Ποιος “ευρωπαϊκός νότος”; Στην Ελλάδα συντελείται Εθνοκτονία.

wpid-20140717110252

Ενα εκατομμύριο νέοι άνεργοι στην Ελλαδα του μνημονίου. Ενα εκατομμύριο άνεργοι και στην Ιταλία. Με μια μικρή διάφορα: Η Ιταλία εχει 61 εκατομμυρια κατοίκους. Έξι φορές παραπάνω απο την Ελλαδα.

Ο επόμενος κρετίνος λοιπόν που θα μιλήσει για “ευρωπαϊκο νότο”, ας διαβάσει τους αριθμούς. Πέντε εκατομμυρια θέσεις ανεργίας χωρίζουν την Ιταλία, απο το να γίνει Ελλαδα.


Ας μην αθωωνουμε λοιπόν τους εγκληματίες του μνημονίου βρίσκοντας δικαιολογίες στην απείρως ελαφρύτερη μιζέρια των άλλων. Εδώ συντελείται πλιάτσικο δια της εθνοκτονίας. Και η τιμωρία πρεπει να ειναι εφάμιλλη.
Ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας χάθηκαν σε έξι χρόνια στη γειτονική Ιταλία, σύμφωνα με στοιχεία του συνδικάτου Uil. Συγκεκριμένα, η ανεργία αναρριχήθηκε από το 6,7% το 2008 στο 12,3% το 2013, ενώ η ανεργία στους νέους εκτοξεύτηκε από το 21,3% στο 40%. Η έρευνα τονίζει ότι 3,1 εκατομμύρια Ιταλοί αναζητούν εργασία, αριθμός αυξημένος κατά 83,8% σε σχέση με το 2008. Τέλος, σημειώνει πως το 2013 σχεδόν ένας στους τρεις Ιταλούς από 16 έως 65 ετών βρέθηκε σε κατάσταση εργασιακής ανασφάλειας.

 

http://olympia.gr/2014/07/17/ποιος-ευρωπαϊκός-νοτος-στην-ελλαδα-σ/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ:

 Γενοκτονία

ICC Appeals

Με πλαστά χαρτιά μας κατέστρεψαν ο Σημίτης, ο Γιωργάκης και οι ξένοι

Γιατί τους αφήνετε και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι;

Ο Σημίτης, μέσα σε ένα βράδυ… τριπλασίασε όλες τις τιμές! Οι ξένοι ό,τι είχαν για τα σκουπίδια μας, το κουβάλησαν εδώ και το χρυσοπληρώσαμε. Και ο Γιωργάκης φούσκωσε το έλλειμμα επίτηδες για να μας φέρει το ΔΝΤ και την τρόικα για να μας καταληστέψουν οι ξένοι… Μετά το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνουν οι εισαγγελείς είναι να… συλλάβουν τον Σημίτη που δεν είναι βουλευτής και να ζητήσουν από την Βουλή άδεια για να ασκηθεί κακουργηματική δίωξη σε βάρος του Γιωργάκη. Και οι δύο αυτοί φωστήρες είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του τόπου που σίγουρα θα έγινε κατόπιν εντολών.

Στη Δικαιοσύνη πρέπει να λογοδοτήσουν οι συμμορίες του Κ. Σημίτη και του Γ. Παπανδρέου για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του λαού και της χώρας. ( η συνέχεια εδώ ) 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s