Συνέντευξη 

 

«Πάντα υπήρχαν ιώσεις»

Διευκρίνιση: Ο ήχος είναι κακός αλλά νομίζω ότι έπιασα σωστά σχεδόν όλα όσα έχουν ειπωθεί

– Εάν ακολουθήσουμε τη λογική που αναφέρετε στο άρθρο και υποθέσουμε ότι κολλήσει 1 εκατ κόσμος και από αυτούς πιθανώς 30.000 πάθουν πνευμονία και χρειαστεί να μεταφερθούν σε κάποια εντατική, έτσι δεν πιστεύετε ότι θα τιναχτεί στον αέρα το σύστημα υγείας ;;;

Όχι. Πρώτα από όλα δεν μπορούμε να υποθέσουμε ποτέ με αριθμούς στην ιατρική. Ιώσεις υπήρξαν πάρα πολλές κατά το παρελθόν. Πέρσι , φέτος, πρόπερσι κανείς δεν έκανε προβλέψεις ότι θα κολλήσουν τόσοι ή θα κολλήσουν τόσοι. Αυτό είναι στρατηγικό λάθος. Αυτό είναι ένα στρατηγικό λάθος του Jhonson στην Αγγλία. Είπε ότι μπορεί να πεθάνουν 277.000 ανθρώποι. Αυτό δεν το ισχυρίζεται κανείς. Εάν μπορέσουμε και αποκλείσουμε τους ανθρώπους που είναι ευπαθείς, πραγματικά να τους αποκλείσουμε και ας αφήσουμε τους άλλους να κυκλοφορούνε όπως γινόταν τόσα χρόνια. Υπήρχαν τόσα χρόνια ιώσεις οι οποίες ήταν έτσι ακριβώς. Είτε με εμβόλιο είτε το στέλεχο δεν τον έπιανε το εμβόλιο είτε το ένα είτε το άλλο το ίδιο πράγμα γινόταν. Δεν συνέβαινε κάτι άλλο. Έβγαλαν νούμερα. Με τα νούμερα μπερδεύουν τον κόσμο ότι αν θα γίνει αυτό θα πεθάνουν τόσοι. Όχι. Δεν ρισκάρουμε και δεν θυσιάζουμε κανέναν αλλά κάθε χρόνο υπάρχει μια θνητότητα που δεν την λένε. Η Ιταλία λοιπόν , ας το δούνε στα επίσημα στοιχεία. Το 2017 -2018 με τη γρίπη είχε 24 000 νεκρούς … αν μπουν στα στοιχεία θα το δουν. Κάθε χρόνο υπάρχουν 16000 νεκροί 15 , αλλά δεν το λένε γιατί το θεωρούν φυσιολογικό. Ο άνθρωπος που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια , αναπνευστική ανεπάρκεια είναι υπό ανοσοκαταστολή, χημειοθεραπείες , κολλάει μια ίωση, πεθαίνει. Αυτό ακριβώς !

Θεωρείτε δηλαδή ότι αυτά τα μέτρα που είναι κατ εφαρμογή είναι λίγο υπερβολικά ;

Ναι, ναι. Δεν λένε, ξέρετε πέθανε από αυτόν τον ιό. Δεν λένε. Οι περισσότεροι έχουν κολλήσει κάποιο ιό. Κυρίως, συνήθως της γρίπης. Τώρα βγήκε ο κορονοιος. Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς κλείσαν μια χώρα μέσα. Δεν έχει καμία λογική. Αν κλείναν τους ανθρώπους αυτούς που έπρεπε να κλείσουν, κάποιοι θα ακολουθούσαν κάποιοι όχι, δεν θα είχαμε θνητότητες με αριθμούς. Με τους αριθμούς φοβίζουν το κόσμο. Τόσοι νεκροί στην Ιταλία. Υπήρχαν πολλοί περισσότεροι στην Ιταλία πρόπερσι. Ας το ψάξουν.

Αρά εσείς ποια θεωρείτε τώρα ότι είναι η χρυσή τομή, και οι ανθρώποι να νοσηλευτούν και να αποτραπεί η μετάδοση της νόσου ;;;

Η χρυσή τομή είναι αυτή που γίνεται κάθε χρόνο και δεν ξέρω γιατί φέτος το άλλαξαν. Είναι περίεργο. Τόσα χρόνια ζούμε. Τόσα χρόνια υπάρχουν ιώσεις. Να πιάσουν και να στριμώξουν τους ανθρώπους που είναι ευπαθείς ? 2: 45 Αυτούς τους ανθρώπους να τους πιάσουν και να τους βάλουν μέσα και περισσότερο θα το δεχτώ. Η διαφορετικότητα του φετινού ιού, είναι περισσότερο μεταδοτικό Εάν τους ευπαθείς θα αποκλείσουμε , δεν νομίζω ότι ακούσαμε πολλά, κάποια κρούσματα εμείς σε μην ευπαθείς ομάδες να κατέληξαν. Για την Ελλάδα μιλάμε .Το τι γίνεται στην Ιταλία δεν το ξέρει κανείς από εμάς. Μιλάω για την Ελλάδα και μόνο. Είναι υπερβολικά.

Και στο άρθρο στο οποίο αναφέρετε κύριε Βόβολη, γράφετε ότι ακόμα δεν είναι η στιγμή να εξηγήσουμε για ποιο λόγο γίνεται αυτό. Αλλά εγώ θα σας ρωτήσω παρ’ όλα αυτά. Για ποιο λόγο κατά τη γνώμη σας συμβαίνει όλο αυτό;;

Ακόμα δεν ήρθε η στιγμή να εξηγήσουμε γιατί. Τώρα θα μπούμε σε κινδυνολογίες , θα λέμε ο ένας κάνει εικασίες ο άλλος κάνει εικασίες. Ας αφήσουμε να περάσει όλο αυτό. Βασικά έχω κάνα δυο λόγους. Το εμβόλιο και η υποχρεωτικότητα του εμβολίου. Υποχρεωτικό το εμβόλιο ;;; Δεν μπορώ να το καταλάβω εγώ. Σε καμιά περίπτωση. Φακελώνουν τον κόσμο έτσι. Κάνουν σε κάποιους το εμβόλιο, κάποιοι δεν το κάνουν και μετά πρέπει να το κάνουν όλοι. Σε ευπαθείς ομάδες πρέπει να το κάνουν το εμβόλιο. Πρέπει να το κάνουν. Όταν θα βγει. Οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κάνουμε όλων των ειδών τα εμβόλια. Μια της γρίπης μια του κορονοιου. Όλα. Τώρα με ένα τρίμηνο φόβου θα δείχνουν στο κόσμο, κοιτάξτε τι έγινε στην Ιταλία κοιτάξτε τι έγινε … και είστε υποχρεωμένοι να το κάνετε. Διακυβεύονται πάρα πολλά.

Κλείνοντας θέλετε να μας δώσετε μια συμβουλή για τον κόσμο ;;;

Θέλω να πω το εξεις : δεν παροτρύνω κανέναν να βγει στους δρόμους. Είπε η κυβέρνηση ότι κάποιοι προσπαθούν να παροτρύνουν … Όχι. Δεν παροτρύνουμε. Να τηρηθούν τα μέτρα. Αυτό λέμε. Ωστόσο ο κόσμος να μη φοβάται. Με ενοχλεί ιδιαίτερα … Προσπάθησα να βάλω ένα ανάχωμα στο φόβο του κόσμου. Με πέρνουν πραγματικά οπαδοί που δεν θέλω να φοβούνται. Είναι μια ίωση, θα περάσει, να προσέξουν τους ηλικιωμένους Δεν λέμε δεν είναι τίποτα πηγαίνετε και κολλήσετε. Είναι μια ίωση θα περάσει να προσέξουν τους ηλικιωμένους δεν λέμε δεν είναι απολύτως τίποτα πηγαίνετε κολλήστε η μην πλένετε τα χέρια σας. Λέμε προσέξτε όπως πάντα. Όπως προσέχουμε πάντα. Θέλετε λίγο περισσότερο; Λίγο περισσότερο. Πολύ περισσότερο; Πολύ περισσότερο. Αλλά σε κάθε περίπτωση αυτά τα μέτρα καταστρέφουν στη κυριολεξία τη κοινωνία. Καταστρέφουν το κοινωνικό μας ιστό. Είναι δυσανάλογα της περίπτωσης.

 

zougla