Το κράτος εγκαλείται για πράξεις γενοκτονίας. Καταγγελίες διευθυντή Γενικού Νοσοκομείου

Geniko-Nosokomeio-Xalkidas

Παραθέτουμε στη συνἐχεια την 3η Επιστολή – Καταγγελία του Ψυχίατρου, κυρίου Τριανταφύλλου Δημήτρη, ο οποίος είναι Διευθυντής της Ψυχιατρικής Μονάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Και αυτή η τρίτη επιστολή-καταγγελία, είναι άκρως αποκαλυπτική, όπως και οι υπόλοιπες δύο!!!

Μάλιστα, το σημαντικό με αυτές τις επιστολές – καταγγελίες είναι ότι, δεν είναι μόνο Επώνυμες και γραμμένες από κάποιο πρόσωπο με Κύρος και Δημόσια θέση, όπως αυτή του κυρίου Τριανταφύλλου. Οι επιστολές αυτές αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, εάν αναλογιστούμε τους παραλήπτες αυτών!

Έτσι,
Στην πρώτη επιστολή, παραλήπτες είναι ο Διοικητής Φυλακών Χαλκίδας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

Στη δεύτερη επιστολή παραλήπτες είναι η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας και το Υπουργείο Υγείας.

Στη δε τρίτη επιστολή-καταγγελία, παραλήπτες είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Εν συντομία, ο κύριος Τριανταφύλλου στην τρίτη επιστολή του, μετά από μία γενικότερη πολιτικο-κοινωνική εισαγωγή-φωτιά, αναφέρεται πολύ συγκεκριμένα σε θέματα όπως:

– Για νόμο της κυβέρνησης του 2013, ο οποίος επιτρέπει παρουσία ξένης μισθοφορικής δύναμης, με δικαιοδοσία παρέμβασης,
– Για υπονόμευση της Κρατικής Υγείας και Περίθαλψης από διορισμένα κομματικά όργανα, υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας
– Για απαράδεκτες ενέργειες-τακτικές ενάντια σε καρδιοπαθείς, νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς και άλλες νοσούντες ομάδες
– Για ασύμβατες παρεμβάσεις διάφορων Κρατικών οργανισμών στο έργο ιατρών, αλλά και στην υγεία, γενικότερα
– Για εξοντωτικές περικοπές δαπανών που αφορούν σε νοσηλείες ατόμων με νοητικά και ψυχικά προβλήματα
– Για απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε στρατούς φανατικών αλλοδαπών με συμμετοχή του κράτους και με συνδέσεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και Μ.Κ.Ο., πράγματα που είναι γνωστά σε όλους που εργάζονται σετον τομέα των φυλακών και σε πολλούς άλλους τομείς, [σχόλιο greek-politics: πράγματα γνωστά για όσους συνηθίζουν να σερφάρουν στο διαδίκτυο και να επιλέγουν ανεξάρτητη ενημέρωση…] και πολλά άλλα άκρως αποκαλυπτικά!!!

Πραγματικά, αξίζει να διαβάσετε αυτή την επιστολή και για όποια απορία έχετε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Τριανταφύλλου για αυτά τα φλέγοντα θέματα.

Εμείς, να σας πούμε ότι αξίζει να διαβαστούν και οι υπόλοιπες δύο-παλαιότερες επιστολές του κυρίου Τριανταφύλλου, τις οποίες έχουμε ανεβάσει σε παλαιότερες δημοσιεύσεις και καλό είναι να τις προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς, ώστε να γίνουν γνωστά όλα όσα υπονομεύουν τις ζωές μας, την υγεία και ασφάλειά μας, μας προδίδουν, μας καταστρέφουν. Και όλα αυτά γίνονται τουλάχιστον υπό τη γνώση, προφανώς και υπό τη σκέπη της συμμαχίας Νέα Δημοκρατία – Πασόκ – Κόκκινης Φασιστικής Αριστεράς/Κουβέλης (πρώην Σύριζα) και προφανώς υπό τη σκέπη, τουλάχιστών, των Υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης.

Έτσι, να θυμήσουμε ότι στη Δεύτερη επιστολή του στις 7-11-2013, ο κύριος Τριανταφύλλου, ουσιαστικά καταγγέλει την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και γενικότερα στο χώρο της Υγείας και δείχνει τους υπαίτιους αυτής της κατάστασης, ενώ η Πρώτη επιστολή του στις 24-8-2012, είναι μία επιστολή κόλαφος και φωτιά για όσα συμβαίνουν στο χώρο των ναρκωτικών και της απεξάρτησης και σχετίζονται με την Δημόσια Υγεία και το Κράτος.

.
Εδώ η δημοσίευση της Πρώτης καταγγελίας: Ψευδοκράτος εγκαλείται για πράξεις γενοκτονίας

Εδώ η δημοσίευση της Δεύτερης καταγγελία: Αυτή είναι η τραγική αλήθεια για ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Και όχι αυτά που προσπαθούν να σερβίρουν τα βοθροκάναλα και οι βοθρο-δημοσιοκάφροι.

.
Κατεβάστε και τις τρεις επιστολές του κυρίου Τριανταφύλλου σε μορφή .pdf στον υπολογιστή σας. (Κάντε δεξί κλικ επάνω από κάθε σύνδεσμο και στο μενού που θα ανοίξει πατήστε “Αποθήκευση ως…”

Πρώτη Επιστολή, 24-8-2012 – Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no1
Δεύτερη Επιστολή, 7-11-2013 – Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no2
Τρίτη Επιστολή, 28-4-2014 – Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no3
—–
Στη συνέχεια παρουσιάζουμε την τρίτη επιστολή. Κάντε κλικ με το ποντίκι σας επάνω από κάθε εικόνα για να μεγαλώσε και να τη διαβάσετε.

Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no3-sel1

Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no3-sel2

Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no3-sel3

Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no3-sel4

http://www.greek-politics.gr/archives/2629

7 comments on “Το κράτος εγκαλείται για πράξεις γενοκτονίας. Καταγγελίες διευθυντή Γενικού Νοσοκομείου

 1. ΠΡΟΣ
  Τον Άρειο Πάγο
  [Α1 Τμήμα, Πολιτικό-Εκλογικό]

  ΥΠΟΜΝΗΜΑ
  ΤΟΥ Οδυσσέα Τηλιγάδα του Ανδρέου, κατοίκου Αθηνών, οδός Ευριπίδου 57.

  Ως ασκείσαντος ΕΝΣΤΑΣΗ διά του πολιτικού Συνασπισμού ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» Κλεισόβης 12-Τ.Κ. 10677 Αθήνα

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ

  Ως υποψηφίων στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της 25ης Μαΐου 2014 των πολιτικών κομμάτων:
  1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  2. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  3. Των υποψηφίων ευρωβουλευτών εκ του πολιτικού κόμματος ΠΑ.ΣΟ.Κ ως 
 συμμετεχόντων στον Συνδυασμό «ΕΛΙΑ-Δημοκρατική Παράταξη» και
  4. Των υποψηφίων ευρωβουλευτών που εμπεριέχονται στα ψηφοδέλτια των 
 συμμετεχόντων κομμάτων για τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014, εναντίον των 
 οποίων έχουν κατατεθεί μηνύσεις ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και τα ονόματά τους 
 περιλαμβάνονται στις ογδόντα δύο ( 82) δικογραφίες, που παραμένουν στα 
 συρτάρια της Βουλής εμποδίζοντας την κάθαρση του πολιτικού συστήματος της 
 χώρας.

  **************
  Επειδή οι θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος παραβιάζονται ασυστόλως και κατ’ εξακολούθηση, από θεσμούς που έχουν υποχρέωση να τις τηρούν, θεωρούμε ότι η χώρα μας βρίσκεται σε βαρειά Συνταγματική εκτροπή. Έναντι αυτής της επικρατούσης καταστάσεως ενστερνιζόμενοι το ακροτελεύτιο Άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος, που έτσι κι αλλιώς οι εξουσιαστές το έχουν καταντήσει κουρελόχαρτο, που επιτάσσει:«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία»,

  Διά των ανωτέρω, το Σύνταγμα απευθύνεται στην Συνείδηση των Ελλήνων, εν ονόματι δε του πατριωτισμού υποχρεώνει όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες σε αντίσταση κατά των σφετεριστών της λαϊκής κυριαρχίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και εμείς υψώνουμε την δική μας φωνή υπερασπιζόμενοι τα συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματά μας και ως κυρίαρχος, απαιτώ όλες οι εξουσίες του Ελληνικού κράτους να υπάρχουν υπέρ του Ελληνικού Λαού και του Ελληνικού Έθνους και να ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

  Όθεν, υπό τα όσα μας υπαγορεύει το εσωτερικό μας όραμα για το αύριο του Έθνος μας, ακούγοντας την φωνή της συνειδήσεώς μας, έχοντας κατά νου μας την διαχρονική επιταγή του Δικαίου ότι: «Και οι κρίνοντες κρίνονται» και βάσει της διά της γνωμοδοτήσεως διδαχής του αειμνήστου Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίου Χοϊδά, διά της οποίας επισημάνθη ότι: «αι πράξεις των δημοσίων Αρχών και ιδιαίτατα αι υπό της δικαστικής εξουσίας προερχόμεναι εισί του κοινού κτήμα και εις την κοινήν κρίσιν υπόκεινται», νομιμοποιούμεθα, ως Έλληνες το γένος και ως ο κυρίαρχος Λαός, να προβούμε στην επίκριση όχι μόνον των δικαστικών αποφάσεων αλλά και στην πλημμελή άσκηση των καθηκόντων αυτής έναντι ημών ως ενεργών κυττάρων του Έθνους διότι η Δικαιοσύνη την εξουσία της την αντλεί από τον Λαό. 
  Υπό τις επιταγές των Διατάξεων του Άρθρου 1 παράγραφο 2 του Συντάγματος που ορίζει ότι: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και της παραγράφου 3 αυτού που ορίζει ότι: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους», ως κατά το Σύνταγμα κυρίαρχος Λαός μεταφέρουμε ενώπιόν σας την αγανάκτηση της κοινωνίας και καθ’ υμών διότι η έσχατη προδοσία άφορα αμεσότατα την κατάλυση  του  Συντάγματος και την ανατροπή του πολιτεύματος. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; Τόσες και τόσες μηνύσεις έχουν κατατεθεί για το έγκλημα αυτό! Αυτή είναι ισονομία, που επιτάσσει η δημοκρατία; 
  Αν δεν επιβάλετε εσείς την Συνταγματική τάξη και την αποκατάσταση του πολιτεύματος, θα αναγκάσετε τους πολίτες να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και θα είστε υπεύθυνοι για την κάθε σταγόνα αίματος που θα χυθεί έπειτα και από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης, κυρίου Λεωνίδα Γρηγοράκου, ο οποίος τις 6 Μαΐου σχολιάζοντας από τον Βόλο τα λεχθέντα υπό του κυρίου Βενιζέλου είπε χαρακτηριστικά:

  «Θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, να απαντήσουμε σε κάποια ζητήματα και σε κάποια διλήμματα. Θέλουμε η χώρα να βγει από τα αδιέξοδά της, από τα μνημόνια και να ακολουθήσει το δρόμο της σταθερότητας ή θέλουμε η χώρα το βράδυ των εκλογών να είναι μια χώρα η οποία θα υποστεί αυτά που υπόκεινται οι χώρες της Βόρειας Αφρικής, της Ουκρανίας, της Τουρκίας;»,

  Μήπως κατόπιν τούτων η Δικαιοσύνη που έχει υποχρέωση να προστατεύει το Σύνταγμα, προκειμένου να ενεργήσει επιμένει να ζητά την άδεια από τους δράστες;
  Κατά το άρθρον  2 παρ. 1 του Συντάγματος, «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας». Πού ευρίσκεται κόκκος σινάπεως του σεβασμού αυτού εκ μέρους των ασκούντων την εξουσία Κύριοι; Δεν αποτελεί αυτό ονειδισμό, λοιδορία και καταφρόνηση προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια όταν ένας ολόκληρος Λαός οδηγείται στον αφανισμό; Εσείς γνωρίζετε κάλλιστα Κύριοι ότι, κυριαρχία σημαίνει και για τον Ελληνικό Λαό, ΤΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΣ ΑΡΧΕΙΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΠΑΡ’ ΟΥΔΕΝΟΣ. 

  Αμέτρητες είναι πλέον οι μηνύσεις πολιτών προς τα Ελληνικά και διεθνή δικαστήρια, που μας παρέχουν πληθώρα αντισυνταγματικών διατάξεων και καταγγέλλουν τους πολιτικούς με άψογα τεκμηριωμένα στοιχεία, όχι μόνον για κατά συρροήν παραβιάσεις του Συντάγματος αλλά και για το έσχατο κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας. Το γεγονός ότι οι μηνύσεις αυτές στην πλειοψηφία τους δεν εκδικάζονται, και αν δικαστούν δεν τελεσιδικούν με παρεμβολές της κυβέρνησης ή προωθούνται προς τη Βουλή και μπαίνουν στο αρχείο, αποτελεί άλλη μια απόδειξη της κατά συρροή κατάχρησης εξουσίας τόσο από τους πολιτικούς όσο και από τους δικαστές.
  Η προσθήκη του άρθρου 86 στο Σύνταγμα, δια του οποίου οι πολιτικοί απολαμβάνουν μια Θεϊκή πλέον ασυλία για όλες τις ποινικές τους παραβάσεις, αποτελεί την χειρότερη εκτροπή του Συντάγματος, δια της οποίας η λαϊκή κυριαρχία περνά από τον κυρίαρχο Λαό στους εξουσιαστές. Το άρθρο 86 αναιρεί τα πρώτα δύο άρθρα του Συντάγματος που ορίζουν τον λαό ως κυρίαρχο και έρχεται σε αντίθεση με την ακροτελευταία διάταξη παρ. 3 σύμφωνα με την οποία «O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξoυσιών πoυ απoρρέoυν από αυτή διώκεται μόλις απoκατασταθεί η νόμιμη εξoυσία..» 

  Τις ημέρες τούτες που η διαφθορά έχει προσλάβει ενδημικό χαρακτήρα, ο βόρβορος έχει πλημμυρίσει την δημόσια ζωή της χώρας και η σήψη έχει γιγαντωθεί σ’ όλη την έκταση της κοινωνικής πυραμίδας με διαβρωτικές επιπτώσεις που οδηγούν στην κατάλυση του Κράτους Δικαίου, διά της παρούσης προβάσεώς μας, απευθυνόμαστε στην Δικαιοσύνη ως το οχυρό της Δημοκρατίας. Απευθυνόμαστε σε κράτος ευνομίας και όχι σε «κράτος δικαστών» κατά τους φιλιππικούς του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης κυρίου Χατζηγάκη. Απευθυνόμαστε στην Δικαιοσύνη έχοντας κατά νουν την παρακαταθήκη του αλήστου μνήμης Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχη όρια». Απευθυνόμαστε στην Δικαιοσύνη έχοντας υπ’ όψιν τους λόγους του μεγάλου φιλοσόφου Πλάτωνα στους διαλόγους του «Γοργία»: «Οι νόμοι υπάρχουν για να υπηρετούν κυρίως τους αδύναμους, προστατεύοντάς τους από την ασυδοσία των ισχυρών». 

  Υπό τα αξιώματα αυτά επιβάλλεται ο σεβασμός, εκ μέρους των υπηρετούντων την αξιοπρέπεια του Έθνους φορέων της Δικαιοσύνης, προς την αρχήν της λαϊκής κυριαρχίας, τους οποίους ΔΕΝ θεωρούμε ως χρωματιζόμενους «μπλέ ή πράσινους» κατά την άλλοτε ρήση του κυρίου Χρυσοχοϊδη, ΟΥΤΕ ως «διαβρωμένους από δικαστικά και παραδικαστικά κυκλώματα», κατά την θέση του πρώην Πρωθυπουργού της χώρας κυρίου Κώστα Καραμανλή, ΟΥΤΕ ως θεσμό που «..θα έπρεπε να ελέγχεται για κακουργήματα…» και ο οποίος δέχεται «Ωμές κομματικές παρεμβάσεις» κατά την ρήση του αείμνηστου Προέδρου του Αρείου Πάγου Στέφανου Ματθία, ΟΥΤΕ για «…δικαστές που δεν έχουν ήθος» κατά τις απόψεις του αείμνηστου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελου Κρουσταλάκη, ΟΥΤΕ για «εγκάθετους δικαστικούς λειτουργούς» ΟΥΤΕ «για επίορκους δικαστές στην υπηρεσία της κυβέρνησης» όπως δήλωνε ο κύριος Γεώργιος Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από το βήμα της Βουλής. Δεν απευθυνόμαστε σε ανεπαρκείς Ταγούς της Ελληνικής Δικαιοσύνης που η παράνομη δράση των επέφερε ΣΟΚ στην Δικαιοσύνη από τα συμβαίνοντα στους κόλπους αυτής «σημεία και τέρατα», κατά την έκφραση του αείμνηστου Προέδρου του Αρείου Πάγου Στεφάνου Ματθία, από Ταγούς αυτής που «μουσκεύουν στην αμαρτία» με αποτέλεσμα να καταγγέλλει ο αείμνηστος Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Κρουσταλάκης ότι: «Δεν είναι άξια επαίνων η Δικαιοσύνη», ΟΥΤΕ υιοθετούμε τα όσα, μετά λόγου γνώσεως, ανατριχιαστικά περί Δικαιοσύνης κατήγγειλε ο Δικηγόρος Αθηνών κύριος Γεώργιος Αλφαντάκης στον δίαυλο Alter λέγοντας: «Ατυχώς υπάρχει ένα παράτυπο Διευθυντήριο στους κόλπους της». 

  Κατά Άρθρο 5 του Συντάγματος
  Καθένας έχει δικαίωμα … να συμμετέχει στην … πολιτική ζωή της Χώρας, εφ’ όσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

  Ποιό δικαίωμα έχουν τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της Χρυσής Αυγής όταν παραβιάζουν το Σύνταγμα ως εγκληματικές οργανώσεις;
  Η υπ’ αριθμόν 4283/2012 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που αφορά την υπόθεση Τσουκάτου κατά Καμμένου γιά το σκάνδαλο Siemens είναι καταλυτική.  Η δικαιοσύνη έκρινε ως αβάσιμη την αγωγή που υπέβαλε ο ταμίας του Σημίτη, Θεόδωρος Τσουκάτος εναντίον του Πάνου Καμμένου και δικαίωσε τον βουλευτή ανοίγοντας τον δρόμο για την επιστροφή των εκατομμυρίων ευρώ που έχει λάβει το ΠΑΣΟΚ από την κρατική επιχορήγηση.

  Ειδικότερα, όπως αποδείχθηκε, στις 6.7.2009 ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «SIEMENS Α.Ε.» από το έτος 1996 έως το Δεκέμβριο του 2007, απολογήθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας του Μονάχου, για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. Κατά την απολογία του, αφού προηγουμένως ισχυρίστηκε ότι γίνονταν πληρωμές από τη SIEMENS στα ελληνικά πολιτικά κόμματα εξουσίας, προκειμένου η SIEMENS να ασκεί επιρροή για τη λήψη των επιθυμητών αποφάσεων, ανέφερε τα ακόλουθα:

  «Αναφορικά με το θέμα της Ελβετίας θυμάμαι επίσης το εξής:
  Στην Ελβετία εξακολουθούν να υπάρχουν χρήματα της εταιρείας … σε δύο ιδιωτικούς λογαριασμούς. Οι ιδιώτες αυτοί είναι καθαρά αχυράνθρωποι, δεν τους είχα πει τίποτα σχετικά με το λόγο για τον οποίο γίνονταν οι πληρωμές. Δεν θέλω να αναφέρω σήμερα τα ονόματα των ανθρώπων αυτών, επειδή φοβάμαι, ότι λόγω της-έστω και εν αγνοία τους-συμμετοχής στις πράξεις μου, θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στη δουλειά τους ή ακόμα και θα διωχθούν ποινικά. Στον έναν από τους λογαριασμούς αυτούς υπάρχουν ακόμα περίπου 400.000 ευρώ, στον άλλο περίπου 600.000 ευρώ. Τα χρήματα βρίσκονται εκεί εδώ και περίπου έξι τουλάχιστον χρόνια. Απ’ όσο μπορώ να θυμηθώ σήμερα, τα χρήματα μεταφέρθηκαν εκεί από έναν από τους λογαριασμούς του …, δηλαδή ή από το λογαριασμό της εταιρείας PLACID BLUE CORPORATION ή από το λογαριασμό της εταιρείας SANDYBURY. Ο λόγος της μεταφοράς ήταν ο εξής: Μέλη του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν να μη μεταφερθούν τα χρήματα στην Ελλάδα, αλλά να κατατεθούν στην Ελβετία. Δεν θυμάμαι σήμερα ποιος ακριβώς ήταν – πιστεύω ότι ήταν ο κ. …. Πάντως ο κ. … ήταν την εποχή εκείνη το αρμόδιο άτομο με το οποίο συνομιλούσα. Όταν μεταφέρθηκαν τα χρήματα, η υπόθεση όμως ξεχάστηκε. Αρχικά τα χρήματα έμειναν εκεί. Μετά, άλλωστε, και συγκεκριμένα το αργότερο στα τέλη του 2005 έγιναν τα γνωστά μπλεξίματα και αποφασίστηκε να μην πειραχθούν οι λογαριασμοί αυτοί. Θα επικοινωνήσω όμως σύντομα μέσω των δικηγόρων μου με τη Siemens, προκειμένου να συμβάλω, ώστε να επιστραφούν αμέσως τα χρήματα αυτά….» (βλ. την προσκομιζόμενη σε νόμιμη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα από 6.7.2009 έκθεση απολογίας κατηγορουμένου). Στη συνέχεια, ο …, δυνάμει της από 21.4.2010 συμφωνίας συμβιβασμού που συνήψε με τη «SIEMENS AG», ανέλαβε την υποχρέωση να επιστρέψει στην τελευταία το ποσό των οκτακοσίων είκοσι χιλιάδων (820.000) ευρώ που, κατά τους ισχυρισμούς του, είναι κατατεθειμένο στους ανωτέρω λογαριασμούς, αναφέροντας ότι το υπόλοιπο ποσό των εκατόν ογδόντα χιλιάδων (180.000) ευρώ είχε απωλεσθεί σε επενδύσεις, (βλ. την προσκομιζόμενη σε νόμιμη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα από 21.4.2010 συμφωνία συμβιβασμού). Επιπλέον, όπως αποδείχθηκε, η δημοσιογράφος …, η οποία ασχολήθηκε επισταμένως με την υπόθεση «SIEMENS», εξετάστηκε ως μάρτυρας ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής στις 10.2.2010. Κατά την εξέταση της αναφέρθηκε επακριβώς στο περιεχόμενο της απολογίας του …. Από τα όσα κατά τα ανωτέρω ανέφερε απολογούμενος ο … προκύπτουν τα ακόλουθα: Σε τράπεζες της Ελβετίας τηρούνται δύο λογαριασμοί, στους οποίους περί το έτος 2003 κατατέθηκε το συνολικό ποσό του ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ και συγκεκριμένα ποσό τετρακοσίων χιλιάδων (400.000) ευρώ στον ένα λογαριασμό και ποσό εξακοσίων χιλιάδων (600.000) ευρώ στον άλλο.

  Τα ποσά αυτά, τα οποία προερχόταν από τα ταμεία της SIEMENS και μεταφέρθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελβετίας μέσω τραπεζικών λογαριασμών άλλων εταιρειών, προορίζονταν να δοθούν από τη SIEMENS στο πολιτικό κόμμα ΠΑ.ΣΟ.Κ., στο πλαίσιο της ασκούμενης από αυτήν πρακτικής της πληρωμής των πολιτικών κομμάτων εξουσίας για τη λήψη των επιθυμητών αποφάσεων. Η μεταφορά των χρημάτων έγινε κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης του με μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τα οποία αρχικά δεν κατονόμασε. Στη συνέχεια, εξέφρασε την πεποίθηση ότι για την μεταφορά των χρημάτων αυτών στους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελβετίας συνεννοήθηκε με τον ενάγοντα. Αιτιολόγησε δε την πεποίθηση του αυτή αναφέροντας ότι ο ενάγων ήταν την εποχή εκείνη το αρμόδιο άτομο με το οποίο συνομιλούσε. Περαιτέρω, τα χρήματα δεν κατέληξαν στον προορισμό τους, διότι όταν έγινε η μεταφορά τους στους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελβετίας, περί το έτος 2003, ουδείς ασχολήθηκε με την υπόθεση και στη συνέχεια, περί τα τέλη του έτους 2005, αποφασίστηκε τούτο, ενόψει του ότι είχε ξεκινήσει η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης διακίνησης «μαύρου» χρήματος από τα ταμεία της SIEMENS μέσω off shore εταιρειών και τραπεζών. Στο πλαίσιο της απολογίας του ο … δεν έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία για τους δύο, ως άνω, τραπεζικούς λογαριασμούς. Ανέφερε μόνον ότι οι λογαριασμοί αυτοί ανοίχθηκαν στα ονόματα προσώπων του περιβάλλοντος του, οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκε, αγνοούσαν το σκοπό για τον οποίο προορίζονταν τα χρήματα, χωρίς περαιτέρω να κατονομάσει τα πρόσωπα αυτά. Στον δε ενάγοντα, κατά την ανωτέρω απολογία του, προσέδωσε το ρόλο του προσώπου εκείνου που του έδωσε την εντολή να μεταφερθεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ, για λογαριασμό του ΠΑ.ΣΟ.Κ., σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία.

  Δεν είναι δυνατόν η δικαιοσύνη να αποδέχεται ότι το μαύρο χρήμα μπήκε στα κομματικά ταμεία του ΠΑΣΟΚ, να μην ενεργοποιείται η κείμενη νομοθεσία και συγχρόνως ο Τσουκάτος να κυκλοφορεί ελεύθερος. Πρέπει το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο να επιστρέψει άμεσα την κρατική επιχορήγηση όπως ορίζει ο νόμος. Αλλιώς έπρεπε ήδη να έχει μηνύσει τον Τσουκάτο»

  Το Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε την αγωγή Τσουκάτου ως αβάσιμη αλλά δικαίωσε τον βουλευτή με την φράση που οδηγεί την δικαιοσύνη στα ταμεία του κινήματος:
  «Οι ισχυρισμοί (Καμμένου) δεν αποδείχτηκαν ψευδείς… ειδικότερα όπως αποδείχθηκε από την απολογία Χριστοφοράκου στο Μόναχο ισχυρίστηκε πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν 1 εκ. Ευρώ που προορίζονταν για χρηματοδότηση κομμάτων…».

  Και συνεχίζει:

  «Αντίθετα, (ο Καμμένος) χωρίς να υπερβαίνει το απαιτούμενο από τις περιστάσεις μέτρο, καταδεικνύει (για την προστασία του δημοσίου συμφέροντος) την συμμετοχή του ενάγοντος (Τσουκάτος) σε μία αδιαφανή διαδικασία χρηματοδότησης πολιτικού κόμματος από επιχειρηματία κατά παράβαση της σχετικής νομοθεσίας».
  Εφ’ όσον το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κινηθεί δικαστικά εναντίον του Τσουκάτου και το δικαστήριο δέχεται την παραβίαση της νομοθεσίας περί χρηματοδότησης κομμάτων, το άμεσο βήμα είναι οι ενέργειες της δικαιοσύνης για εφαρμογή του νόμου. Κοινώς την επιστροφή των εκατομμυρίων Ευρώ που έχει λάβει το ΠΑΣΟΚ από την κρατική επιχορήγηση και την μη ανακήρυξή του γιά τις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014.
  Το ΠΑΣΟΚ χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 1,368,360 ευρώ για την συμμετοχή του στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, γεγονός που είναι καταχρηστική είσπραξις και πρέπει να επιστραφεί στο Δημόσιο διότι δεν συμμετέχει ως ΠΑΣΟΚ στην εκλογική διαδικασία.

 2. ΚΟΜΜΑ
  2009 (%)
  Amount (40%)
  2012 (%)
  Amount (10%)
  ΣΥΝΟΛΟ(€)
  ΠΑΣΟΚ
  36.64
  1,282,400
  12.28
  85,960
  1,368,360
  ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  32.29
  1,130,150
  29.66
  207,620
  1,337,770
  ΣΥΡΙΖΑ
  4.7
  164,500
  26.89
  188,230
  352,730
  KKE
  8.35
  292,250
  3.98
  27,860
  320,110
  ΛΑΟΣ
  7.15
  250,250
  1.58
  11,060
  261.310
  ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
  3.49
  122,150
  0.88
  6,160
  128,310
  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
  0.46
  16,100
  6.92
  48,440
  64,540
  ΑΝΕΛ
  n/a
  n/a
  7.51
  52,570
  52,570
  ΔΗΜΑΡ
  n/a
  n/a
  6.26
  43,820
  43,820

  Πέραν τούτου έχουμε και την αμετάκλητη απόφαση του ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΜΟΝΑΧΟΥ με Διαταγή επιβολής ποινής  για δωροδοκία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με το εξής σκεπτικό:

  «Η Εισαγγελία σάς καταλογίζει τα κατωτέρω πραγματικά περιστατικά: Από το 1996 διευθύνατε τη Siemens ΑΕ Εlectrotechnical Ρrojects and Ρroducts Αthens, τη θυγατρική της Siemens ΑG στην Ελλάδα Siemens ΑG, με κεντρική έδρα το Μόναχο, περιλαμβάνεται στις παγκοσμίως μεγαλύτερες και πλούσιας παράδοσης εταιρείες στην ηλεκτροτεχνική και ηλεκτρονική, με ηγετική θέση στην αγορά σε όλα τα αντικείμενά της και ανήκει σήμερα με περίπου 800.000 μετόχους από περισσότερα από 100 κράτη στις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες. Ο όμιλος εκπροσωπείται σε περισσότερες από 190 χώρες και παράγει παγκοσμίως σε 290 τόπους. Σε πολλές χώρες, όπως και στην Ελλάδα, η Siemens ΑG διατηρεί θυγατρικές εταιρείες, οι οποίες δρουν ως αυτόνομες περιφερειακές επιχειρήσεις. Οι ως άνω εταιρείες έχουν καθετοποιημένη δομή, το οποίο σημαίνει ότι προσφέρουν το πλήρες φάσμα των προϊόντων της Siemens ΑG.

  Στη χρονική περίοδο κατά την οποία ήσαστε διευθύνων της θυγατρικής εταιρείας στην Ελλάδα τριπλασιάστηκε το ΕΒΙΤ της θυγατρικής εταιρείας που κατά μέσο όρο ανερχόταν σε 10%.

  Ιστορικό Στην Ελλάδα η χρηματοδότηση πολιτικών κομμάτων λειτουργούσε στο παρελθόν κατά τέτοιον τρόπο ώστε ένα σημαντικό μέρος της αποτελούσαν οι πληρωμές από επιχειρήσεις. Από τότε ως και την εισαγωγή της ποινικοποίησης τέτοιου είδους πληρωμών ήταν σύνηθες στην Ελλάδα να δίνονται για την «καλλιέργεια του πολιτικού τοπίου» χρήματα στα πολιτικά κόμματα.

  Λόγω της κακής δημοσιότητας της Siemens ΑG στην Ελλάδα, τα τέλη της δεκαετίας του ΄90, από τον τότε και εν τω μεταξύ θανόντα πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου των τμημάτων ιδιωτικού δικτύου και δημοσίου δικτύου, αποφασίστηκε ότι η Siemens έπρεπε ομοίως να εκτελεί πληρωμές για να εξασφαλίσει μια πιο δυνατή δικτύωση της εταιρείας με τους έλληνες πολιτικούς, ανάλογη με τις άλλες μεγάλες ελληνικές εταιρείες.

  Για τον υπολογισμό του ύψους των «κομματικών πληρωμών» και για την εξασφάλιση μιας βάσης υπολογισμού επιλέχθηκε για υπολογιστικούς σκοπούς ως παράδειγμα μια τρέχουσα σύμβαση από ένα τρέχον project. Ως ύψος των «κομματικών πληρωμών» καθορίστηκε το 2% του τζίρου αυτής της σύμβασης (σε εναρμόνιση με την κεντρική επιλογή της εταιρείας). Όσον αφορά τη με αυτόν τον τρόπο επιλεγείσα σύμβαση, επρόκειτο για μια σύμβαση με τον ΟΤΕ.

  Αυτή η σύμβαση και ειδικότερα το κόνσεπτ του 2% δεν σχετιζόταν με πληρωμές σε συνεργάτες του ΟΤΕ, όπως έγινε σε όλους σαφές. Η σύμβαση αφ’ ενός έπρεπε να αποτελεί βάση υπολογισμού για τις πληρωμές στα κόμματα και αφ’ ετέρου να διασφαλίζει τη μυστικότητά τους. Ο λόγος για την κρυφή ροή των πληρωμών ήταν ότι για την ελληνική θυγατρική εταιρεία θα ήταν δυσάρεστο αν αποκαλυπτόταν ότι η Siemens ΑG παρείχε χρήματα στα πολιτικά κόμματα.

  Σε αυτή τη βάση πραγματοποιήθηκαν ήδη κατά το παραγεγραμμένο χρονικό διάστημα εμβάσματα με αυτό το 2% ετησίως από το Τμήμα, τελευταία από τον τελεσίδικα καταδικασθέντα Σίκατσεκ ή από συναδέλφους του, όπως ο επίσης τελεσίδικα καταδικασθείς Κeil von Jagemann, σε έναν λογαριασμό της εταιρείας Ρ. Βlue Corporation προς την ΑΒ Αmro Βank στο Μονακό, εν μέρει ύστερα από δική σας απαίτηση, εν μέρει ύστερα από υπολογισμό του Κεντρικού στο Μόναχο. Εσείς διοχετεύσατε τα προαναφερθέντα χρήματα (2%) στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, τη Νέα Δημοκρατία (ΝΔ) και το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠαΣοΚ).

  Το project C4Ι Το καλοκαίρι του 2004 έλαβαν χώρα στην Αθήνα οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Κατά τη διάρκεια των Αγώνων επεξεργάστηκε η ελληνική θυγατρική εταιρεία εκτός των άλλων έργων στην Ελλάδα το έργο C4Ι («Command, Control, Communication, Computers and Ιnteligence»). Γι’ αυτό το έργο την άνοιξη του 2003 συνήφθη η σύμβαση μεταξύ της αμερικανικής εταιρείας Science Αpplications Ιnternational Corporation (SΑΙC) ως κύριου ανάδοχου και του ελληνικού κράτους, ύστερα από διεθνή διαγωνισμό. Το ύψος της σύμβασης ανερχόταν σε 255 εκατομμύρια ευρώ.

  Η Siemens ήταν υπεργολάβος της SΑΙC, ενώ περαιτέρω υπεργολάβοι ήταν οι αμερικανικές εταιρείες ΙΒΜ και Motorola, καθώς επίσης και άλλες ελληνικές εταιρείες. Η SΑΙC συνεργαζόταν με την Επιτροπή Διοργάνωσης για να εξασφαλίσει ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 θα υποστηρίζονταν από τη λεγόμενη C4Ι-υποδομή. Τα ανάλογα συστήματα εγκαταστάθηκαν σε όλους τους τόπους διεξαγωγής των Αγώνων.

  Η Siemens ήταν υπεύθυνη για την προμήθεια και την έναρξη λειτουργίας των επιμέρους συστημάτων C4Ι, ανάμεσά τους κεντρικά και περιφερειακά Κέντρα Επιχειρήσεων, το σύστημα διαχείρισης κυκλοφορίας και βιντεοπαρακολούθησης των δρόμων και τόπων διοργάνωσης, το σύστημα ελέγχου εισόδου, τα δίκτυα επικοινωνίας, τον ΤΕΤRΑ-ασύρματο (ΤΕΤRΑ-Funk), το ολυμπιακό ασύρματο δίκτυο δέσμης ασφαλείας (Sieherheitsbuendelfunknetz) με 22.000 χρήστες, το αυτόματο σύστημα οχημάτων και την εγκατάσταση ενός Τηλεφωνικού Κέντρου Εισιτηρίων- ένα σύστημα πληροφοριών και επικοινωνίας, το οποίο ήταν σε θέση όλο το εικοσιτετράωρο να δέχεται τηλεφωνήματα σε διαφορετικές γλώσσες από όλο τον κόσμο. Το μερίδιο της Siemens στο έργο ανερχόταν σε 185 εκατ. ευρώ με τη δυνατότητα μεταγενέστερων επεκτάσεων.

  Λόγω της καθυστερημένης απόφασης για την ανάθεση του έργου από την πλευρά της ελληνικής διοίκησης και της μεγάλης πολυπλοκότητας του έργου υπήρχε μια τεράστια χρονική και λογιστική πίεση διότι όλοι οι συμμετέχοντες, οι εργολάβοι, οι υπεργολάβοι, οι κρατικές υπηρεσίες και οι υπεργολάβοι του κρατικού τομέα, έπρεπε να είναι συγχρόνως έτοιμοι όπως και τα αναγκαία κτίρια.

  Επιπλέον, επρόκειτο για το πρώτιστο έργο στην Ευρώπη για την επικεφαλής του κονσόρτσιουμ εταιρεία SΑΙC. Υπήρχαν χρονικές καθυστερήσεις και για τα κτίρια που έπρεπε να περατωθούν από την κρατική πλευρά και για την ενσωμάτωση των επιμέρους συστατικών του συστήματος. Δεν είχε επιτευχθεί η πλήρης ενσωμάτωση όλων των συστατικών. Το έργο έπρεπε να το παραλάβουν διάφορες κρατικές υπηρεσίες, οι οποίες ανήκαν σε διάφορα υπουργεία, για παράδειγμα υποδιευθύνσεις του υπουργείου Άμυνας, του υπουργείου Εσωτερικών, του υπουργείου Συγκοινωνιών και του υπουργείου Πολιτισμού, καθώς και μη κρατικές οργανώσεις, όπως για παράδειγμα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

  Ανάλογα περίπλοκα έργα σε σχέση με ή γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες υπήρχαν επίσης στον τομέα της ενέργειας, των μεταφορών και των κατασκευών. Σχεδόν όλα είχαν τα ίδια προβλήματα ολοκλήρωσης. Σε πολλά επίσης επετεύχθη μόνο μια προσωρινή παραλαβή ή μερική παραλαβή. Για να εξασφαλισθεί η επιτυχής εκτέλεση του έργου έπρεπε εξάλλου να παραληφθούν έγκαιρα.

  Συλλάβατε πλέον το σχέδιο να επιταχύνετε τις παραλαβές των επιμέρους τμημάτων του έργου C4Ι με το να επηρεάσετε τους αρμόδιους για την παραλαβή υπαλλήλους, οι οποίοι δεν σας ήταν μεν κατ’ όνομα γνωστοί αλλά ξέρατε ότι, σύμφωνα με την επικρατούσα στην Ελλάδα δικτύωση των πολιτικών κομμάτων, ανήκαν σε ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα της Ελλάδας.

  Αυτοί οι υπάλληλοι έπρεπε, σύμφωνα με τον στόχο σας, να ασκήσουν την κρίση τους για την απόφαση παραλαβής κατά τέτοιον τρόπο ώστε σε περιπτώσεις αμφιβολίας, ενδεχομένως και αντίθετα προς το καθήκον τους, να αποφασίσουν υπέρ της εταιρείας Siemens.

  Επειδή οι διαδρομές των αποφάσεων για εσάς, ως ιστάμενο εκτός, δεν ήσαν σαφείς, ήσαν όμως οικείες στον μηχανισμό των ελληνικών κομμάτων, χρειαζόσασταν την υποστήριξη των μελών των κομμάτων ώστε να μπορέσετε να καταλήξετε μαζί τους στην τακτική που θα ακολουθήσετε. Συμφωνήσατε λοιπόν στις διάφορες συζητήσεις, το αργότερο κατά τα τέλη του 2003, με τους ταμίες των μεγάλων κομμάτων στην Ελλάδα, τον Κώστα Γείτονα του ΠαΣοΚ, τέως Αντιπρόεδρο του Κοινοβουλίου, ο οποίος μέσω του κόμματος, όπως και πριν, είχε επιρροή επί των υφισταμένων υπηρεσιών, και με τον Γιάννη Βαρθολομαίο της Νέας Δημοκρατίας, ότι θα παρείχατε στα εκπροσωπούμενα κόμματα χρήματα ύψους συνολικά τουλάχιστον διψήφιου αριθμού εκατομμυρίων ευρώ.

  Τα χρήματα θα έπρεπε να φθάσουν ισότιμα στα ταμεία των κομμάτων Νέας Δημοκρατίας και ΠαΣοΚ και από εκεί ενδεχομένως να μοιρασθούν περαιτέρω. Για τον σκοπό αυτόν οι δύο ταμίες, όπως από κοινού είχατε συμφωνήσει, θα ασκούσαν ο καθένας επί των δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι ανήκαν στο δικό τους κόμμα την απαιτούμενη επιρροή, ώστε να παρακινήσουν τους υπαλλήλους αυτούς, να χρησιμοποιούν την κρίση τους περί της απόφασης παραλαβής κατά τέτοιον τρόπο ώστε σε περιπτώσεις αμφιβολίας να αποφασίζουν υπέρ της εταιρείας Siemens, ενδεχομένως και ενάντια στο καθήκον τους.

  Σύμφωνα με τον από κοινού με τον κ. Γείτονα και τον Βαρθολομαίο τεθέντα σκοπό σας, αυτό επετεύχθη στο χρονικό διάστημα που ακολούθησε και ο κ. Γείτονας και ο Βαρθολομαίος άσκησαν σύμφωνα με την συμφωνηθείσα τακτική επί των αποφασιζόντων δημοσίων υπαλλήλων την αναλογούσα στο κάθε κόμμα ▅ Την 05.08.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ- από την Τamarind, ▅ την 06.08.2004 ένα ποσόν επιρροή. Οι αποφασίζοντες δημόσιοι υπάλληλοι το πήραν τουλάχιστον απόφαση ότι ως αντάλλαγμα για την ευμενή και ενδεχομένως αντίθετη στο καθήκον τους ενέργεια κάθε φορά θα εφοδίαζαν οικονομικά το κόμμα του οποίου ήσαν μέλη.
  Τον Φεβρουάριο του 2004 έλαβε χώρα στην Αθήνα μια συνέντευξη Τύπου. Στη συνέντευξη αυτή το έργο C4Ι αποτελούσε σημαντικό θέμα λόγω των υψηλών χρηματικών ποσών (άρα και των εκκρεμουσών απαιτήσεων). Ερωτηθήκατε από τον άλλοτε διωκόμενο Κutschenreuter, εκείνη την περίοδο Οικονομικό Διευθυντή (CFΟ) του ΙCΝ, τι θα μπορούσε να κάνει κανείς ώστε να εξασφαλίσει την έγκαιρη λήξη του έργου και την παραλαβή του. Του ανακοινώσατε ότι το υφιστάμενο κόνσεπτ του 2%, δηλαδή η παροχή πληρωμών σε κόμματα ώστε αυτά να διατάσσουν τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες κατά την παραλαβή των έργων να ασκούν την κρίση τους υπέρ της Siemens, είναι επαρκής για την επιτάχυνση της διαδικασίας. Αυτό εγκρίθηκε από τον Κutschenreuter.

  Για την εκτέλεση των πληρωμών στα δύο κόμματα χρησιμοποιήσατε την εταιρεία FΑΙRWΑΥS LΤD του κ. Λέτσα, του οποίου η οικογένεια είχε στενές σχέσεις με τη Siemens. Ο τελεσιδίκως καταδικασθείς Σίκατσεκ έστειλε από τα στη διάθεσή του υφιστάμενα «μαύρα ταμεία» τα ακόλουθα εμβάσματα στον ελβετικό λογαριασμό της FΑΙRWΑΥS LΤD:

  250.000 ευρώ- από την Εlectronic Τechnology, ▅ την 02.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ- από τη Weavind, ▅ την 02.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ- από την Εlectronic Τechnology, ▅ την 07.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ- από την Εlectronic Τechnology, ▅ την 16.09.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ- από τη Weavind, ▅ και την 07.10.2004 ένα ποσόν 250.000 ευρώ- από τη Weavind. Από τα χρήματα αυτά τουλάχιστον 200.000 ευρώ προωθήθηκαν σε σας, σε κάποιο μη εξακριβωμένο χρονικό σημείο μετά τα εμβάσματα αυτά.

  Σύμφωνα με τη συμφωνηθείσα με τους ταμίες των δύο μεγάλων ελληνικών κομμάτων τακτική παραδώσατε σε χρονικό σημείο μη επαρκώς εξακριβωμένο μέχρι το έτος 2005/2006 τα χρήματα στον Βαρθολομαίο, τον επικεφαλής οικονομικού της Νέας Δημοκρατίας και τον κ. Κώστα Γείτονα του ΠαΣοΚ.

  Ως σήμερα δεν έχει γίνει οριστική παραλαβή του έργου C4Ι. Συνεπώς κατηγορείστε ότι με δύο ενέργειές σας επιχειρήσατε να επηρεάσετε δημόσιους λειτουργούς άλλου κράτους μέλους της ΕΕ ώστε μελλοντικά αυτοί να ενεργήσουν ευνοϊκά για εσάς μέσω τρίτων προσώπων τα οποία θα μπορούσαν να επηρεάσουν.
  Καταδικάζεστε για δύο περιπτώσεις δωροδοκίας δημόσιων λειτουργών άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά συναυτουργία σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 1 εδ. 1 αρ. 2α Νόμος για το Πρωτόκολλο της 27ης Σεπτεμβρίου 1996 για τη σύμβαση για την προστασία των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ (ΕuΒestG) σε συνδυασμό με τις παρ. 334 παρ. 1 εδ. 1, παρ. 3 Αρ. 2, παρ. 53, παρ. 25 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα.

  Κατόπιν αιτήσεως της Εισαγγελίας σάς επιβάλλεται μια συνολική στερητική της ελευθερίας ποινή ενός έτους.
  Οι επί μέρους ποινές ανέρχονται η καθεμία σε εννέα μήνες. Η εκτέλεση της στερητικής της ελευθερίας ποινής αναστέλλεται. Θα συσχετισθεί η συνημμένη απόφαση αναστολής.
  Αντί της μη εισπράξιμης χρηματικής ποινής επιβάλλεται ποινή στερητική της ελευθερίας. Το ημερήσιο κόστος αντιστοιχεί σε μία ημέρα ποινής στερητικής της ελευθερίας. Εσείς αναλαμβάνετε τα έξοδα της διαδικασίας και των απαραίτητων δαπανών.

  Αυτή η διαταγή ποινής θα γίνει τελεσίδικη και εκτελεστή εάν εσείς δεν ασκήσετε ανακοπή, εντός δύο εβδομάδων από την επίδοση στο Ειρηνοδικείο Μονάχου εγγράφως ή στο πρωτόκολλο της γραμματείας.
  Η έγγραφη δήλωση πρέπει να γίνει στη γερμανική γλώσσα.
  Υπόμνηση υποβολής ενδίκων μέσων 
  Η λίστα με τα εμβάσματα στον ελβετικό λογαριασμό της FΑΙRWΑΥS LΤD μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου 2004

  Κατά της συνημμένης διαταγής επιβολής ποινής μπορείτε να ασκήσετε ανακοπή εντός δύο εβδομάδων από την επίδοση. Η ανακοπή μπορεί να περιοριστεί σε μεμονωμένα θέματα προσφυγής. Στην περίπτωση της εμπρόθεσμης ανακοπής λαμβάνει χώρα η κύρια δίκη, εάν η Εισαγγελία δεν παύσει την ποινική δίωξη ή εσείς αποσύρετε την ανακοπή.
  Κατά της απόφασης για τα δικαστικά έξοδα και τις απαραίτητες δαπάνες μπορείτε, όταν η αξία του αντικειμένου της προσφυγής ξεπερνά τα 200 ευρώ, να καταθέσετε στο Ειρηνοδικείο Μονάχου εντός μιας εβδομάδας από την επίδοση του εντάλματος επιβολής ποινής, άμεση προσφυγή. Η ανακοπή και η προσφυγή μπορούν να υποβληθούν εγγράφως ή στο πρωτόκολλο της γραμματείας του Ειρηνοδικείου. Η έγγραφη δήλωση πρέπει να γίνει στη γερμανική γλώσσα. Για τις γραπτές δηλώσεις δεν αρκεί για την τήρηση της προθεσμίας η εμπρόθεσμη παράδοση στο Ταχυδρομείο. Πολύ περισσότερο, η προθεσμία τηρείται μόνο όταν η δήλωση εισαχθεί πριν από τη λήξη της προθεσμίας στο Δικαστήριο.

 3. Σημαντική παρατήρηση Μετά την τελεσιδικία της διαταγής επιβολής ποινής θα λάβετε μια αίτηση πληρωμής για τα δικαστικά έξοδα με ένα προσυμπληρωμένο έντυπο εμβάσματος/ έντυπο αποδεικτικού πληρωμής, εάν δεν έχετε ήδη καταβάλει έξοδα εξασφάλισης (in Ηoehe Κosten Stcherheit).

  Παρακαλώ πληρώστε μετά τη λήψη του αιτήματος πληρωμής και χρησιμοποιήστε απαραιτήτως το προσυμπληρωμένο έντυπο εμβάσματος/ έντυπο αποδεικτικού πληρωμής.

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  13/08/2009 06:48

  Εγκληματικές οργανώσεις δεν είναι μόνον εκείνες που δολοφονούν ανθρώπους, αλλά και εκείνες που καταστρέφουν πατρίδες, και οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στις αυτοκτονίες, οικογένειες σε δράματα, και την πατρίδα στη διεθνή ανυπαρξία, υποτέλεια, ανυποληψία, καταστροφή.  Από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, ορισμένα πολιτικά κόμματα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, λειτούργησαν σαν Μαφίες, σαν Κόζα Νόστρα, σαν Νονοί του Δον-Κορλεόνε, σαν Καμόρα, σαν τη ταινία «η τιμή των Πρίντζι», και οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή, και τους Έλληνες σε «Άθλιους των Αθηνών», άστεγους, πεινασμένους, και αυτοκτονούντες. Πληρώνουμε φόρους & χαράτσια για να δίνουν τα χρήματά μας, οι πολιτικοί εγκληματίες σε ξένους τοκογλύφους δανείων, αλλά και σε «επενδυτές» τύπου Σάφα, για να εκσυγχρονίσουν τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, και ναυπηγεία δεν είδαμε. Πληρώνουμε φόρους & χαράτσια για «γερμένα» υποβρύχια, και τα υποβρύχια σαπίζουν στις αποβάθρες του Σκαραμαγκά. Είναι εγκληματίες ή όχι;

  Το δημόσιο χρέος κατάντησε business για τους ξένους Σιωνιστές τοκογλύφους τραπεζίτες (Goldman Sachs, κλπ.). Μας έφεραν σε βιοτικό επίπεδο αφρικανικής χώρας υποσαχάριας ζώνης, είναι πολιτικοί εγκληματικών οργανώσεων, ή όχι; Τα οικονομικά σκάνδαλα των κομμάτων αυτών «πήγαιναν σύννεφο» … λέει ο λαός. Οι βαλίτσες με τα λεφτά, τα χαρτοκιβώτια Pampers με χρήματα, η SIEMENS, ο Χριστοφοράκος, οι διάφοροι εξοπλισμοί, τα υποβρύχια, τα TOR-M1, ο Τσοχατζόπουλος, ο Σάφα, οι Αμερικάνοι, οι Γερμανοί, τα CDS, τα SWAPS, οι Ολυμπιακοί αγώνες, ο χρυσός στις Σκουριές, τα Ίμια, τα «Κουρέματα» στα Ομόλογα, τα δομημένα ομόλογα, οι Μετοχές, τα πετρέλαια με την ΑΟΖ, το Χρηματιστήριο, και τελικά το ΔΝΤ, με Τρόϊκα, με δάνεια, με τοκογλυφία των Σιωνιστών δανειστών, με τα Μνημόνια, και τελικά τη χρεοκοπία, με ότι αυτό συνεπάγεται. Επέπεσαν ως σμήνη ακρίδων επάνω στα δημόσια ταμεία.

  Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες & Παντοκράτορες έκαναν πανηγύρι εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων. Οι εγκληματίες πολιτικοί έριξαν 4.000.000 Έλληνες στη φτώχια, στην εξαθλίωση, και στις χιλιάδες αυτοκτονίες. Ο δείκτης της φτώχιας έφτασε στο 40% του πληθυσμού της Ελλάδος. Σήμερα μας ζητούν να καλύψουμε μαύρες τρύπες δις. ευρώ παρά τις θυσίες που έχουμε υποβληθεί. Ο Θείος ROTHSCHILD θέλει όλο και περισσότερα, και τα πιόνια οι πολιτικοί, σπεύδουν να θυσιάσουν τους Έλληνες, για την εύνοια του Θείου, υπακούοντας στις απαιτήσεις της Τρόϊκα. Ο Σαμαράς είναι τόσο ανίσχυρος μπροστά στη Τρόϊκα, που δεν δύναται ούτε μια διόρθωση αδικίας να κάνει στο νόμο για τα τέλη κυκλοφορίας, αυτοκινήτων. Σκεφθείτε να κληθεί να υπερασπιστεί τη πατρίδα! Θα τα παραδώσει όλα στον εχθρό!
  Αποδέχθηκαν και υπόγραψαν όλα τα Μνημόνια που επέβαλαν τα Μεγάλα Αφεντικά της Υφηλίου, οι τοκογλύφοι δανειστές. Οι πολιτικοί κατάστρεψαν την Ελλάδα, είναι εγκληματικές οργανώσεις, και δεν έχουν το φιλότιμο να παραιτηθούν, αλλά παραμένουν γαντζωμένοι στην εξουσία, με χίλιες πολιτικές πατέντες,- συνδυασμούς, για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων! Αποδέχθηκαν την Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών, και τους έδωσαν πολιτικά δικαιώματα με ψήφο, ώστε να νοθεύσουν την πατριωτική βούληση- Αποδέχθηκαν τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας καταστρέφοντας τις Ελληνικές Βιομηχανίες, δημιουργώντας ανεργία, με βαριές φορολογίες και χαράτσια στο λαό, τα οποία όλα πηγαίνουν στις τσέπες των Σιωνιστών αφεντικών τους της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Goldman Sachs). Παρέδωσαν όλο τον ορυκτό ενεργειακό πλούτο της χώρας στα Σιωνιστικά αφεντικά τους, για να τους κρατάνε στην εξουσία.

  Αποδέχθηκαν τη μεταβολή του νόμου περί ιθαγένειας, διότι έτσι τους διέταξαν οι Κοσμοκράτορες και Παντοκράτορες της Οικουμένης. Εκχωρούν Εθνική κυριαρχία. Επιτρέπουν σε ξένα εχθρικά στρατεύματα να στρατοπεδεύουν σε Ελληνικά εδάφη, (Μεραρχία-Τίρναβος), προετοιμάζοντας έτσι το διαμελισμό της πατρίδος. Επέτρεψαν σε εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες να παραβιάσουν τα σύνορα, και να εισβάλλουν στη πατρίδα μας, κατακτώντας αυτήν άνευ πολέμου. Παρέδωσαν την Ελλάδα στον εχθρό. Είναι εγκληματικές οργανώσεις, αφού είναι γεμάτοι κλεψιές του δημοσίου πλούτου, και εθνική προδοσία.

  Είμαστε μοναδικό φαινόμενο, προδοτικής εγκληματικής πολιτικής ηγεσίας. Η ηγεσία των πολιτικών κομμάτων των εγκληματικών οργανώσεων, είναι απλά υπαλληλάκια της ρουτίνας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης. Δεν είναι ηγέτες, είναι μαριονέτες. Έφεραν στη χώρα μας,

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

  Η αίτηση – πόρισμα που διαβιβάστηκε στον πρόεδρο της Βουλής είναι τεκμηριωμένη και εξατομικευμένη. Το κυριότερο, οι κατηγορίες δεν αφορούν ατομικές παρεκτροπές, ελαφρές στο ζύγι των θεσμικών λειτουργιών, αλλά πράξεις ικανές να επηρεάσουν την πολιτική ομαλότητα και την κοινωνική ευταξία γενικότερα.

  Η Χ.Α. είναι εγκληματική οργάνωση και ο ναζισμός είναι το κίνητρο της επιλογής των θυμάτων τους και της εγκληματικής δράσης τους.
  Η Χρυσή Αυγή είναι παράνομο κόμμα. Αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα που εξάγεται από το πόρισμα – καταπέλτης των ανακριτριών Ιωάννα Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου που διαβιβάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευή στη Βουλή και με το οποίο ζητείται η άρση ασυλίας του συνόλου της Κ.Ο. της εγκληματικής οργάνωσης.
  Οι δύο ανακρίτριες θέτουν πλέον ξεκάθαρα θέμα νομιμότητας και προετοιμάζουν το έδαφος για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.

  «Πρωταρχική προϋπόθεση για την υπόσταση και λειτουργία ενός πολιτικού κόμματος είναι να εξυπηρετεί τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος…» αναφέρουν. Επισημαίνουν, αναφερόμενες πάντα στην αρθρογραφία ότι «δεν μπορεί να προστατεύεται το κόμμα, που με τον μανδύα του πολιτικού κόμματος, έχει ως επιδίωξη τη χρήση σωματικής ή ένοπλης βίας, την εκτόξευση απειλών κατά της ανθρώπινης ζωής κ.λπ».

  Το σκεπτικό που περιέχεται στο πολυσέλιδο πόρισμα (190 σελίδες) το οποίο συνέταξαν οι ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου και ειδικά οι αναφορές ότι «στοχεύουν στη δια της βίας επικράτηση των αρχών και θέσεων» τους εκτιμάται ως το κατάλληλο υπόστρωμα για να τεθεί εκτός νόμου το νεοναζιστικό μόρφωμα που, όπως επισημαίνεται, είχε από την ίδρυσή του «χαρακτήρα ιδεολογικής καθοδήγησης προς τον εθνικοσοσιαλισμό». Όπως αναφέρει το Βήμα: «Στη σελ. 11 του παραπεμπτικού, μέσω άρθρου δύο έγκριτων νομικών, εμμέσως αναφέρουν ότι «η οργάνωση υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος δεν μπορεί να προστατεύεται όταν έχει στόχο τη χρήση σωματικής ή ένοπλης βίας…». Με τον τρόπο αυτό, τρεις μήνες πριν από τις εκλογές, οι δυο ανακρίτριες, με το αίτημα άρσης ασυλίας και για τους 9 βουλευτές της Χρυσής Αυγής καλούν τη Βουλή να αποφασίσει αν ανταποκριθεί στο αίτημα δίωξης όλων των βουλευτών της ΧΑ.

  Ειδικότερα αναφέρουν επί λέξει για τον ρόλο των βουλευτών στην οργάνωση: «Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φέρονται όχι μόνον ως επίσημοι εκφραστές των αρχών της Οργάνωσης αυτής, αλλά και υποστηρικτές των θέσεων των δράσεων των μελών της, που διοργανώνονται τόσον στην εκλογική τους περιφέρεια όσον και σε όλη την ελληνική επικράτεια… Φέρονται δηλαδή ως ενταγμένοι και διευθύνοντες την οργάνωση αυτή δίνοντας εντολές, ασκώντας έλεγχο και εποπτεία, με καθετοποιημένη διαδικασία κατευθύνοντας και καθοδηγώντας και εγκρίνοντας εκ των υστέρων βίαιες και εγκληματικές ενέργειες των μελών και στελεχών της σε τοπικό επίπεδο και ανά την Επικράτεια, οι οποίες εγκληματικές ενέργειες σκοπούν στην δια της βίας επικράτηση των αρχών και θέσεων της, όπως αυτές που περιγράφονται…».

  Υπό τις ανωτέρω θέσεις θέτουμε, την παρούσα ένστασή μας, υπό την εχέφρονα κρίση εντίμων και εγκρίτων Ελλήνων Διακόνων της Θέμιδας καθ’ ότι αφορά το σύνολο του ελληνικού Λαού και εμάς προσωπικώς και στα πλαίσια των Συνταγματικών σας δεσμεύσεων ως ΕΞΟΥΣΙΑ, καλείστε να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ.
  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Ο υποβάλλων το υπόμνημα

  Οδυσσέας Τηλιγάδας

 4. Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
  Ημερομηνία δημοσίευσης: 28 September, 2012

  Το παρακάτω μας το έστειλε φίλος της ιστοσελίδας. Αφορά τον τρόπο που το ελληνικό κράτος μεταχειρίζεται τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών.
  Από τη μία τους χώνει όλο και βαθύτερα στην εξάρτηση και από την άλλη αφήνει όλους τους λαθρομετανάστες και τα εγχώρια κυκλώματα ημεδαπών και νόμιμων ή ημινόμιμων αλλοδαπών να πουλάνε ναρκωτικά στα παιδιά μας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, όπως απώλεια ανθρώπων, εγκληματικότητα, υποβάθμιση του βιωτικού επιπέδου κ.λπ.. Και μιας και οι κύριοι βουλευτές και πολιτικοί φαίνεται πως δεν γνωρίζουν ποιος κάνει την εμπορία και τη διακίνηση των ναρκωτικών (φαίνεται πως δεν επικοινωνούν καθόλου με την Αστυνομία…), να τους ενημερώσουμε πως το “λιανεμπόριο” γίνεται κυρίως από Αφρικανούς λαθρομετανάστες, ενώ το χονδρεμπόριο από ανθρώπ0υς περιοχών όπου και καλλιεργούνται η ή παράγονται τα ναρκωτικά, όπως Ελλάδα, Βαλκάνια, Κίνα, Αφγανιστάν, Μέση ανατολή, κ.ά..
  Καταθέτουμε το κείμενο που μας στείλανε και καθένας ας εξάγει τα δικά του συμπεράσματα.

  http://greek-politics.gr/archives/2079

 5. Παραθέτουμε την επώνυμη επιστολή και επίσημη καταγγελία προς την Εισαγγελια Πρωτοδικών Χαλκίδας που μας έστειλε ο Ψυχίατρος – Διευθυντής του Νοσοκομείου Χαλκίδας, κος Δημήτρης Τριανταφύλλου.

  — ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ —

  Τριανταφύλλου Δημ.
  Ψυχίατρος, Δ/ντης
  ΓΝ Χαλκίδος

  ΠΡΟΣ
  Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδος

  GREEK REBELLION BONDS

  Σε προγενέστερη χρονικά οικία μου προσκολλήθηκε οίκημα (μεσοτοιχία), το οποίο σταδιακά μετετράπη παράνομα σε χώρο εστίασης. Όταν όμως το μετέτρεψαν σε μπαρ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, προσέφυγα στις “επιλαμβανόμενες” υπηρεσίες, (αστυνομία, δήμο, πολεοδομία, Δ/νση Υγιεινής και κλπ) οι οποίες είτε αρνήθηκαν να παρέμβουν δηλώνοντας αναρμοδιότητα (Αστυνομικό τμήμα Λίμνης), είτε παρενέβησαν ετεροχρονισμένα, αφού ήδη είχαν ολοκληρωθεί οι εργασίες, επιβάλλοντας κυρώσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα (ποινή κατεδάφισης εντός 30 ημερών παράνομων κατασκευών) που φυσικά ποτέ δεν υλοποιήθηκαν.
  Ενώ από το Αστυνομικό τμήμα με διαβεβαίωναν εγγράφως ότι δεν διαπίστωσαν εξοπλισμό ή λειτουργία μπαρ, γεγονός που κατήγγειλα στην Αστυνομική Δ/νση Χαλκίδας μέσω δικηγόρου προσκομίζοντας το αποδεικτικό υλικό αυτής της προκλητικά κακουργηματικής πράξης του υπογράφοντος αξιωματικού , μου διαμηνύθηκε( δύο μέρες αργότερα από τον τότε αστυνομικό Δ/ντή) ότι ο εν λόγω πάσχει από βαρύ νόσημα και επίκειται η έξοδός του από το Σώμα. Το άτομο αυτό σήμερα είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης με πισίνα και δραστηριοποιείται σε υπηρεσία ένοπλης ιδιωτικής φρούρησης.

  Στις 26/08/2011 το κατάστημα σφραγίστηκε για να αποσφραγιστεί “όλως παραδόξως” αυθημερόν με εντολή του Πρωτοδικείου Χαλκίδος και μάλιστα, όπως διαπίστωσα μετά μεγάλη χρονική καθυστέρηση, γιατί αποσιωπούσαν, απέκρυπταν ή ηρνούντο την επίδοση αυτού του εγγράφου, (Δ/ντής ΑΤ Λίμνης), το οποίο ,όπως απεδείχθη, συνετάχθη και εξεδόθη με διαδικασία κατεπείγοντος κατόπιν ενδοσυνεννόησης αυτού του καρτέλ που σήμερα συνεχίζει να λειτουργεί παροχετεύοντας εκτός των άλλων «υπηρεσιών του» και τα αποχύματα των βοθρολυμάτων του στον υδροφόρο ορίζοντα, όπως διαχέουν οι ως άνω υπηρεσίες τις κακουργηματικές τους ευθύνες .
  Τα παραπάνω αντί προλόγου, ως ελαχιστόττο δείγμα των όσων διαδραματίζονται διαρκώς, γιατί δεν ξέρω αν κανένας Έλληνας πολίτης μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε αυτό το κρατικό εξάμβλωμα που όπως απεκαλύφθη, επεβλήθη και διαρθρώθηκε από συστάσεως του κατ’ εντολήν της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας στα πρότυπα εταιρείας. Το 1824, μάλιστα, έχει γίνει γνωστό από ιστορικά ντοκουμέντα (Noah Yuval Harari, Sapiens) εξεδόθησαν από τους Άγγλους ομόλογα, τα Greek Rebellium Bonds για τη χρηματοδότηση της έκβασης ενός στημένου εθνικο-απελευθερωτικού αγώνα με στόχο εκτός από την κερδοφορία, και τον αφανισμό μιας χώρας.(…)

  Κατεβάστε από εδώ ολόκληρη την καταγγελία σε αρχείο .pdf: Triantafyllou-kataggelia-7-8-2015_GreekRebelliumBonds4

  http://greek-politics.gr/archives/2851

  • ενδεικτικά αποσπάσματα :

   …θεσμοθετούν γενοκτονία (τεκμήριο διαβίωσης τρίτο παιδί, νόμοι 3481,3986,4093) σε χώρα που μαστίζεται από υπογεννητικότητα …

   … ’Ενα σύστημα, που απαλλάσσει με βούλευμα τον υπεύθυνο για τα εγκλήματα. της ΕΛΣΤΑΤ, ενώ διώκει και τρομοκρατεί για επινοημένα χρέη σε πολλαπλάσιο αριθμό του πληθυσμού των κατοίκων αυτής της χώρας, χάνοντας κάθε αίσθηση μέτρου ή σοβαρότητας, Εν τέλει, μια δικαιοσύνη που απλώς διεκπεραιώνει τις….

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.