ΕΛ.ΛΑ.Σ: Εξώδικη δήλωση άρνησης συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές 2015

images

Αθήνα 14η Ιανουαρίου 2015

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΙΣ

Του κατά το Σύνταγμα Συνασπισμού πολιτικών κομμάτων και κινημάτων υπό την επωνυμία: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» νομίμως εκπροσωπουμένου.

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΙΜΟΥΣ κ.κ.:

α. Πρόεδρο του Α1 [Πολιτικό] Τμήματος του Αρείου Πάγου [Αρ.Πρ.191/14-1-2015]

β. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου [Αριθ.Πρωτ.421/14-1-2015]

1. Διά του παρόντος εγγράφου σας γνωστοποιούμε, ότι ο Συνασπισμός πολιτικών κομμάτων και κινημάτων υπό την επωνυμία: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ». που συμμετείχε στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014, κατέθεσε ενώπιον του κατ’ άρθρο 100 του Συντάγματος ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ «Α.Ε.Δ.» την υπ’ αριθμό 8/27 Ιουνίου 2014 Ένστασή του σύμφωνα με το άρθρο 58 του Συντάγματος [Προσβολή του κύρους των εκλογών και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Ελλάδας, ΣΧΕΤΙΚΟ 1], η οποία εκδικάσθηκε την 12η Νοεμβρίου 2014 και η έκδοση της αποφάσεως εκκρεμεί εισέτι.

2. Το περιεχόμενο της ενστάσεώς μας εδράζεται στην παραβατική συμπεριφορά των κάτωθι πολιτικών κομμάτων, που παραβίασαν το άρθρο 29 του Συντάγματος και την συνταγματική αρχή της νομιμότητος, ως ακολούθως:

α. Με την ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Cs 402 Js 3943/09 του Ειρηνοδικείου του Μονάχου [ποινικό Τμήμα], η οποία έχει καταστεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ο τέως Διευθύνων Σύμβουλος της SIEMENS κύριος Μιχάλης Χριστοφοράκος ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΤΗ 2003–2004. Έκτοτε τα ανωτέρω πολιτικά κόμματα έχουν καταστεί εγκληματικές οργανώσεις και όμηροι ξένης δύναμης [Γερμανίας], διαπράττοντας το συνεχές έγκλημα της εσχάτης προδοσίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού και του Κράτους.

β. Με την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πολιτικού κόμματος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, καταχρηστικώς το ανωτέρω πολιτικό κόμμα συμμετέχει στις εκλογές, καθ’ όσον διά της συμμετοχής του παραβιάζονται τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Καταπέλτη κατά της υπ’ αριθμό 65/2014 αποφάσεως του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου [Πολιτικό], που δεν μπορεί να αποτελέσει δεδικασμένο, αποτελεί η εισηγητική πρόταση του Εισαγγελέα Εφετών κυρίου Ισίδωρου Ντογιάκου, που αναιρεί το διατακτικό της ως άνω αποφάσεως [για ελεύθερη συμμετοχή των κομμάτων στις εκλογές], ορίζοντας ταυτόχρονα ότι καταχρηστικώς ασκούν το συγκεκριμένο δικαίωμα τα πολιτικά κόμματα- εγκληματικές οργανώσεις [ΣΧΕΤΙΚΟ 2]. Άρα τα πολιτικά κόμματα Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως εκ της δραστηριότητός των, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις παρούσες βουλευτικές εκλογές.

γ. Τα πολιτικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ τα οποία ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ το άρθρο 59 # 1 του Συντάγματος, διά της αρνητικής των αυτής πράξεως παραβίασαν ευθέως τις Συνταγματικές διατάξεις, που υποχρεούνται να τηρούν.

3. Κατόπιν της γενικευμένης παραβατικής συμπεριφοράς των ανωτέρω πολιτικών κομμάτων και των άνω των 250 βουλευτών που προήλθαν από αυτά κατά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ κατ’ εξακολούθηση η προσβολή του Δημοκρατικού πολιτεύματος και η παραβίαση του Συντάγματος.

Κατόπιν των ανωτέρω, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» ως κατοχυρωμένος Συνταγματικός θεσμός, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ στο κατ’ εξακολούθηση έγκλημα, που διαπράττεται κατά του Ελληνικού Λαού και του Ελληνικού κράτους και ΔΗΛΩΝΕΙ, ότι ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης Ιανουαρίου 2015, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΚΑΛΟΥΜΕ το αρμόδιο Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, να πράξει τα κατά το Σύνταγμα οριζόμενα ήτοι:

α. Να μην εγκρίνει την συμμετοχή των ανωτέρω μνημονευομένων κομμάτων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 ή

β. Εφ’ όσον υφίσταται εκκρεμοδικία ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, ο κατά το άρθρο 26 του Συντάγματος τρίτος πυλώνας λειτουργίας του πολιτεύματος [Δικαστικός], ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ από την άσκηση των διοικητικών του καθηκόντων, καθώς καλύπτεται από τις διατάξεις του άρθρου 89 # 3 εδάφιο α και του άρθρου 118 # 4 του Συντάγματος και να αφήσει το παράνομο πολιτικό σύστημα να διεξαγάγει τις παρούσες βουλευτικές εκλογές ΜΟΝΟ του, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της Δικαστικής Αρχής.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ».
Οδυσσέας Α. Τηλιγάδας  Στέργιος Σ. Σμυρλής  Κωνσταντίνος Θ. Γκέκας

210 3250220                      6944325056               6937118822

 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.»ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ

Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220 http://www.patriotiki-enosi.gr** Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

– KATΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ -ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ 21/03/2012

 Καταγγελία στον ΑΠ: Εγκληματική οργάνωση λειτουργεί στο ΠΑΣΟΚ και στην ΝΔ  04/10/2013

– ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΕ και την ΕΣΗΕΑ για την αντιμετώπιση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ από τα ΜΜΕ της Ελλάδος 17/11/2014

ΑΠ 4/2015: Βουλευτικές εκλογές 2015 – Ανακήρυξη Συνδυασμών και Μεμονωμένων Υποψηφίων  14/01/2015 

Advertisements

3 comments on “ΕΛ.ΛΑ.Σ: Εξώδικη δήλωση άρνησης συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές 2015

 1. Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

  Συν-έλληνες,
  Οι επερχόμενες εκλογές είναι παράνομες και άκυρες σε συνθήκες πρωτόγνωρης ΚΑΤΟΧΗΣ, ενώ ΨΕΥΔΩΣ παρουσιάζονται ως ο ακρογωνιαίος λίθος και η ιερότερη στιγμή της Δημοκρατίας.
  Ως εκ τούτου είναι πασιφανές ότι μέσα από αυτή την διαδικασία δεν πρόκειται να προκύψει λύση ουδενός προβλήματος της Πατρίδας μας και επομένως και του μεγαλύτερου μέρους των Πολιτών της που τραβάει τα πάνδεινα επί μία πενταετία ήδη.

  Αυτό γίνεται γιατί στην ουσία δεν υφίσταται Δημοκρατία, δεν υφίσταται εθνική ανεξαρτησία ούτε εθνική κυριαρχία. Οι τρείς πυλώνες της Δημοκρατίας (που πρέπει να συνυπάρχουν διακριτά και αυτεξούσια) έχουν καταλυθεί. Η Εκτελεστική εξουσία έχει ταυτιστεί με την Νομοθετική και ο τρίτος πυλώνας της, η Δικαστική, έχει εν «κρυπτώ» (δηλαδή άνευ ουδεμίας αντίδρασης, ενώ θα έπρεπε να είχε κάμει «επανάσταση») παραχωρήσει τις εξουσίες της στις υπόλοιπες δύο μέσω της αποδοχής (δια του ανωτέρω τρόπου) του άρθρου 86Σ περί μη ευθύνης υπουργών.
  Ειδικά το τελευταίο υπήρξε και είναι ακόμη η ταφόπλακα της Δημοκρατίας μια και έτσι κάθε έννοια δικαίου θα μπορούσε εύκολα να καταλυθεί και να επικρατήσει στην χώρα ένα γενικευμένο μπάχαλο παντού. Αυτό ακριβώς επεδίωκαν. Εξουδετερώνοντας και υποτάσσοντας την δικαιοσύνη, που θα μπορούσε να παρέμβει, όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, θα ήταν εύκολα.

  Πολύ εύκολα θα διερρήγνυε τα ιμάτια του ο Θ. Πάγκαλος ότι μαζί τα φάγαμε. Ήταν η δεύτερη ασφαλιστική δικλείδα του συστήματος ότι πράγματι κανείς δεν θα τους έπαιρνε χαμπάρι και κυρίως ότι δεν θα το επιδίωκε τουλάχιστον «εν χορδαίς και οργάνοις» – ενώ όποιοι πιθανόν κατ’ εξαίρεση το αποτολμούσαν θα χαρακτηρίζονταν εύκολα ως γραφικοί. Έτσι δημιούργησαν ένα κλίμα όπου ο καθένας θα μπορούσε να παρανομεί όπως ήθελε εφόσον το ήθελε. Η αμορφωσιά που παρείχαν στα σχολεία μαζί με τα ερήμην κοινωνικού ελέγχου ΜΜΕ (με παράνομες άδειες λειτουργίας και επιλεκτική παραχώρηση συχνοτήτων για να είναι υποτελείς) συμπλήρωναν το σκοτάδι που επεδίωκαν για να μπορούν οι ίδιοι μέσα σε αυτό να πράξουν Σόδομα και Γόμορα και να ασελγήσουν πάνω στη χώρα με τον πιο βάναυσο τρόπο.
  Για το κομβικό σημείο περί της συγκάλυψης της εθελόδουλης κατοχής από την Βουλή και την Δικαιοσύνη με την άμεση ή έμμεση υποστήριξη που συστηματικά παρέχουν στο άρθρο 86Σ, θεωρώντας ότι αυτό μπορεί να παραμερίζει ανεμπόδιστα ολόκληρο το υπόλοιπο Σύνταγμα και τα δικαιώματα των υπολοίπων Ελλήνων, έχουμε να δηλώσουμε δημόσια τούτο:

  Προκαλούμε την ηγεσία της Ελληνικής δικαιοσύνης, πως μέχρι να αναθεωρηθεί το άρθρο 86Σ υπάρχει ο παρακάτω ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ τρόπος παραμερισμού του από την Δικαιοσύνη, με τον οποίο ΟΦΕΙΛΕΙ αυτή να λειτουργήσει διερευνώντας τις δικογραφίες εσχάτης προδοσίας και αποφαινόμενη επ΄ αυτών:
  Επιστημονική θέση του δικηγόρου Δ. Κουκιώτη: Ποινική ευθύνη των Υπουργών και άρθρο 86: μια «αντισυνταγματική διάταξη του Συντάγματος». Δημοσιευμένη στην «ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ», Τεύχος 8-9/2010, Σύνοψη της επιστημονικής θέσης:
  «Στην παρούσα μελέτη οι διατάξεις του Συντάγματος διακρίνονται σε θεμελιώδεις και μη. Η διάταξη του άρθρου 86 Συντ. που προβλέπει σχετικά με τη δίωξη και την «παραγραφή» των ποινικών αδικημάτων των Υπουργών ανήκει στις μη θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος. Επειδή αυτή συγκρούεται και αναιρεί ολοκληρωτικά και στην ουσία τους τις θεμελιώδεις διατάξεις των άρθρων 4 Συντ. (αρχή της ισότητας) και 26 Συντ. (αρχή της διάκρισης των λειτουργιών) είναι ανίσχυρη και επομένως δεν μπορεί να τύχει εφαρμογής, πράγμα που έχει σαν αποτέλεσμα τη δυνατότητα (και υποχρέωση) δίωξης των Υπουργών με τη συνήθη ποινική διαδικασία και με τη συνήθη «παραγραφή» που ισχύει για όλους τους πολίτες.»

  Αντιλαμβανόμαστε τώρα ότι η σημαντικότερη προπαρασκευαστική ενέργεια του εγκλήματος (δωροδοκία ΝΔ & ΠΑΣΟΚ και κρατικών υπαλλήλων από Siemens, θεσμοθετημένες μίζες, οικονομικά εγκλήματα, κλπ, μέχρι και την εσχάτη προδοσία) που θα ακολουθούσε κατά της χώρας είχε ήδη τελεσθεί..
  Και να ήσαν μόνο αυτά; 134 (τουλάχιστον) βάσιμες μηνύσεις πολιτών περί Εσχάτης Προδοσίας έχουν προωθηθεί στη Βουλή και παραμένουν αδιάβαστες (!!!) στα συρτάρια της διαπράττοντας ένα ακόμα τεραστίων διαστάσεων έγκλημα, αυτό της αρνησιδικίας (ακόμα και με το αντισυνταγματικό άρθρο 86Σ), ασελγώντας για ακόμα μία φορά πάνω στο Ανθρώπινο είδος δια αυτής της πράξεως των κατά παράβασιν των όσων περιγράφονται για το θέμα αυτό και στο Ελληνικό Σύνταγμα και στην χάρτα των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και δεν βρέθηκε ούτε ένας βουλευτής να μιλήσει για αυτό στην Βουλή. Ούτε ένας !!!

  Συν-έλληνες, Από αυτό το άνομο και ευτελές κοινοβούλιο, όπως το περιγράψαμε (εν τάχει και περιληπτικά, ίσα για να μπορέσουμε να σε παρακινήσουμε να σκεφτείς με τη καρδιά σου) προκύπτουν οι επερχόμενες εκλογές. Όχι πως οι προηγούμενες ήταν καλύτερες, αλλά τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές πρέπει να σκεφτείς ιδιαίτερα. Την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές έχουν περάσει ήδη αρκετές ημέρες όπου ουσιαστικά έχουμε εισέλθει σε «προεκλογική περίοδο». Παρακολουθούμε (πιστεύουμε αξιοπρεπώς και με ιδιαίτερη προσοχή) τις εκπομπές που έχουν ήδη ξεκινήσει με τα προεκλογικά panels στην τηλεόραση και τις συνεντεύξεις στα ραδιόφωνα. Το ίδιο προεκλογικό νταβαντούρι που έχουμε ζήσει εκατοντάδες φορές, με τους τηλεοπτικούς σκυλοκαβγάδες, τις ανούσιες, φτωχές και προσβλητικές, για κάθε νοήμονα, συζητήσεις επί θεμάτων που ουδόλως εμβαθύνουν στην ουσία των προβλημάτων (απόκρυψη πραγματικών οικονομικών στοιχείων και οικονομικής προοπτικής-κατάργηση Ισχύοντος Δικαίου-εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας), και δημοσκοπήσεις να φέρνουν τα «αντίπαλα» στρατόπεδα ή συνασπισμούς στρατοπέδων να είναι τσίμα – τσίμα. Απώτερος σκοπός η πόλωση των πολιτών και η εν τέλει «τύφλωση του» για να ψηφίσει «το μη χείρον», αλλά ως εκεί και μη παρέκει. Και αν τα αποτελέσματα της πόλωσης αποδειχθούν τόσο καλά, έχει και για αυτό προετοιμαστεί το έδαφος με την πιπίλα του συνασπισμού όλων «γιατί κινδυνεύει η πατρίς». Όλων δηλαδή ποιών; Αυτών που περιγράψαμε νωρίτερα; Αυτών που είναι ψεύτες κατά συρροή, αυτών που είναι κατ’ επάγγελμα συνειδητά ασυνείδητοι απατεώνες, και που ο Λαός ούτε ζωγραφιστούς δεν θα ήθελε να τους έβλεπε; Δεδομένου ότι λειτουργούν ως πληρωμένοι δολοφόνοι, που εργολαβικά έχουν αναλάβει την προδοσία της πατρίδας και τη γενοκτονία του ελληνικού λαού;

  Συν-έλληνες, Κάποιος Πολίτης έβρισε τον Θ. Πάγκαλο στην Λίμνη της Βουλιαγμένης και τον απεκάλεσε «γάιδαρο», θα το θυμάστε. Εκείνος του έκανε μήνυση. Από την άλλη, το μεγαλύτερο μέρος του Λαού αποκαλεί όλους τους κυβερνώντες – και τον Πάγκαλο – προδότες και δοσίλογους και μάλιστα αρκετοί και εγγράφως και επισήμως μέσω μηνύσεων (που είπαμε νωρίτερα). Κανείς τους όμως δεν τόλμησε σε αυτή τη περίπτωση να κάνει μήνυση, παρά κρύβονται μέσα στη σιδερόφρακτη Βουλή. Γνωρίζουν όλοι ότι «κάποιοι» έχουν καταλύσει το Σύνταγμα, ότι αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτήθηκαν από την εθνική κυριαρχία. Και δεν θέλουν αυτό να το δικάσει κανένα δικαστήριο.

  Συν-έλληνες, Είναι ώρα να σκεφτούμε να μη γίνουμε άθλιοι κομπάρσοι μιας εξευτελιστικής σε βάρος μας φαρσοκωμωδίας. Κανείς από όλους αυτούς δεν σε κατοχυρώνει ότι μπορείς να τον ελέγξεις αν πράξει διαφορετικά από όσα σου υποσχέθηκε. Κανείς από αυτούς δεν σου δίνει το δικαίωμα της ανάκλησης τους αν δεν τιμήσουν την ψήφο σου και την εντολή που τους έδωσες. Κανείς από αυτούς δεν μιλά για παραδειγματική τιμωρία των ενόχων. Κανείς από αυτούς δεν μιλά – ουσιαστικά και καθαρά – για την κύρτωση της ευθυτενούς κορμοστασιάς σου από τους υπέρογκους και αβάσταχτους φόρους που σου επέβαλαν. Γιατί ΜΗΝ ξεχνάς, ότι ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ και απλά σε αυτούς παραχωρείς οικειοθελώς εξουσία για να κάνουν την δουλειά τους και όχι ό,τι τους καπνίσει, πόσο μάλλον να είναι υποτελείς ξένων προς την πατρίδα συμφερόντων.

  Συν-έλληνα, αν αποφασίσεις να συμμετέχεις σε εκλογές που γίνονται σε συνθήκες εθελόδουλης κατοχής, εθελοκατοχής, δώσε τη ψήφο σου εκεί που νομίζεις ότι την επομένη των εκλογών μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα αν δεν σου αποδώσουν ελεύθερη και Δημοκρατική Ελλάδα, απαλλαγμένη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ από Τρόικα , ΔΝΤ, και κατά τη γνώμη μας από ένα ξένο νόμισμα, το euro, που ελέγχεται και δημιουργείται κυριολεκτικά από αέρα κοπανιστό/με λογιστικές εγγραφές (πάρε αέρα επέστρεψε κέρμα και χαρτονόμισμα) από τις εμπορικές τράπεζες υπό την επίβλεψη της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) την οποία στην ουσία διοικεί η Γερμανία. Δώσε την ψήφο σου εκεί που νομίζεις ότι μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα αν δεν διεκδικηθεί η επιστροφή των κατοχικών δανείων από την Γερμανία ύψους από 300 έως 570 δις, σύμφωνα με μελέτες Ελλήνων και ξένων (Δημοσθένη Κούκουνα, Τζανέτου Γκούσκου, κλπ).

  Δώσε την ψήφο σου εκεί που πιστεύεις ότι θα κηρυχθούν άκυρα όλα τα μνημονιακά νομοθετήματα και οπωσδήποτε η δανειακή σύμβαση και όλες οι πράξεις εκποίησης περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ), και εκχώρησης Εθνικής Ανεξαρτησίας. Δώσε τη ψήφο σου είτε αγωνίσου βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος, κατά πως πιστεύεις ώστε οι δικογραφίες εις βάρος της Τρόικα και εις βάρος των καταγγελλομένων για εσχάτη προδοσία, θα διερευνηθούν με διαφανείς διαδικασίες και θα αποδοθεί δικαιοσύνη για το επαχθές και απεχθές χρέος (ύψους περί τα 700 δις και όχι 320 όπως δολίως και ψευδώς μας λένε). Για το χρέος καθώς επίσης και για τα αίτια δημιουργίας του, και την λογοδοσία των υπαιτίων, είναι απαραίτητος ο λογιστικός έλεγχός του (ΛΕΧ), υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, ο οποίος και το πρότεινε επίσημα με έκθεσή του 27/3/2014. Και τούτο, ώστε να μπορέσει ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να διαγράψει το εγκληματικά δημιουργημένο χρέος και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, υπό το φώς της αλήθειας, να αποφανθούν οι Έλληνες πολίτες μέσω δημοψηφισμάτων, για τον ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΚΑΙΪΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ(*) τρόπο εξόδου από τη κρίση, για το εθνικό νόμισμα, για Συντακτική Εθνοσυνέλευση και για να μη τολμήσει ΠΟΤΕ ξανά πολιτευτής να λειτουργήσει αντίθετα με τα συμφέροντα του λαού και της χώρας, είτε να τυρβάζει περί άλλων.
  (*) Επίσημη δήλωση ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ με ταυτόχρονη διακοπή πληρωμής τόκων και χρεολυσίων επί εξάμηνο (επίσημο και νομικά διασφαλισμένο μορατόριουμ) μέχρι την εξαγωγή των πορισμάτων του ΛΕΧ και την διερεύνηση των μηνύσεων εσχάτης προδοσίας και των μηνύσεων κατά της Τρόϊκας.

  Συν-έλληνα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! – ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
  ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ – ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΕΚΦΩΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, το πρωί της Κυριακής του Θωμά, 27 Απριλίου 1941:

  «Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Αθηνών ύστερα από λίγο δεν θα είναι ελληνικός. Θα είναι γερμανικός και θα μεταδίδει ψέματα. Έλληνες, μη τον ακούτε. Ο πόλεμος συνεχίζεται και θα συνεχισθεί μέχρι της τελικής μας νίκης. Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων».

  Συν-έλληνα, ΑΚΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ – ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.

  Χρίστος Κουτσούκος

  http://ksipnistere.blogspot.gr/2015/01/25-2015.html

 2. Αθήνα 18η Ιανουαρίου 2015
  Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

  Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου!!! Με τις εκλογές που έρχονται βρισκόμαστε για μια ακόμη φορά, μπροστά σε ένα «τετελεσμένο γεγονός» της ΔΗΘΕΝ Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, αφού για πρώτη φορά οι μεταπολεμικές κομματικές μάντρες δεν έχουν ισχύ, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν όραμα και υφίστανται με την τρομοκρατία των απολύσεων, την αδιαφορία προς το κοινωνικό σύνολο, την ειρωνεία και τις απειλές.
  Απ’ την άκρα αριστερά ως την άκρα δεξιά, αυτό που προέχει είναι η αναζήτηση πελατείας, είναι η εξουσία με όπλο το ψέμα, την εξαπάτηση του κυρίαρχου Λαού καλλιεργώντας του την βαρβαρότητα και τον ωφελιμισμό.
  Ο πολιτικός κόσμος της χώρας δέσμιος εγκλημάτων και ιδιοτέλειας, έφερε σχεδόν σε πέρας το εθνοκτόνο σχέδιο της των εχθρών του ελληνισμού, ισοπεδώνοντας αξίες και θεσμούς, καταλύοντας το Σύνταγμα, καταστρέφοντας παραγωγικές υποδομές, ασφάλεια, παιδεία, υγεία, ξεπουλώντας τα πάντα, ξεσπιτώνοντας χωρίς οίκτο έντιμους πολίτες και ξεριζώνοντας το πολύτιμο φυτώριο του Έθνους προκαλεί την γενοκτονία του.
  Με σύνεση και πολιτική ευθύνη ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ από αυτή την φαρσοκωμωδία των «εκλογών» ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ την πολιτική τάξη της χώρας ως υπηρετούσα τους προδότες και τους δολοφόνους του Έθνους, ως αντιπρόσωπος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, της Τάξης των Διεθνών εμπόρων ναρκωτικών, των καταστροφέων κρατών και των σφαγέων των Ορθοδόξων πληθυσμών της Κριμαίας και της Συρίας, των δημιουργών της ΙSIS και των Ισλαμοφασιστών φονιάδων.
  Η αποχή μας από τις «εκλογές», είναι βαθειά πολιτική πράξη και τούτο διότι, όντας υπόλογοι απέναντι στην ιστορία μας, στους νεκρούς και στα αγέννητα παιδιά μας:

  ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να συμπράξουμε εις βάρος του Λαού και της Πατρίδας μας με την συμμετοχή μας σε ένα διαρκές έγκλημα το οποίο οργάνωσαν και εξετέλεσαν από κοινού, οι ντόπιοι δωσίλογοι, σε πλήρη και αγαστή συνεργασία με την μαφία που κατοικοεδρεύει, στους γυάλινους πύργους των Βρυξελλών με στόχο την ικανοποίηση και μόνο, των ιδιοτελών οικονομικών συμφερόντων τους.
  ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να επικυρώσουμε την κατάλυση του Ελληνικού κράτους και της Εθνικής μας κυριαρχίας!!!
  ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να είμαστε υποτελείς των διεθνών τοκογλύφων, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης.
  Αρνούμαστε κάθε δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν οι δωσίλογες κυβερνήσεις υποθηκεύοντας την ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.
  Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» με την από 14η Ιανουαρίου 2015 ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, η οποία επισυνάπτεται ΔΗΛΩΝΕΙ ότι ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στις ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ της 25ης Ιανουαρίου 2015, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
  Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

  Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής Κωνσταντίνος Γκέκας
  210 3250220 6944325056 6937118822

  1. https://www.youtube.com/watch?v=MFm7_BT4hqI&list=UUb14JYkSM46c3dXfLhAxVyQ
  2. https://www.youtube.com/watch?v=6vbP8Iadems
  3. https://www.youtube.com/watch?v=AMwpBzdzo_M

 3. ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

  ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
  ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» για το αύριο της Ελλάδας!!!

  http://webtv.ert.gr/ekloges-sep-2015/16sep2015-diakanaliki-sinentefxi-tipou-tou-kommatos-patriotiki-enosi-el-la-s/

  Αθήνα 19η Σεπτεμβρίου 2015

  Πατριώτισσες, πατριώτες, νέες και νέοι,
  Μοιραίοι ελληνόφωνοι εθελογενίτσαροι γονάτισαν το φωτοβόλο Έθνος των Ελλήνων, το κατέστρεψαν, το δυσφήμισαν, το εξαθλίωσαν, το ταπείνωσαν και το οδηγούν σε γενοκτονία. Έκλεψαν το χαμόγελο του Έλληνα ανθρώπου, έκλεψαν την γή των πατέρων μας και προσπαθούν να διαγράψουν την ζωή μας, αλλά ποιά είναι η Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες;

  Η Ελλάδα μας εκπέμπει σήμα κινδύνου!!! Στην κρίσιμη ιστορική στιγμή που η πατρίδα μας βάλλεται από παντού επιβάλλεται η ηθική και πολιτική αντίσταση. Καλείται ο καθ’ ένας από εμάς να αγωνισθεί για να ανακτήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία, την αξιοπρέπειά μας και το κύρος του Έθνους των Ελλήνων.
  Εμείς τολμήσαμε και κατερχόμεθα στον στίβο μαχόμενοι «ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ» υπέρ των ιερών και οσίων της πατρίδας μας με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ «ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ», που τοποθετεί την χώρα πάνω από τις ξένες δυνάμεις και εκπροσωπείται από το ενωτικό, αγωνιστικό ψηφοδέλτιό μας.

  ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ

  Καλούμε όλες τις δυνάμεις του Ελληνισμού σε συστράτευση που θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. Εμπιστευθείτε μας και αγωνισθείτε μαζί μας. Δώστε μας την δύναμη να γίνουμε το ανάχωμα του Εθνικού μας ακρωτηριασμού υποσχόμενοι προς την Πατρίδα και προς όλους εσάς ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας υπέρ του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού, υπό την ιερά παρότρυνση: «ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!»
  Καλούμε τον ελληνισμό να ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ τους ΕΛΛΗΝΕΣ γιά να διαφυλάξουμε ό,τι μας έχει απομείνει. Αυτό αποτελεί ύψιστο χρέος μας προς τις επόμενες γενιές….
  Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ!!! Ή εμείς ή αυτοί!!!
  ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

  Αϋφαντής Γεώργιος Ξανθόπουλος Παναγιώτης Οδυσσέας Τηλιγάδας
  ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
  «Ε.ΛΑ.Σ»begin_of_the_skype_highlighting
  Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
  Στέργιος Σμυρλής Κωνσταντίνος Γκέκας
  ΠΑΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ begin_of_the_skype_highlighting

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s