Η απόσταση που χωρίζει τους βλάκες από αυτούς που τους κάνετε βλάκες είναι τεράστια !

Βλάκα με κάνεις;! 

Θα σάς έλεγα ότι συνεχίζετε να μας κάνετε πλάκα, αλλά πετύχατε το ακατόρθωτο. Ένα τσούρμο άεργων βλακών κατόρθωσε εδώ και χρόνια να μάς αντιμετωπίζει ως βλάκες χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα της κομματικής χουντοεξουσίας με μοναδικό στόχο την εκμετάλλευση της πλειοψηφικής ηλιθιότητας. Το ότι μαντρώσατε την πλειοψηφία στα κομματικά μαντριά εκμεταλλευόμενοι την ανίατη βλακεία που πάει πακέτο με την βόλεψη, δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπίνουμε τις κοτρόνες βλακείας που εκτοξεύετε. 

Καλή η προσπάθειά σας αλλά βλάκα με κάνετε όταν βάζοντας στην άκρη τα πραγματικά προβλήματα του λαού, εκείνο που τού βάζετε για προβληματισμό είναι αν το «καλύτερο φιλέτο στην Ευρώπη» που είναι το Ελληνικό πρέπει να πουληθεί, να μην πουληθεί, να χτιστεί, να μην χτιστεί και ω του θαύματος,  το πιο μεγάλο και πιο όμορφο από το Μονακό σημείο της Ευρώπης καταλήγει με μία και μόνη προσφορά του ομίλου Λάτση με κινέζικα και αραβικά κεφάλαια. Βλάκα με κάνετε σφυρίζοντάς μου να κάνω τον Κινέζο περιμένοντας τις θέσεις εργασίας από τη μεγάλη αυτή επένδυση λες και δεν ξέρουμε ότι σε όποιο κομμάτι παγκοσμίως κινέζικη εταιρεία επενδύει έρχονται με τάνκερ οι Κινέζοι εργάτες και προσωπικό που καλύπτουν όλες τις θέσεις. Για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά στις μεσιτικές επενδύσεις που κάνει η Κίνα στην Αφρική. Η μισή Αφρική έχει μετατραπεί σε Αφρικίνα.

Βλάκα με κάνετε, όταν οι ανεξάρτητοι σπρωγμένοι από κόμματα Καλλικρατικοί σωτήρες μού τάζουν λαγούς και πετραχήλια όντας οι ίδιοι που μέχρι σήμερα με τα λεφτά του φορολογούμενου, εκτός των άλλων αγόραζαν στριγκάκια για τις κομματικές τους παρτούζες. Μπορεί να έχετε εκατομμύρια βλάκες που έχουν ξεκινήσει την μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αλλά μόνο βλάκας μπορεί να καταπιεί ότι οι 9 πιο αυτάρκεις και πλούσιες σε πρωτογενή παραγωγή περιφέρειες είναι στην λίστα των 20 πιο φτωχών της Ε.Ε. Η Θράκη με το χρυσό, η Ήπειρος με τα πάντα όλα (νερό, κτηνοτροφία, γεωργία, αλιεία, Μνημεία), η Θεσσαλία με τον κάμπο της Ελλάδας, τα Ιόνια νησιά με την αλιεία και τον τουρισμό μέχρι και η Πελοπόννησος είναι οι πιο φτωχές περιοχές της Ευρώπης. Μόνο βλάκες και πανηλίθιοι θα μπορούσαν να το καταφέρουν αυτό αλλά πρέπει να είσαι και πολύ βλάκας που σου κάνουν πλάκα για να το καταπιείς.

Βλάκα με κάνουν και οι αντιμνημονιακές δηλώσεις του κυρίου Σταθάκη που όταν θα έρθει η ώρα του να γίνει ο νέος Στουρνάρας θα επαναφέρει τα εργασιακά δικαιώματα και τον κατώτερο μισθό. Διότι μες στην πλάκα που μου κάνει δεν τον ρώτησε κανένας το αν αρνηθούν οι εργοδότες να εφαρμόσουν τα επαναφερόμενα τι ακριβώς θα τους κάνει; Θα τους κάνει ντα ντά ή θα τούς τιμωρήσει με υπέρογκα πρόστιμα; Εντάξει αποβλακώνομαι ακούγοντας τον αριστερό τροβαδούρο των οικονομικών ότι θα ξανανάψω το πούρο στην Μύκονο αλλά ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά ότι μου κάνει χοντρή πλάκα. Εκτός κι αν μάς διορίσει όλους στο δημόσιο τομέα αφού «η χρηματοδότηση από την ΕΚΤ δεν πρόκειται να σταματήσει», όπως δήλωσε αποδεικνύοντας ότι τα Μνημόνια είναι εδώ και θα μείνουν καθιστώντας με χοντρό βλάκα. 

Αλλά όχι δεν με κάνετε καθόλου βλάκα όταν ακόμη και ο αριστερός Βούτσης μιλάει για μεθόδευση διάλυσης της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση για να καρπωθεί τα ψηφαλάκια ενώ η Δικαιοσύνη ξαφνικά στηριζόμενη στα βίντεο που ξεβράκωτος ο Κασιδιάρης χαϊδεύει τα όπλα απεργάζεται την παρανομία της. Μα εντελώς βλάκα με κάνετε αν σκεφτώ ότι όλοι σας πολιτικοί, ΜΜΕ και άλλες δυνάμεις το μόνο που κάνετε είναι να σπρώχνετε τα ποσοστά της ΧΑ στα επίπεδα της Ουκρανίας.

Δεν θα μάς πείραζε να μάς κάνετε πλάκα αλλά το πράγμα έχει στενέψει πολύ. Τα επικοινωνιακά κομματικά τερτίπια σας δεν άλλαξαν από τις εποχές των παχιών αγελάδων, αλλά τούτες τις εποχές δεν είναι απλά των ισχνών αγελάδων αλλά των νεκρών ανθρώπων. Σπάστε πλάκα, λοιπόν, με τους αιώνιους βλάκες που ψηφίζοντάς σας αποδεικνύουν την δική τους και την δική σας βλακεία αποδεικνύοντας πως βόλεψη και βλακεία είναι ταυτόσημα.

Η απόλυτη πλάκα θα είναι να μαζευτούνε κάποιοι από αυτούς που τους κάνετε βλάκα για να σας κάνουν καμιά χοντρή πλάκα. Η απόσταση που χωρίζει τους πραγματικούς βλάκες από αυτούς που τους κάνετε βλάκες είναι τεράστια. Είναι μια Ελλάδα δρόμος.-

http://lazarouyiannis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_28.html

Advertisements

One comment on “Η απόσταση που χωρίζει τους βλάκες από αυτούς που τους κάνετε βλάκες είναι τεράστια !

 1. Οι πραγματικά άνεργοι στην χώρα έφτασαν ήδη τα 2.300.000. Μπράβο!
  Οι έλληνες που πλησιάζουν τα όρια της φτώχειας είναι 2.500.000. Μπράβο!
  Οι ανασφάλιστοι λόγω οικονομικής δυσπραγίας είναι περίπου 2.000.000, και ανεβαίνουν.

  Μπράβο!

  Συζητούν βέβαια, πόσους ακόμα θα απολύσουν. Έντεκα χιλιάδες; Δεκατέσσερεις χιλιάδες; Εικοσιπέντε χιλιάδες;
  Συζητούν ποιούς ακόμα φόρους θα εφεύρουν. Πόσο θα αυξήσουν τους παλιούς.

  Κι όλα αυτά, μαζί ακόμα με την κυριολεκτική διάλυση της Δημόσιας Υγείας, για έναν και μόνον σκοπό: να μειώσουν τα έξοδα του κράτους και ν’ αυξήσουν τα έσοδα, για νάχουν να δίνουν στους τοκογλύφους!
  Όχι για ανάπτυξη (λέμε τώρα!).
  Όχι για τον λαό.
  Για τους τοκογλύφους!

  Η χλιδή, η σπατάλη όμως κι η κακοδιαχείριση σε όλα τα κλιμάκια της εξουσίας παραμένει. Το Κράτος είναι εδώ για να ξοδεύει και να απομυζά τόσους πόρους για την εσωτερική του λειτουργία, που θα μπορούσαν να αποφευχθούν τόσο η μείωση συντάξεων και μισθών, όσο και διάλυση του κοινωνικού κράτους.
  Χώρια οι μίζες που δεν έχουν ούτε ένα λεπτό σταματήσει να πηγαιονοέρχονται..
  Χώρια οι εξυπηρετήσεις συμφερόντων ”δικών μας”, με τις σκανδαλώδεις παραχωρήσεις και πωλήσεις της δημόσιας περιουσίας..
  Χώρια το συνεχές ”βύζαγμα” κράτους και πολιτών από Εθνικούς εργολάβους, Εθνικούς προμηθευτές, Εθνικούς καναλάρχες, προνομιακές εταιρείες, στημένους και ”φωτογραφικούς” δημόσιους διαγωνισμούς..

  Έχουμε ήδη ως χώρα υποβιβαστεί σε μία, προ 40ετίας, θλιβερή και διεφθαρμένη Ουγκάντα του Ίντι Αμίν Νταντά!

  Οι θλιβερές, απαθείς, και εν τέλει απάνθρωπες φυσιογνωμίες των δικτατορίσκων που μας κυβερνούν,
  ..δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την ”ευφυϊα”, την παράνοια και προπαντός την ηθική του ημιπαράφρονα εκείνου αφρικανού τύραννου!

  Κι αν στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα..
  ..στην Τυραννία υπάρχει μόνον μία διέξοδος..

  http://mandatoforos.blogspot.gr/2014/02/blog-post_28.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.