Πόσο μας κοστίζει άραγε ο πολυθεσίτης Ε. Βενιζέλος ;;

Πόσο μας κοστίζει ο πολυθεσίτης Ε. Βενιζέλος ( βουλευτής, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.λπ.), μόνο ο Θεός ξέρει. Αυτό που εγώ ξέρω, είναι ότι ως βουλευτής μπορεί να μας στοιχίζει μέχρι 20.000€ μηνιαίως και οτι το πολιτικό γραφείο που έχει συσταθεί στις 26.06.2013 για να επικουρεί στο έργο του ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μας στοιχίζει περίπου 470.000 ευρώ ετησίως. Και αυτό την ώρα που η κυβέρνησή του έκλεισε 108 σχολεία για να “εξοικονομήσει” μόλις τα μισά. Δηλαδή 228.000 ευρώ! 

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, τα χρήματα για το πολιτικό γραφείο αντιπροεδρίας μέχρι το τέλος του 2014 φτάνουν συνολικά τα 700.000 ευρώ περίπου: 234.353 ευρώ για το υπόλοιπο του 2013 και 468.706 ευρώ για το 2014 και για κάθε χρόνο ( ΦΕΚ B 1817 – 25.07.2013), αλλά πολιτικά γραφεία διαθέτει βέβαια ο Ε. Βενιζέλος και ως υπουργός αλλά και ως βουλευτής. Αυτά άραγε πόσα μας κοστίζουν;;; 

Σε αντιπαράθεση, η υπουργική απόφαση που κατέγραφε το κλείσιμο και την υποβάθμιση δημοτικών και νηπιαγωγείων υποστήριζε ότι προκαλείται εξοικονόμηση για το 2013 και για κάθε χρόνο μετά 228.000 ευρώ!

ΦΕΚ 1817 by thepressproject

Να μην ξεχάσουμε όμως και αυτά:

– η BMW που μας έβαλαν να του αγοράσουμε όταν ήταν υπουργός οικονομικών μας στοίχισε 750.000 ευρώ. 

– πληρώνουμε πολλά βέβαια και για την φύλαξή του.  Δεν ξέρω πόσα άτομα έχει στην διάθεση του, αλλά εφόσον 26 αστυνομικοί φυλάνε τον Τσίπρα, τον Ε. Βενιζέλο να μην τον φυλάνε καμιά σαρανταριά τουλάχιστον ;;;

Αυτά για την ώρα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ: 

– ΣΚΑΝΔΑΛΟ: O Βενιζέλος ανεβάζει κλίμακα και μισθό υπαλλήλου του …

Την ώρα που ανοίγει ο δρόμος εξόδου για 30.000 υπαλλήλους του δημοσίου, ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος αποφασίζει να ανεβάζει την κλίμακα βαθμολογίας σε υπάλληλο του γραφείου του! Ακούσατε καλά! Ο κ. Βενιζέλος άλλαξε 4 μισθολογικά κλιμάκια σε 10 ημέρες την κ. Αδαμαντία Κιούρκα Με  τη νέα  απόφαση διορίζει  ως διευθύντρια Α΄με μισθό 2.600 την Κιούρκα Αδαμαντία.

O Βενιζέλος ανεβάζει κλίμακα και μισθό υπαλλήλου του!

– Αφιέρωμα στον Ευάγγελο Βενιζέλο

update 

01/08/2013 ΠΙΣΤΩΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ 131.520 ΕΥΡΩ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ….

Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ύψους χιλίων ευρώ (1.000,00€) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Έγκριση δέσμευσης πίστωσης ύψους χιλίων τριακοσίων ευρώ (1.300,00€) για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού εξόδων του Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης.

Δειτε τον νεο…συμβουλο που διορισε με…δικα μας χρηματα

Δείτε την ειδικότητα του νέου του συμβούλου-στο υπουργείο εξωτερικών- και κρατήστε την κοιλιά σας απο τα γέλια…

 

polnto-deih

Μια υπάλληλος της ΔΕΗ συνεργάτης του στο υπουργείο εξωτερικών..Τώρα τι δουλειά έχει μια ΔΕΗ-τζου με την εξωτερική πολιτική της χώρας μόνο αυτός γνωρίζει.. Εκτός κι αν την πήρε για να τον βηθήσει να μας…αλλάξει κι άλλο τα φώτα!!!   makeleio.gr

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.