INKA-ΕΜΦΙΑ Εφιάλτης Εντολή! Κατεδαφίστε τα ακίνητα χωρίς εισόδημα

INKA_GEN_OMOSP_KAT_ELLADAS_18.7.07

INKA ΔΤ 522 /11.09.2014

Μια ακόμα διαδικασία πολιτικής και κοινωνικής τρέλας.
Και ΕΜΦΙΑ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΡΑ.

  Στην απίστευτα μεγάλη σειρά αναδιάρθρωσης της Ελλάδας μέσω της πολιτικής τρέλας των δήθεν εκλεγμένων από εμάς και όχι από τους Βιτεμβέργιους και τα ΜΜΕ τους, ακούστηκε επί τέλους και η αρμόζουσα φράση μας λένε, και μάλιστα από γυναίκα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και όχι από την άλλη συμπολίτευση ούτε από την αντιπολίτευση, μισθοδοτούμενο θεατή στο Κοινοβούλιο του παραλόγου και των δεκάδων μηνύσεων για εσχάτη προδοσία. http://tinyurl.com/pbdf8u4

Σύμφωνα με βουλευτές που ήταν παρόντες, το μόνο που πρόλαβε να ψελλίσει ο σύμβουλος ήταν «γιατί φωνάζετε;» για να έρθει η «έκρηξη» από την κ. Καραμανλή: «Να πάτε στον Χαρδούβελη και να του πείτε να πάει να γα…».

  Για την αντιπολίτευση μας καταγγέλλουν τα μέλη μας, ότι δεν έκοψε τις φλέβες της, ούτε παραιτήθηκε ομοθυμαδόν, για να διακόψει την πολιτική τρέλα και τον βασανισμό των Ελλήνων, ενώ εκλέχτηκαν και πληρώνονται για αυτό, όπως πιστεύουν οι πολίτες.
  Για αυτό, το τι δουλειά έχει να πληρώνεται η αντιπολίτευση, αφού έργο δεν έχει, παρά φαίνεται, πως είναι, για να περιμένει να σαπίσει η ανενόχλητη κυβέρνηση και να αναλάβει αυτή με τους ίδιους όρους του ανενόχλητου στην δική της περίοδο που θα κυβερνά.
  Ο Πούτιν είπε ότι: Η Ελλάδα έχει Συστημικό Πρόβλημα. Μμμμμμμμ …..
  Ας αφήσουμε τον Πούτιν και ας μας απαντηθεί το ερώτημα των μελλών μας : το τι δουλειά έχει να πληρώνεται η αντιπολίτευση, αφού έργο δεν έχει, παρά φαίνεται πως είναι για να περιμένει να σαπίσει η ανενόχλητη κυβέρνηση και να αναλάβει αυτή με τους ίδιους όρους του ανενόχλητου στην δική της περίοδο που θα κυβερνά.

  Μας εξηγούν τα μέλη μας ότι, ο μη εργαζόμενος δεν μπορεί να πληρώνεται.
  Πιστεύουν ότι εκεί στη Βουλή, η κυβέρνηση παράγει έργο εναντίον των Ελλήνων, αυτό που βλέπουμε με μορφή καθημερινών φοροκαταιγίδων κόψιμο μισθών και μετά κατασχέσεων, νόμων που πάσχουν άφθα και ανακαλούνται σβουριχτά, κάθε μέρα, και η αντιπολίτευση βγάζει πύρινους λόγους και ερωτήσεις και επερωτήσεις που καλύπτουν το ωράριο απασχόλησης των υπαλλήλων της Βουλής και ένα έτοιμο τζάμπα κατακλυσμό ειδήσεων των ΜΜΕ.

Και ο καιρός περνά καλά για τους 300.
Σε αυτό, στην εντολή – ανάθεση των πολιτών προς την αντιπολίτευση, να εμποδίζει και να διορθώνει την κυβέρνηση, ποιο δημοσιονομικό ρόλο – έργο ρωτούν, αναθέτει ο κανονισμός της Βουλής, για να μπορεί να πληρώνεται η αντιπολίτευση για αυτό το έργο.
  Αυτό μας ρωτούν.
Αλλά υπνούνται μακάρια οι Νομικοί & Πολιτικοί Επιστήμονες Δημοσιολόγοι αντί να τοποθετηθούν.
  Κάτι φαίνεται μας λένε πως λείπει από το, σύστημα διοίκησης χώρας σαν μαγαζί, που λειτουργεί στην Ελλάδα.
Φαίνεται μας λένε πως, διά της ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ του Χ. Τρικούπη, με στόχο την διοικητική πολιτική σταθερότητα ενάντια στους βασιλείς τότε, παρασχέθηκε με απαγόρευση ενόχλησης, στο πλειοψηφούν κόμμα, ως ιδιωτικής χρήσης η χώρα μέχρι τις επόμενες εκλογές.
  Ωσάν μαγαζί δηλαδή σε ένα μαγαζάτορα για 4 χρόνια και, μετά, αν δεν τα πήγε καλά, σε έναν επόμενο μαγαζάτορα και άλλον, χωρίς να δοθεί στους πολίτες αποζημίωση από τον προηγούμενο.
  Μαγαζί δηλαδή του πρωθυπουργού που βγάζει το πλειοψηφούν κόμμα, τραπεζοκαθίσματα δηλαδή που κάθε φορά αλλάζει θέση, στους νόμους στις διοικήσεις στις αρμοδιότητες στις υπηρεσίες, ώστε, μέχρι να τα μάθουν οι πολίτες και να προσαρμοστούν, να έρθει ό άλλος να τα αναποδογυρίσει και να ψάχνουν οι πολίτες πάλι να προσαρμοστούν, μέχρι να τα αναποδογυρίσει ο επόμενος.
  Αυτό όμως μοιάζει με τον όρο Συστημικό Πρόβλημα.

Για ορθολογική τακτοποίηση και κλείδωμα του Συστήματος Διαχείρισης της Ελλάδας, δεν μίλησε ούτε έκοψε τις φλέβες της καμία αντιπολίτευση και απλά φαίνεται σύμπραξη και συναίνεση στην διατήρηση αυτής της πηγαίας ανωμαλίας. 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.