ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ MILLENNIUM BANK KAI THΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΤΟΥ

Δημ.Αντωνίου, ιατρού, κατ. Χαλκίδος, οδός Δημ.Βώκου 6, Χαλκίδα, τηλ.22210-627453

ΠΡΟΣ

1) Εισαγγελέα Αθηνών
2) Προιστάμενο Ειρηνοδικείου Αθηνών, Κυρίλλου Λουκάρεως 14, Αθήνα – Αμπελόκηποι, Αθήνα ΤΚ11475
3) Προιστάμενο Πρωτοδικείου Αθηνών
4) ΣΔΟΕ, Πειραιώς 207 & Αλκίφρονος 92, 11853 Αθήνα
info@sdoe.gr , kataggelies@sdoe.gr
5) Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών Ακαδημίας 60, Αθήνα, Τ.Κ.10679
info@dsa.gr

ΚΑΤΑ

ΤΗΣ MILLENNIUM BANK KAI THΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Θέμα: τ. Millennium Bank: Απάτη κατά δανειολητπών της δια της νομικής της υπηρεσίας

Από την 19-06-2013 η Τράπεζα Πειραιώς αγόρασε το «καλό» τμήμα της Millennium Bank, όπως με βεβαιώνει το αρ.πρωτ. 1572/27-06-2013 έγγραφό της η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά κι όλα τα (οικονομικά) ΜΜΕ. Αυτό σημαίνει ότι η Τράπεζα Πειραιώς αγόρασε την Millennium Βank «καθαρή», δηλ. μόνο με τα ενήμερα και εμπράγματα δάνεια (δάνεια με υποθήκες, προσημειώσεις επί ακινήτων κλπ) που αυτή είχε χορηγήσει, ενώ διέγραψε τα ληξιπρόθεσμα, μη-εξυπηρετούμενα και μη-εμπραγμάτως ασφαλισμένα μικρο-δάνεια, όπως τα δάνεια αυτοκινήτων, σύμφωνα με την παγκόσμια πρακτική αγοράς-πώλησης τραπεζών, την οικονομική επιστήμη και την λογική. 

Άλλωστε αυτή την τακτική εφάρμοσε η Τράπεζα Πειραιώς και στην αγορά απ` αυτήν της ΑΤΕ και το ίδιο εφαρμόζεται και τώρα στην πώληση-αγορά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Παρόλα αυτά όμως, η τ. νομική υπηρεσία της τ. Millennium Bank, διεκδικεί τα τελευταία αυτά δάνεια από τους οφειλέτες, με προφανή σκοπό να τα ιδιοποιηθεί αυτή παράνομα!!. 
Ιστορικό: Την 03-07-2013 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών έγινε η σχετική δίκη, στο ακροατήριο αρ.8, με αρ.πινακίου 33, στην οποία η Δέσποινα Τσάγκου, Μέλος Εταιρείας Δικηγόρων «Ε. Συμβουλάκης», Κ.Λουκάρεως 1, Αθήνα, ΑΜ 80052/05, Δ.Σ.Α. ΑΜ 17157, τηλ.210-6450450, ΑΦΜ 998848634 ΔΟΥ Ι` Αθηνών, παραστάθηκε ως δήθεν νόμιμος πληρεξούσιος της τ. Millennium και ζήτησε με ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία ασκήθηκαν την 19-07-2013 (δηλ. την επομένη της πώλησης της Millennium Bank στην Πειραιώς!) κατά του ……………., εμπόρου, κατ……., με τα οποία (ασφαλιστικά μέτρα) η τράπεζα (υποτίθεται) του ζητούσε να της επιστρέψει το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Touran, με αρ.κυκλ….., επειδή ο τελευταίος εδώ κι ένα χρόνο αδυνατούσε να πληρώνει τις δόσεις του δανείου που είχε λάβει από την τράπεζα για την αγορά του αυτοκινήτου αυτού με την από …………… σύμβαση πώλησης αυτοκινήτου και χορήγησης δανείου από την εταιρεία αυτοκινήτων «Ρώρρης ΕΠΕ» με την παραπάνω τράπεζα ύψους 18.795 ευρώ (εδώ κάνει εντύπωση και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο θα μπορούσε να αφαιρεθεί από τον «οφειλέτη» με έκδοση διαταγής πληρωμής κι όχι με την εργοβόρο διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων!). 

Ο οφειλέτης είχε μάρτυρα εμένα (είμαστε οικογενειακοί φίλοι πάνω από 30 χρόνια) και παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. Στην ένορκη κατάθεσή μου, κατέθεσα τα παραπάνω, ότι δηλ. η Millennium Bank πουλήθηκε κι ότι τα μη-εμπράγματα δάνειά της διαγράφηκαν. Συνεπώς-συνέχισα- δεν υπάρχει πλέον χρέος από μέρους του «οφειλέτη», δεν υπάρχει «δανειστής» (δηλ. η Millennium) κι ότι τα χρήματα που διεκδικεί η νομική υπηρεσία είναι χρήματα παράνομα, και θα πάνε στις τσέπες των δικηγόρων, πράξη που συνιστά απάτη δικαστηρίου κι εκβιασμό κατά του «οφειλέτη». Ταυτόχρονα ο «οφειλέτης» κατέθεσε και ένσταση έλλειψης πληρεξουσιότητας της παρασταθείσας δικηγόρου της τράπεζας (ότι δηλ. η δικηγόρος δεν είχε πληρεξουσιότητα να παραστεί στην δίκη αυτή ως πληρεξούσιος της Millenium, διότι η τελευταία δεν υπάρχει πλέον). Η Πρόεδρος του δικαστηρίου έδωσε περιθώριο δύο ημερών για την κατάθεση προτάσεων και την προσκόμιση της πληρεξουσιότητας, διότι η δικηγόρος πράγματι δεν την είχε!! Η παρασταθείσα δικηγόρος της «τράπεζας» έπαθε σόκ με αυτά τα τρομερά που έλεγα κι εναντίον της κι αντί να αντιδράσει εκρηκτικά –όπως αναμενόταν (κι αφού ξεχύλιζε από αλλαζονία και ειρωνία εναντίον μας όταν άκουσε ότι θα παραστούμε χωρίς δικηγόρο!), απλά ΣΙΩΠΗΣΕ παντελώς, χωρίς καν να βρεί το κουράγιο να αμφισβητήσει της αλήθεια όσων κατέθετα κι εναντίον της, έστω και για δικονομικούς λόγους! Κι ούτε βρήκε το κουράγιο να μου κάνει οποιαδήποτε ερώτηση και παρά την παρώτρυνση της προέδρου του δικαστηρίου. Αυτό σημαίνει νομικά, ότι ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ την αλήθεια όσων έλεγα κι εναντίον της. Το σημαντικότερο όμως είναι το εξής: Μετά την παρέλευση των δύο ημερών που εδόθη από το δικαστήριο για την κατάθεση των προτάσεων των δύο πλευρών και –το σημαντικότερο- για την κατάθεση την πληρεξουσιότητας της Millennium Bank προς την παρασταθείσα δικηγόρο, η τελευταία ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω στην δικογραφία, ούτε προτάσεις, ούτε την πληρεξουσιότητα, ούτε τεκμηρίωσε την απαίτηση της (ανύπαρκτης) τράπεζας, διότι δεν κατέθεσε τα αποδεικτικά της απαίτησης αντίγραφα των βιβλίων της τράπεζας, όπως προβλεπόταν και στην σύμβαση του δανείου και ζήτησε και με ένστασή του ο «οφειλέτης» στο δικαστήριο. Έτσι η «πληρεξουσία» δικηγόρος επιβεβαίωσε και ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ πλήρως ς και για δεύτερη φορά, τις καταγγελίες μου εναντίον της για φοβερά αξιόποινα εγκλήματα. Ήδη έχω κάνει τις σχετικές καταγγελίες μου σε όλες τις αρμόδιες αρχές. 
Και το όνομα της δικηγόρου που υπογράφει τα ασφαλιστικά μέτρα και παρεστάθη στο δικαστήριο, μαζί με μια νεαρά, προφανώς ασκουμένη δικηγόρο.

Δέσποινα Τσάγκου, Μέλος Εταιρείας Δικηγόρων «Ε. Συμβουλάκης», Κ.Λουκάρεως 1, Αθήνα, ΑΜ 80052/05, Δ.Σ.Α. ΑΜ 17157, τηλ.210-6450450, ΑΦΜ 998848634 ΔΟΥ Ι` Αθηνών.
Οι παραπάνω δύο-τουλάχιστον-δικηγορίνες ενήργησαν με προφανή ενσυνείδητο ΔΟΛΟ με σκοπό την εξαπάτηση κι εμβιασμό του «οφειλέτη» δια εξαπάτησης του δικαστηρίου (τριγωνική απάτη). Να διερευνηθεί επίσης και οι ευθύνες-εάν προκύψουν-και της εταιρείας δικηγόρων, της οποίας μέλη είναι οι παραπάνω δύο δικηγορίνες. 

Μετά τα παραπάνω

ΖΗΤΩ

Από τις αρμόδιες αρχές, να διαπιστώσουν εάν τα παραπάνω γεγονότα συνιστούν εγκλήματα εκ μέρους των υπαιτίων ενεργητικά και εκ παραλείψεως και εάν τα έλλογα συμπεράσματα που καταθέτω συνιστούν επίσης διαπραχθέντα εγκλήματα και να προβούν στις κατά νόμον ενέργειές των και για την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων και για την πρόληψη συνέχισης των εγκλημάτων αυτών εναντίον των βασανισθέντων και υπό κατοχή ευρισκομένων ελλήνων πολιτών. Ειδικότερα να εξεταστεί εάν η παρισταμένη δικηγόρος Δέσποινα Τσάγκου διέπραξε το έγκλημα της απάτης επί δικαστηρίω (ΠΚ 386).

Ζητώ ιδιαίτερα από τις δικαστικές αρχές να ζητούν οι ίδιες ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ πληρεξουσιότητες των δικηγόρων από την Millennium Bank, σε ανάλογες δίκες, διότι οι συντριπτικά περισσότεροι δικηγόροι (δεν λέω όλοι) και σε βάρος των νομίμων συμφερόντων των πελατών των και σε βάρος της ιδέας της δικαιοσύνης που δήθεν υπηρετούν, όχι μόνο δεν καταθέτουν ενστάσεις πληρεξουσιότητας μεταξύ των, αλλά και συγκαλύπτουν ανάλογες περιπτώσεις, ιδιαίτερα των τραπεζών, τω οποίων είναι τα ευκολότερα και αντικείμενα δωροδοκιών.
Στοιχεία: 1) Η Σύμβαση δανείου, 2) η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, 3) ανεπικύρωτο αντίγραφο των προτάσεών μας στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 4) το αρ.πρωτ. 1572/26-06-2013 έγγραφο της ΤτΕ και 5) επιφυλασσόμαστε να καταθέσουμε μόλις καθαρογραφούν τα πρακτικά της δίκης και επικυρωμένο αντίγραφο των προτάσεών μας που καταθέσαμε στο δικαστήριο.
Σημ. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται…αλλά το αποτέλεσμα το φαντάζεστε.

Χαλκίδα 10-07-2013 
Δημ. Αντωνίου, ιατρός, Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα, ΤΚ 34100
τηλ.22210-62743

https://www.facebook.com/dimitrios.antoniou1/posts/713069912042119

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΝΟΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Αναφορά Αντωνίου στην ECB: Παράνομη η απαίτηση εξόφλησης δανείου μετά την πλήρη ανακεφαλοποίηση

2 comments on “ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ MILLENNIUM BANK KAI THΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.