Καταγγελία Κανελλάκη: ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ…

118-654x900

Πατριώτες, συμπατριώτες, κρατήστε αυτές τις δύο φωτογραφίες με τις κοινοποιήσεις θέματος διασπάθισης Δημοσίου χρήματος καθώς και για φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή από τράπεζα. Κάποια μέρα που θα έλθει Δημοκρατία στην Ελλάδα ξανά, χρησιμοποιήστε τις, αναζητήστε τι αφορούν και διαλύστε τα σαθρά που κατέστρεψαν την Χώρα και εκμαύλισαν κόσμο, δημιουργώντας με χρηματισμούς (εκμαυλισμός) ή με την επιβολή φόβου, κομματικούς στρατούς ! Τακτικές και καταστάσεις που γνωρίζετε όλοι σας.

Εν συντομία σας καταθέτω πως :

1 κοινοποίησα τους σχετικούς φακέλους – καταγγελίες, όπου ο Νόμος και το Πατριωτικό καθήκον όριζε, από το 2011 μέχρι και προ μερικών ημερών. 

2 αφού κανείς δεν με κάλεσε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΙΣ από τους αρμοδίους, μετά από μήνες, κατέθεσα μήνυση, ουσιαστικά υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου

3 απεδείχθη πως οι αρχικοί φάκελλοι είχαν “παραπέσει” με ένα “λάθος” κοινό και όχι μόνο σε μια υπηρεσία.

4 απευθύνθηκα στο Ανώτερο επίπεδο της Δικαιοσύνης ζητώντας να ελεγχθούν οι φάκελλοι με την πλειάδα στοιχείων. Δεν με κάλεσε κανείς.

5 ενδιάμεσα όλων αυτών προσπάθησα και επικοινώνησα με ΟΛΑ (πλην ενός) τα κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου για να τους ενημερώσω. Απάντηση δεν πήρα από κανένα τους. Ούτε από τα κοινοβουλευτικά, ούτε από κάποια εξωκοινοβουλευτικά, ενώ κάποιοι με ενημέρωσαν λέγοντάς μου “εσύ φταις που πήγες να πολεμήσεις με το θηρίο”.

1111111

Μέσα σ΄ αυτούς τους χρόνους της πάλης, δέχθηκα απειλές, … νουθετήσεις, απόπειρες να με εκβιάσουν τέρατα (λες και θα μπορούσαν), προσπάθειες να με ρίξουν στο φιλότιμο με κουβέντες τους όπως : “αν το συνεχίσεις, θα μείνει κόσμος χωρίς εργασία”, καθώς και χρηματικές προσφορές για να σταματήσω να μιλώ. Μα δε σταμάτησα !

Δεν σταμάτησα ποτέ, ούτε όταν αντιμετώπισα αστυνομικές αυθαιρεσίες, ούτε όταν αντιμετώπιζα αδικία μέσα σε δικαστικές αίθουσες. Δε σταμάτησα επίσης ποτέ και δεν απογοητεύτηκα όπως θα ήθελαν ούτε όταν δημοσιογράφοι αρνούντο να ακουμπήσουν καθώς το θέμα είναι καυτό (όπως μου έλεγαν). Δεν φοβήθηκα ποτέ όταν η σαθρότητα όρισε 2 μεγαλοδικηγόρους, γνωστούς σε όλους για το ποιόν και το παρελθόν τους, σε βάρος μου όπου, με χαλκευμένα και πλαστά στοιχεία, προσπάθησαν να με απαξιώσουν.

Τέλος σας  γνωρίζω πως μετά 4 έτη οι καταγγελίες μου και η μήνυσή μου ανατέθηκαν σε πταισματοδίκη με την αναφορά “πλημμέλημα” αδιακρίτως αν τα ποσά της διασπάθισης κ.λπ που αποδεικνύονται με στοιχεία στους φακέλους, ξεπερνούν τα 20.000.000 euro ! Για την ακρίβεια τα ξεπερνούν κατά πολύ !!!

Δεν ζήτησα ποτέ στην ζωή μου χατήρι, ενώ αρνήθηκα ακόμη και σ΄ αυτούς τους νονούς μου, όταν ήμουν παιδί και αυτοί ήσαν άτομα πολύ υψηλά ιστάμενα. Δε ζήτησα ποτέ τίποτα από κυβερνήσεις, ασχέτως αν συμμετείχαν συγγενείς μου στενοί σ΄ αυτές. Το μόνο που ζήταγα και ζητώ είναι Δικαιοσύνη σε εμέ και Αξιοπρεπή ζωή στον Λαό της Πατρίδας μου. Τίποτα άλλο και ποτέ !

Θέλω απ΄ εδώ να ευχαριστήσω τους δικηγόρους που ενώ δεν πληρώνονταν, μιας και είμαι πλέον σε πλήρη οικονομική αδυναμία, όπως θέλω να και συλλυπηθώ εκείνους τους δικηγόρους που ενώ πληρώνονταν αποχωρούσαν, φοβούμενοι το “τέρας”.

Εύχομαι σε όλους δύναμη, καθαρό νου και θέληση για Λευτεριά

Υ.γ. Τούτη τη στιγμή τα πάντα έχουν φύγει για όπου πρέπει, εντός και εκτός Ελλάδος και βέβαια όχι στα τέρατα που διαλύουν την Χώρα μας. ΣΧΕΤΙΚΑ

Γιώργος Θ. Κανελλάκης 

.

ΣΧΕΤΙΚΑ

 

1. Το ιστορικό της υπόθεσης:  

Πολιτικές διώξεις – αγωγές – μηνύσεις – εκβιασμοί

Κύριε Εισαγγελεύ, Κύριε Εισαγγελεύ της δίωξης οικονομικού εγκλήματος, αξιότιμη Υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, συγκεντρωτικά τα στοιχεία και τα γεγονότα που οδήγησαν τον συνδικαλιστικό μας εκπρόσωπο Γιώργο Κανελλάκη, στην αποπομπή από την Εργασία του, από το Σύστημα, που δεν ανέχεται … παρείσακτους, μη προσκυνημένους, που δεν χρωστούν χάρες σε πολιτικά αφεντικά και δεν τους εκφράζει η άποψη «έχει για όλους» ! Και όλα αυτά με επιτύμβιο 2 μηνύσεις και 2 αγωγές με απαιτήσεις εκ ποσού 600.000 ευρώ, γιατί «προσέβαλε την τράπεζα και γιατί μπήκε στον Τειρεσία του Διευθυντή λογιστηρίου της Τράπεζας». Βέβαια «κάποιοι» ξέχασαν να πουν ότι την περίοδο που μπήκε στον Τειρεσία του εν λόγω, ο Κανελλάκης ήταν Υποδιευθυντής επιχειρηματικής πίστης και είχε μπροστά του από πελάτη επιταγές του λογιστή. Κάποιοι ξέχασαν να πουν τη στιχομυθία του Κανελλάκη με τους επιθεωρητές.

ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ελπίζουμε να μη γίνουμε η αιτία -για άλλη μια φορά- η Χώρα μας να καταδικαστεί, αλλά οι Αρμόδιοι Λειρουργοί να πράξουν όσα ορίζει η Ηθική και το Δίκαιο.  Ξέρουμε. Υπάρχουν Νόμοι, αλλά Δίκαιο είναι αυτό που ορίζει η Δικαιοσύνη και όχι ο εκάστοτε – περιοδικός νομοθέτης.

Φρικτές απειλές, εκβιασμοί, χυδαιότητα, μίσος, φθόνος, αδικίες, από ένα «σύστημα» που βράζει μέσα στο ζουμί του, γιατί η παρέα μας δεν είναι μικρή και λιπόψυχη.

Γιατί όταν δεν έχεις κάνει τίποτα κακό και θέλεις το κοινό καλό και δε φοβάσαι παρά μόνο το Θεό, δεν έχεις λόγο να κρύψεις ΤΙΠΟΤΑ.

Οι κατωτέρω σύνδεσμοι είναι, με χρονική σειρά, αρχής γεννωμένης από την απόλυση του Γιώργου Κανελλάκη την 18-1-2011. Η μόνη παράκληση που σας απευθύνουμε είναι : ζητάμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Τίποτα άλλο. Για πολλά έχουν κατατεθεί σειρά μηνύσεων, έχουν γίνει καταγγελίες στις αρμόδιες Αρχές, αλλά ακόμη δεν έχουν προχωρήσει … επί σειρά ετών. Και έτσι κάποιοι βρίσκουν χώρο και περιθώριο να εξακολουθούν τις αήθεις ανάλγητες τακτικές τους στέλνοντας μηνύματα στον περίγυρο ότι έχουν τα «μέσα». Αδιαφορούμε γι αυτούς και ξεκινάμε.

Εκδικητική απόλυση

9 ημέρες μετά την …

Αίτημα συμπαράστασης …

Επιθεώρηση Εργασίας

Απόφαση Επιθεώρησης Εργασίας

Έλληνες, πως συντάξω μια μήνυση ;

Και τώρα αγαπητά μας παιδιά, άλλο ένα υπόδειγμα μήνυσης

Το νου σου Έλληνα στην ψήφο και στα λαμόγια

 Εκβιασμοί και απειλές – Υπάρχει απορία γιατί …

Και μετά άρχισαν τους εκβιασμούς

Τι τίτλο να βάλουμε σε απειλές, πολιτικές διώξεις και χυδαιότητα

Το σύστημα χρησιμοποιεί μηχανισμούς

12 (+1) μεταθέσεις – αποσπάσεις σε ένα έτος

Έκτακτο ανακοινωθέν απειλών

Άλλοι τρόποι σοσιαλιστικής εκδίωξης ανεπιθυμήτων

Βαθμοί και εξέλιξη ενός -μη σοσιαλιστή- που απολύθηκε

30+μισθοί ετησίως ; 

Περισσότερα ΕΔΩ  (εμπεριέχονται μόνο τα όσα έγιναν το 2010 και το 2011. Για το 2012 δείτε εδώ. Επισήμανση: Δεν έχουμε στη διάθεση μας τα έγραφα που αναφέρονται στις φωτογραφίες. Αν επιθυμεί ο κ Κανελλάκης ας μας τα στείλει προς δημοσίευση.)

.

2. Μια δίκη με μεγάλο ενδιαφέρον την Δευτέρα 16-09-2013

Καλό μεσημέρι,

την Δευτέρα 16-9-2013 δικάζομαι στο κτίριο του Εφετείου (επί του οδού Λουκάρεως, στο πλάι του κτιρίου του Αρείου Πάγου), σε βαθμό κακουργήματος, για παραβίαση των προσωπικών δεδομένων μεγαλοστέχους της τράπεζας που εργαζόμουν.

Η εκδίκαση θα γίνει στον 4ο όροφο του Εφετείου, στην αίθουσα “Δ100Δ” του Γ’ τριμελούς εφετείου κακουργημάτων.

Στο πινάκιο της ημέρας έχω τον αριθμό εκδίκασης με νούμερο 11.

Την ημέρα αυτή, κατά την εκδίκαση θα ακουστούν στην αίθουσα ΟΛΑ όσα έχουν συμβεί.

Ποτέ μου δεν ένιωσα αγωνία ή έστω ταραχή γι αυτή την μέρα, καθόσον θεωρώ πως το Δίκαιο ΠΑΝΤΟΤΕ βγαίνει στην επιφάνεια. Και θα βγει.

Θα είναι τιμή μου για όσους μπορέσουν να έλθουν, ενώ αντιστοίχως καταλαβαίνω και νιώθω όσους δεν θα μπορέσουν να παρασταθούν για διάφορους λόγους και να παρακολουθήσουν την εκδίκαση μιας υπόθεσης που αφορά πάρα πολλούς Έλληνες.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Μετά τιμής

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

11037706_10205651788429812_4458648965053634766_n

3 comments on “Καταγγελία Κανελλάκη: ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ…

 1. 26 και 28 Ιουλίου 2016

  Και τώρα κύριε Ανακριτά και κύριε Εισαγγελεύ, θα ανοίξει ξανά ο φάκελος;

  Και τώρα κύριε Ανακριτά και κύριε Εισαγγελεύ, θα βγει από το “αρχείο” ο φάκελος ; Εκείνος ο “κακομοίρης” ο διπλός φάκελος που ΑΡΧΙΚΑ χάθηκε (;;;) ΜΕΤΑ μπερδεύτηκε (;;;;) και στο ΤΕΛΟΣ αρχειοθετήθηκε ;;;;

  Επαναλαμβάνω πως : ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ! ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ !!!!! Ειδικά σε τέτοιους ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ καιρούς !!!! Για την Χώρα και τον Λαό !!!!

  Και ΑΝ κερδίσουν τον σεβασμό μας ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!! Ψυχή τε και σώματι !!!!

  Βλέπετε, εμείς, οι απλοί ΠΟΛΙΤΕΣ δεν χρησιμοποιούμε και δεν προσλαμβάνουμε εκβιαστές για να εφαρμόσουν “συμβόλαια εξόντωσης” όπως … άλλοι, αλλά κινούμεθα μέσω του Νόμου και του Δικαίου !!!! Ε, λοιπόν, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να θάβετε φακέλους !!!

  Υ.γ. ειδικά τώρα που, όσα είχαν καταγγελθεί από τον 10/2011  τα καταγγέλλουν και πρόεδροι Ταμείων κ.ά. !!!

  http://gkanellakis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_9.html

  Πως θάβεις μια ανεπιθύμητη μήνυση (όταν έχεις τα “κονέ”)

  Που λες φίλε μου, πες πως κάνεις 2 καταγγελίες για εισφοροδιαφυγή, φοροδιαφυγή και διασπάθιση Δημοσίου χρήματος, για ποσό τόσο μεγάλο που ξεπερνά κάθε φαντασία. Ας πούμε λοιπόν πως οι καταγγελίες ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ  (;;;;) χάνονται ! Και οι δύο !!!! Και Σε δύο διαφορετικές υπηρεσίες και οι  δύο !!!!  και για αυτό, επιθυμώντας να διασφαλίσεις το Δημόσιο χρήμα καταθέτεις μήνυση (ας πούμε την 1163) με “σχετικά” τις δύο καταγγελίες.

  Μετάαααα βρίσκονται οι καταγγελίες και αφού βρεθούν “Κάποιος” συνδυάζει την μήνυση με κάποιο άλλη μήνυση (ας πούμε την 976) . Και αφού τις συνδυάσει  (γιατί άραγε να το έκανε αυτό ;;;;) τότε έρχεται ΚΑΠΟΙΟΣ άλλος  και ΚΡΙΝΕΙ : “δεν υπάρχει συνάφεια” και τις διαχωρίζει. 

  Τότε, ο Πρώτος τις συνδυάζει εκ νέου και τις βάζει στο αρχείο με αιτιολογία : κατ’ άρθρον 43 !! Δηλαδή : 1 άγνωστοι δράστες 2. δε συνίσταται αδίκημα.

  ΕΚΕΙ πλέον σου έρχεται η απορία : είναι άγνωστη μια επιχείρηση με μια 100άρα καταστήματα και με τακτή έδρα ή δεν αποτελούν οικονομικά εγκλήματα τα ανωτέρω περιγραφόμενα ;

  Γιώργος  Θ. Κανελλάκης

  Επιστρέφω … μάγκες !!!

  http://gkanellakis.blogspot.gr/2016/07/blog-post_66.html

 2. Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017
  Ερωτάται ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. (Ελληνικής Αστυνομίας) και η Εισαγγελία Αθηνών

  Στο όνομα του Δημοσίου Συμφέροντος και του Δικαίου αναρτάται και κοινοποιείται το κατωτέρω και ερωτώνται οι Αρμόδιοι.

  Υπόθεση Α’ : “Αστυνόμος (;) Ασημάκης”.

  Ήταν 6-10-2008 ημέρα Δευτέρα όταν, το απόγευμα, κτύπησε το κινητό προσφιλούς μου προσώπου και η άγνωστη φωνή που κάλεσε, ζήτησε να ενημερωθώ (διά μέσω του προσφιλούς μου προσώπου) πως, αν δε σταματήσω να μιλώ για την Attica bank και για τον Χρήστο Μάραντο, τότε διευθυντή οικονομικών υπηρεσιών της Τράπεζας, θα είχα να αντιμετωπίσω μέχρι και απόλυση μιας και όπως είπε το άγνωστο πρόσωπο, δε θα έπρεπε να ξεχνώ πως η Attica bank ήταν διοικούμενη και συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου.
  Σημ. Από την οποία τράπεζα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΣ απολύθηκα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ καν πειθαρχικό και αφού είχα υποστεί 13 μεταθέσεις – μετακινήσεις μέσα σε 15 μήνες, την 18-1-2011 μέσω εξωδίκου και αφού μου έκαναν -η Τράπεζα και ο Μάραντος- σωρεία μηνύσεων και αγωγών.

  Το προσφιλές μου πρόσωπο πολύ ορθώς και κατόπιν παραίνεσης μου προέτρεψε τον συνομιλητή του να με καλέσει στο δικό μου κινητό. Στο 6977-913-924.
  Με κάλεσε στο τηλέφωνο ο άγνωστος συνομιλητής από το τηλέφωνο : 6977-80.9999 και μου συστήθηκε ως : “Αστυνόμος Ασημάκης της Κρατικής Ασφάλειας της ΓΑ.ΔΑ. που στεγάζεται στον 6ο όροφο του κτιρίου της Λ. Αλεξάνδρας”.

  Αφού επανέλαβε και σε μένα όσα είχε πει στο προσφιλές μου πρόσωπο δηλαδή τα περί πιθανής μου απόλυσης από την Attica bank αν δεν σταματήσω (να λέω όσα λέω και να καταγγέλλω) του
  ζήτησα να μου πει ένα σταθερό τηλέφωνο του για να τον καλέσω. Μου έδωσε το τηλέφωνο : 210-647.62.41 στο οποίο και κάλεσα. Εκεί όταν τον κάλεσα και αφού τον ρώτησα : “πες μου δυνάμει ποιας εισαγγελικής εντολής με καλείς και προσπαθείς να με φοβερίσεις”, διαπίστωσα πως μου μιλούσε με τρόπο κρυφό. Δηλαδή σαν να είχε βάλει το ένα του χέρι μπροστά στο στόμα του και στο μικρόφωνο του σταθερού του, μιλώντας μου σιγανά, ώστε να μην ακούγεται στον υπόλοιπο χώρο.

  Τότε, ο εμφανιζόμενος ως ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Ασημάκης, προσπάθησε εκ νέου να μου επαναλάβει τα όσα μου είχε προ πει. Του έκλεισα το τηλέφωνο λέγοντάς του : “έρχομαι τώρα στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να σε καταγγείλω και να ζητήσω να μου πεις τα ίδια παρουσία του, έτσι ώστε να δώσεις εξηγήσεις για ποιο λόγο προσπαθείς να με απειλήσεις”.

  Πριν φτάσω στην εξώπορτα κτύπησε ξανά το κινητό μου τηλέφωνό όπου, ο εμφανιζόμενος ως Αστυνόμος Ασημάκης, με ταραγμένη φωνή μου είπε : “εγώ ως ΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ το κάνω για το καλό σου και σε ενημερώνω”. Τότε αφού απάντησα -χρησιμοποιώντας κάποια … γαλλικά-, επανέλαβα πως : “έρχομαι και θα μου τα πεις, παρουσία του Αρχηγού σου”, έκλεισα την σύνδεση του κινητού και συνειδητοποίησα πως … έχασε μέσα σε ελάχιστο χρόνο ένα βαθμό ! Από Αστυνόμος αρχικά, επανασυστήθηκε ως Υπαστυνόμος !!!

  Έχοντας φύγει από το σπίτι που κατοικώ και μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά ξανακάλεσε ο ίδιος ο συστηθείς ως Ασημάκης, ο οποίος με τρεμάμενη πλέον φωνή μου είπε : “ρε φίλε, ένας απλός ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΣ είμαι και με πίεσαν να σε καλέσω και να σου μιλήσω, μη μου κάνεις κακό” !!!
  Θυμάμαι πως ήδη είχα βάλει μπροστά το αυτοκίνητο που είχα και δίνοντας μια γροθιά στο τιμόνι του Ι.Χ. μου του είπα : “πες μου ρε, ποιος σε πίεσε ; Μίλα !”, ρήση που επανέλαβα φωνάζοντας πλέον 2-3 φορές και ο Ασημάκης μου απάντησε : “βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας που ενδιαφέρονται για τον Μάραντο”.

  Τότε, έκλεισα το τηλέφωνο βλαστημώντας για την ανανδρία και την θρασυδειλία … ορισμένων και πήγα και ενημέρωσα πλέον τον κύκλο μου για τα … καθέκαστα.
  (Ασημάκη, καλά τα λέω ; Καλά τα θυμάμαι ; Καλά τα “ακούω” ; )

  Υπόθεση Β’ : “Αστυνόμος Λαμπρόπουλος.
  Διοικητής Α/Τ Νέας Φιλαδέλφειας”

  Ήταν 2-7-2010 ημέρα Παρασκευή όταν κλητεύτηκα από το Α/Τ Ν. Φιλ/φειας για να παραδώσω κατάθεση για μήνυση που για πολλοστή φορά μου είχε είχε καταθέσει ο Χρήστος Μάραντος, οικονομικός διευθυντής της Attica bank και μεταγενέστερα Γενικός διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών της Attica bank. Ο Χρήστος Μάραντος, η αιχμή του δόρατος της Attica bank στην απόλυσή μου.

  Ο Χρήστος Μάραντος που “έφυγε” (;) από την Attica bank τον Ιανουάριο του 2017 και ενόσω είχε λήξει προ διμήνου η εθελούσια έξοδος που προκήρυξε η διοίκηση Πανταλάκη – Ρουμελιώτη, αυτής.
  Όταν πήγα την ίδια μέρα αργά το μεσημέρι στο τοπικό, Α/Τ για να δώσω (θεωρητικά) κατάθεση στην μήνυση, Αστυνομικό τμήμα ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ, διαπίστωσα πως, σύμφωνα με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας, έναν νεαρό Αρχιφύλακα, συλλαμβάνομαι καθώς -όπως μου είπε ο αρχιφύλακας- “υπάρχει εντολή Εισαγγελέως σε βάρος σου κ. Κανελλάκη για σύλληψη σου, για κατ΄ επανάληψη απείθεια σου σε μήνυση του Μάραντου”.
  Μάλιστα, εκείνη την ώρα προσήλθε στο Α/Τ και προσφιλές μου πρόσωπο, μητέρα ανηλίκου 4 ετών τότε, στην οποία ανακοινώθηκε ΕΠΙΣΗΣ η σύλληψή της, για τους ίδιους με εμέ λόγους !!! Κάλεσα τον δικηγόρο μου και κάποιους άλλους φίλους. Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και δημοσιογράφους.

  Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ενόσω η επίσης “κατ’ αναγγελία συλληφθείσα” συμπαρισταμένη μου ζήτησε να φροντίσει έστω για την παραλαβή του ανήλικου από κάποιο οικείο της πρόσωπο, η Υπηρεσία, δια μέσω του Αρχιφύλακα, αρνήθηκε. Αφού έκανε τηλέφωνο πιο πριν (όπως μας είπε) στον Διοικητή του Α/Τ Ν. Φιλαδέλφειας Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο. Τελικά το ανήλικο το έφερε γειτόνισσα που το κρατούσε, στο Α/Τ για να είναι με την μητέρα του αφού η γειτόνισσα αδυνατούσε να το κρατήσει άλλο …

  Επιμένοντας πλέον φραστικά στον Αξιωματικό Υπηρεσίας του ζήτησα να με συλλάβει εμένα αλλά να καλέσει τον Διοικητή του για να του ζητήσω -έστω- χάρη για την συμπαρισταμένη μου και μητέρα μωρού. Όπερ και εγένετο. Ήλθε ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος ο οποίος και αφού έμεινε στο γραφείο του μιλώντας όπως έλεγε με την Εισαγγελία, για πολύ ώρα, μας είπε πως “το θέμα διευθετήθηκε” και “για ανθρωπιστικούς λόγους” (όπως μας ανέφερε) μπορούσαμε να φύγουμε …

  Ακολούθως και αμέσως κατέθεσα την αίτηση που βλέπετε στην αρχή της παρούσας “Υπόθεσης Β’ ”

  Έχοντας κατ΄ επανάληψη αποδείξει στη ζωή μου πως δεν είμαι ιδιώτης, αλλά Πολίτης και αρνούμενος την “ιδιότητα” που μου προσήψε ο τότε αστυνομικός διευθυντής στην επιστολή του (βλ. στην κορυφή το : “απάντηση σε ιδιώτη”), αναζήτησα και αποτάνθηκα στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
  Μου δόθηκαν τα τηλέφωνα Διεύθυνσης Β.Α. Αττικής : 210-63-93-231και 210-68-63-012 στα οποία και απευθύνθηκα, που με την σειρά τους με παρέπεμψαν και ανάθεσαν την υπόθεση στον αξιωματικό Ιωάννη Καπόγλη. Στον Συνταγματάρχη όπως τον προσφώνησα προφορικά και εγγράφως μιας και δεν ήξερα, ούτε και ξέρω τις διαβαθμίσεις και τις ανάλογες ονομασίες της ΕΛ.ΑΣ. Προσφώνηση η οποία δεν ήταν από μέρους του αρεστή …
  Σε αυτό το χρονικό διάστημα (μέχρι να αποτανθώ στο Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.) μεσολάβησε η εκ νέου μήνυση του Μάραντου σε βάρος μου, όταν παρανόμησε εκείνος μεν, αλλά, όταν του κατέθεσα μήνυση στο Α/Τ Ν. Φιλαδέλφειας, μου κατέθεσε και εκείνος.
  Γεγονός στο οποίο ο αστυνομικός διευθυντής Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, μερολήπτησε υπέρ του Μάραντου. Και με καλόπιασε. Και με ύβρισε όταν του είπα : “γιατί αφήνεις στο κρατητήριο τον Μάραντο να έχει το κινητό του ενώ εμένα μου το πήρες” ;
  Οφείλω να αναφέρω πως όλο το βράδυ, ο Μάραντος, ο τότε τραπεζίτης διευθυντής οικονομικών της Attica bank, στο κρατητήριο με παρακαλούσε να πάρω πίσω την μήνυσή μου. Και μου προσέθεσε μάλιστα το εξής : έλα ρε Κανελλάκη σε παρακαλώ. Κάνε πίσω μωρέ. Κατάλαβε επιτέλους πως όταν η Attca bank είδε πως εναντιώνεσαι σε όσα γίνονται, με έπιασε το Σταθόπουλος και με έστειλε στον (τότε εν ζωή) διευθυντή Νομικής Υπηρεσίας, τον Γιάννη Λάχανο να με πείσει να μπω “μπροστά” (σ.σ. ο Μάραντος να μπει “μπροστά”) σε βάρος σου, υποσχόμενη (η Attica bank) πως θα μου πληρώνει τους δικηγόρους, ενώ μετά με άφησε να τους πληρώνω εγώ”. (σημ. Μάραντε, καλά τα λέω ; Καλά τα θυμάμαι ; Καλά τα “ακούω” ; )

  Παρακάλια που είναι και καταγεγραμμένα στο κινητό έτερου κρατουμένου στο κρατητήριο. Αλλά αυτό είναι θέμα άλλης στιγμής.

  Αφού μεσολάβησε η θερινή (σ.σ. όχι για εμέ) … ραστώνη και τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί με τον αξιωματικό Καπόγλη, αποστέλλω με Fax, από την Attica bank που εργαζόμουν ΑΚΟΜΗ, την 13-9-2010 (δύο μήνες μετά τα … διαμειφθέντα με το Α/Τ Ν. Φιλαδέλφειας το κάτωθι :

  Ακολούθησα δηλαδή τις οδηγίες με τις οποίες με είχε συμβουλεύσει η διοίκηση των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ΑΛΛΑ που δεν έγινε αποδεκτό από τον συνταγματάρχη Καπόγλη και έτσι αναγκάστηκα να πάω (όπως μου ζήτησε) για να δώσω ΕΚΕΙ, στο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ. στην Ν. Ιωνία, κατάθεση.
  Και το έκανα. Με … δυσκολίες ΑΦΟΥ σαφέστατα εκ φύσεως και εκ χαρακτήρος ΠΟΤΕ μου δε θα υπέγραφα ότι μου έλεγαν, αλλά ΜΟΝΟ ΌΤΙ ΕΛΕΓΑ !!! και ήταν ΑΛΗΘΕΣ !!! …
  Με “δυσκολίες” που προσπεράστηκαν “ως δια μαγείας” όταν είπα στον Ταξίαρχο : “με δεδομένο πως ο Λαμπρόπουλος ήταν στο Εσωτερικών Υποθέσεων, μήπως πάτε να μου πείτε τι και πως θα γράψω ;;;” Ρήση κάποιου γνώστη και υψηλόβαθμου της ΕΛ.ΑΣ.

  Η διαδικασία ακολουθήθηκε όπως έπρεπε και όχι σύμφωνα με “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενος” και ακολούθησε η εύσημος μνεία της ΕΛ.ΑΣ. προς εμέ, που φαίνεται εδώ :

  Σημείωση : Ελπίζοντας να μη τιμωρήθηκε ο νεαρός αστυφύλακας (που εκτελούσε εντολές), δεν αναρτώ το σύνολο της καταγγελίας μου μιας και σ’ αυτή περιγράφονται και τρίτα πρόσωπα που, όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τον Μάραντο και την εδώ αναφερόμενη υπόθεση, αλλά τελεσιδίκως και αμετακλήτως αθωωθήκαμε ΚΑΙ από την Δικαιοσύνη, όταν ο Μάραντος προσπάθησε να τα εμπλέξει σε δικαστικούς κυκεώνες. Αθώωση όμως που δεν “πέτυχε” και ο Μάραντος ! Τα αδιάσειστα αυτά στοιχεία είναι στο σύνολό τους στην διάθεση των Αρχών όποτε ζητηθούν !

  Υπόθεση Γ’ : “Αστυφύλακας Γκόρνης ή Γκιώρνης”

  Ήταν 8-2-2014 ημέρα Σάββατο όταν, κτύπησε το κουδούνι της οικίας που κατοικώ. Κατέβηκα για να ανοίξω την εξώπορτα του κτιρίου στο ισόγειο λόγω βλάβης του συστήματος ενδοεπικοινωνίας, όπου διαπίστωσα πως, έξω από το σπίτι που κατοικώ είχε σταματήσει καταμεσής του δρόμου ένα πράσινο – λαδί hyundai accent έχοντας αφημένη την πόρτα του οδηγού ανοικτή και είχε έλθει στην εξώπορτα, περνώντας την εξώπορτα της αυλής της οικίας και το κουδούνι, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ το κτυπούσε ένας νεαρός.

  Ρωτώντας τι επιθυμεί, μου συστήθηκε ως αστυφύλκας Γκόρνης ή Γκιώρνης (σ.σ. δε θυμάμαι ακριβώς), ο οποίος αστυνομικός ήθελε να επιδώσει την κλήτευση που εμφαίνεται εις την κορυφήν του παρόντος.
  Του απάντησα : δώστο μου να σου υπογράψω και τότε ο νεαρός αστυνομικός μου ζήτησε την αστυνομική μου ταυτότητα ΕΝΟΣΩ ΗΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΟΣ της κατοικίας μου !
  Του απάντησα πως βαριέμαι να ανέβω τα σκαλιά να την φέρω και τον προέτρεψα να την θυροκολλήσει ή να την ρίξει κάτω από την πόρτα.
  Τότε, ο νεαρός αστυνομικός, ενόσω ήταν μεσημέρι, άρχισε να φωνάζει : “θα σε πάω μέσα για αντίσταση κατά την αρχής” και συμπλήρωσε 3-4 φορές μεγαλοφώνως : “είμαι από την δίωξη εκβιαστών”, κατάσταση η οποία προκάλεσε το να βγουν στα μπαλκόνια τους γείτονες θορυβημένοι και ταραγμένοι από την “σκηνή”.
  Αφού θύμισα στο όργανο πως ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ της κατοικίας μου και αφού έκανε κίνηση του αριστερού του χεριού προς το πίσω μέρος του παντελονιού του όπου βρισκόταν αναρτημένο ένα πιστόλι, ενόσω κρατούσε στο δεξί του χέρι την κλήτευσή μου, έβγαλα το κινητό
  ου και τον φωτογράφισα θυμίζοντάς του πως ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ και ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ, άρα δε μπορούσε να με συλλάβει για αντίσταση κατά της αρχής (όπως μου είχε πει).

  η συνέχεια εδώ

  https://gkanellakis.blogspot.gr/2017/05/to-police-chief-prosecutor.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.