Καινούργια δικογραφία για έσχατη προδοσία ! Για να δούμε τι θα δούμε …

odi

Γράφει ο Παντελής Γιαμαρέλλος

Aγαπητέ συμπολίτη,

θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου κατόπιν κλήσεως από την γραμματεία της 16ης Πταισματοδίκου παρουσιάσθηκε για προφορική κατάθεση σε σχέση αναφορά μου που είχα υποβάλει στις 22/9/2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος για την σύλληψη των 173 βουλευτών που υπερψήφισαν τον Μάϊο 2010 το Α’ Μνημόνιο. 
 Η σύλληψη και δίωξή τους ήταν δυνατή σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η εγκύκλιος του Αρείου Πάγουγια την δυνατότητα των Αστυνομικών Αρχών να συλλαμβάνουν βουλευτές που τελούν αυτόφορα Κακουργήματα.

Η αναφορά μου τελικά δεν οδήγησε σε σύλληψη και δίωξη των βουλευτών εκείνη την ημέρα.

Συσχετίσθηκε όμως μαζί και με άλλες αναφορές και μηνύσεις όπως και επομένη αίτησή μου για σύλληψη βουλευτών που είχαν πλέον απωλέσει την βουλευτική τους ασυλία η οποία είχε αρχικά μπεί στο αρχείο.

Μετά από παρέλευση μηνών όμως συσχετίσθηκαν όλες οι σχετικές αναφορές, μηνύσεις και αιτήσεις σύλληψης, ανακλήθηκε από το αρχείο η αρχειοτεθείσα αίτησή μου και τελικά όλες αυτές οι υποθέσεις(θα πρέπει να είναι πάνω από 10 με 15) συσχετίσθηκαν.

Ετσι όλες συσχετισμένες αποτελούν την δικογραφία 13094 (προκαταρκτική) ΙΔ13-2145 με εντολή του Εισαγγελέα κ. Ιωάννη Παναγόπουλου και πλέον έχει αρχίσει η προανακριτική διαδικασία με την εξέταση των συμπολιτών μας που υπέβαλαν τις αναφορές, μηνύσεις και αιτήσεις σύλληψης.  Από τους συμπολίτες μας ζητείται να προσκομίσουμε συμπληρωματικά στοιχεία και να εξειδικεύσουμε το περιεχόμενο των αναφορών, μηνύσεως και αιτήσεων σύλληψης και δίωξης κατά των 173 βουλευτών για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας όπως και να επισυνάψουμε αποδεικτικά για τους ισχυρισμούς μας.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον η Δικαιοσύνη ξεκίνησε δικογραφία για την υπόθεση της τέλεσης του αδικήματος της Εσχάτης Προδοσίας από τους 173 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του Γεωργίου Παπανδρέου, του ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη  και της Δημοκρατικής Συνεργασίας της Ντόρας Μπακογιάννη.

Καλό θα είναι να το γνωρίζουν πλέον ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έτσι ώστε σε περίπτωση που η υπόθεση αυτή θεωρηθεί ότι δεν έχει υπόσταση από την Ελληνική Δικαιοσύνη και τον αρμόδιο Εισαγγελέα να μην “θαφτεί” χωρίς να έχει γνωστοποιηθεί ευρύτερα.  

Η Ελληνική Δικαιοσύνη είμαστε σίγουροι ότι θα πράξει σωστά το έργο της και θα αποδώσει τις ευθύνες που υπάρχουν στα άτομα αυτά εκ των οποίων μερικοί υπέγραψαν είτε σαν αποτέλεσμα πίεσης (που είναι αντισυνταγματικό και παράνομο), είτε επιστρέφοντας χάρη προς φυσικά πρόσωπα (π.χ. Ρομπόπουλος με δήλωσή τους σε ανοικτή επιστολή), είτε χωρίς να έχουν διαβάσει ή έχοντας “ρίξει μία ματιά” το κείμενο που καταδίκασε την Ελλάδα στην τωρινή της κατάσταση (π.χ. Χρυσοχοϊδης, Κατσέλη και άλλοι)

Να θυμίσω ότι σύμφωνα πλέον με τα όσα έχουν εφαρμοσθεί για άλλους βουλευτές που συνελήφθησαν μετά από την περαίωση της προανάκρισης θα πρέπει σε περίπτωση που ο κ. Παναγόπουλος κρίνει ότι όντως υπάρχουν υπόνοιες τέλεσης του αδικήματος μετά την προανάκριση να οδηγήσει τους 173 βουλευτές για ανάκριση και σε περίπτωση που κριθούν ύποπτοι να συλληφθούν, ή να τους τεθούν εγγύηση ή περιοριστικοί όροι και να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υποθέσεως της τέλεσης της Εσχάτης Προδοσίας εκ μέρους τους.

Με τιμή
Παντελής Γιαμαρέλλος
ως αναφέρων τους 173 για Εσχάτη Προδοσία και αιτών την σύλληψη και δίωξή τους.

Παντελής Γιαμαρέλλοςpantg@otenet.gr

http://greek1.blogspot.gr/2014/01/173-2010.html#.UuA60Xnm_J8

ΣΧΕΤΙΚΑ:

Παντελής Γιαμαρέλλος κατά Ε. Βενιζέλου

ΑΝΑΦΟΡΑ Άσκηση ποινικής δίωξης κατά τριών παραιτηθέντων βουλευτών

ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μηνύσεις

ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ ΤΙΣ 136 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Advertisements

6 comments on “Καινούργια δικογραφία για έσχατη προδοσία ! Για να δούμε τι θα δούμε …

 1. Παντελής Γιαμαρέλλος: Ανοικτή επιστολή προς τον Αξιότιμο κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

  Ωρωπός 19 Ιανουαρίου 2013

  Προς τον αξιότιμο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

  ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

  Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
  Σύμφωνα με το άρθρο 33 του Ελληνικού Συντάγματος ο όρκος τον οποίο δώσατε όταν αναλάβατε την άσκηση των καθηκόντων σας έχει ως ακολούθως:

  «Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού».

  Από τα ανωτέρω συνάγεται ότι μέλημα και υποχρέωσή σας είναι η υπεράσπιση του Συντάγματος και των νόμων όπως και η υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και της ακεραιότητας της χώρας.

  Μάλιστα συμπληρωματικά το άρθρο 45 σας ορίζει ως αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας αναγνωρίζοντας την θέση σας ως υπερασπιστού της Χώρας.

  Παράλληλα το άρθρο 30 σας ορίζει και ως ρυθμιστή του Πολιτεύματος.

  Τέλος σύμφωνα με το άρθρο 49 παρ. 1 του Συντάγματος ορίζεται για τις ευθύνες σας ότι:

  «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν ευθύνεται οπωσδήποτε για πράξεις που έχει ενεργήσει κατά την άσκηση των καθηκόντων του, παρά μόνο για έσχατη προδοσία ή παραβίαση, με πρόθεση, του Συντάγματος»

  Από τα πιό πάνω συνάγεται ότι ως ρυθμιστής του Πολιτεύματος, ορισμένος από το Σύνταγμα φύλακας αυτού αλλά και υπερασπιστής της ακεραιότητας της Χώρας έχετε, ως ο Πρώτος εκ των Ελλήνων πολιτών και Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, άμεση υποχρέωση και καθήκον να ζητάτε ΑΜΕΣΑ την παραδειγματική τιμωρία όσων για οποιονδήποτε λόγο ομολογούν ότι θέτουν την Κρατική Ασφάλεια σε κίνδυνο και επίσης ομολογούν ότι σχεδιάζουν να στραφούν κατά του Πολιτεύματος εμπλέκοντας σύμφωνα με τις δηλώσεις τους και τις Ενοπλες Δυνάμεις. Είναι δε αυτονόητο ότι ακόμη και εσάς σας δεσμεύει το άρθρο 232 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα σύμφωνα με το οποίο:

  «Όποιος, ενώ έμαθε με τρόπο αξιόπιστο ότι μελετάται κακούργημα ή ότι άρχισε ήδη η εκτέλεσή του, και σε χρόνο τέτοιον ώστε να μπορεί ακόμα να προληφθεί η τέλεση ή το αποτέλεσμά του παραλείπει να το αναγγείλει εγκαίρως στην αρχή τιμωρείται, αν το κακούργημα τελέστηκε ή έγινε απόπειρά του, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών, ανεξάρτητα αν ο δράστης τιμωρηθεί.»

  Σαν απλός Ελληνας πολίτης λοιπόν ο οποίος τρέφει τον απόλυτο σεβασμό προς το αξίωμα το οποίο κατέχετε πιστεύω ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει όχι μόνον να είναι άξιος για αυτό , πράγμα για το οποίο ο υπογράφων δεν μπορεί να αμφιβάλλει με την επιστολή του αυτή για το πρόσωπό σας και φυσικά και δεν αμφιβάλλει για τον ίδιο τον θεσμό που εκπροσωπείτε, αλλά και να δείχνει άξιος, παραφράζοντας την ρήση για την τιμιότητα της συζύγου του Καίσαρος.

  Για αυτό λοιπόν, σεβαστέ και αξιότιμε Πρόεδρε της Δημοκρατίας σας ερωτώ μήπως θα έπρεπε να εξετάσετε την πιθανότητα χρήσης της θέσης σας ούτως ώστε ΕΣΕΙΣ να ενεργοποιήσετε Δημοσίους «λειτουργούς» της Κυβερνήσεως, της Ελληνικής Δικαιοσύνης και της Ελληνικής Αστυνομίας που πιθανόν υποκύπτοντας στην μικρότητα των συμφερόντων τους ή σε διαταγές ανωτέρων τους αδρανούν όσον αφορά και τις δικές τους πασίδηλες υποχρεώσεις και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ την άμεση σύλληψη του Ευαγγέλου Βενιζέλου του Βασιλείου, βουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. γνωστής ανά 24ωρο διευθύνσεως, με την κατηγορία της από δόλο και πρόθεση έκθεσης κρατικών απορρήτων σε κίνδυνο και την πρόθεση και ομολογία τέλεσης προπαρασκευαστικών ενεργείων για ανατροπή του πολιτεύματος το οποίο θα προκύψει από νόμιμες εκλογές καθώς και για όποια άλλη πλημμεληματικού ή κακουργηματικού χαρακτήρα πράξη οι δηλώσεις του στις Βουλή στις 17 Ιανουαρίου 2013 φανερώνουν ότι ετέλεσε ή προτίθεται να τελέσει.

  Γιατί ακόμη και αν αστειευόταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι παιδική χαρά για να αστειεύεται ενώπιον της Ολομελείας της και ιδίως με θέματα άκρως απορρήτων που αφορούν την Κρατική Ασφάλεια, να φανερώνει την θέση όπου αυτά πιθανόν να ευρίσκονται αλλά και να απειλεί με ανατροπή έστω και επομένης Κυβερνήσεως και ιδίως υπονοώντας σαφέστατα ότι θα υπάρξει για αυτό και εμπλοκή του Στρατεύματος.

  Τέτοιου είδους «αστεία» δυστυχώς ακόμη και ο νομοθέτης έχει προβλέψει ότι έχουν ποινικές συνέπειες και αυτές επιβάλλεται να αποδοθούν εν προκειμένω αξιοσέβαστε κύριε Πρόεδρε, όπως σίγουρα θα συμφωνείτε και εσείς.

  Στο παρελθόν κύριε Πρόεδρε ενέργειές σας ή η μη ενεργοποίησή σας ή αντίδρασή σας σε διάφορα που συνέβησαν στην Ελλάδα ΜΑΣ, προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί απορείες και έως και οργή σε μεγάλο μέρος των Ελλήνων πολιτών. Ολοι μας όμως έχουμε πίστη και αγάπη όπως και σεβασμό στον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.
  Σας καλώ λοιπόν να υπερασπισθείτε τον θεσμό αυτό και σαν Πρώτος Πολίτης της Ελλάδος να προστατεύσετε όσα έχετε ορκισθεί ενώπιον του Θεού να προστατεύετε οδηγώντας με το κύρος σας τον Ευάγγελο Βενιζέλο ενώπιον της Δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει για τις ενέργειες που ο ίδιος αβίαστα και μάλιστα υπερηφανευόμενος ομολόγησε ενώπιον της Ολομελείας της Βουλής των Ελλήνων θέτοντας έτσι σε κίνδυνο την Ασφάλεια του Κράτους μας σε επίπεδο Εθνικής Αμύνης αλλά και απροκάλυπτα δηλώνοντας ότι η Λαϊκή κυριαρχία για εκείνον όχι μόνον δεν είναι σεβαστή αλλά προτίθεται να την ανατρέψει άμεσα και πραξικοπηματικά αν η απόφασή του Ελληνικού Λαού δεν συνάδει με την δική του.

  Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι ήδη από την επομένη ημέρα των δηλώσεων του προσώπου στο οποίο αναφερθήκαμε πιό πάνω, δύο συμπολίτες σας, ο κ. Δημήτρης Αντωνίου και ο υπογράφων έχουμε μηνύσει τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για όσα ανέφερε ενώπιον της Βουλής και για όσα οι αρμόδιοι Εισαγγελείς αλλά και εσείς σίγουρα γνωρίζετε. Θα είναι ύψιστη τιμή μας αν αυτή την φορά που φανερά και πασίδηλα πλέον το άτομο αυτό παρανομεί σας βρούμε ως σύμμαχό μας και όχι ως αντίπαλο ή αδιάφορο παρατηρητή ο οποίος υπογράφει, έστω και αναγκαστικά, νομοθετήματα ακόμη και από το Βερολίνο.

  Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας στον ίδιο τον όρκο σας αλλά και στις απλές υποχρεώσεις σας και προς τον Ποινικό Κώδικα.

  Φυσικά, αν προσωπικά πιστεύετε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν απειλεί αυτή την στιγμή την Κρατική Ασφάλεια με την δηλωθείσα από αυτόν παράνομη κατοχή στρατιωτικών απορρήτων και την διαφήμιση ακόμη και του πού τα έχει αποθηκεύσει αλλα και αν πιστεύετε ότι δεν προτίθεται να κάνει ίσως χρήση των στρατιωτικών απορρήτων για την βιαία ανατροπή πιθανής επομένης Κυβερνήσεως η γνώμη σας θα είναι σεβαστή από όλους μας αλλά σας παρακαλούμε διαφωτίστε μας για τους λόγους που αυτά είναι πιστευτά από εσάς. Ισως ο Ευάγγελος Βενιζέλος να είναι προσωπικός σας γνωστός και φίλος μετά τα τόσα χρόνια κοινής πορείας σας στα πολιτικά πράγματα. Αυτό όμως αξιοσέβαστε κύριε Πρόεδρε αρκεί για να δικαιολογήσετε ομολογίες τέτοιων πράξεων που αποτελούν σαφείς και παρόντες κινδύνους σε όσα έχετε ορκισθεί να προστατεύετε και να φυλάσσετε ακόμη και με την ζωή σας?

  Με τιμή και με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό που εκπροσωπείτε.

  Παντελής Γιαμαρέλλος

  http://www.neaekfrasi.gr/article.php?idart=2808

 2. Παντελής Γιαμαρέλλος του Ιωάννη

  Ωρωπός, 27 Ιανουαρίου 2014-01-27

  Προς την
  Αξιότιμη 16η Πταισματοδίκη
  Κα Σοφία Ιωάννου
  Κυρίλλου Λουκάρεως 14
  115 10 Αθήνα
  Τηλ. 210 8709890

  ΥΠΟΜΝΗΜΑ

  Αξιότιμη κα Πταισματοδίκη,
  Μετά από προφορική κλήση που έλαβα από την γραμματεία Σας παρουσιάσθηκα ενώπιόν σας στις 20/1/2014 για υπόθεση σχετική με την δικογραφία 13094 πρ/ΙΔ13-2145. Στην δικογραφία αυτή έχουν συσχετισθεί μαζί με δικές μου αιτήσεις σύλληψης και δίωξης πολιτικών προσώπων και άλλες μηνύσεις και αναφορές άλλων πολιτών οι οποίες αφορούν την ίδια υπόθεση και πρόσωπα τα οποία κατηγορούνται από τους μηνυτές/αναφέροντες ή αιτούντες για Εσχάτη Προδοσία λόγω της υπερψήφισης από τα πρόσωπα αυτά του Α’ Μνημονίου 2010.
  Κατά την συνάντησή μας στις 20/1/2014 και αφού ενημερώθηκα για την φύση της υποθέσεως ζήτησα προθεσμία έως τις 28/1/2014 έτσι ώστε να μπορέσω να ετοιμάσω και υποβάλω ενώπιόν σας υπόμνημα με συμπληρωματικά στοιχεία, να εξειδικεύσω το περιεχόμενο και να επισυνάψω αποδεικτικά των ισχυρισμών μου.
  Παρακαλώ λοιπόν όπως στην συνέχεια λάβετε τα πιό κάτω στοιχεία σχετικά με την εις χείρας σας δικογραφία.
  Α. Ιστορικό ενεργειών μου
  1. Στις 21-10-2011 και με αρ. Πρωτ/λου 7963 υπέβαλα από κοινού με τον κ. Δημήτρη Αντωνίου ενώπιον της Εισαγγελίας Αρείου Πάγου αίτηση για ποινική δίωξη και σύλληψη για Εσχάτη Προδοσία τριών (3) πρώην βουλευτών μετά την παραίτησή τους και άρα την απώλεια της βουλευτικής τους ασυλίας καθώς οι βουλευτές αυτές συμπεριλαμβάνονταν και συνεχίσουν να συμπεριλαμβάνονται κατόπιν μηνύσεως του κ. Δημήτρη Αντωνίου στην δικογραφία ΑΒΜ ΙΔ2010/19473 της Εισαγγελίας Αθηνών όπως αυτή διαβιβάσθηκε στην Βουλή με το αρ. 3088/20-09-2011 διαβιβαστικό του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου και ανακοινώθηκε ενώπιον της Βουλής των Ελλήνων στην Ολομέλεια της 24/11/2011.
  Στην συνέχεια στις 7-3-2012 και με αρ. Πρωτ/λου 18014 υπέβαλα και πάλι από κοινού με τον κ. Δημήτρη Αντωνίου νέα αίτηση για ποινική διώξη και σύλληψη για Εσχάτη Προδοσία έξη (6) ακόμη πρώην βουλευτών μετά την παραίτησή τουςκαι άρα την απώλεια της βουλευτικής τους ασυλίας. Και οι βουλευτές αυτοί συμπεριλαμβάνονταν και συμπεριλαμβάνονται στην πιό πάνω αναφερομένη δικογραφία της μήνυσης του κ. Αντωνίου.
  Και οι δύο αυτές αιτήσεις συσχετίσθηκαν και με την με αρ. Πρωτ/λου 12104493/9-5-2012 απόφαση του αντιεισαγγελέα εφετών κ. Γεωργίου Πρασσά αρχειοθετήθηκαν.
  Ομως όπως διεπίστωσα μετά την συνάντησή μας στις 20/1/2014 οι αιτήσεις μου αυτές, από κοινού με τον κ. Δημήτρη Αντωνίου, τελικά ανασύρθηκαν από το αρχείο και συσχετίσθηκαν με άλλες μηνύσεις, αναφορές και αντίστοιχες αιτήσεις και άλλων πολιτών στην δικογραφία 13094 ΙΔ13-2145 για την οποία διενεργείται η προανάκριση σας αυτή.

  2. Στις 18/9/2012 και με αριθμό πρωτοκόλλου 3802 της Εισαγγελείας Αρείου Πάγου δημοσιοποιήθηκε η Εγκύκλιος 4/2012 με βάση την οποία «….και κάθε αστυνομικό όργανο, έχουν την υποχρέωση να συλλάβουν το δράστη αυτοφώρου κακουργήματος και πλημμελήματος και να το οδηγήσουν, χωρίς αναβολή, στον αρμόδιο εισαγγελέα» ενώ πιό κάτω στην ίδια εγκύκλιο αναφέρεται ότι «Είναι τέλος αυτονόητο ότι η κατά τα ανωτέρω οριοθέτηση της μεταχειρίσεως των βουλευτών, αφορά τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ»
  Κάνοντας χρήση της πιό πάνω Εγκυκλίου 4/2012 του Αρείου Πάγου και σε συνδιασμό με την μήνυση του κ. Αντωνίου όπως είχε ήδη γίνει δεκτή από τον Αρειο Πάγο και είχε ήδη διαβιβαστεί στην Βουλή των Ελλήνων και ανακοινωθεί ενώπιον της Ολομελείας της, υπέβαλα και νέα αίτηση πλέον για την σύλληψη και δίωξη όλων των αναφερομένων σε αυτή (173) βουλευτών που υπερψήφισαν το Α’ Μνημόνιο 2010. Την αίτηση αυτή υπέβαλα σε τρεις διαφορετικές Αστυνομικές Αρχές σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών προσδοκώντας ότι με τον τρόπο αυτό τα Αστυνομικά όργανα θα πειθαρχούσαν προς τα όσα η Εγκύκλιος 4/2012 του Αρείου Πάγου αναφέρει. Πιό συγκεκριμένα υπέβαλα την αίτησή μου στις εξής Αστυνομικές Αρχές ή Αρχές Ασφαλείας.
  Ι. Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού με αριθμό πρωτοκόλλου 1036/2/1 της 21-09-2012 και ακολούθως υπέβαλα σχετικό υπόμνημα και στις 22-09-2012 με όλα τα ονόματα των 173 που υπερψήφισαν το Α’ Μνημόνιο (Ν.3845/2010) όπως επίσης και σχετικά με την αίτησή μου έγγραφα.
  ΙΙ. Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, υποδ/νση Κρατικής Ασφαλείας, Τμήμα 2ο με αριθμό πρωτ/λου 1020/1/290 στις 22-9-2012
  ΙΙΙ. Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος με αριθμό πρωτ/λου 1034/3/1 της 23/9/2012. Να αναφέρω ότι παρόλο που από το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος η αίτησή μου διεβιβάσθη ΑΜΕΣΑ στην Εισαγγελία Πρωτοδικών στην Εισαγγελία δεν παρελήφθη στις 23/9/2012 και τελικά εστάλη από το Α.Τ. Συντάγματος εκ νέου στις 24/9/2012 όπου και πάλι δεν παρελήφθη και εστάλη εκ νέου στις 27/9/2012 λαμβάνοντας αρ. Πρωτ/λου εισερχομένου εγγράφου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών 60729/27-09-2012 δημιουργώντας μου εύλογα ερωτήματα για τους χρόνους και τον τρόπο αντίδρασης του Δημοσίου σε αναφορές και αιτήσεις πολιτών για ενέργειές του για καταστάσεις που αποτελούν απειλή για το ίδιο το Κράτος….

  Β. Συμπλήρωση ατόμων τα οποία επιθυμώ πλέον να αναφέρω και προσωπικά και αιτούμαι την σύλληψή τους για Εσχάτη Προδοσία σχετικά με την υπερψήφιση του Α’ Μνημονίου 2010.

  Μετά την υποβολή των αιτήσεών μου αλλά και την παρέλευση του χρόνου ανάμεσα στην υποβολή τους και τον χρόνο κατάθεσης του παρόντος υπομνήματος προς εσάς, δηλαδή σήμερα στις 28/1/2014 διεπίστωσα ότι στην μήνυση του κ. Αντωνίου αλλά και στις αιτήσεις μου εκ παραδρομής δεν αναφέρεται και το όνομα της βουλευτού Θεοδώρας (Ντόρας) Μπακογιάννη η οποία επίσης υπερψήφισε το Α’ Μνημόνιο (Ν.3845/2010) την οποία πλέον επιθυμώ να συμπεριλάβω στον κατάλογο των αναφερομένων για Εσχάτη Προδοσία λόγω αυτής τους της ενέργειας.

  Συμπληρωματικά επιθυμώ επίσης να αναφέρω για Εσχάτη Προδοσία και αιτηθώ ομοίως την σύλληψη και διώξη του Προέδρου Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια μετά από τις απαραίτητες ενέργειες, όπως αυτές προβλέπονται από τα σχετικά άρθρα του Συντάγματος, όπως αυτό ισχύει σήμερα, για τον ίδιο λόγο και πιό συγκεκριμένα γιατί με την υπογραφή του, και ενώ από το Σύνταγμα προβλέπεται η δυνατότητα αποπομπής εκ μέρους του, ενέκρινε τον υπεψηφισθέντα από τους αναφερομένους βουλευτές νόμο 3845/2010 (Α΄Μνημόνιο) όπως και όλα τα επόμενα Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμο, εφαρμοστικούς νόμους και Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου τα οποία και τις οποίες επίσης μπορούσε να αποπέμψει ή να αρνηθεί να υπογράψει, όπως προβλέπεται στα σχετικά άρθρα του Συντάγματος .

  Γ. Αποδεικτικά των ισχυρισμών μου στοιχεία.
  1. Η ήδη υποβληθείσα ενώπιόν σας και της Ελληνικής Δικαιοσύνης αλλά και ανακοινωθείσα από 24/11/2011 δικογραφία σχετική με την μήνυση του κ. Δημητρίου Αντωνίου.
  2. Τα αποτελέσματα των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και όλων των Ελληνικών Δημοσίων Υπηρεσιών ή Αρχών τα οποία παρουσιάζουν με αναλυτικό και επιστημονικό τρόπο:
  α. την μείωση του προσδοκίμου ζωής των Ελλήνων πολιτών,
  β. την μείωση του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών,
  γ. την κατακόρυφη αύξηση των Ελλήνων πολιτών που πλέον ζουν κάτω από το επίπεδο της φτώχειας,
  δ. την αλματώδη αύξηση της ανεργίας με πλέον των 1.380.000 Ελλήνων πολιτών να είναι πλέον άνεργοι, ποσοστό + 27% και την ανεργία των νέων στο +60% με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία,
  ε. τα στοιχεία της Ελληνικής Αστυνομίας και των Κοινωνικών Υπηρεσιών από τα οποία αποδεικνύεται η κατακόρυφη αύξηση των αυτοκτονιών,
  στ. την κατακόρυφη μείωση και σχεδόν κατάρρευση του δικτύου της Δημοσίας Υγείας, την μείωση των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης Μέσης και Δευτεροβαθμίας,
  ζ. τον περιορισμό και προβληματική λειτουργία των Ανωτέρων και Ανωτάτων Σχολών,
  η. την μείωση των αποδοχών των Σωμάτων Ασφαλείας και την μείωση των ποσών για τον σωστό και επαρκή εφοδιασμό, στελέχωση και ανάπτυξη για την σωστή λειτουργία του Ελληνικού Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας και λοιπών Σωμάτων Ασφαλείας ,
  θ. την μείωση των αποδοχών των Δικαστικών Λειτουργών.

  Τα πιό πάνω αναφερόμενα πραγματικά γεγονότα είναι άμεσα διαθέσιμα από τις αντίστοιχες Υπηρεσίες και Αρχές του Ελληνικού Κράτους αλλά όχι εύκολα προσβάσιμα σε εμένα με την ιδιότητά μου ως απλού πολίτη και για αυτό αιτούμαι πλέον όπως η Ελληνική Δικαιοσύνη απαιτήσει από τις σχετικές υπηρεσίες τα στοιχεία αυτά.
  Αναφέρω επίσης ότι οι πιό πάνω συνέπειες αποτελούν επίσης άμεσα αποτελέσματα συνδεδεμένα και σχετικά με το Α’ Μνημόνιο καθώς και τα μετέπειτα Β’ και Γ’ Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα προγράμματα και Εφαρμοστικούς Νόμους όπως προβλέπονται από το Α’ Μνημόνιο και είναι στην ουσία επεκτάσεις ή πιό συγκεκριμένες εφαρμογές δεσμεύσεων που απορρέουν ή είναι συνέπειες του Α’ Μνημονίου.

  Ενδεικτικά και ως συμπλήρωμα της βασιμότητας των ανωτέρω ισχυρισμών μου ως πραγματικά και αντικειμενικά αποδεικτικά στοιχεία θα αναφέρω τις δύο τελευταίες περιπτώσεις (η και θ) των μειώσεων των απολαβών/μισθών των μελών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Δικαστικών λειτουργών .
  Οπως ήδη έχει γίνει γνωστό το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε προ ημερών ότι οι μειώσεις των μισθών στα Σώματα Ασφαλείας είναι αντισυνταγματικές καθώς έχουν προκαλέσει όχι μόνον βλάβη στο φρόνημα αλλά και σοβαρά προβλήματα επιβίωσης στους άνδρες και γυναίκες που ανήκουν σε αυτά.
  Είναι προφανές και κοινά αποδεκτό ότι οι κατηγορίες αυτές πολιτών (Δικαστικοί λειτουργοί και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας) ανήκουν στον «σκληρό πυρήνα» του Κράτους και επιβάλλεται η ιδιαίτερη φροντίδα του Κράτους και της Πολιτείας προς αυτούς.
  Οπως ήδη έχει αποφασισθεί τόσο από το Μισθοδικείο οι μειώσεις των απολαβών των Δικαστικών Λειτουργών, ως αποτέλεσμα του Α’ Μνημονίου και των όσων ως παρακολούθημα αυτού έχουν εφαρμοσθεί (Μεσοπρόθεσμο, Β & Γ Μνημόνιο, εφαρμοστικοί Νόμοι ή Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου) κηρύχθηκαν άκυρες και αντισυνταγματικές αφού κρίθηκε ότι εμποδίζουν την σωστή λειτουργία της Δικαιοσύνης.

  Ετσι λοιπόν με την υπερψήφιση εκ μέρους των αναφερομένων για Εσχάτη Προδοσία και τις πράξεις τους αυτές ετέθη σε πραγματικό κίνδυνο η σωστή λειτουργία των δύο από τις τρεις Αρχές του Κράτους δηλαδή τόσο της Δικαστικής όσο και της Εκτελεστικής.
  Η οποιαδήποτε ενέργεια που θέτει σε κίνδυνο την σωστή λειτουργία του Κράτους αποτελεί απειλή για αυτό κάτι το οποίο είναι με κάθε δυνατή ερμηνεία και έννοια συνιστά Εσχάτη Προδοσία.
  Αναφέρω δε ότι λόγω της συνεχιζομένης αυτής τακτικής των αναφερομένων προσώπων για την διατήρηση ή επαύξηση των μέτρων που έχουν τα πιό πάνω αποτελέσματα και τα οποία συνιστούν Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδος, όλα γίνονται εν γνώσει τους και με δικό τους δόλο αφού με πολλαπλούς τρόπους έχουν ενημερωθεί για το παράνομο και αντισυνταγματικό των πράξεών τους, τα αρνητικά αποτελέσματα των πράξεών τους για την Ασφάλεια της Χώρας και τον Ελληνικό Λαό και με την βία έχουν επιλέξει να διαλύουν και να συνεχίζουν με απαγορεύσις συναθροίσεων να τιμωρούν ή να εμποδίζουν την έκφραση του Ελληνικού Λαού για την αντίθεσή του στα μέτρα του Α’ Μνημονίου και των ακολούθων αυτού.
  Ολοι οι αναφερόμενοι έπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν Εσχάτη Προδοσία από δόλο αφού έχουν ενημερωθεί για τα αρνητικά έως και επικίνδυνα για την Χώρα αποτελέσματα των πράξεών τους.

  Σεβόμενος τον χρόνο σας και το βάρος της ευθύνης που σας έχει ανατεθεί δεν επιθυμώ να παρουσιάσω άλλες περιπτώσεις σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας αλλά είμαι πάντα στην διάθεσή σας και στην διάθεση της Ελληνικής Δικαιοσύνης για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή επεξήγηση επιφυλασσόμενος πάντα να προσκομίσω όποιο νεώτερο στοιχείο έλθει υπόψη μου και κρίνω ότι μπορεί να ενισχύσει τους ισχυρισμούς μου και να διευκολύνει το έργο σας.

  Με τιμή

  Ο αναφέρων και αιτών

  Παντελής Γιαμαρέλλος

  Παρακαλώ όπως λάβετε και το συνημμένο αντίγραφο 8 σελίδων με αρ. Πρωτ/λου Αρείου Πάγου Γρ. Προέδρου 393/15-12-2011 το οποίο μου ενεχείρησε ο συντάκτης του για υποβολή μαζί με το υπόμνημά μου ως σχετικό με την υπόθεση της προανάκρισής σας. (έγγραφο Γεωργίου Μακρή)

 3. Pingback: SOS! Παρακαλώ διαδώστε: Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ | ΜΕΤΩΠΟ ΟΧΙ

 4. Pingback: SOS ΔΙΑΔΩΣΤΕ! Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ! | ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

 5. Pingback: Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ | Pentapostagma.gr

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s