ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚEΣ ΚΑΤΑΒΟΛEΣ ΤΗΣ «Ε.Ε ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ» [e-book]

Αυτά που πάντα θέλατε να μάθετε για την «Ε.Ε των Βρυξελλών» Αλλά κανείς δεν τολμούσε να σας τα πει!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό το βιβλίο θα σας πει μια ιστορία, που πολλοί από τους αναγνώστες μπορεί, για προφανείς λόγους, αρχικά να την απορρίψουν. Θα το κάνουν αυτό σκεπτόμενοι ότι, αν οι αναγόμενες σε βάθος χρόνου ιστορικές πληροφορίες, που καταγράφονται εδώ, ήταν αληθινές, θα είχαμε σίγουρα ακούσει ξανά για αυτές, στο παρελθόν.

Έχοντας αυτό υπ’ όψιν, εμείς, οι συγγραφείς, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενθαρρύνουμε τους αναγνώστες,όχιμόνοναδιαβάσουναπλώςαυτότοβιβλίο, αλλά να επισκεφτούν και να μελετήσουν τις πηγές των ντοκουμέντων, που αναφέρονται στο κάτω μέρος των σελίδων του.

Για σχεδόν τρία τέταρτα του αιώνα, λέγεται στην ανθρωπότητα ότι ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος προκλήθηκε από έναν ψυχοπαθή, τον Αδόλφο Χίτλερ, και τους ρατσιστές, ταραξίες, ναζί που τον περιέβαλλαν. Παρ’ όλ’ αυτά, η αλήθεια είναι ότι ο πόλεμος αυτός ήταν ένας κατακτητικός πόλεμος, που καθοδηγήθηκε από το Καρτέλ των Χημικών, του Πετρελαίου και των Φαρμάκων, με σκοπό τον έλεγχο των, αξίας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων,παγκόσμιων αγορών, στο νεοεμφανιζόμενο τότε,τομέα των πατενταρισμένων χημικών προϊόντων.

Οι Ναζιστικές Καταβολές της ΕΕ των Βρυξελλών by Pas

Συγγραφείς: Paul Anthony Taylor, Alecsandra Niedzwiecki, Matthias Rath

Περίληψη :

Σύμφωνα με το βιβλίο αυτό, στο οποίο υπάρχει σαφής τεκμηρίωση καθώς και παραπομπές σε όλα τα σχετικά αρχεία από τα πορίσματα της Δίκης της Νυρεμβέργης, ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος δεν ήταν αποτέλεσμα ενός διεφθαρμένου ψυχοπαθή με το όνομα Χίτλερ και ενός στρατού από πειθήνια ρατσιστικά στρατιωτάκια της Ναζιστικής Βέρμαχτ, όπως μας άφηναν να πιστεύουμε τα τελευταία περίπου εβδομήντα χρόνια. Αντίθετα, από τα αρχεία της Δίκης της Νυρεμβέργης και σύμφωνα με τον Γενικό Εισαγγελέα, Telford Taylor,  προκύπτει ότι ο κύριος υποκινητής και διαχειριστής του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου ήταν το Καρτέλ της IG Farben, χωρίς το οποίο αυτός ο πόλεμος δεν θα ήταν ποτέ εφικτός. 

Το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης διεξήγαγε μια σειρά από 13 δίκες. Ωστόσο, μόνο η πρώτη δίκη, όπου δικάστηκαν τα πολιτικά και στρατιωτικά ανδρείκελα  του Ναζιστικού καθεστώτος, παρουσιάζεται στον κόσμο ως ‘Η Δίκη της Νυρεμβέργης’. Οι υπόλοιπες, όπως η δίκη εναντίον της IG Farben, έχουν σκόπιμα αποσιωπηθεί από το κοινό και σκόπιμα κρατηθεί έξω από τα βιβλία της ιστορίας. Αυτή η μονομερής προσέγγιση της ιστορίας είναι το λιγότερο ανακριβής και σκόπιμα έχει απομακρύνει την προσοχή του κοινού μακριά από τους αληθινούς υπαίτιους και εγκληματίες του πολέμου. Με δύο λόγια, μέχρι πρόσφατα αγνοούσαμε ποιοι ήταν οι ιθύνοντες,  που όχι μόνο προετοίμασαν τον πόλεμο και χρηματοδότησαν πλήρως την άνοδο των Ναζί στην εξουσία αλλά και παρείχαν  κάθε υλικοτεχνική και άλλη υποστήριξη χρειαζόταν για τη διασφάλιση ενός νικηφόρου πολέμου: από εκρηκτικά και μέσα μαζικής εξόντωσης, ελαστικά, τεχνητή βενζίνη και άλλα, μέχρι πλάσμα του αίματος.

Η IG Farben -ένας συνασπισμός των μεγαλύτερων χημικών/φαρμακευτικών εταιριών της Γερμανίας- που περιλάμβανε τη γνωστή Bayer, τη BASF, τη Hoechst καθώς και άλλες μικρότερες εταιρίες- ήταν το μεγαλύτερο καρτέλ της εποχής στον τομέα των χημικών, του πετρελαίου και των φαρμάκων. Ο σκοπός του Καρτέλ ήταν απλός και ίδιος με αυτόν του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου: ο έλεγχος της διεθνούς αγοράς μέσα από το μονοπώλιο των χημικών, των φαρμάκων και του πετρελαίου σε όλο τον κόσμο, πράγμα που θα καθιστούσε την Γερμανία κυρίαρχη δύναμη.   

Για να είμαστε πιο ακριβείς, τα αρχεία της Δίκης της Νυρεμβέργης εναντίον της IG Farben (1947-48) τεκμηριώνουν, ότι ήδη από το έτος 1936 –τρία χρόνια πριν την έναρξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου- οι διευθύνοντες της IG Farben ήταν υπεύθυνοι για την προετοιμασία του λεγόμενου ‘Τετραετούς Πλάνου’- δηλαδή, του ρυθμιστικού σχεδίου προς την κατάκτηση της Ευρώπης. Σύμφωνα με αυτό το σχέδιο προβλεπόταν ότι σε κάθε κατακτημένη χώρα από τον στρατό του Χίτλερ, η IG Farben θα αναλάμβανε εξ ολοκλήρου όλες τις χημικές και πετροχημικές επιχειρήσεις…. σε μηδενικό κόστος! 

Όταν απέτυχε και η δεύτερη απόπειρα του Καρτέλ για παγκόσμια στρατιωτική κατάκτηση, ήταν φανερό ότι μια Τρίτη προσπάθεια προς επίτευξη της Γερμανικής Ηγεμονίας έπρεπε να έχει μια πιο συγκεκαλυμμένη μορφή. Αυτή η μορφή δεν είναι τίποτε άλλο από την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο, ήταν λογικό, ότι εάν η Ε.Ε θα αποτελούσε πλέον τη νέα πλατφόρμα από την οποία το Καρτέλ θα επιδίωκε τους στόχους του, τότε θα έπρεπε κατά την οικοδόμηση της να συμπεριληφθούν οι παλιοί γνώριμοι ηγέτες του Καρτέλ και αρχιτέκτονες του Ναζιστικού καθεστώτος. Όμως, ποιος άραγε πολιτικός ανάλαβε ποτέ την ευθύνη  να μας ενημερώσει για το παρελθόν του πρώτου προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – του ανώτατου εκτελεστικού οργάνου της Ε.Ε; Η μήπως ούτε και οι ίδιοι οι πολιτικοί ι δεν γνώριζαν και ούτε και σήμερα γνωρίζουν;

Μια από τις πιο σπουδαίες  φυσιογνωμίες  του Ναζιστικού καθεστώτος, που συνετέλεσε και ως βασικός αρχιτέκτονας της  ‘Νέας Παγκόσμιας Τάξης’ υπό τη Ναζιστική Γερμανία στην περίπτωση που οι Γερμανία  θα κέρδιζε τον πόλεμο, ήταν ο Ναζιστής δικηγόρος και καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ροστοκ, Walter Hallstein (1901-1982). Στις 23 Ιανουαρίου, 1939, μόνο εφτά μήνες πριν την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο Hallstein εκφώνησε μια ιστορική ομιλία μέσα από την οποία περιέγραφε με λεπτομέρεια τη νομική δομή που θα είχε η Ευρώπη κάτω από τον έλεγχο του συνασπισμού Ναζί / IG Farben. 

Μετά τη λήξη του  Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, κατά το έτος 1950 και αφού προηγουμένως απέκρυψε από τους Συμμάχους το ναζιστικό παρελθόν του, ο Hallstein ορίστηκε σύμβουλος του Καγκελαρίου της Δυτικής Γερμανίας, Adenauer, καθώς επίσης και κύριος διαχειριστής της εξωτερικής του πολιτικής. Ως αποτέλεσμα της προηγούμενης και εκτεταμένης του εμπειρίας  στο σχεδιασμό μιας Ευρώπης υπό την κυριαρχία του Καρτέλ και των Ναζί, αυτός ο άνθρωπος τοποθετήθηκε  αργότερα ως βασικός αρχιτέκτονας της Ε.Ε των Βρυξελλών. Ακριβώς το ίδιο άτομο που συνέταξε το προσχέδιο για τον τρόπο  χειρισμού των κατακτημένων χωρών μετά την προσδοκώμενη επικράτηση του συνασπισμού Ναζι/Καρτέλ, έγινε –απλά 19 χρόνια αργότερα- ο βασικός αρχιτέκτονας αυτού του αντιδημοκρατικού οικοδομήματος που ονομάζεται ‘Ε.Ε των Βρυξελλών’. Το 1958 διορίστηκε ως πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – ένα πόστο που κράτησε για μια ολόκληρη δεκαετία και από το οποίο δεν παρέλειψε να βοηθήσει πολλούς πρώην εγκληματίες πολέμου που καταδικάστηκαν στη Νυρεμβέργη.  

Έτσι λοιπόν, δεν πρέπει πλέον να μας προκαλεί έκπληξη η αντιδημοκρατική φύση αυτού του οικοδομήματος, τη στιγμή μάλιστα που όλο και αυξάνονται οι φωνές σε ολόκληρη την ήπειρο που διαμαρτύρονται ή προβληματίζονται για τα δημοκρατικά ελλείμματα της Ε.Ε. Γνωρίζοντας τον ιθύνοντα νου, τον άνθρωπο που σχεδίασε και πραγματοποίησε τη δημιουργία της Ε.Ε, ένας στενός συνεργάτης και νομικός στυλοβάτης του ναζιστικού κινήματος, κατανοούμε πλέον ότι αυτό που δημιούργησε δεν θα μπορούσε να σφύζει από δημοκρατία. Ας σκεφτούμε λίγο με πόσο δέος όλοι εμείς οι υποτακτικοί και πειθήνιοι πολίτες των χωρών της Ε.Ε κουβεντιάζουμε μεταξύ μας και λέμε ότι ‘δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αφού το αποφάσισε η Κομισιόν’ ή ‘είναι οδηγία των Βρυξελλών’! Ακόμα και βουλευτές και ευρωβουλευτές δεν παραλείπουν να εκφράσουν αυτήν την αδυναμία αντίδρασης στις θελήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Αλλά αυτήν την επιτροπή και τον πρόεδρό της και τους άλλους αξιωματούχους (τους διάφορους Μπαρόζο, Ρομπάι, Άστον κλπ) κανένας από εμάς δεν τους ψήφισε και πολύ περισσότερο δεν μπορούμε να τους καθαιρέσουμε. Είναι διορισμένοι τοποτηρητές οικονομικών συμφερόντων και με τη βοήθεια 54.000 υπαλλήλων, γραφειοκρατών, ελέγχουν τις ζωές μας, ελέγχουν το μέλλον μας, πουλώντας μας μεγάλες ιδέες και ευρωπαϊκά οράματα. 

Με λίγα λόγια, η παλιά ναζιστική ιδέα ‘Εin Volk, ein Reich, ein Führer’–‘ Ένας  λαός, μια αυτοκρατορία, ένας ηγέτης’- γίνεται πραγματικότητα μέσα από την Ε.Ε και μάλιστα κατά τρόπο που να έχει περάσει στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης ότι οποιαδήποτε προσπάθεια για αποτίναξη του Γερμανικού ζυγού ταυτίζεται με την αντίθεση του όποιου πολιτικού κόμματος προς την ιδέα της ‘Ενωμένης Ευρώπης’ και των δικαιωμάτων των λαών που δήθεν προστατεύει στους κόλπους της. Όποιος μιλήσει για την εξ υπαρχής αντιδημοκρατική φύση και δομή της Ε.Ε εισπράττει τη ρετσινιά του ‘ευρωσκεπτικιστή’.

Ο Δρ Rath, ένας από τους κύριους ερευνητές και συγγραφείς του βιβλίου ‘Οι Ναζιστικές Καταβολές της Ε.Ε’, είναι και ο ερευνητής που έχει τεκμηριώσει επιστημονικά τη φυσική αντιμετώπιση του καρκίνου και των καρδιοπαθειών θέτοντας σε κίνδυνο την ύπαρξη αυτού του χημικού/φαρμακευτικού Καρτέλ. Έχει ταυτόχρονα αποτελέσει μια φωνή πολιτικής συνειδήσεως εκθέτοντας τα σχέδια του ίδιου αυτού Καρτέλ για διεθνή κυριαρχία – σήμερα με προπύργιο την Ε.Ε. Ο ίδιος και το Ίδρυμα του έχει λάβει τη ‘Σκυταλοδρομία Ζωής’, ένα βραβείο πολιτικού θάρρους από τους επιζώντες του Auschwitz και άλλων στρατοπέδων συγκέντρωσης με την εντολή: Ποτέ ξανά! Δεν θα δεχτούμε  μια τρίτη προσπάθεια του Καρτέλ για υποδούλωση των λαών!

Παρόλο που είναι γερμανός, ο Δρ Rath,  ξεσκεπάζει το ρόλο της σημερινής Γερμανίας και των Καρτέλ εις βάρος των λαών της Ευρώπης. Και επειδή, όποιοι δεν γνωρίζουν την ιστορία είναι καταδικασμένοι να επαναλάβουν τα λάθη της, έχουμε ευθύνη να φέρουμε αυτήν τη γνώση μπροστά σε όλους τους πολιτικούς και τους λαούς της Ευρώπης. Οφείλουμε όλοι να ενημερωθούμε σωστά και να πάρουμε αποφάσεις. Να προστατέψουμε τους σημερινούς πολίτες της Ευρώπης αλλά και τις επερχόμενες γενιές από την καταδυνάστευση των οικονομικών Καρτέλ. Απαιτούμε μια Δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση – μια Ευρώπη όπου η εξουσία θα πηγάζει από τον ίδιο το λαό και θα υπηρετεί τα εκατομμύρια των πολιτών και όχι τα συμφέροντα μιας χούφτας επενδυτών.

Δείτε το περίφημο βίντεό του που έκανε το γύρο του διαδικτύου αμέτρητες φορές:

Ο Δρ Rath καλεί τον κόσμο της Γερμανίας και της Ευρώπης γενικότερα, να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Είναι ένα κάλεσμα για να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια δημοκρατική Ευρώπη για το λαό, από τον ίδιο το λαό – δημιουργώντας μια νέα εποχή στα συστήματα υγείας, τα οποία θα είναι πλέον προσανατολισμένα στην πραγματική πρόληψη και τελικά στην εξάλειψη των ασθενειών. Τα ήδη διαθέσιμα, επιστημονικά τεκμηριωμένα αποτελέσματα ερευνών, που είναι βασισμένα σε φυσικές θεραπείες, δείχνουν ξεκάθαρα πώς είναι ικανά να μειώσουν κοινές ασθένειες της εποχής μας στο ελάχιστο, σε σχέση με την παρούσα κατάσταση. Αλλά αυτός ο εκπληκτικός «Κόσμος Χωρίς Ασθένειες» δεν θα μας χαριστεί έτσι απλά, αφού κάθε μια από αυτές τις ασθένειες είναι για τη φαρμακευτική βιομηχανία και μια αγορά αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων! Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κόσμο χωρίς ασθένειες, για εμάς και τα παιδιά μας: πρέπει να δεσμευτούμε σε αυτόν το αγώνα. Και η ώρα είναι ΤΩΡΑ.!

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: Ποιος είναι ο Δρ. Matthias Rath – Συμμαχία για την υγεία του Δρ. Rath

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ:

Εισαγωγή:

Κεφάλαιο 1:

Συνοψίζοντας τις αποδείξεις

Κεφάλαιο 2:

Walter Hallstein:ΔιακεκριμένοςΝαζίΔικηγόρος–καιΒασικόςΑρχιτέκτοναςτης«Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών»

Κεφάλαιο 3:

Το «Καρτέλ της Ευρύτερης Σφαίρας» και το οργανωτικό του πλαίσιο

Κεφάλαιο 4:

Η «Ε.Ε των Βρυξελλών» σήμερα: Τι δεν θέλουν να ξέρετε, τα Καρτέλ του Πετρελαίου και των Φαρμάκων και οι πολιτικοί τους στυλοβάτες

Κεφάλαιο 5:

Η Επιβολή της Δικτατορίας των Βρυξελλών στην Ευρώπη

Κεφάλαιο 6:

Η Εξουσία της Ε.Ε των Βρυξελλών, θα μπορούσε να τερματίσει αιώνες Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας στη Μεγάλη Βρετανία

Κεφάλαιο 7:

Σκυταλοδρομία της Ζωής

Κεφάλαιο 8:

Ποιος είναι Ποιος στην «Ε.Ε των Βρυξελλών»

Παράρτημα:

Με υλικό από relay-of-life.org  & blepe-akou-praxe.blogspot.gr

Για τους αγγλομαθείς περισσότερα εδώ: The Nazi Roots of the ‘Brussels EU’ and not only [VIDEOS]

5 comments on “ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚEΣ ΚΑΤΑΒΟΛEΣ ΤΗΣ «Ε.Ε ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ» [e-book]

  1. Pingback: ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚEΣ ΚΑΤΑΒΟΛEΣ ΤΗΣ «Ε.Ε ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ» | Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή Συσπείρωση ( ΕΛ.Λ.Α.Σ)

  2. Pingback: Οι ναζιστές της ΕΕ και η οικογένεια Quandt (video ‘Silence of the Quandts’) | OMADEON

  3. Pingback: Οι ναζιστές της ΕΕ και η οικογένεια Quandt (video ‘Silence of the Quandts’) | Ελεύθερη Λαική Αντιστασιακή Συσπείρωση ( ΕΛ.Λ.Α.Σ)

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.