Καταγγελία και συνέντευξη τύπου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του

updated

Σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2014, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ότι έχει δει προσπάθεια χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή, προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όπως δήλωσε λίγο αργότερα, πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Την δήλωση του αυτή, ήρθε να επιβεβαιώσει στη συνέχεια ο ίδιος ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή:

«Με προσέγγισε άνθρωπος όχι γνωστός στο ευρύ κοινό αλλά γνωστός στον επιχειρηματικό κόσμο. Μου προσέφερε στην αρχή 700.000 ευρώ ως προκαταβολή, τη ρύθμιση του δανείου μου στην τράπεζα και συμβόλαιο με διαφημιστική εταιρία. Όλο το ποσό ήταν από 2 έως 3 εκατομμύρια ευρώ», αποκάλυψε και συνέχισε:
«Έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί. Όλα τα στοιχεία είναι στον εισαγγελέα».

Στη συνέχεια, ο κ Χαϊκάλης ( βουλευτής Αττικής) και ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του, Πάνος Καμμένος, παραχωρήσαν έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία του κόμματος. Δείτε το βίντεο: 

Ο ΜΕΣΑΖΩΝ:

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, σύμφωνα με το koutipandoras.gr, ο οποίος φέρεται ως μεσάζοντας στην απόπειρα χρηματισμού του Παύλου Χαικάλη, εργάστηκε για διάφορα ξένα funds και την Deutsche Bank. Λίγο πριν την άφιξη του ΔΝΤ στην Ελλάδα, παίρνει μέρος σε κλειστές συσκέψεις υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, που αφορούσαν την κρίση. Μετά την ένταξη στο μνημόνιο, ο Αποστολόπουλος εμφανίζεται στο περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος ο Σαμαράς τον συστήνει στον Πάνο Καμμένο ο οποίος ήταν τότε στη ΝΔ, ως τον άνθρωπο που θα κάνει αποκαλύψεις για το θέμα των CDS και την εμπλοκή της οικογένειας Παπανδρέου
Με την υπόδειξη του Δημήτρη Σταμάτη, ο Αποστολόπουλος έδωσε στοιχεία στον Πάνο Καμμένο για να δημοσιοποιηθεί το “σκάνδαλο των CDS “. O Αποστολόπουλος δέχθηκε και κατέθεσε για το θέμα στην Εισαγγελία.

Όταν ο Πάνος Καμμένος αποχώρησε από τη ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος τον συνάντησε αρκετές φορές και του ζήτησε να τον βοηθήσει σε θέματα οικονομικής πολιτικής.
Την ίδια περίοδο, δίνει στοιχεία για την υπόθεση των CDS στη δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC και αρθρογραφεί με το ψευδώνυμο “Δευκαλίων” . Πριν από ένα χρόνο μεταξύ σοβαρού και αστείου προτείνει στον εκδότη του περιοδικού Κώστα Βαξεβάνη να μην τα βάζει με τραπεζίτες θηρία και θα κανονίσει αυτός να του σβηστούν τα δάνεια. Μετά από αυτή την προσέγγιση, η ομάδα του HOT DOC σταματά κάθε επαφή μαζί του.

Ο Αποστολόπουλος το επόμενο διάστημα ανακοινώνει στον Πάνο Καμμένο πως επιστρέφει στη ΝΔ και πιάνει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς. Στις αρχές Δεκεμβρίου αρχίζει επαφές με τον Παύλο Χαικάλη κάνοντάς του τις προτάσεις χρηματισμού οι οποίες έχουν βιντεοσκοπηθεί.

πηγές

peoplegreece.comnaftemporiki.grefthia.grenikos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΜΠΑΝΑΝΙΑ: Απόπειρα εξαγοράς βουλευτών και άλλα ωραία πράγματα (Καταγγελία Ξουλίδου)

8 comments on “Καταγγελία και συνέντευξη τύπου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του

 1. ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!

  ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK – ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

  Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Καμμένου για υλικό που είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης και τώρα αποστέλλεται στον υπουργό Δικαιοσύνης και τον Πρόεδρο της Βουλής για δημοσιοποίηση.

  Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε εισαγγελική άδεια για να καταγραφεί σε ήχο και εικόνα η επιχείρηση χρηματισμού.

  Επί μία ώρα και 14 λεπτά ο μεσάζων πίεζε τον Χαϊκάλη, που κατέγραφε με κάμερα – ρολόι ο βουλευτής, να ψηφίσει για Πρόεδρο Δημοκρατίας, εξασφαλίζοντας τον οικονομικά και πολιτικά. Τα πρόσωπα που παρακολουθούσαν τη συνάντηση, βρήκαν και δεύτερο μηχανισμό καταγραφής συνομιλίας και μηχάνημα «τζάμερ» που απέκλειε τη μετάδοση της συνομιλίας μέσω ήχου.

  Ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας κ. Ντογιάκος και ανήμερα του Αγίου Νικολάου, παρεδόθη το οπτικό υλικό στην εισαγγελία. Ο κ. Ντογιάκος παρέλαβε αυτό το υλικό και το ενέταξε στη δικογραφία.

  Έγινε και δεύτερη συνάντηση διαρκείας περίπου 15 λεπτών, όπου κλείστηκε νέα συνάντηση για την «εξασφάλιση» του Παύλου Χαϊκάλη, η οποία επίσης μαγνωτοσκοπήθηκε.

  Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «συγκλονιστικά» τα στοιχεία, ενώ ανέφερε ότι έχει δώσει και σε άλλους χρήματα για τον ίδιο σκοπό.
  Ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε τα χρήματα αυτά να είναι προϊόν εγκληματικής ενέργειας, ίσως από την απαγωγή του εφοπλιστή κ. Παναγόπουλου.
  Πρόσθεσε ότι έχει καταθέσει 2 αντίγραφα σε συμβολαιογράφους του εξωτερικού, ενώ ο Π. Χαϊκάλης εγχείρισε το υλικό στον Λάκη Λαζόπουλο.
  Ο κ. Καμμένος δήλωσε την εμπιστοσύνη του στον κ. Παναγιώτη Στάθη, ώστε να πραγματοποιηθεί η σύλληψη. Δυο λεπτά, όμως, πριν από τη συνάντηση ο μεσάζων τηλεφώνησε στον Π. Χαϊκάλη και ακύρωσε τη συνάντηση. Ο κ. Χαϊκάλης μετέβη στη ΓΑΔΑ κι έδωσε κατάθεση για τα γεγονότα.

  Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι γνώρισε τον μεσάζοντα στο γραφείο του Aντ. Σαμαρά, και πρόσθεσε ότι ο μεσάζων έλεγε πως εργαζόταν στη Ντόιτσε Μπανκ. Ο κ. Σταμάτης τον συνέστησε στον Π. Καμμένο ως άνθρωπο που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα στα CDS. Ο μεσάζων έγραψε στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «δευκαλίων» κι έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη του Π. Καμμένου. Το 2013 διεκόπη η συνεργασία του μεσάζοντα με τον Π. Καμμένο λόγω εργασίας του σε τράπεζα, από την οποία αργότερα απελύθη.

  Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε στη συνέχεια ότι η δικογραφία πήγε στον εισαγγελέα Παναγιωτόπουλο, για να διατάξει τα περαιτέρω. Το υλικό αυτό βρίσκεται στα χέρια του Πάνου Καμμένου.

  Στη συνέχεια είπ ότι υπάρχει η νομική άποψη ότι «αν το υλικό δοθεί στη δημοσιότητα συνιστά κακούργημα» κι άλλη νομική άποψη που λέει ότι «το έγκλημα είναι διαρκές», προσθέτοντας ότι θα στείλει (ο Πάνος Καμμένος) ένα αντίγραφο στον Υπουργό Δικαιοσύνης κι ένα άλο στον Πρόεδρo της Βουλής.

  Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι μέχρι τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας, αν η κυβέρνηση κάνει πίσω και αποκρύψει το υλικό, θα αναλάβει προσωπικά το κόστος να το δημοσιοποιήσει με οποιαδήποτε ευθύνη προσωπικά δική του.
  Τέλος ζήτησε άδεια από τον εισαγγελέα να μεταδώσει live το υλικό στους δημοσιογράφους, ενώ κατήγγειλε ότι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι ο Χαϊκάλης δεν θα ψηφίσει, άρα γνώριζαν τον εκβιασμό.

  http://olympia.gr/2014/12/19/διασυρμός-για-τους-παπαγαλους-των-ντα/#more-436166

 2. Διέρρευσε το υλικό της απόπειρας δωροδοκίας του Π. Χαϊκάλη (ηχητικό και βίντεο)

  Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, αυτό είναι το υλικό της απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη από τον Γιώργο Αποστολόπουλο

  Το ηχητικό ντοκουμέντο διάρκειας 9 λεπτών της συνομιλίας Χαϊκάλη – Αποστολόπουλου που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο παρουσιάζουν τα parapolitika.gr.

  Ο Αποστολόπουλος ευθέως αναφέρεται σε ποσό 600-700 χιλιάδων ευρώ τονίζοντας : «Στα φέρνω και στ΄ακουμπάω στα ποδαράκια σου».

  «Στεγανά και ξάστερα στο λέω γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κόλαση… Τα λεφτά τα έχω κυριολεκτικά τώρα… Το πιο εύκολο πράγματα. Έξι – επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα – ένα (ΣΣ εννοεί τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι ‘’χτυπημένα΄΄ από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως».

  Η συνομιλία συνεχίζεται και ο Αποστολόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι θα «μοιράσει» και σε άλλους βουλευτές. «Υπάρχουν κι άλλοι. Δεν είσαι μόνο εσύ…. Δεν είναι πλάκα… Είναι γνήσια. Πρέπει όμως να τα τσεκάρω γιατί από την απαγωγή του Παναγόπουλου κυκλοφορούν αρκετά νούμερα «χτυπημένα»…».

  Πιο κάτω του εξηγεί πως θα τα «ξεπλύνει» μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία και κατόπιν τοποθετήσεως τους σε ράβδους χρυσού. «Όταν περάσει η φασαρία τον Φλεβάρη θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα – λίγα. Δέκα – δέκα , είκοσι – είκοσι. Σιγά – σιγά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να βελτιώσεις και συ λιγάκι τη ζωή σου».

  Ο Αποστολόπουλος επιμένει ότι η συναλλαγή πρέπει να γίνει πάραυτα: «Αν δεν το κάνουμε απευθείας δεν θα ψηφίσεις». Ο Χαϊκάλης αντιπροτείνει: « Αύριο το πρωί;». «Αύριο το πρωί όχι . Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία μέρα… Θα στα φέρω εδώ για λόγους ασφαλείας. Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου» του λέει ο Αποστολόπουλος.

  Η νέα συνάντηση των δύο κανονίστηκε να γίνει αφού προηγηθεί η ανταλλαγή σχετικών μηνυμάτων στα κινητά. «Θα σου στείλω μήνυμα» αναφέρει ο Αποστολόπουλος. «Συνθηματικά, να μου γράφεις γκόμενα» απαντά ο Χαϊκάλης. «Όχι γκόμενα δεν σε γράφω» ξαναλέει ο Αποστολόπουλος.

  https://left.gr/news/dierreyse-yliko-tis-apopeiras-dorodokias-toy-p-haikali-ihitiko

 3. ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: O ΔΙΑΛΟΓΟΣ Χαϊκάλη με τον φερόμενο ως μεσάζοντα
  Π. Χαϊκάλης: Νύφη περιμένω από εσένα να μου βρεις. Χαχαχα

  Γ. Αποστολόπουλος: Μία πρόταση προτείνω, δεν υπάρχει δεύτερη

  Π. Χαϊκάλης: Τι;

  Γ. Αποστολόπουλος: Θα σου πω, ρε παιδί μου

  Π. Χαϊκάλης: Α! Ναι, λέγε. Σ’ ακούω.

  Γ. Αποστολόπουλος: Λοιπόν, όποτε μου πεις, μπαίνω στο αμαξάκι μου και σου φέρνω μια τσαντούλα με έξι-εφτά κατοστάρικα. Στη φέρνω τώρα δηλαδή αν μου πεις το μεσημέρι, το μεσημέρι εγώ δεν έχω πρόβλημα. Όποτε μου πεις εσύ. Να τελειώσω

  Π. Χαϊκάλης: Να σου πω την ώρα.

  Γ. Αποστολόπουλος: Να μην το κάνουμε τώρα αυτό. Όποτε μου πεις, θα έρθω εγώ. Δεν θα έρθει τρίτος. Εγώ.
  Π. Χαϊκάλης: Ναι

  Γ. Αποστολόπουλος: Πηγαίνεις, ψηφίζεις… Στα ίσα… Και από εκεί και πέρα το δάνειό σου. Γενικώς θα είναι όχι τώρα. Τώρα κάνει τζιζ. Τον Φλεβάρη, το Γενάρη, όταν περάσει η φασαρία. Δέκα χρόνια χαριστική περίοδος.

  Π. Χαϊκάλης: Ναι

  Γ. Αποστολόπουλος: Δεκαπέντε, είκοσι όπου θέλουμε το πάμε. Δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό, ειδάλλως δεν παίρνεις φράγκο και με μηδέν επιτόκιο κάποτε. Τίποτα. Το κλείνουμε έτσι…

  Π. Χαϊκάλης: Και πώς θα είμαι κατοχυρωμένος εγώ ρε μάγκα;

  Γ. Αποστολόπουλος: Άμα σε δέκα χρόνια θα ισχύσει η περίοδος;

  Π. Χαϊκάλης: Όχι ρε μαλάκα.

  Γ. Αποστολόπουλος: Περίμενε. Και το συμβόλαιο με τη διαφημιστική, μη μου βάζεις τέτοια ζητήματα. Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε τίποτα παραπάνω. Στεγνά και ξάστερα στο λέω, διότι μπορεί να γίνουμε κόλαση. Δεν πάω να σαι… εμένα στ’ αρχίδια μου να πάρεις ένα συμβόλαιο διαφημιστικής, έτσι; Εμείς πληρώνουμε διαφημιστική. Δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν θα μας λείπουν από το μέτρημα.

  Π. Χαϊκάλης: Απλώς, λέω ότι μετά την απομάκρυνση του ταμείου…

  Γ. Αποστολόπουλος: Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα

  Π. Χαϊκάλης: Ε, πώς δεν υπάρχει; Εγώ πώς θα είμαι κατοχυρωμένος;

  Γ. Αποστολόπουλος: Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Το δάνειο ΄στο κάνω τώρα, αλλά θα γίνει πουτάνα. Θα ξεφτιλιστούμε. Στο κάνω και σήμερα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Κανένας μας δεν θέλει να σου κάνει κακό και να σε κοροϊδέψει αλλά δεν μπορούμε. Θες να το κάνουμε; Το κάνουμε αλλά θα ξεφτιλιστούμε όλοι ή θα μας βάλουνε φυλακή. Το πάω πίσω όσο θέλεις. Πόσα χρόνια θέλεις χαριστική περίοδο; Μέχρι να πεθάνεις; Θα στο κάνω και παραπέρα. Θα σε ψάχνουν στον Άγιο Πέτρο… Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Τα λεφτά τα έχω τώρα να στα δώσω. Κυριολεκτικά τώρα. Στα δίνω και τώρα δηλαδή. Να πάω να τα φέρω και να τα πάρεις τώρα να φύγεις.

  Π. Χαϊκάλης: Ω μωρέ μαλάκα, μαλακίες μου λες τώρα;

  Γ. Αποστολόπουλος: Τρόπος του λέγειν, ρε παιδί μου

  Π. Χαϊκάλης: Ναι, εντάξει

  Γ. Αποστολόπουλος: Το πιο εύκολο πράγμα είναι αυτό

  Π. Χαϊκάλης: Απλώς, να το ξέρω, να ξέρω, μαλάκα βγαίνουνε και με ρωτάνε να ξέρω. Για το Δήμα έχω πει ότι δεν αυτό…

  Γ. Αποστολόπουλος: Εγώ μπορώ, 6 με 7 εκατοστάρικα, να στα φέρω τώρα. Το πρόβλημα μου είναι ότι, θα σου έλεγα να τα πάρεις τώρα. Ποιο ήταν το πρόβλημά μου. Επειδή τα τσεκάρω ένα-ένα μην είναι χτυπημένα, στα λέω και σε κοιτάω στα μάτια, έτσι;

  Π. Χαϊκάλης: Ναι

  Γ. Αποστολόπουλος: Τα τσεκάρουμε ένα-ένα μην είναι χτυπημένα. Γιατί αν πας να τα δώσεις πουθενά και είναι χτυπημένα, θα αρχίσει φασαρία. Τι σημαίνει χτυπημένα: πλαστά, από τίποτα εγκληματικές ενέργειες που δίνει η αστυνομία τα νούμερα, τέτοια πράγματα. Είναι πακέτα τώρα, δεν είσαι μόνο εσύ, είναι, για να μαστε φίλοι, ξηγημένα;

  Π. Χαϊκάλης: Ναι

  Γ. Αποστολόπουλος: Λοιπόν, έπαθα μια ζημιά χθες το βράδυ, στα δέκα μασούρια βρέθηκαν έξι γαμημένα.

  Π. Χαϊκάλης: Πλαστά;

  Γ. Αποστολόπουλος: Δεν είναι πλαστά, είναι το εξής… Δεν είναι πλαστά, είναι γνήσια αλλά είναι με το σπασμένο χαρτί δηλαδή επί της ουσίας είναι πλαστά.

  Π. Χαϊκάλης: Κατάλαβα, λες με τους αριθμούς κλπ.

  Γ. Αποστολόπουλος: Ρε παιδί μου, από την απαγωγή του Παναγόπουλου έχουνε βρεθεί τα νούμερα.

  Π. Χαϊκάλης: Ναι

  Γ. Αποστολόπουλος: Άμα σου δώσω τέτοια και σε πιάσουνε, θα γίνει της πουτάνας. Θα σου πουν «Πού τα βρήκες Χαϊκάλη;». Θα πεις «Μου τα έδωσε ο Αποστολόπουλος». Κι έτσι η αλυσίδα γυρνάει πίσω. Πρέπει να τα τσεκάρουμε αυτά. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις.

  Π. Χαϊκάλης: Απόλυτα, ναι.

  Γ. Αποστολόπουλος: Δηλαδή εγώ θέλω να είσαι ασφαλής. Δεύτερον, δεν θέλω να τα χαλάσεις για λίγο καιρό.

  Π. Χαϊκάλης: Καλά, αυτό είναι το πιο εύκολο. Εντάξει…

  Γ. Αποστολόπουλος: Δεν κατάλαβες. Τρίτον, όταν περάσει η φασαρία τώρα το Φλεβάρη, εγώ στο υπόσχομαι και σε κοιτάω στα μάτια, λίγα-λίγα θα τα κάνουμε χρυσό. Φτηνό χρυσό. Λίγα- λίγα όμως. Να μη μου φέρεις ένα εκατομμύριο και μου πεις κάντα. Δέκα-δέκα, είκοσι-είκοσι, θα τα γυρίσουμε σε χρυσό και ό,τι άλλο θέλεις. Και μετά έτσι. Αλλά μαζί, οι δυο μας.

  Π. Χαϊκάλης: Ναι

  Γ. Αποστολόπουλος: Θα πας στην Αυστρία, θα ανοίξεις ένα λογαριασμό, θα βάλεις 10 χιλιάδες μέσα και μετά θα τα στέλνεις σιγά σιγά από εδώ. Όχι θα τα στέλνουμε, θα βάζει ένας άνθρωπος δικός μας εκεί και θα του τα δίνουμε τα λεφτά εμείς εδώ πέρα λίγα λίγα να μη φαίνεται.

  Π. Χαϊκάλης: Σε ράβδους χρυσό;

  Γ. Αποστολόπουλος: Δεν είναι ράβδοι, δεν μπορείς να πάρεις ράβδο χρυσού εσύ, θα πάρεις πλάκες εσύ.

  Π. Χαϊκάλης: Αυτό λέω μωρέ, πλάκες.

  Γ. Αποστολόπουλος: Μετά σιγά σιγά ότι θέλεις. Τώρα αυτή τη στιγμή για να καταλάβεις.

  Π. Χαϊκάλης: Ωραία. Να σου πω κάτι, τώρα θα…

  Γ. Αποστολόπουλος: Τώρα τα χοντραίνουμε

  Π. Χαϊκάλης: Τα εφτά κατοστάρικα μ’ αυτές τις συνθήκες κ.λπ, εντάξει είναι;

  Γ. Αποστολόπουλος: Καλά είναι…

  Π. Χαϊκάλης: Καλά, μαλακίες, τέλος πάντων, στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Εγώ σου λέω… Έχουνε βρεθεί ότι έχουνε βρεθεί σίγουρα οι 180; Γιατί βλέπω κενά.

  Γ. Αποστολόπουλος: Άκουσε με. Να σου πω στα ίσια;

  Π. Χαϊκάλης: Ναι…

  Γ. Αποστολόπουλος: Εγώ είμαι στη θέση σου. Κάθισα και σκέφτηκα πάρα πολύ ας πούμε. Σου μιλάω σε ό,τι έχω ιερό. Εσύ έχεις τις εξής επιλογές. Ή να βελτιώσεις πάρα πολύ τη ζωή σου τώρα ή να πας στην περιπέτεια… Η οποία περιπέτεια μπορεί να είναι, μέχρι να τρέχεις στις 29 του μήνα να μαζεύεις ψήφους, ή δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. Ή να σου βγει καλά το όχι. Εγώ αυτό που σου προσφέρω Παύλο είναι το εξής: Εγώ, δεν θα μπει τρίτος στη μέση, στα φέρνω, στ’ ακουμπάω, στα ποδαράκια σου, πάρτα. Τα μετράμε ένα-ένα, και τα χω τσεκάρει εγώ με τα χέρια μου, θα’ ναι παλιά νομίσματα, θα το καταλάβεις.

  Π. Χαϊκάλης: Καλά, εντάξει. Ναι, ναι…

  Γ. Αποστολόπουλος: Όχι μωρέ μαλάκα. Άμα ήθελα να σου κάνω εγώ κακό, θα στο έκανα. Θα σου έλεγα έλα πάρε από τα χτυπημένα και θα σε έγραφα στα αρχίδια μου. Μου’ ναι άχρηστα. Είναι άχρηστα. Θα πάρω το αυτοκινητάκι μου. Το κλείνουμε τώρα. Κλείνουμε deal. Θα πάρω εγώ το αυτοκινητάκι μου, θα έρθω, θα πιούμε τον καφέ μας, θα στα δώσω, θα βγεις να κάνεις τη δήλωση ότι υποστηρίζεις, δεν θα αφήσεις το ΣΥΡΙΖΑ, θα φτιάξεις μία ωραία δήλωση πονηρή, θα πας να ψηφίσεις. Θες να το κάνουμε μεταξύ δεύτερου και τρίτου; Ότι πούμε τώρα. Εγώ στα δίνω και τώρα τα λεφτά. Ότι πούμε, ότι συμφωνήσουμε.

  Π. Χαϊκάλης: Να ξέρω μαλάκα. Να ξέρω ότι είναι σίγουρο. Τουλάχιστον να ξεκινήσουμε με μια αρχή. Το βράδυ μπορείς να μου το φέρεις σπίτι;

  Γ. Αποστολόπουλος: Όχι, το βράδυ δεν θα στα φέρω. Στο λέω από τώρα. Γιατί; Γιατί… Δεν μπορείς να κάτσεις μια μέρα ήσυχος;

  Π. Χαϊκάλης: Εγώ δεν μπορώ; Να ξέρω όμως τι θα κάνουμε. Αύριο το πρωί;

  Γ. Αποστολόπουλος: Αύριο το πρωί θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο να σου πω τα έχεις τότε.

  Π. Χαϊκάλης: Περίμενε για να ξέρω. Μην το μπλέκουμε σε μισή ώρα.

  Γ. Αποστολόπουλος: Όχι, ρε…

  Π. Χαϊκάλης: Γιατί για να ξέρω…

  Γ. Αποστολόπουλος: Όχι ρε, τουλάχιστον μια μέρα. Απ’ την ώρα που θα σου πω, θα’ χεις τουλάχιστον μια μέρα…

  Π. Χαϊκάλης: Αλλά εγώ να ξέρω τι θα βγαίνω και να λέω στις τηλεοράσεις…

  Γ. Αποστολόπουλος: Να εξαφανιστείς δυο μέρες, κλείσ’ το.

  Π. Χαϊκάλης: Εντάξει…

  Γ. Αποστολόπουλος: Έχεις κανένα πρόβλημα;

  Π. Χαϊκάλης: Όχι…

  Γ. Αποστολόπουλος: Ε λοιπόν κλείσ΄το.

  Π. Χαϊκάλης: Δεν βγαίνω αλλά πες μου να ξέρω μονάχα γιατί σήμερα έχω κοινοβουλευτική ομάδα, να ξέρω τι…

  Γ. Αποστολόπουλος: Μούγκα…

  Π. Χαϊκάλης: Εντάξει, μούγκα, να ξέρω πως θα το θέσω. Να πω ότι να δούμε, καταρχάς μάλλον δεν μπορεί να μείνει με το Δήμα, θα πάει με τρίτο πρόσωπο. Άκουγα το Χατζηνικολάου σήμερα κι ο Παπαδάκης το λέγανε…

  Γ. Αποστολόπουλος: Τι λέγανε;

  Π. Χαϊκάλης: Ότι μάλλον πάμε σε…

  Γ. Αποστολόπουλος: Καλά, όλο μαλακίες λένε.

  Π. Χαϊκάλης: Ότι θα πάει για τρίτο πρόσωπο, για δεύτερο πρόσωπο στην τρίτη ψηφοφορία.

  Γ. Αποστολόπουλος: Εσύ, εμείς θα κάνουμε μια πολύ πονηρή δήλωση.

  Π. Χαϊκάλης: Εγώ ήδη ανέφερα, έκανα αυτό, ότι ο Δήμας δεν είναι το δέλεαρ.

  Γ. Αποστολόπουλος: Λοιπόν να πιούμε καφέ ή να φύγω; Έχουμε λόγο να πιούμε καφέ τώρα, να μη χάσουμε χρόνο;

  Π. Χαϊκάλης: Όχι. Φεύγουμε, ναι. Γιατί έχω να πάω κι εγώ…

  Γ. Αποστολόπουλος: Κάτσε μισό λεπτό.

  Π. Χαϊκάλης: Αλλού είναι το θέμα. Θέλω μονάχα να με πάρεις αύριο το πρωί τηλέφωνο, να ξέρω πότε θα είμαι σπίτι, να κανονίσω το πρόγραμμα.

  Γ. Αποστολόπουλος: Ρε παιδάκι μου, άμα θα σε πάρω εγώ. Να στο πω και διαφορετικά; Εμένα, θα με βόλευε για λόγους ασφαλείας και μόνο να έρθω μια μέρα που δεν θα έχει φασαρία, μη καθημερινή. Να έρθω από εδώ να τα πάρω. Δεν θα τα πάρω σπίτι μου κι εγώ. Δεν τρελάθηκα, να μπω στο αυτοκίνητό μου να έρθω από εδώ να τα πάρω και να φύγω και να έρθω πάνω σ’ εσένα. Αστο να το φτιάξω εγώ, σε μια ώρα θα το έχω φτιάξει. Μέχρι το βράδυ θα έχεις τηλέφωνό μου.

  Π. Χαϊκάλης: Για να ξέρω ρε μαλάκα σε ρωτάω…

  Γ. Αποστολόπουλος: Σε φιλώ

  Π. Χαϊκάλης: Εγώ τρέχω συνέχεια. Είδες χθες τι έγινε;

  Γ. Αποστολόπουλος: Μα γιατί ήθελα εγώ να στο πω στα ίσια; Επειδή ετοιμάζω μεγάλη, η οποία…

  Π. Χαϊκάλης: Καταρχάς, το κόμμα τι γίνεται; Το κόμμα αυτό που μου έλεγες, θα γίνει;

  Γ. Αποστολόπουλος: Εσύ έχεις και ραντεβού με τον Σαμαρά

  Π. Χαϊκάλης: Πότε; Ένα ένα μου τα βγάζεις;

  Γ. Αποστολόπουλος: Ρε μαλάκα εγώ δεν είπα στο Σαμαρά, στον ίδιο τον πρωθυπουργό, εγώ του το’ χω πει ήδη. Δεν στο’ χω πει;

  Π. Χαϊκάλης: Με το Σαμαρά; Μου πες ότι έχουμε ραντεβού με τον Σαμαρά;

  Γ. Αποστολόπουλος: Εμένα τώρα μου’ πε ότι θα τον καλέσουμε μου λέει ή τον έχουμε καλέσει ή θα τον καλέσουμε.

  Π. Χαϊκάλης: Δεν έχω πάρει. Τηλέφωνο δεν έχει πέσει για μένα, για τον Σαμαρά. Δεν έχω καμία ένδειξη για τον Σαμαρά.

  Γ. Αποστολόπουλος: Λοιπόν, θα πάω στον πρόεδρο να σε κανονίσω. Μέχρι το βράδυ θα σου στείλω μήνυμα ποια μέρα.

  Π. Χαϊκάλης: Ωραία

  Γ. Αποστολόπουλος: Κάτσε, πώς θα σου στείλω το μήνυμα;

  Π. Χαϊκάλης: Ε, γράψε μου ρε παιδί μου ένα μήνυμα, η γκόμενα θα’ ρθει… Ξέρω γω, αυτό…

  Γ. Αποστολόπουλος: Όχι, δεν θα σου πω για γκόμενα.

  Π. Χαϊκάλης: Τι;

  Γ. Αποστολόπουλος: Παύλο, εγώ την Αλεξάνδρα μπορώ να τη δω Τετάρτη ή Πέμπτη, ξέρω γω, Κυριακή ή Δευτέρα.

  Π. Χαϊκάλης: Ναι και τι ώρα…
  Γ. Αποστολόπουλος: Εντάξει, θα μιλήσουμε ρε Παύλο.

  http://www.toxwni.gr

 4. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ


  Οι επίμαχοι διάλογοι
  Χ.: Άκου να σου πω ένα πράμα. Το σπίτι, μια αντικειμενική αξία. Μπορεί η τράπεζα να το πάρει το σπίτι 1,3. Αντικειμενική έχει 2. Να το πάρει δηλαδή. Εγώ θέλω να είναι καθαρά, να μη βγάζουν μάτια. Να μου δώσει 1,3 και μετά, που είναι πεσμένες οι αγορές, να πάρω ένα δάνειο 500.000 ευρώ για να πάρω το σπίτι και το πληρώνω μετά αυτό. Να το πάρει το σπίτι η τράπεζα. Περίμενε. Κάποιος υπάλληλος μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.
  Α.: Μπορώ να μιλήσω;
  Χ.: Να μιλήσεις.
  Χ.: Έχω υπογράψει τα συμβόλαια για 4 διαφημιστικά.

  Μόλις πληρωθούμε τα συμβόλαια, άσε το σπίτι. Τελείωσε το σπίτι. Βγάζω ανακοίνωση για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με τα 700 ανεξαρτητοποιούμαι. Να του πεις ότι το πρώτο κομμάτι έχει δύο κομμάτια. Για να δείξει αυτός τη διαδρομή. Το πρώτο κομμάτι, τα 700 κατοστάρικα, ότι υπάρχει χαρτί της ανεξαρτητοποίησης, να το έχει στα χέρια του, σαν να είναι η δική μου θέληση, και με το που ετοιμαστούν τα συμβόλαια σε έναν χρόνο.
  Α.: Τι σ’ έναν χρόνο. Ψηφίζουμε σ’ έναν μήνα.
  Χ.: Σ’ έναν χρόνο θα μπουν τα διαφημιστικά, ρε μ@λάκ@, έτσι δεν μου είπες, κατανοητό; Εγώ δεν θέλω πολλά. Δεν πάω να φάω. Εγώ θέλω να είναι ένα τίμημα που να μπορώ να ζήσω και να μπορώ να το δικαιολογήσω για να μη μου πουν τίποτα. Δηλαδή, ρε μ@λάκ@, μη φάω ξύλο. Αυτό λέω.
  Α.: Αν θες να με ακούσεις.

  Χ.: Γιώργο, άκου να σου εξηγήσω κάτι. Μου είπες κάτι, να πάρω ένα πακέτο και να το ‘χω στο σπίτι και να είναι κρυμμένο μονίμως. Αυτό δεν γίνεται. Το καταλαβαίνεις. Το σκέφτηκα. Όχι δύο, 45. Και να μου πεις πάρε 45 και κάτσε εδώ πάνω, δεν μπορώ να ζω με αυτό το άγχος. Θα κάτσω γω, ρε μ@λάκ@. Άντε ρε γ@μήσου τώρα, μη με τρελαίνεις. Θα κάτσω τώρα εγώ να έχω άγχος στο σπίτι για τα λεφτά. Να πάμε σε λογικές λύσεις.
  Α.: Εγώ θα το έκανα πάντως.
  Χ.: Μη με ξεφτιλίσουν.
  Α.: Να το κάνουμε αύριο το πρωί;
  Χ.: Όχι, ρε παιδί μου.
  Α.: Έχουμε μια βδομάδα χαλαρά να το συζητήσουμε.
  Χ.: Εγώ σου λέω τι προτείνω.
  … [αναφορά στην Πειραιώς (ακατάληπτο)]
  Α.: Δεν ξέρω, ρε Παύλο, δεν ξέρω.
  Χ.: Για 400 χιλιάδες μου μιλάς. Εμένα μου φαίνεται αυτή η διαδικασία λίγο περίεργη. Να κάνω 2 διαφημιστικά με σποτ 6 σε μια εταιρεία. Δεν ξέρω πόσα δίνει το παιδί. Εγώ ζήτησα σαν βουλευτής κλπ.

  Η άλλη περίπτωση είναι αυτή με το δάνειο. Το πρώτο που ζητάμε στο άμεσο για να ξεκινήσουμε τη διαδικασία. Να προχωρήσουμε στο άλλο. Να του πεις πότε είναι να ξεκινήσουμε την ανεξαρτητοποίηση, από κει το θέμα, ήδη υπάρχει αυτό το θέμα, που χτυπιέμαι με τον Τέρενς.
  Α.: Η διαφήμιση. Θα βάλουμε μια εταιρεία δικιά μας.

  Χ.: Άκουσα ότι 7 του μηνός ξεκινάει η διαδικασία. Απλώς για να ξέρω πότε θα είναι. Αφού κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο, να συζητήσουμε κι ένα άλλο. Τι πρόσβαση έχουμε. Πολιτικά τους Ανεξάρτητους τους ξεχνάμε. Γεια σας.
  Α.: Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να φύγεις. Τους έχεις ανάγκη έτσι;
  Χ.: Μαλακά, επειδή υπάρχουν κάποια προνόμια.
  Α.: Μπορείς να ξεκαθαρίσεις και να μπεις στον Σαμαρά πολύ εύκολα.
  Χ.: Μπορείς εσύ να το κάνεις;
  Α.: Αυτό είναι εύκολο.
  Χ.: Υπάρχουν προδιαγραφές, να μιλήσει ο πρόεδρος στον Σαμαρά να με περάσει στα ψηφοδέλτια;
  Α.: Κανονικότατα. Αυτό στο κάνω εγώ, δεν χρειάζεται να το κάνει ο πρόεδρος. Θα το κάνω εγώ πιο εύκολα από τον πρόεδρο.
  Χ.: Από τον Σάλλα στον Σαμαρά, ρε μ@λάκ@;
  Α.: Μη στεναχωριέσαι. Το πιο εύκολο πράγμα. Επεμβαίνω εγώ πιο εύκολα.
  Χ.: Το θέμα είναι, να σου πω κάτι. Πως μέχρι στιγμής έβριζα τη Νέα Δημοκρατία. Πώς θα με περάσει; Πώς θα γυρίσω;
  Α.: Αυτή τη βδομάδα μπορεί να κινηθεί καινούριο κόμμα.
  Χ: Και άλλο; Η Τελεία του Γκλέτσου. Χα χα. Μπορούμε να πάμε στον Μπαλτάκο;
  Α.: Μπορούμε να κάνουμε μεγάλη φασαρία.
  Χ.: Περίμενε. Επειδή τώρα ο Σαμαράς είναι εντάξει. Επειδή όμως είναι δύσκολο να πεταχτώ από τη ΝΔ, θα με κράξει ο κόσμος.
  Α.: Άμα πας στον Ζώη και τον Μπαλτάκο;
  Χ.: Τι; Θα συνεργαστούν ο Ζώης με τον Μπαλτάκο; Ο Ζώης έλεγε κάτι για τον Τσίπρα. Στον Μπαλτάκο έχουμε πρόσβαση;

  Γιατί άμα είναι και έχεις πρόσβαση είτε εσύ είτε ο πρόεδρος στον Μπαλτάκο…
  Α.: Τι θέλεις;
  Χ.: Μη φάμε ξύλο, ρε μ@λάκ@. Αν δεν κατέβει ο Μπαλτάκος, να το δούμε στη ΝΔ.

  Χ.: Κάτσε, ρε μ@λάκ@, είναι πίσω από τη ΝΔ, είναι πίσω από τον Μπαλτάκο.

  Τι γίνεται με το action και τον Παναγιωτάκη, ρε μ@λάκ@; Πώς τον ξεπλένει τον Βενιζέλο αυτός; Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι παραγωγή. Να πήρε 14%, άντε να έχει κάνει 40, δεν μπορεί να πάει παραπάνω και να έχει μαζέψει ένα εκατομμύριο, δύο.
  Α.: Τρία;
  Χ.: Όχι, ρε @ούστη, κάτσε. Έχει φάει και λεφτά από κόσμο. Τα θέατρα. Πας και ανοίγεις το action, ένα κανάλι. Δεν μπορείς να τα βγάζεις, ρε @ούστη, αυτά τα λεφτά. Στον γάμο της Κούρκουλα, που ήταν Βενιζελικοί. Πάει με τον Βενιζέλο αυτή η ιστορία. Παίζεται μεγάλο παιχνίδι.

  Α.: Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο προβλήματα. Είτε θα γίνουν εκλογές τώρα ή θα γίνουν… [ακατάληπτο]
  Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι είναι άχρηστος άνθρωπος (σ.σ.: Καμμένος).
  Χ.: Γιατί το λες αυτό; Άχρηστος, άχρηστος, αλλά κρατάει ένα κόμμα κανονικά. Εγώ σου λέω είναι άχρηστος ο Καμμένος. Ξαφνικά ο Μελάς δεν είναι δούρειος ίππος. Ασυνείδητα δούρειος ίππος. Κρατάει ένα κόμμα αυτή τη στιγμή χωρίς φράγκο, ρε @ούστη.
  Α.: Ποιος το λέει;
  Χ.: Τι ποιος το λέει; Χωρίς φράγκο γιατί;
  Α.: Ξέρω καλά… [ακατάληπτο]
  Χ.: Εγώ δεν σου είπα ότι είναι ανέντιμος… Από Γερμανούς, από Γάλλους. Από την Πειραιώς όχι.
  Α.: Από τον Βαρδινογιάννη.
  Χ.: Από τον Βαρδινογιάννη;
  Α.: Προσωπικό δάνειο. Ξέρω τι σου λέω, άσ’ το. Προσωπικό δάνειο.

  Χ.: Ρε @ούστη μου, πες μου τώρα. Με αυτά που μου λες ο ΣΥΡΙΖΑ τα παίρνει, ο Θεοδωράκης τα παίρνει…
  Α.: Όλοι τα παίρνουν.
  Χ.: Όλοι τα παίρνουν. Μόνο τα λεφτά. Δηλαδή [ακατάληπτο] μήπως οι Γερμανοί μπήκαν στο κόλπο και δίνουν λεφτά και οι Γερμανοί;
  Α.: Όχι ρε. Εγώ δεν έχω βρει κανέναν. Τώρα σου μιλάω στα ίσια.
  Χ.: Είναι κεφάλαια του Σάλλα, της Πειραιώς;
  Α.: Θα μπει ο Μελισσανίδης στο παιχνίδι, αν μπει. Αυτοί δύο είναι. Είναι ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης.
  Χ.: Και ο Βαρδινογιάννης;
  Α.: Ο Βαρδινογιάννης παίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  http://www.zougla.gr/politiki/article/to-video-pou-den-ide-to-fos-tis-dimosiotitas

  στη πηγή μπορείτε να δείτε και το βίντεο

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.