Ανοιχτή επιστολή για το (λαθρο)μεταναστευτικό

Αίτηση παραπομπής δικογραφίας από την βουλή στην Τακτική Δικαιοσύνη

Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Σ. ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ, Docteur d’ Etat ès Lettres (Paris-Sorbonne) Επίκ. Καθηγητής Φιλοσοφίας του Παν/μίου Αθηνών, Επ. Σύμβουλος / τ. Αντιπρόεδρος  του Π.Ι. ( http://www.kkatsimanis.gr)

«ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ∆ΕΚΑ ∆ΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ!»

Προς 
Τον αξιότιμο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ΘΕΜΑ: SOS – «Η Ελλάς εάλω»

.
Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
Η επιστολή αυτή είχε συνταχτεί πριν από την ανακοίνωση των βουλευτικών εκλογών του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την εξέλιξη αυτή, θεωρώ χρήσιμο να σας την αποστείλω (με ελάχιστες επουσιώδεις φρα- στικές τροποποιήσεις), γιατί αφορά ένα θέμα που έφερε στο προσκήνιο της επικαιρότητας η πολιτική της δικής σας κυβέρνησής, αλλά και γιατί, όποια και αν είναι η έκβαση των εκλογών, θα βρίσκεστε μελλοντικά στο προσκήνιο των εξελίξεων και, άρα, θα μπορείτε να συμβάλετε ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του οξύτατου αυτού προβλήματος.
Χωρίς υπερβολή, το (λαθρο)μεταναστευτικό αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας και ασύμμετρη απειλή για την ίδια την ιστορική επιβίωση του ελληνισμού. Τώρα, λοιπόν, που η διαπραγμάτευση με τους εταίρους έχει περάσει την κρίσιμη καμπή της, είναι πλέον καιρός στο τεράστιο αυτό εθνικό θέμα να δοθεί η απαιτούμενη προτεραιότητα.

«ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ»

Τα δεδομένα είναι εφιαλτικά και οι προοπτικές επιεικώς ζοφερές. ΜΕ ΚΥ- ΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ τα προς ανατολάς θαλάσσια σύνορα της χώρας όχι μόνο μένουν αφύλακτα, αλλά και έχουν ανοίξει διάπλατα στις μεταναστευτικές ροές με προέλευση την Τουρκία. Οι υπηρεσίες του Λιμενικού ∆ΕΝ ΠΕΡΙ- ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ, ΑΛΛΑ ∆ΙΑΣΩΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟ∆ΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Το αποτέλεσμα; Μέσα στον Ιούλιο του 2015 εισέβαλαν στη χώρα μας 50.000 μετανάστες, δηλαδή περισσότεροι από το σύνολο των ει- σελθόντων ολόκληρο το 2014, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τις 47.000. Εξάλλου, μόνο σε μια εβδομάδα, και συγκεκριμένα από τις 6 ως τις 14 του φετινού Αυγούστου,, οι εισελθόντες έφτασαν τις 20.000!

Οι κάτοικοι των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου βρίσκονται σε απόγνωση, Συ- γκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες από την αναφορά της Ενωσης Αστυνομι- κών Υπαλλήλων Βόρειας ∆ωδεκανήσου στην αρμόδια Εισαγγελέα (12/8/2015), όπου περιγράφεται σε δραματικούς τόνους η εκρηκτική κατάστα- ση που επικρατεί στην Κω και εκφράζονται φόβοι ότι θα θρηνήσουμε ζωές. Στην αναφορά γίνεται λόγος μεταξύ άλλων όχι απλώς για βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των μεταναστών, αλλά και για οργανωμένες επιδρομές των τελευταίων εναντίον των αστυνομικών τμημάτων με χρήση οικοδομικού και άλλου είδους υλικού, για προπηλακισμό αστυνομικών και ρίψη κροτίδων εναντίον τους, για εγκλωβισμό και «αιχμαλωσία» αστυνομικών, καθώς και για περιπτώσεις κλο- πής προσωπικών αντικειμένων των αστυνομικών αλλά και υπηρεσιακού υλι- κοτεχνικού υλικού από τους μετανάστες, των οποίων η συμπεριφορά γίνεται ολοένα και περισσότερο αντικοινωνική. «Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να προκληθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό που θα κλονίσει τις εύθραυστες κοι- νωνικές ισορροπίες μεταξύ του τοπικού πληθυσμού (…) και των μεταναστών». Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του :δημάρχου της μαρτυρικής Κω:

«Φοβάμαι για θύματα (…). Στην Κω έρχονται καθημερινά 800-1.000 άνθρω- ποι. Έπαψαν πια να έρχονται με πλαστικές βάρκες και έρχονται με ιστιοφόρα. (…) Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί αν διανοηθεί κανείς τον τουρισμό μας., (…). Οι τουρίστες αποφεύγουν να κυκλοφορούν στο κέντρο της Κω και φυσικά σε κεντρικά μέρη.(…) Η πτώση του τζίρου στα μικρά μαγαζιά της πόλης είναι από 30% έως 80% (…) Αν συνεχιστεί η ροή των μεταναστών με αυτούς τους ρυθ- μούς, το χειμώνα (…) θα έχουμε πάνω από μισό εκατομμύριο μετανάστες»

∆ημιουργός, επόπτης και ενορχηστρωτής του απερίγραπτου αυτού χάους ή- ταν η αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Κυρία Τασία Χρι- στοδουλοπούλου. Ο ∆ήμος Κω την καταγγέλλει ότι «με το δημόσιο λόγο της λειτούργησε και λειτουργεί ως κράχτης για να έρθουν στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες». Αντίθετα, η ίδια φαινόταν να απολαμβάνει το έρ- γο της. Είχε το αυτάρεσκο χαμόγελο της εμπνευσμένης πολιτικού, η οποία στο ραντεβού της με την Ιστορία ικανοποίησε ως δικαιωματίστρια τα ιδεολη- πτικά της desiderata. Οι διάφορες δηλώσεις της απέπνεαν την πεποίθηση ότι, αν το συμφέρον της Ελλάδας δέχεται εξοντωτικά πλήγματα εξαιτίας των λα- θρομεταναστών, τόσο το χειρότερο για την Ελλάδα. Αν η ελληνική κοινωνία διαλύεται για να ικανοποιηθούν οι προσωπικές της φιλομεταναστευτικές εμ- μονές και προσκολλήσεις, τόσο το χειρότερο για την ελληνική κοινωνία.

Και εσείς, δυστυχώς, κ. Πρόεδρε, την καλύπτατε πλήρως.
Για την ακρίβεια, δεν την καλύπτατε απλώς, αλλά και την είχατε επιλέξει για το αξίωμα το οποίο κατείχε, επειδή εξέφραζε και προωθούσε θέσεις και ιδέες που αντιπροσωπεύουν το ΣΥΡΙΖΑ ως παράταξη και εσάς προσωπικά, ως Πρόεδρό του. Από την άποψη αυτή, δεν είστε και εσείς άμοιρος ευθυνών για το σημερινό τραγικό αδιέξοδο.

Συγκεκριμένα:
α) Όχι μόνο θεωρήσατε αναφαίρετο δικαίωμα των λαών του Τρίτου Κόσμου να μεταναστεύσουν μαζικά και να εγκατασταθούν στην Ευρώπη προς αναζή- τηση καλύτερης τύχης, αλλά και αντιμετωπίσατε ουσιαστικά την Ελλάδα ΟΧΙ ΩΣ ΧΩΡΑ με απαράγραπτα δικαιώματα προάσπισης των συνόρων της αλλά ΩΣ ΧΩΡΟ ακώλυτης διέλευσης και εγκατάστασης –προσωρινής ή και μόνι- μης– των λαθρομεταναστών.

β) Υποστηρίξατε ότι ο ένας και μοναδικός τρόπος ανάσχεσης της λαθρομετα- ναστευτικής πλημμυρίδας είναι η βελτίωση των οικονομικοκοινωνικών συνθη- κών διαβίωσης των λαών του τριτίου κόσμου – κάτι αναμφισβήτητα ορθό αλ- λά εξαιρετικά φιλόδοξο και σε μεγάλο βαθμό ουτοπικό.

γ) Μπήκατε στην λογική της ευρωπαϊκής οικονομικής βοήθειας προς την Ελ- λάδα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος –πολύς λόγος γίνεται τελευταία για ένα ποσό 400.000.000 €– παραθεωρώντας το ότι κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε στην ουσία με «ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ», με τα οποία οι εταίροι μας, προκειμένου να μείνουν οι ίδιοι στο απυρόβλητο αλλά και να προωθήσουν ανομολόγητες άλλες σκοποθεσίες τους, θα εξαγοράσουν τη συ- ναίνεσή μας για μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμικό δειγματολόγιο, δηλαδή θα μας οδηγήσουν ουσιαστικά σε δραματική αλλοίωση της εθνολογι- κής σύνθεσης του πληθυσμού μας. Και

δ) Καταγγείλατε στο παρελθόν με τον εντονότερο τρόπο ως απάνθρωπη και «ρατσιστική»1 κάθε ενέργεια είτε να υψωθεί φράγμα στον Έβρο είτε να ανα- χαιτίζονται από την ακτοφυλακή και να επαναπροωθούνται στις τουρκικές α- κτές τα πλοία των διακινητών, δηλαδή αμφισβητήσατε ευθέως το δικαίωμα και το χρέος ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑ∆Α να θωρακίσει στο μέτρο του δυνατού τα εθνικά του σύνορά.

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΩΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ

Βεβαίως και είναι ανθρωπιστικό καθήκον ημών των Ελλήνων η έγνοια για τους απόκληρους και τους αναξιοπαθούντας του Τρίτου Κόσμου. Για το λόγο ακριβώς αυτό η εκάστοτε ελληνική πολιτική ηγεσία οφείλει να πρωταγωνιστή- σει επί του προκειμένου στη διεθνή σκηνή καταγγέλλοντας τους πολέμους και την αποσταθεροποίηση που προκαλούν τα διεθνή συμφέροντα και συμμετέ- χοντας ενεργά στην οργάνωση σταυροφοριών (και μάλιστα ενισχύοντάς τες εκ του υστερήματός μας!) για την οικονομικοκοινωνική ανάπτυξη των χωρών προέλευσης των μεταναστών, ώστε να έχουν οι τελευταίοι αξιόπιστα κίνητρα παραμονής στις γεωγραφικές κοιτίδες τους.

Παράλληλο, όμως, η ελληνική πολιτική ηγεσία οφείλει να κάνει το παν, ώστε οι μεταναστευτικές ροές να κρατηθούν στο μέτρο του δυνατού ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. Θα ήταν αδιανόητο στ’ αλήθεια να περιμένουμε ΠΡΩ- ΤΑ να έρθει το πλήρωμα του χρόνου (ΑΝ έρθει ποτέ…) για την πολυπόθητη ανάπτυξη του τρίτου κόσμου και τη συνακόλουθη εξαφάνιση της μεταναστευτικής πλημμυρίδας και ΜΕΤΑ να αισθανθούμε ασφαλείς, καθώς θα έχουν ε- κλείψει πλέον οι λόγοι που δημιουργούν τις ορδές των εισβολέων. Επιτέλους, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕ- ΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Χωρίς υπερβολή, αν δεν το κάνουμε, θα είναι σαν να μετατρέψουμε σταδιακά τον ελληνικό λαό σε ένα ουδετεροεθνές πολυπολιτισμικό μόρφωμα, δηλαδή σαν να προωθήσουμε τη σταδιακή διά- λυση και αποσύνθεση της ελληνικής κοινωνίας, κάτι που θα μπορούσε μα- κροπρόθεσμα να οδηγήσει ακόμη και στον εδαφικό ακρωτηριασμό του ελλη- νικού κράτους.

Και αυτά όλα, κ. Πρόεδρε, γιατί ο παράγοντας που ΣΥΝΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝ∆ΥΝΑ- ΜΩΝΕΙ, ο παράγοντας που ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ένα λαό, είναι η ε- θνική του ταυτότητα και ιδιοπροσωπία. Σε ό,τι μας αφορά, η περιφρούρησή της εθνικής μας ταυτότητας και ιδιοπροσωπίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ίδια την ιστορική επιβίωση του ελληνισμού. Καιρός είναι να το πούμε ξε- κάθαρα και να το κάνουμε συνείδησή μας: ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΓΝΟΙΑ κάθε ελληνικής κυβέρνησης οφείλει να είναι ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙ- ΚΟΥ ΛΑΟΥ και όχι η ικανοποίηση των διεθνιστικών φαντασιώσεων και των «δικαιωματιστικών» ιδεοληψιών ορισμένων υπουργών της… Άλλωστε, δεν νοείται διεθνιστική αλληλεγγύη που δε θεμελιώνεται στέρεα σε ένα ισχυρό συ- ναίσθημα φιλοπατρίας, όπως δεν νοείται ειλικρινής σεβασμός εκ μέρους μας των ανθρώπινων δικαιωμάτων, εφόσον ο σεβασμός αυτός συνεπάγεται κα- τάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων ΤΟΥ Ι∆ΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Θεωρώ αυτονόητο ότι εσείς ειδικά, κ. Πρόεδρε, με δεδομένη την ευαισθησία σας για την «Ευρώπη των λαών» αλλά και για τη θωράκιση του δικού μας του λαού από κάθε λογής κακόβουλα «σενάρια» τρίτων, αυτές τις αλήθειες τις έ- χετε συνειδητοποιήσει και ενστερνιστεί. Εκείνο που απομένει είναι να τις θέσε- τε σε εφαρμογή…

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι πάντοτε απλά. Στο χώρο των πολιτικών ιδεών και επιλογών σημειώνονται περίεργες συγκλίσεις και αλληλεπιδράσεις, οι ο- ποίες συχνά αιφνιδιάζουν, γιατί πριν εκδηλωθούν θεωρούνταν ελάχιστα πι- θανές. Εσείς, για παράδειγμα, κ. Πρόεδρε, μπορεί την Παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη να τις αντιστρατεύεστε ιδεολογικά και πολιτικά, ταυτόχρονα όμως ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ –για άλλους λόγους και από διαφορετική αφετηρία— ένα βασικό τους πρόταγμα, ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, την οποία προωθούν επίμονα και συστηματικά. Ενώ, δηλαδή, εσείς ενδιαφέρεστε για την ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες πολέμου, η Παγκοσμιοποίη- ση και η Νέα Τάξη μεθοδεύουν την εξαφάνιση του εθνικού κράτους, την αδρα- νοποίηση των λαών μέσω της παράδοσής τους σε ένα πολυπολιτισμικό χάος, τη δημιουργία διαρκώς διευρυνόμενων μεταναστευτικών νησίδων για την εξα- σφάλιση πάμφθηνων εργατικών χεριών και, μακροπρόθεσμα, τον επανασχε- διασμό των κρατικών συνόρων σε ορισμένες γεωπολιτικά ευαίσθητες περιο- χές του πλανήτη.
Αν, τώρα, κάποιος θεωρεί τις παραπάνω εκτιμήσεις ως ανέξοδη συνωμοσιο- λογία, ας προσπαθήσει να απαντήσει στο ακόλουθο απλό ερώτημα: πόλεμοι γίνονταν ανέκαθεν, ιδιαίτερα στις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Πώς συμβαίνει, λοιπόν, το σημερινό λαθρομεταναστευτικό τσουνάμι, που ήταν άγνωστο κατά το παρελθόν, ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ με την εμφάνιση και την επικράτηση της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης; Αναρωτηθήκατε ποτέ, κ. Πρόε- δρε, ΣΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝ∆ΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ θα μπορούσε να μας οδηγήσει ο καλοπροαίρετος ζήλος σας για ανοι- χτό ελληνικά σύνορα και πόσους κινδύνους εγκυμονεί για τον ελληνισμό Η ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΣΑΣ με τις σκοτεινές μεθοδεύσεις ορισμένων τρίτων;…

Η ΕΛΛΑ∆Α ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ;- ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ;

Είπατε, κ. Πρόεδρε, ότι η Ευρώπη δίνει εξετάσεις στο θέμα της υποδοχής ε- νός αριθμού λαθρομεταναστών με βάση ακριβοδίκαια υπολογισμένες ποσο- στώσεις. Αλλά πολύ λίγο την ενδιαφέρει την Ευρώπη το αν θα περάσει επι- τυχώς τις εξετάσεις, στις οποίες εμείς την υποβάλλουμε και μάλιστα με τα δικά μας κριτήρια. Και πολύ λιγότερο ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό τι θα κάνει η Ευ- ρώπη με τις εξετάσεις της. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι εξετάσεις δίνουμε Ε- ΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ στο θέμα της διαχείρισης του εθνικού μας μέλλοντος. Θα ξυπνήσουμε άραγε την ύστατη ώρα και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας προ- κειμένου να επιβιώσουμε ιστορικά ή θα αυτοκτονήσουμε συνειδητά και υπεύ- θυνα ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΡΗΤΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, με τις οποίες χρόνια τώρα μας έχουν κάνει συστηματικά πλύση εγκεφάλου ορισμένοι επιτή- δειοι;

Πού οφείλεται άραγε το ότι οι Ευρωπαίοι αδιαφορούν για την απαίτησή μας να εκπληρώσουν τα ανθρωπιστικά τους καθήκοντα σε σχέση με τους μετανά- στες; Οφείλεται προφανώς στο ότι οι Ευρωπαίοι ενδιαφέρονται πρωτίστως ΓΙΑ ΤΟΥΣ ∆ΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, κάτι που δυστυχώς ∆ΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Ε- ΜΕΙΣ οι Έλληνες. Ενώ εμείς τοποθετούμε τα συμφέροντα των Ελλήνων πολι- τών σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τα συμφέροντα των μεταναστών, την ίδια στιγμή δίνουμε στους άλλους μαθήματα ευαισθησίας καλώντας τους ουσια- στικά …να μας μιμηθούν, Αλλά οι Ευρωπαίοι μπορεί από τη στάση μας να εξυπηρετούνται, αφού η Ελλάδα επωμίζεται κατ’ αποκλειστικότητα το ρόλο της «αποθήκης ψυχών», κατά βάθος όμως μας περιφρονούν και μας οικτί- ρουν. Κανένα κράτος, κ. Πρόεδρε, δε γίνεται διεθνώς σεβαστό, εφόσον δε θέτει ως πρώτη προτεραιότητά του τα συμφέροντα ΤΩΝ ∆ΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙ- ΤΩΝ.

Ας μην αυταπατώμεθα, κύριε Πρόεδρε. Όταν τα ελληνικά νησιά του ανατολι- κού Αιγαίου έχουν ήδη αλωθεί από ανεξέλεγκτα στίφη μεταναστών και στην ευρύτερη ασιατική ενδοχώρα συνωθούνται μερικές δεκάδες εκατομμύρια που ετοιμάζονται να εισβάλουν μαζικά και ανεξέλεγκτα στη χώρα μας και μάλιστα με τις δικές μας ευλογίες, πρέπει να θεωρείται δεδομένο το ότι σε ένα ορατό μέλλον Η ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΘΑ Α- ΝΑΤΡΑΠΕΙ ∆ΡΑΜΑΤΙΚΑ. Θα ήταν αφελές τα πιστέψει κανείς ότι όλα αυτά τα στίφη θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα και θα κατευθυνθούν τελικά στην Ευρώ- πη. Και θα ήταν ακόμη αφελέστερο να ελπίσει κανείς ότι τα εκατομμύρια των εισβολέων, που είναι μουσουλμάνοι στη συντριπτική πλειονότητά τους, θα ενστερνιστούν την ισοκράτεια «ημετέραν παίδευσιν» που αποτέλεσε ανέκαθεν το ακλόνητο θεμέλιο της ελληνικής ταυτότητάς μας. Αντίθετα, ΘΑ ∆ΙΕΚ∆ΙΚΗ- ΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑ∆ΙΑΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ. Και θα την πετύχουν, συνεπικουρούμενοι από τους εγ- χώριους διεθνιστές και δικαιωματιστές, καθώς και από τους επιτρόπους του ΟΗΕ αλλά και τους ποικιλώνυμους «κομισάριους» της Νέας Τάξης, δηλαδή τις στρατευμένες ΜΚΟ που αλωνίζουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα.

Συνειδητοποιείτε τι θα μπορούσε να σημάνει για τον ελληνισμό μια τέτοια εξέ- λιξη; Και είναι άραγε ο ελληνισμός διατεθειμένος να ενδώσει και να την απο- δεχτεί; Και αν δεν είναι, τότε ανακύπτει το ακόλουθο καταλυτικό ερώτημα: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ αν συναινεί στη μουσουλμανοποίηση της κοινωνίας του και, μακροπρόθεσμα, στην εξαφάνισή του ως ιστορικής οντότητας και παρουσίας; Σε αυτό τα ερώτημα, κ. Πρόεδρε, θα κληθείτε ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από τη συνείδησή σας αλλά και από την ίδια την Ιστορία να δώσετε αργά ή γρήγορα μια πειστική απάντηση…
Θα τολμούσα, λοιπόν, με την ευκαιρία, να ισχυριστώ το εξής: αν το τελεσί- γραφο «take it or leave it» των Ευρωπαίων οδήγησε την ελληνική κυβέρνηση στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, τότε το ερώτημα αν ο ελληνικός λαός θέλει ορθάνοιχτα τα εθνικά μας σύνορα στις παντοδαπές λαθρομεταναστευτι- κές ορδές θα δικαιολογούσε ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ∆ΕΚΑ ∆ΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! Και να είστε βέβαιος, κ. Πρόεδρε, ότι το αποτέλεσμά τους θα παρουσίαζε εξαιρετι- κό ενδιαφέρον… Οι Έλληνες, μην το ξεχνάμε, χρεοκοπημένοι και πεινασμένοι κατάφεραν πολλές φορές να επιβιώσουν κατά τη μακραίωνη ιστορική διαδρο- μή τους. Ως μειοψηφία, όμως, και ως μετανάστες στον ίδιο τους τον τόπο, με παραμορφωμένη την πολιτιστική τους ιδιοπροσωπία και απονευρωμένη την εθνική τους συνείδηση, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα σβηστούν από το πρόσωπο της Ιστορίας.

∆εν αγνοώ τη δυσχέρεια του προβλήματος και την ανυπαρξία μέσων για τη στεγανοποίηση των προβληματικών θαλάσσιων συνόρων μας με σκοπό την οριστική ανάσχεση του ρεύματος των ανεπιθύμητων μεταναστών. Από το ση- μείο, όμως, αυτό ως το σημείο\:

α) Να στείλουμε urbi et orbi το μήνυμα ότι τα κάθε λογής σύνορα της χώρας – θαλάσσια και χερσαία– έχουν ανοίξει πανηγυρικά και διάπλατα για να υποδε- χτούν τα στίφη των μεταναστών,

β) Να περιμένουμε τις στρατιές των «πεινώντων και των διψώντων» του Τρι- τίου Κόσμου «μετά βαΐων και κλάδων» και με ανοιχτές αγκάλες στην πολύπα- θη Ελλάδα,

γ) Να καταντήσει η προβληματική χώρα μας με την ενδημική υπογεννητικότη- τα, την ακατάσχετη αιμορραγία της νεανικής μετανάστευσης και την κατε- στραμμένη οικονομία κάτι σαν ένα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΝΤΟΡΑ- ΝΤΟ, όπου οι παντοδαποί εισβολείς έχουν τη δυνατότητα να απαιτήσουν και μπορούν κάλλιστα να πετύχουν δικαιώματα,

δ) Να συναγωνίζονται επίτροποι του ΟΗΕ, ΜΚΟ και υπουργοί «δικαιωματι- στές» ποιος θα πλειοδοτήσει σε λαϊκίστικο φιλομεταναστευτικό οίστρο και ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΟ ∆ΑΧΤΥΛΟ σε ό- σους τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν για το ξενόφερτο ανθρώπινο τσουνάμι που έχει πλήξει καίρια τον τουρισμό μας και απειλεί να καταποντίσει την ελλη- νική κοινωνία –ως το σημείο αυτό– η απόσταση, κ. Πρόεδρε, είναι τεράστια.

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ

«Μήπως εισηγείσθε να αντιμετωπίζουμε τους μετανάστες με τη βία των ό- πλων;», θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς. H Κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου μάλιστα θα μπορούσε να μας κατακεραυνώσει με το δικό της αφοπλιστικό τρόπο: «Η άλλη επιλογή που έχουμε είναι να τους πνίγουμε. Και όσο είμαι εγώ υπουργός και όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αυτή η επιλογή δεν πρόκει- ται να υπάρξει ποτέ». — Ας μην υποτιμούμε τη νοημοσύνη τόσο τη δική μας όσο και των συνομιλητών μας υποκαθιστώντας τα επιχειρήματα με παραδο- ξολογίες και ευφυολογήματα. Η αντιμετώπιση του περιβλήματος προϋποθέτει κοινό νου, ειλικρίνεια προθέσεων, ισχυρή βούληση και σαφή ιεράρχηση προ- τεραιοτήτων. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, περιλαμβάνει τα ακόλουθα τέσσε- ρα στάδια:

α) ∆ιαπραγμάτευση
β) Αποτροπή / αποθάρρυνση γ) Ανάσχεση
δ) Επαναπροώθηση.
α) Η διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει με την Τουρκία κα να αποκτήσει επιτέ- λους ουσιαστικό περιεχόμενο. Ο μεγαλοϊδεατισμός των Ερντογάν και Νταβού- τογλου επενδύει πολλά στη μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας και γενικότερα της Ευρώπης μέσω των μεταναστευτικών ροών, τις οποίες ευνοούν, ενθαρ- ρύνουν και εποπτεύουν. Η ελληνική πλευρά, μπορεί να αξιοποιήσει το ισχυρό διαπραγματευτικό «ατού» της ∆υτικής Θράκης, όπου η Τουρκία προωθεί ανε- νόχλητη τη συγκυριαρχία. Μπορεί, λοιπόν, η τουρκική πλευρά να τεθεί απέ- ναντί στο ακόλουθο ξεκάθαρο δίλημμα: ή κόβει με το μαχαίρι την εισβολή λα- θρομεταναστών στην Ελλάδα ή η Ελλάδα σταματά πάραυτα την ακώλυτη δραστηριότητα Τούρκων αξιωματούχων και κάθε λογής πρακτόρων στη ∆υτι- κή Θράκη και «σφίγγει τα λουριά» στο Τουρκικό Προξενείο, που λειτουργεί στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας ως κράτος εν κράτει. Αν αυτό ακού- γεται σαν «casus belli» για την Τουρκία, η απάντηση είναι ότι κατά μείζονα λόγο θα μπορούσε να αποτελέσει «casus belli για την Ελλάδα η ασύμμετρη απειλή που συνιστούν οι μετανάστες για τη χώρα μας υπό τις ευλογίες και την καθοδήγηση των άσπονδων φίλων μας Τούρκων.

β) Με διαβήματα και κατηγορηματικές δηλώσεις στους κατάλληλους αποδέ- κτες, η Ελλάδα θα μπορούσε να καταστήσει σαφές στα πέρατα της οικουμέ- νης ότι στα εδάφη της ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗ- ΤΟΙ ΚΑΙ ∆ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ∆ΕΚΤΟΙ. Ότι η χώρα μας αρνείται κατηγορηματικά να μετατραπεί σε χώρο υποδοχής και ασφαλούς διέλευσης ή και διαμονής όσων ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή. Ότι εξαίρεση θα αποτελέ- σουν αποκλειστικά και μόνο όσοι ΑΠΟ∆Ε∆ΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ –ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ– στους οποίους θα παρέχεται άσυλο. Ότι οποιοσδήποτε παράνομος μετανάστης δε διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία του τόπου της προέλευσής του ή αποκρύπτει την αληθινή ταυτότητά του ή αρνείται να δώσει τα δακτυλικά του αποτυπώμα- τα δασκαλεμένος από ορισμένους τρίτους, θα στερείται πάραυτα το δικαίωμα του ασύλου και θα απελαύνεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Πολλά θα μπορούσε η χώρα μας να διδαχτεί από τις δηλώσεις του Επιχειρη- σιακού ∆ιοικητή Συνόρων της Αυστραλίας στρατηγού Κάμπελ, που προειδο- ποιεί ξεκάθαρα τους επίδοξους εισβολείς: «Αποκλείεται (…). Αν ταξιδέψετε με πλοίο χωρίς να έχετε βίζα, δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας»! Ενώ ο Τσέχος Πρόεδρος Μίλος Ζέμαν δήλωσε ορθά κοφτά σε λαθρομετανά- στες με την ευκαιρία ορισμένων από αυτούς που εξεγερθήκαν σε κέντρο κρά- τησης: «Κανένας δε σας κάλεσε εδώ. (…) Πρέπει να σέβεστε τους κανόνες μας, όπως σεβόμαστε εμείς τους δικούς σας όταν ερχόμαστε στη χώρα σας. (…). Αν δε σας αρέσει, να φύγετε »! — Και δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε για ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ μεριά. Η πρώτη υψώνει τείχος για να προστατέψει τα σύνορά της, ενώ τα δεύ- τερα κλείνουν τα σύνορά τους, για να περιορίσουν τις εισροές ανεπιθύμητων μεταναστών από την Ελλάδα. Οπότε η δήλωση της Κυρίας Χριστοδουλόπου- λου, σύμφωνα με την οποία οι λαθρομετανάστες φτάνουν στην Ομόνοια και… μετα εξαφανίζονται, φοβάμαι ότι ΘΑ ΑΠΟ∆ΕΙΧΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΓΟΣ ΚΕΝΟΣ… Και αυτό θα γίνει, επειδή οι πολιτικές ηγεσίες των παραπάνω δύο χωρών έκαναν κάτι απλό και αυτονόητο: επέλεξαν να προασπίσουν τα συμ- φέροντα των λαών τους. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, κ. ΠΡΟΕ∆ΡΕ;

γ) Η ανάσχεση αποτελεί τη δυσκολότερη επιχειρησιακή διαδικασία. Το λιμενι- κό σώμα οφείλει να εντοπίζει έγκαιρα τα πλοία με τους λαθρομετανάστες και να τα ρυμουλκεί οδηγώντας τα εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων. Με τον τρόπο αυτό θα επιβεβαιωθεί η αμετακίνητη αποφασιστικότητα της χώρας μας να περιορίσει στο ελάχιστο δυνατόν την παραβίαση των θαλάσσιων συνόρων μας και θα σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στους κατάλληλους αποδέκτες, σύμφω- να με το οποίο το ελληνικό ναυτικό δεν είναι πλέον υπηρεσία υποδοχής λα- θρομεταναστών, είναι αμυντικός μηχανισμός αποτροπής και ανάσχεσης των ανεπιθύμητων και των εισβολέων.

δ) Είναι πολύ σημαντικό να απελαύνονται με αποφασιστικότητα όσοι αποδε- δειγμένα δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες Καμιά παρέμβαση τρίτων δεν επιτρέπεται να αποτρέψει την κυβέρνηση από το να επιτελέσει το υπέρτα- το χρέος της προς τον ελληνικό λαό, δηλαδή να προστατέψει η χώρα μας από την ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης. Και με την ευκαιρία, οι δια- τάξεις του πρόσφατο νόμου της Κυρίας Αναπληρώτριας Υπουργού Μετανα- στευτικής Πολιτικής, σύμφωνα με τον οποίο απονέμεται με εξαιρετική ευκολία η ελληνική ιθαγένεια σε παιδιά λαθρομεταναστών, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗ- ΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΝ.

∆εν ξέρω αν οι απόψεις μου κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι πο- λύ πιθανόν να ανήκω σε αυτούς τους οποίους προειδοποιήσατε ότι με όσα ισχυρίζονται σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΑΝΕΠΑ- ΝΟΡΘΩΤΑ. Ειλικρινά, κ. Πρόεδρε, θα ευχόμουν να αποδειχτεί ότι έχετε από- λυτα δίκιο και ότι οι δικές μου ενστάσεις και αντιρρήσεις είναι εντελώς ανυπό- στατες. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει οι όποιες επιλογές και αποφάσεις σας να δικαιωθούν προηγουμένως από τις εξελίξεις, δηλαδή να αποδειχτούν ε- πωφελείς για την πατρίδα μας. Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.

Αθήνα, 22 Αυγούστου 2015 Με εξαιρετική τιμή

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ

 

1 Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ∆ΕΝ ΕΙΝΑΙ ρατσισμός το να εξανίστασαι και να αντιδράς αποκλειστι- κά και μόνο με την πειθώ των επιχειρημάτων σου εναντίον της ιδέας ότι πρέπει να καταστραφεί η πατρίδα σου…για να λυθούν τα οικονομικοκοινωνικά προβλήματα του Τρίτου Κόσμου! Τις θέσεις μου αυτές τις είχα εκθέσει αναλυτικά σε δύο κείμενά μου, τα οποίες είχα κοινοποιήσει σε όλους τους βουλευτές της προηγούμενης Βουλής αλλά και στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης στο πλαίσιο του διαλόγου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Από το παραπάνω γραφείο μάλιστα είχαν διαβιβαστεί, λόγω αρμοδιότητας, στον Υπουργό ∆ικαιοσύνης, ∆ιαφάνειας και Ανθρώπινων ∆ικαιωμάτων με τα στοιχεία Α.Π. 2555/10-8-2014.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Αναφορά της Ένωσης Αστυνομικών Βορείου Δωδεκανήσου για τα συμβαίνοντα στην Κω

IMMIGRATION TO GREECE (JUNE-JULY 2015)

OPEN LETTER – Greece can no longer withstand the waves of desperate people arriving from war zones: your immediate action is imperative

Ευρώπη και Ισλάμ – Γαλλικό ντοκιμαντέρ

«Αλήθειες» και «μύθοι» για την μετανάστευση στην Ελλάδα

Η μεταναστευτική πολιτική ως όπλο κατά των Ελλήνων

CNBC: Η τραγωδία της Ελλάδας η φυγή των εγκεφάλων / Imagine a country losing all of its college grads

Μεταναστευτικό

10 comments on “Ανοιχτή επιστολή για το (λαθρο)μεταναστευτικό

 1. To EU Parliament,

  Below you may first see, the “mentally sick” Greek politicians, the destroyers of the most beautiful era of EU.
  Of the Aegean sea, with a great geopolitical value for EU (attached, THE GEOPOLITICS OF GREECE, A sea as its hert. STRATFORGreeceMonograph}

  And you may also see details, of the millions of Africans, invading freely from Turkey the Greek Aegean islands
  Please help Aegean islands to be saved from these traitors, who only wait to get for their MGO,s € 400.000.000 from EU.

  By the way who pays for all the below Africans, to arrive via Turkey, in the Greek islands??

  Who from EU orders the below traitors, not to prevent all these millions of Africans to enter the Greek Territorial waters?

  Greek islands are not like Lampedusa and Libya. Turkey is not Libya, and it is very easy to the Greek navy, not to allow them to proceed. Not of course to kill them. Just not to allow them to enter the Greek Territorial waters.
  And what about Turkey, MR. Shultz, of your silly global village ?? All these will soon proceed to all EU, to destroy its civilization.
  You are not only fool but criminal also.

  Euripides Billis
  Ex-Assistant Professor National Technical University of Athens (NTUA)
  Michalacopoulou 155 Athens 11527 Hellas.

  The Geopolitics of Greece: A Sea at its Heart
  https://www.stratfor.com/analysis/geopolitics-greece-sea-its-heart

  Kos island (As you can see the most are illegal immigrants African Black)
  https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CF%89%CF%82+%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCKTPzqeUsMcCFYeNLAodb1UGew

  Samos Island ( As you can also see, the majority are illegal immigrants African Black)
  https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CF%89%CF%82+%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCKTPzqeUsMcCFYeNLAodb1UGew#tbm=isch&q=%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%82+%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82

  Hios island
  https://www.google.gr/search?q=%CF%87%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CDQQsARqFQoTCPbIqIKVsMcCFULeLAod-wMKdg

  LESVOS ISLAND
  https://www.google.gr/search?q=%CE%BB%CE%B5%CF%83%CE%B2%CE%BF%CF%82+%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82+photos&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCIqjisWdsMcCFcUPLAodXjsBdA

  IKARIA ISLAND
  https://www.google.gr/search?q=%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1++%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82+photos&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCM_cpvWdsMcCFUVaLAodQXkNcw

  Kalimnos island
  https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82+++%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82+photos&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCOG_7J2esMcCFQoXLAodknwEeg

  AGATHONISI ISLAND
  https://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9+++%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82+photos&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCImw4cKesMcCFUORLAod-50Bcw

  Leros island
  https://www.google.gr/search?q=%CE%BB%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82+++%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82+photos&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCJT4qOGesMcCFcOTLAod0L8FfQ

  Farmakonisi Island
  https://www.google.gr/search?q=%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B9+++%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82+photos&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCIqW3byfsMcCFYWTLAodReMJeA

  Agathonisi Island
  https://www.google.gr/search?q=%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9+%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82+photos&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCO_wto-isMcCFYkMLAodyqwLeg

  Foourni Island
  https://www.google.gr/search?q=%CF%86%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BD%CE%BF%CE%B9++%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82+photos&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCImO4eqlsMcCFYGTLAodMbgIdw#imgrc=R7Przao_d_BwsM%3A

  Kalimnos Island
  https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82++%CE%BB%CE%B1%CE%B8%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82+photos&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB4QsARqFQoTCIrkwMKosMcCFUxYLAodg0IBdg

 2. Ρωτήστε τον «επαναστάτη» Αλέξη, που ξέρει από αυτά να σας πει, τι πολύ σύντομα θα συμβεί στην Κω.

  14.000 στην Κω, που συνεχώς αυξάνουν, ίσως σύντομα χωρίς φαί, με λίγο μόνο νερό, χωρίς τουαλέτες κτλ, το κατόρθωμα σας κυρία Τασία.

  Κυρία Τασία,

  Σας παρακαλώ διαβάστε τα κατωτέρω πολύ προσεκτικά.

  ■ Επειδή προφανώς ζείτε στον «αντιρατσιστικό» κόσμο σας,
  ■ Θέλω να σας βοηθήσω, πριν να έχουμε τρομερά γεγονότα, αν και σίγουρα θα έχουμε.
  Λένε στην κατωτέρω αναφορά τους (12/8), οι αστυνομικοί της Κω ότι,
  ■ Υπήρχαν τότε στο νησί περίπου (ούτε αυτοί ξέρουν πόσοι) 7.000 λαθρομετανάστες
  ■ Λένε επίσης ότι κάθε μέρα 4 αστυνομικοί, διεκπεραιώνουν έγγραφα για 100 μετανάστες.
  ■ Δηλαδή κάθε αστυνομικός 25 περίπου τη μέρα
  Σε ένα μήνα έφτασαν στα νησιά μας 21.000
  ■ Τουλάχιστον 7.000 στην Κω
  ■ Δηλαδή κάθε μέρα έφταναν στην Κω, με ρυθμό αυξανόμενο, τουλάχιστον 240.
  ■ Άρα, αν αφαιρέσουμε τους 100 που παίρνουν χαρτιά, προστίθενται κάθε μέρα τουλάχιστον, άλλοι
  140.
  ■ Σε ένα μήνα έχουμε έτσι, επιπλέον 140Χ30 = 4.200
  Δηλαδή, αν έφευγαν οι 100 τη μέρα που παίρνουν χαρτιά,
  ■ Τον Αύγουστο θα είχαμε, 7.000 + 4.200 = 11.200
  ■ Επειδή όμως κανείς δεν φεύγει,
  ■ Σήμερα πρέπει στην Κω να υπάρχουν τουλάχιστον, 7000 + 7.000 = 14.000
  14.000 στην Κω, που συνεχώς αυξάνουν,
  ■Ίσως σύντομα χωρίς φαί, με λίγο μόνο νερό, χωρίς τουαλέτες κτλ, το κατόρθωμα σας κυρία Τασία.
  Ρωτείστε τον «επαναστάτη» Αλέξη, που ξέρει από αυτά να σας πει Τι πολύ σύντομα θα συμβεί στην Κω.

  Για να τελειώσετε κυρία Τασία, με τις 11.200 αυτούς σε ένα μήνα (373 ανά ημέρα) ,
  ■ Χρειάζεται να απασχολούνται 15 (373:25=15) αστυνομικοί.
  ■ Επειδή όμως κάθε μέρα φτάνουν και άλλοι, έστω πολύ επιεικώς 300,
  ■ Τότε θέλετε ακόμα άλλους 12 (300:25).
  Σύνολο για την Κω απαιτούνται άμεσα τουλάχιστον 15 + 12 = 27 αστυνομικοί.
  ■ Μετά περίπου 12.
  ■ Μόνον για τα χαρτιά των μεταναστών
  ■ Που θα δουλεύουν συνέχεια άγνωστον πόσους μήνες ή χρόνια.
  ■ Και πολλά καράβια για να φεύγουν
  Παρόμοια κυρία Τασία μου σε όλα τα νησιά.
  Όμως πολύ περισσότεροι αφού,
  ■ Με σημερινά στοιχεία του France 24 φτάνουν πλέον στα νησιά μας 100.000 το μήνα.
  ■ Έτσι για διεκπεραίωση διαδικασιών για 100.000 το μήνα ή 3.400 περίπου ανά ημέρα
  Δηλαδή χωρίς να υπολογίζοντα οι παλιές εκκρεμότητες θέλετε για το Αιγαίο
  ■ 140 περίπου αστυνομικούς, κατανεμημένους στα νησιά ορθά, που να μην κάνουν τίποτε άλλο
  ■ Με τον Καμμένο τον «τρομερό» υποστηρικτή των νησιών μας,
  ■ Να έχει υπνωτιστεί νεοταξικά και να κοιμάται.
  ■ Και ο Μειμάρ, ως νεοταξικός, να κάνει ότι δεν βλέπει.
  ■ Και η κυρία Ντόρα μόνον να περιμένει τα λεφτά για τις ΜΗΚΥΟ τους.
  ■ Και βέβαια, ότι και να πουν, ο Ποτάμης (καλύτερο το Ποτάμης από το, το Θεδωράκι, που έγραψε ο Μιχάλης Στυλιανού) και η «επαναστάτρια Φώφη, δεν έχουν καμία σημασία.

  Και εσείς κυρία Τασία μου να είστε επιπλέον πολύ υπερήφανη που φτιάξατε καμιά 80 σπιτάκια στον Ελαιώνα, όπου όμως οι μετανάστες σας δεν θέλουν να πάνε.
  Σκέτη τρέλα κυρία Τασία μου.

  Παρά τις άοκνες προσπάθειες και «λύσεις» του “μπαμπά” κ. Φλαμπουράρη. Βέβαια ο Αλέξης σας “έλυσε” το πρόβλημα, λέγοντας ότι είναι πανευρωπαϊκό

  Ευριπίδης Μπίλλης
  From: Euripides Billis [mailto:euripidesb173@gmail.com]
  Sent: Tuesday, August 18, 2015 5:42 PM
  To: undisclosed-recipients:

  Subject: Fwd: Αναφορά της Ένωση Αστυνομικών Βορείου Δωδεκανήσου προς την αρμόδια Εισαγγελέα για τα συμβαίνοντα στην Κω.

  Κύριοι Βουλευτές,
  Παρακαλείστε να ενημερώσετε την κυρία Τασία του Πουλαντζά, και τον στρατηγό Πανούση του ΙΣΤΑΜΕ, για την κατωτέρω αναφορά, περί άμεσου κινδύνου για τη ζωή τους, των

  Αστυνομικών που υπηρετούν στην Κω, από τους 7.000 περίπου λαθρομετανάστες που βρίσκονται εκεί, που κατήργησαν το κράτος, που επιτίθενται στους αστυνομικούς, που τους απειλούν, τους εγκλωβίζουν και τους κλέβουν….
  Επίσης στο πλαίσιο και της δικής σας ευθύνης, παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά την αναφορά καιεπιτέλους επιληφθείτε ….
  Ευριπίδης Μπίλλης

  Αναφορά της Ένωση Αστυνομικών Βορείου Δωδεκανήσου προς την αρμόδια Εισαγγελέα για τα συμβαίνοντα στην Κω. Ολόκληρη η αναφορά:

  Κυρία Εισαγγελεύ,
  Σε συνέχεια της προφορικής μας ενημερωτικής παράστασης, της 11-8-2015, θεωρούμε υποχρέωσή μας να Σας υποβάλουμε την παρούσα, ζητώντας από την Ελληνική Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα ώστε αφενός μεν να αποτρέψει την άμεση και ευθεία απειλή για τα νόμιμα δικαιώματα της ζωής, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της υγείας ημών των αστυνομικώνκαι των λοιπών πολιτών της Κω, που συνεπάγεται ητραγική κατάσταση που επικρατεί στην Κω το χρονικό διάστημα των τελευταίων μηνών λόγω τηςαθρόας προσέλευσης παράτυπων μεταναστών, και τηςαδυναμίας των κρατικών υπηρεσιών να ανταποκριθούν στην ταχεία διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών, ώστε να απομακρυνθούν από την Κω, που έχουν ως συνέπεια ολόκληρη η πόλη της Κω (και οσονούπω και ολόκληρο το νησί) να έχουν κατακλυσθεί από χιλιάδες παράτυπους μετανάστες.

  Η κατάσταση που επικρατεί σε διάφορα σημεία της Κω και κυρίως στο χώρο προσωρινής διαμονής των μεταναστών στο ξενοδοχείο “Captain Elias” και στην ευρύτερη στην περιοχή της Λάμπης Κω, στο Παλαιό Δημοτικό Στάδιο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ» επί των οδών Β. Γεωργίου και Αρτεμισίας, όπου, μετά από παρέμβαση του Δήμου Κω, μόλις χθες (10-8-2015) μεταφέρθηκε μεγάλος αριθμός μεταναστών που προηγουμένως είχαν (παράνομα) καταλύσει στην ευρύτερη περιοχή του Διοικητηρίου της Κω (Πλατεία Πλατάνου & Λεωφ. Φοινίκων), επί της παραλιακής οδού Β. Γεωργίου και στους πέριξ χώρους και, κυρίως, στο Κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος Κω, όπου στεγάζονται η Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, το Α.Τ. Κω, το Τ.Α. Κω και λοιπές αστυνομικές Υπηρεσίες, οι Υπηρεσίες του Επαρχείου Κω και οι Δικαστικές Υπηρεσίες της Κω (Διοικητήριο) είναι δραματική.

  Καθημερινά προσέρχονται στο χώρο του Α.Τ. Κω εκατοντάδες παράτυποι μετανάστες οι οποίοι πολιορκούν επί ώρες το Τμήμα, αναμένοντας την διεκπεραίωση των διαδικασιών που τους αφορούν.

  Οι άνθρωποι αυτοί κατά διάφορα χρονικά διαστήματα(τουλάχιστον 3-4 φορές κάθε ημέρα) προκαλούν σοβαρά επεισόδια επιχειρώντας να εισέλθουν με τη βία στους χώρους του Τμήματος, θεωρώντας ότι έτσι θα επιτύχουν ταχύτερη διεκπεραίωση των αιτημάτων τους.

  Την κατάσταση επιδεινώνουν η παρουσία τεράστιου αριθμού μεταναστών που δεν αντιλαμβάνονται καν στοιχειωδώς την αγγλική γλώσσα, ώστε να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των συναδέλφων μας (να ανοίξουν χώρο, να επιτρέψουν την είσοδο στους ενδιαφερόμενους Έλληνες και αλλοδαπούς να εισέλθουν ή να εξέλθουν από τα γραφεία κλπ).

  Και η παρουσία πάρα πολλών μικρών παιδιών και γυναικών που επί ώρες συνωστίζονται υπό δραματικές καιρικές συνθήκες, με συνέπεια να επικρατεί διαρκήςένταση και εκνευρισμός που οδηγούν σε διαρκή επεισόδια, που εγκυμονούν τεράστιο κίνδυνο ασφάλειας.

  Τόσο για το ελάχιστο αστυνομικό προσωπικό που έχειεπιφορτιστεί με τον έλεγχο της εισόδου του Τμήματος και είναι υποχρεωμένο να δέχεται διαρκείς «επιδρομές» των αλλοδαπών, όσο και για το σύνολο των υπηρεσιών.
  Καθώς δεν είναι δύσκολο κάποιοι είτε οργανωμένα, είτε από αγανάκτηση είτε εκμεταλλευόμενοι την οχλαγωγίανα προκαλέσουν σοβαρότατο κίνδυνο για την ζωή και τη σωματική ακεραιότητα όλων μας, αφού είναι πρακτικά και λογικά αδύνατον 3 αστυνομικοί να αστυνομεύσουνεκατοντάδες μετανάστες (στην είσοδο) και μερικές δεκάδες αστυνομικοί να αστυνομεύσουν περί τους 7.000 μετανάστες που σήμερα κυκλοφορούν στο νησί.

  Πρόσφατα δε αποδείχθηκε ότι μετανάστες έξω από το Α.Τ. Κω είχαν πάνω τους τουλάχιστον ένα (1) πολεμικό μαχαίρι αραβικού τύπου, ενώ τις τελευταίες μέρες στις προσπάθειες διαφύλαξης της τάξης οι συνωστιζόμενοι αλλοδαποί «απαντούν» ρίχνοντας εναντίον μας κροτίδες,γεγονότα που αναδεικνύουν τον άμεσο και διαρκή κίνδυνο για τη σωματική μας ακεραιότητα.

  Επίσης συχνά πλέον παρατηρούνται περιστατικά διενέξεων και διαπληκτισμών μεταξύ των μεταναστών, που αρκετές φορές λαμβάνουν την μορφή «σύρραξης».
  Μάλιστα το φαινόμενο αυτό επιτείνεται ιδιαίτερατελευταία, λόγω της τεράστιας αύξησης του αριθμού των μεταναστών, των καιρικών συνθηκών, των μεταξύ τους διαφορών (θρησκευτικών, εθνικών κλπ).
  Στα περιστατικά αυτά είναι προφανώς αδύνατον να επέμβουμε αποτελεσματικά, αφενός μεν λόγω του πολύ μικρού αριθμού της δύναμής μας, αφετέρου δε λόγω του προφανούς κινδύνου για τη σωματική μας ακεραιότητα και για την υπηρεσιακή μας αξιοπρέπεια που εγκυμονεί η ενεργός «εμπλοκή» μας σε περιστατικά εν μέσω οχλαγωγίας.

  Πέραν τούτων, όλο και πιο συχνά εκδηλώνονται φαινόμενα αντικοινωνικών συμπεριφορών που αποδίδονται σε μετανάστες και, δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να προκληθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό που θα κλονίσει τις εύθραυστες κοινωνικές ισορροπίες μεταξύ του τοπικού πληθυσμού (που μέχρι τώρα συμπεριφέρεται απολύτως φιλόξενα) και των μεταναστών και, φυσικά, θα έχει καταστροφικέςσυνέπειες για τον τουρισμό της Κω. Δυστυχώςβρισκόμαστε ένα βήμα πριν να βιώσουμε περιστατικά κινδύνου ανθρώπινης ζωής, σοβαρών σωματικών βλαβών, εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ζωής, κατά της περιουσίας και πάσης φύσεως άλλων εγκλημάτων.

  Υπό τις γενικές αυτές συνθήκες, Σας αναφέρουμε ενδεικτικά τα ακόλουθα:
  Χθες (11-08-2015) και από την 07:30’ ώρα προσήλθανστον εξωτερικό χώρο του Αστυνομικού Τμήματος Κωπερίπου 700 παράτυποι μετανάστες οι οποίοι απέκλεισαν την είσοδο και αποπειράθηκαν να εισέλθουν στον προαύλιο χώρο παρά τις συστάσεις για το αντίθετο από Αστυνομικούς του Α.Τ.Κω, του Τ.Α.Κω και της Β’ Δ/νσης Αστυνομίας Δωδ/σου, εγκλωβίζοντας τους Αστυνομικούς που υπηρετούσαν και τους πολίτες (έλληνες και νόμιμους αλλοδαπούς) να εισέλθουν για να διεκπεραιώσουν προσωπικές τους υποθέσεις.

  Μετά από συνεχείς εκκλήσεις των Αστυνομικών να ανοίξουν διάδρομο για να απεγκλωβιστούν οι Αστυνομικές Υπηρεσίες και οι υπηρετούντες Αστυνομικοί,αρνούνταν επιμόνως να αποχωρήσουν και προπηλάκισαντους Αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους πείσουν να υποχωρήσουν με λεκτικές επιθέσεις και απειλητικές κινήσεις. Τότε οι Αστυνομικοί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν την αναγκαία βία για να τους απωθήσουν.

  Περί την 10:00’ ώρα της σήμερον τέσσερις Αστυνομικοί προσκολλημένοι στην Β’ Δ/νση Αστ/μίας Δωδ/σου από την Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής μετέβησανστο Δημοτικό Στάδιο «Ανταγόρας» (στην ενταύθα Βασ. Γεωργίου) προκειμένου να ξεκινήσουν την διαδικασία ταυτοποίησης των παράτυπων αλλοδαπών που στεγάστηκαν σήμερα (11-08-2015) εκεί για διαμονή και διεκπεραίωση των εγγράφων τους.
  Στον χώρο βρισκόντουσαν κατ’ εκτίμηση δύο χιλιάδες (2.000) άτομα, οι οποίοι όταν οι τέσσερις Αστυνομικοί εισήλθαν στο γραφείο του γηπέδου για να ξεκινήσουν τις διαδικασίες ταυτοποίησης, το μεγαλύτερο μέρος των αλλοδαπών τους απέκλεισε εντός του γραφείουδιαμαρτυρόμενοι για γρηγορότερη διαδικασία χορήγησης του προσωρινού Υπηρεσιακού Σημειώματος. Οι εν λόγω Αστυνομικοί επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Αστυνομικό Τμήμα Κω για να ζητήσουν βοήθεια και τρεις Αστυνομικοί του Α.Τ.Κω μετέβησαν εκεί με αποτέλεσμα όμως να εγκλωβιστούν και αυτοί και να μην μπορούν να αποχωρήσουν.

  Τότε με τη σειρά τους επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Α.Τ.Κω και κάλεσαν εκ νέου σε βοήθεια. Άμεσα οχτώ Αστυνομικοί του Τ.Α.Κω και του Α.Τ.Κω μετέβησαν στο Γήπεδο και μετά από πολύωρη προσπάθεια κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους επτά συναδέλφους μας.

  Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής οι αλλοδαποί ενεργώντας ως ομάδα και οργανωμένα έσπασαν παράθυρα, σωλήνες οικοδομικά υλικά (τούβλα, τσιμέντα), τα οποία έριχναν κατά των συναδέλφωναπειλώντας ουσιαστικά τη ζωή τους.
  Κατά τα επεισόδια άγνωστοι αλλοδαποί αφαίρεσαν απότους αστυνομικούς προσωπικά είδη (ρολόι χειρός και γυαλιά ηλίου). Επίσης οι συνάδελφοι αστυνομικοί κατά την άτακτη αποχώρηση τους δεν κατέστη δυνατό να πάρουν τον υπηρεσιακό υλικοτεχνικό εξοπλισμό(ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.λπ.) καθώς απεχώρησαν άρον – άρον από το σημείο καταδιωκόμενοι από το μεγαλύτερο μέρος των δύο χιλιάδων (2.000) μεταναστών, με σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή τους.
  Ενδεικτικά, την 13:00’ ο Αστ/κας -287316- Τ. Ι. υπηρετών στη Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Κω καθόσον από την επίθεση των μεταναστών υπέστη τραύματα στον δεξί του ώμο.

  Δυστυχώς, αυτή η κατάσταση φαίνεται να είναι «η αρχή και μόνο του κακού», δεδομένου ότι στο νησί βρίσκονταιπερί τους επτά χιλιάδες (7.000) παράτυποι μετανάστες οι οποίοι θα παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νησί έως ότου διεκπεραιωθούν οι διαδικασίες χορήγησης των εγγράφων καθόσον με μεγάλη προσπάθεια από τους Αστυνομικούς της Β’ Δ/νσης Αστυνομίας Δωδ/σουδιεκπεραιώνονται εκατό (100) περίπου μετανάστες ημερησίως, η δε ενίσχυση της υπηρεσία όχι μόνο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, αλλά είχε ως αποτέλεσμα τα βίαια επεισόδια που προαναφέρθηκαν!

  Για όλα τα ανωτέρω περιστατικά υπάρχει επαρκές οπτικοακουστικό υλικό το οποίο επιφυλασσόμαστε να σας παραδώσουμε εφόσον το θεωρήσετε αναγκαίο.
  Πέραν τούτων οφείλουμε να σας επισημάνουμε ότι οι συνθήκες υγιεινής που επικρατούν σήμερα σε πολλά σημεία της Κω και κυρίως στα συγκεκριμένα υπαίθρια σημεία «φιλοξενίας», ενδεικτικά στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, στο πρώην ξενοδοχείο “Captain Elias”, στην περιοχή της Λάμπης, στο δημοτικό στάδιο Ανταγόρας και στην ευρύτερη περιοχή του Διοικητηρίου της Κω (Πλ. Πλατάνου, Λεωφ. Φοινίκων, Β. Γεωργίου, άλσος όπισθεν μνημείου Αγνώστου Στρατιώτη κλπ)είναι εντελώς απαράδεκτες και εγκυμονούν σοβαρότατους κινδύνους τόσο για τη δημόσια υγεία, όσο και για τη δική μας υγεία και ασφάλεια.
  Όλες αυτές οι περιοχές λόγω του συγχρωτισμού του τεράστιου αριθμού των αλλοδαπών, οι οποίοι είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν πολιτισμένα ακόμα και τις στοιχειώδεις βιολογικές ανάγκες τους, αφού κάτι τέτοιο είναιπρακτικά αδύνατον λόγω του αριθμού των μεταναστών και των ελάχιστων μέσων υποστήριξης και της παντελούς έλλειψης των αναγκαίων υποδομών, έχει καταστεί μία βραδυφλεγής «υγειονομική βόμβα» που εγκυμονεί τον κίνδυνο εκδήλωσης σοβαρών μεταδοτικών – μολυσματικών ασθενειών και κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να εκραγεί με πρώτα θύματα τους ίδιους τους μετανάστες και φυσικά εμάς τους εκτελούντες υπηρεσία πέραν των ανθρώπινων και φυσιολογικών ορίων επαγγελματικής και ανθρώπινης αξιοπρέπειας, γεγονός για το οποίο επιφυλασσόμαστε να πράξουμε τα δέοντα σε περίπτωση που επαληθευτούν οι φόβοι μας.
  Και, βέβαια, η υγειονομική αυτή βόμβα, θα πλήξει άμεσα τον τοπικό πληθυσμό και έμμεσα, αλλά καταλυτικά, τον τουρισμό.
  Από όλα τα προαναφερόμενα καθίσταται σαφές ότι οι Αστυνομικοί Υπάλληλοι της Κω αδυνατούμε να εκτελέσουμε ομαλά την υπηρεσία μας για λόγους πρακτικούς και πέραν της θελήσεως μας καιαισθανόμαστε έκθετοι έναντι των καταστάσεων που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους τόσο για τη σωματική μας ακεραιότητα, όσο και για την υγεία όλων μας.

  Για τους λόγους αυτούς σας γνωστοποιούμε τα ανωτέρωκαι ζητούμε να παρέμβετε άμεσα και να λάβετε τα απαιτούμενα μέτρα για την αποκατάσταση της στοιχειώδους ομαλότητας, ώστε να είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε σε συνθήκες αξιοπρέπειας και στοιχειώδους τάξης, τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις μας, άλλως αδυνατούμε να εξασφαλίσουμε τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις που επιβάλει ο ρόλος μας ως οργάνων μιας δημοκρατικής και πολιτισμένης κοινωνίας εν έτει 2015.
  Τέλος παρακαλούμε να διερευνήσετε αν από τα προαναφερόμενα συντρέχουν προϋποθέσεις αυτεπαγγέλτως διωκόμενων ποινικών αδικημάτων προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια τάξη και ασφάλεια.

  Κως 12 Αυγούστου 2015
  Μετά τιμής οι αναφέροντες

  ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
  ( ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ- ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ- ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΩΝ- ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ)

  http://agiotokos-kappadokia.gr/ρωτείστε-τον-επαναστάτη-αλέξη-που-ξ/?print=pdf
  http://agiotokos-kappadokia.gr/ρωτείστε-τον-επαναστάτη-αλέξη-που-ξ/

 3. Εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη – Νέες συμπλοκές λαθρομεταναστών

  Δημιουργηθηκε στις Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 15:26
  Γράφτηκε από τον/την gnikitas

  Εκτός ελέγχου βρίσκεται η Μυτιλήνη όπου φτάνουν συνεχώς μαζικά μετανάστες. Το πρωί της Κυριακής σημειώθηκαν νέες αιματηρές συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης!

  Κατά τη διάρκεια της καταγραφής τους έξω από το γραφείο του Λιμενικού Σώματος, ομάδες λαθρομεταναστών συνεπλάκησαν μεταξύ τους, σκορπώντας τον τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο γύρω χώρο. Οι λαθρομετανάστες ξήλωσαν τα προστατευτικά σιδερένια κιγκλιδώματα του Λιμεναρχείου και με αυτά άρχισαν τα κονταροχτυπήματα και τα κυνηγητά ανάμεσα σε ομοεθνείς τους, γυναίκες, παιδιά και υπερήλικες που έτρεχαν να απομακρυνθούν από το σημείο των συμπλοκών. Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματισθούν δύο από αυτούς από χτυπήματα στο κεφάλι ενώ τέσσερις άλλοι τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

  Χαώδης είναι η κατάσταση στην πόλη της Μυτιλήνης, η οποία τελεί υπό κατάληψη από τους μετανάστες. Ο αριθμός των λαθρομεταναστών που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη Λέσβο ξεπερνά τις 13.000 Και όπως δείχνουν όλα τα πράγματα, το κύμα εισροής των λαθρομεταναστών από την Τουρκία, συνεχώς θα αυξάνεται δραματικά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

  http://www.defencenews.gr/index.php/ethniki-asfaleia/1846-ektos-elegxou-vrisketai-i-mytilini-nees-symplokes-lathrometanaston

 4. ΔΕΥΤΈΡΑ, 31 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2015

  Το ίδρυμα Ρότσιλντ «μεταφέρει» στην ΕΕ μετανάστες οι οποίοι σε ποσοστό 90% είναι νεαροί

  Ο Σκοπιανός πολιτικός αναλυτής Milenko Nedelkovski θεωρεί άκρως ύποπτο, σοβαρό, επικίνδυνο και συνάμα δολοφονικό ότι το 90% των Μουσουλμάνων μεταναστών που έρχονται από την Ελλάδα στην πΓΔΜ και…την Σερβία και κατ΄ επέκταση στην ΕΕ, είναι νεαροί άνδρες.
  Πρόκειται για μια αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού, νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη της ΕΕ, από το πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild με σκοπό την εθνολογική «αλλοίωση» αναφέρει ρωσικό άρθρο του έγκυρου πρακτορείου ειδήσεων. regnum.ru.

  Την ίδια στιγμή, η σερβική εφημερίδα «Kurir» γράφει σε άρθρο της ότι οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα χρηματοδοτούνται ΚΥΡΙΩΣ από το ίδρυμα Ρότσιλντ και τις οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλώνοντας ότι το κόστος της «μεταφοράς» αυτών των μεταναστών προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3-3,5 χιλιάδες έως 7 – 11.000 ευρώ.

  Ο Nedelkovski τονίζει ότι οι «νεαροί μουσουλμάνοι μαχητές» προέρχονται από χώρες με παραδοσιακό ισλαμικό πολιτισμό, και πολυπληθείς οικογένειες.

  Υπενθύμισε ότι η πΓΔΜ μετά τον πόλεμο μεταξύ της Σερβίας και του ΝΑΤΟ έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο κέντρο υποδοχής περίπου 150 χιλιάδες μουσουλμάνων μεταναστών.

  Τονίζεται ότι η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού νέων ανδρών στον πληθυσμό των μεταναστών, αποτελεί αποχρώσα ένδειξη ότι πολλοί από αυτούς είναι ένθερμοι υποστηρικτές του «ισλαμικού κράτους».

  Επιπλέον, σύμφωνα με την Αστυνομία Συνόρων της Σερβίας, το 90% των μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες δείχνουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ με ημερομηνία γεννήσεως την 1η Ιανουαρίου του ιδίου έτους.

  Τα έγγραφα τα οποία παρουσιάζουν οι «εισβολείς» αποτελούν προϊόν πλαστογραφίας φτηνού τύπου. «Πρέπει να στείλουμε τα δακτυλικά τους αποτυπώματα στην Ιντερπόλ, με την απάντηση να διαρκεί αρκετούς μήνες. Αξιόπιστη βάση δεδομένων της Interpol για την Ασία και την Αφρική, δεν υπάρχει, ιδίως σε χώρες όπου υπάρχει πόλεμος», καταλήγει ο Σκοπιανός αναλυτής.

  Πρόκειται σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr για Σύρους, Αφγανούς, Ιρακινούς, νεαρούς στην ηλικία οι οποίοι εγκαθιστάμενοι στην Ευρώπη θα δημιουργήσουν πολυπληθείς οικογένειες, «κατακτώντας» ολόκληρες ευρωπαϊκές χώρες.

  Πρόκειται για μία εισβολή και κατάκτηση «ύπουλη με ειρηνικό τρόπο» η οποία θα μετατρέψει τους γηγενείς χριστιανούς κατοίκους σε μειονότητα και πιθανότατα σε πρόσφυγες!

  http://www.pentapostagma.gr
  ellinikoforoum

  Το διαβάσαμε εδώ:
  http://amethystosbooks.blogspot.gr/2015/08/90.html

  Διαβάστε και εδώ:
  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9858

  http://resaltomag.blogspot.gr/2015/08/90.html

 5. ΠΡΟΔΟΣΙΑ… ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ «ΠΡΩΤΟΥ» ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ…

  ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ 13-5-07 »ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!!

  ΔΗΛΩΣΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

  http://national-pride.org/2015/09/02/προδοσια-το-ευχαριστω-του-πρωτου-σ/

 6. ΕΚΤΑΚΤΟ: Έκαναν ΑΠΟΒΑΣΗ πριν λίγο 70 βάρκες με περίπου 4.000 λαθρομετανάτες στη Μυτιλήνη!!

  Δημοσιεύθηκε: 02/09/2015 15:25

  Κοντά στους 4.000 υπολογίζεται ο αριθμός των λαθρομεταναστών, που έκανα κυριολεκτικά απόβαση με…περίπου 70 βάρκες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετεδωσε πριν λίγο τηλεοπτικός σταθμός ο αριθμός των νέοαφιχθέντων λαθρομεταναστών υπολογίζεται σε περίπου 3-4.000 άτομα.

  Σκληρή ανακοίνωση του Λιμενικού Ταμείου Μυτιλήνης: «Καταστράφηκαν όλα»

  Με μία σκληρή ανακοίνωση ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Μυτιλήνης Σωτήρης Ζαμτράκης, δίνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την εικόνα του λιμανιού της Μυτιλήνης το οποίο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «τελεί υπό πλήρη κατάληψη, καταστράφηκε ολοσχερώς, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον για το επιβατικό κοινό και ζητά να κηρυχθεί ο Νομός Λέσβου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης».

  Διαβάστε την ανακοίνωση – καταπέλτη του κ. Ζαμτράκη.

  http://www.makeleio.gr/?p=427781

  • UPDATE 16:30: ΤΩΡΑ – ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ από τον Δήμαρχο Λέσβου! Ζητάει να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

   “Κινδυνεύουν οι ζωές μας, από τις εξεγέρσεις και… τα μεταδιδόμενα νοσήματα!”

   Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, έστειλε στον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Αντώνη Μακροδημήτρη, την παρακάτω επιστολή με θέμα: Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας Αντιμετώπισης Πυρκαγιών, Μεταδοτικών νόσων και φθορών σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες από την προσέλευση και εγκατάσταση Παράτυπα Εισερχόμενων Μεταναστών, εισηγούμενος να κηρυχθεί άμεσα η Λέσβος σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης. Διαβάστε περισσότερα και την επιστολή του δημάρχου

   ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

   ΘΕΜΑ: Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας (Αντιμετώπισης Πυρκαγιών, Μεταδοτικών νόσων και φθορών σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες από την προσέλευση και εγκατάσταση Παράτυπα Εισερχόμενων Μεταναστών.

   ΣΧΕΤ: α. Ν. 3013/2002/ΦΕΚ 102 Α΄.

   β. 3852/2010/ΦΕΚ 87 Α΄.

   γ. Ν. 4249/2014/ΦΕΚ 73 Α΄.

   Ιστορικό:
   α. Σας γνωρίζουμε ότι, τους δυο τελευταίους μήνες έχουν περάσει από το νησί της Λέσβου περισσότεροι παράτυποι μετανάστες και πρόσφυγες από ότι το σύνολο του τοπικού πληθυσμού, δηλαδή πάνω από 85.000.

   β. Παρά τις προσπάθειες για προώθηση των μεταναστών στην ενδοχώρα, ο ημερήσιος αριθμός προσέλευσης είναι κατά πολύ μεγαλύτερος αυτού των αναχωρήσεων με αποτέλεσμα την παρούσα στιγμή να συναθροίζονται στον Επιβατηγό Λιμένα Μυτιλήνης και στον ευρύτερο χώρο της προκυμαίας της Μυτιλήνης πέραν των 10.000 ατόμων.

   γ. Η συσσώρευση τόσο μεγάλου αριθμού αστέγων, δημιουργεί μείζον πρόβλημα στη διαχείριση και περίθαλψη αυτών.

   δ. Η σύνθεση της κατάσταση των μεταναστών είναι γνωστή προς όλους και Δεν κρίνεται σκόπιμη η περεταίρω ανάλυση.

   ε. Η παραμονή 10.000 μεταναστών στο χώρο του λιμανιού χωρίς την ελάχιστη υποδομή υγιεινής αποτελεί εν δυνάμει πηγή ανεξέλεγκτων καταστάσεων οι οποίες είναι προ των πυλών και προέρχονται:

   (1). Από τη εναπόθεση στους υπαίθριους και στεγασμένους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους εντός της πόλης πέραν 10.000 λίτρων ημερησίως ανθρώπινων περιττωμάτων.

   (2). Από τις μεταξύ τις φυλετικές διαφορές και συγκρούσεις.

   (3). Από τις φθορές σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες.

   (4). Από την έκρηξη της τοπικής κοινωνίας.

   (5). Από την αδυναμία της πολιτείας για αποτελεσματική παρέμβαση.

   (6). Από τη συνεχιζόμενη αθρόα προσέλευση μεταναστών, μη υπάρχοντος ορίζοντα για το τέλος της κρίσης.

   Αιτιολογικό:
   Επειδή η ροή προσέλευσης Παράτυπα Εισερχόμενων Μεταναστών βαίνει διαρκώς αυξανόμενη.

   Επειδή το πρόβλημα θα διογκωθεί και ιδιαίτερα τους επερχόμενους χειμερινούς μήνες.

   Επειδή πρέπει να προστατευτεί ο τοπικός πληθυσμός.

   Επειδή πρέπει να προστατευτούν οι ίδιοι οι μετανάστες.

   Επειδή η όλη κατάσταση και η αδυναμία διαχείρισή της οδηγεί στα όρια της κοινωνικής έκρηξης.

   Επειδή η εξάπλωση επιδημιών είναι προ των πυλών έχοντας ήδη εμφανιστεί τα πρώτα κρούσματα.

   Επειδή το όλο θέμα τείνει να λάβει μορφή με μη ανατρέψιμες συνέπειες.

   Επειδή ο Δήμος έχει εξαντλήσει το μέγιστο τον δυνατοτήτων του.

   Επειδή πρόκειται για ανεξέλεγκτο μεταναστευτικό πρόβλημα το οποίο ήδη έχει μετατραπεί σε απειλή με διαστάσεις Τοπική Καταστροφή Μεγάλης Έκτασης.

   Αποφατικό:
   Για όλα τα παραπάνω και με γνώμονα ότι:

   α. Πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι του κράτους.

   β. Πρέπει να εφαρμοστεί ο χάρτης του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

   γ. Πρέπει να περιφρουρηθεί η υγεία και η κοινωνική ηρεμία του νησιού.

   δ. Πρέπει οι μετανάστες να τύχουν της επιβαλλομένης ανθρώπινης μεταχείρισης.

   ε. Πρέπει η όλη διαχείριση στον σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας και τον ΠΑΜΑ/ΠΣΕΑ.

   Εισηγούμαστε:

   (1). Να κυρηχθεί άμεσα το νησί σε Κατάσταση Έκτακτης ανάγκης.

   (2). Να επέμβει άμεσα η Πολιτεία με Δυναμικό και Μέσα.

   (3). Να καθορισθεί Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο (Εθνικό) και να αναλάβει την διαχείριση του προβλήματος σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.

   (4). Να εγκατασταθεί στο νησί (εάν απαιτείται) Κοινοτικός Επίτροπος ο οποίος θα αναλάβει τον κεντρικό συντονισμό και τη χρηματική διαχείριση των προσφύγων, σε συνεργασία με την ΕΕ.

   (5). Να δημιουργηθεί το δυνατόν συντομότερα νέος καταυλισμός (εκτός αστικού ιστού) και να μεταφερθεί το σύνολο των μεταναστών εκτός της πόλης της Μυτιλήνης.(Υφίσταται Πρόταση)

   (6). Να αποκατασταθεί η ομαλή ζωή των κατοίκων.

   Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας διότι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι, το φαινόμενο θα πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και υπάρχει εν δυνάμει κίνδυνος η κοινωνία του νησιού, η οποία είναι ήδη εξοργισμένη, να προβεί σε αυτόβουλες πράξεις επίλυσης του θέματος και προστασίας της ζωής και της περιουσίας τους, οδηγούμενοι σε ακραίες καταστάσεις.

   -Ο-

   Δήμαρχος Λέσβου

   Γαληνός Σπύρος

   http://www.makeleio.gr/?p=427851

 7. Ανοιχτή επιστολή σε κυβερνητική εξαγγελία
  Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης

  Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος, Συγγραφέας
  Αθήναι 12/3/2015

  ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

  Κυβερνητική εξαγγελία:

  ‘’ Το κέντρο ενοικιάζεται σε λαθρομετανάστες όπως είναι επιπλωμένο… Προσφέρουμε και ζεστή ελληνική ιθαγένεια’’.

  Το κακό άρχισε όταν η Βυζαντινορωμαίϊκη κυβέρνηση Σημίτη υπέγραψε την συνθήκη Σέγκεν σύμφωνα με την οποία δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε κάποιον που εισήλθε παράνομα στην χώρα μας να μεταβεί σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποτέλεσμα, εδώ και 15 περίπου χρόνια, να έχουμε καταντήσει αποθηκευτικός χώρος τριτοκοσμικών ψυχών που αρκετές φορές είναι αγνώστου προέλευσης.

  Το κακό συνεχίστηκε με τις δύο επόμενες βυζαντινορωμαίϊκες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το λαθρομεταναστευτικό ζήτημα γενικά και ειδικά δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν την αυξανόμενη εγκληματικότητα των αλλοδαπών σε βάρος μας αλλά και την παραβατικότητα την δική μας σε βάρος των αλλοδαπών.

  Τι να πρωτο-απαριθμήσω τώρα; Τις συμμορίες των Αλβανών που έχουν την ληστρικότητα στις γονιδιακές τους μνήμες; Τους βιασμούς και τις ληστείες των ‘’πεινασμένων’’ από κάθε άποψη Βαλκανο-Αφρικανο-Ασιατών και λοιπών αλλοφύλων; (Bλέπε τα ποσοστά τους στις ανά την επικράτεια φυλακές με τα ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα που έχουν διαπράξει). Ποιος είναι ο αριθμός των συμπατριωτών μας που βρίσκονται πλέον στα οστεοφυλάκια των νεκροταφείων ή έμειναν ανάπηροι;
  Ακούω τους θολοκουλτουριάρηδες ‘’δικαιωματιστές’’ των κατατρεγμένων (υπάρχει τέτοια ομάδα στους κόλπους της σημερινής βυζαντινορωμαίϊκης κυβέρνησης. Η ομάδα των ‘’δικαιωματιστών’’) να με αποκαλούν ρατσιστή. Λες και τους είπα ότι η σπλήνα μου ή η καρδιά μου είναι ποιοτικά ανώτερη από την σπλήνα και την καρδιά του αλλοδαπού.

  Όσο για την εγκληματικότητα ακούω τον θολοκουλτουριάρη ‘’δικαιωματιστή’’ να μου λέει:
  ‘’Ρε ρατσιστή, στο τάδε ή το δείνα έγκλημα, ήταν τρεις Έλληνες κακοποιοί και ένας αλλοδαπός. Που την βρήκες την εγκληματικότητα των αλλοδαπών;’’
  Βέβαια ο θολοκουλτουριάρης δεν μπορεί να αναλογιστεί ότι ο ένας αλλοδαπός κακοποιός προέρχεται από πληθυσμό 1.500.000 ενεργών αλλοδαπών που βρίσκονται στην χώρα μας ενώ οι τρεις Έλληνες κακοποιοί προέρχονται από 7.500.000 ενεργό πληθυσμό. Υπό αυτή την αναλογία οι αλλοδαποί που εκδηλώνουν εγκληματικές συμπεριφορές είναι πολλοί περισσότεροι από τους Έλληνες. Αλλά ακόμα και αν ήταν ίδια η αναλογία μεταξύ αλλοδαπών και Ελλήνων εγκληματιών, ο θολοκουλτουριάρης ‘’δικαιωματιστής’’ δεν καταλαβαίνει ότι ο Έλληνας εγκληματίας είναι δικός μου και φταίω εγώ γι` αυτόν. Έχω ποσοστιαία κοινωνική ευθύνη για την εγκληματική του συμπεριφορά και εν τοιαύτη περιπτώσει τον λούζομαι!
  Ο ξενόφερτος όμως εγκληματίας δεν είναι δικό μου δημιούργημα, δεν είναι της δικής μου κοινωνίας αποκλίνουσα συμπεριφορά. Συνεπώς ρε θολοκουλτουριάρη πολιτευτάκια γιατί να έχω υποστεί, ότι έχω υποστεί, 20 χρόνια τώρα, επειδή στην χώρα του αλλοδαπού υπάρχουν εμφύλιοι πόλεμοι, δυστυχία και ότι άλλο; Για ποιο λόγο τόσο εγώ, όσο και μέλη της οικογενείας μου να έχουμε υπάρξει 2 φορές τα τελευταία 6 χρόνια θύματα των βαρβαρούληδων που έχεις περιμαζέψει; Επειδή εσύ εν ονόματι ενός δήθεν ευρωπαϊκού ανθρωπισμού μπέρδεψες την αλληλεγγύη προς τους άλλους λαούς με την αλληλεγγύη και την ασφάλεια που ξέχασες να δείξεις στον δικό σου λαό; Σε ρωτάω:

  Εξασφάλισες την αξιοπρεπή βιωσιμότητα των οικονομικά αδύναμων Ελλήνων πριν δεσμευθείς να παράσχεις αρωγή στους κατατρεγμένους της οικουμένης;
  Εξάλειψες το δικό σου ποσοστό φτώχειας που (πριν από την κρίση) ήταν 25% και σκέφθηκες να συνδράμεις και τους φτωχούς όλου του ντουνιά;

  Ρε διαχρονικέ προσκυνημένε κυβερνώντα βυζαντινορωμιέ, εξάντλησες τα συσσίτια στους άστεγους Έλληνες; Tους χόρτασες φαγάκι; Tους εξασφάλισες στέγη για να μη κοιμούνται στα πάρκα και σε αυτοσχέδιες κούτες και σου περίσσεψε πόνος για τους αλλοδαπούς άστεγους, ώστε να εξαγγέλλεις την ενοικίαση ξενοδοχείων και κλειστών διαμερισμάτων για να στεγάσεις τους λαθρομετανάστες;
  Ρε κακομοιρούλη πολιτευτάκια, ξέρεις ποια είναι τα περισσότερα κλειστά διαμερίσματα; Αυτά που βρίσκονται στο κέντρο πέριξ της Ομονοίας που την κατάντησες… πολυπολιτισμική (άλλη λεξοπλασία κι αυτή). Αριστοτέλους, Πατησίων, Αχαρνών, Πλατεία Βικτωρίας και οι πάροδοι όλων αυτών. Και ξέρεις γιατί είναι κλειστά; Γιατί κανένας ιδιοκτήτης εδώ και 15 χρόνια δεν μπορεί να νοικιάσει το διαμέρισμά του σε καμιά οικογένεια, ούτε και σε κάποιον ιδιώτη για επαγγελματική στέγη. Διότι η μεν οικογένεια δεν νοιώθει ασφαλής, η δε επαγγελματική στέγη θέλει πελάτες και πελάτισσες για να επιβιώσει και οι πελάτισσες αποφεύγουν αυτές τις οδούς όπως ο βρικόλακας το σχήμα του σταυρού. Έτσι τις αποφεύγει κι η σύζυγός σου… Φυσικά με την υποβάθμιση που φρόντισαν οι πολιτικές σου να φέρουν στην περιοχή, τα διαμερίσματα αυτά δεν μπορούν να πουληθούν ούτε σε εξευτελιστικές τιμές.
  Και διάβασα (εφημερίδα Realnews 8/3), ότι σκέφτεσαι λέει, να νοικιάσεις τα διαμερίσματα αυτά στους λαθρομετανάστες που ξαμόλησες από τα κέντρα κράτησης της χώρας κι έρχονται όλοι στην Αθήνα, διότι έτσι λέει, σκέφτεσαι, πως θα δημιουργήσεις κοινωνικό καλό στους Έλληνες ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν έχουν εισόδημα και επιπλέον με τον τρόπο αυτό θα διευκολύνεις την κοινωνική ένταξη των προσφύγων (;).

  Ποιος νοικοκύρης ιδιοκτήτης θα νοικιάσει το διαμέρισμά του, λόγου χάρη σε τρεις απ` τους κατατρεγμένους σου, την στιγμή που θα ξέρει ότι μέσα σ` αυτό θα μένουν δέκα; Και ότι τα χρήματα που θα πάρει από τον κρατικό σου φορέα (όταν και όποτε τα πάρει, διότι γνωρίζει πως πληρώνει το δημόσιο), θα τα δώσει μετά για να επισκευάσει το διαμέρισμα;
  Ε, λοιπόν διαχρονικέ κυβερνώντα στο Ελλαδιστάν που επιμένεις να το λες Ελλάδα, μέχρι και την προηγούμενη κυβέρνησή σου, νόμιζα ότι απλώς δεν ξέρεις τι κάνεις. Νόμιζα ότι η απαιδεία σου και οι θολοκουλουριάρικες ‘’προοδευτικές’’ ιδεοληψίες σου φταίνε για τις σπασμωδικές πολιτικές σου ενέργειες ως προς το μεταναστευτικό ζήτημα. (Σκούπες λαθρομεταναστών, κέντρα κράτησης, φράχτες στα σύνορα κι άλλα τέτοια περιστασιακά ημίμετρα).

  Νόμιζα ότι εισήγαγες τον όρο πολυπολιτισμικότητα επειδή δεν γνωρίζεις ότι όταν μιλάμε για πολιτισμούς υπάρχει ο ελληνικός πολιτισμός απ` την μια παλάντζα της ζυγαριάς και όλοι οι άλλοι πολιτισμούληδες απ` την άλλη. Την ανωτερότητα του ελληνικού πολιτισμού την δηλώνουν και οι Ευρωπαίοι διανοούμενοι ακόμα και στα ντοκιμαντέρ που παίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια. (Συνήθως την νύχτα για να μην τα βλέπουν πολλοί τηλεθεατές και εξυψώνουν την χαμένη τους υπερηφάνεια…).
  Νόμιζα ότι όταν ενοχοποιούσες τον νεοέλληνα αποκαλώντας τον ‘’ρατσιστή’’, το έκανες γιατί δεν γνώριζες ότι οι ρατσιστικές διακρίσεις αφορούν στο ζωικό βασίλειο κι όχι στις διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων για τις οποίες υπάρχει ο όρος ‘’φυλετισμός’’ που όμως παραπέμπει σε πολιτισμικές διαφορές ανώτερων και κατώτερων πολιτισμών και όχι σε βιολογικές διαφορές ανώτερων και κατώτερων ανθρώπων. Δεν υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι άνθρωποι! Μόνο ανώτεροι και κατώτεροι πολιτισμοί υπάρχουν. Καταλαβαίνεις;

  Νόμιζα ότι βάφτισες τους λαθρομετανάστες σε ‘’παράνομους μετανάστες’’ κι ύστερα τους είπες σκέτο ‘’μετανάστες’’ και τώρα τους λες ‘’πρόσφυγες’’, επειδή δεν ξέρεις τις εννοιολογικές διαφορές αυτών των λέξεων.
  Νόμιζα ότι συγκρίνεις το ελληνικό μεταναστευτικό κίνημα των δεκαετιών `60 και `70 προς Γερμανία, Αμερική, Αυστραλία και αλλού, θεωρώντας το, ίσο κι όμοιο με τον βίαιο εποικισμό που έχουμε υποστεί απ` τους αλλοεθνής, επειδή τελείς υπό σύγχυση και γενικώς ‘’δεν γνωρίζει η δεξιά σου τι ποιεί η αριστερά σου’’.

  Όλα αυτά τα νόμιζα μέχρι που διάβασα (εφημερ. Πρώτο θέμα 1/2), ότι προτίθεσαι να ‘’μοιράσεις’’ ελληνική ιθαγένεια! σε όσους εκ των αλλοδαπών γεννιούνται στην Ελλάδα και σε όσους μένουν εδώ αρκετά χρόνια. Όχι δεν είναι δυνατόν να μη γνωρίζεις τι σημαίνει ιθαγένεια. Να μην γνωρίζεις τι σημαίνει γηγενής και αυτόχθονας. Δεν μπορώ να υποθέσω ότι στο πλαίσιο του γενικότερου μπερδέματός σου, μιλάς για ιθαγένεια και εννοείς υπηκοότητα. Δεν μπορεί να μην ξέρεις ότι υπηκοότητα μπορείς να δώσεις στον πάσα έναν, αλλά ιθαγένεια δεν μπορείς να δώσεις σε κανέναν διότι η ιθαγένεια δεν αποκτάται με πιστοποιητικά…

  Αυτή η τελευταία ανήκουστη και αντιεπιστημονική εξαγγελία σου με κάνει να έχω πλέον την βεβαιότητα ότι στο πλαίσιο του ‘’μίξερ’’ των λαών που λέγεται παγκοσμιοποίηση θέλεις να μας κάνεις όλους (κι εμάς και τους λαθρομετανάστες σου) αλοιφή. Αυτή η εξαγγελία σου περί ιθαγένειας, ξεσκεπάζει τις πραγματικές προθέσεις που είχες και έχεις εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια και φανερώνει ότι είχες και έχεις συνταχθεί πλήρως με το σταδιακό σχέδιο αφανισμού της Ευρώπης και των Ελλήνων, το οποίο έχει εκπονήσει ο γεωπολιτικός Richard Goudenhove Kalergi, ένας διπλωμάτης επίμεικτης Αυστρο-ουγγρικής και Ιαπωνικής καταγωγής που στο βιβλίο του ‘’Praktischer Idealismus’’, δηλώνει ότι:
  «Oι μελλοντικοί κάτοικοι της Ευρώπης δεν πρέπει να είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία». Οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα για να είναι εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Τα έθνη πρέπει να εξαλειφτούν μέσω των αυτονομιστικών κινημάτων ή μέσω της μαζικής μετανάστευσης. O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής… Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων…».

  Kαρεκλοθήρα βυζαντινορωμιέ πολιτευτάκια που 25 χρόνια τώρα αλλάζεις κυβερνητικά πρόσωπα και πάντα ίδιος είσαι, υλοποιείς πλήρως το σχέδιο του Richard Goudenhove Kalergi, διότι τη στιγμή που παίζεις δήθεν το ‘’κρυφτό’’ με τους λαθρομετανάστες σε όλη την επικράτεια της χώρας, στις αναγγελίες γάμων των εφημερίδων, ανακοινώνονται συνεχώς μικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών.
  Διατίθενται στοιχεία αντιπροσωπευτικής δειγματοληψίας των εφημερίδων
  για τις αναγγελίες γάμων της περιόδου Αυγούστου 2011 μέχρι Ιανουαρίου 2013, σύμφωνα με τα οποία στους 10 κατά μέσο όρο αναγγελθέντες γάμους οι μικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών ήταν 3. Ήτοι ποσοστό 30% το οποίο μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 έχει αυξηθεί κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες. Πράγμα που σημαίνει ότι το 2041 οι μικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων και αλλοεθνών θα αποτελούν περίπου το 58%.

  Ενδιαφέρετε κανείς εκ των αρμοδίων κρατούντων και ιθυνόντων να του αποστείλω τα ανωτέρω στοιχεία με πληρέστατες λεπτομέρειες; Σίγουρα όχι. Τουναντίον τους ακούω να με φωνάζουνε ρατσιστή!
  Αν και για κανέναν λαό (όχι μόνο τον ελληνικό), δεν είναι καλό να αναμιγνύεται και να χάνει τις ιδιαιτερότητές του, είμαι βέβαιος πονηρέ πολιτευτάκια, ότι με την καθοδήγηση των διεθνιστών εταίρων σου θα καταφέρεις να διαρρήξεις σιγά-σιγά την ελληνική φυλετική ομοείδεια και λόγω των συνεχόμενων επιμιξιών να δημιουργήσεις το ελληνικό ‘’ψευδέθνος’’ που θα αποτελείται από ανθρώπους-πολίτες με ετερογενείς φυλετικές ιδιοσυστασίες, με διαφορετικά ανθρωπομορφικά και φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά και κυρίως με διαφορετικά ψυχικά γνωρίσματα.

  Ξέρω… εντέλλεσαι στις υποδείξεις των αφεντικών στους οποίους κάμπτεις την μέση σου προσκυνώντας αλλά τελικά δεν το κάνεις από ραγιαδισμό. Συμφωνείς μαζί τους διότι ιδεολογικά είσαι υπέρ της πολιτικής ανοιχτών συνόρων…

  Λυπάμαι ρε πολιτευτάκια διότι δεν μπορώ να σε καταγγείλω πουθενά. Ελέγχεις τα πάντα και τους πάντες. Δεν μπορώ να σε καταγγείλω ούτε και στην ‘’φοιτητριούλα που σε` χει ερωτευτεί…’’ (όπως λέει κι ο παλιός στοίχος), διότι από την τρυφερή παιδική της ηλικία την χειραγώγησες με αντεθνικά μηνύματα και οτιδήποτε της πω για την ανωτερότητα των πολιτισμικών της καταβολών, θα τα ακούσει σαν λόγια σατανικά, σαν δίσκο από βινύλιο που παίζει ανάποδα.
  Όμως σου ομολογώ ότι απολαμβάνω και θα απολαμβάνω χαιρέκακα, την κάθε φορά που εσύ ή κάποιο μέλος της οικογενείας σου, θα πέφτετε θύματα, έστω κλοπής, από τους τραγικούς αυτούς ανθρώπους που μάζεψες και μαζεύεις καθημερινά στην χώρα.

  Μετά τιμής και πικρίας
  Δρ. Λεωνίδας Λ. Μπίλλης

  Οικονομολόγος-Κοινωνιολόγος, Συγγραφέας
  Ηλεκτρονική διεύθυνση: llbillis@hotmail.gr

  http://www.arxaiaithomi.gr/2015/03/13/ανοιχτή-επιστολή-σε-κυβερνητική-εξαγ/

 8. Ποιός θα σταματήσει τον εποικισμό και αφελληνισμό της Ελλάδος; Διαδώστε το

  Σάββατο, 11 Μάρτιος 2017 09:33

  Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

  Όλα ξεκίνησαν πριν από είκοσι περίπου χρόνια, όταν τα πρώτα κύματα νομίμων αλλά και παράνομων (λαθραίων) μεταναστών άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα.
  Σε γενικές γραμμές, τα δεξιά κόμματα έλεγαν ότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, ενώ τα αριστερά έλεγαν ότι πρέπει ελεύθερα να έρχονται στη χώρα μας όποιοι και όσοι θέλουν.
  Το κομβικό σημείο στο χρόνο, ήταν η στιγμή που ο “σοφός” και “κυρίαρχος” λαός, αποφάσισε να ψηφίσει “πρώτη φορά αριστερά”.
  Η τωρινή διοίκηση λοιπόν της Ελλάδος, έχει ανοίξει τα σύνορα και έστειλε με τον τρόπο της το μήνυμα, ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.
  Αυτά σύμφωνα με την ιδεολογία της αριστεράς, του Μαρξ και του Λένιν και όλων των μπολσεβίκων, είναι αποδεκτά και ορθά και η αριστερά δεν κάνει κάτι ανέντιμο, αφού ενεργεί σύμφωνα με την ιδεολογία της, που είναι η ιδεολογία της συνανάμιξης των λαών και η κατάργηση των εθνών αλλά και των κρατών εθνών με την πλήρη κατάργηση των συνόρων.
  Ο σοφός και κυρίαρχος λαός όμως στην Ελλάδα, όταν ψήφισε μέσα στο 2015 τρεις απανωτές φορές αριστερά (δύο για την βουλή και μία για το δημοψήφισμα), δεν ήθελε να σκέφτεται τι σημαίνει αριστερά και θεωρούσε ότι απλά, θα του χαριστούν τα δάνεια, θα φύγουν τα μνημόνια, θα κοπεί ο ΕΝΦΙΑ και θα γίνουν μαζικοί διορισμοί στο δημόσιο, το οποίο με ένα μαγικό και εξωπραγματικό τρόπο, θα έβρισκε τα λεφτά, όπως τα έβρισκε επί Ανδρέα Παπανδρέου.
  Τότε όμως, ο Ανδρέας Παπανδρέου, αφενός μεν καταχρέωσε τη χώρα, αφετέρου δε ξόδεψε όλα τα επενδυτικά κονδύλια της Ευρώπης, για να διορίσει τον κομματικό στρατό του ΠΑΣΟΚ που τώρα τον ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού πριν η Νέα Δημοκρατία, προσπάθησε να τον οικειοποιηθεί.
  Τώρα, λεφτά δεν υπάρχουν και έτσι αποφασίστηκε να πάρουν βάζοντας τρελούς φόρους, όλα τα λεφτά όσων είχαν στην άκρη κάποιες οικονομίες (άσχετα αν τις έκαναν με νόμιμο ή παράνομο τρόπο) και να τα χρησιμοποιήσουν για να πληρώνουν τους μισθούς του δημοσίου.
  Όλο όμως αυτό το “τρελοκομείο” της φορολογικής καταιγίδας, έχει σαν σκοπό, να στρέψει την προσοχή των Ελλήνων από ένα άλλο πολύ σημαντικότερο γεγονός, το γεγονός του εποικισμού της Ελλάδος και του αφανισμού του Ελληνικού γένους.
  Τα βήματα εν συντομία είναι τα εξής.

  1. Δημιουργία εφιαλτικών συνθηκών διαβίωσης στην Κεντρική Ασία, την Μέση και την Εγγύς Ανατολή, όπως και στην Βόρεια Αφρική.

  2. Χρηματοδότηση με τρεις ή και τέσσερεις χιλιάδες δολάρια κατά κεφαλήν για κάθε μετανάστη, με δώρο ένα smart phone, με ελεγχόμενη σύνδεση και καταγεγραμμένο αριθμό για να στέλνονται μαζικά SMS με εντολές.

  3. Άνοιγμα των συνόρων στην Ελλάδα με εντολή των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, όχι μόνο να μην εμποδίζουν αλλά και να βοηθούν τους μετανάστες-εποίκους.

  4. Διαφήμιση και έπαινος από τα κανάλια και τα ΜΜΕ, εκείνων (λιμενικοί, ψαράδες κτλ) που σώζουν ανθρώπινες ζωές από τα νερά του Αιγαίου, ώστε να μαθαίνουν οι διστακτικοί μετανάστες ότι κάποιοι θα νοιαστούν για αυτούς και να κάνουν το τόλμημα της μετακίνησης.

  5. Προώθηση των μεταναστών στην δυτική Ευρώπη με τρόπο ανεξέλεγκτο και δράση προβοκατόρικων ομάδων μουσουλμάνων με βιασμούς, φόνους και ληστείες, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να ξεσηκωθούν και να ζητούν το σταμάτημα της εισροής των μουσουλμάνων εποίκων.

  6. Κλείσιμο των συνόρων γύρω από την Ελλάδα, ώστε να σταματήσει η ροή μεταναστών προς την Ευρώπη, πλην των οικογενειών με γυναικόπαιδα.

  7. Συγκέντρωση και απομόνωση στην Ελλάδα εκατομμυρίων ανδρών στρατεύσιμης ηλικίας, που δεν θα γίνονται αποδεκτοί στην Ευρώπη.

  8. Δημιουργία ανοικτών στρατοπέδων (HOT SPOTS) σε διάφορα σημεία της Ελλάδος, από όπου αποκλειστικά και μόνο άνδρες κυρίως 18 ως 30 ετών, αφού οι μεγαλύτεροι δεν μπορούν να μετακινηθούν εύκολα, θα γυρίζουν ανεξέλεγκτοι, νηστικοί και εννοείται έτοιμοι για βιασμούς, φόνους και κάθε είδους εγκληματική συμπεριφορά.

  9. Οι άνδρες αυτοί σαν μουσουλμάνοι, έχουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία την αίσθηση, που προέρχεται από την ισλαμική τους παιδεία, ότι όλες οι γυναίκες γύρω τους είναι πόρνες και ο Αλλάχ επιτρέπει να τις βιάζουν και όλοι οι άνδρες γύρω τους είναι άπιστοι που απλά πρέπει να τους ανέχονται μέχρι να βρουν ευκαιρία να τους αφανίσουν.

  10. Όσοι από αυτούς ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία, αναγκαστικά θα κάνουν μικτούς γάμους , ή θα φέρουν τέσσερεις γυναίκες ο καθένας από τις χώρες τους, και θα κάνουν από δέκα παιδιά και θα θέλουν τζαμιά και επιβολή της Σαρία, του μουσουλμανικούς νόμου και ήδη στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζουν και τις ισλαμικές σπουδές στο πανεπιστήμιο.

  ΕΡΩΤΗΣΗ

  Ποιός θα τα σταματήσει όλα αυτά; Ποιος μπορεί να κλείσει την Κερκόπορτα που άνοιξε στην Ελλάδα, εδώ και μερικούς μήνες, ειδικά τώρα που θα κλείσουν τα σύνορα με Σκόπια και Βουλγαρία και θα εγκλωβιστούν εδώ μέσα όλοι οι μετανάστες, αποκλειστικά σχεδόν άνδρες από 18 έως 30 ετών και σε λίγο θα είναι πιο πολλοί από τον αντίστοιχο ελληνικό πληθυσμό;

  Αξίζει μια υπόσχεση για διορισμό στο δημόσιο, σαν αντίτιμο για τον αφελληνισμό της Ελλάδος;

  Σκεφτείτε το.

  http://www.liakonews.gr/index.php/liako-apopsi/item/209-poios-tha-stamatisei-ton-epoikismo-kai-afellinismo-tis-ellados-diadoste-to

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.