ΠΩΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ BY ISLAM ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

τζαμι-ισλαμ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης – Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Νέας Τάξης είναι το ανακάτωμα λαών και θρησκειών με συνέπεια τον καλύτερο έλεγχο τους υπό το πρόσχημα της θρησκευτικής «ελευθερίας» και της «αντιρατσιστικής» ιδεολογίας. Έτσι, διάφορες εθνοφυλετικές και θρησκευτικές ομάδες ανακατεύονται με γηγενείς κατοίκους νοθεύοντας την παραδοσιακή εθνοθρησκευτική τους υπόσταση, απομυθοποιώντας και τελικά εξαλείφοντας το παραδοσιακό ιστορικό τους υπόβαθρο. Παράλληλα η προώθηση «χρυσών» ιδεοληψιών περί ανθρωπίνων «δικαιωμάτων» και η ψήφιση «αντιρατσιστικών» νομοσχεδίων, εξουδετερώνουν κάθε πιθανότητα αντίδρασης σε όλη αυτή την εκστρατεία πολτοποίησης λαών και θρησκειών.

Οι αμερικανικές στρατιωτικές επεμβάσεις μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ στο Αφγανιστάν, Σομαλία, Ιράκ, και αλλού, είχαν σαν κύριο σκοπό όχι την τιμωρία των εξτρεμιστών ισλαμιστών, (άλλωστε made by USA), ή την υποταγή των χωρών αυτών στο αμερικανικό «άρμα», αλλά την δημιουργία χάους με συνέπεια εκατομμύρια μουσουλμάνων κατοίκων των χωρών αυτών να εξωθούνται προς την δύση. Τα αλλεπάλληλα κύματα λαθρομεταναστών άρχισαν να εισβάλουν με κάθε μέσο στην Ευρώπη με πρώτο σταθμό και με καλύτερο υποδοχέα, με την συνδρομή και κάποιων εγχώριων μειοδοτικών κυβερνήσεων, την χώρα μας. Στη συνέχεια η μεγάλη άπατη της «αραβικής άνοιξης» συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το πάζλ της επιχείρησης ισλαμικής προώθησης, πάλι με κύριο στόχο την χώρα μας που βρίσκεται ακριβώς στον είσοδο όλου αυτού του κόσμου που ασταμάτητα εισβάλει από τα ανατολικά και τα νότια προς τα δυτικά και βόρεια.

Έχουμε γράψει σε πολλά παλαιοτέρα άρθρα μας τον ρολό που παίζει η Τουρκία με την γνωστή τουρκική μαφία και με τις συνεργαζόμενες τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στην μεγάλη αυτή και πολύ καλά οργανωμένη προώθηση μουσουλμάνων προς την Ελλάδα.

Όμως στο μεγάλο αυτό «έργο» εκτός από τους Τούρκους σημαντικό ρόλο στην προώθηση και υλοποίηση του έπαιξαν και οι διάφορες μειοδοτικές, (αν όχι προδοτικές), ελληνικές κυβερνήσεις. Οι κυβερνήσεις αυτές, που μόνο ελληνόφρονες δεν ήταν, εκείνο που πρώτιστα υπηρετούσαν ήταν τα ξένα νεοταξικά σχέδια για την πολτοποίηση της χώρας.

Θα θυμάστε εκείνο το περίφημο σλόγκαν της εποχής του κ. Σημίτη, που καλούσε τον Χασάν και τους μουσουλμάνους της ανατολής να έρθουν να εργαστούν στην Ελλάδα.

«Λουκούμι» στα χέρια αδίστακτων επιχειρηματιών που αποκτούσαν φτηνά εργατικά χέρια ξεσχίζοντας τα βασικά εργατικά δικαιώματα των γηγενών. Η κατάσταση αυτή όμως έπρεπε να πλαισιωθεί και με το ανάλογο ιδεολογικό πλαίσιο για να κατοχυρωθεί και να γίνει αποδεκτή και αρεστή σε μεγάλο μέρος του ανύποπτου λαού. Έτσι αναπτύχτηκε από τις αρχές της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα και ενώ το κύμα του μουσουλμανικού εξτρεμισμού άρχισε να ακουμπά και την χώρα μας, τα «αντιρατσιστικά» ιδεολογικά ευρήματα και οι διάφορες «όμορφες» θεωρίες περί προάσπισης των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και άλλα συναφή.

Όλα αυτά εξυπηρετούσαν με τον καλύτερο τρόπο την ριζική αλλοίωση της δομής του ελληνικού πληθυσμού και την αποχαύνωση του έτσι ώστε όταν αργότερα θα έρχονταν τα εθνοκτόνα μνημόνια το κακό θα είχε γίνει και θα ήταν ανίκανος να προβάλει ουσιαστική αντίδραση. Η ταυτότητα των Ορθόδοξων Ελλήνων θα είχε γίνει κουρελόχαρτο στον βωμό της «δημοκρατίας» και της «προόδου» της αδίστακτης και δολοφονικής Νέας Τάξης με την ανοχή, αν όχι και συνδρομή, ακόμα και της εκκλησιαστικής του ηγεσίας.

Και πάλι εδώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τον ρόλο της γειτονικής και «συμμαχικής» μας Τουρκίας. Από την δεκαετία του ενενήντα η μουσουλμανική παρουσία στην Ελλάδα, made by Turkey, άρχισε να επεκτείνεται εκτός από την δ. Θράκη και στα Δωδεκάνησα. Εκεί ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά μουσουλμανική μειονότητα που αναζητά την επανασύνδεση της με την «μητέρα πατρίδα», Τουρκία.

Στη συνέχεια όμως αρχίζει η πραγματική επιχείρηση. Η ίδρυση μουσουλμανικών ενώσεων στην ελληνική πρωτεύουσα με την άμεση στήριξη της ομόδοξης Τουρκίας, ήταν η πρώτη μεγάλη πράξη στο «έργο». Σήμερα κανείς δεν μας λέει επίσημα πόσοι είναι πραγματικά οι μουσουλμάνοι στην χώρα μας, πόσο οργανωμένοι είναι και κυρίως, το πόσο επηρεάζονται από τις εξτρεμιστικές τζιχαντιστικές απόψεις, (με βασικό σπόνσορα την Τουρκία του Ερντογάν), που άρχισαν να εξαπλώνονται σαν χείμαρρος από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Η «πυριτιδαποθήκη» είχε οικοδομηθεί και ο ορθόδοξος ελληνισμός κάθονταν πλέον πάνω σε ένα εκρηκτικό έδαφος που ανά πάσα στιγμή, σαν πέμπτη φάλαγγα, μπορεί να ανάψει καίγοντας το ίδιο μας το σπίτι. Η Νέα Τάξη με την συνδρομή διαφόρων αφελών, ή σκόπιμα κινούμενων τουρκολαγνικά και ισλαμολαγνικά δημοσίων παραγόντων, (κλασικό παράδειγμα η κίνηση ίδρυσης τμήματος ισλαμικών σπουδών στην Θεσσαλονίκη, μια κίνηση όχι τυχαία και στην δεδομένη συγκυρία που αγνοεί με εγκληματικό τρόπο το πολιτικό υπόβαθρο αυτής της σημερινής κατάστασης ), είχε επιτύχει σε μεγάλο βαθμό το σχέδιο της. Η μειοδοσία είχε αποδώσει το έργο της.

Το θέμα είναι τεράστιο και μέσα σε λίγες γραμμές ίσως δεν είναι δυνατόν να δώσει κάνεις ολόκληρη την εικόνα. Το γεγονός όμως είναι πως διακόσια χρόνια μετά την αποτίναξη της αιματοβαμμένης οθωμανικής κατοχής και έναν αιώνα σχεδόν μετά την φρικτή γενοκτονία του ελληνισμού της Ανατολής, η χώρα μας βρίσκεται ξανά εμπρός στο μαύρο φάσμα του Ισλάμ, ενός Ισλάμ, που σήμερα είναι από τα πιο αδίστακτα και εγκληματικά όπως το βλέπουμε καθημερινά στις ίδιες τις μουσουλμανικές χώρες. Αν δεν αφυπνιστούμε και αν δεν σταματήσουμε τους αφελείς, (;;;), ή σκόπιμα κινούμενους ισλαμολάγνους, τότε θα είναι πολύ αργά και αν η θρησκευτική ηγεσία δεν ξεσηκωθεί, τότε οι μιναρέδες και τα ουρλιαχτά των χοτζάδων θα γίνουν η φυσική κατάληξη μιας «αντιρατσιστικής» Ελλάδας ηλιθίων και χωρίς καμία ταυτότητα κατοίκων, που θα χειροκροτούν αυτοκτονικά το νέο μεγάλο τέμενος της Αθήνας! «Οι τρούλοι των τζαμιών θα γίνουν οι ασπίδες μας και οι μιναρέδες οι λόγχες μας»!!! Τάδε έφη, Ταΐπ Ερντογάν!

Αλλίμονό σου Ελλάδα!

Αφιερώνεται στους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες αυτής της χώρας.

 

http://www.votegreece.gr/archives/43707

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Νίκος Χειλαδάκης γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ και παρακολούθησε μαθήματα τουρκολογίας στο Παρίσι. Πέραν των δεκάδων άρθρων που έχει γράψει σε εφημερίδες και περιοδικά (Έθνος, Αγγελιοφόρος, Μακεδονία, Θεσσαλονίκη, Στρατηγική, Άβατον) και τη συνεργασία του με ειδησιογραφικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε θέματα σχετικά με τα ελληνοτουρκικά, έχει συγγράψει αρκετές μελέτες. Έχει εκδώσει τα βιβλία: “Η εμφάνιση των Τούρκων: μια απάντηση στον Τουργκούτ Οζάλ”, “Φάκελος Οτσαλάν και Τουρκία: ένας πονηρός διπλωμάτης”, “Μυστική Τουρκία”.

http://www.perizitito.gr/persons.php?personid=49229&xid=466ed76b13f0097635e422af873d7d3e

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Το ΠΑΣΟΚ υπέρ του “ανθρώπινου δικαιώματος” στον Ισλαμιστικό ολοκληρωτισμό

«Αλήθειες» και «μύθοι» για την μετανάστευση στην Ελλάδα

Λαθρομετανάστευση και στοχοποίηση της Ελλάδος για εθνική αποδόμηση

Toύρκος δουλέμπορος: “Η τουρκική ακτοφυλακή μας στήριζε!” Κυνική ομολογία

Περί ελληνοποιήσεων παρανομίας

Η μεταναστευτική πολιτική ως όπλο κατά των Ελλήνων

Radical Islam Passing through Greece (video)

2009 DESTABILIZATION THROUGH ILLEGAL IMMIGRATION IN GREECE

2009 Πώς η Ελλάδα μετατρέπεται σε μουσουλμανική χώρα

NEW SCANDAL – Papandreou’s Open Door Tactics To Illegal Immigrants Exposed

 

Advertisements

3 comments on “ΠΩΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ BY ISLAM ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

 1. Παρακαλώ να ανακαλέσετε την διαπίστευσή μου στο υπουργείο σας!

  Προς το
  Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου
  Υπ’ όψιν του Υπουργού κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
  Αρ. Πρωτοκ. 934/12.9.2014

  12 Σεπτεμβρίου 2014

  Ακατάλληλε και Επικίνδυνε Υπουργέ Ναυτιλίας και Αιγαίου,

  Κουράστηκα να βλέπω δεκάδες μηνύματα SMS, σταλμένα από το κινητό τηλέφωνο του Γραφείου Τύπου του Υπουργείου σας (693705…), που με ενημερώνουν ότι εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες εντοπίζονται καθημερινώς κοντά στη Λέσβο, στη Σάμο, στο Αγαθονήσι, στο Φαρμακονήσι, στις Οινούσσες, στη Χίο και αλλού και, αφού “διασωθούν”, μεταφέρονται ασφαλείς στα πλησιέστερα ελληνικά λιμάνια με πλωτά και εναέρια μέσα του Λιμενικού Σώματος!

  Η κάρτα διαπίστευσής μου στο Υπουργείο Ναυτιλίας είναι πια παρελθόν. Κουράστηκα να βλέπω πάνοπλους άνδρες του Λιμενικού Σώματος να ελέγχουν κάθε σπιθαμή των αυτοκινήτων στα λιμάνια της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας, για να εντοπίσουν τυχόν παράνομους μετανάστες, οι οποίοι επιθυμούν να φύγουν από τη χώρα, με το πρόσχημα ότι εφαρμόζονται οι όροι της Συνθήκης Σένγκεν! Η “φάμπρικα” της “διάσωσης” και “προώθησης” των παράνομων μεταναστών φαίνεται πως είναι εξόχως αποδοτική, τα νούμερα απίστευτα και ο κίνδυνος που υπάρχει για τη χώρα μας στο άμεσο μέλλον, εφιαλτικός. Το ισοζύγιο από την “εισαγωγή” παράνομων μεταναστών δεν ισοσκελίζεται, βλέπετε, με αντίστοιχη “εξαγωγή” τους. Κάθε άλλο μάλιστα. Ενώ η “εισαγωγή” επιτρέπεται – σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις “διευκολύνεται” – η “εξαγωγή” απαγορεύεται ρητώς, κατηγορηματικώς και δια ροπάλου! Ουαί και αλλοίμονο π.χ. εάν σκεφτεί κανείς να “περάσει” παράνομο μετανάστη στην Ιταλία (αφιλοκερδώς έστω) και συλληφθεί!

  Βλέπω τους παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες να κατακλύζουν τη χώρα και τρομάζω στην ιδέα ότι σε λίγο θα απαιτούν τζαμιά, εφαρμογή της Σαρίας και μουσουλμανοποίηση μιας παραδοσιακά Δημοκρατικής και Χριστιανικής χώρας όπως είναι η Ελλάδα. Τρομάζω στην ιδέα ότι σε λίγο η χώρα αυτή μπορεί να γίνει θέατρο τρομοκρατικών ενεργειών από φανατικούς τζιχαντιστές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευνουχισμένη και χειραγωγούμενη από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης ελληνική κοινωνία.

  Σας βλέπω να απαντάτε, όταν ερωτάσθε, ότι αυτό ορίζει η Συνθήκη Σένγκεν για την προστασία των συνόρων. Την προστασία ποίων συνόρων, όμως, δεν λέτε. Μάλλον για τα δικά τους σύνορα ενδιαφέρονται οι εκ δυσμών “εταίροι” μας. Έχουν καταλήξει, άλλωστε, στο ασφαλές συμπέρασμα ότι εάν συνεχιστεί η αύξηση του μουσουλμανικού πληθυσμού στις χώρες της δυτικής Ευρώπης, όπως στη Γαλλία επί παραδείγματι, οι χώρες αυτές σε διάστημα είκοσι το πολύ ετών θα είναι μουσουλμανικές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Για τη δική μας όμως χώρα αδιαφορούν. Αντ’ αυτού σας ακούμε να ζητάτε επιπλέον κονδύλια από την Ε.Ε. για την “εξυπηρέτηση” αυτού του μεταναστευτικού ρεύματος προς την Ελλάδα!

  Με δεδομένη την υπογεννητικότητα που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και τα δεκάδες παιδιά που φέρνουν στον κόσμο οι εξ ανατολών μετανάστες, τα οποία, ως γνωστόν, δεν προστίθενται στα τεκμήρια των σπιτιών και των αυτοκινήτων, όπως συμβαίνει με τα παιδιά των υπολοίπων ιθαγενών, με την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που τους παρέχεται, σε αντίθεση με τους γηγενείς οι οποίοι υποφέρουν από τα εξοντωτικά μέτρα που έχει πάρει γι’ αυτούς το Υπουργείο Υγείας, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς και να μαντεύσει ποιος θα είναι ο εθνικός χάρτης της χώρας μας σε λίγα χρόνια. Να μαντεύσει ποια θα είναι η τύχη των Ασφαλιστικών Ταμείων, ποια θα είναι η σύνθεση του πληθυσμού, πού θα πάει η εθνική συνοχή, πού θα καταλήξει η ελληνική γλώσσα και κουλτούρα, ποιες θα είναι οι συνέπειες από την απαίτηση ανέγερσης τζαμιών και τη βίαιη επιβολή της Σαρίας, την εφαρμογή της οποίας, οσονούπω, θα απαιτήσουν οι παράνομοι εξ ανατολών εισβολείς.

  Και ενώ σπεύδετε, με όλα τα πλωτά και εναέρια μέσα που διαθέτει το Υπουργείο σας, να “διασώσετε” και να μεταφέρετε στα λιμάνια των νησιών του ανατολικού Αιγαίου τους παράνομους μετανάστες, είστε φειδωλός στην άμεση αποστολή βοήθειας που χρειάζονται οι ασθενείς ή τραυματισμένοι ακρίτες των νησιών μας, με αποτέλεσμα να χάνονται ζωές και μέλη Ελλήνων πολιτών, όπως συνέβη με ένα κάτοικο της Κάσου, ο οποίος έχασε τελικώς το πόδι του επειδή δεν έσπευσε το ελικόπτερο να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο της Κρήτης, αφού κάποιοι ανεγκέφαλοι έκριναν ότι η κατάστασή του δεν ήταν σοβαρή!

  Χαίρεστε και αυτοδιαφημίζεστε σήμερα κ. Βαρβιτσιώτη για τις καθημερινές “επιτυχίες” των επιτελών και υφισταμένων σας, οι οποίοι διασώζουν και διευκολύνουν την αθρόα είσοδο παράνομων μεταναστών στη χώρα. Αδυνατείτε όμως να κάνετε την απλή σκέψη : πού θα οδηγήσει όλο αυτό; Αδυνατείτε – προφανώς δεν επιθυμείτε – να βρείτε τρόπους να σταματήσει αυτή η ανεξέλεγκτη και άκρως επικίνδυνη εισβολή. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν επιθυμείτε – ή δεν σας αφήνουν – να βάλετε το πρόβλημα στο τραπέζι των δυτικοευρωπαίων προϊσταμένων σας και να απαιτήσετε την επανεξέταση όσων (κακώς) έχουν συμφωνηθεί. Όταν τα πράγματα φθάσουν στο απροχώρητο και αναγκαστείτε να το κάνετε, θα είναι ίσως πολύ αργά. Θα είναι τότε που θα προσπαθείτε να κρυφτείτε από τις συνέπειες της καθυστερημένης εκδήλωσης οργής των Ελλήνων για τις λανθασμένες επιλογές τις δικές σας, αλλά και αυτών που υπηρετείτε.

  Δεν είμαι ρατσιστής, ούτε ξενόφοβος κ. Βαρβιτσιώτη. Λυπάμαι τους ανθρώπους που γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης αδίστακτων δουλεμπόρων και στοιβάζονται σαν τσουβάλια σε βάρκες και σαπιοκάραβα. Νοιάζομαι όμως και ανησυχώ, κυρίως, γι’ αυτή τη χώρα που έγινε κουρέλι στα χέρια ανιστόρητων, προδοτών και ηλιθίων. Νοιάζομαι για τα νέα παιδιά που μεταναστεύουν για να βρουν εργασία. Οργίζομαι που δεν κάνετε καμμία προσπάθεια να τους κρατήσετε στην Ελλάδα! Θλίβομαι για τους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας που αυτοκτονούν καθημερινώς. Λυπάμαι για μένα, που έμεινα άνεργος και χωρίς σύνταξη στα 60 μου, αν και αισθάνομαι υπερήφανος που αυτό ήταν το τίμημα της επιλογής μου να μη γίνω δημοσιογραφικό παπαγαλάκι των εργοδοτών σας μεγαλοεργολάβων εκδοτών και καναλαρχών.

  Στο κάτω κάτω δεν είναι υπεύθυνη η χώρα μου για την τύχη αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων που εγκατέλειψαν τις εστίες τους για να αναζητήσουν αλλού την τύχη τους. Δεν είναι υπεύθυνη η Ελλάδα για το χάος το οποίο κάποιοι δημιούργησαν στο Ιράκ, στο Πακιστάν, στην Παλαιστίνη, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη ή στη Συρία. Αυτοί που οδήγησαν αυτούς τους ανθρώπους στη φυγή της απελπισίας και της απόγνωσης, ας φροντίσουν τώρα να τους “διασώσουν”, να τους δώσουν δουλειά και να τους περιθάλψουν στη δική τους πατρίδα, η οποία είναι υπεύθυνη γι’ αυτή την παγκόσμια τραγωδία…

  Ως εκ τούτου, επειδή δεν επιθυμώ, με τη σιωπή και την ανοχή μου, να νομιμοποιήσω την απαράδεκτη διευκόλυνση εισόδου χιλιάδων παράνομων μεταναστών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, από τα πλωτά και εναέρια σκάφη του Λιμενικού Σώματος, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της πατρίδας μας, παρακαλώ να με διαγράψετε από το αρχείο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων του Υπουργείου σας. Για τον σκοπό αυτό σας παραδίδω σήμερα την κάρτα διαπίστευσής μου.

  Σας αφιερώνω το βίντεο που ακολουθεί. Είναι η εμπνευσμένη προσπάθεια μιας παρέας Βρετανών, όπως αυτοί βλέπουν την εισβολή των μουσουλμάνων μεταναστών στη χώρα τους. Μακάρι να σας προβληματίσει (αν και δεν το πιστεύω).

  Ιωσήφ Ι. Παπαδόπουλος
  Ελεύθερος Δημοσιογράφος

  Υ.Γ. Το υστερόγραφο που ακολουθεί προήλθε μετά από μια σύντομη συζήτηση που είχα με τον “παράξενο” και “διαστροφικό” αναγνώστη μου, και αφού η επιστολή μου είχε ήδη παραδοθεί στο Υπουργείο. Λυπάμαι που δεν εστάθη δυνατόν, εκ των πραγμάτων, να το συμπεριλάβω σ’ αυτήν.

  Τόσο λοιπόν ο “διαστροφικός” και “παράξενος” αναγνώστης μου, όσο και εγώ προσωπικώς, πιστεύουμε ότι η επιστολή μου δεν θα φθάσει ποτέ στα χέρια του ίδιου του υπουργού καθώς, κατά την συνήθη και προσφιλή μέθοδο, οι υφιστάμενοί του θα θελήσουν να τον “προστατεύσουν” από τους”κακούς” πολίτες.

  Σε κάθε περίπτωση, εάν ο κ. υπουργός διαβάσει την επιστολή μου και θεωρήσει ότι είναι υβριστική και υποτιμητική για το πρόσωπό του και τον θεσμό που εκπροσωπεί, τον παρακαλώ, και τον προκαλώ συγχρόνως, να μου υποβάλλει μήνυση. Θέλω όμως να γνωρίζει ότι σ’ αυτήν την περίπτωση θα ζητήσω άρση της βουλευτικής του ασυλίας, καθώς θα του υποβάλλω κι’ εγώ μήνυση για ψευδή καταμήνυση και εσχάτη προδοσία. Η αλλοίωση της ταυτότητας του ελληνικού έθνους και οι προφανείς περιπέτειες στις οποίες εμπλέκει με τις επιλογές του (ελεύθερη είσοδος παράνομων μεταναστών, υπογραφή μνημονίων κ.λπ.) την πατρίδα αυτή και τον λαό της, ο κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τι άλλο μπορεί να είναι;

  http://www.ribandsea.com/main/index.php/waves/1596-parakalo-na-anakalesete-tin-diapistefsi-mou-sto-ypourgeio-sas

 2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το Υπουργείο Εσωτερικών μεθοδεύει την αντικατάσταση του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους!

  Διαβάσαμε το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015» και φρίξαμε! Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί:

  «Η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού. Tο εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση!!!» (σελ.8)

  Και όμως δεν πρόκειται για κάποια καλοστημένη φάρσα, ούτε για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Καλά διαβάσατε. Την ώρα που το κράτος καταργεί τις φοροαπαλλαγές και αυξάνει συνεχώς τη φορολογία, καθιστώντας απαγορευτικό πλέον για τον Έλληνα να μπορέσει να μεγαλώσει ακόμα και ένα παιδί, το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται πως βρήκε τη λύση. Και αντί αυτή να αφορά, όπως θα περίμενε κάθε λογικός και εχέφρων άνθρωπος, ελαφρύνσεις στους Έλληνες για να κάνουν περισσότερα παιδιά και να αποφευχθεί η γήρανση του πληθυσμού, αντίθετα ως μόνη διέξοδος για το «εθνικό συμφέρον» προτάσσονται οι περισσότεροι… λαθρομετανάστες!

  Αναρωτιόμαστε στο pentapostagma.gr ποιο «μεγάλο μυαλό» είναι ο εμπνευστής αυτού του «μεγαλόπνοου» σχεδίου, το οποίο εφαρμόζεται καιρό τώρα στη χώρα μας μεθοδικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και βέβαια χωρίς να μπορεί κανείς πλέον να διαμαρτυρηθεί για να μη χαρακτηριστεί, σύμφωνα με το νέο αντιρατσιστικό νόμο, «ρατσιστής»…

  Διαβάζουμε ακόμη: «Η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών πάντα μέσω των νομίμων οδών» (σελ 7 και 8), η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή)». (σελ.6)

  Εμείς αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι κάποιοι εργάζονται συστηματικά για τον αφελληνισμό της χώρας μας. Για ποιο λόγο και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν, μάλλον θα είναι πολύ αργά πια όταν πια το μάθουμε. Μιλάμε, όμως, πλέον καθαρά για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους!!! Όσο για τις «νόμιμες οδούς» είναι ένα θέμα που σηκώνει πολύ μεγάλη συζήτηση… Κάτι πραγματικά σάπιο συμβαίνει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας!

  http://www.pentapostagma.gr/2014/09/αποκαλυψη-σοκ-το-υπουργείο-εσωτερικώ.html#.VBs98UtU_GV

 3. Για ανθρωπιστικούς λόγους τον αφήσαμε και μένει..ε κάπου στην Ομόνοια στον αριθμό..εντάξει μωρέ..και ΤΚ ..άστα να παν στον διάβολο!…..

  Την επόμενη φορά που το σύστημα σου ζητήσει στοιχεία διαμονής…να τους πεις …κάπου στην Ελλάδα ! Τι είναι αυτά ρε…Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ;..Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος με αυτήτην..διεύθυνση είσαι σίγουρος οτι δεν θα παρανομήσει;

  http://www.spirospero.gr/index.php/ksexorizei/142141-gia-anthropistikoys-logous-ton-afisame-kai-menei-e-kapou-stin-omonoia-ston-arithmo-entaksei-more-kai-tk-asta-na-pan-ston-diavolo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s