Έκτακτη είδηση: Η Χάγη έπραξε το αναμενόμενο ! Χώρισε την υπόθεση και σχεδόν την απέρριψε ….

Σας παρακαλώ να κάνετε υπομονή και να διαβάσετε όλο το κείμενο. Η υπόθεση μας αφορά όλους και για να μπορεί ο καθένας να πάρει την απόφασή του σχετικά με το πως θα αντιδράσει στη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, πρέπει να είναι ενημερωμένος όσο  καλύτερα γίνεται. Για την οικονομία του χρόνου δημοσιεύω μια επιστολή την οποία αρκετοί από εσάς έχετε λάβει υπό αυτή την μορφή η σε κάποια παραλλαγή και προσθέτω τα νέα δεδομένα

Ιστορικό : 

Στις 29 Ιουλίου 2010, μαζί με ένα φίλο, κάναμε μήνυση σε ολόκληρη την αναθεωρητική βουλή (2001 – 2004) λόγω  θέσπισης της πλήρης ατιμωρησίας των υπουργών, αλλιώς νομιμοποίηση του εγκλήματος. Το 2011 όταν άρχισε η προκαταρκτική εξέτασή της, μήνυσα τον Γ. Παπανδρέου για έσχατη προδοσία και απέδειξα ότι η χώρα δεν εκπροσωπήθηκε νόμιμα κατά την σύναψη της δανειακής σύμβασης, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή είναι ανυπόστατη όπως είναι και οι υπόλοιπες συμφωνίες που έκλεισε η κυβέρνηση Παπανδρέου. Αυτή την μήνυση την έκανα μόνη μου γιατί ο φίλος μου δεν μπόρεσε πια να υποστεί τα έξοδά της. Τον Οκτώβριο του 2011, καλώς ή κακώς δεν έχει σημασία,  έγινε προσφυγή στην Χάγη όπου καταγγέλθηκαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία των Ελλήνων. Για να ενισχύσω αυτή την προσπάθεια, τον Μάρτιο του 2012 έστειλα και εγώ μια καταγγελία που εμπεριείχε καινούργιους, πρόσθετους ισχυρισμούς και αποδεικτικό υλικό. Μετά από αυτό και επειδή αν κανένας δεν ξέρει ότι φτάσαμε εκεί είναι σαν να μην έγινε καμία προσφυγή, δημοσίευσα στο διαδίκτυο ένα ηλεκτρονικό αίτημα με κύριο στόχο την γνωστοποίηση της πραγματικής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και των αμυντικών κινήσεων μας. Ο αριθμός των υπογραφών  λέει στον εισαγγελέα πόσοι έλαβαν γνώση αυτών των πραγμάτων και αν είναι αρκετά μεγάλος, μάλλον θα τον εμποδίσει να θάψει η να χωρίσει την υπόθεσή μας. Μετά την δημοσίευση του  αιτήματος, στάλθηκε στην Χάγη και τρίτη προσφυγή η οποία εμπλουτίζει τις προηγούμενες. ( Το ότι οι 3 προσφυγές διαφέρουν είναι λογικό και χρήσιμο.  Εμείς, αυτοί που προσφύγαμε στην Χάγη, είμαστε μάρτυρες και θύματα ή υποψήφια θύματα  του ίδιου εγκλήματος, το οποίο όμως περιγράψαμε στις αρμόδιες Αρχές σύμφωνα με την αντίληψη, την εμπειρία και τις δυνατότητες που ο καθένας είχε. Εκείνος όμως που πρέπει να ερευνήσει την υπόθεση και να βρει τους δράστες είναι ο Εισαγγελέας. Όχι εμείς. Εμείς απλά τον ενημερώσαμε και τον βοηθάμε δίνοντάς του όσο περισσότερα στοιχεία μπορούμε. )

Όσον αφορά τις δικές μου νομικές (και όχι μόνο) κινήσεις, η κεντρική γραμμή στην οποία στηρίζονται είναι λίγο πολύ αυτή : η Ελλάδα είναι το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου, λεφτά υπάρχουν αν θέλει κανείς να τα βρει και ο ΓΑΠ με τις προεκλογικές δηλώσεις ( λεφτά υπάρχουν ΕΑΝ …. και Εάν …   κλπ) απέδειξε ότι ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να τα βρει ( γι΄αυτό τον ψήφησε άλλωστε ο κόσμος και όχι λόγω ηλιθιότητας) , η ελληνική κρίση είναι τεχνιτή και η ευθύνη ανήκει στους Έλληνες πολιτικούς ( κυρίως Γ Παπανδρέου) οι οποίοι πληρώνονται από τους Έλληνες φορολογουμένους να υπηρετήσουν το λαό και να προστατεύουν τα συμφέροντα της χώρας και όχι να παραχωρήσουν την εθνική κυριαρχία, να πάρουν μίζες, να ζητήσουν δανεικά υπέρογκα ποσά που δεν χρειαζόμαστε αλλά τα οποία  εμείς πρέπει να ξεπληρώσουμε, να καταστρέψουν την ελληνική οικονομία, να παραιτηθούν  για λογαριασμό μας  από την προστασία της εθνικής περιουσίας από το διεθνές δίκαιο και να εκτελέσουν καταστροφικά σχέδια κατά της Ελλάδας και του ελληνισμού.  Το ότι υπάρχει σχέδιο το απέδειξα και εγώ και πάρα πολλοί άλλοι, μέσω μηνύσεων για έσχατη προδοσία, μέσω αρθρογραφίας κλπ. Η έσχατη προδοσία ισοδυναμεί με ανατροπή του πολιτεύματος και γι΄αυτό ζήτησα επανειλημμένα την άμεση αποκατάστασή του με παρέμβαση της δικαιοσύνης και σύλληψη των δραστών. Εάν δεν γίνει πρώτα αυτό, τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει.  Κυβέρνηση δωσίλογων δεν έχει δικαίωμα να πάρει αποφάσεις και οτιδήποτε υπογράφει είναι ανυπόστατο ή άκυρο. Αν τους αφήνουμε όμως να συνεχίσουν, η βλάβη θα είναι ανεπανόρθωτη.  Όσο για το χρέος ( κυρίως βάση της μήνυσης που έκανα στον  ΓΑΠ άλλα και βάση άλλων μηνύσεων), μεγάλο μέρος του είναι προϊόν εγκληματικής πράξης και δεν επιβαρύνει τον Ελληνικό Λαό αλλά τους δράστες.

Από την αρχή σχεδίασα (κατά δύναμιν)  τις κινήσεις που κάνω, ώστε να στηρίζουν η μια την άλλη, αλλά να στηρίζουν και όλες τις υπόλοιπες προσπάθειες που έγιναν από το 2009 και έπειτα. Το ηλεκτρονικό αίτημα είναι το κερασάκι στην τούρτα και όπως σε μερικούς από εσάς είπα ανοιχτά όταν σας ζήτησα βοήθεια, αποσκοπεί και σε κάτι άλλο εξίσου σημαντικό : προσπαθεί να ενώσει τις προσφυγές και να εμποδίσει έτσι τον εισαγγελέα να τις εξετάσει χωριστά, σαν να είναι θέμα προσωπικής διαφοράς του καθενός και όχι έγκλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Τέλος, για την ενίσχυση όλου του “ελληνικού πακέτου” και την προβολή του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έστησα και ένα μπλογκ https://justiceforgreece.wordpress.com όπου συγκεντρώνω όλες τις νομικές κυρίως πρωτοβουλίες και αποδεικτικό υλικό (About)

Αναφορικά με το καταλογισμό των ευθυνών τώρα, στράφηκα πάντα κατά της ελληνικής κυβέρνησης και των ελλήνων πολιτικών επειδή για μένα αυτοί είναι οι κύριοι υπεύθυνοι και όχι η τροικα, η μοικα, το δντ και δεν συμμαζεύεται. Όταν όλοι φταίνε κανείς δεν φταίει, στην δημοκρατία και στο ποινικό δίκαιο δεν υπάρχουν συλλογικές αλλά ατομικές ευθύνες και εγώ δεν πληρώνω το δντ ή την νέα τάξη  να κυβερνήσει την Ελλάδα, αλλά την “ελληνική” κυβέρνηση που ορκίστηκε κιόλας να ασκήσει ευσυνείδητα θα καθήκοντα της και να τηρήσει το Σύνταγμα της Ελλάδας. Όχι της νέας τάξης, ούτε των τραπεζιτών ούτε κάποιας άλλης χώρας. Λέγοντας ως Έλληνας πολίτης ότι άλλοι φταίνε, είναι για μένα σαν να πεις ότι για μια φοβερή επιδημία που θερίζει ευθύνονται οι μύγες που την μετέδωσαν και όχι αυτοί που γέμισαν τον τόπο ακαθαρσίες και τις προσκάλεσαν για φαγοπότι. Μύγες πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν, αλλά οι επιδημίες δεν θερίζουν παντού. Βλέπε την περίπτωση της Ισλανδίας. Πήγε να ξεσπάσει φοβερή επιδημία, καθάρισαν οι άνθρωποι τον τόπο και τώρα είναι μια χαρά στην υγεία τους. Επί τις ευκαιρίας, “καθάρισαν” βέβαια και μερικές μύγες ….

Να το πω και αλλιώς : Ας υποθέσουμε ότι ένας  βασιλιάς προκαλεί μια εχθρική επίθεση κατά της χώρας του και όταν αυτή πραγματοποιείται, όχι μόνο ότι  δεν στέλνει στρατό στα σύνορα, ότι δεν σηκώνει τα αεροπλάνα του  και δεν χρησιμοποιεί το ναυτικό του, αλλά αφοπλίζει το στρατό, αφήνει νηστικούς τους στρατιώτες και χαλάει τις σχέσεις με όλους τους συμμάχους. Ποιος φταίει και ποιος είναι ο πραγματικός εχτρός ;;;; Ο σημαντικότερος. Ο βασιλιάς ή κάποιος άλλος;;; Ποιος πληρώνεται από τους υπηκόους να προστατεύει την χώρα και τα συμφέροντα της;; Ποιος ορκίστηκε ότι θα το κάνει;; Ο βασιλιάς ή ο εχθρός που επιτίθεται επειδή αυτό συνηθίζει να κάνει, επειδή προσκλήθηκε και βοηθήθηκε;;; Διάλεξα τον βασιλιά και στράφηκα εναντίον του με όλα τα μέσα και τις δυνάμεις που είχα.

Πάμε τώρα στο θέμα μας. Στην Χάγη.  Σήμερα δυστυχώς έμαθα ότι ο Εισαγγελέας έκανε ακριβώς αυτό που περίμενα να κάνει : ενημέρωσε τις κυρίες Γεριτσίδου (στις 18 Ιουλίου ) ότι η προσφυγή τους δεν του κάνει, επειδή η συμπεριφορά που περιγράφουν δεν φαίνεται ( άκου εκεί δεν φαίνεται ) να εμπίπτει στην περιορισμένη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου. Ως τέτοια, δεν υπάρχει βάση λέει για να προχωρήσει με περαιτέρω ανάλυση αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, η απόφαση μπορεί να αναθεωρηθεί αν παρουσιάζονται νέα γεγονότα ή αποδεικτικά στοιχεία. [ δείτε εδώ  το πρωτότυπο στα αγγλικά email απ την Χάγη (18-7-2012) ]

ΜΟΝΟ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΝΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΜΕΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ.  ICC Appeals.

Παρά ταύτα δεν το εξέτασε, απομόνωσε την πρώτη αναφορά λες ότι εξέταζε κάποια προσωπική διαφορά και όχι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που αφορούν τους πάντες, και χωρίς καν να ζητήσει πληροφορίες από οργανισμούς, οργανώσεις ή άλλες πηγές όπως επρεπε, δήλωσε ότι δεν υπάρχει θέμα. Γιατί τα έκανε ολα αυτά; Για να δημιουργηθεί στον κόσμο η εντύπωση ότι η υπόθεση απορρίφθηκε και να προκληθεί έτσι και προηγούμενο. Άλλη εξήγηση δεν βλέπω, ακόμα περισσότερο αν λογαριάζουμε και το γεγονός ότι έναν από αυτούς τους οργανισμούς από τους οποίους είχε την δυνατότητα να ζητήσει πρόσθετες πληροφορίες, είναι και ο ΟΗΕ, ο οποίος λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης που μαστίζει  την χώρα, είχε λάβει στις 19.06.2012 μια σχετική αναφορά από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών. Πέραν τούτου, υπήρχε και προγενέστερη προειδοποίηση ενός από τους αξιωματούχους του, αλλά και μια έκθεση του ίδιου του ΟΗΕ, που προειδοποιούσαν από το 2011 ότι τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, παραβιάζουν ανθρώπινα δικαιώματα και καταστρέφουν το κράτος πρόνοια και την απασχόληση. Δείτε εδώ: Αναφορά του Ι.Σ.Α. στον ΟΗΕ APPLICATION,  30 JUNE 2011-Greek austerity measures …  , http://social.un.org/…. ,  “The Global Social Crisis”.

Όσα κόλπα και να κάνουν όμως, το δίκιο μας θα το βρούμε τελικά! Τα εγκλήματα αυτά ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ και οι άλλες καταγγελίες δεν μπορούν να αγνοηθούν! Κάθε άλλο μάλιστα. Πρέπει να συνυπολογιστούν καθώς η υπόθεση είναι μια και μοναδική. Βάσει αυτών των καταγγελιών και του εμπεριεχομένου αποδεικτικού υλικού, ο εισαγγελέας υποχρεούται να ξεκινήσει αυτεπάγγελτα την έρευνά του, αν έχει εστω και μόνο ενδείξεις τέλεσης εγκλήματος, να το εξιχνιάσει, να βρει τους ενόχους και να τους παραπέμψει σε δίκη.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ : 

Προς την Όλγα και την Τάνυα Γεριτσίδου

1. Στείλτε στον αξιότιμο κύριο εισαγγελέα και τις άλλες 2 προσφυγές με όλο το αποδεικτικό υλικό Για το σκοπό αυτό θα σας στείλω και τα 15 DVD που έστειλα με το ταχυδρομείο στο ICC. Αυτά τα DVD αποδεικνύουν περαιτέρω την ψυχολογική βια που έχουμε υποστεί.

2. Πάρτε όλες τις μηνύσεις, Όλες οι μηνύσεις και όποιο αποδεικτικό υλικό συγκέντρωσα στο μπλογκ και θεωρείτε ότι σας κάνει και φορτώστε το στο ιστολόγιο που με ενημερώσατε σήμερα ότι φτιάξατε Crimes Against Greeks .

3. Κάνετε λόγο για συγκέντρωση αποδεικτικού υλικού που αφορά την μεταπολεμική περίοδο. Η πρόταση μου είναι να επικεντρωθούμε σε αποδεικτικό υλικό που αφορά την τελευταία τριετία γιατί αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα . Από την αρχαία Ελλάδα και μέχρι σήμερα όλο εγκλήματα τελέστηκαν αλλά δεν είναι καλή ιδέα να τα ανακατέψουμε.

Προς τους αναγνώστες 

Βοηθήστε να συγκεντρώσουμε ένα τεράστιο αριθμό υπογραφών στο ηλεκτρονικό αίτημα (petition)  για να υπορράψτε κάντε κλικ εδώ και διακινήστε το πολύ στο εξωτερικό, ώστε μέσω του ιστορικού της πρωτοβουλίας να ενημερώνουμε τον κόσμο τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Εδώ υπάρχει το “μικρό”  ιστορικό  Save Greece! Save the cradle of western civilization!  αλλά εμπεριέχει λινκ για το πλήρες ιστορικό Εάν μπορείτε μεταφράστε ένα από αυτά  και σε άλλες γλώσσες και σκεφθείτε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε ως αντι προπαγάνδα. Εγώ αυτά σκέφθηκα αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλές άλλες ιδέες που δεν μου πέρασαν από το μυαλό.

Μελετήστε καλά το υλικό αυτού του μπλογκ και αξιοποιήστε το όσο καλύτερα μπορείτε.

Μελετήστε το Crimes Against Greeks ( εγώ δεν πρόλαβα ακόμα) και βοηθήστε όλοι όχι μόνο στέλνοντας υλικό αλλά και  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ !!!! Και επειδή οι χρήστες του διαδικτύου είμαστε σχετικά λίγοι, προτείνω να τυπώσετε ενημερωτικά φυλλάδια και να τα μοιράσετε στον κόσμο. Θα ετοιμάσω και εγώ ένα κείμενο και θα το δημοσιεύσω, αλλά μην με περιμένετε. Κάντε κίνηση τώρα !!!

Οι προαναφερόμενες νομικές κινήσεις  :

Σαλεμή, Μυλωνά (νόμος περί ευθύνης υπουργών )

Σαλεμή κατά Παπανδρέου (έσχατη προδοσία κλπ)

Καταγγελία Σαλεμή στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC)

Καταγγελία Γεριτσίδου στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC)

H τρίτη καταγγελία στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC)

Όλες οι μηνύσεις (30+) ( Μηνύσεις)

Αγωγές,  ΣτΕ

Ευχαριστώ για την υπομονή σας , Χριστίνα Σαλεμή

Ως σχόλιο σε αυτό το άρθρο, θα γράψω  λίγο αργότερα μερικές ιδέες για το πως μπορούμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες υπογραφές στο ηλεκτρονικό αίτημα . Σε λίγες μέρες θα δημοσιεύσω και μια περίληψη όλων των νομικών κινήσεων που έχουν γίνει ως σήμερα για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.

δείτε σχετικά :

ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΑΝΥΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

OPEN LETTER TO THE PROSECUTOR OF THE INTERNATIONAL CRIMINAL COURT (ICC) 

αλλά και αυτά :

Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου,Σύμβαση για την Πρόληψη και Καταστολή του Εγκλήματος της Γενοκτονίας κλπ,  ΕΠΙΣΤΟΛΗ Όλγας Γεριτσίδου , Greek financial crisis: The full storyΑπάντηση σε δημοσίευμα του BBC “Greeks seek austerity trial at The Hague”(2 videos),  Νέα από την Χάγη ! (βίντεο), όπως και τις υπόλοιπες αναρτήσεις με tag Χάγη , Γενοκτονία και Αυτοκτονίες

εικόνα από  unic.un.org

Last updated on February 4, 2013 at 23:55

Advertisements

17 comments on “Έκτακτη είδηση: Η Χάγη έπραξε το αναμενόμενο ! Χώρισε την υπόθεση και σχεδόν την απέρριψε ….

 1. Χριστίνα γιάσου. Λυπάμαι για την απόριψη, αλλά έχουμε περάσει πλέον στον Νόμο του Ισχυροτέρου. Και οι Ισχυροί διασκεδάζουν με τις προσπάθειές μας. Είμαι στην εβδομη μέρα και είμαι σχετικά καλά, δεν υποφέρω ακόμα από στερητικό σύνδρομο τροφής. Να είσαι καλά, κουράγιο και βάλε λίγες σταγόνες χαράς στο ποτήρι.

  • Βαγγέλη μου λάθος το κατάλαβες ! Είπα: ” Η Χάγη έπραξε το ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ! Χώρισε την υπόθεση και ΣΧΕΔΟΝ την απέρριψε.” Επέτρεψε μου να μην σου δώσω ακόμα λεπτομέρειες αλλά κράτησε αυτό : ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ! Ήρθε η ώρα μας . Άντε, διαβάστε προσεκτικά το κείμενο και πιάστε δουλειά όλοι σας !

 2. Πηγαίνετε(ειτε ατομικά ειτε κατα ομάδες) το συντομότερο για να την καταθέσετε στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.(δε χρειαζετε παράβολο) ,ζητείστε να σας δώσουν και απο 3 επικυρωμένα αντίγραφα στον καθεναν σας .Τα οποία ειναι επίσημα καταγεγραμμένα αποδεικτικά οτι δεν σιωπήσατε και οτι δεν ακολουθείτε τους νεκρούς και τους προδότες οι οποίοι είναι οι μόνοι που σιωπούν.
  και οτι δέν αποδέχεστε την υποδούλωσήσας όπως οι προδότες αποδέχονται την δικήτων
  ειναι αποδεικτικό οτι δέν ανήκουμε εκει που οι προδότες σιωπώντας δηλώνουν οτι ανήκουν
  https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B5%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/422877021088985..

 3. ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ :

  – υπογράφουμε εμείς αλλά και τα μέλη της  οικογένειάς μας, οι φίλοι και οι γνωστοί , οι οικογένειες, οι φίλοι και οι γνωστοί τους και ούτω καθεξής. 

  – εφαρμόζουμε το σύστημα της πυραμίδας.  Δηλαδή ο καθένας πρέπει να βρει 10, 100, 1000 άτομα να υπογράψουν, τα οποία άτομα με την σειρά τους να βρουν άλλα 10, 100, 1000 και πάει λέγοντας. Για να είναι εφικτό αυτό όμως, μην περιοριστείτε στην απλή προώθηση της αίτησης. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και ενημερώστε τους τι πρέπει να κάνουν και πόσο σημαντικό είναι το όλο εγχείρημα .  Πείτε τους και να μείνουν ήσυχοι  όσον αφορά το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων τους  ( που εδώ και καιρό δεν είναι πια απόρρητα ), καθώς τα στοιχεία θα τα δω μόνο εγώ και δεν ζητάω παρά μόνο ένα όνομα και ένα ιμειλ,  που δε πρόκειται να δημοσιευθεί ή να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς ΠΟΤΕ. Μα ποτέ ! Άλλωστε, εάν δεν θέλουν  να εμφανιστεί το όνομά τους στην δημόσια λίστα των υπογραφόντων, μπορούν  να επιλέγουν στο σχετικό πεδίο το “ανώνυμο ”

  – ποτέ δεν βάζουμε μια υπογραφή για περισσότερα άτομα γιατί έτσι δεν προσμετρούνται οι υπογραφές.  (Δηλαδή δεν υπογράφουμε ποτέ  έτσι  ¨ Χρήστος & Μαρία Χατζή. Ο καθένας χωριστά.  )

  – εάν έχουμε κάποιο τίτλο (Dr, Prof, MSc, Diplomat, Journalist , Singer, Artist etc ) και δεν μας ενοχλεί αυτό, το αναφέρουμε. Κάνει καλή εντύπωση στους αποδέκτες και βοηθάει στη συγκέντρωση ακόμα περισσότερων υπογραφών. 

  – δημοσιοποιούμε την αίτηση και το λινκ με κάθε τρόπο. Το προωθούμε σε ενώσεις, συλλόγους, ομοσπονδίες, οργανισμούς ή τέλος πάντων σε μέρη που υπάρχουν συγκεντρωμένα περισσότερα άτομα και έχουμε πρόσβαση. Έτσι  επιταχύνουμε τη διαδικασία . 

  – όταν υπογράφουν Ενώσεις, Σύλλογοι, Blogs  κλπ, να υπογράψουν ως τέτοιοι αλλά και ατομικά, το κάθε μέλος χωριστά  από όποιο e-mail θέλει ο καθένας 

  – εάν γνωρίζετε κάποια προσωπικότητα από οποιοδήποτε χώρο (καλλιτεχνικό, επιστημονικό, αθλητικό κλπ)  παρακαλέστε τον/την  να υπογράψει με όλο το σόι του και αν μπορεί, να στηρίξει δημόσια την πρωτοβουλία αυτή. Όσο πιο αναγνωρίσιμη είναι η συγκεκριμένη προσωπικότητα, τόσο περισσότερες οι υπογραφές που θα τραβήξει. 

  – ασχολούμαστε  συνέχεια  με το θέμα για να μη ” πέσει ” Ο χρόνος μας πιέζει .  Βρίσκουμε  καινούργια άτομα που να επιστρατεύουμε, καινούργιους τρόπους δημοσιοποίησης κλπ 

  –  είναι διεθνή αίτηση και πρέπει να κυκλοφορήσει πολύ στο εξωτερικό . Στείλτε την σε όσους συγγενείς, φίλους ή γνωστούς έχετε εκεί, εξηγήστε τους για ποιο πράγμα πρόκειται και ότι είναι σημαντικό και ζητήστε την υποστήριξή τους.

  – εάν ανήκετε σε κάποιο σύλλογο ή ομοσπονδία, επιστρατεύστε  τους συντρόφους σας. Όλοι θα κερδίζουμε από αυτή την προσπάθεια και είμαστε πολλοί ! Πάρα πολλοί Απλά δεν συνειδητοποιούμε  πάντα την δύναμή μας. Ας το κάνουμε τώρα. Ήρθε η ώρα. 

  Τέλος, μη ξεχνάτε και ότι έχουν κάνει το Σύνταγμα κουρελόχαρτο και ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αντισταθούμε με κάθε μέσο !!! (Αρθ 120 Σ )  Μέσο είναι και μία υπογραφή. Και μάλιστα δυνατό μέσο όσο και απίστευτο μπορεί να σας φανεί αυτό.   
  http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c/sign.html

 4. Pingback: Έκτακτη είδηση: Η Χάγη έπραξε το αναμενόμενο ! Χώρισε την υπόθεση και σχεδόν την απέρριψε …. « Τόνοι καὶ Πνεύματα ….

  • “έπραξε το ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ” λέμε …… Έλα τώρα δεν είναι πιο έξυπνοι από εμάς Είναι προβλέψιμοι και όχι μόνο …

 5. Pingback: Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά ! « Ένας Έλληνας

 6. Παιδικές κινήσεις θα τις χαρακτήριζα εγώ. Μάλιστα πιστεύω ότι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα. Η απόφαση ενός πολιτικού -όσο λανθασμένη και αν είναι- δεν ποινικοποιείται! Σου λείπουν βασικές οικονομικές γνώσεις για να καταλάβεις το πρόβλημα. Αλλά και νομικές για να κυνηγήσεις αυτούς που πιστεύεις ότι φταίνε. Για αρχή θα πρέπει να καταλάβεις τι σημαίνει “εσχάτη προδοσία”. Το μόνο που αποδεικνύεται από τα γραφόμενά σου είναι ότι δυστυχώς περνάμε μία περίοδο “ευφημισμού των όρων”.

 7. Pingback: Σοκ! Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ « Τόνοι καὶ Πνεύματα ….

 8. Pingback: Σοκ! Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ. « Πετρίτης Ικαρίας

 9. Pingback: Σοκ! Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ. | TheNewsGr

 10. Pingback: Σοκ! Το πραγματικό έλλειμμα του 2009 ήταν… 3,9% ένα από τα χαμηλότερα στην ΕΕ. « Αntipalos

 11. Pingback: Όλοι οι Έλληνες μια γροθιά ! - Κατοχικα Νεα ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.