ΥΠΟΒΟΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΣΤΗ ΔΟΥ (εκκαθάριση φορολογικών δηλώσεων βάσει του νόμου 2238/1994 όπως αυτός ίσχυε μέχρι και την 13η/08/ 2009 )

thumbnail-1

Αθήνα, 19η Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»
· ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ
· ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΑΝΤΩΝ ή ΕΓΓΡΑΦΗΘΗΣΟΜΕΝΩΝ στους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ

Αγαπητές Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Σε συνέχεια της ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ μας η οποία εκδικάστηκε την 12η Νοεμβρίου 2014 στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο (ΑΕΔ), με την οποίαν αποδεικνύουμε ότι όλες οι κυβερνήσεις και οι νομοθετικές τους πράξεις από το 2009 μέχρι σήμερα είναι αντισυνταγματικές, επιδώσαμε στις 15η Ιουλίου 2014 ΕΞΩΔΙΚΟ ΔΗΛΩΣΗ (πρώτο συνημμένο) στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) και στον Γενικό Διευθυντή Φορολογικής Διοίκησης (ΓΔΦΔ), με την οποία ζητάμε οι Φορολογικές μας Δηλώσεις για τα οικονομικά έτη 2010 έως σήμερα να εκκαθαρισθούν και να υπολογισθούν βάσει του νόμου 2238/1994, όπως αυτός ίσχυε μέχρι και την 13η Αυγούστου 2009 (ημερομηνία εκδόσεως της αποφάσεως του Γερμανικού Ειρηνοδικείου του Μονάχου που καταδίκασε τον Χριστοφοράκο για την υπόθεση της Ζήμενς που δωροδοκούσε τα κόμματα ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΣΟΚ, κόμματα τα οποία, ως διακινούντα μαύρο χρήμα και δωροδοκούμενα αποτελούν εγκληματικές οργανώσεις).

Στη συνέχεια ζητήσαμε από τους συμπατριώτες μας, εφ’ όσον συμφωνούν με το εξώδικο, χωρίς καμία υποχρέωση προς εμάς, να υπογράψουν μία κοινή ΔΗΛΩΣΗ (δεύτερο συνημμένο) εγγραφόμενοι στους Ειδικούς Καταλόγους, αντίγραφα των οποίων παραδώσαμε στις αρμόδιες φορολογικές Υπηρεσίες.
Με βάση τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ που υπογράφηκαν, χορηγήσαμε αντίστοιχες ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ.

Με την υποβολή από μέρους των ενδιαφερομένων των παραπάνω Βεβαιώσεων στις ΔΟΥ, ξανά ενημερώνεται η φορολογική αρχή από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ότι η υπόθεσή του εκκρεμοδικεί στο ΑΕΔ και ότι ο ενδιαφερόμενος περιμένει έγγραφη απάντηση.

Σχετικό Υπόδειγμα Αιτήσεως προς την ΔΟΥ και Οδηγίες Συμπληρώσεως επισυνάπτονται (τρίτο συνημμένο).
Υπ’ όψη για όσους έχουν ζητήσει δικηγορική συνδρομή, ότι η παρούσα Βεβαίωση λειτουργεί και ως συμπληρωματική-ενισχυτική οποιασδήποτε δικηγορικής σχετικής ενέργειας.

Η εκκρεμοδικία θα συνεχισθεί διότι σε περίπτωση που το ΑΕΔ απορρίψει την Ένστασή μας θα συνεχίσουμε τον δικαστικό αγώνα προσφεύγοντας σε ξένα Δικαστήρια.

Και αν ακόμη έχετε τακτοποιήσει για εφέτος την εφορία σας, καλό είναι να έχετε υπογράψει την σχετική ΔΗΛΩΣΗ, η οποία σας κατοχυρώνει για τον ΕΝΦΙΑ που έρχεται τον Μάρτιο, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και μία πράξη αντίστασης κατά του ανάλγητου ανθελληνικού πολιτικού συστήματος. Χρόνος υποβολής της ΔΗΛΩΣΕΩΣ υπάρχει.

Η υπογραφή και υποβολή μίας ΔΗΛΩΣΗΣ είναι δωρεάν και είναι μία έμμεση πράξης αλληλεγγύης προς όλους αυτούς τους Συμπατριώτες μας που δεν έχουν να πληρώσουν.
Για την

ΠΑΤΡΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛ.ΛΑ.Σ
Στέργιος Σμυρλής
22910-25459
http://www.patriotiki-enosi.gr/oxi_sto_mnimonio/about/

 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220
http://www.patriotiki-enosi.gr;***Ηλεκ: Ταχ: elas@otenet.gr;


ΣΧΕΤΙΚΑ 

Η ένσταση στο ΑΕΔ  κατά του κύρους των ευρωεκλογών (από ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ 
 ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ « ΕΛ.ΛΑ.Σ» κλπ) (26/06/2014) και Τα υπομνήματα (19/11/2014)

Το εξώδικο στη ΓΓΔΕ και στον ΓΔΦΔ για εκκαθάριση φορολογικών δηλώσεων βάσει του νόμου 2238/1994, όπως αυτός ίσχυε μέχρι και την 13η Αυγούστου 2009 (15/07/2014)

Επεισοδιακή η εκδίκαση της υπόθεσης στο ΑΕΔ (12/11/2014)

Ευρωεκλογές 2014: Άλλοι νίκησαν, άλλοι προκρίθηκαν …

Μήνυση για τις ευρωεκλογές και υπόμνημα (Ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση για έσχατη προδοσία και ότι άλλο προκύψει)

Επιτροπή για τη Δημοκρατία μέσω του Δικαίου – Κώδικας Ορθών Πρακτικών επί εκλογικών ζητημάτων

ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ –> εμπεριέχει πληθώρα καταγγελιών για έσχατη προδοσία και προδοσία της χώρας (last update February 13, 2013)

περισσότερα άρθρα για τις εκλογές εδώ 

 

Advertisements

One comment on “ΥΠΟΒΟΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΣ ΣΤΗ ΔΟΥ (εκκαθάριση φορολογικών δηλώσεων βάσει του νόμου 2238/1994 όπως αυτός ίσχυε μέχρι και την 13η/08/ 2009 )

 1. Στις 7:45 π.μ. Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, ο/η Στέργιος Σμυρλής έγραψε:

  ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ

  ΔΗΛΩΣΗ

  Ο/Η υπογράφων/ουσα την παρούσα, με απόλυτο σεβασμό προς το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό, και λαμβάνοντας υπ’ όψη, ότι:
  α) Σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφο 2: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία»
  β) Σύμφωνα με το άρθρο 1 παράγραφο 3: «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν 
 υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».
  γ) Σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφο 2: «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που 
 συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη 
 υποχρέωση όλων των Ελλήνων».
  δ) Σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφο 3: «O σφετερισμός, με oπoιoνδήπoτε τρόπο, της 
 λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται……»
  ε) Σύμφωνα με το άρθρο 120 παράγραφο 4: «H τήρηση τoυ Συντάγματος επαφίεται στον 
 πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο 
 εναντίον oπoιoυδήπoτε επιχειρεί να τo καταλύσει με τη βία».

  ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ:

  Αναμένοντας την εκδίκαση της ένστασης του πολιτικού φορέα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», που κατατέθηκε την 27η Ιουνίου 2014 στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο και της οποίας ορίστηκε η συζήτηση διά την Τετάρτη 12η Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στην αίθουσα της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας [Πανεπιστημίου 47- Αρσάκειο Μέγαρο] και αφορά την τήρηση του Συντάγματος.
  ΣΥΜΦΩΝΩ με το περιεχόμενο της Εξωδίκου Δηλώσεως – Προσκλήσεως του ως άνω φορέα που επιδόθηκε στην ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και στον ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ την 15η Ιουλίου 2014 και
  Ως υπογράφων/ουσα ΖΗΤΩ, χωρίς καμία οικονομική μου υποχρέωση, να ΕΓΓΡΑΦΩ στους ειδικούς καταλόγους του πολιτικού φορέα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», που θα επιδοθούν στα ανωτέρω αρμόδια όργανα του Υπουργείου Οικονομικών ώστε οι άμεσοι φόροι μου για τα οικονομικά Έτη 2010, 2011, 2012, 2013 και 2014 να εκκαθαρισθούν και να υπολογισθούν βάσει του νόμου 2238/1994 όπως αυτός ίσχυε μέχρι και την 13η Αυγούστου 2009 και ΟΧΙ με τους κατοχικούς νόμους.

  ……/…../2014

  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ:
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Τ.Κ: ΑΦΜ:
  ΤΗΛ: Ηλ. Διευθ: (Mail) : ΥΠΟΓΡΑΦΗ:

  Η ένσταση και το εξώδικο βρίσκονται εδώ προς μελέτη: HYPERLINK “http://www.patriotiki-enosi.gr/” http://www.patriotiki-enosi.gr

  ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
  «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
  Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220 HYPERLINK “http://www.patriotiki-enosi.gr/” http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: HYPERLINK “mailto:elas@otenet.gr” elas@otenet.gr

  ΚΑΙ

  ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ

  ΑΙΤΗΣΗ Του/Της…
  ΠΡΟΣ ΤΗΝ …… Δ.Ο.Υ

  ΕΠΩΝΥΜΟ…………………………..
  ΟΝΟΜΑ……………………..
  ΑΦΜ………………………..
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ……………………….
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ……………………………
  e-mail:………………………….

  ΘΕΜΑ: Φορολογική εκκρεμότητα

  Σας ενημερώνω ότι με βάση την από 24η Νοεμβρίου 2014 Βεβαίωση του πολιτικού φορέα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ» [ΣΧΕΤΙΚΟ 1], έχω συνυποβάλλει και συνυπογράψει την από 15η Ιουλίου 2014 ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ [ΣΧΕΤΙΚΟ 2], που επιδόθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών [Διεύθυνση Φορολογίας Εισοδήματος] γιά την οποία δεν έχω λάβει μέχρι στιγμής έγγραφη απάντηση.
  Κατόπιν τούτου σας ενημερώνω, ότι δεν αποδέχομαι το ύψος της ληξιπρόθεσμης οφειλής, που μου αποστείλατε με ηλεκτρονικό μήνυμα, αντίγραφο του οποίου επισυνάπτεται, και σας καλώ εντός ευλόγου χρόνου να απαντήσετε εγγράφως στο δι’ εξωδίκου υποβληθέντος αιτήματός μου.

  Αθήνα —– 2014
  Ο ΑΙΤΩΝ/ΟΥΣΑ
  (υπογραφή)

  ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΙΤΗΣΗ
  1. Βεβαίωση Πατριωτικής Ένωσης-ΕΛ.ΛΑ.Σ
  2. Εξώδικο Πατριωτικής Ένωσης-ΕΛ.ΛΑ.Σ
  3. Αντίγραφο Ηλεκτρονικό Σημειώματος της ΔΟΥ


  ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ αποδέκτες ηλεκτρονικών μηνυμάτων από τις ΔΟΥ γιά
  ληξιπρόθεσμες οφειλές:

  Προσερχόμαστε στην αρμόδια ΔΟΥ έχοντας δεόντως συμπληρώσει το Υπόδειγμα της παραπάνω ΑΙΤΗΣΗΣ και αφού επισυνάψουμε την ΒΕΒΑΙΩΣΗ και το ΕΞΩΔΙΚΟ της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛ.ΛΑ.Σ, τα υποβάλλουμε ατομικά στην ΔΟΥ στην οποία ανήκουμε ή στη ΔΟΥ που μας έστειλε το ειδοποιητήριο και λαμβάνουμε ένα αριθμό πρωτοκόλλου.

  2. Σε περίπτωση που έχουμε σημειώματα από περισσότερες της μιας ΔΟΥ, να μεριμνούμε για την παραγωγή αντιγράφων των παραπάνω δικαιολογητικών.

  3. Αναπτύσσουμε και προφορικά το αίτημά μας στο αρμόδιο Γραφείο της ΔΟΥ και ζητάμε να μας απαντήσουν εγγράφως είτε ο ίδιος ο Έφορος προσωπικώς, είτε διά της Νομικής τους Υπηρεσίας.

  4. Σε περίπτωση δυστροπίας της ΔΟΥ επικοινωνούμε τηλεφωνικώς με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s