Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

header

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Φίλες και φίλοι,

Σας καλούμε σε ενημερωτική αγωνιστική συγκέντρωση για την προάσπιση του Συντάγματός μας, της ακεραιότητας, της ανεξαρτησίας της χώρας και όλων των Ελλήνων.

ΤΕΤΑΡΤΗ 30η ΙΟΥΛΙΟΥ 2014
Ώρα προσέλευσης 18:30 – Ώρα έναρξης 19:00
Στην αίθουσα επί της οδού Σκουζέ αριθμό 4 στον 4ο όροφο
[Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης μεταξύ οδού Αιόλου και Καλαμίδα]

Θέμα: «Η μάχη των Ελλήνων για την διαγραφή των κατοχικών φόρων που επεβλήθησαν από το 2010-2014»

[Θα προταθούν συγκεκριμένες νομικές θέσεις πληρωμής μόνο των νόμιμων φόρων και θα ακολουθήσει συζήτηση επ’ αυτών]

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Οδυσσέας Τηλιγάδας – Στέργιος Σμυρλής – Κωνσταντίνος Γκέκας

————-

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της 25ης Ιουλίου 2014.
Αθήνα 25η Ιουλίου 2014

.
Ενημερώνουμε τον Ελληνικό Λαό μέσω των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης, που ισχυρίζονται ότι ασκούν αντικειμενική δημοσιογραφία, μέσω των Δημοσιογράφων που σέβονται το λειτούργημά τους και μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης για τα ΔΥΟ (2) ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αφορούν τους απανταχού Έλληνες και άπτονται της εθνικής και οικονομικής ανεξαρτησίας της χώρας:

1. Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», σύμφωνα με το άρθρο 58 του Συντάγματος, την 27η Ιουνίου 2014 κατέθεσε ένσταση στο, υπό του άρθρου 100 του Συντάγματος θεσπισθέν, ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ [Α.Ε.Δ], κατά του κύρους των Ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014 και για πλήθος συντελεσθέντων παραβιάσεων του Συντάγματος και των νόμων της χώρας από τα κυρίαρχα όργανα του κράτους { πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΥΡΙΖΑ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΚΚΕ } καθώς παραβιάζουν κατ’ εξακολούθηση το άρθρο 29 του Συντάγματοςκατά το οποίο «Η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος…».

Αποτέλεσματης παραβατικής συμπεριφοράςτων ανωτέρω κομμάτων είναι η Βουλή των Ελλήνων {η Νομοθετική Εξουσία} να μην είναι νομίμως συγκροτημένη και να πάσχει νομικά η υπόσταση της Ελληνικής Πολιτείας και εξ’ αυτής της αιτίας δε και η Εκτελεστική Εξουσία {ο Πρόεδρος Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση}.

Παράλληλα λόγω της άσκησης της Εκτελεστικής Εξουσίας εκ των ποινικώς παραβατικώς κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ [ένεκα της με αριθμό Cs 402 Js 3943/09 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου του Μονάχου κατά του Μ. Χριστοφοράκου] η χώρα έχει καταστεί ΟΜΗΡΟΣ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ [της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ] και των ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ και διαπράττεται εις βάρος της χώρας και των Ελλήνων το, κατά τα άρθρα 134 και 135 του Ποινικού Κώδικα, έγκλημα της εσχάτης προδοσίας.

Η ένσταση θα δικασθεί την Τετάρτη 12η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας [Πανεπιστημίου 47-Αρσάκειο Μέγαρο].

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», μετά το ΠΛΗΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» μεταξύ άλλων, στο ΑΙΤΗΤΙΚΟ της καλεί το Α.Ε.Δ να προκηρύξει ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ώστε ο κατά το άρθρο 1 του Συντάγματος κυρίαρχος Ελληνικός Λαός να αποφανθεί επί των κάτωθι θεμάτων:

α. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5η Οκτωβρίου 2009 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

β. ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΣΟΔΑ, ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ (Αποζημιώσεις Α & Β Π.Π.- Επανορθώσεις – Κατοχικό Δάνειο – κλοπή χρυσού και αρχαιοτήτων) ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

γ. ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΘΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ «ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ» ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΓΕΝΕΩΝ.

δ. ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 59 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΥΠΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ «ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΙΑΣ» ΑΡΘΡΟ 13 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ε. ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ (200).

και όλα τα ανωτέρω για να χαράξει, το ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της χώρας, τις κατευθυντήριες αρχές επί των οποίων θα κινηθεί το Ελληνικό Κράτος και οι Έλληνες πολίτες κατά τον 21ο αιώνα.

2. Με ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΗΛΩΣΗ της η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», που επιδόθηκε την 15η Ιουλίου 2014 προς τους αρμόδιους κρατικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών [την Γενική Διευθύντρια Φορολογικής Διοίκησης και τον Διευθυντή Φορολογίας Εισοδήματος] τους ενημερώνει πως, λόγω του δοθέντος όρκου τους προς το Σύνταγμα, έχουν ΘΕΣΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΝΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, που από την 5η Οκτωβρίου 2009 έχει πάψει να έχει ελεύθερη βούληση και λειτουργεί ως όμηρος ξένης δύναμης. Για τον λόγο αυτό καλέσαμε τους ανωτέρω να ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Δ.Ο.Υ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΙS ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΝΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΤΗ 2010, 2011. 2012, 2013 και 2014 με βάση τον μέχρι την 5η Οκτωβρίου 2009 ισχύοντα υπ’ αριθμό 2238/1994 Φορολογικό Νόμο με τα αφορολόγητα όρια και τεκμήρια και να διαγράψουν, ως οφείλουν, τους παράνομους φόρους και τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί αδιακρίτως στους Έλληνες πολίτες.

Τέλος ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες να προσυπογράψουν την συνημμένη ΔΗΛΩΣΗ και ατομικά, χωρίς καμμία οικονομική τους υποχρέωση προς την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», και να μας τη στείλουνε με email, ούτως ώστε να θεμελιώσουν και νομικά το δικαίωμα της ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΩΝ των οικονομικών ετών 2010 -2014.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Οδυσσέας Τηλιγάδας – Στέργιος Σμυρλής – Κωνσταντίνος Γκέκας
Τηλ: 210 3250 220 – Κιν: 6944325056 – Κιν: 6937118822

Κατεβάστε τη Δήλωση για το Υπουργείο Οικονομικών.

Κατεβάστε όλο το κείμενο της Ένστασης κατά του κύρους των τελευταίων ευρωεκλογών και εναντίον των σφετεριστών του Συντάγματος.

Κατεβάστε το εξώδικο προς το Υπουργείο Οικονομικών.

πηγή:

http://www.patriotiki-enosi.gr/oxi_sto_mnimonio/draseis/enstasi-enantion-ton-sfeteriston-tou-sintagmatos-ke-ton-evroeklogon/

5 comments on “Πατριωτική Ένωση-Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 1. Για την 30 Ιουλίου 2014 υπάρχει και άλλη πρόσκληση / κάλεσμα. Αφορά την εκδίκαση αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΟΑΕΕ. Δείτε το σχετικό κάλεσμα στα σχόλια της ανάρτησης “Δηλώστε συμμετοχή στην συλλογική αγωγή κατά του ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥΥ και ενδεικτικά 5 Νοσοκομείων” εδώ https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/07/23/δηλώστε-συμμετοχή-στην-συλλογική-αγω/#more-15361

 2. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
  «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

  ΔΗΛΩΣΗ

  ΠΡΟΣ:

  1. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Κάρολο Παπούλια (Αρ. Πρωτ: 5/12-5-2014)
  2. Τον Πρωθυπουργό της χώρας κύριο Αντώνιο Σαμαρά (Αρ. Πρωτ: 2979/12-5-2014)
  3. Τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο
  4. Τον πρόεδρο της Βουλής
  5. Όλα τα πολιτικά κόμματα

  
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
  
1. Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
 2. Τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
 3. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης

  ***************

  .
  Αξιότιμοι κύριοι,

  Κατόπιν της υπ’ αριθμόν 66/2014 αποφάσεως του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου και την επίσημη ανακήρυξη του συνδυασμού μας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ«ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ως νομίμου συνασπισμού πολιτικών κομμάτων και πολιτικών κινήσεων διά την συμμετοχή μας στις εκλογές της 25ης Μαΐου 2014 για το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο καθιστάμενοι πλέον ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΘΕΣΜΟΣ,

  ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

  
Ότι, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ άμεσα, στην πράξη, τις διατάξεις του άρθρου 120 του Συντάγματος και ξεκινάμε ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ για την ανατροπή του καθεστώτος της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ που έχετε επιβάλει στη χώρα μας από την 13η Αυγούστου 2009 μετά την δημοσίευση της αποφάσεως του Ειρηνοδικείου του Μονάχου κατά Μιχαήλ Χριστοφοράκου [υπόθεση ΖΙΜΕΝΣ], όπου επιβεβαιώθηκε και δικαστικώς ότι ως κυρίαρχα όργανα του κράτους

  Α. ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑΤΕ

  Β. ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

  
Γ. ΤΕΛΕΣΑΤΕ, κατ’ εξακολούθηση, ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ της κατάχρησης εξουσίας και της απιστίας κατά την υπηρεσία, με αποτέλεσμα, ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ, να έχετε καταστεί ΟΜΗΡΟΙ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ [Γερμανία] και διεθνών τοκογλύφων ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ, ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, κατ’ εξακολούθηση ειδεχθή εγκλήματα κατά του ελληνικού Λαού [οικονομικά-κοινωνικά-πολιτικά αλλά και κατά της ζωής του μετά από τις 5.500 αυτοκτονίες Ελλήνων] και διατηρώντας στην αφάνεια άνω των 140 δικογραφιών που σας αφορούν εμποδίζετε παρανόμως την Δικαιοσύνη να ασκήσει το θεσμικό της ρόλο ως τρίτος πυλώνας εξουσίας.

  ΚΑΛΟΥΜΕ τον Ελληνικό Λαό σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ και ως πρώτο βήμα αντίστασης ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ να σταματήσει να πληρώνει τους άμεσους κεφαλικούς και τεκμαρτούς φόρους [χαράτσια, τέλη επιτηδεύματος, φορολογία εισοδήματος κ.λ.π.] που επιβάλλατε ως ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ με το νομικό πλαίσιο που παρανόμως θεσπίσατε κατά τα έτη 2010-2014 ως εκβιαζόμενο και να πληρώνει ο ελληνικός Λαός ΜΟΝΟΝ τους φόρους, που του αναλογούν και απορρέουν από τον νόμο 2238 όπως ίσχυε μέχρι το 2008, πριν δηλαδή την επιβολή του ανωτέρω καθεστώτος.

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ την ελληνική κυβέρνηση να μην τολμήσει να προβεί στην λήψη κατασταλτικών μέτρων ασκώντας πολίτικες διώξεις, να σταματήσει να δημεύει τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών διότι δεν νομιμοποιήστε να το διαπράττετε και ΚΑΛΟΥΜΕ τον ελληνικό Λαό να είναι έτοιμος να αντισταθεί με κάθε μέσο, όπως και το άρθρο 120 του Συντάγματος ορίζει.

  .
  ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ

  .
  Αρ. Πρωτ: 1535/12-5-2014

  Αθήνα 12 Μαΐου 2014

  η συνέχεια εδώ:

  https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/05/15/πατριωτικη-ενωση-ελ-λα-σ-κάλεσμα-σε/

 3. ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

  Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, αγαπητοί συνάδελφοι,

  Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ (ΕΛ.ΛΑ.Σ) κατεβαίνει στις εκλογές μετά από ώριμη σκέψη και με την πεποίθηση ότι η ενέργεια αυτή, αν και οικονομικά επώδυνη, είναι συνταγματικά αναγκαία για να συνεχίσει το κόμμα ανεμπόδιστο τον αντιμνημονιακό του αγώνα και όχι μόνο.

  Μία χώρα καταλαμβάνεται είτε με τη βία ή με την οικονομική καταστροφή. Στη περίπτωσή μας έχει συμβεί η οικονομική καταστροφή και ο πόλεμος είναι πολύ πιθανός.
  Συνεχίζουμε τον αγώνα έχοντας εργασθεί για τον σχηματισμό μιας Εθνικής Ομάδος προσωπικοτήτων, η οποία θα αναλάβει κατά τρόπο υπεύθυνο τον σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας.
  Παράλληλα έχει δημιουργηθεί μία κίνηση ΠΑΛΛΑΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΒΕΤΑΡΑΝΩΝ, η οποία πρόκειται να αναλάβει την εσωτερική ασφάλεια της Χώρας την ώρα της Κρίσεως.
  Από έρευνα την οποία κάναμε συζητώντας με Λαθρομετανάστες κατέστη φανερό ότι είναι πρόθυμοι να μας υπογράψουν Υπευθύνους Δηλώσεις με τις οποίες θα εξουσιοδοτήσουν ομάδα νομικών αφενός μεν να διεκδικήσει από τους κατακτητές τις περιουσίες τους, αφετέρου δε να καταγγείλουν τους υπευθύνους του ξεριζώματος και των δολοφονιών για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
  Αυτή τη στιγμή η Ελληνική δικαιοσύνη καταγγέλλεται στην Ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη για βαρείες παραλήψεις και άδικες αποφάσεις που επισύρουν σοβαρότατες ποινές.
  Δυστυχώς υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία, μαντρωμένοι στο παλαιό πολιτικό κατεστημένο, αδύναμοι να αντιληφθούν την παγίδα που έχει στηθεί.
  Σας καλούμε να επανδρώσετε τις γραμμές του κόμματος, σε όλες του τις διαστάσεις, ώστε να το βοηθήσετε στις περιφέρειες στις οποίες υπάρχουν υποψήφιοι μας.
  Ο αρχιτέκτων κύριος Μακρίδης Ιωάννης ορίζεται υπεύθυνος του Κόμματος για θέματα Πολιτισμού –Παιδείας τηλ6936528528

  ΜΘΠΧ

  Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛ.ΛΑ.Σ
  Στέργιος Σμυρλής

  ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ
  ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ
  ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

  Αντίσταση, αλληλεγγύη και ανατροπή με την
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
  «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

  Αθήνα 9η Σεπτεμβρίου 2015

  ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

  Πατριώτισσες και πατριώτες, νέοι και νέες,

  Δύο είναι οι κυρίαρχες πολιτικές αντιλήψεις που συγκρούονται ιδεολογικά σε αυτές τις εκλογές:
  1ον Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, που εκπορεύεται από τα κόμματα του καθεστώτος της μεταπολίτευσης και
  2ον Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», που τοποθετεί την χώρα πάνω από τις ξένες δυνάμεις και εκπροσωπείται από το ενωτικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιό μας.

  Σήμερα είναι γνωστό, ότι σύσσωμο το καθεστώς Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ και Αριστεράς που ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας την 23η Ιουλίου 1974 μαζί με το στρατιωτικό καθεστώς συνέβαλε στην διχοτόμηση της Κύπρου μας [23-7 έως 16 8-1974] και με τον ενδοτισμό του κατάφερε μέσα σε 41 χρόνια:

  α] Να καταντήσει την Ελλάδα χωρίς εθνική ανεξαρτησία, υπόδουλη της Οικονομικής Ξενοκρατίας, όμηρο ξένων δυνάμεων και διεθνών τοκογλύφων.
  β] Να καταληστέψει τον Δημόσιο πλούτο με σωρεία οικονομικών σκανδάλων.
  γ] Να σφετερισθεί το Σύνταγμα του 1975, διά σωρείας ποινικών πράξεων [π.χ αμετάκλητη καταδικαστική ποινική απόφαση του Ειρηνοδικείου Μονάχου Cs 402 Js 3943/09: υπόθεση Ζήμενς-Χριστοφοράκου για δωροδοκία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ], με την ανοχή και την συνενοχή της Δικαιοσύνης.
  δ] Να υπογράψει τρία [3] Μνημόνια Οικονομικής και Εθνικής υποτέλειας.
  ε] Να δημιουργήσει εστίες αμφισβήτησης και διεκδίκησης της εδαφικής μας ακεραιότητας.
  στ] Με την φράση του πρωθυπουργού: «συνθηκολογήσαμε και οι δανειστές μας πέτυχαν μία πύρρεια νίκη» η ανεπάγγελτη συντεχνία των πολιτικών ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ την κατά της χώρας προδοσία της.

  Νέοι και νέες,

  Σήμερα διεξάγεται ο «νύν υπέρ πάντων αγών» για την σωτηρία όλων μας. Η Ελλάδα μας είναι ένα θησαυροφυλάκιο ανεκτίμητης αξίας ιδεών αλλά και τριάντα τρισεκατομμυρίων ευρώ σε φυσικούς, ενεργειακούς και ορυκτούς πόρους. Αυτή είναι η βασική αιτία των δεινών, γιατί όλες οι μεγάλες δυνάμεις και οι πετρελαϊκές εταιρίες θέλουν να αρπάξουν τον φυσικό μας πλούτο σε βάρος της δικής σας γενιάς. Γι’ αυτό δημιούργησαν την τεχνητή οικονομική κρίση, γι’ αυτό σας διώχνουν στο εξωτερικό, γι’ αυτό προσπαθούν μέσω των τραπεζών να κλέψουν τις πατρογονικές εστίες των γονιών σας, για να μην επιστρέψετε ποτέ, γι’ αυτό προσπαθούν να αλλοιώσουν την εθνική κοινωνική σύνθεση και γέμισαν την Ελλάδα λαθρομετανάστες. Για να αλλάξει αυτή η τραγική κατάσταση, πρέπει να πολεμήσετε και εσείς μαζί μας. Εμείς οι γονείς και οι παππούδες σας που πιστεύουμε στην συνέχεια των γενεών, ως κυρίαρχος Λαός, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ την υποταγή στην Νέα Τάξη Πραγμάτων δίνουμε αυτόν τον ιερό αγώνα, γιατί έχουμε ηθική υποχρέωση έναντι της γενιάς σας.

  ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ τύπου Ποτάμι, Λεβέντη κ.λ.π διότι δεν έχουν την ηθική δύναμη να συγκρουστούν με τον επερχόμενο εχθρό και να εκπροσωπήσουν την χώρα.
  ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, τηρώντας πιστά την διάταξη του άρθρου 120 του Συντάγματος, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ και γι’ αυτό απαιτούνται ΑΞΙΟΙ ΣΥΝ-ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ με ήθος, ισχυρή Πολιτική Βούληση, ανιδιοτέλεια, αγωνιστικότητα και διάθεση για εθελοντική προσφορά. Γι’ αυτό μιλώντας την γλώσσα της αλήθειας και της ευθύνης λέμε και πράττουμε τα εξής: 1ον Για να μην υπάρχουν μνημόνια ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ την νομικά ανυπόστατη και αντισυνταγματική ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ του Μαΐου 2010, τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των και ΕΓΓΡΑΦΟΥΜΕ στα ΕΣΟΔΑ του κράτους τις άνευ των μέχρι σήμερα τόκων ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΥΨΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ [171] ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ από τους Αο και Βο παγκόσμιους πολέμους βάσει των διεθνών συνθηκών.

  2ον ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ με την πλήρη διαγραφή των χρεών του Λαού εκ των κατοχικών φόρων 2010-2015 τα χρέη δε από αθέμιτες συμπεριφορές θα απαιτηθούν εξ ολοκλήρου.

  3ον Για να σώσουμε τα σπίτια μας ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ και ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ για να καταστεί το ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ των ΤΡΑΠΕΖΩΝ. Προβαίνουμε σε ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ καταργώντας όλες τις τοκογλυφικές συμβάσεις που υπάρχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ την κατάσχεση και την εκποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Δανειοληπτών στους κερδοσκόπους.

  4ον Για να μην μας κλέψουν τον ορυκτό μας πλούτο [30 τρις ευρώ] ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ που θα περιλαμβάνει ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ της χώρας και σε κάθε Έλληνα θα αντιστοιχούν δύο μετοχές επικαρπίας των οποίων θα απολαμβάνει τα κέρδη. ΚΑΤΑΡΓΟΥΜE όλα τα παρασιτικώς λειτουργούντα Ν.Π.Δ.Δ. και τα μετατρέπουμε σε Ν.Π.Ι.Δ. με τις έναντι του Κράτους προβλεπόμενες νομικές και φορολογικές υποχρεώσεις.

  5ον Για να υπάρξει ανάπτυξη και για να μηδενιστεί η ανεργία ΕΚΔΙΔΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ με βάση την Αριστοτελική Αρχή «Χωρίς ΜΕΤΡΟ δεν υπάρχει ΙΣΟΤΗΤΑ, χωρίς ΙΣΟΤΗΤΑ δεν υπάρχει ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ και χωρίς ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ δεν υπάρχει ΚΟΙΝΩΝΙΑ», που θα στηρίζεται σε μια φυσική σταθερή συναλλαγματική και πραγματική αξία ίση με την ώρα εργασίας, ικανό να ανταγωνιστεί το συγκυκλοφορούν ευρώ και να αντιμετωπίσει την κερδοσκοπική τακτική των τοκογλύφων δανειστών.

  6ον Για να μην υπάρχει ακρίβεια, θεσπίζουμε ΕΝΙΑΙΟ ΦΠΑ 5% σε όλα τα προϊόντα πλην των υπηρεσιών και ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ την διοικητική υποδομή του κράτους παραγωγικώς με έμφαση στους κλάδους παιδείας, πολιτισμού, έρευνας, τεχνολογίας, ενέργειας, άμυνας και αγροτοβιομηχανικής ανάπτυξης.

  7ον Για να μην χάσουμε την χώρα μας ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ όλους τους νόμους της Νέας Τάξης [τεμένους, ιθαγένειας, ανοίγματος επαγγελμάτων κ.λ.π] για να σταματήσει η εθνοκτόνος παράνομη μετανάστευση.
  8ον Για να υπάρξει Δικαιοσύνη ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την εμπέδωση ισονομίας με το ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΛΟΥ της ΚΥΠΡΟΥ και την άμεση εκδίκαση των εγκλημάτων, που περιγράφονται στις εκατό πενήντα έξ [156] δικογραφίες κατά του πολιτικού συστήματος, που λιμνάζουν στα υπόγεια της Βουλής.

  9ον ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΥΜΕ το κύρος και ανασυγκροτούμε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ένοπλων Δυνάμεων με την κατάρτιση των αξιωματικών επί θεμάτων διεθνούς πολιτικής, με τον εκσυγχρονισμό της Παλλαϊκής Άμυνας και την αξιοποίηση του σώματος των Βετεράνων, ώστε να διασφαλισθεί η συλλογική ελευθερία της κοινωνίας και η εδαφική ακεραιότητα της Χώρας. Δυνατή Ελλάς ή καθόλου Ελλάς!!!
  Ελληνίδες, Έλληνες, καμία διαίρεση των Ελλήνων σε κόμματα και φατρίες δεν χωράει πιά. Το Ελληνικό Έθνος μας ενώνει όλους. Σε μιά Ελλάδα που αναζητά το βηματισμό της μέσα στο χάος που δημιούργησε η μνημονιακή περίοδος ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που πιστεύουμε στα ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ του μεγάλου, του ωραίου και του αληθινού, ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΕΔΡΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ Ο.Η.Ε [υπέρ των Λαών –Εθνών και όχι των πολυεθνικών] και σε συνεργασία με την Κύπρο μας οικοδομούμε το όραμά μας αξιοποιώντας τον τεράστιο ενεργειακό και φυσικό μας πλούτο, ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ Α.Ο.Ζ ΤΩΝ 800.000 χλμ2 επεκτείνοντας, ως κυρίαρχο κράτος, τα εθνικά μας όρια στα 12 μίλια βάσει των διεθνών κανονισμών και του Δικαίου της Θάλασσας για μια Ελλάδα ανεξάρτητη οικονομικά, κυρίαρχη εδαφικά, μεγάλη και ισχυρή.

  Ελληνίδα, Έλληνα που ενστερνίζεσαι το πλαίσιο αρχών μας έχεις Ηθικό Χρέος να αγωνίζεσαι για το ιδανικό της Ελευθερίας. Άν έχεις όραμα και ακέραια ιδανικά για την Ελλάδα ως παιδεία Έθνους-Πατρίδας, τότε αξίζει να μην χαθεί η ψήφος σου. Δώσε μας την δύναμη να γίνουμε το ανάχωμα του Εθνικού μας ακρωτηριασμού και να δώσουμε τη χαμένη ελπίδα στους Έλληνες. Δώσε την ψήφο σου σε μιά ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

  Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
  Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220 http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr
  ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

  Αϋφαντής Γεώργιος Ξανθόπουλος Παναγιώτης Οδυσσέας Τηλιγάδας
  ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙOΣΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
  «Ε.ΛΑ.Σ»begin_of_the_skype_highlighting 

  Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
  Στέργιος Σμυρλής
  Κωνσταντίνος Γκέκας
  ΠΑΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ begin_of_the_skype_highlighting

  ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ

  http://webtv.ert.gr/ekloges-sep-2015/16sep2015-diakanaliki-sinentefxi-tipou-tou-kommatos-patriotiki-enosi-el-la-s/

  • ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ

   ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»

   ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ
   ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ
   ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

   Α΄ ΑΘΗΝΩΝ
   • ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του Ανδρέου
   • ΜΗΤΣΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ του Γεωργίου
   • ΣΜΙΤΖ ΙΩΑΝΝΑ του Βασιλείου

   Β΄ΑΘΗΝΩΝ
   • ΤΑΜΗΛΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ του Αλεξάνδρου
   • ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Νικολάου
   • ΣΜΥΡΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του Σταύρου
   • ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ του Γεωργίου

   ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ [ΥΠΟΛΟΙΠΟ]
   • ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του Λαζάρου
   • ΒΑΡΒΕΡΗ ΠΟΛΥΞΕΝΗ του Ευαγγέλου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
   • ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του Μιχαήλ

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
   • ΜΑΚΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Γεωργίου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
   • ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ
   • ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ του Ηλία

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
   • ΒΑΓΙΑ-ΒΑΓΙΑΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του Αναστασίου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
   • ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ του Βασιλείου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
   • ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ του Δημητρίου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
   • ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Γεωργίου
   Β΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
   • ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Γεωργίου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
   • ΣΠΥΡΟΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Αλεξάνδρου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
   • ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
   • ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αντωνίου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
   • ΑΛΕΥΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Γεωργίου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ
   • ΓΟΝΑΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Παναγιώτη

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
   • ΓΥΖΗ ΜΑΡΟΥΣΩ του Αναστασίου
   • ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
   • ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΗΘΙΟΥ
   • ΚΡΙΚΖΩΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του Περικλή

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
   • ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του Ηλία

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   • ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Εμμανουήλ

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β΄ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
   • ΝΙΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Νικολάου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
   • ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Σταύρου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
   • ΖΗΜΙΑΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευαγγέλου

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
   • ΑΒΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Εμμανουήλ

   ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
   • ΓΚΕΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Θωμά

 4. ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» για το αύριο της Ελλάδας!!!

  http://webtv.ert.gr/ekloges-sep-2015/16sep2015-diakanaliki-sinentefxi-tipou-tou-kommatos-patriotiki-enosi-el-la-s/

  Αθήνα 19η Σεπτεμβρίου 2015

  Πατριώτισσες, πατριώτες, νέες και νέοι,

  Μοιραίοι ελληνόφωνοι εθελογενίτσαροι γονάτισαν το φωτοβόλο Έθνος των Ελλήνων, το κατέστρεψαν, το δυσφήμισαν, το εξαθλίωσαν, το ταπείνωσαν και το οδηγούν σε γενοκτονία. Έκλεψαν το χαμόγελο του Έλληνα ανθρώπου, έκλεψαν την γή των πατέρων μας και προσπαθούν να διαγράψουν την ζωή μας, αλλά ποιά είναι η Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες;

  Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου!!! Στην κρίσιμη ιστορική στιγμή που η πατρίδα μας βάλλεται από παντού επιβάλλεται η ηθική και πολιτική αντίσταση. Καλείται ο καθ’ ένας από εμάς να αγωνισθεί για να ανακτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία, την αξιοπρέπειά μας και το κύρος του Έθνους των Ελλήνων.
  Εμείς τολμήσαμε και κατερχόμεθα στον στίβο μαχόμενοι «ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ» υπέρ των ιερών και οσίων της πατρίδας μας με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», που τοποθετεί την χώρα πάνω από τις ξένες δυνάμεις και εκπροσωπείται από το ενωτικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιό μας.

  ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ
  Καλούμε όλες τις δυνάμεις του Ελληνισμού σε συστράτευση που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. Εμπιστευθείτε μας και αγωνισθείτε μαζί μας. Δώστε μας την δύναμη να γίνουμε το ανάχωμα του Εθνικού μας ακρωτηριασμού υποσχόμενοι προς την Πατρίδα και προς όλους εσάς ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας υπέρ του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού, υπό την ιερά παρότρυνση: «ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!»

  Καλούμε τον ελληνισμό να ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ γιά να διαφυλάξουμε ό,τι μας έχει απομείνει. Αυτό αποτελεί ύψιστο χρέος μας προς τις επόμενες γενιές….
  Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ!!! Ή εμείς ή αυτοί!!!
  ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

  Αϋφαντής Γεώργιος Ξανθόπουλος Παναγιώτης Οδυσσέας Τηλιγάδας
  ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
  «Ε.ΛΑ.Σ»begin_of_the_skype_highlighting
  Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
  Στέργιος Σμυρλής Κωνσταντίνος Γκέκας
  ΠΑΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ begin_of_the_skype_highlighting

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.