Μαζικό φαινόμενο η κατάθεση πινακίδων

ΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας 

1. Εφορία Ξάνθης: Ιστορικό ρεκόρ στην κατάθεση πινακίδων  Αύξηση 400% σε σχέση με πέρυσι!

Ήδη εδώ και μερικές εβδομάδες ο αριθμός των πινακίδων που είχαν κατατεθεί στο αρμόδιο τμήμα της εφορίας Ξάνθης ξεπερνούσε κατά πολύ τις 2.000, καταγράφοντας ιστορικό ρεκόρ, με την ακινησία να τετραπλασιάζεται συγκριτικά με πέρσι. Η κατάθεση των πινακίδων συνεχίστηκε με τους ίδιους ρυθμούς και μέσα στον Δεκέμβρη και πλέον οι ακινησίες ξεπερνούν τις 3.000!

Σύμφωνα με το ThrakiToday, την περασμένη εβδομάδα καταγράφεται αύξηση της προσέλευσης των φορολογούμενων στον δεύτερο όροφο της Δ.Ο.Υ. Ξάνθης για την κατάθεση των πινακίδων, τις οποίες αποχωρίζονται με μισή καρδία, με τα δεικτικά σχόλια για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης να δίνουν και να παίρνουν. Η κοσμοσυρροή όπως είναι φυσιολογικό αυξάνει κατακόρυφα τον χρόνο αναμονής για την εξυπηρέτηση των πολιτών, οι οποίοι περιμένουν για ώρες στην ουρά με τις πινακίδες στα χέρια ή μέσα σε σακούλες. Στο σύνολό τους οι πολίτες επιλέγουν τις τελευταίες ημέρες του χρόνου για να παρκάρουν τα οχήματά τους στην εφορία, είτε επειδή δεν έχουν άλλο μέσο μετακίνησης και εκμεταλλεύονται μέχρι και την τελευταία ημέρα πληρωμένων τελών κυκλοφορίας είτε επειδή ενδεχόμενα δεν έχουν λάβει οριστικά την απόφαση για το εάν θα καταλήξουν στην ακινησία ή όχι

2. 2.500 Καρδιτσιώτες κατέθεσαν πινακίδες – Thessalianews.gr

Πάνω από 2.500 Καρδιτσιώτες παρέδωσαν μέχρι και την Δευτέρα 30 Δεκέμβρη στην Εφορία Καρδίτσας τις πινακίδες από τα αυτοκίνητά τους, σε μια προσπάθεια να ελαφρύνουν κάπως τις φορολογικές τους υποχρεώσεις και να απαλλαγούν από τέλη, ασφάλειες, βενζίνες και λειτουργικά έξοδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί την τελευταία ημέρα προμήθειας του σήματος.

3. 500 Σκοπελίτες κατέθεσαν πινακίδες – Skopelos news – Blogger

4. Οι πατρινοί κατέθεσαν 5.000 πινακίδες ΙΧ – Pelop.gr

Πάνω από 5.000 πινακίδες αυτοκινήτων είχαν κατατεθεί έως και χθες, μια ημέρα πριν την καταληκτική ημερομηνία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας. Μάλιστα, η χθεσινή ημέρα είχε τη μεγαλύτερη κίνηση στα αρμόδια γραφεία των δύο εφοριών της Πάτρας, Α’ και Γ’, όπου οι ουρές ήταν ατελείωτες.
Συγκεκριμένα, στη Γ΄ΔΟΥ Πατρών είχαν κατατεθεί πάνω από 3.500 πινακίδες αυτοκινήτων, ενώ μόνο χθες οι καταθέσεις έφτασαν τις 500. Στην Α’ ΔΟΥ Πατρών, οι καταθέσεις πινακίδων για όλο τον χρόνο ήταν 1.450 και μόνο χθες είχαν κατατεθεί 220.
Σύμφωνα με στελέχη των δύο εφοριών, οι καταθέσεις πινακίδων είναι 100% περισσότερες από πέρυσι. Από τις αρχές Νοεμβρίου, πανελλαδικά, πάνω από 90.000 οχήματα τέθηκαν σε ακινησία, με τους ιδιοκτήτες να καταθέτουν τις πινακίδες, ώστε να μην πληρώσουν τέλη.
.
5. Κατέθεσαν… 1.515 πινακίδες κυκλοφορίας   Οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. αυτοκινήτων στην ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης
Καθημερινότητα για τους υπαλλήλους των Δ.Ο.Υ όλης της χώρας αποτελεί, ιδίως τα τελευταία 2 χρόνια, η κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας από φορολογούμενους.

Οι οδηγοί, που αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στα οικονομικά έξοδα των οχημάτων τους παραδίδουν τις πινακίδες στις Εφορίες. Ο αριθμός μόνον για τη Δ.Ο.Υ της Αλεξανδρούπολης για φέτος, μέχρι αυτή την ώρα, φτάνει τις 1.515 καταθέσεις πινακίδων.Αριθμός ρεκόρ πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων που κατατέθηκαν στη ΔΟΥ Κοζάνης. 3500 ιδιοκτήτες κατέθεσαν πινακίδες, 1200 περισσότεροι από πέρυσι
.
6. Αριθμός ρεκόρ πινακίδων κυκλοφορίας οχημάτων που κατατέθηκαν στη ΔΟΥ Κοζάνης 3500 ιδιοκτήτες κατέθεσαν πινακίδες, 1200 περισσότεροι από πέρυσιhttp://youtu.be/g7leA3xf2Cs7. ΒΙΝΤΕΟ-Ουρές για κατάθεση πινακίδων  ( Καλαμαρια) δημοσίευση: 27/12/2013

Μεγάλες είναι οι ουρές που σχηματίζονται σήμερα στις εφορίες. Ο λόγος, όπως φαίνεται, είναι κυρίως η κατάθεση πινακίδων αυτοκινήτων και όχι η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 συνδέθηκε με την εφορία Καλαμαριάς, όπου τεράστια ουρά σχηματίστηκε από το πρωί.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

8. Αχαία: Πάνω από 2.500 οι πινακίδες που κατατέθηκαν στις ΔΟΥ …

Όπως λένε στο thebest.gr πηγές από τις ΔΟΥ, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν καταθέτουν πινακίδες μόνο για  μεγάλα Ι.Χ. αλλά και για Ι.Χ. μικρού κυβισμού που δεν έχουν ακριβά τέλη κυκλοφορίας, ή φόρο πολυτελείας.

Το ίδιο εντυπωσιακό είναι και το γεγονός ότι παροπλίζονται όχι μόνο τα διπλά οικογενειακά Ι.Χ. αλλά και το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο που έχει μια οικογένεια, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κρίση χτύπησε για τα καλά τους 4 τροχούς.

9. Ρεκόρ κατάθεσης πινακίδων στη Λάρισα – Thessalianews.gr δημοσίευση  25 Δεκέμβριος 2013

Από τις αρχές Νοεμβρίου, όταν ξεκίνησε η διαδικασία μέχρι και χθες 23 Δεκεμβρίου, περισσότεροι από 3.600 Λαρισαίοι ιδιοκτήτες παρέδωσαν τις πινακίδες των οχημάτων τους, υποβάλλοντας δηλώσεις «ακινησίας», που σε ποσοστό σε σχέση με πέρυσι είναι αυξημένες κατά 100%. Είναι ενδεικτικό ότι στη Β΄ Εφορία Λάρισας έχουν παραδοθεί 2.200 πινακίδες, όταν την αντίστοιχη ημέρα πέρυσι οι καταγεγραμμένες παραδόσεις ήταν 1.100! Στην ίδια Εφορία, ολόκληρο το 2012 είχαν αποσυρθεί από την κυκλοφορία, με την παράδοση πινακίδων, 2832 οχήματα. Στην Α’ Εφορία μέχρι και χθες είχαν παραδοθεί 1.400 πινακίδες ενώ όλον το χρόνο πέρυσι είχαν παραδοθεί συνολικά 1.473. Την τελευταία διετία, λόγω της οικονομικής κρίσης, συνολικά 10.578 οι ιδιοκτήτες οχημάτων του νομού απέσυραν από την κυκλοφορία τα αυτοκίνητά τους ενώ φέτος ο αριθμός των πολιτών που υποχρεώνεται λόγω οικονομικής αδυναμίας, να διαφοροποιήσει τις συνήθειές του, θα ξεπεράσει κάθε ρεκόρ.

10. Και ο Τζήμερος κατέθεσε τις πινακίδες 

Thanos Tzimeros

Thanos Tzimeros

ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ

Μπορούμε και με ένα αυτοκίνητο, κι ας είναι μοντέλο του 2001. Μια χαρά τσουλάει. Διότι να πληρώνω 1320 ευρώ τέλη κυκλοφορίας συν ασφάλεια, συν τεκμήριο, συν φόρο… πολυτελούς διαβίωσης και ό,τι άλλο σκαρφιστείς Στούρνε μου, δεν υπάρχει περίπτωση! Θα δεις στην πράξη τι σημαίνει καμπύλη Λαφέρ. Μέχρι φέτος, πλήρωνα και για τα δύο κι ας είχα κάνει με το “μεγάλο” δύο ταξίδια όλ…

4 comments on “Μαζικό φαινόμενο η κατάθεση πινακίδων

 1. «Τσουνάμι» καταθέσεων πινακίδων στις ΔΟΥ!

  Sunday, 22 December 2013 11:24

  Περισσότεροι από 70.000 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων κατέθεσαν τις πινακίδες με τον αριθμό κυκλοφορίας των Ι.Χ. τους μέσα σε ενάμιση μήνα!

  Οι πολίτες, αδυνατώντας να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους, σπεύδουν να προλάβουν τις προθεσμίες παραδίδοντας τις πινακίδες κυκλοφορίας. Οπως, μάλιστα, δείχνουν τα πρώτα στοιχεία από τις εφορίες, φέτος η κατάσταση θα είναι χειρότερη σε σχέση με πέρυσι, καθώς εκείνοι που θα αναγκαστούν να αποχωριστούν το αυτοκίνητό τους εκτιμάται ότι θα είναι πολύ περισσότεροι.

  Σύμφωνα με τα στοιχεία που αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία», από 1ης Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2013 κατατέθηκαν 70.140 πίνακες Ι.Χ. Τα οχήματα αυτά τέθηκαν σε ακινησία προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να αποφύγουν τους ασφυκτικούς φόρους, τα τεκμήρια και τα τσουχτερά τέλη κυκλοφορίας. Πέρυσι, την ίδια περίοδο, είχαν παραδοθεί στην Εφορία 35.000 πινακίδες αυτοκινήτων.

  Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εφοριακών, ως το τέλος του χρόνου υπολογίζεται ότι θα κατατεθούν συνολικά 350.000-400.000 πινακίδες. Οι ουρές στις εφορίες θα αυξηθούν σταδιακά, καθώς πολλοί περιμένουν να περάσουν τα Χριστούγεννα για να θέσουν σε ακινησία τα οχήματά τους.

  Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, που δείχνουν ότι τα τελευταία χρόνια έχουν κατατεθεί πάνω από 1.400.000 πινακίδες Ι.Χ. Ειδικότερα:

  – Εως τις 31 Οκτωβρίου 2009 είχαν κατατεθεί 355.513 πινακίδες κυκλοφορίας.

  – Από την 1η Νοεμβρίου 2009 έως τις 31/10/2010 κατατέθηκαν επιπλέον 209.807 πινακίδες.

  – Από 1ης Νοεμβρίου του 2010 έως και τις 31/10/2011κατατέθηκαν 173.746 πινακίδες

  – Από την 1η Νοεμβρίου 2011 έως και τις 31/10/2012 κατατέθηκαν 266.748 πινακίδες.

  – Από την 1η Νοεμβρίου 2012 έως και τις 31/10/2013 κατατέθηκαν σε 341.033 πινακίδες.

  Πολλοί επιλέγουν να παραδώσουν τις πινακίδες των δεύτερων ή τρίτων οχημάτων τους. Οι περισσότεροι, ωστόσο, των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων βγάζουν από τη ζωή τους το μοναδικό Ι.Χ. που διαθέτουν.

  Εφ. Δημοκρατία

  http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=122361:tsounami-katatheseon-pinakidon-stis-doy&catid=74:sites&Itemid=54

 2. Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

  1.750 πολίτες στο Αγρίνιο πλήρωσαν 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας του 2014! «Κόντρα στην καταχνιά και τις σκουριές των μνημονίων»
  Τα τέλη κυκλοφορίας είναι ανταποδοτικά ΤΕΛΗ και όχι φόρος, σύμφωνα με το άρθρο 78 παρ. 1 του Συντάγματος, όπου αναφέρει ρητά ότι:

  «Kανένας φόρoς δεν επιβάλλεται oύτε εισπράττεται χωρίς τυπικό νόμo πoυ καθoρίζει τo υπoκείμενo της φoρoλoγίας και τo εισόδημα, τo είδoς της περιoυσίας, τις δαπάνες και τις συναλλαγές ή τις κατηγoρίες τoυς, στις oπoίες αναφέρεται o φόρoς.»

  Οι πολίτες που συναντηθήκαμε στην κίνηση του 1ος ευρώ κυρίως από την αδυναμία καταβολής αυτών των υπέρογκων ποσών των τελών κυκλοφορίας, που ζητά το κατοχικό κράτος με συνεργούς το πολιτικό προσωπικό και την διευθύνουσα ιεραρχία της δημόσιας διοίκησης αρνηθήκαμε να συμμετέχουμε στην οικονομική ενίσχυση της ελίτ και των πολυεθνικών που κυριαρχούν και αρπάζουν τον όποιο παραγόμενο πλούτο στη χώρα μας. Προτιμήσαμε να «ντύσουμε» την ανημποριά των οικογενειών μας και να έχουμε ένα πιάτο φαί στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι για τα παιδιά μας.
  Αρνούμαστε την εξαθλίωση και την υποταγή σε έναν κράτος δυνάστη και ξένο προς τον πολίτη.
  Αρνούμαστε εκτός ότι δεν έχουμε να πληρώνουμε τους δρόμους – σκοτώστρες της Αιτωλ/νίας δύο και τρείς φορές.
  Αρνηθήκαμε να καταστρέψουμε την περιουσία μας παραδίδοντας τις πινακίδες, που έχουμε πληρώσει και να δηλώνουμε ψέματα για να αποφύγουμε την πληρωμή των ούτος η άλλως υπέρογκων ποσών.
  Αρνούμαστε να γυρίσουμε πίσω στην εποχή των παππούδων μας με τα κάρα. Γι’ αυτό ενημερώσαμε (γραπτώς) των διευθυντή της Τροχαίας της διεύθυνσης Αιτωλίας και Ακαρνανίας για τους λόγους της διαφωνίας και για την εφαρμογή στην περίπτωση του άρθρου 20, παρ. 2 Συντάγματος) στον ενδεχόμενο έλεγχο από τα αστυνομικά όργανα.
  Επειδή ακούστηκαν κάποιες «κραυγές» (μεταξύ ψεύδους και ειρωνείας βλέπε Ομπέρτο Έκο), από το οικονομικό επιτελείο της ανεκδιήγητης συγκυβέρνησης και τα παπαγαλάκια της και δυστυχώς και τοπικά όσον αφορά για επιπτώσεις δήθεν που έχουν όσοι δεν πλήρωσαν τα τέλη κυκλοφορίας, τους λέμε ότι οι φίλοι του κινήματός μας πλήρωσαν εμπρόθεσμα το ποσό του ενός ευρώ.
  Κατέβαλαν υπέρ δημοσίου (πλήρωσαν) το συμβολικά ποσό του 1ος ευρώ και διατηρούν το δικαίωμα της ακρόασης για αιτιολόγηση των ενστάσεων της εξώδικης διαμαρτυρίας, που κατέθεσαν οι φίλοι του κινήματος, που δεν αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στα δημόσια έσοδα, σύμφωνα με το σύνταγμα (όσο υπάρχει ακόμα) και τους νόμους του κράτους.
  Εκείνοι οι υπάλληλοι εφοριών που έκαναν καταλογισμό των ποσών σε κάποιες περιπτώσεις θα κριθούν με την αγωγή που θα καταθέσουμε στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας επιδιώκοντας την αμετάκλητη απόφαση για το θέμα της ανταποδοτικότητας των τελών, όπως ισχύει σε όλη την Ε.Ε.
  Στην προσπάθειά μας αυτή συνεργαζόμαστε για πρώτη φορά με το ΙΝΚΑ μέσω του συμπατριώτη μας Προέδρου κ. Γεωργίου Λεχουρίτη, και ευελπιστούμε σε θετική έκβαση, όπως μας διαβεβαιώνουν οι έγκριτοι νομικοί που επιμελούνται την προσφυγή.
  Η αντίσταση αυτή της κίνησης του 1ος ευρώ ενάντια στο χαράτσι των τελών κυκλοφορίας στην πόλη του Αγρινίου βρήκε τεράστια αποδοχή, παρά την έλλειψη ενημέρωσης. Φέτος 1750 συμπολίτες συμμετείχαν-συνυπέγραψαν την εξώδικη διαδικασία κατάθεσης στη Δ.Ο.Υ. του συμβολικού ποσού του 1ος ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας για το έτος 2014, έναντι 200 ατόμων πέρσι.
  Σε όλη τη χώρα το κίνημα του 1ος ευρώ φούντωσε, όπου ανησύχησε τους συγκυβερνώντας και τους έφερε σε αμηχανία αφού ούτε και οι γνωματεύσεις κατά παραγγελία φόβισαν τους πολίτες αντίθετα εξέθεσαν ορισμένα στελέχη των Δ.Ο.Υ. για τον «υπέρμετρο» ζήλο που έδειξαν την πρώτη ημέρα με τις απειλές τους και διαφόρους χαρακτηρισμούς που αναδιπλώθηκαν κάτω από την αποδοκιμασία του κόσμου. Βλέπεις δεν πιάνουν το πλάνο του κ. Θεοχάρη-Στουρνάρα-Μαυραγάννη και εκτίθενται στους τοκογλύφους της χώρας.

  Αυτές οι νέες μορφές συλλογικών δράσεων και πολιτικής ανυπακοής δεν έτυχαν πάλι φέτος της προσοχής από τα παλαιά κόμματα αλλά ούτε και την αριστερά όλων των αποχρώσεων. Ίσως να θεωρούν ότι επειδή δεν είναι συντεταγμένο και καθοδηγούμενο δεν ανήκει στο κίνημα! Πάντως η ιστορία θα είναι αμείλικτη για όλους μας. Το σωματείο των εργαζόμενων στη Δ.Ο.Υ βρίσκεται απελπιστικά σε αναντιστοιχία με το σύνθημα του πανό που έχουν αναρτήσει στην είσοδο της εφορίας. Το τραγικό είναι ότι το κινηματικό και νομικό αντι… δεν το κατάλαβαν και πολύ δαιμονολογούντες και κινήθηκαν στην προσφιλή τους τακτική αναμασώντας τη καραμέλα της συκοφαντίας με γελοία υπονοούμενα.

  Επίσης απουσιάσαν τα εργατικά σωματεία και άλλοι κοινωνικοί φορείς της περιοχής. Για την αυτοδιοίκηση δεν κάνουμε καν λόγο αφού στο Αγρίνιο των μνημονίων για τη δημοτική αρχή δεν υπάρχει κοινωνική δυστυχία παρά μόνο τους «ανησυχεί» ο συνωστισμός των ανέργων για να μπουν στο παγοδρόμιο για να κάνουν τσουλήθρα! Μήπως τελικά αισθάνονται περισσότερο ασφάλεια στον μικρόκοσμό τους και στον καναπέ τους; Δηλαδή προτιμούν όλοι αυτοί την ήττα από την επιδίωξη της σύγκρουσης;

  – Οι πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν και γι’ αυτό δε χρωστάνε.
  – Να ξέρετε ότι το μόνο που κάνει Η ΥΠΟΤΑΓΗ είναι να ΓΕΝΝΑ ΑΦΕΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ.

  Με της καρδιάς το νου ορθάνοιχτο, για να βρούμε τα βήματα που μας οδηγούν στην απελευθέρωση. Να κοντράρουμε παλιές βεβαιότητες και “κεκτημένα”, να αναζητήσουμε τους άκληρους, να πεινάσουμε μαζί τους για ψωμί κι ελευθερία, να δοκιμάσουμε αν η κοινωνία που ποθήσαμε μπορεί να γίνει πόθος και γι’ αυτούς.

  Καλή χρονιά, αγαπημένοι μας Συμπολίτες!

  Αγρίνιο, 31 Δεκεμβρίου 2014

  Από την ΚΙΝΗΣΗ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

  ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

  http://foroteloklopi.blogspot.gr/2013/12/1_31.html

 3. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΧΑΓΗ

  2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 :

  “4. Για να κυκλοφορούμε στους ελληνικούς δρόμους, πρέπει να πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας, διόδια, φόρους και ΦΠΑ στη βενζίνη και μερικοί από εμάς έκτακτο τέλος εάν το αμάξι μας τυχαίνει να έχει “πολλά” (!) κυβικά. Αναλυτικά:

  Προσωπικά, για ένα Ford Focus ST που αγοράσαμε 32.000 ευρώ το 2006 ( αξίας τότε 24.000 ευρώ στη Γερμανία ) , και το οποίο είναι το μοναδικό μας περιουσιακό στοιχείο, κληθήκαμε ο σύζυγός μου και εγώ να πληρώσουμε προκαταβολικά για το 2012, 880 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας και εισφορά “αντικειμενικής ” δαπάνης του αυτοκινήτου, 395 ευρώ για το 2010 και 600 ευρώ για το 2011. Πάρα πολλοί άνθρωποι δεν είχαν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και καταθέσαν τις πινακίδες . Ο αριθμός τους ξεπερνά τις 220.000 http://pisoporta.wordpress.com/2012/01/13/220-000-φορολογούμενοι-κατέθεσαν-πινακίδες

  Περαιτέρω, άμα θέλουμε να κινήσουμε το αυτοκίνητο, πρέπει να πληρώνουμε 1,85 ευρώ το λίτρο βενζίνης, 500 ευρώ τουλάχιστον για την υποχρεωτική, απλή ασφάλεια αυτοκινήτου και διόδια ( toll post), που στην περίπτωση μας, στοιχίζουν από τον τόπο διαμονής ( Χαλκίδα ) μέχρι στην Αθήνα τουλάχιστον 4 ευρώ (μπορεί όμως να στοιχίζουν πολύ παραπάνω ανάλογα με το προορισμό ), μέχρι στο αεροδρόμιο 10 ευρώ και μέχρι στη Θεσσαλονίκη 40 ευρώ Οι αντίστοιχες αποστάσεις είναι 64 km, 80 km και 450 km.”

  https://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/ελληνικά/

  Διευκρίνιση: ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΣΤΗΝ …. ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ .

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.