Τα κοράκια του Λονδίνου είναι οι ίδιες οι ελληνικές τράπεζες !

 

Το τελευταίο δίμηνο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες αποκαλύψεις σχετικά με το γαϊτανάκι της κερδοσκοπίας που έχει στηθεί στην πλάτη των δανειοληπτών, με τη δήθεν πώληση των κόκκινων δανείων σε funds του εξωτερικού.

«Ξένοι κεδροσκόποι παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων» γράφουν τα ΜΜΕ.

Με τις τράπεζες να αφήνουν το θέμα να παίζει ως έχει στην επικαιρότητα, αφού ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης βολεύει μια χαρά τους κρατικοδίαιτους και επιδοτούμενους από τον προϋπολογισμό, πτωχευμένους τραπεζίτες της Ελλάδας των Μνημονίων και της πλασματικής ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος.

Oι πωλήσεις, μεταβιβάσεις και επαναμεταβιβάσεις των κόκκινων δανείων των ελληνικών τραπεζών είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους εικονικές αφού, τα πραγματικά κοράκια των αγορών, αυτά που κρύβονται πίσω από τις τιτλοποιήσεις των κόκκινων δανείων και που ξεκίνησαν ήδη να εμφανίζονται δειλά-δειλά στα ελληνικά δικαστήρια, είναι κοινοί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Made in Greece, εταιρείες ειδικού σκοπού που ελέγχονται μετοχικά από τις ίδιες τις ελληνικές τράπεζες, προκειμένου αυτές να εμφανίζονται ότι δήθεν πωλούν και μεταβιβάζουν με μεγάλη ζημία τα κόκκινα δάνεια των χαρτοφυλακίων τους σε τρίτους, αφού πρώτα τα τιτλοποιήσουν.

Μιλάμε για την απόλυτη απάτη.

Τα κοράκια του Λονδίνου είναι οι ίδιες οι ελληνικές τράπεζες !

Που με το κόλπο των μεταβιβάσεων και των επαναμεταβιβάσεων, φυγαδεύουν στο εξωτερικό τα κεφάλαια της ανακεφαλαιοποίησης, μαζί με τα έσοδα και τα κέρδη από τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, στήνοντας εικονικούς ομίλους distress funds στη Μεγάλη Βρεττανία, που εδρεύουν στις ίδιες διευθύνσεις και εκπροσωπούνται από τα ίδια δικηγορικά γραφεία και τους ίδιους αχυρανθρώπους που εξυπηρετούν επί ολόκληρες δεκαετίες τη θεσμική παραοικονομία του ελληνικού χρηματοοικονομικού χώρου, από την εποχή της πυραμίδας του Ομίλου ΑΣΠΙΣ.

Kυριάκος Τόμπρας 

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ : Η μεγάλη απάτη με τα αγγλόφωνα κοράκια των Ελληνικών Τραπεζών by Dr. KIRIAKOS TOBRAS – ΤΟΜΠΡΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΑ

Αναφορά Αντωνίου στην ECB: Παράνομη η απαίτηση εξόφλησης δανείου μετά την πλήρη ανακεφαλοποίηση

ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΝΟΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΣ ΕΝΝΟΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ & ΑΙΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ

Δ. Αντωνίου: Ναυάγησε η Εξαγορά της Eurobank από το ΤΧΣ! Τι έγιναν τα 5.8 δις. της εξαγοράς ;;  –-> Ένσταση Νομιμότητας Εκπροσώπησης της Eurobank και Πληρεξουσιοτήτων των δικηγόρων της

Από το Μάρτιο του 2010 η κυβέρνηση πήρε από τη τρόικα 206,9 δις € για τις τράπεζες … 

One comment on “Τα κοράκια του Λονδίνου είναι οι ίδιες οι ελληνικές τράπεζες !

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.