Φυλακίστηκε προληπτικά και ο Κασιδιάρης (όλα τα έγγραφα)

Resizer.ashx

(έχει ανανεωθεί) 

Υπενθυμίζω ότι για την ώρα δεν έγινε καμία δίκη και δεν υπάρχει καμία καταδικαστική απόφαση που να επιβάλει ποινή φυλάκισης στον Κασιδιάρη ή στους υπόλοιπους 8 συναδέλφους του. Όλοι τους φυλακίστηκαν (τιμωρήθηκαν) … προληπτικά και ερωτώ:
– όταν θα δικαιωθούν από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο πόσο θα τους πληρώσουμε ;;;
– για τα διαδοχικά πραξικοπήματα γιατί δεν έχει συλληφθεί (επαφτοφόρο) κανείς ;;;

Από το star.gr:

Στην ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού φυλακίσθηκε ο Κασιδιάρης

Στην ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατήθηκαν ή κρατούνται ακόμα οι συνάδελφοί του, οδηγήθηκε και φυλακίσθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, μετά την απόφαση ανακριτριών και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον χώρο που διαμορφώθηκε αρχικά για να φυλακισθούν οι πραξικοπηματίες της 21ης Απριλίου, για να χρησιμεύσει στη συνέχεια για την «φιλοξενία» των τρομοκρατών της 17ης Νοέμβρη (σε παρακείμενα κελιά φυσικά) και χρησιμοποιείται τώρα και για τους χρυσαυγίτες βουλευτές.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο ένατος διαδοχικά βουλευτής της Χρυσής Αυγής (μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Χρήστο Παππά, τον Γιάννη Λαγό, τον Γιώργο Γερμενή, τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, τον Νίκο Κούζηλο και τον Στάθη Μπούκουρα) που προφυλακίζεται μετά τον σχηματισμό δικογραφίας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και άλλα αδικήματα εις βάρος στελεχών του κόμματος, στις ραγδαίες εξελίξεις που ακολούθησαν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Πάντως ο συνήγορος του Κασιδιάρη Νίκος Αντωνιάδης (ο οποίος αντικατέστησε αιφνιδιαστικά τον μέχρι τώρα δικηγόρο του κ. Σαράκη) δήλωσε σήμερα ότι εντός πέντε ημερών θα προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης στο δικαστικό συμβούλιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ :

NewsIt.gr: Δήλωση Κασιδιάρη στο εφετείο

(λέει ότι συλλαμβάνεται λόγω νόμιμης κατοχής 2 κυνηγετικών όπλων) 

– Μπαλτάκος-gate: Μήνυση Αντωνίου κατά πρωθ/ργου, υπουργών και εισαγγελέα για Εσχάτη Προδοσία

– Ευρωεκλογές 2014: Αίτηση εξαίρεσης υποψηφίων ΝΔ, ΧΑ, ΕΛΙΑΣ και παντός υπόπτου έσχατης προδοσίας ( απορρίφθηκε με την απόφαση 65/2014. Απόσπασμα που αφορά την ΧΑ: ” … Μόνη η άσκηση ποινικών διώξεων για εγκληματικές πράξεις, χωρίς αμετάκλητη ποινική καταδίκη και συνακόλουθη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων, δεν συνεπάγεται άρση της εκλογιμότητας του εμπλεκομένου προσώπου και δεν θίγει τη νομική θέση και τη θεσμική δράση του πολιτικού κόμματος, ως θεσμού, στο συνταγματικό κανονιστικό πλαίσιο, κατά τις διατάξεις των άρθρων 29 παρ. 1 του Συντάγματος και 29 παρ. 1, ,2, 4 και 6 του ν. 3023/2002, για την υπηρέτηση της ελεύθερης λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, στην οποία εντάσσεται και η συμμετοχή αυτού και των υποψηφίων τού 
συνδυασμού του σε εθνικές εκλογές ή ευρωεκλογές κατά τις οποίες προσφέρονται σε πολιτική αξιολόγησή τους από μέρους των πολιτών. όχι μόνο από το πρόγραμμά τους, αλλά και με την εικόνα που εμφανίζουν σε σχέση με την οργάνωση, διοίκηση και λειτουργία τους μέσα στην κοινωνία (Α. Π. 590/2009).”

– Φάε έναν αναρχικό

– Το πολίτευμα λειτουργεί με εγκληματική οργάνωση στη βουλή ;;; ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ;;

– 8 συν 1 σκέψεις σχετικά με την δίωξη της Χρυσής Αυγής

– Ο Παπανδρέου γιατί ειναι ελεύθερος ;;; Οι υπόλοιποι;;;;

 

update 

ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ  ΕΓΓΡΑΦΑ
Με μια δήλωση στην οποία καταγγέλλει ως φαιδρή της την δίωξη σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη ο συνήγορος του Νίκος Αντωνιάδης έδωσε στη δημοσιότητα, με εντολή του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής την απολογία του, τις πραγματογνωμοσύνες που κατέθεσε στο πλαίσιο της ανάκρισης αλλά και το σκεπτικό της προσωρινής του κράτησης. Όπως αναφέρει στην δήλωση του ο συνήγορος υπεράσπισης πρόκειται για μια «σαθρή σε βάρος του κατηγορία, η οποία κατασκευάστηκε με μοναδικό σκοπό να υπάρξει η δικονομική δυνατότητα στις ανακρίτριες και τον εισαγγελέα να τον προφυλακίσουν».
Δείτε τα σχετικά έγγραφα

ΑΠΟΛΟΓΙΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Από news.gr

Advertisements

4 comments on “Φυλακίστηκε προληπτικά και ο Κασιδιάρης (όλα τα έγγραφα)

 1. ΣΧΕΤΙΚΑ:

  1) Πράσινη Βίβλος σχετικά με το τεκμήριο αθωότητας

  http://europa.eu/legislation_summaries/justice_freedom_security/judicial_cooperation_in_criminal_matters/l16032_el.htm

  2) Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ)

  Δικαίωμα στην χρήση και απονομή Δικαιοσύνης

  Άρθρον 6.
  1. Παν πρόσωπον έχει δικαίωμα όπως η υπόθεσίς του δικασθή δικαίως, δημοσία και εντός λογικής προθεσμίας υπό ανεξαρτήτου και αμερολήπτου δικαστηρίου, νομίμως λειτουργούντος, το οποίον θα αποφασίση, είτε επί των αμφισβητήσεων επί των δικαιωμάτων και υποχρεώσεών του αστικής φύσεως, είτε επί του βασίμου πάσης εναντίον του κατηγορίας ποινικής φύσεως. Η απόφασις δέον να εκδοθή δημοσία, η είσοδος όμως εις την αίθουσαν των συνε- δριάσεων δύναται να απαγορευθή εις τον τύπον και τον κοινόν καθ’ όλην ή μέρος της διαρκείας της δίκης προς το συμφέρον της ηθικής, της δημοσίας τάξεως ή της εθνικής ασφαλείας εν δημο- κρατική κοινωνία, όταν τούτο ενδείκνυται υπό των συμφερόντων των ανηλίκων ή της ιδιωτικής ζωής των διαδίκων, ή εν τω κρινομένω υπό του Δικαστηρίου ως απολύτως αναγκαίου μέτρω, όταν υπό ειδικάς συνθήκας η δημοσιότης θα ηδύνατο να παραβλάψη τα συμφέροντα της δικαιοσύνης.

  2. Παν πρόσωπον κατηγορούμενον επί αδικήματι τεκμαίρεται ότι είναι αθώον μέχρι της νομίμου αποδείξεως της ενοχής του.

  3. Ειδικώτερον, πας κατηγορούμενος έχει δικαίωμα :

  α) όπως πληροφορηθή, εν τη βραχυτέρα προθεσμία εις γλώσσαν την οποίαν εννοεί και εν λεπτομερεία την φύσιν και τον λόγον της εναντίον του κατηγορίας.

  β) όπως διαθέτη τον χρόνο και τας αναγκαίας ευκολίας προς προετοιμασίαν της υπερασπί- σεώς του.

  γ) όπως υπερασπίση ο ίδιος εαυτόν ή αναθέση την υπεράσπισίν του εις συνήγορον της εκλογής του, εν ή δε περιπτώσει δεν διαθέτει τα μέσα να πληρώση συνήγορον να τω παρασχεθή τοιούτος δωρεάν, όταν τούτο ενδείκνυται υπό του συμφέροντος της δικαιοσύνης.

  δ) να εξετάση ή ζητήση όπως εξετασθώσιν οι μάρτυρες κατηγορίας και επιτύχη την πρόσκλησιν και εξέτασιν των μαρτύρων υπερασπίσεως υπό τους αυτούς όρους ως των μαρτύρων κατηγορίας.

  ε) να τύχη δωρεάν παραστάσεως διερμηνέως, εάν δεν εννοεί ή δεν ομιλεί την χρησιμο- ποιουμένην εις το δικαστήριον γλώσσαν.

  Ολόκληρη η σύμβαση εδώ :
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/12/09/ευρωπαϊκή-σύμβαση-δικαιωμάτων-του-αν/

 2. ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ;;;; 🙂

  Σχέδιο «απόδρασης» του Ηλία Κασιδιάρη στη Ρωσία

  Για σχέδιο «απόδρασης» του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στη Ρωσία, γράφουν τα “Παραπολιτικά” που κυκλοφορούν το Σάββατο.
  Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο προφυλακισμένος βουλευτής σκόπευε να ζητήσει… πολιτικό άσυλο από τη Μόσχα.

  http://www.provlepseis.gr/14998/schedio-«apodrasis»-tou-ilia-kasidiari-sti-rosia

 3. bankingnews 11/07/2014

  Ο πολιτικός διωγμός κατά της Χρυσής Αυγής δεν έχει ιστορικό προηγούμενο – Μια καραμπίνα για σκοποβολή άλλοθι της καθοδηγούμενης δικαιοσύνης

  Η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής προκαλεί την κοινή γνώμη…
  (upd)Δεν έχει υπάρξει ιστορικό προηγούμενο.

  Το 50% της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής είναι προφυλακισμένο, οι 8 από τους 16 βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί με ένα διάτρητο κατηγορητήριο, κατηγορητήριο που δείχνει πολιτικό δόλο, πολιτικές σκοπιμότητες, πολιτικά κίνητρα, πολιτικά κατευθυνόμενη δικαιοσύνη είναι το συμπέρασμα…της κοινής γνώμης.

  Το 50% των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχουν προφυλακιστεί.
  Τα περί εγκληματικής οργάνωσης…και άλλα συναφή φαιδρά επιχειρήματα δεν τα πιστεύουν ούτε οι συντάκτες της δικογραφίας δηλαδή οι δύο κυρίες ανακρίτριες και ο εισαγγελέας.

  Γνωρίζουν πολύ καλά ότι το κατηγορητήριο είναι διάτρητο, αποδεικνύουν πολιτικό μένος και μίσος και όπως η πλειοψηφία της κοινωνίας πιστεύει….θα καταπέσουν στο δικαστήριο.

  Οι εξελίξεις περί την Χρυσή Αυγή, αποδεικνύουν και τον πανικό της κυβέρνησης και ειδικά του Α. Σαμαρά ο οποίος γνωρίζοντας τι επέρχεται προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στην εξουσία.
  Από την μια προσπαθώντας να εξολοθρεύσει πολιτικούς αντιπάλους από την άλλη προσπαθώντας να κερδίσει πολιτικό χρόνο…καθώς το πολιτικό του τέλος πλησιάζει.
  Όλο αυτό το διάστημα η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί τα δικαστικά έκτροπα, παρακολουθεί την χυδαιότητα απόρροια της όσμωσης δικαστικής και πολιτικής εξουσίας με βάση….τα όσα αποκάλυψε ο Μπαλτάκος πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.

  Δύο ανακρίτριες και ένας εισαγγελέας με ένα προκλητικό και απαράδεκτο τρόπο, αποφασίζουν ποιος θα προφυλακιστεί, ποιος θα τεθεί σε κατ΄ οίκον περιορισμό, σε ποιον θα απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.
  Ενώ επιχειρηματίες κατηγορούνται για βαρύτητα αδικήματα του οικονομικού εγκλήματος παραμένουν εκτός φυλακής ή αποφυλακίζονται.
  Όλες οι περιπτώσεις τρανταχτών ονομάτων του επιχειρείν που εμπλέκονται με την δικαιοσύνη είναι εκτός φυλακής.

  Προφανώς και διαθέτουν όπως ο καθένας το τεκμήριο της αθωότητας αλλά φθάσαμε στην αντίπερα όχθη.

  Με προκλητικό τρόπο, απαράδεκτο στα χρονικά της δικαιοσύνης συντελέστηκε δικαστικό έγκλημα όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ο Ν. Αντωνιάδης.
  Τι μας είπε ο δικηγόρος του Κασιδιάρη τον οποίον προφυλάκισαν με το επιχείρημα ότι κατείχε 2 όπλα νόμιμα μάλιστα, δύο κυνηγητικά όπλα δύο καραμπίνες που χρησιμεύουν για κυνήγι πτερωτών (τρυγόνες, κοτσύφια, ορτύκια) ή για σκοποβολή.
  Ο Αντωνιάδης μας αποκάλυψε ότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ο Κασιδιάρης να κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση επειδή είχε δύο όπλα νόμιμα εκ των οποίων το ένα του πατέρα του, ενώ πριν ένα χρόνο άλλος δικαστής είχε καταλήξει ότι…δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα δύο κυνηγετικά όπλα για τα οποία υπάρχουν νόμιμες άδειες.

  Πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο «εγκληματίας» Ηλίας Κασιδιάρης προμηθεύει με όπλα την Χρυσή Αυγή….και τα όπλα αυτά είναι δηλωμένα κυνηγετικά για… κυνήγι ή σκοποβολή.
  Ένα όπλο πέραν από τον σειριακό αριθμό μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του και από την βελόνα του κλείστρου στο χτύπημα που προκαλεί στο καψύλι του φυσιγγίου για όσους γνωρίζουν πως πραγματοποιούνται οι έλεγχοι στα όπλα κατά τον βαλλιστικό έλεγχο.

  Ο «εγκληματίας» Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής θα χρησιμοποιούσε δύο όπλα για εγκληματικές πράξεις όντας αυτά δηλωμένα;
  Συν τοις άλλοις τα όπλα αυτά έχουν πολύ μικρό δραστικό βεληνεκές μόλις στα 35-38 μέτρα και πουθενά στον πλανήτη δεν έχουν χρησιμοποιηθεί τα λειόκανα για οργανωμένες εγκληματικές πράξεις.
  Η υπόθεση ξεπερνάει τα όρια της βλακείας.
  Συνήθως χρησιμοποιούνται αυτόματα ή ραβδωτά που έχουν και ωφέλιμο και δραστικό βεληνεκές εκατοντάδες μέτρα.
  Τα γράφουμε όλα αυτά γιατί οι δύο ανακρίτριες και ο εισαγγελέας θα έπρεπε να γνωρίζουν αυτές τις λεπτομέρειες, αυτές τις σημαντικές λεπτομέρειες περί όπλων και οπλοκατοχής.

  Δυστυχώς έδειξαν ή ότι είναι επικίνδυνα άσχετοι ή ότι είναι επικίνδυνα κατευθυνόμενοι.
  Οι κατηγορίες κατά του Κασιδιάρη δεν είναι απλά γελοίες είναι προσβλητικές στον κοινό νου.
  Πριν ένα χρόνο ελέχθησαν τα δύο όπλα και κρίθηκαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και ένα χρόνο μετά από τους 3 προκλητικά προκατειλημμένους δικαστές….να θεωρούνται πρόβλημα.
  Είναι προφανές ότι οι 3 δικαστές δεν αποτελούν την ανεξάρτητη δικαιοσύνη.
  Κάθε πράξη που προκαλεί το λαϊκό αίσθημα και προσβάλει τον κοινό νου πρέπει να δέχεται κριτικής.

  Στη προκειμένη περίπτωση η απόφαση των 2 ανακριτριών και του εισαγγελέα ήταν απύθμενα απαράδεκτες, προσβλητικές, εμπεριέχουν δόλο και σκοπιμότητες και προσβάλουν τον θεσμό της δικαιοσύνης γιατί ο πολίτης μετά από τέτοιες αποφάσεις θα χάσει την πίστη και την εμπιστοσύνη του στην δικαιοσύνη.
  Με τέτοιες προσβλητικές αποφάσεις η κοινωνία θα άρει την εμπιστοσύνης της στον θεσμό της δικαιοσύνης.

  Το δικαστικό σώμα πρέπει να παρέμβει και να δώσει βαρύτητα στα δικαστικά και συνταγματικά έκτροπα που λαμβάνουν χώρα.
  Ο Κασιδιάρης – ανεξαρτήτως αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του – είναι μαχητικός και προφανώς ενοχλούσε την καταρρέουσα εξουσία.
  Επειδή την ενοχλούσε, έπρεπε να προφυλακιστεί είχε σχεδιαστεί και προαποφασιστεί να προφυλακιστεί.
  Αυτό δείχνει όχι απλά δόλο δείχνει ότι υπάρχει ένα αδίστακτο σύστημα που προσπαθεί να εξολοθρεύσει τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

  Οι συνεχείς προφυλακίσεις θα έχουν αντίκτυπο στην εκλογική δυναμική της Χρυσής Αυγής;

  Παρ΄ ότι έχουν προφυλακιστεί 8 βουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά τρόπο απαράδεκτο και προσβλητικό στην τελευταία δημοσκόπηση αποδείχθηκε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής ενισχύονται.

  Είναι εύλογο γιατί η ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι συνειδητοποιημένη.
  Προφανώς μπορεί να προκληθούν ορισμένα οργανωτικά θέματα αλλά δεν θα έχουν επίδραση στους ψηφοφόρους.
  Η Χρυσή Αυγή θα εξέλθει πιο ενδυναμωμένη από αυτή την μεγάλη πολιτική δίωξη την μεγάλη δοκιμασία που περνάει.

  Τι αναφέρει στο υπόμνημα ο Κασιδιάρης

  «Κατηγορούμαι ότι με τα δύο όπλα του κατηγορητηρίου, τα οποία είχα «μετασκευάσει» και «τροποποιήσει», είχα σκοπό να εφοδιάσω «εγκληματική οργάνωση», προκειμένου να εξοντωθούν (με τα όπλα αυτά) οι «πολιτικοί και φυλετικοί της εχθροί».
  Θέλοντας δε να καταδείξει όπως λέει «τη φαιδρότητα» της σε βάρος του κατηγορίας» αναφέρει:

  «Είναι πραγματικά παράδοξο να πρέπει να δώσω εξηγήσεις για το με αριθμό σειράς «L1576245» λειόκανο επαναληπτικό όπλο (καραμπίνα-Pump action), δεδομένου ότι αυτό ανήκει στον πατέρα μου, Παναγιώτη Κασιδιάρη, στο όνομα του οποίου είχε εκδοθεί και η σχετική άδεια, και το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην οικία επί της οδού Θρακών αρ. 13 στο Πικέρμι Αττικής, στην οποία διαμένω και εγώ, ουσιαστικά φιλοξενούμενος από τους γονείς μου.

  Το γεγονός της απόκτησης του εν λόγω όπλου από τον πατέρα μου, της έκδοσης της σχετικής αδείας κυνηγετικού όπλου στο όνομά του και της κατοχής του από αυτόν, ΟΥΔΕΠΟΤΕ αμφισβητήθηκε, από την ημέρα της έρευνας στην ανωτέρω οικία (28.9.2013) έως το αίτημα για άρση της ασυλίας μου και τη σημερινή απολογία μου ενώπιόν Σας.

  Παρά ταύτα, κατηγορούμαι και για αυτό το όπλο. Σε κάθε, όμως, περίπτωση, επειδή «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται», θα σας απαντήσω και για αυτό, αφού η Γνωμοδοτική Έκθεση που συνεργάτη από τον κ. Γεώργιο Β. Ραυτογιάννη [Δικαστικό Πραγματογνώμονα / Βαλλιστικό, Ειδικό σε θέματα Εξέτασης Πυροβόλων Όπλων ΕΛ.ΑΣ. ε.α.) αφορά και στο όπλο του πατέρα μου. Κατηγορούμαι, λοιπόν, ότι με τα … δύο (2) αυτά όπλα «προμήθευα» την εγκληματική οργάνωση με σκοπό την …«εξόντωση των πολιτικών και φυλετικών εχθρών» της: Η φαιδρότητα της κατηγορίας είναι, πιστεύω, αυταπόδεικτη.

  Εάν στο ποσοτικό στοιχείο προσθέσει κανείς και την ασύλληπτου παραλογισμού παραδοχή ότι εγώ διευθύνω μία εγκληματική οργάνωση και την προμηθεύω με όπλα, πλην όμως τα όπλα αυτά είναι … καταχωρημένα με νόμιμες άδειες, που σημαίνει ότι κάθε πυροβολισμός έχει … ταυτότητα «Κασιδιάρης», αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της φαιδρότητας της κατηγορίας.
  Κάθε φυσίγγι έχει την ταυτότητα τη δική μου (ή του πατέρα μου): Είναι σαν να μοίραζα κάρτες με τα στοιχεία μου και τα τηλέφωνά μου και να έγραφα πάνω «διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης»…

  Το δικό μου κυνηγετικό όπλο, για το οποίο είχα λάβει νόμιμη άδεια, το χρησιμοποιούσα αποκλειστικά για σκοποβολή:
  Είμαι αθλητής της σκοποβολής από 1.1.2000 μέχρι σήμερα (14 συναπτά έτη). Έχω μετάσχει σε εκατοντάδες αγώνες και ασκούμαι συστηματικά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα στο άθλημα της σκοποβολής μέχρι και σήμερα».

  Εν κατακλείδι, συνεχίζει:

  «Η καραμπίνα Mossberg που κατείχα με τη σχετική άδεια χρησιμοποιείται από εμένα αποκλειστικά για σκοποβολή, και για το λόγο αυτό και φέρει το ειδικό αντικραδασμικό κοντάκιο που χρησιμοποιούν όλοι οι αθλητές σκοποβολής (και το οποίο εισάγεται νόμιμα στη χώρα και πωλείται στην ελεύθερη αγορά χωρίς να ζητείται καμία σχετική άδεια από τον αγοραστή:

  Το όπλο βρέθηκε αποθηκευμένο και κλεισμένο σε θήκη εντός της οικίας μου.
  Ο μειωτήρας βρισκόταν εντός της θήκης των καθαριστικών του όπλου, καθώς είχε προηγηθεί λύση, αρμολόγηση και καθαρισμός του, αλλά δεν κατασχέθηκε.
  Άλλωστε στην οικεία μου δεν υπήρχαν ούτε βρέθηκαν πυρομαχικά, γεγονός που αποδεικνύει άνευ άλλου ότι το όπλο χρησιμοποιείται μόνο για σκοποβολή, καθώς προμηθεύομαι από το σκοπευτήριο όσα πυρομαχικά καταναλώνω στις προπονήσεις μου.

  Περαιτέρω, παραπέμπω στο από 30.9.2013 ενημερωτικό σημείωμα της Δ.Ε.Ε., στο οποίο βεβαιώνεται ότι τα επίδικα όπλα δεν σχετίζονται με ταξινομημένες υποθέσεις του αρχείου της υπηρεσίας. Είναι, δε, απολύτως βέβαιον ότι στα πλαίσια της εξαντλητικής έρευνας που έχει διενεργηθεί από την ημέρα της έρευνας στην οικία μας έως σήμερα, θα είχε υπάρξει κάποιο στοιχείο, κάποια μαρτυρία, ότι έστω ένα από τα δύο επίδικα όπλα, είτε είχε χρησιμοποιηθεί κάποια στιγμή, κάπου, κάποτε, είτε είχε βρεθεί στα χέρια τρίτου προσώπου, κάποια στιγμή, κάπου, κάποτε, ώστε να «δικαιολογηθεί» η κατηγορία της «προμήθειας» της «εγκληματικής οργάνωσης».

  (πρώτη ενημέρωση 11 Ιουλίου 2014, 08:14)

  http://www.bankingnews.gr/bank-insider/item/152506-ο-πολιτικός-διωγμός-κατά-της-χρυσής-αυγής-δεν-έχει-ιστορικό-προηγούμενο-–-μια-καραμπίνα-για-σκοποβολή-άλλοθι-της-καθοδηγούμενης-δικαιοσύνης.html?fb_action_ids=10203648474560027&fb_action_types=og.likes

 4. ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕ ΜΠΑΛΤΑΚΟ!! “ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…”

  Την απαλλαγή του Ηλία Κασιδιάρη για την υπόθεση της καταγραφής και δημοσιοποίησης συνομιλίας με τον πρώην γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, αποφάσισε με βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.

  Το Δικαστικό Συμβούλιο έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα εφετών Αντώνη Λιόγα ο οποίος υποστήριζε ότι δεν πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς η επίμαχη συνομιλία αφορούσε ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος, τα οποία θα μπορούσαν να είναι αντικείμενο ενημέρωσης της κοινής γνώμης.

  Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εισαγγελικός λειτουργός:

  “Η επίδικη συνομιλία πραγματοποιήθηκε στο υπηρεσιακό γραφείο του γ.γ της κυβέρνησης και ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή και η είσοδος τρίτων προσώπων σε αυτό, ελεύθερη. Δεν έθιγε και δεν αναφερόταν καν στην ιδιωτική ζωή κάποιου προσώπου. Αντίθετα, αποτελούσε μία προεχόντως επαγγελματική-πολιτική συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια και κατά την εκτέλεση των υπηρεσιακών καθηκόντων του Τάκη Μπαλτάκου, ως γενικού γραμματέα της κυβέρνησης και η οποία, λόγω της φύσεως και του είδους των εκπληρουμένων αυτών καθηκόντων, υπόκειται σε έλεγχο και κριτική.

  Ο εισαγγελικός λειτουργός τόνιζε πως ο Ηλίας Κασσιδιάρης, χρησιμοποίησε το υλικό της συζήτησης που είχε με τον Τάκη Μπαλτάκο όταν η Βουλή, εκτελώντας χρέη δικαστικής εξουσίας, εξέταζε το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του, κατά τρόπο θεμιτό.

  «Η επίκληση της συνομιλίας, αποσκοπούσε στην αποτροπή της αιτούμενης δίωξης του για σοβαρό ποινικό αδίκημα που του αποδίδετο… υπήρξε δε κατά την άποψή μας θεμιτή. Ενόψει, μάλιστα, και του ότι η ως άνω υποκλαπείσα συνομιλία αποτελούσε το μόνο αναγκαίο και πρόσφορο μέσο που αυτός διέθετε για την ενίσχυση των ισχυρισμών του» αναφέρει η εισαγγελική πρόταση.

  http://www.makeleio.gr/?p=455129

  Αθώος και για το βίντεο Μπαλτάκου: Ανοίγει ο δρόμος για την ποινική δίωξη των σκευωρών – Άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

  Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της εισαγγελικής προτάσεως ΕΔΩ

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekdothhke-apallaktiko-bouleuma-gia-thn-upothesh-mpaltakou-gia-ton-hlia-kasi#ixzz3o5ccS59r

  Το περιβόητο βίντεο Μπαλτάκου αποτελεί πλέον νόμιμο αποδεικτικό μέσο

  ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Σαμαράς, Αθανασίου, Δένδιας έστησαν την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

  Ομολογία Σαμαρά: Πήρα τηλέφωνο για τις προφυλακίσεις της Χρυσής Αυγής

  Υποχείριο του Σαμαρά στην πολιτική και δικαστική σκευωρία υπήρξε ο Εισαγγελέας Ντογιάκος.

  Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/omologia-mpaltakou-samaras-athanasiou-dendias-esthsan-thn-skeuwria-kata-ths#ixzz3o5e2zBEg

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s