Βουλευτής των 4.471 ψήφων και νομοταγής πολίτης ο νέος υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας

mega_LARGE_t_53761_1310677_type12250

Από megatv.com: “Ο Νίκος Δένδιας θα είναι ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο με την μετακίνηση να προκαλεί και την έλευση του Κώστα Σκρέκα στην ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

Συνεργάτες του πρωθυπουργού ανέφεραν ότι το προφίλ του κ. Δένδια έχει κύρος, εμπειρία και μπορεί να εκπροσωπήσει τη χώρα επάξια στο εξωτερικό. Για τον Κώστα Σκρέκα οι ίδιοι συνεργάτες έλεγαν ότι μέτρησε στην κρίση του πρωθυπουργού το γεγονός ότι είναι άνθρωπος της αγοράς.

Μετά τη συνάντησή του με τον Ευ. Μεϊμαράκη μπροστά στις κάμερες, τα συναισθήματά του είναι ανάμεικτα καθώς για πολλά χρόνια υπηρέτησε τον κοινοβουλευτισμό ενώ όπως είπε και από τη νέα του θέση θα υπηρετεί την πατρίδα.”

Και επειδή γίνεται αναφορά στην κοινοβουλευτική του θητεία θα ήθελα να σας θυμίσω ότι έγινε αντιπρόσωπος του Έθνους (βουλευτής) με … 4.471 ψήφους. Θα ήθελα επίσης να σας θυμίσω ότι ως υπουργός Δημόσιας Τάξης έχει μηνυθεί από τον Γιώργο Καρατζαφέρη για πολιτική παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης και από τον Δημήτρη Αντωνίου για έσχατη προδοσία λόγω κατάλυσης της διάκρισης των εξουσιών (ΠΚ 134 Αε), για Κατάχρηση Εξουσίας (ΠΚ 239), και για Άσκηση Βασανιστηρίων (κατά των προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ) (ΠΚ 137Α-Γ). Δείτε την μήνυση κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Για την ίδια υπόθεση κατέθεσαν μηνυτήριες αναφορές και δικηγόροι  Θεσσαλονίκης, αλλά και η Δημιουργία Ξανά.

Ως συνήθως όμως, οι εναντίον του καταγγελίες δεν εξετάστηκαν από την δικαιοσύνη, και έτσι, μπορεί ανενόχλητος να αναλάβει όποια θέση κλειδί θέλει. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σύμβουλος του Δένδια διώκεται για απάτη σε βάρος της Ε.Ε. και του ελληνικού Δημοσίου

Ο Δένδιας Και Οι Σχέσεις Του Με Την Οικογένεια Ρότσιλντ – Φώτο του υπουργού δίπλα στον Ρότσιλντ

2 comments on “Βουλευτής των 4.471 ψήφων και νομοταγής πολίτης ο νέος υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας

 1. Ο κ. Σκρέκας, 41 ετών, είναι γιος του παλαιού βουλευτή Τρικάλων κ. Θέοδωρου Σκρέκα και έγινε για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές το 2012 ( 9.413 ψήφους τον Μάιο, μετά μηδέν όπως όλοι οι άλλοι)

 2. «WHO THE FUCK IS SKREKAS?»

  ράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος

  Τον τίτλο του σημερινού άρθρου δεν τον σκέφτηκα μόνος μου. Είναι η ερώτηση που δέχθηκα τηλεφωνικά αργά το βράδυ της Παρασκευής, από τακτικό συνομιλητή μου στην Ουάσινγκτον, ο οποίος παρακολουθεί τα ελληνικά τεκταινόμενα για επαγγελματικούς λόγους. Και η αλήθεια είναι πως δεν είχα απάντηση.

  Αν υποθέσουμε πως το κρισιμότερο ζητούμενο σήμερα για τη χώρα είναι η ανάπτυξη κι αν υποθέσουμε επίσης πως το Υπουργείο Ανάπτυξης θα πρέπει φυσιολογικά να είναι το «στρατηγείο» για να κερδηθεί αυτή η μάχη, τότε μάλλον πρέπει να περάσει κανείς τις «Πύλες του Ανεξήγητου» για να μπει στο μυαλό του Σαμαρά και να αιτιολογήσει την επιλογή του εκ Τρικάλων ορμώμενου και παντελώς άγνωστου Κώστα Σκρέκα για τη θέση του Υπουργού.

  Τι είδε ο πρωθυπουργός στον Κώστα Σκρέκα που δεν βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι; Μήπως το γεγονός ότι κληρονόμησε τη βουλευτική έδρα από τον πατέρα του Θεόδωρο Σκρέκα; Ή μήπως επειδή δραστηριοποιείται, όπως μαθαίνω, στο χονδρεμπόριο κολάν και καλσόν;

  Η τοποθέτηση Σκρέκα είναι διεκπαιρεωτική και βραχύβια, γεγονός που δηλώνει πως η παρούσα κυβέρνηση θα μας αποχαιρετίσει συντόμως. Άντε το πολύ πολύ να περιμένουν μέχρι να έρθουν τα i-phone 6 που παρήγγειλε ο Βενιζέλος «από το υστέρημα του ελληνικού λαού».

  Επίσης, η αγορά βλέπει πως ο Δένδιας, ο οποίος είναι Υπουργός «ειδικών αποστολών» (βλέπε «Χρυσή Αυγή», «κόκκινα δάνεια») “φυγαδεύτηκε” στο Άμυνας καθότι θα μετακινηθεί προς τα εκεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης το επόμενο διάστημα. Το σκηνικό της έντασης στην Κυπριακή ΑΟΖ και η πιθανή κλιμάκωσή της, ενδεχομένως να αποτελέσει και το φόντο στο οποίο θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές.

  ΥΓ1: Ο Αβραμόπουλος για να πάει στις Βρυξέλλες να αναλάβει τα καθήκοντα του Επιτρόπου, πέταξε μέσω Κωνσταντινούπολης! Μου θυμίζει τον Μπίλ Κλίντον (αν και κατά τα λοιπά δεν έχει καμία σχέση η πολιτική στόφα του ενός με του άλλου) ο οποίος μέχρι και την τελευταία ώρα «έκλεβε» λεπτά δημοσιότητας πριν παραδώσει στον Τζωρτζ Μπους. Τώρα αν ο Αβραμόπουλος μετέφερε κάποιο μήνυμα της ελληνικής κυβέρνησης στον Ερντογάν ή αν συναντήθηκε μόνο και μόνο για να φάνε ψαράκι και «να θυμηθούν τα παλιά», δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι πως δεν έχει αντιληφθεί ακόμη τον ρόλο του Επιτρόπου. Μήτσο τα’ παμε αυτά… Με Αριστείδη, δεν πας στις Βρυξέλλες!

  ΥΓ2: Μεγάλη κινητικότητα από το πρωί στο Πεντάγωνο. Όχι μην πάει ο νους σας στην πολεμική εμπλοκή. Προς το παρόν φτάνουν κατά δεκάδες οι συνεργάτες του Δένδια που ψάχνουν υπολογιστή και γραφείο.

  http://www.rizopoulospost.com/who-the-fuck-is-skrekas/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=daily-newsletter

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.