Δευτέρα 4 Μαρτίου ξεσηκώνεται και η Θράκη !

Δημοσιεύθηκε στις 1 Μάρ 2013

Όλη η Θράκη στον δρόμο του αγώνα! Οι Θρακιώτες αντιστεκόμαστε στην καταστροφή του τόπου μας. Στο πλαίσιο της τελικής κλιμάκωσης του κοινωνικού μας αγώνα ενάντια στα χρυσωρυχεία, δίνουμε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 13:00 μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης.
Κάθε πολίτης πρέπει να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη ώστε ενωμένοι να αποκλείσουμε την καταστροφή του περιβάλλοντος, του τόπου μας και κάθε αναπτυξιακής προοπτικής μας. Για ακόμα ένα τεράστιο ΟΧΙ στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΚΥΑΝΙΟ.

Οι τηλεοπτικές εικόνες είναι του Γιάννη Καρυπίδη, από το ντοκιμαντέρ “Άπληστον Κέρδος”

http://www.inpost.gr, http://www.youtube.com/watch?v=-i63m5wtsrk

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 

1)  Σκουριές Χαλκιδικής Η φωνή των ελεύθερων πολιτών! Δώστε μας πίσω την χώρα μας 

2) Για τα γεγονότα στις Σκουριές 

Δημοσιεύθηκε στις 26 Φεβ 2013

«Έχουμε φύγει από την θεωρία και έχουμε μπει στην πράξη, την δράση, την επανάσταση», ανέφερε η ηγετική μορφή του αγώνα κατά των Χρυσωρυχείων στην Ελλάδα Τόλης Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου, που παραβρέθηκε στην Κομοτηνή για την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ χαρακτήρισε τα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής «έσχατες δράσεις των τοπικών κοινωνιών, όταν η νομιμότητα έχει εξαφανιστεί».

«Εμείς στην Χαλκιδική, πολύ απλά και ήρεμα, δηλώσαμε στην εταιρία και στην κυβέρνηση, η κοπή ενός δέντρου, το μπάζωμα των ρεμάτων που είναι η ζωή μας, η καταστροφή του τόπου μας είναι casus belli … με ότι αυτό σημαίνει», κατέληξε. Ο κ. Παπαγεωργίου εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον αγώνα των Θρακιωτών και σημείωσε πως «όποτε κι αν μας χρειαστείτε εμείς θα είμαστε εδώ, γιατί δεν υπάρχει περιθώριο να πούμε ότι καθόμαστε σ’ αυτόν τον αγώνα. Σ’ αυτόν τον αγώνα πρέπει να είμαστε όλοι όρθιοι».

3) Save the homeland of Aristotle and the getaway to the Holy Mountain

4) ΟΜΟΦΩΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΒΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ”

5) Εξαιρετικό βίντεο: Πώς να σωπάσω; / Comment ne rien dire/ How could I silence myself  [ Υποστηρίξτε την καμπάνια «Σώστε την πατρίδα του Αριστοτέλη και την πύλη του Αγίου Όρους από τα μεταλλεία». Υπογράψτε τώρα. ]

6) Όλα έτοιμα για το μεγάλο συλλαλητήριο κατά των Χρυσωρυχείων

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.