Καταγγελία Κανελλάκη: ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ…

118-654x900

Πατριώτες, συμπατριώτες, κρατήστε αυτές τις δύο φωτογραφίες με τις κοινοποιήσεις θέματος διασπάθισης Δημοσίου χρήματος καθώς και για φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή από τράπεζα. Κάποια μέρα που θα έλθει Δημοκρατία στην Ελλάδα ξανά, χρησιμοποιήστε τις, αναζητήστε τι αφορούν και διαλύστε τα σαθρά που κατέστρεψαν την Χώρα και εκμαύλισαν κόσμο, δημιουργώντας με χρηματισμούς (εκμαυλισμός) ή με την επιβολή φόβου, κομματικούς στρατούς ! Τακτικές και καταστάσεις που γνωρίζετε όλοι σας.

Εν συντομία σας καταθέτω πως :

1 κοινοποίησα τους σχετικούς φακέλους – καταγγελίες, όπου ο Νόμος και το Πατριωτικό καθήκον όριζε, από το 2011 μέχρι και προ μερικών ημερών. 

2 αφού κανείς δεν με κάλεσε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ από τους αρμοδίους, μετά από μήνες, κατέθεσα μήνυση, ουσιαστικά υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου

3 απεδείχθη πως οι αρχικοί φάκελλοι είχαν “παραπέσει” με ένα “λάθος” κοινό και όχι μόνο σε μια υπηρεσία.

4 απευθύνθηκα στο Ανώτερο επίπεδο της Δικαιοσύνης ζητώντας να ελεγχθούν οι φάκελλοι με την πλειάδα στοιχείων. Δεν με κάλεσε κανείς.

5 ενδιάμεσα όλων αυτών προσπάθησα και επικοινώνησα με ΟΛΑ (πλην ενός) τα κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου για να τους ενημερώσω. Απάντηση δεν πήρα από κανένα τους. Ούτε από τα κοινοβουλευτικά, ούτε από κάποια εξωκοινοβουλευτικά, ενώ κάποιοι με ενημέρωσαν λέγοντάς μου “εσύ φταις που πήγες να πολεμήσεις με το θηρίο”.

1111111

Μέσα σ΄ αυτούς τους χρόνους της πάλης, δέχθηκα απειλές, … νουθετήσεις, απόπειρες να με εκβιάσουν τέρατα (λες και θα μπορούσαν), προσπάθειες να με ρίξουν στο φιλότιμο με κουβέντες τους όπως : “αν το συνεχίσεις, θα μείνει κόσμος χωρίς εργασία”, καθώς και χρηματικές προσφορές για να σταματήσω να μιλώ. Μα δε σταμάτησα !

Δεν σταμάτησα ποτέ, ούτε όταν αντιμετώπισα αστυνομικές αυθαιρεσίες, ούτε όταν αντιμετώπιζα αδικία μέσα σε δικαστικές αίθουσες. Δε σταμάτησα επίσης ποτέ και δεν απογοητεύτηκα όπως θα ήθελαν ούτε όταν δημοσιογράφοι αρνούντο να ακουμπήσουν καθώς το θέμα είναι καυτό (όπως μου έλεγαν). Δεν φοβήθηκα ποτέ όταν η σαθρότητα όρισε 2 μεγαλοδικηγόρους, γνωστούς σε όλους για το ποιόν και το παρελθόν τους, σε βάρος μου όπου, με χαλκευμένα και πλαστά στοιχεία, προσπάθησαν να με απαξιώσουν.

Τέλος σας  γνωρίζω πως μετά 4 έτη οι καταγγελίες μου και η μήνυσή μου ανατέθηκαν σε πταισματοδίκη με την αναφορά “πλημμέλημα” αδιακρίτως αν τα ποσά της διασπάθισης κ.λπ που αποδεικνύονται με στοιχεία στους φακέλους, ξεπερνούν τα 20.000.000 euro ! Για την ακρίβεια τα ξεπερνούν κατά πολύ !!!

Δεν ζήτησα ποτέ στην ζωή μου χατήρι, ενώ αρνήθηκα ακόμη και σ΄ αυτούς τους νονούς μου, όταν ήμουν παιδί και αυτοί ήσαν άτομα πολύ υψηλά ιστάμενα. Δε ζήτησα ποτέ τίποτα από κυβερνήσεις, ασχέτως αν συμμετείχαν συγγενείς μου στενοί σ΄ αυτές. Το μόνο που ζήταγα και ζητώ είναι Δικαιοσύνη σε εμέ και Αξιοπρεπή ζωή στον Λαό της Πατρίδας μου. Τίποτα άλλο και ποτέ !

Θέλω απ΄ εδώ να ευχαριστήσω τους δικηγόρους που ενώ δεν πληρώνονταν, μιας και είμαι πλέον σε πλήρη οικονομική αδυναμία, όπως θέλω να και συλλυπηθώ εκείνους τους δικηγόρους που ενώ πληρώνονταν αποχωρούσαν, φοβούμενοι το “τέρας”.

Εύχομαι σε όλους δύναμη, καθαρό νου και θέληση για Λευτεριά

Υ.γ. Τούτη τη στιγμή τα πάντα έχουν φύγει για όπου πρέπει, εντός και εκτός Ελλάδος και βέβαια όχι στα τέρατα που διαλύουν την Χώρα μας. ΣΧΕΤΙΚΑ

Γιώργος Θ. Κανελλάκης 

.

ΣΧΕΤΙΚΑ

 

1. Το ιστορικό της υπόθεσης:  

Πολιτικές διώξεις – αγωγές – μηνύσεις – εκβιασμοί

Κύριε Εισαγγελεύ, Κύριε Εισαγγελεύ της δίωξης οικονομικού εγκλήματος, αξιότιμη Υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, συγκεντρωτικά τα στοιχεία και τα γεγονότα που οδήγησαν τον συνδικαλιστικό μας εκπρόσωπο Γιώργο Κανελλάκη, στην αποπομπή από την Εργασία του, από το Σύστημα, που δεν ανέχεται … παρείσακτους, μη προσκυνημένους, που δεν χρωστούν χάρες σε πολιτικά αφεντικά και δεν τους εκφράζει η άποψη «έχει για όλους» ! Και όλα αυτά με επιτύμβιο 2 μηνύσεις και 2 αγωγές με απαιτήσεις εκ ποσού 600.000 ευρώ, γιατί «προσέβαλε την τράπεζα και γιατί μπήκε στον Τειρεσία του Διευθυντή λογιστηρίου της Τράπεζας». Βέβαια «κάποιοι» ξέχασαν να πουν ότι την περίοδο που μπήκε στον Τειρεσία του εν λόγω, ο Κανελλάκης ήταν Υποδιευθυντής επιχειρηματικής πίστης και είχε μπροστά του από πελάτη επιταγές του λογιστή. Κάποιοι ξέχασαν να πουν τη στιχομυθία του Κανελλάκη με τους επιθεωρητές.

ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ελπίζουμε να μη γίνουμε η αιτία -για άλλη μια φορά- η Χώρα μας να καταδικαστεί, αλλά οι Αρμόδιοι Λειρουργοί να πράξουν όσα ορίζει η Ηθική και το Δίκαιο.  Ξέρουμε. Υπάρχουν Νόμοι, αλλά Δίκαιο είναι αυτό που ορίζει η Δικαιοσύνη και όχι ο εκάστοτε – περιοδικός νομοθέτης.

Φρικτές απειλές, εκβιασμοί, χυδαιότητα, μίσος, φθόνος, αδικίες, από ένα «σύστημα» που βράζει μέσα στο ζουμί του, γιατί η παρέα μας δεν είναι μικρή και λιπόψυχη.

Γιατί όταν δεν έχεις κάνει τίποτα κακό και θέλεις το κοινό καλό και δε φοβάσαι παρά μόνο το Θεό, δεν έχεις λόγο να κρύψεις ΤΙΠΟΤΑ.

Οι κατωτέρω σύνδεσμοι είναι, με χρονική σειρά, αρχής γεννωμένης από την απόλυση του Γιώργου Κανελλάκη την 18-1-2011. Η μόνη παράκληση που σας απευθύνουμε είναι : ζητάμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Τίποτα άλλο. Για πολλά έχουν κατατεθεί σειρά μηνύσεων, έχουν γίνει καταγγελίες στις αρμόδιες Αρχές, αλλά ακόμη δεν έχουν προχωρήσει … επί σειρά ετών. Και έτσι κάποιοι βρίσκουν χώρο και περιθώριο να εξακολουθούν τις αήθεις ανάλγητες τακτικές τους στέλνοντας μηνύματα στον περίγυρο ότι έχουν τα «μέσα». Αδιαφορούμε γι αυτούς και ξεκινάμε.

Εκδικητική απόλυση

9 ημέρες μετά την …

Αίτημα συμπαράστασης …

Επιθεώρηση Εργασίας

Απόφαση Επιθεώρησης Εργασίας

Έλληνες, πως συντάξω μια μήνυση ;

Και τώρα αγαπητά μας παιδιά, άλλο ένα υπόδειγμα μήνυσης

Το νου σου Έλληνα στην ψήφο και στα λαμόγια

 Εκβιασμοί και απειλές – Υπάρχει απορία γιατί …

Και μετά άρχισαν τους εκβιασμούς

Τι τίτλο να βάλουμε σε απειλές, πολιτικές διώξεις και χυδαιότητα

Το σύστημα χρησιμοποιεί μηχανισμούς

12 (+1) μεταθέσεις – αποσπάσεις σε ένα έτος

Έκτακτο ανακοινωθέν απειλών

Άλλοι τρόποι σοσιαλιστικής εκδίωξης ανεπιθυμήτων

Βαθμοί και εξέλιξη ενός -μη σοσιαλιστή- που απολύθηκε

30+μισθοί ετησίως ; 

Περισσότερα ΕΔΩ  (εμπεριέχονται μόνο τα όσα έγιναν το 2010 και το 2011. Για το 2012 δείτε εδώ. Επισήμανση: Δεν έχουμε στη διάθεση μας τα έγραφα που αναφέρονται στις φωτογραφίες. Αν επιθυμεί ο κ Κανελλάκης ας μας τα στείλει προς δημοσίευση.)

.

2. Μια δίκη με μεγάλο ενδιαφέρον την Δευτέρα 16-09-2013

Καλό μεσημέρι,

την Δευτέρα 16-9-2013 δικάζομαι στο κτίριο του Εφετείου (επί του οδού Λουκάρεως, στο πλάι του κτιρίου του Αρείου Πάγου), σε βαθμό κακουργήματος, για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων μεγαλοστέχους της τράπεζας που εργαζόμουν.

Η εκδίκαση θα γίνει στον 4ο όροφο του Εφετείου, στην αίθουσα “Δ100Δ” του Γ’ τριμελούς εφετείου κακουργημάτων.

Στο πινάκιο της ημέρας έχω τον αριθμό εκδίκασης με νούμερο 11.

Την ημέρα αυτή, κατά την εκδίκαση θα ακουστούν στην αίθουσα ΟΛΑ όσα έχουν συμβεί.

Ποτέ μου δεν ένιωσα αγωνία ή έστω ταραχή γι αυτή την μέρα, καθόσον θεωρώ πως το Δίκαιο ΠΑΝΤΟΤΕ βγαίνει στην επιφάνεια. Και θα βγει.

Θα είναι τιμή μου για όσους μπορέσουν να έλθουν, ενώ αντιστοίχως καταλαβαίνω και νιώθω όσους δεν θα μπορέσουν να παρασταθούν για διάφορους λόγους και να παρακολουθήσουν την εκδίκαση μιας υπόθεσης που αφορά πάρα πολλούς Έλληνες.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Μετά τιμής

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

11037706_10205651788429812_4458648965053634766_n

Advertisements

2 comments on “Καταγγελία Κανελλάκη: ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ…

 1. 26 και 28 Ιουλίου 2016

  Και τώρα κύριε Ανακριτά και κύριε Εισαγγελεύ, θα ανοίξει ξανά ο φάκελος;

  Και τώρα κύριε Ανακριτά και κύριε Εισαγγελεύ, θα βγει από το “αρχείο” ο φάκελος ; Εκείνος ο “κακομοίρης” ο διπλός φάκελος που ΑΡΧΙΚΑ χάθηκε (;;;) ΜΕΤΑ μπερδεύτηκε (;;;;) και στο ΤΕΛΟΣ αρχειοθετήθηκε ;;;;

  Επαναλαμβάνω πως : ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ !!!!! Ειδικά σε τέτοιους ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ καιρούς !!!! Για την Χώρα και τον Λαό !!!!

  Και ΑΝ κερδίσουν τον σεβασμό μας ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!! Ψυχή τε και σώματι !!!!

  Βλέπετε, εμείς, οι απλοί ΠΟΛΙΤΕΣ δεν χρησιμοποιούμε και δεν προσλαμβάνουμε εκβιαστές για να εφαρμόσουν “συμβόλαια εξόντωσης” όπως … άλλοι, αλλά κινούμεθα μέσω του Νόμου και του Δικαίου !!!! Ε, λοιπόν, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να θάβετε φακέλους !!!

  Υ.γ. ειδικά τώρα που, όσα είχαν καταγγελθεί από τον 10/2011  τα καταγγέλλουν και πρόεδροι Ταμείων κ.ά. !!!

  http://gkanellakis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_9.html

  Πως θάβεις μια ανεπιθύμητη μήνυση (όταν έχεις τα “κονέ”)

  Που λες φίλε μου, πες πως κάνεις 2 καταγγελίες για εισφοροδιαφυγή, φοροδιαφυγή και διασπάθιση Δημοσίου χρήματος, για ποσό τόσο μεγάλο που ξεπερνά κάθε φαντασία. Ας πούμε λοιπόν πως οι καταγγελίες ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ  (;;;;) χάνονται ! Και οι δύο !!!! Και Σε δύο διαφορετικές υπηρεσίες και οι  δύο !!!!  και για αυτό, επιθυμώντας να διασφαλίσεις το Δημόσιο χρήμα καταθέτεις μήνυση (ας πούμε την 1163) με “σχετικά” τις δύο καταγγελίες.

  Μετάαααα βρίσκονται οι καταγγελίες και αφού βρεθούν “Κάποιος” συνδυάζει την μήνυση με κάποιο άλλη μήνυση (ας πούμε την 976) . Και αφού τις συνδυάσει  (γιατί άραγε να το έκανε αυτό ;;;;) τότε έρχεται ΚΑΠΟΙΟΣ άλλος  και ΚΡΙΝΕΙ : “δεν υπάρχει συνάφεια” και τις διαχωρίζει. 

  Τότε, ο Πρώτος τις συνδυάζει εκ νέου και τις βάζει στο αρχείο με αιτιολογία : κατ’ άρθρον 43 !! Δηλαδή : 1 άγνωστοι δράστες 2. δε συνίσταται αδίκημα.

  ΕΚΕΙ πλέον σου έρχεται η απορία : είναι άγνωστη μια επιχείρηση με μια 100άρα καταστήματα και με τακτή έδρα ή δεν αποτελούν οικονομικά εγκλήματα τα ανωτέρω περιγραφόμενα ;

  Γιώργος  Θ. Κανελλάκης

  Επιστρέφω … μάγκες !!!

  http://gkanellakis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_66.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s