Αλέξης Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ, κοροιδέψαμε το λαό λιγότερο από τους υπόλοιπους – Ράδιο Αρβύλα

Λιγότερο ;;;; Σώπα καλέ !

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – Αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Αντώνη Κανάκη / 23-03-2015

 

Από τα κανάλια ARVILAGR και Στράτος Σταθόπουλος στο youtube

Advertisements

4 comments on “Αλέξης Μητρόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ, κοροιδέψαμε το λαό λιγότερο από τους υπόλοιπους – Ράδιο Αρβύλα

 1. Ο Αλέξης Μητρόπουλος καταδικάστηκε τελεσίδικα για αδικοπραξία σε απάτη και υπεξαίρεση κατά πελάτισσας του και δύο συναδέλφων του δικηγόρων αντίστοιχα, χειριζόμενος υπόθεση οικογενειακής αντιδικίας ( διαθήκη εφοπλιστή Μανιού) εκ της οποίας προήλθε και η περιβόητη αμοιβή του ενός εκατομμυρίου για την οποία του επιβληθεί από το ΣΔΟΕ πρόστιμο των 992.000 ευρώ λόγω απόκρυψης.

  Λεπτομέρειες εδώ

  http://www.zougla.gr/politiki/article/gnorizoun-i-sintrofi-tou-siriza

  και εδώ

  http://www.ereportaz.gr/καμπάνα-1-εκατ-ευρώ-από-σδοε-στον-μητρό/

 2. Κόρακας κοράκου …..

  Μητρόπουλος για Κατρούγκαλο: Λάθος χειρισμοί – δεν υπάρχει διαφθορά
  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/03/2015

  Το ζήτημα που έχει προκύψει με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Γ. Κατρούγκαλο σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Α. Μητρόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

  «Είναι γεγονός ότι υπήρξαν από μέρους του ατελείς και λανθασμένοι χειρισμοί», είπε ο κ. Μητρόπουλος, ο οποίος όμως εκθείασε τον κ. Κατρούγκαλο για την εντιμότητά του και την επαγγελματική του επάρκεια.

  «Είναι ένας από τους κορυφαίους εκ των συνταγματολόγων. Τον ψήφισε η μισή Ελλάδα για ευρωβουλευτή. Θεωρώ ότι παρά το γεγονός ότι υπήρξαν εκ μέρους του ατοπήματα και λανθασμένοι χειρισμοί δεν υπάρχει ζήτημα διαφθοράς», είπε.

  Μάλιστα ο κ. Μητρόπουλος τόνισε ότι ο ίδιος από το 2009 μέχρι σήμερα που είναι βουλευτής δεν ανέλαβε ποτέ προσωπικά υπόθεση, ούτε παρέστη στα δικαστήρια, ενώ έχει απαγορεύσει και στις κόρες του να παραστούν στα δικαστήρια για όσο εκείνος είναι βουλευτής.

  «Θεωρώ ότι κακώς τα κόμματα βγήκαν να το εκμεταλλευτούν», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

  http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=688355&h1=true#commentForm

  • 22 ιδιωτικά συμφωνητικά από την “Κατρούγκαλος και Συνεργάτες” στις 30 Ιανουαρίου

   Του Παναγιώτη Στάθη

   Είκοσι δύο ιδιωτικά συμφωνητικά (εργολαβικά) με δικηγορική αμοιβή 12% για υποθέσεις κατά του Δημοσίου εμφανίζεται από τα στοιχεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών να κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος στις 30 Ιανουαρίου 2015, τρεις μέρες μετά την ορκωμοσία του ως υπουργού.

   Αυτή τουλάχιστον είναι η ημερομηνία που πρωτοκολλήθηκαν (μπορεί να είχαν κατατεθεί νωρίτερα) στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών τα 22 ιδιωτικά συμφωνητικά στα οποία προβλέπεται δικηγορική αμοιβή 12%, επί του ποσού που θα επιδικαστεί στους προσφεύγοντες για μισθολογικές διαφορές κατά του Δημοσίου. Μάλιστα τα 22 συμφωνητικά φέρονται να υπογράφονται από τον κ. Κατρούγκαλο ως εκπρόσωπο της δικηγορικής εταιρείας “Κατρούγκαλος και Συνεργάτες”, η οποία φέρεται ότι διαλύθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2015, δηλαδή λίγες μέρες αργότερα. Αυτά φέρεται να προκύπτει ότι υπογράφηκαν 26 και 27 Ιανουαρίου 2015, μια-δυο ημέρες δηλαδή μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου.

   Για να είναι εν ισχύ

   Για να είναι εν ισχύ τα συμφωνητικά θα πρέπει μέσα σε 10 ημέρες από την υπογραφή τους να κατατίθενται στην ΔΟΥ και στον ΔΣΑ, ενώ προβλέπεται πρόστιμο σε αντίθετη περίπτωση. Επίσης σε περίπτωση διάλυσης της δικηγορικής εταιρείας ή αποχώρησης εταιρικού μέλους της πρέπει να συνταχθεί νέο εργολαβικό με τον εργαζόμενο που θέλει να προσφύγει στα δικαστήρια. Οι υποθέσεις αφορούσαν όλες εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, που διεκδικούν από το Ελληνικό Δημόσιο διαφορές αποδοχών τους «από την μείωση των κάθε είδους αποδοχών του λόγω εφαρμογής των διατάξεων που θέσπισαν ο νόμος 4024/2011 και η σχετική μεταγενέστερη νομοθεσία».

   Αμοιβή και με νομοθετική ρύθμιση

   Στα εργολαβικά περιλαμβάνεται κατά πληροφορίες όρος ότι η δικηγορική αμοιβή (12%) «οφείλεται ακέραια και σε περίπτωση συμβιβασμού, νομοθετικής ή κάθε άλλης εξώδικης ρύθμισης σε οποιοδήποτε στάδιο της αντιδικίας, σε αυτή δε την περίπτωση θα υπολογιστεί επί του ποσού επί του οποίου θα γίνει ο συμβιβασμός». Βέβαια οι δικηγόροι επισημαίνουν πως αυτή η πρόβλεψη είναι απολύτως συνήθης και αναφέρεται σε όλα αυτού του τύπου τα συμφωνητικά, απλώς εν προκειμένω ο δικηγόρος είναι και ο αρμόδιος υπουργός.

   http://www.capital.gr/News.asp?id=2263253

  • ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΛ. ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΥ – Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

   Απίστευτο το δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε χωρίς διαγωνισμό την εκπροσώπηση του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για το 10% της Ελληνικό Α.Ε. είχε αναλάβει την υπεράσπιση του Γραμματικού κατά της δημιουργίας ΧΥΤΑ. Σήμερα οι κάτοικοι κατηγορούν το ίδιο γραφείο για απόκρυψη σημαντικού εγγράφου σύμφωνα με το οποίο τον ΧΥΤΑ διαπερνά ρέμα. Ένα έγγραφο που το είχε στα χέρια του το δικηγορικό γραφείο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

   Θέμα: « Γνωστοποίηση Ρεμάτων στον υπο κατασκευή ΧΥΤΑ Μαύρο Βουνό Γραμματικού από τις 25-04-2005 »

   ΠΡΟΣ

   ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
   ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – ΕΛ. ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΥ – Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
   ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
   Δρ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
   ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
   Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, 10675 Αθήνα – Κολωνάκι
   Τηλ. 210-7222007, Fax 210-7222182
   http://www.apapaconstantinou-lawfirm.gr
   Αγαπητέ Κύριε Παπακωνσταντίνου,
   Μπορείτε σας παρακαλώ να με ενημερώσετε εάν
   το έγγραφο της Νομαρχίας χρησιμοποιήθηκε συγκεκριμένα τόσο στα
   Ασφαλιστικά Μέτρα που δικάστηκαν την 15/4/2011 όσον και εάν αναφέρεται
   στην αίτηση ακυρώσεως στο ΣτΕ που άσκησε η Κοινότητα Γραμματικού και
   δικάστηκε την 4/5/2011 ??????????

   Διαβάστε περισσότερα:
   http://networkedblogs.com/hzQsx

   Ανώνυμος 9 Μαΐου 2011 – 12:07 π.μ.
   Πάντως, για την ιστορία αναφέρω ότι η κα Ε. Κουτσιμπού είναι κουμπάρα του ΓΑΠ και προσωπική επιλογή του στη θέσης της Γ.Γ. Διοικ. & Οργ/σης του ΥΠ ΕΞ επί υπουργείας του. Μήπως η υπόθεση που έχει αναθέσει ο Δήμος στο εν λόγω Γραφείο είναι χαμένη από χέρι;

   πηγή

   http://spata-artemida.blogspot.gr/2011/05/blog-post_08.html

   ΑΠ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- Γ.ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ-Ν.Κ.ΧΛΕΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
   Εταίροι
   ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ν. Απόστολος, Δικηγόρος Παρ’ Αρειω Πάγω, Δρ. Συνταγματικού Δικαίου
   ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ Σ. Γεώργιος, Δικηγόρος Παρ’ Αρειω Πάγω, Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης
   ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΥ Δ. Ελένη, Δικηγόρος Παρ’ Αρειω Πάγω-Νομική Σύμβουλος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
   ΧΛΕΠΑΣ Ε. Νικόλαος Κομνηνός, Δικηγόρος, Καθηγητής Νομικής Πανεπιστημίου Αθηνών
   http://www.greekjustice.gr/premium/42750/

   Η Δικηγορική Εταιρεία μας ιδρύθηκε από τον Δρ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είναι ο βασικός εταίρος της, αποτελεί δε μετεξέλιξη του Δικηγορικού Γραφείου “Απ. Παπακωνσταντίνου & Συνεργάτες”, που λειτουργεί από το έτος 1992. Το έτος 2010 συγχωνεύθηκε με τη Δικηγορική Εταιρεία “Κουτσιμπού – Κατρούγκαλος & Συνεργάτες” και διαμορφώθηκε ως Δικηγορική Εταιρεία “Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας & Συνεργάτες”. Από τον Αύγουστο του έτους 2014 λειτουργεί με την επωνυμία “Απ. Παπακωνσταντίνου – Ν.Κ. Χλέπας & Συνεργάτες” και διακριτικό τίτλο “Απ. Παπακωνσταντίνου & Συνεργάτες” (Ap. Papaconstantinou & Partners Law Firm). Συγκροτείται από γνωστούς και καταξιωμένους στον νομικό χώρο επιστήμονες με ειδίκευση στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου, καθώς και από Πανεπιστημιακούς που διδάσκουν τα αντικείμενα αυτά. Σήμερα αποτελεί μια από τις κορυφαίες Δικηγορικές Εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου. Εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30-32 (Κολωνάκι) και διατηρεί υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, οδός Τσιμισκή αριθμ. 54. Το έτος 2015 απέκτησε πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.

   http://publiclaw-lawfirm.gr/?page_id=26

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s