Αποκάλυψη: ίδια πρόσωπα, χορηγοί των Παπανδρέου και του Σόρος!

Από την φορολογική δήλωση του ιδρύματος OPEN SOCIETY, του Τζώρτζ Σόρος, για το οικονομικό έτος 2010, μαθαίνουμε ότι οι κύριοι Samer Younis και Sabbagh Khoury, αμφότεροι κάτοικοι Ελλάδος, με διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 62 Β, Αμαρούσιον, Αθήναι 15110, είναι χορηγοί του ανωτέρω ιδρύματος.
Μέχρις εδώ δεν υπάρχει κάτι το «περίεργο».
Έλα όμως που στην Λεωφόρο Κηφισίας 62 Β, στο Μαρούσι, είναι η έδρα της Consolidated Contractors Company,  (CCC) (http://www.ccc.gr/address_list.html).
από Εδώ

Έλα όμως που η CCC, ήταν χορηγός της εταιρείας I4SENCE, του αδελφού του Παπανδρέου, του Αντρίκου…(http://www.ftbusiness.com/medsustainableenergy/sponsorsandpartners.asp?m_pid=0&m_nid=34673)
Έλα που και ο Γιωργάκης μετείχε στις εκδηλώσεις της CCC, παρέα με τον Πάγκαλο…που τα έφαγε μαζί μου….
Τι να πώ. Αν στις εκλογές δεν θυμηθείτε αυτές τις «λεπτομέρειες», τότε θα είσαστε άξιοι των όσων δεινών επακολουθήσουν.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να μάθετε για να ξυπνήσετε;;;;;
Τι άλλο τρελλό όνειρο πρέπει να δείτε;;;
Μήπως ότι ο Βενιζέλος ήταν «χορηγός» της συζύγου του Γιώργου Παπανδρέου;;
Λες;;;
Δ.Μ.

2 comments on “Αποκάλυψη: ίδια πρόσωπα, χορηγοί των Παπανδρέου και του Σόρος!

 1. Pingback: Γ. Παπανδρέου – Πως έγινε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και έπειτα πρωθυπουργός « Αρχαία Ιθώμη

 2. Η επένδυση από το ΚΑΤΑΡ ήταν ΚΑΤΑΡ-αμένη……
  Ξέρετε εσείς, η επένδυση που σύμφωνα με την απείρου επιπολαιότητος δήλωση του κ. Παπανδρέου : “είναι ψήφος εμπιστοσύνης προς την Ελλάδα”. Όμως πρίν στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές για τις Καταρ-αμένες επενδύσεις, η ψήφος εμπιστοσύνης πρός την Ελλάδα μετατράπηκε σε πρόταση μομφής κατά της κυβερνήσεως του ΠΑΣΟΚ. Έγραφα την επομένη της υπογραφής του ΚΑΤΑΡ-αμένου μνημονίου συνεργασίας, ότι πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι (ΕΔΩ). Και δεν διαψεύστηκα. Όχι πως έχω κληρονομικό χάρισμα, απλώς έχω κάτι σημαντικώτερο : καλές πληροφορίες. Ήλθε λοιπόν η ώρα να τις μοιραστώ μαζί σας.
  Στην κοινοπραξία που θα ανελάμβανε την επένδυση του αστακού, μετείχε και η αραβικών συμφερόντων εταιρεία CCC (Consolidated Contractors Company) που εδρεύει στην Αθήνα, στην λεωφόρο Κηφισίας 62. Ο διευθυντής και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της CCC ονομάζεται Tawfic Khoury, ενώ ο αδελφός του Samer Khoury, είναι επίσης αντιπρόεδρος της εταιρείας.
  Λοιπόν διαβάστε τώρα κάτι «τυχαίες» συμπτώσεις :
  ***Νομικός σύμβουλος-συνεργάτης της CCC ήταν ο σημερινός υπουργός κ. Παμπούκης, που «μεσολάβησε» για να γίνει η επένδυση,
  ***ο κ. Samer Khoury είναι χορηγός του γνωστού και μη εξαιρετέου George Soros
  ***H CCC εμφανίζεται να μετέχει στα «συνέδρια» που διοργανώνει η ΜΚΟ I4CENSE του κ. Αντρίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού.
  Εύλογο είναι λοιπόν να διερωτηθεί ο καθένας, αφού λοιπόν η κυβέρνηση έχει τόσο καλές διασυνδέσεις με την CCC, γιατί ναυάγησε η επένδυση στον Αστακό;;
  Την απάντηση θα την δώσω λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και θα εκπλαγείτε. Προς το παρόν παραθέτω όλα τα στοιχεία από τα οποία αποδεικνύονται τα όσα γράφω για τις σχέσεις CCC-ΠΑΣΟΚ.
  1. Οι φορολογικές δηλώσεις των ετών 2006, 2007, 2008 του ινστιτούτου open society (όπως λέμε open gov), του George Soros (σημ. ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ : δεν δημοσιεύουμε ολόκληρες τις φορολογικές δηλώσεις επειδή εμφανίζονται ονόματα Ελλήνων, οι οποίοι έχουν λάβει χορηγίες από το ίδρυμα του George Soros. Πάντως ευρίσκονται στην διάθεση παντός ενδιαφερομένου)

  http://filotimia.blogspot.gr/2010/10/blog-post_8575.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.