ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Απόπειρα εξαγοράς βουλευτών και άλλα ωραία πράγματα

Π. Καμμένος: Προσπάθησαν με 3.000.000 να εξαγοράσουν βουλευτή μου

Καταγγελία Ξουλίδου για απόπειρα χρηματισμού της για να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας 

Όπως ξέρετε, εχθές το βραδύ η κ Ξουλίδου κατήγγειλε δημόσια την απόπειρα εξαγοράς της, λίγες μόλις μέρες πριν διεξάχθηκε προανάκριση για καταγγελίες εξαγοράς ψήφων για την εκλογή του πρόεδρου της δημοκρατίας αλλά η δικογραφία μπήκε στο αρχείο και παλιότερα, έγιναν και άλλες παρόμοιες καταγγελίες που όμως δεν εξετάστηκαν ποτέ (ενδεικτικά: Καταγγελία Τριανταφυλλόπουλου: 200 βουλευτές μισθοδοτούμενοι από το μεγαλύτερο επιχειρηματία της χώρας ( βίντεο)Μαρινάκης προς Ν.Χατζηνικολάου: “Στρίμωξε τη Ντόρα. Ζητάει πολλά” ). Μετά τις χθεσινές καταγγελίες η προαναφερόμενη δικογραφία βγήκε από το αρχείο, αλλά που θα πάει ;;; Θα μπει πάλι εκεί ή θα πάει στην ίδια την βουλή για να αποφασίσει αυτή περί της τιμιότητας των μελών της ! 

Όλα αυτά βέβαια μπορούν να συμβούν μόνο όταν το πολίτευμα δεν λειτουργεί και ισχύει είτε οι καταγγελίες είναι πραγματικές είτε ψεύτικες. 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ….

– Όταν το πολίτευμα δεν λειτουργεί, οι κάτοχοι υψηλού δημοσίου αξιώματος ( βουλευτής = αντιπρόσωπος του έθνους και του λαού) ασκεί και ιδιωτικό επάγγελμα, ελέγχεται από το ΣΔΟΕ και μετά παραπονιέται γι΄αυτο!Στην προκειμένη έχουμε α) την δήλωση Καμμένου ότι «γίνεται προσπάθεια επηρεασμού βουλευτών για την προεδρική εκλογή με πολλά μέσα. Γίνετε με την εμπλοκή επιχειρηματιών γίνετε με την εμπλοκή του ΣΔΟΕ . Δεν έχουμε μόνο εξαγορές έχουμε εκβιασμούς, έχουμε χρήση του κράτους» β) την δήλωση της δικηγόρου Μαρίνα Χρυσοβελώνη, κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ομάδας ΑΝΕΛ η οποία είπε ότι ελέγχθηκε από την ΣΔΟΕ. Έχουμε όμως τον εθνικό τηλεπωλητή και πληθώρα άλλων δικηγόρων όπως η κ Κωνσταντοπούλου λχ, οι οποίοι στρογγυλεύουν συστηματικά το γενναιόδωρο εισόδημα που εμείς τους παρέχουμε για να ασχοληθούν με τις δικές μας υποθέσεις, με εισοδήματα από άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος όπου φροντίζουν τις δικές τους υποθέσεις ή υποθέσεις τρίτων .

– Όταν το πολίτευμα δεν λειτουργεί, κάποια άτομα μπορούν να γίνουν ανεξάρτητοι αντιπρόσωποι του ελληνικού έθνους χωρίς το 3% των ψήφων της επικρατείας (185.000 περίπου) όπως ο κοινός θνητός, αλλά όταν το κάνουν, όταν ανεξαρτητοποιούνται δηλαδή, τα πρώην αφεντικά τους που τους έκαναν βουλευτές παραπονιούνται. Ποιοι είναι αυτοί οι επίλεκτοι;; Επειδή εξ ορισμού οι βουλευτές είναι ανεξάρτητοι, και οι 300 της βουλής  μπορούν αύριο το πρωί να δηλώσουν ανεξάρτητοι, πράγμα που σημαίνει ότι χωρίς το 3% των ψήφων μπορεί να γίνει ανεξάρτητος βουλευτής, όποιος έχει την εύνοια ενός αρχηγού ώστε να μπει σε “καλό” ψηφοδέλτιο και την απαραίτητη στήριξη του για να “εκλέγει”. Στην προκειμένη περίπτωση ο παραπονεμένος είναι ο Π. Καμμένος που πράγματι “έχασε” τους περισσότερους ” βουλευτές του” αλλά δεν είναι ο μόνος.    

Τι να κάνουμε ;;; Αυτά έχει ο διορισμός των βουλευτών κύριοι ! 

Δείτε τι λέει ο νόμος:

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 26 /2012 -Κωδικοποίηση σ’ ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών

Άρθρο 99
Συμμετοχή στην κατανομή εδρών – Καθορισμός των εδρών κάθε εκλογικού σχηματισμού στην επικράτεια
1. Στην κατανομή των εδρών … συμμετέχουν οι συνδυασμοί .. , καθώς και οι μεμονωμένοι (ανεξάρτητοι) υποψήφιοι που συγκεντρώνουν στην επικράτεια ποσοστό εγκύρων ψηφοδελτίων τουλάχιστον ίσο με το τρία τοις εκατό (3%) του συνόλου των εγκύρων ψηφοδελτίων που έλαβαν στην επικράτεια όλοι οι εκλογικοί σχηματισμοί.

Και τώρα δείτε πόσοι “ανεξάρτητοι” βουλευτές υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ελληνική βουλή και με πόσους ψήφους λένε ότι έχουν “εκλεγεί” :

Λυκούδης Διονυσίου Σπυρίδων ( άνευ ψήφων, ως “εκλεγμένος” βουλευτής επικρατείας της ΔΗΜΑΡ”)

Πολύδωρας Γεωργίου Βύρων 15.918

Ψαριανός Νικολάου Γρηγόριος 17.029

Οικονόμου Αθανασίου Βασίλειος 4.481

Μάρκου Δημοσθένη Αικατερίνη 2.863

Μπούκουρας Νικολάου Ευστάθιος 5.198

Αλεξόπουλος Δημητρίου Χρυσοβαλάντης 4.179

Κασαπίδης Δημοσθένη Γεώργιος 10.237

Μακρή Κωνσταντίνου Ραχήλ 2.415

Μουτσινάς Ιωάννη Παρίσης (Πάρις) 1.439

Κουράκος Θωμά Ιωάννης 8.945

Τζάκρη Εμμανουήλ Θεοδώρα 8.516

Μπόλαρης Ηλία Μάρκος 9.781

Τατσόπουλος Ευαγγέλου Πέτρος – Γεώργιος 17.687

Ανδρουλάκης Γρηγορίου Δημήτριος (Μίμης) 18.882

Καπερνάρος Ηλία Βασίλειος 23.415

Βουδούρης Γεωργίου Οδυσσεύς – Νίκος 6.285

Νταβρής Χαραλάμπους Γεώργιος 2.844

Αηδόνης Ευαγγέλου Χρήστος 4.399

Ιατρίδη Ιωάννη Τσαμπίκα (Μίκα) 12.514

Γιοβανόπουλος Γεωργίου Κωνσταντίνος 3.731

Γιαταγάνα Θεοδώρου Χρυσούλα – Μαρία 7.367

Παραστατίδης Σωκράτη Θεόδωρος 3.919 

Αν λάβουμε υπόψιν όμως το γεγονός ότι ο κάθε ψηφοφόρος είχε την δυνατότητα να δείξει την προτίμηση του  έως και σε 4 υποψήφιους, πάει να πει ότι οι προαναφερόμενοι ενδέχεται να μοιράσαν τους ψήφους τους με άλλους 2 ή και 3 βουλευτές και ότι οι σταυροί προτίμησης του καθενός ήταν πολύ λιγότεροι Δείτε λεπτομέρειες ΕΔΩ

Μπορούν βέβαια οι βουλευτές ΤΟΥΣ (διορισμένοι ως υποψήφιοι από αυτούς και ”εκλεγμένοι” με την βοήθεια τους) να πάρουν και νόμιμη μεταγραφή σε άλλη ομάδα εάν το επιθυμούν και έτσι δεν καταλαβαίνω γιατί κλαίγονται που κάποιοι προσφέρουν καλά ποσά για μια καλή μεταγραφή ! Στην προκειμένη περίπτωση η κυρία Ξουλίδου αρνήθηκε, αλλά κάποιοι άλλοι την έκαναν με ψηλά πηδηματάκια προ πολλού.


ΣΧΕΤΙΚΑ:

Ανήθικος πόλεμος εις βάρος των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμένου

Η υπόθεση του κ. Καρατζαφέρη, δίνει την εντύπωση του «ή συμβιβάζεσαι ή σε εξοντώνουμε».

Υπόθεση «χρηματισμός Μιχελάκη»: γύρος δεύτερος

ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Η πραξικοπηματική βουλή έδωσε παράταση στον εαυτό της!

Το πολίτευμα λειτουργεί με εγκληματική οργάνωση στη βουλή ;;; ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΚΕΙ;;

Νέα κόμματα

Καταγγελία στον ΑΠ: Εγκληματική οργάνωση λειτουργεί στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ

Νικ. Νικολόπουλος προς Υπ. Δικαιοσύνης για μη λήψη ενεργειών Δικαστικών Αρχών (λέει για την ασυλία των βουλευτών Δείτε εδώ και για την ασυλία των υπουργών )

Όταν η δημοκρατία δε λειτουργεί η δικαιοσύνη και οι πολίτες έχουν υποχρέωση να την αποκαταστήσουν.  Θεωρητικά πάντα, γιατί στην πραγματικότητα όταν δεν λειτουργεί η δημοκρατία δεν λειτουργεί ούτε η δικαιοσύνη και αν αυτό συμβεί για πολύ καιρό, όπως στην περίπτωση μας “καλή ώρα”, οι πολίτες δεν έχουν ιδέα πια τι είναι η δημοκρατία και έτσι δεν μπορούν να την αποκαταστήσουν….

Έκτακτη είδηση: Ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση για τις ευρωεκλογές ! (έσχατη προδοσία)

Έχουμε βέβαια και τις μίζες αλλά αυτές δεν χωρούν σε μια ανάρτηση …. 

Advertisements

One comment on “ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Απόπειρα εξαγοράς βουλευτών και άλλα ωραία πράγματα

 1. Νέα έρευνα για τον “κουμπαρά” μετά τις καταγγελίες Καμμένου–Ξουλίδου

  Την ανάσυρση από το αρχείο της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί μετά τις καταγγελίες για προσπάθεια χρηματισμού βουλευτών ώστε να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας προκαλούν οι χθεσινές δημόσιες αναφορές της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλας Ξουλίδου, πως της προτάθηκαν 2-3 εκατομμύρια από βουλευτή για να “αλλάξει στρατόπεδο”. Αυτό το ενεχόμενο ζητεί να εξεταστεί με παραγγελία της προς την Εισαγγελία Εφετών η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη. Τη δικογραφία είχε αρχειοθετήσει ο εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος που είχε εξετάσει σειρά μαρτύρων.

  Τις καταγγελίες έκανε αρχικά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στο SBC, όπου ανέφερε ότι «υπάρχει βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο οποίος μου ομολόγησε ότι του προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ, για να ψηφίσει από την άλλη πλευρά, για να φύγει από το κόμμα».

  «Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 2-3 μήνες.

  Τι επιβεβαίωσε

  Λίγο αργότερα η κυρία Ξουλίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου “Παρεμβάσεις” στο Blue Sky και κατήγγειλε ότι η ίδια έχει δεχθεί πιέσεις από “γαλάζια” στελέχη για να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

  “Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν όρια. Ξεκινάνε λέγοντας ότι ξέρουμε πολύ καλά την οικονομική σου κατάσταση και μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου και έχεις παιδιά κλπ.” τόνισε, σημειώνοντας ότι της πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσει για πρόεδρος. Συγκεκριμένα της είπε πως “κάποιοι δίνουν από 2 έως 3 εκατ. ευρώ”.

  Παράλληλα η κυρία Ξουλίδου αποκάλυψε ότι στέλεχος της ΝΔ της έγραψε σε email ότι ο κ. Μελάς χρηματίστηκε για την εκλογή του Προέδρου.

  Τα λεγόμενα της προκάλεσαν την παρέμβαση του Παναγιώτη Μελά ο οποίος έκανε λόγο για αισχρότητες και ψέματα. “Ή θα μου πει το όνομα η κυρία Ξουλίδου να του κάνω μήνυση ή θα κάνω μήνυση στην ίδια. Ποιος είναι αυτός που είπε αυτές τις κακοήθειες για μένα;” επισήμανε.

  Τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου επιβεβαίωσε εκ νέου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. “Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά”, κατήγγειλε ο κ. Καμμένος, αποκαλύπτοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα: “Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων”.

  “Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. Ο συγκεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας ότι “οφείλει η δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα”.

  “Πιστεύω ότι μπορούν να βγουν σοβαρά αποτελέσματα σε σχέση με το τι έχει συμβεί με την επίθεση που έχουν δεχτεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για να υπάρχουν αποστασίες και να βρεθεί ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών που θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας” σημείωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

  Η παραγγελία της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προς την Εισαγγελία Εφετών αναφέρει: “Με αφορμή καταγγελία της Βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) κ. Σ. ΞΟΥΛΙΔΟΥ, τις βραδυνές ώρες της 25ης Νοεμβρίου 2014 στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, περί απόπειρας δωροδοκίας της, την οποία (καταγγελία) επιβεβαίωσε τηλεφωνικά κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω εκπομπής και ο Αρχηγός του ανωτέρω κόμματος κ. Π. Καμμένος, παρακαλούμε, να εξετάσετε εάν συντρέχει περίπτωση ανάσυρσης εκ του αρχείου της δικογραφίας, που σχηματίσθηκε με την 4265/13-10-2014 παραγγελία μας και επανεξέτασης της υπόθεσης, κατ΄άρθρο 43 παρ. 5 Κ.Ποιν.Δ., ενημερώνοντάς μας σχετικά. Συνημμένα σας διαβιβάζουμε και σχετικά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου”.

  Πηγή:www.capital.gr

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.