Στεφανία Λυγερού προς Ανακριτική Αρχή, Αστυνομία και Βουλή

.
Προς: Πταισματοδικείο Πειραιά, Νοταρά 93-95, 8ο τμήμα, 4ος όροφος, γραφείο 404
Υπόψη: Πταισματοδίκης Ζαφειρία Σιούντρη
Κοιν.: 1. Προς τους 300 της βουλής
2. Διοικητής Αστυνομικού τμήματος δημοτικού θεάτρου Πειραια, ΠαπαγεωργίουΥπόμνημα στην κλήτευση για ανάκριση αριθμ. 18 προκ. Α.Β.Μ. Μ12-214, θυροκ. 6/3/2013Πειραιάς 07/03/2013ΔΗΛΩΣΗ

Στις 13/01/2013 πήγα στο αστυνομικό τμήμα δημοτικού θεάτρου ζητώντας τους να ενεργήσουν τα νόμιμα προκειμένου να συλληφθούν με την αυτόφωρη διαδικασία όλοι οι βουλευτές που ψήφισαν στις 14.01.2013 υπέρ της παραίτησης της Ελλάδας από την εθνική της κυριαρχία (συνημμένο 1 η αίτηση).

Η ελληνική αστυνομία ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, αποποιήθηκε την ευθύνη της, πασάροντάς την (ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗ) στην εισαγγελία.

Όσον αφορά εσάς τους εισαγγελείς τώρα, είναι η έκτη φορά που με καλείτε για ανάκριση, από το 2010, που στράφηκα για πρώτη φορά στη δικαιοσύνη για να καταφέρω να σταματήσω το ξεπούλημα της πατρίδας μου, και αφού με καλείτε για ανάκριση νομίζετε ότι ολοκληρώσατε τη δουλειά σας, και μετά απλά κλείνετε την υπόθεση. Σκοπός με τις ανακρίσεις σας δεν είναι το να επιληφθείτε, τις κάνετε μόνο για να μας εμπαίξετε.
Σε καμία καταγγελία μου ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ, αποποιηθήκατε την ευθύνη σας, πασάροντάς την (ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ) στην βουλή.

Και η βουλή με τη σειρά της την πασάρει στους εισαγγελείς.
Ωραία το έχετε στήσει το σύστημα της δικαιοσύνη. Εύγε.
(Για την βουλή ειδικά συνημμένο 2.)

Επειδή
Η δουλειά σας (της αστυνομίας και της εισαγγελίας) είναι να διασφαλίζετε την έννομη τάξη, την τήρηση του Συντάγματος, να φροντίζετε ώστε ΟΛΟΙ οι πολίτες της χώρας να είναι ίσοι απέναντι στον νόμο, μα πάνω απ’ όλα να τιμάτε τον όρκο των Ελλήνων: «Την πατρίδα μου ουκ ελάσσω παραδώσω»,

Επειδή
Δεν κάνετε τίποτα από όλα αυτά, ήτοι την δουλειά για την οποία πληρώνεστε,

Επειδή
Δουλεύετε για να νομιμοποιείτε τους προδότες που ξεπουλάνε την χώρα μου,

Σας δηλώνω ότι:
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Δεν θα έρθω στην ανάκρισή σας.

Να μου κάνετε μήνυση για απείθεια.

Η Δηλούσα
Στεφανία Λυγερού του Ιωάννη
Διευθ.: 
Τηλ.: 
ΑΔΤ:

 

Σχετικά : 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Στεφανία είναι το όνομα της κυρίας Λυγερού και όχι Σοφία. Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειαν λέγει ….

Λυγερού – Αναφορά κατά Παπαδήμου, Σαμαρά, Βενιζέλου 16/03/2012

Λυγερού – Καταγγελία στον πρωθυπουργό 04/05/2011

Λυγερού – αθέτηση προεκλογικών εξαγγελιών 18/10/2010

Λυγερού – διαμαρτυρία κατά εισαγγελέα 18/10/2010

Λυγερού κατά πολιτικών και ιερέων-18/10/2010

Λυγερού κατά της βουλής για μην άσκηση ποινικών διώξεων 18/03/2011

Λυγερού κατά Παπανδρέου 26/10/2011

Λυγερού: Καταγγελία περί Συλλογικής Ευθύνης 28/02/2011

Λυγερού: αίτηση/διαμαρτυρία (περί μην παρέμβασης της δικαιοσύνης) 06/04/2011

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ! Διαβάστε και κοινοποιήστε με κάθε τρόπο !! ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! –> το σχόλιο της κ. Λυγερού:

Μου άρεσε η κίνηση, την έφτιαξα στα μέτρα μου και μόλις την κατέθεσα (αρ. πρωτ. 9009/20/381, ημερομηνία 14-01-2013, αστυνομικό τμήμα δημοτικού θεάτρου).
Ως συνήθως στο πρωτόκολλο μού είπαν ότι δεν είναι αρμόδιοι να την παραλάβουν, ο ένας έδειχνε στον άλλον το χαρτί. Θα την πάρετε τελικά, τους λέω, έχω ξαναπρωτοκολλήσει επιστολή για την οποία δεν ήσασταν αρμόδιοι, αφού απευθύνθηκα στον διοικητή.
Την πρωτοκόλλησαν και μετά ζήτησα να μιλήσω κατά πρόσωπο με τον διοικητή, μου είπαν είναι σε σύσκεψη, αλλά να μείνω ήσυχη, θα την παραλάβει ο ίδιος.
Το ζήτημα δεν είναι να την παραλάβει, τους είπα, αλλά τι θα κάνει. Δεν επιλαμβάνεται η αστυνομία αναγκαζόμαστε εμείς να βάζουμε γκαζάκια (γύρισαν και με κοίταξαν μονομιάς, δεν τους γέμισα το μάτι.. κι ενώ φορούσα και σκούφο!!!!). Αν συνεχίσετε το ίδιο βιολί θα καεί η πόλη.
Δεν με συνέλαβαν… έφυγα.

ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

22.02.2010 – 18.01.2013: Οι νομικές κινήσεις των πολιτών και η αδράνεια της δικαιοσύνης …  

εικονα απο aero-99.pblogs.gr

πηγή https://justiceforgreece.wordpress.com

Advertisements

5 comments on “Στεφανία Λυγερού προς Ανακριτική Αρχή, Αστυνομία και Βουλή

 1. Pingback: Στεφανία Λυγερού προς Ανακριτική Αρχή, Αστυνομία και Βουλή |

 2. Pingback: Στις μάχες μου με την παράνομη πολιτεία κερδίζω γιατί γνωρίζω το δίκιο μου | ENA

 3. Pingback: Νόμοι εναντίων Δικαίου - Κατοχικα Νεα ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 4. Νόμοι εναντίων Δικαίου

  Την 4η φορά που με κάλεσαν για ανάκριση είχα ήδη καταλάβει τον εμπαιγμό (ήτοι: το μόνο που νοιάζει τους δικαστικούς είναι να απαλλαχτούν! στο μόνο που αποσκοπούν, μέσω της ανακρίσεως, είναι να φύγει από πάνω τους η υπόθεση), ρώτησα λοιπόν την ανακρίτρια τι θα μπορούσα να κάνω για να εκδικαστεί η υπόθεσή μου; Να σας ρίξω μία μπάτσα να με βάλουν μέσα; Να καταστρέψω το γραφείο σας για να με συλλάβουν; Τι να κάνω για να συλληφθώ ώστε ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΗ;;; (Φυσικά τα εννοούσα αυτά που έλεγα.)

  Τι νομίζεις ότι η ανακρίτρια έκανε; Προσπαθούσε να με ηρεμίσει και να με πείσει ότι αν κατέθετα, αυτή την φορά θα εκδικάζονταν η υπόθεσή μου, δεν θα έμπαινε αρχείο. Με τα πολλά με έπεισε και κατέθεσα, αλλά το σημαντικό είναι άλλο: ΓΙΑΤΙ, εφόσον έχουν όλη τη δύναμη, όλους τους νόμους με το μέρος τους, εφόσον δεν «ευσταθούν» οι καταγγελίες, δεν εκδικάζουν τις υποθέσεις των πολιτών που αφορούν στους προδότες;;;

  Στην 5η ανάκριση τους είπα τα γνωστά, ότι μας εμπαίζετε κι ότι το κάνετε μόνο για να φύγει από πάνω σας η υπόθεση, με ρώτησαν (σαν δούλοι) τι θέλετε να κάνουμε, τους είπα ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ!! Κι αυτοί χάνοι, υποτελείς, υπάκουσαν την εντολή μου!! Κι όταν μου ήρθε η όρεξη πήγα ΕΤΟΙΜΗ την κατάθεσή μου, τους την έδωσα και την ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ!!! Ξέρεις για ποια κατάθεση μιλώ, αυτή που έλεγα με νομιμοποιείτε να πάρω το όπλο!! Ξέρεις πόσες φορές, κατά την αντιγραφή, μου είπαν «αυτό δεν γίνεται να το γράψουμε» (για διάφορα που αναφέρω μέσα), εγώ τους έλεγα: αν δεν το γράψετε όπως ακριβώς το έχω θα σας καταγγείλω για αλλοίωση της κατάθεσής μου, και οι υποτελείς τα αντέγραψαν ακριβώς όπως τα είχα!! (η κατάθεσή μου εδώ).

  Τους ρώταγα δε, τι σας νοιάζει εσάς τι εγώ δηλώνω, εγώ θα μπω φυλακή. Σκέψου το λίγο βρε φίλε μου, τι έχουν αυτοί να χάσουν; Τι τους νοιάζει αν εγώ καταθέτω ότι θα φάω τους προδότες; Τι πρόβλημα αυτοί έχουν; Τι φοβούνται αυτοί ρε φίλε;;;

  Στην τελευταία κλήση για ανάκριση αρνήθηκα να πάω, τους είπα να μου κάνετε μήνυση για απείθεια!!! (εδώ) και ούτε αυτό έκαναν!!! (εδώ) ΓΙΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ;; Γιατί δεν με μπουντρουμιάζουν, αφού έχουν όλη την δύναμη, όλους τους νόμους, όλη την εξουσία, γιατί δεν με πάνε σε δίκη να καταδικαστώ;;;;

  ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!!!!

  Θα κλείσω με ένα τρανταχτό παράδειγμα. Μιλούσα προχθές με έναν συναγωνιστή, απόστρατο της πολεμικής αεροπορίας, σχετικά με τους τρόπους αντίστασης. Του έλεγα δεν χρειάζεται να δηλώσεις πολλά μόνο την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας να αναφέρεις, έχεις απόλυτο δικαίωμα στην ανυπακοή. Ξέρεις τι μου είπε; Ότι έχουν φτιάξει νόμο που επιτρέπει την εκχώρηση κυριαρχίας της Ελλάδας στους ευρωπαίους φίλους μας!!!!!!!!

  Έκαναν νόμιμη την εκχώρηση κυριαρχίας, μπορείς να το συλλογιστείς;

  Αν το πάμε με τον νόμο ρε φίλε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα!!! Θα κάτσουμε να τον φάμε!!!!

  Μα δεν είναι ο νόμος αρκετός!!!!!!!

  Λέω στον συναγωνιστή μου: Το ξέρεις ότι ρίσκαρες την ζωή σου κάθε μέρα στους αιθέρες; Γιατί ρίσκαρες την ζωή σου; Για να κρατάς ελεύθερη την πατρίδα!!! Για να κρατάς σώους εμάς!!! ΔΕΝ ΣΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ να τους πεις!!!! Εγώ ρίσκαρα την ζωή μου κάθε μέρα για την χώρα μου, δεν επιτρέπω σε κανέναν ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ, ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ, ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟ!!!

  ΕΡΩΤΩ: Χρειάζεται ο άνθρωπος να πει πολλά;;; Χρειάζεται να προσκομίσει αποδείξεις;;;; Χρειάζεται νόμους;;; Επιχειρήματα;;;;; Πρόσφερε την ζωή του στην υπηρεσία της πατρίδας!!! Το ΔΕΝ ΣΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ είναι παραπάνω από αρκετό!!

  Το ΔΕΝ ΣΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ έχει το δικαίωμα να το πει Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!! Δεν σας επιτρέπω να ξεπουλάτε την χώρα μου!!!!! Τελεία!!! Τι απόδειξη να φέρεις;;;; Τι μάρτυρες για τον ισχυρισμό σου;;; Ποιον νόμο θα αντιπαραβάλλουν για να σε νικήσουν;;;; Ποιος νόμος νικάει το δικαίωμα στην ελευθερία, στην δημοκρατία;;;; Είναι δικαίωμα και ΧΡΕΟΣ του καθενός να πολεμάει για την πατρίδα του!!!

  Το μόνο που χρειάζεται για να κερδίσεις είναι να γνωρίζεις ότι έχεις δίκιο. Κι όχι απλά να το γνωρίζεις, αλλά να είσαι απολύτως πεπεισμένος γι’ αυτό. Κι όχι απλά να γνωρίζεις ότι έχεις δίκιο αδιαμφισβήτητα κι αδιαφιλονίκητα, αλλά να μπορείς να πεθάνεις γι’ αυτό. Τότε -ΜΟΝΟ- νικάς. Αν δεν νιώθεις έτοιμος να πεθάνεις για το δίκιο σου, μην αρχίσεις μάχη. Θα ηττηθείς.

  Stefania Ligerou

  30/09/2016

  http://katohika.gr/ellada/nomoi-enantion-dikaiou/

  • ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ “που επιτρέπει την εκχώρηση κυριαρχίας της Ελλάδας στους ευρωπαίους φίλους μας” Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ:

   Βάσει του άρθρου 28 του Συντάγματος

   Για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης η Ελλάδα μπορεί με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, να περιορίσει (όχι να καταργήσει) την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας (δηλαδή μόνο αν κάνουν το ίδιο και αυτοί υπέρ των οποίων παραχωρείς δικά σου κυριαρχικά δικαιώματα).

   Άρθρο 28
   Οι γενικά παραδεγμένοι κανόνες του διεθνούς δικαίου, καθώς και οι διεθνείς συμβάσεις, από την επικύρωσή τους με νόμο και τη θέση τους σε ισχύ σύμφωνα με τους όρους καθεμιάς, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εσωτερικού ελληνικού δικαίου και υπερισχύουν από κάθε άλλη αντίθετη διάταξη νόμου. Η εφαρμογή των κανόνων του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων στους αλλοδαπούς τελεί πάντοτε υπό τον όρο της αμοιβαιότητας.
   Για να εξυπηρετηθεί σπουδαίο εθνικό συμφέρον και να προαχθεί η συνεργασία με άλλα κράτη, μπορεί να αναγνωρισθούν, με συνθήκη ή συμφωνία, σε όργανα διεθνών οργανισμών αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα. Για την ψήφιση νόμου που κυρώνει αυτή τη συνθήκη ή συμφωνία απαιτείται πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.
   Η Ελλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας.
   Ερμηνευτική δήλωση: Το άρθρο 28 αποτελεί θεμέλιο για τη συμμετοχή της Χώρας στις διαδικασίες της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

   https://el.wikisource.org/wiki/Σύνταγμα_της_Ελλάδας#.CE.86.CF.81.CE.B8.CF.81.CE.BF_26

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.