Το Πασόκ του Rockefeller

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ.

είναι όμως έτσι; για να δούμε…

Κατ. αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο:

Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση (πατήστε ΕΔΩ για το σχετικό άρθρο).

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε υψηλόβαθμο μέλος των Ιεχωβάδων Αμερικής. Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την κατασκευή του ΠΑΣΟΚ.

Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο αποσκοπεί σε κέρδος 1000 δολαρίων, έτσι λοιπόν ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (Ιζόλα Εσκιμό δηλ την Ελίντα την Πειραϊκή Πατραϊκή κτλ κτλ) μέσω των διπλασιασμών μισθών και εισφορών χωρίς να ελαφρύνει όμως φορολογικά τις εταιρείες για να υπάρξει ισορροπία. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει οπότε και να μην εξάγει τίποτα κλείνοντας την κάνουλα των κρατικών εσόδων (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ). Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος όπως οι βιομηχανίες που είχε κλείσει, αύξησε κατ επέκταση την γραφειοκρατία καταστώντας απίθανο να κάνει κάποιος δουλειές στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα λόγω μη εσόδων και πολλών εξόδων να πάει σε ΔΑΝΕΙΣΜΟ. Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί από Τράπεζες “οικείες” για να ξεπληρώσει και την υποχρέωση… Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παράγει (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το γράφημα σε σχετικό άρθρο).

Το χρέος από 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή εκτοξέυεται στα 80+ ΔΙΣ. Αυτό έθεσε την Ελλάδα δέσμια των Τραπεζών.

Ο Μηχανισμός “ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ” δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια αλλά σε βάθος χρόνου μάζεμα αυτών των “δωρισμένων” χρημάτων με τον μηχανισμό που λέγεται “ΦΟΡΟΣ” για να ξεπληρωθούν τα δάνεια. Επειδή όμως οι τόκοι των δανείων είναι όπως είναι φυσικό τεράστιοι και η Ελλάδα πια δεν έχει υγιή έσοδα για να ξεπληρώσει τα δάνεια, η μόνη “λύση” πληρωμής προηγούμενων δανείων είναι επαναΔανεισμός, το ΧΡΕΟΣ μεγαλώνει με γεωμετρική πρόοδο με λογική συνέπεια το όλο και αυξανόμενο χρέος να μην ξεπληρώνεται ποτέ, αυτό μας παρασέρνει αναπόφευκτα στην συνεχή αύξηση των φόρων. Έτσι φτάσαμε σήμερα να έχουμε εξωτερικό χρέος 320 ΔΙΣ προ ΔΝΤ, και 320 ΔΙΣ + 120ΔΙΣ + τόκους μετα ΔΝΤ (αν υπάρξει μετά…)

ο όρος “ΦΟΡΟΣ” στην οικονομολογία δεν σημαίνει τίποτε άλλο από αφαίμαξη ρευστού από την αγορά με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται.

επίσης ο όρος “ΦΟΡΟΣ” σημαίνει μεγάλα λειτουργικά έξοδα με ότι αυτό το ντόμινο συνεπάγεται (ακρίβεια κτλ).

Εν ολίγοις ο Ανδρέας ως άριστος ψυχολόγος των μαζών δίνει όχι υγιή αλλά δανεικά χρήματα στον λαό, γίνεται ήρωας (δηλαδή ψήφους για μια ζωή), ο λαός αρχίζει να συνηθίζει στα πολλά έξοδα (υπερκαταναλωτική μανία) μετά από ένα χρονικό διάστημα τα χρήματα αυτά μέσω των φόρων επιστρέφονται στην βάση από όπου ξεκίνησαν με την διαφορά ότι έχει μείνει ως κληρονομιά όλης αυτής της ιστορίας το ΧΡΕΟΣ(=το μέσον χειραγώγησης ενούς κράτους από τον δανειστή της).

Ως χώρα δηλαδή, κάναμε έναν κύκλο και φτάσαμε πάλι από εκεί που είχαμε ξεκινήσει με την διαφορά ότι τώρα είμαστε δέσμιοι.

Ελπίζω να κατανοήσαμε ότι όταν ο Ανδρέας μοίραζε χρήματα στον λαό δεν μοίραζε υγιή χρήματα από εξωτερικά κρατικά έσοδα, αλλά από εξωτερικό δανεισμό για να ξεπληρώσει υποχρεώσεις και συμφωνίες που είχε κάνει, βάζοντας στον θαμπωμένο λαό μια θηλιά που ονομαζόταν ΧΡΕΟΣ.

Δείτε το παρακάτω έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 υπέγραψε σύμφωνο με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και τις λεπτομέρειες τη συμφωνίας.

“Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29”

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση

Τι λέει το κείμενο:

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος Και ΗΠΑ

3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

4. Επιτρέπονται φραστικές “συγκρούσεις” με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)

7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα  στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.

8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠA

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)

11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή

Ανδρέας Γ. Παπανδρέου

Andreas Papandreou

Υ.Γ. Παρατηρήστε ότι στο έγγραφο αναφέρεται πολλές φορές η έκφραση “η κυβέρνηση του Παπανδρέου”, επίσης ότι το έγγραφο είναι του 1974 , δηλαδή 7 χρόνια πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός.

αναρωτιέμαι λοιπόν αν τους το είπε κάποιο Μέντιουμ ότι σίγουρα θα γίνει κυβέρνηση ο Παπανδρέου προβλέποντας το “7 χρόνια μετά” ή συμβαίνει κάτι άλλο…

πηγή εγγράφου:

“Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29”

βιβλίο: ” Η Ελλάδα ξανασταυρώνεται”
συγγραφέας: Κων. Μπαρμπης
εκδόσεις: Νέα Θέσις

Δείτε και ποιος το οργάνωσε-έφτιαξε:

 

Αν αναρωτιέστε ποιοι ήταν οι φιλάνθρωποι Εβραίοι Guggenheim δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ₪₪₪₪₪

http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/174–rockefeller.html

http://diaforos.blogspot.gr/2012/07/rockefeller.html

4 comments on “Το Πασόκ του Rockefeller

 1. Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017
  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΡΟΚΦΕΛΕΡ!

  February 9, 2017
  ΕΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΟ Ο Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1961 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ…!!!…
  ΠΟΙΕΣ «θεωρίες συνωμοσίας» βρε ΑΝΟΗΤΟΙ που μας κατηγορείτε για τη διασπορά «ψεύτικων ειδήσεων»??!!! ΙΔΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

  Ο Κωνσταντίνος Μπαρμπής στο βιβλίο του «Η Ελλάδα Ξανασταυρώνεται», δημοσίευσε ένα αντίγραφο ενος επίσημου εγγράφου που προήλθε απο «το Γραφείο Στρατιωτικής Συνεργασίας των ΗΠΑ» (the US Office of Military Cooperation (OMC) και με στοιχεία ταυτότητας «Απόρρητο 7271 / NSA / 1158-AR / 29»…

  -του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.51, 09 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com
  Είχε βάλει την υπογραφή του πάνω σε αυτό το έγγραφο Ανδρέας Παπανδρέου με τις οδηγίες που θα του δοθούν από αυτούς που θα τον χρηματοδοτούν με απίστευτη γενναιοδωρία. Αυτό το έγγραφο είναι γνωστό απο πολλούς Ελληνες στην Ελλάδα (το οποίο βρίσκεται εύκολα στο διαδύκτυο) και ΔΕΝ έχει διαψευστεί ποτέ απο κανέναν κυβερνητικό αξιοματούχο.

  Όμως, δεν μένουμε εδώ…
  γιατί υπάρχουν κι ΆΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ για αυτό. Εδώ βλέπουμε το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου στη σελίδα 89* αυτής της έκθεσης του Ιδρύματος Rockefeller (Ροκφέλερ) απο το 1961 που αναφέρεται ως ο «Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών της Αθήνας», το οποίο είχε άμεσες σχέσεις με το Ίδρυμα Ροκφέλερ.

  Φυσικά στη σελίδα 88* της ίδιας έκθεσης αυτής, βλέπουμε αυτό να επαληθεύεται. Δείτε το πιο κάτω.

  Ο σύνδεσμος εδώ μεταξύ του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών της Αθήνας με το Πανεπιστήμιο Berkley είναι εμφανής, αλλά ας σημειωθεί εδώ πίσης ότι το Berkley χρηματοδοτείται απο τους ίδιους τους…ΡΟΚΦΈΛΕΡ. Εδώ βλέπουμε τη σύνδεση, τη σχέση μεταξύ Α. Παπανδρέου, Berkley και των Ροκφέλερ.
  ____________________________________________________________
  *The Rockefeller Foundation Report from 1961, pages 88-89 | Link: http://www.rockefellerfoundation.org/uploads/files/3e6c5fe6-4571-4dae-bdc0-803148f498e9-1961.pdf
  ____________________________________________________________
  Παρακάτω εδώ έχουμε ένα απόσπασμα* από το βιβλίο “Andreas Papandreou: The Making of a Greek Democrat and Political Maverick” («Ανδρέας Παπανδρέου: Η δημιουργία ενός Έλληνα Δημοκράτη και Πολιτικού Αποστάτη Μάβερικ) το οποίο δείχνει μια υποσημείωση το οποίο αναφέρει ο συγγραφέας αυτού του βιβλίου που έχει να κάνει με ένα επίσημο Υπόμνημα του Λευού Οίκου, σχετικά με τον ίδιο τον Παπανδρέου, που συντάχθηκε το 1961. Προσέξτε εδώ την αναφορά στο πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Dean Rusk, ο οποίος, όταν ήταν Πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, έλαβε την έγκριση για τη χρηματοδότηση του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών στην Αθήνα του Α. Παπανδρέου!

  Οι διασυνδέσεις μεταξύ του Ανδρέα Παπανδρέου και των Ροκφέλερ είναι τόσο καλά τεκμιριωμένες και είναι και καταγεγραμένες στα επίσημα αρχεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

  http://kilkiswebtv.blogspot.gr/2017/05/blog-post_8.html?m=1

 2. Ο Α. Παπανδρέου έδωσε εντολή δολοφονίας 2 μελών του ΠΑΚ. Το Ντοκουμέντο της ντροπής

  ΔΕΥΤΈΡΑ, 22 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2011

  Σε προηγούμενο δημοσίευμα παραθέσαμε μια συγκλονιστική επιστολή που έστειλε ο Γρηγόρης Χρηστέας (μέλος του ΠΑΚ) στο Γιώργο Παπανδρέου. Στην επιστολή αυτή, ο Χρηστέας περιέγραφε αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου απομόνωσε και ξέχασε πολλούς αγωνιστές του ΠΑΚ που είχαν έντονη αντιδικτατορική δράση στην Ελλάδα την περίοδο της χούντας, τη στιγμή που ο ίδιος απολάμβανε την ελευθερία του και τις ανέσεις του στο εξωτερικό (όπως π.χ. στη Σουηδία και στον Καναδά) και τον τρόπο με τον οποίο ο Ανδρέας τοποθέτησε σε θέσεις – κλειδιά διάφορα άτομα που σύμφωνα με τον Χρηστέα ήταν προδότες.

  Αυτή τη φορά θα δημοσιεύσουμε ένα σοκαριστικό έγγραφο : ένα ντοκουμέντο της ντροπής που αποτελεί μια από τις πιο άγνωστες και μαύρες σελίδες στην ιστορία του Ανδρέα Παπανδρέου.

  Είναι ένα κείμενο που έγγραψε και υπέγραψε ο Αντώνης Διαμαντόπουλος (μέλος του ΠΑΚ) και στο οποίο αποκαλύπτει ο ίδιος ότι πήρε εντολή από τον Ανδρέα Παπανδρέου να δολοφονήσει 2 από τους σημαντικότερους αγωνιστές του αντιδικτατορικού ΠΑΚ, οι οποίοι πρόσφεραν πολλά στο συγκεκριμένο κίνημα. Ναι, καλά διαβάσατε ! Ο αρχηγός του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Παπανδρέου (που βρισκόταν στο εξωτερικό όταν οι αντιδικτατορικοί αγωνιστές στην Ελλάδα υπέστησαν πλήθος διώξεων, φυλακίσεων και βασανιστηρίων) είχε δώσει εντολή στον Αντώνη Διαμαντόπουλο (μέλος του ΠΑΚ με το ψευδώνυμο «Βόρειος») να δολοφονήσει τους Γρηγόρη Χρηστέα και Μάνο Γκρίτζαλη, οι οποίοι ήταν αγωνιστές του ΠΑΚ και ασκούσαν έντονη κριτική στον Ανδρέα Παπανδρέου.

  Παραθέτουμε φωτογραφία του εγγράφου του Αντώνη Διαμαντόπουλου. Κάντε αριστερό κλικ πάνω στην εικόνα για να την δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος.

  http://original-fippak.blogspot.gr/2011/08/2.html

  • ΔΕΥΤΈΡΑ, 22 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2011

   Πως ο Α. Παπανδρέου απομόνωσε και ξέχασε αγωνιστές του ΠΑΚ

   Αναδημοσιεύουμε μια συγκλονιστική επιστολή που έστειλε ένα ιστορικό στέλεχος του ΠΑΚ, ο Γρηγόρης Χρηστέας, στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου πριν από λίγα χρόνια. Ο Χρηστέας αποκαλύπτει με ποιο τρόπο ο Α. Παπανδρέου απομόνωσε και ξέχασε πολλούς αγωνιστές του ΠΑΚ που είχαν έντονη αντιδικτατορική δράση στην Ελλάδα την περίοδο της χούντας, τη στιγμή που ο ίδιος απολάμβανε την ελευθερία του και τις ανέσεις του στο εξωτερικό (όπως π.χ. στη Σουηδία και στον Καναδά). Υπάρχει επίσης και μια αποκάλυψη – σοκ : ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δώσει εντολή στον Αντώνη Διαμαντόπουλο (μέλος του ΠΑΚ με το ψευδώνυμο «Βόρειος») να δολοφονήσει τους Γρηγόρη Χρηστέα και Μάνο Γκρίτζαλη, οι οποίοι ήταν αγωνιστές του ΠΑΚ και ασκούσαν έντονη κριτική στον Ανδρέα Παπανδρέου. (Για την ιστορία αναφέρουμε ότι υπάρχει ενυπόγραφη ομολογία του ίδιου του Αντώνη Διαμαντόπουλου για το ότι έλαβε την εντολή δολοφονίας 2 μελών του ΠΑΚ.)

   Παραθέτουμε την αποκαλυπτική επιστολή του Γρηγόρη Χρηστέα, μέλους του ΠΑΚ, στον Γιώργο Παπανδρέου, η οποία έμεινε αναπάντητη.

   08-03-2004

   Aγαπητέ σύντροφε Γιώργο Παπανδρέου,

   Το 1972, Είχα μια δίωρη συνάντηση με τον Ανδρέα Παπανδρέου και το Κώστα Τσήμα στο πανεπιστήμιο Berkley του San Francisco. Αποφασίσαμε: Α. Με δικά μου έξοδα θα πήγαινα στην Ελλάδα να οργανώσω και να αρχίσω τον ένοπλο αγώνα κατά της χούντας. Β. Ο Ανδρέας και το Π.Α.Κ θα μου παρείχαν πολιτική κάλυψη και επαφές στην Ευρώπη. Γ. Ο Ανδρέας ότι θα φρόντιζε για την αποκατάσταση του σπιτιού μου σε μια ελεύθερη Ελλάδα.

   Μερικούς μήνες αργότερα η γυναίκα μου Άντρια και εγώ πουλήσαμε το σπίτι μας στη Νέα Υόρκη $60.000 τότε, για να χρηματοδοτήσω και να οργανώσω τον αντιστασιακό αγώνα μου κατά της δικτατορίας του 1967. Με το κωδικό όνομα Αποστόλης, οργάνωσα το 1973 την πιο δυναμική αντιστασιακή οργάνωση του Π.Α.Κ στην Ελλάδα, την οργάνωση Λ.Α.Ο.Σ (Λαϊκός Απελευθερωτικός Οργανωμένος Στρατός) αρχίζοντας τον πολυκηρυγμένο από τον Ανδρέα “ένοπλο αγώνα” κατά της Χούντας.

   Σαν απάντηση στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, σχεδιάσαμε και εκτελέσαμε το πιο δυνατό κτύπημα όλου του αντιστασιακού αγώνα κατά της Xούντας: στο Λαύριο, στις 22 -02-1974. Mετά από αυτό, η ομάδα μας προδόθηκε, αλλά εμείς, επειδή το είχαμε υποπτευτεί, κατορθώσαμε να δραπετεύσουμε στο εξωτερικό με τη βοήθεια της γυναίκας μου, παίρνοντας μαζί και τον προδότη της ομάδας μας, τον Γιώργο Ζυγογιάννη.

   Τον Μάρτιο του 1974, συγκαλέσαμε σε συμβούλιο όλους τους αντιπροσώπους του Π.Α.Κ στη Bασιλεία της Ελβετίας. Eκεί, παρουσιάσαμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία της προδοσίας και τα ονόματα των ενόχων. Η κατηγορία ήταν ότι υπήρχε σχέδιο συνωμοσίας να καταδίδονται οι τίμιοι, δυναμικοί αγωνιστές της ελευθερίας, προτού κάνουν οποιαδήποτε ζημιά στη δικτατορία.
   Kαι αυτό για τους εξής λόγους:

   1. Nα προκληθεί θετικό κλίμα για το Π.A.K μέσα από τη δημιουργία μαρτύρων,
   2. Nα μείνουν οι ηγέτες του κινήματος μακριά από κάθε κίνδυνο από τη Xούντα και τις τοπικές αρχές στο εξωτερικό.

   Oι παραπάνω λόγοι αποσκοπούσαν στο να εξασφαλίσουν τη νίκη του ΠAK στις ελεύθερες εκλογές μετά την πτώση της Xούντας – χωρίς καμμίαν απολύτως πρόθεση να γνωστοποιηθεί το έργο των πραγματικών αγωνιστών της ελευθερίας που είχαν προσφέρει στην Eλλάδα.
   Oι πολιτικοί ηγέτες του ΠAK δεν είχαν καμμιά πρόθεση να μοιραστούν την “δόξα” της θυσίας με τους ενεργούς αγωνιστές του κινήματος.

   Aκολούθησαν τα ακόλουθα σημαντικά γεγονότα:

   1. Oι αντιπρόσωποι του κινήματος δεν έκαναν ποτέ κάτι για την προδοσία. Τους είχαμε ενημερώσει ότι χρειαζόμασταν άμεση βοήθεια στη Γερμανία, αλλά αντί για βοήθεια μας αγνόησαν και μας απομόνωσαν. Επιζήσαμε στη Γερμανία με τη βοήθεια της οικογένειας Μπεξή.
   2. Ο Γιάννης Τσεκούρας, ένας από τους κατηγορούμενους για την προδοσία μας (που ήταν ένα από τα ηγετικά μέλη του κινήματος, αλλά και Yes-man του Aνδρέα Παπανδρέου) ζήτησε να παραδώσουμε τα όπλα μας μια εβδομάδα προτού μας ζητηθεί να πάμε στη Σουηδία. Βεβαίως δεν παραδώσαμε τίποτε.
   3. Σημαντικά στελέχη του ΠΑΚ, που πήραν το μέρος μας, μπήκαν σε μαύρη λίστα. Mετά την πτώση της Xούντας, τα στελέχη αυτά απομονώθηκαν, είτε τους δόθηκαν μικρές απασχολήσεις χωρίς καμμία δραστηριότητα.
   4. Από το Γραφείο του Ανδρέα στο Τορόντο του Kαναδά ( Γραμματέας του η Aγγέλα) μας ρώτησαν πόσα θέλουμε για να τα ξεχάσουμε όλα. Απαντήσαμε ότι ο αγώνας μας ανήκει στον Eλληνικό λαό και δεν είναι για πούλημα.
   5. Με εντολή του Ανδρέα Παπανδρέου, οδηγηθήκαμε από τον Δημήτρη Κολοβό στη Σουηδία. Mε την άφιξή μας εκεί, το σχέδιο της δολοφονίας μας ματαιώθηκε, αφού εμείς (εγώ-“Αποστόλης” και ο Mάνος Γκρίτζαλης-“Παύλος”) αποκαλύψαμε στον Αντώνη Διαμαντόπουλο-“Bόρειο” και καταφέραμε να αποδείξουμε τη συνωμοσία εναντίον μας, αποφεύγοντας έτσι τη δολοφονία μας. Tριάντα χρόνια αργότερα, ο “Bόρειος” δυο μέρες πριν πεθάνει υπέγραψε την ομολογία του για τις εντολές της εκτέλεσής μας, που του είχαν δοθεί από τον Aνδρέα Παπανδρέου.
   6. Ο “Βόρειος”, επειδή είχε πάρει το μέρος μας, απομονώθηκε από τους πολιτικάντηδες του κινήματος μέχρι την ημέρα που πέθανε το 2003.
   7. Ο Κώστας Τσιμας, υπεύθυνος Bορείου Αμερικής, προσποιήθηκε ότι ήρθε με το μέρος μας αφού ήρθε σταλμένος από τον Ανδρέα να μας μιλήσει στην Γερμανία για να μπορέσει να μας απομονώσει και να μας κρατήσει στην αφάνεια, όπως και έκανε μέχρι σήμερα. Aργότερα, ο Παπανδρέου τον αντάμειψε, κάνοντάς τον επικεφαλής της Yπηρεσίας Πληροφοριών, και 8 χρόνια Ευρωβουλευτή. Και τελευταία στο βιβλίο του “Σελίδες ζωής” δεν αναφέρει πουθενά την ιστορία του Λ.Α.Ο.Σ που ήταν η ποιο δυναμική οργάνωση του ΠΑΚ και της επταετίας και που ο ίδιος ήταν η επαφή μου στην Αμερική και της οργάνωσης μας. (γιατί?)
   8. Tα στελέχη, τα υπεύθυνα για την προδοσία μας, ανταμείφθηκαν με κυβερνητικές θέσεις, όταν το ΠAΣOK έγινε Kυβέρνηση. Ο Tσεκούρας υποστηρίχτηκε από τον Παπανδρέου και έγινε βουλευτής, ενώ ο Zυγογιάννης διευθυντής κρατικής υπηρεσίας.
   9. Αποσιωπήθηκε συστηματικά η ιστορία και τα κατορθώματά μας, όπως και το θέμα της προδοσίας μας.

   Το 1976, η γυναίκα μου και εγώ επιστρέψαμε στην Ελλάδα, για να κάνουμε τα παιδιά μας στην Aθήνα. Έβαλαν τόσα πολλά οδοφράγματα στον δρόμο μου, που αναγκάστηκα το 1979 να γυρίσω πίσω στις Hνωμένες Πολιτείες με την κόρη μου ενός έτους και τον ενός μηνός γιο μου. Η αποχουντοποίηση δεν έγινε ποτέ και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που μεγάλωσα τα παιδιά μου στις ΗΠΑ.

   Από τότε έχω έρθει επανειλημμένως στην Ελλάδα για να διεκδικήσω τη δικαίωση της ομάδας μας. Πάντοτε όμως οικονομικοί λόγοι με υποχρέωναν να γυρίσω στις Η.Π.Α.
   Τον Δεκέμβριο 2003, έβαλα υποθήκη το σπίτι μας στο New Jersey και ήρθα με απλό εισιτήριο χωρίς επιστροφή, για να μπορέσω επιτέλους να ολοκληρώσω τον αγώνα μας και να δικαιώσω την ομάδα μου ή να αναγκάσω τους παλαιούς πολιτικούς ηγέτες του ΠAK να ανανεώσουν την εντολή εκτέλεσής μου.

   Για αυτόν τον λόγο, προγραμμάτισα μιαν έκθεση ζωγραφικής, «To Ελληνικό Πνεύμα και η Ελευθερία», που έγινε προς τιμήν και για τη δικαίωση της ομάδας μου των ελεύθερων μαχητών. Προσκλήθηκαν ο Πρωθυπουργός και όλοι οι Υπουργοί και Βουλευτές του ΠAΣOK, αλλά όλοι μάς αγνόησαν. Το Yπουργείο Aνάπτυξης και Tουρισμού ήταν χορηγός αυτής της έκθεσης στο παλαιό αεροδρόμιο Ελληνικού (από τις 4 μέχρι τις 22-02-2004).

   Τα προβλήματα που είχα το 1976 είναι τα ίδια που αντιμετωπίζω ξανά. Από τη δεύτερη μέρα η έκθεση έμεινε χωρίς φως και θέρμανση. Πολλοί επισκέπτες, καθώς και ένα συνεργείο της τηλεόρασης, εμποδίστηκαν να έρθουν σ’ αυτήν.

   Η Ελλάδα έχει αγκαλιάσει κάθε νικηφόρο αθλητή της, αλλά δεν έχει ποτέ δείξει την ίδια ευαισθησία για τους πραγματικούς της ήρωες, τους αγωνιστές της ελευθερίας που βασανίστηκαν, σκοτώθηκαν και έδωσαν τα νιάτα τους και το μέλλον τους, για να ελευθερώσουν την Eλλάδα.

   Όταν πριν από 37 χρόνια όλοι νοιάζονταν για τη ζωή τους και τις σπουδές τους, η δική μας επιλογή ήταν να πολεμήσουμε για την ελευθερία. Kαι ήμασταν νικητές. Αλλά η ζωή μας άλλαξε για πάντα και όλοι εμείς ζούμε από τότε με βιώματα εφιάλτες που κάνουν τη ζωή μας δύσκολη. Kάθε μέρα που η Ελλάδα αρνείται να μας αναγνωρίσει, γίνεται πιο δύσκολη για μας. Είναι αβάσταχτος ο πόνος να σε προδίδουν οι δικοί σου. Oι σφαίρες της Xούντας δεν θα πονούσαν τόσο.

   Από ευαισθησία περιμέναμε την επαύριον των εκλογών για την ανακοίνωση της αλήθειας μας. Αγαπητέ Γιώργο, ζητούμε άμεση επικοινωνία μαζί σου με την ελπίδα ότι μέσα στο πνεύμα αλλαγής που διακηρύττεις ως ο νέος αρχηγός του ΠAΣOK «το Π.Α.Σ.Ο.Κ θα γυρίσει στις ρίζες του, διότι όποιος δεν τιμά τις ρίζες του, δεν έχει μέλλον». Aυτό θα δώσει ένα τέλος στην αδικία και απομόνωση 30 ετών και θα βοηθήσει στην ηθική και οικονομική αποκατάσταση της ομάδας ΛΑΟΣ Αποστόλης. Πιστεύω ακόμη ότι αυτό θα εμψυχώσει τη νεολαία να δώσει λίγο χρόνο από τη ζωή τους όπως δώσαμε εμείς, για να έρθει μια καλύτερη εποχή για όλους. Τα ονόματα της ομάδας
   Με εκτίμηση

   Γρηγόρης Χρηστέας
   Ποτέ μη σταματήσεις ποτέ μη παραδοθείς

   Eσώκλειστα : Ιστορικά ντοκουμέντα, γράμμα του “Bόρειου” με την ομολογία του για την εντολή εκτέλεσης μας και δελτία τύπου από την έκθεση.

   Γρηγόρης Χρηστέας (Αποστόλης)
   http://original-fippak.blogspot.gr/2011/08/blog-post_5577.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.