Ψήφισμα: “STOP στον παραλογισμό του Ο.Α.Ε.Ε. Αφήστε μας αέρα να φέρουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!”

1328a8d849b9a1bc82b50a1dabb20426

Με το σύνθημα «αφήστε μας αέρα να φέρουμε την ανάπτυξη», ο Σύλλογος Ασφαλισμένων ΟΑΕΕ Αττικής ξεκίνησε στα διοικητικά δικαστήρια της Αθήνας δικαστικό αγώνα κατά του ΟΑΕΕ και του παραλογισμού του, όπως αναφέρει.

Παράλληλα, ο Σύλλογος εξέδωσε ψήφισμα προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Βουλής και προχώρησε στη συλλογή ηλεκτρονικών  υπογραφών: 

Αθήνα 29 Απριλίου 2015

Ο Σύλλογος Ασφαλισμένων ΟΑΕΕ Αττικής προχωρά σε

ΨΗΦΙΣΜΑ

και καλεί: Εμπορικούς συλλόγους, Συλλόγους ΟΑΕΕ, Επιμελητήρια, κινήσεις πολιτών και κάθε Έλληνα Επιχειρηματία και αυτοαπασχολούμενο να δώσει το παρόν και να προσυπογράψει στο παρακάτω ψήφισμα που θα επιδοθεί: στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην Πρόεδρο Της Βουλής και στον Πρωθυπουργό έτσι ώστε να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να αρθούν ΑΜΕΣΑ οι αδικίες εις βάρος των επιχειρήσεων που δρουν και παράγουν ΑΕΠ εντός της χώρας μας!

Το ψήφισμα Περιλαμβάνει 3 βασικούς τομείς:

1. ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΥΨΗΛΕΣ:

Από το 2008 έχουμε καταγεγραμμένη πτώση του ΑΕΠ βάσει ΕΛΣΤΑΤ! Όλα τα Δ.Σ. του ΟΑΕΕ ΟΦΕΙΛΑΝ να έχουν εισηγηθεί μείωση των εισφορών όπως ορίζει και το καταστατικό του ΟΑΕΕ Προεδρικό Διάταγμα 258/05 άρθρο 5!

ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΕΠΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ για τα έτη: 2008-2014 για να γνωρίζει ο κάθε ασφαλισμένος πόσο παραπάνω πλήρωσε ή πόσο παραπάνω χρεώθηκε επειδή δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει, συμπεριλαμβανομένων και των προσαυξήσεων! Και επί τέλους σύνδεση των εισφορών με το πραγματικό εισόδημα!

2.ΧΡΕΩΣΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙ!

Το ταμείο ενώ αρνούνταν να παρέχει περίθαλψη, οδηγώντας ασφαλισμένους ακόμη και στο θάνατο, ταυτόχρονα την χρέωνε και μάλιστα με τόκους και προσαυξήσεις.

ΖΗΤΟΥΜΕ την αφαίρεση αυτού του ποσού σε όσους χρεώθηκε γιατί δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ηθικό. Έτσι θα έχει μεγάλη ελάφρυνση ο κάθε ασφαλισμένος με αποτέλεσμα να μπορέσουν ακόμη περισσότεροι να συμμετέχουν σε τυχόν ρυθμίσεις ή εφάπαξ εξοφλήσεις και να πάρει ανάσα τόσο το ταμείο όσο και η αγορά!

3. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!

Όταν ένας ασφαλισμένος πάει να πληρώσει-ρυθμίσει παρελθόντα έτη, έρχεται αντιμέτωπος με τη λεγόμενη Διαφορά Κλάσης (Δ. Κ.), που υπερδιπλασιάζει και πολλές φορές υπερτριπλασιάζει το αρχικό κεφάλαιο και κατόπιν μπαίνουν τόκοι και προσαυξήσεις. Η Πρακτική αυτή είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ.

ΖΗΤΟΥΜΕ: Πάγωμα της οφειλής αφού προηγουμένως αφαιρεθούν όλες οι παράνομες χρεώσεις και προσαυξήσεις τους και κατάργηση επιτέλους της τοκογλυφικής πρακτικής της Δ.Κ. που βυθίζει την πραγματική οικονομία σε εικονικά χρέη.

Αφήστε μας αέρα να παράγουμε ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ
ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ για τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ
ΙΔΙΩΤΙΚΟ τομέα!!!

Αφήστε μας αέρα να
φέρουμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

 

Για να υπογράψτε κάντε κλικ ΕΔΩ

 

από: avaaz.org, alphafm.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΟΑΕΕ: Νομική βιβλιοθήκη, πληροφορίες και απόψεις

ΙΝΚΑ συλλογική αγωγή κατά ΟΑΕΕ, ΕΟΠΥΥ και ενδεικτικά 5 Νοσοκομείων

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.