Για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως ισχύουν κατά το Ελληνικό και Διεθνές Δίκαιο.

2ον. Για απόπειρα νομιμοποίησης της κατοχής και απόπειρα κατάλυσης της Δημοκρατίας και του Συντάγματος.

3ον. Για δόλο, ροπή προς το έγκλημα και προδοσία, καθώς σχεδιάζουν την εγκληματική αυτή ενέργεια εις βάρος του έθνους σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και έχοντας στη διάθεση τους αρκετό χρόνο προσχεδιασμού. Για την ακρίβεια πλέον των τριών χρόνων, δηλαδή από τις 24/11/2011 οπότε και ανακοινώθηκε έσχατη προδοσία από την έδρα της Βουλής.

4ον. Για ασυνείδητη άσκηση των εκλογικών τους καθηκόντων κατ΄εξακολούθηση (όπως το ίδιο έγκλημα έπραξαν και στις εκλογές της 6/5/2012, (σχετικό 1) θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές και το μέλλον αθώων ανηλίκων, αδυνάτων αλλά και εκείνων των νομοταγών πολιτών που βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του Συντάγματος, του Δημοκρατικού πολιτεύματος και της Ελευθερίας της Πατρίδας.

5ον. Για κακουργηματική υπόθαλψη δικογραφίας εσχάτης προδοσίας από 24/11/2011 οπότε και ανακοινώθηκε από την έδρα της Βουλής.

6ον. Για ενσυνείδητη καταπάτηση του Συντάγματος, όπως προκύπτει ευθέως από τα ανωτέρω.

7ον. Για απόπειρα απαξίωσης και διασυρμού της Δικαιοσύνης καθώς αφενός δεν συγκατήγγειλαν, ως όφειλαν, την κακουργηματική παράλειψη διώξεων της εν λόγω δικογραφίας, που στις 24/11/2011 ανακοινώθηκε στην Βουλή, αφετέρου δε δεν συγκατήγγειλαν την κατοχή στην οποία η Δικαιοσύνη έκτοτε και μέχρι σήμερα επισήμως βρίσκεται, ως όφειλαν επίσης να πράξουν, αλλά αντιθέτως κακουργηματικά το αποσιώπησαν και το υπέθαλψαν. Τη στιγμή που εγνώριζαν πως η εσχάτη προδοσία και το κύρος της Δικαιοσύνης αφορά τον κάθε πολίτη!

Μηνύονται επίσης:

Όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων
για
το κακούργημα της συνέργειας σε εσχάτη προδοσία, καθώς, από τις 24/11/2011 έως και σήμερα, υπακούουν και εκτελούν εντολές κατηγορουμένων από την Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία, εις βάρος του Λαού, της Πατρίδας και του Έθνους.

Μηνύονται για κακούργημα το οποίο διέπραξαν κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση οι Ιερωμένοι
που
όρκισαν πολιτικούς άρχοντες από 24/11/2011 και που ενδεχομένως θα αποπειραθούν να ορκίσουν πολιτικούς που θα εκλεγούν από τις εν λόγω παράνομες και κατοχικές εκλογές της 25/01/2015 έτσι όπως έχουν ήδη καταγγελθεί. (σχετικό 1 & 2).
Κύριε Εισαγγελέα,

Σας κάνουμε γνωστό,
ότι στις προαναγγελθείσες εκλογές της 25/01/2015 αρκετοί συμπολίτες μας δεν θα διστάσουν να ασκήσουν εν τέλει το εκλογικό τους δικαίωμα, είτε ασυνείδητα είτε με δόλο και εν μέσω κατοχής, προβαίνοντας επίσημα πλέον σε πράξη που θεωρούμε κακουργηματική, παράνομη, αντεθνική, απάνθρωπη, φασιστική και εχθρική προς την πατρίδα τους, τους συμπολίτες τους, ακόμη και απέναντι στα ίδια τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Επίσης
μπορούμε να γνωρίζουμε ότι πολλοί είναι τρομοκρατημένοι, απειλούμενοι και εκβιαζόμενοι από υποψηφίους και κόμματα, και εν μέσω κατοχής θα προσέλθουν στις κάλπες υπό το κράτος της βίας και του φόβου.

Θα πιστοποιήσουν τη συμμετοχή τους με την παρουσία τους και τα ονόματά τους θα καταγραφούν στα τηρούμενα εκλογικά βιβλία ώστε θα είναι γνωστά στη δικαιοσύνη και για πάσα νόμιμη χρήση.

Η ενέργεια, όσων δεν λάβουν μέρος σε αυτές τις παράνομες, εχθρικές και κατοχικές εκλογές, θα θεωρηθεί εξόχως πατριωτική σε αυτή τη χρονική συγκυρία.

Απεναντίας, σας ενημερώνουμε εμπρόθεσμα, ότι όλοι εμείς οι νομοταγείς συγκαταγγέλοντες πολίτες δεν θα ψηφίσουμε στις 25/01/2015 αλλά θα είμαστε παρόντες στα κατοχικά εκλογικά κέντρα, για να πράξουμε κατά συνείδηση και με κάθε μέσο τα δέοντα, ως οφείλουμε από το Νόμο, ως το Σύνταγμα επιτάσσει και όπως η απελευθέρωση της πατρίδας απαιτεί από κάθε πολίτη να πράξει.

Κύριε Εισαγγελέα,

Στην πατρίδα μας συντελείται πρωτοφανής γενοκτονία.

Το Σύνταγμα της Ελλάδας, με την ψήφιση του ν.3845/2010, κατελύθη με βίαιο και πραξικοπηματικό τρόπο και εκχωρήθηκε σημαντικό μέρος της εθνικής κυριαρχίας σε ξένες δυνάμεις (μηχανισμός στήριξης από κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ – Δ.Ν.Τ.) κατά παράβαση του άρθρου 28 παρ. 3.

Έλληνες συμπολίτες και φιλέλληνες από όλο τον κόσμο εγκαίρως κατήγγειλαν στην Δικαιοσύνη το διαρκές τούτο κακούργημα της παράλειψης διώξεων της εσχάτης προδοσίας.

Κύριε Εισαγγελέα,

Η εν λόγω δικογραφία διαβιβάστηκε κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος στην Βουλή για να εκδικαστεί, ενώ η εσχάτη προδοσία δεν χρειάζεται την άδεια της Βουλής για να εκδικαστεί. Αρμόδιοι να την δικάσουν δεν είναι πλέον οι πολιτικοί αλλά πρωτίστως αποτελεί έργο και χρέος της τακτικής δικαιοσύνης. Παράλληλα δε αφορά τον κάθε πολίτη ξεχωριστά διότι θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια και τα φυσικά του δικαιώματα καθώς επίσης κατακρεουργεί, διασύρει, ισοπεδώνει και εν τέλει απαξιεί τον θεσμό και το κύρος της Δικαιοσύνης.
Έκτοτε και εν μέσω κατοχής έχουν παρανόμως διενεργηθεί εκλογές κατά τον Μάιο και Ιούνιο του 2012 με σκοπό να νομιμοποιήσουν δια της συμμετοχής του Λαού το διαρκές κακούργημα της εσχάτης προδοσίας, γεγονός που εγκαίρως καταγγέλθηκε και καταδικάστηκε από τον Λαό (5/5/2012, σχετικό 1) και έκτοτε έως και σήμερα από δεκάδες χιλιάδες πολίτες, που κατέθεσαν την Ιερή Δήλωση (σχετικό 2) καταδικάζοντας και καταγγέλοντας επισήμως και ενόρκως (σχετικό 3) την κακουργηματική παράλειψη διώξεων της δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που εσείς έχετε σχηματίσει εις βάρος των πολιτικών. Είναι επίσης γεγόνος ότι όλοι εμείς οι δεκάδες χιλιάδες πολίτες που καταθέσαμε την Ιερή Δήλωση και καταγγείλαμε ενόρκως την εσχάτη προδοσία, εφαρμόζουμε στην πράξη το συνταγματικό ακροτελευταίο άρθρο 120 και τα όσα αυτό επιτάσσει και υποχρεώνει τον κάθε πολίτη και τις δικαστικές αρχές.

Εξάλλου κύριε Εισαγγελέα,

το γεγονός ότι βρισκόμαστε υπό την κατοχή του εχθρού και ότι οφείλει ο κάθε πολίτης και το κάθε δικαστικό όργανο να αντισταθεί διαπιστώνεται και επιβεβαιώνεται εκ του από 6/12/2014 ψηφίσματος της ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ όπως διατυπώνεται στο σχετικό απόσπασμα του ψηφίσματος που σας καταθέτω εδώ:

« Οι Δικαστικοί Λειτουργοί – Δικαστές και Εισαγγελείς – μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά την τακτική Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 6-12-2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετείου Αθηνών.
Διαπιστώνουν τη διαρκή απαξίωση του θεσμού της Δικαιοσύνης από την Εκτελεστική Εξουσία και την αμφισβήτηση του θεσμικού ρόλου των Λειτουργών αυτής, που δεν συνάδει με την αρχή του Κράτους Δικαίου, που διέπει το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Διαπιστώνουν την κατ’ εξακολούθηση μη συμμόρφωση της Εκτελεστικής Εξουσίας στις δικαστικές αποφάσεις, κατά παραβίαση των συνταγματικών αρχών, γεγονός που συνιστά μείζον θεσμικό ζήτημα, διότι η μη εφαρμογή τους θέτει σε κίνδυνο την έννομη τάξη και το Κράτος Δικαίου.»

Το ίδιο επιχειρείται και στην παρούσα φάση ώστε ,με τις προκυρηχθείσες εθνικές εκλογές στις 25/1/2015, να δοθεί ένα ακόμη αποφασιστικό πλήγμα κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος και της συνταγματικής ευνομίας.

Να καταδειχθεί ότι οι Έλληνες, αφενός κατεπάτησαν το Σύνταγμα, αφετέρου δε υπέθαλψαν την κακουργηματική παράλειψη διώξεων της εν λόγω δικογραφίας εσχάτης προδοσίας, ώστε να έχουν δικαιωματικά το λόγο να τους αφαιρέσουν τα πολιτικά τους δικαιώματα και να τα παραχωρήσουν σε
«ελληνοποιημένους» αλλοδαπούς που με δόλιες τακτικές και κάτω από εντολές ξένων συμφερόντων έχουν εισέλθει στην χώρα μας και επιπλέον έχει ανακοινωθεί πρόγραμμα χρηματοδότησης οικοδόμησης σπιτιών από τον George Sorros (εφημερίδα «TO ΒΗΜΑ», ημερομηνία 30-10-2012) που θα τους παρασχεθούν δωρεάν, την ίδια στιγμή που ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται.
Κύριε Εισαγγελέα,

Σας καταθέτουμε το εν λόγω δικόγραφο εμπρόθεσμα, προκειμένου να προλάβουμε το κακό, δηλαδή την διεξαγωγή των παράνομων και κατοχικών εκλογών που έχουν προκυρυχθεί.

Σε περίπτωση αποτυχίας της αποτροπής του εγκλήματος θα την καταθέσουμε και πάλιν μετεκλογικά και θα εφαρμόσουμε ακόμη πιο δραστικές και επιτακτικές πράξεις σύμφωνα με το Σύντάγμα και τους Νόμους

Οι εν ονόματι του Ελληνικού λαού, του Συντάγματος και του Νόμου καταγγέλλοντες.

Συγκαταγγέλλοντες

Όνομα:…………………………………………………..

Επώνυμο:………………………………………………

Αρ. Δελτ. Ταυτότητας:………………………………

ΑΦΜ :……………………………………………………

Υπογραφή:……………………………………………..

Όνομα:…………………………………………………..

Επώνυμο:………………………………………………

Αρ. Δελτ. Ταυτότητας:………………………………

ΑΦΜ :……………………………………………………

Υπογραφή:……………………………………………

Συνημμένα:
sxetiko1.pdf · έκδοση 1
sxetiko_2(1).pdf · έκδοση 1
sxetiko3.pdf · έκδοση 1

Ακουστε εδω στο Ραδιο Αρτα απο στο 19 ‘ για την εν λογω μήνυση .
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 13-01-2015 ΑΠΟ 8 ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ)Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ”ΚΥΒ…ΕΡΝΗΣΗ”.ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟΤΑΤΑ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ (ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ)ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
https://www.facebook.com/video.php?v=10203481896547974&set=vb.1230303395&type=2&theater

Απο δω το εκτυπώνουμε
https://www.facebook.com/groups/739054472815620/778797692174631/

 

11075203_10203955512588079_2135016647209963256_n

 

 

πηγές

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/καταθεση-δηλωσησ-καταγγελιασ-μηνυσησ-κατα-υποψηφιων-και-ψηφοφόρων/842717779104905

.
http://dionios.blogspot.gr/2015/01/blog-post_324.html

2 comments on “ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΟ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ & ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

 1. Η Ιερή Δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120 του Συντάγατος.
  Δημοσιεύτηκε στις 17 Απρ 2015

  Ο Δημήτρης Γεωργίλας, φιλοξενούμενος του Γιάννη Διαβάτη στην εκπομπή του στο kontra channel, μας μιλά για την ενεργοποίηση από τους πολίτες του άρθρου 120 του Συντάγματος μέσω δήλωσης που κατατίθεται σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα.
  (17-4-2015)

  Γεωργιλάς & Αιφαντής στο κόντρα 1η Μαϊου 2015 . (Ιερή Δήλωση #5 )

  Δημοσιεύτηκε στις 1 Μαΐ 2015
  (κοινοποιήστε φίλοι μου ) Σήμερα 1-5-15 στο Κόντρα, ο Δημήτρης Γεωργιλάς και ο Γεώργιος Αιφαντής μιλάνε για τις ολέθριες συνέπειες της κακουργηματικής εκ μέρους των πολιτών σιωπής και συγκάλυψης της εσχάτης προδοσίας .Προδοσία την οποίαν στις 24\11\11, ανακοίνωσαν απ την έδρα της βουλης, ώστε στη συνέχεια να νομιμοποιήσουν δημοκρατικά την κατάργηση διώξεών της.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.