Για τα πρακτικά: Θ.Πάγκαλος για Τσουκάτο και χρήματα από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS

Αυτά δήλωσε ο Θ. Πάγκαλος το 2009, την εποχή που το Ειρηνοδικείο του Μονάχου (Cs 402 Js 3943/09) τιμωρούσε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προκειμένου να παραληφθεί από το Ελληνικό Κράτος το Σύστημα Παρακολούθησης C4Ι για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας (το οποίο κόστισε εκατομμύρια αλλά ποτέ δεν λειτούργησε). Τις τελευταίες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας και η τότε κατάθεση ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ (Δείτε εδώ: ΕΤΣΙ «ΛΑΔΩΝΑΜΕ» ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο. 

Το συμπέρασμα μου ;;; Έχοντας υπόψη το γεγονός ότι η μίζα δεν είναι δωράκι γενεθλίων σε αγαπημένο πρόσωπο, αλλά κανονική πληρωμή για παροχή συγκεκριμένης υπηρεσίας, πάει να πει ότι εδώ και καιρό εντολοδόχοι και πραγματικοί εργοδότες της εκτελεστικής εξουσίας δεν είμαστε εμείς, και ότι τα μέλη της, δεν εργάζονται για τα εθνικά αλλά για κάποια ξένα συμφέροντα. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη της νομοθετικής εξουσίας βέβαια, καθώς από ότι φαίνεται, ο ένας χρεώνει με 7000 ευρώ την ερώτηση προς υπουργό (εδώ), ο άλλος ζητάει πολλά για να αλλάξει στρατόπεδο προεκλογικά (εδώ), 200 είναι μισθοδοτούμενοι από έναν και μόνο επιχειρηματία (εδώ) και όλοι μαζί εκτελούν τις εντολές των τραπεζιτών και των ξένων κυβερνητικών δανειστών.

Σας θυμίζω όμως και τις τελευταίες καταγγελίες οι οποίες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό το συμπέρασμα, καθώς σύμφωνα με αυτές, υπάρχει ταρίφα και για ψήφο και αλλαγή κοινοβουλευτικής ομάδας εν όψη σημαντικών ψηφοφοριών, όπως λχ. εκείνης για την εκλογή πρόεδρου της δημοκρατίας (εδώ). 

Το σκοτεινό δίκτυο της αποστασίας

d303716f8606ed361abcd440e7dc8d26_XL

Κατά τα άλλα βέβαια, τον Πρόεδρο τον επιλέγουμε εμείς διά των 300 αντιπροσώπων μας, τους οποίους πληρώνουμε για να νομοθετούν και να ελέγχουν τη κυβέρνηση για λογαριασμό μας, σύμφωνα πάντα με το σύνταγμα και τους νομούς που συμφωνούν με αυτό!

Να τι μας έταξε ο καθένας από αυτούς πριν αρχίσει να εισπράττει την πληρωμή μας:  

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ 

Τζίμης Πανούσης

“Δεν κυβερνά μόνο η συμπολίτευση. Κυβερνά και η αντιπολίτευση. Θα σου περιγράψω όλο το σκηνικό παραστατικά για να το καταλάβεις :

Γίνεται ένας βιασμός. Βιάζουν ένα αγοράκι 12 χρόνων. Το βιάζει ένας νεοδημοκράτης και ένας πασοκτζής. Ταυτόχρονα από δίπλα παρακολουθούν ένας κνίτης (ΚΚΕ), ένας συριζεος, ένας δημαρ και ένας καμένος Έλληνας οι οποίοι παρακολουθούν τον βιασμό και το παίζουνε. Δηλαδή συμμετέχουν αυνανιζόμενοι στο βιασμό και ταυτόχρονα καταγγέλλουν: απαράδεκτο που βιάζετε το παιδί κλπ Και όλοι αυτοί πληρώνονται. Πληρώνονται από τους γονείς του παιδιού που βιάζουνε. Από τους φόρους τους.”

Αν επιθυμείτε επιστημονικότερη διατύπωση, βρείτε τις δηλώσεις Κασημάτη. Τα ίδια λέει. 

Advertisements

5 comments on “Για τα πρακτικά: Θ.Πάγκαλος για Τσουκάτο και χρήματα από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS

 1. SIEMENS data from Munich General Prosecutor’s Office 2008 Top Secret

  by ANTI300

  http://eleytheriahthanatos.blogspot.gr/2012/07/bomba-siemens.html#.VIApnr5U9tp

 2. Δημ. Αντωνίου “Ιδού η λίστα Siemens από την Γερμανική Δικαιοσύνη” (κι όλα τα λοιπά δικαστικά έγγραφα, σε συνέχειες…)

  ΟΛΑ τα ονόματα, δικαστικά έγγραφα της Γερμανικής Δικαιοσύνης, απολογίες και καταθέσεις των αμετακλήτως καταδικασθέντων μεγαλοστελεχών της Siemens (Kutschnreuter, Siekaczek, Χριστοφοράκου κλπ), βρίσκονται και στα χέρια της ελληνικής βουλής, στον φάκελο της σχετικής εξεταστικής επιτροπής από την 26-10-2010!!

  Επιπλέον με το αρ.ΠΡΩΤ. 167/30-08-2012 της ελληνικής βουλής και το αρ.πρωτ. 402Js 51016/09/22-10-2012 του Εισαγγελέα του Μονάχου προς του υπογράφοντα (έχουν δημοσιευτεί πολλές φορές στο διαδίκτυο στο site μου και στον Στοχασμό-Πολιτική), επιβεβαιώνονται όλα τα παραπάνω και μάλιστα ο Εισαγγελέας του Μονάχου ρητά δηλώνει ότι τα παραπάνω έγγραφα της σχετικής δικογραφίας είναι νόμιμα προσβάσιμα και προς δημοσίευση από επαγγελματίες δημοσιογράφους…. έκτοτε αναζητώ ΜΑΤΑΙΩΣ έναν δημοσιογράφο να πάρουμε τα έγγραφα αυτά στην πλήρη μορφή των, αλλά…κούφιες ελπίδες.

  Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ:

  http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/07/siemens_11.html

 3. ΧΡ. ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΤΟΝ «ΕΔΩΣΕ» Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ. EΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΕ !


  Ζωή Κωνσταντοπούλου προς Χρ. Μαρκογιαννάκη: «Είσαι ο εισαγγελέας της Χούντας (1972-89), είσαι γελοίος, χουντικός, ελεεινός, επίορκος, λαμόγιο…», κάτι ήξερε αυτή…

  H Εξεταστική επιτροπή της Βουλής, βασιζόμενη στις καταθέσεις των Χριστοφοράκου, Μ.Kutschenreuter, Siekaczek κ.α. στην Γερμανική Δικαιοσύνη, στην οποία καταδικάστηκαν αμετάκλητα για δωροδοκίες ξένων αξιωματούχων για λογαριασμό της Siemens, άνοιξαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς, μεταξύ άλλων, και το Χρήστου Μαρκογιαννάκη, τ. εισαγγελέα, τ. υπουργού, βουλευτού Χανίων της ΝΔ και νυν Προέδρου ! της προανακριτικής επιτροπής για την Λίστα Lagarde !
  Αν και στο φάκελο της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens υπάρχουν τα αποτελέσματα του ανοίγματος των λογαριασμών των εμπλεκομένων στην υπόθεση, δεν τα αποκαλύπτει ρητά στο πόρισμά της!. Κι όχι μόνο η προηγούμενη Επιτροπή του 2010 (βλ. ανάρτησή μου με τα ονόματά των), αλλά ούτε και η νυν, στην οποία συμμετέχει η Κωνσταντοπούλου, Κοντονής (Σύριζα).
  Σίγουρα, εμείς καταλαβαίνουμε το τι έδειξε το άνοιγμα των λογαριασμών των εμπλεκομένων και δεν χρειαζόμαστε την αναλυτική των έκθεση, το μεγάλο όμως θέμα είναι η απόκρυψη των στοιχείων αυτών από τον ελληνικό λαό απ` αυτούς που εξ καθήκοντος οφείλουν να τον ενημερώσουν (βουλευτές και δημ/φοι) για το ποινικό ποιόν αυτών που τον κυβερνούν.
  Ιδού τα έγγραφα του Πορίσματος της Επιτροπής και τα αντίστοιχα έγγραφα της Γερμανικής Δικαιοσύνης που αναφέρονται ειδικά σχετικά με τον Χρ. Μαρκoγιαννάκη…σε άλλες αναρτήσεις μου θα αναφερθώ και σε άλλους παρελθόντες και εν ενεργεία πολιτικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση Siemens, πάντα σύμφωνα με τα παραπάνω έγγραφα.

  Έγγραφο του Γ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 21 του ν. 3023/2002 κ. Ευάγγελου Αργύρη, σε απάντηση των υπ’ αριθ. 160/14.7.2010, 172/20.7.2010, 174/22.7.2010, 176/29.7.2010 και 215/20.9.2010 εγγράφων της Επιτροπής, με το οποίο διαβιβάζονται τα πορίσματα των Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών για τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και των τραπεζικών λογαριασμών των κ.κ. Χρίστου Βερελή, Μιχαήλ Λιάπη….Γιάννου Παπαντωνίου και γνωστοποιείται ότι δεν κατέστη εφικτός ο έλεγχος για τον κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

  343/ 15.07.2010Επιστολή του βουλευτή και πρώην Υπουργού, κ.Χρήστου Μαρκογιαννάκη, σε απάντηση του υπ’ αριθ. 144/30.6.2010 εγγράφου της Επιτροπής.

  110/ 24.03.2010 Επιστο. Χρήστου Μαρκογιαννάκη λή του πρώην Υπουργού, κ.
  246/ 08.06.2010 Επιστολή του πρώην Υπουργού, κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη.

  Σελ. 133Παράλληλα διαβίβασε στην Επιτροπή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος έγγραφα που σχετίζονται με τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των Υπουργών και Υφυπουργών
  i. Γιάννου Παπαντωνίου
  ii. Χρήστου Μαρκογιαννάκη
  iii. Γιώργου Βουλγαράκη
  iv. Χρήστου Βερελή
  και εζήτησε να προβεί η αρχή στις δικές της ενέργειες με βάση τις εξουσίες και αρμοδιότητες που είχε.

  399/ 14.09.2010 Επιστολή του Γ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων και Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 21 Ν. 3023/2002, κ. Ευάγγελου Αργύρη, με την οποία γνωστοποιεί ότι δεν είναι εφικτή η διενέργεια περαιτέρω ελέγχου των περιουσιακών στοιχείων των κ.κ. Γεωργίου Αλογοσκούφη, Γεωργίου Βουλγαράκη και Χρήστου Μαρκογιαννάκη, καθόσον δεν προσκομίσθηκαν πρόσθετα στοιχεία από κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών των ιδίων και των μελών της οικογενείας τους.
  400/ 14.09.2010Επιστολή του Γ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 21 του Ν. 3023/2002, κ. Ευάγγελου Αργύρη, με την οποία:
  α) διαβιβάζει ολοκληρωμένο πόρισμα των Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών για τον έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης του κ. Νίκου Χριστοδουλάκη και
  β) γνωστοποιεί ότι αναμένονται συμπληρωματικά στοιχεία από τους κ.κ. Μιχαήλ Λιάπη, Γιάννο Παπαντωνίου και Χρίστο Βερελή, ενώ δεν είναι εφικτός ο έλεγχος για τους κ.κ. Γεώργιο Αλογοσκούφη, Γεώργιο Βουλγαράκη και Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

  93/ 17.03.2010 Έγγραφο της Εφέτου-Ειδικής Ανακρίτριας, κυρίας Μαρίας Νικολακέα, σε απάντηση του υπ’ αριθ. 3/3.2.2010 εγγράφου της Επιτροπής, με το οποίο διαβιβάζονται αντίγραφα φακέλων με στοιχεία από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.), και ειδικότερα αλληλογραφία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ. Παναγιώτη Αθανασίου, και του 4ου Ειδικού Ανακριτή, κ. Νικολάου Ζαγοριανού, με την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία, συμβόλαια και κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών προσώπων εμπλεκομένων στην υπόθεση της Siemens.

  493/ 19.11.2010 Έγγραφο του Γ΄ Αντιπροέδρου της Βουλής και Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου του άρθρου 21 του ν. 3023/2002 κ. Ευάγγελου Αργύρη, σε απάντηση των υπ’ αριθ. 160/14.7.2010, 172/20.7.2010, 174/22.7.2010, 176/29.7.2010 και 215/20.9.2010 εγγράφων της Επιτροπής, με το οποίο διαβιβάζονται τα πορίσματα των Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών για τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης και των τραπεζικών λογαριασμών των κ.κ. Χρίστου Βερελή, Μιχαήλ Λιάπη, Βύρωνα Πολύδωρα, Γεωργίου Βουλγαράκη, Γεωργίου Αλογοσκούφη και Γιάννου Παπαντωνίου και γνωστοποιείται ότι δεν κατέστη εφικτός ο έλεγχος για τον κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

  415/ 20.09.2010 Επιστολή του μέλους της Επιτροπής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες και Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας, κ. Παναγιώτη Μαντούβαλου, με την οποία διαβιβάζονται συμπληρωματικά στοιχεία (κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών και σχετικά παραστατικά, με δικαιούχους φυσικά και νομικά πρόσωπα που αναφέρονται στο υπ’ αριθ. 116/09.06.2010 έγγραφο της Επιτροπής) τα οποία έχουν υποβληθεί από τα «Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.» και τα εξής Πιστωτικά Ιδρύματα: Citibank International, Τράπεζα Πειραιώς, Proton Bank, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, Alpha Bank και Alpha Asset Management A.Ε.Δ.Α.Κ., Marfin Egnatia Bank, Aspis Bank, Millenium Bank, Eurobank EFG, BNP Paribas, HSBC Bank, Probank, Emporiki Bank και Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος.

  Σελ. 269 του Πορίσματος: Στις 07.12.2006 απολογήθηκε στην Εισαγγελία Μονάχου ο κ. Μ. Kutschenreuter, ο οποίος έδωσε βασικά στοιχεία για πληρωμές από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS σε Έλληνες πολιτικούς και σε πολιτικά κόμματα και στη γνώση που είχαν σχετικά με αυτές τις διαδικασίες υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας. Η συγκεκριμένη γνώση επιβεβαιώθηκε και από την απολογία του κ. Kutschenreuter στις 08.01.2007 (βλ. σχετ. 7, απολογία κ. Kutschenreuter αριθμ: 563 Js 45415/05 στις 07.12.2006 και απολογία του ιδίου στις 08.01.2007).

  22) 93/ 17.03.2010: Έγγραφο της Εφέτου-Ειδικής Ανακρίτριας, κυρίας Μαρίας Νικολακέα, σε απάντηση του υπ’ αριθ. 3/3.2.2010 εγγράφου της Επιτροπής, με το οποίο διαβιβάζονται αντίγραφα φακέλων με στοιχεία από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.), και ειδικότερα αλληλογραφία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ. Παναγιώτη Αθανασίου, και του 4ου Ειδικού Ανακριτή, κ. Νικολάου Ζαγοριανού, με την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων και τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. σχετικά με τα περιουσιακά στοιχεία, συμβόλαια και κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών προσώπων εμπλεκομένων στην υπόθεση της Siemens.

  27) Σελ. 521 του Πορίσματος: ΡΟΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

  1. Απόφαση 5ου Ποινικού Τμήματος Πρωτοδικείου Μονάχου υπ’ αριθμ. 5 KLs563 Js 45914/07
  2. Κατάθεση Niedl στην Έκθεση Debevoise & Plimpton σελ. 7 SAG-ATH 2069
  3. Ένταλμα επιβολής ποινής Ειρηνοδικείου Μονάχου με αριθμό Cs 402Js 3943/09 σε Χριστοφοράκο σελ.3
  4. Κατάθεση Oswald 2006 στον Εισαγγελέα Ochsner
  5. Πρακτικά από Εισαγγελία Μονάχου 26.10.2010 ΑΠ: 126 AR 5306/10 σελ. 45

  13) 462/ 26.10.2010Έγγραφο της Εφέτου-Ειδικής Ανακρίτριας, κυρίας Μαρίας Νικολακέα, σε απάντηση του υπ’ αριθ. 68/16.4.2010 εγγράφου της Επιτροπής, με το οποίο διαβιβάζονται εκ νέου αντίγραφα της συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ Siemens A.G./ Siemens A.E. και Μιχαήλ Χριστοφοράκου, στη γερμανική και ελληνική γλώσσα.

  14) 465/ 29.10.2010Επιστολή (κοινοποιούμενη στην Επιτροπή σε τηλεομοιοτυπία), με υπογραφή Nötzel, προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών (Τμήμα Εκδόσεων και Δικαστικών Συνδρομών), με την οποία διαβιβάζονται τα πρακτικά της εξέτασης των μαρτύρων Reinhard Siekaczek, Peter Solmssen, Theodor Waigel και Μιχαήλ Χριστοφοράκου από το κλιμάκιο των μελών της Επιτροπής στο Κατάστημα της Εισαγγελίας του Μονάχου Ι στις 26.10.2010 και 27.10.2010.
  24) Σελ. 404 του Πορίσματος: Η υπ’αριθμ. Φ.092.22/4880 επίσημη μετάφραση του εντάλματος επιβολής ποινής του Ειρηνοδικείου Μονάχου με αριθμό Cs 402 Js 3943/09 στον κ. Μιχαήλ Χριστοφοράκο. Ο κ. Μιχάλης Χριστοφοράκος κρίνεται τελεσίδικα ότι διέπραξε το αδίκημα της συνέργειας σε απιστία.
  Σχετικά links: 1) http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikes-Epitropes/CommiteeDetailView?CommitteeId=b0026936-0752-4f54-be3a-2504fee6edf3 (τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής)

  ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

  http://zoidosia.blogspot.gr/2013/07/blog-post_15.html

 4. ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ

  08/05/2009: 6 Δικηγόρoι κατά του διαχειριστή των μαύρων ταμείων της Siemens Ρ. Σίκατσεκ για κατ’ εξακολούθηση συμμετοχή σε κακουργηματική ενεργητική δωροδοκία  (Με αίτημα την άσκηση ποινικής δίωξης, την έκδοση σε βάρος του Ευρωπαϊκόυ Ένταλματος Σύλληψης από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών, ώστε να συλληφθεί και προσαχθεί ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που ομολόγησε ότι διέπραξε σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου. )
  https://justiceforgreece.wordpress.com/αναφορές/μηνυτήρια-αναφορά-για-κατ-εξακολούθη/

  Σήφης Βαλυράκης για Siemens και πολιτικό σύστημα – ΒΙΝΤΕΟ
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2015/05/28/σήφης-βαλυράκης-για-siemens-και-πολιτικό-σύσ/

  Για τα πρακτικά: Θ.Πάγκαλος για Τσουκάτο και χρήματα από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2014/12/04/για-τα-πρακτικά-θ-πάγκαλος-για-τσουκάτ/

  Crimes against humanity: Two complaints against Siemens from Romania and Argentina
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/11/09/crimes-against-humanity-two-complaints-against-siemens-from-romania-and-argentina/

  Υπόθεση Siemens:Μετά από 6 χρόνια θυμήθηκε η Δικαιοσύνη τον Κάντα!
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/09/23/μετά-από-6-χρόνια-θυμήθηκε-η-δικαιοσύνη/

  Μηνυτήρια αναφορά Νικολόπουλου για χρηματισμό Υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ
  https://justiceforgreece.wordpress.com/μηνύσεις-2/μηνυτήρια-αναφορά-νικολόπουλου-για-χ/

  Κρίθηκε προφυλακιστέος ο πρώην αναπληρωτής γενικός διευθυντής εξοπλισμών με τα 13,7 εκατ. δολάρια
  https://justiceforgreece.wordpress.com/2013/12/19/κρίθηκε-προφυλακιστέος-ο-πρώην-αναπλ/

  SOS για την υπόθεση της Siemens – Ιούλιος 05 2016
  “Καμπανάκι” για το μέλλον μίας από τις σημαντικότερες δίκες της ελληνικής ιστορίας, αυτής για τα “μαύρα ταμεία” της Siemens, χτύπησε ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Χαράλαμπος Τζώνης, υπογραμμίζοντας ότι ήδη τα αδικήματα έχουν ξεκινήσει να παραγράφονται.
  http://news247.gr/eidiseis/koinonia/eglima/sos-gia-thn-ypothesh-ths-siemens.4155011.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s