Μια νέα γενιά … εκατομμυριούχων προέκυψε από τις “εκλογές” της 17ης Ιουνίου

Δείτε και τα επίσημα χρέη ΠΑΣΟΚ – ΝΔ 

Μια νέα γενιά … εκατομμυριούχων προέκυψε από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου με τα οκτώ κόμματα να εισπράττουν το κολοσσιαίο ποσό των 54 εκατομμυρίων ευρώ!

Ναι, καλά διαβάσατε 54 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν οκτώ κόμματα. Μέχρι και ο Τζήμερος που πήρε κάτι παραπάνω από 1,5% και καλούσε την Μέρκελ να αφήσει την Ελλάδα να καεί,παίρνει “για τον κόπο του” 750.000 ευρώ! Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν φάρσα, αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα.

Και το ερώτημα είναι: Για να λειτουργήσει η δημοκρατία χρειάζονται κόμματα-πολυεκατομμυριούχα; Όποιος νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει στην χώρα, ας το κάνει και ας ζητήσει από τους ψηφοφόρους του να τον ενισχύσουν. Πρέπει όλοι οι Έλληνες να ενισχύουν τις κομματικές παρέες;

Στην εποχή του διαδικτύου που η επικοινωνία είναι σχεδόν δωρεάν πληρώνουμε 54 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο , για ποιο λόγο; Για να έχουμε δημοκρατία; Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση;

Να υπάρχουν κάποιοι που νέμονται το δημόσιο χρήμα εις υγείας των κορόϊδωνψηφοφόρων που όχι απλώς πένονται, αλλά αυτοκτονούν από την πείνα και την εξαθλίωση; Το αστείο είναι ότι υποτίθεται πως τα χρήματα αυτά δίδονται για να είναι τα κόμματα … ανεξάρτητα και οι επιχειρηματίες να μην τα ελέγχουν! Την πολιτική ιστορία από το 1974 και ένθεν και το πόσο ανεξάρτητα και μη διαπλεκόμενα είναι, νομίζουμε ότι όλοι το γνωρίζουμε.

Από εκεί κει πέρα, μόνο οι Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου  και ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή έχουν ξεκαθαρίσει ότι το σύνολο ή μέρος της κρατικής επιδότησης  που θα εισπράξουν θα το διαθέσουν σε κοινωφελές έργο και στο τέλος της χρονιάς, μάλιστα, θα καταθέσουν και τα παραστατικά των δαπανών για το κοινοφελές έργο που θα προσφέρουν. Όλοι οι άλλοι θα ενθυλακώσουν τα υπόλοιπα εκατ. ευρώ και θα μιλάνε εκ του ασφαλούς για “την ανάγκη μεταρρυθμίσων”, για “την ανάγκη θυσιών” κλπ.

Πως μοιράζονται οι εκατομυριούχοι της πολιτικής ελίτ το ποσό των 54 εκατ. ευρώ 

Η Νέα Δημοκρατία του 27%, θα πάρει 15.4 εκατ. ευρώ ελαφρά λιγότερα από τα 17 εκατ. ευρώ που πήρε πέρσι, λόγω μειωμένου αριθμού ψηφοφόρων.

Οι “ριζοσπάστες” του ΣΥΡΙΖΑ,  από 4 εκατ. ευρώ τώρα θα τσεπώσουν 14,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!

Το ΠΑΣΟΚ που έχει προεισπράξει επιχορηγήσεις 120 εκατ. ευρώ έναντι μελλοντικών εισπράξεων θα λάβει… “μόλις” 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πριν από τρία χρόνιαέπαιρνε 21,75 εκατομμύρια! Πόσα χρόνια πρέπει να εισπράττει για να ξεπληρωθεί το δάνειο; Κάπου 20 χρόνια! Που τότε κανένας δεν θα θυμάται το ΠΑΣΟΚ, βέβαια.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες, θα εισπράξουν 4 εκατ. ευρώ και ο Π.Καμμένος έχει μιλήσει ήδη για “κοινωνικές δράσεις που θα διαθέσει μέρος του ποσού”.

Για την Χρυσή Αυγή τα είπαμε και οι …δημοκράτες της Αριστεράς, η ΔΗΜΑΡ, θα εισπράξει 3,4 εκατ. ευρώ. Ελπίζουμε ο κυρ-Φώτης να πληρώσει τώρα και τους υπαλλήλους στο κόμμα του.

Το ΚΚΕ γνωρίζει την καπιταλιστική κρίση στο “πετσί” του, όπως και κρίση στην εύρεση ψηφοφόρων. Θα πρέπει να βολευτεί με 3,95 εκατ. ευρώ

Υπάρχει και ο απίθανος Θ.Τζήμερος, τον οποίο πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι με 750.000 ευρώ για τις στιγμές γέλιου που τους χάρισε.

Σύνολο: 54 εκατ. ευρώ! 

Να είναι καλά και να τα απολαύσουν εις υγείαν των …”μεταρρυθμίσεων”…και των κορόιδων φυσικά!

ΠΗΓΗ: http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/06/m-54.html#ixzz1z5h98d8r

Τα χρέη ΠΑΣΟΚ – ΝΔ 

“Όταν λέει ο Βενιζέλος οτι θα κλείσει το ΠΑΣΟΚ και θα αλλάξει όνομα δεν πιστεύω οτι εννοεί οτι θα αλλάξει ΑΦΜ και θα φεσώσει τον Ελληνικό λαό μέσω Αγροτικής τράπεζας με τουλάχιστον 100.000.000 Ευρώ…..

Την ώρα που κατάσχονται σπίτια για 1000 ευρώ νομίζει οτι θα δεχτούμε φέσι 100.000.000 με την κάλυψη της συγκυβέρνησης;” γράφει στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

πηγή: http://kentripotideas.blogspot.gr/2012/06/blog-post_508.html#more

One comment on “Μια νέα γενιά … εκατομμυριούχων προέκυψε από τις “εκλογές” της 17ης Ιουνίου

  1. Pingback: Aβάσιμη η αγωγή Τσουκάτου εναντίον Καμμένου – Επιστροφή της χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ | JusticeForGreece

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.