Προσφυγιά ή “εισβολή”;

Γιατί χριστιανικές χώρες γεμίζουν από μουσουλμάνους; Γίνεται τυχαία η κατόπιν συνειδητής κινητοποίησης; Τα παροδικά συμφέροντα, οι μυωπικοί πολιτικοί στόχοι και οι κίνδυνοι

Ανδρέας Ανδριανόπουλος

Η παρουσία του Ισλάμ σε μια χώρα επιδρά στις εξελίξεις ευθέως ανάλογα με τους αριθμούς των μουσουλμάνων που βρίσκονται εκεί. Αν οι αφοσιωμένοι οπαδοί του Μωάμεθ δεν ξεπερνούν το 1% του πληθυσμού τότε οι μουσουλμάνοι είναι φιλήσυχοι, αγαπούν την ειρήνης και δείχνουν έτοιμοι να ασχοληθούν αποκλειστικά με την καθημερινότητα τους. Αυτό ισχύει απόλυτα σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες η Αυστραλία η ο Καναδάς με ποσοστό μουσουλμάνων από 0,08 έως 1,8%.

Η ‘επιθετική ισλαμοποίηση’ έχει σαν αφετηρία την στιγμή που οι αριθμοί των μουσουλμάνων είναι αρκετοί ώστε να επιτρέπουν διεκδικητικές κινητοποιήσεις με στόχο την κατοχύρωση κατ’ αρχήν δικαιωμάτων που στην συνέχεια εξελίσσονται σε επιλογές επιθετικές η καταπιεστικές για τις άλλες πληθυσμιακές ομάδες μιας χώρας.

Όπως με λεπτομέρεια αναφέρει ο Δρ. Peter Hammond στο εξαιρετικά διαφωτιστικό του βιβλίο Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat (2010), όταν οι ανεκτικές, πολυπολιτισμικές και ‘πολιτικά ορθές’ κοινωνίες δέχονται μια σειρά από απαιτήσεις των μουσουλμάνων κατοίκων τους κάποια άλλα ζητήματα αρχίζουν να γίνονται ορατά και βαθμιαία κυρίαρχα.

Επιπτώσεις Μουσουλμανικής Κυριαρχίας

Μόλις ο αριθμός των μουσουλμάνων κατοίκων προσεγγίζει το 2 – 5 %  αρχίζει ο προσηλυτισμός άλλων εθνικών μειονοτήτων καθώς και ομάδων του πληθυσμού που αισθάνονται περιθωριοποιημένοι και εξαιρεμένοι (λχ φυλακισμένοι). Τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται ήδη σε χώρες όπως η Δανία (2%), η Γερμανία (3%) η Βρετανία (2,7%), η Ισπανία (4%) και η Ταιλάνδη (4,6%). Μόλις το ποσοστό ξεπεράσει περίπου το 5 %  (Γαλλία 8 %, Σουηδία 5 %, Ελβετία 4,3 %, Ολλανδία 5,5 %, Φιλιππίνες 5 %) οι πιέσεις εντείνονται σε βαθμό μεγαλύτερο από το μέγεθος της μειονότητας. Λχ, γίνονται μεγάλες διεκδικήσεις για την εισαγωγή ενός ειδικού ‘καθαρού’ (halal) με ισλαμικούς όρους φαγητού, πχ στα σούπερ μάρκετ, με αποτέλεσμα την εξασφάλιση απασχόλησης υποχρεωτικά σε μουσουλμάνους για την προπαρασκευή και διαχείρισή του. Σε περιπτώσεις που το αίτημά τους δεν γίνεται δεκτό εμφανίζονται απειλές για κινητοποιήσεις και αντίποινα. Την ίδια στιγμή αιτήματα αυτοδιοίκησης με βάση την Σαρία (ισλαμικό νόμο) στις ιδιαίτερες κοινότητές τους εμφανίζονται με απειλές για βίαια αντίποινα αν η πίεση απορριφθεί.  

Όταν το πληθυσμιακό ποσοστό των μουσουλμάνων ξεπερνά το 10 %, βιαιότητες κάνουν την εμφάνισή τους με ανησυχητική συχνότητα με βάση παράπονα και αιτήματα για την κοινωνική τους κατάσταση. Στο Παρίσι βλέπουμε ήδη  πυρπόληση αυτοκινήτων ενώ η παραμικρή κίνηση που ενοχλεί τους ισλαμιστές απαντάται με βιαιότητες και συχνά με αίμα (Παρίσι και Κοπεγχάγη με καρτούν για τον Μωάμεθ και Αμστερνταμ για κάποιο φίλμ). Τέτοιες εντάσεις παρατηρούνται σχεδόν καθημερινά σε κοινωνίες με τέτοια ποσοστά (Ινδία 10%, Κένυα 19%, Ρωσία 15 %).

Με ποσοστά πάνω από 20 % σημειώνονται συχνές εγκληματικές ενέργειες που περιλαμβάνουν σκοτωμούς αντιφρονούντων ετερόπιστων (χριστιανών) η ετερόδοξων (σιίτες) καθώς και σχηματισμός παραστρατιωτικών οργανώσεων όπως λχ στην Αιθιοπία (32,8 %), στο Τσαντ (53,1 %) και στο Λίβανο (59,7 %) και στη Βοσνία (40 %).  Όταν το ποσοστό των μουσουλμάνων κατοίκων ξεπερνά το 60 % σημειώνονται οργανωμένες διώξεις ‘άπιστων’, εθνοκαθάρσεις αντιφρονούντων, η χρησιμοποίηση της Σαρία σαν επιθετικού όπλου όπως και η Γίζυα (φόρος στους άπιστους) καθώς και φαινόμενα βίαιης Τζιχάντ (Μαλαισία 60,4 %, Κατάρ 77,5 %, Σουδάν 70 %, Μπανγκλαντές 83 %, Αίγυπτος 90 %, Ινδονησία 86,1 % κλπ).   

Πρόσφυγες η Εισβολείς;

Οι χριστιανικές χώρες γεμίζουν από μουσουλμάνους τυχαία η κατόπιν κάποιας συνειδητής κινητοποίησης; Κανένας δεν μπορεί  με σιγουριά να διατυπώσει κάποια καίρια άποψη. Παρατηρήσεις όμως είναι δυνατόν να γίνουν. Η κραυγή ‘Χετζίρα’ (Hijrah) στέλνει κραδασμούς ανατριχίλας στις ψυχές και στο θυμικό των μουσουλμάνων. Σηματοδοτεί το ξεκίνημα του Ισλάμ κι’ αναφέρεται στη φυγή σαν πρόσφυγας του Προφήτη Μωάμεθ από την Μέκκα, για να διασωθεί από επικείμενους φονιάδες, την άφιξή του στη Μεντίνα (τότε, Γιαθρίμπ), την μεθόδευση της από μέσα κατάληψής της και την επεκτατική στη συνέχεια κυριαρχία του Ισλάμ παντού. Περιέχεται σε 91 στίχους του Κορανίου σαν καθήκον των μουσουλμάνων να μιμηθούν τoν Προφήτη και να αυξήσουν την Χε% τζίρα, με στόχο την επεκτατική διάδοση του Ισλάμ σε άλλες χώρες και κοινωνίες. Μια τέτοια ‘φυγή’ των μουσουλμάνων, με την μορφή προσφυγιάς η μετανάστευσης, οριοθετεί τους τρόπους με τους οποίους η Σαρία (ιερός νόμος) μπορεί τελικά να επιβληθεί σε αλλόπιστες κοινωνίες. Από την βία των Σαλαφιστών μέχρι την αξιοποίηση των δημοκρατικών θεσμών και της ανοχής των άλλων κοινωνιών, που κάνουν χρήση οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι και οι οπαδοί της Χιζμπ – ουτ Ταχρίρ, υπάρχουν σαφείς θρησκευτικές αναφορές  στα διάφορα ιερά κείμενα. Σε ποιό βαθμό λοιπόν η ανθρώπινη πλημμύρα που κατακλύζει τα ελληνικά νησιά και την υπόλοιπη Ευρώπη είναι προιόν γνήσιας προσφυγικής διαφυγής η αποτέλεσμα προσχεδιασμένης – με μεθόδους βίαιου εξαναγκασμού συχνά – ισλαμικής διείσδυσης;  (Για περισσότερες πληροφορίες στο θέμα, βλ το μικρό βιβλίο των Sam Solomon και E. Al Maqdisi, Modern Day Trojan Horse: Al-Hijra, the Islamic Doctrine of Immigration, Accepting Freedom or Imposing Islam?. Advancing Native Missions, 2009).

Ρίχνοντας  μια ματιά στις φωτογραφίες και στα βίντεο από τα συμβαίνοντα στα ελληνικά νησιά και στους σταθμούς της Βουδαπέστης, της Βιέννης και του Μονάχου  αλλά και στα σύνορα Ουγγαρίας – Σερβίας και Γερμανίας – Δανίας διαπιστώνουμε (παρά τις προσπάθειες των ΜΜΕ να επικεντρώνουν τις κάμερες στα ελάχιστα γυναικόπαιδα)  πως 8 στους 10 εικονιζόμενους είναι νέοι άνδρες ηλικίας γύρω στα είκοσι και πάνω. Ανάμεσα στις τόσες χιλιάδες ‘πρόσφυγες’, που είναι οι πολλές γυναίκες, τα μικρά παιδιά, οι άρρωστοι και οι ηλικιωμένοι; Αυτοί δεν κινδυνεύουν από τους εμφύλιους και τις αγριότητες των τζιχαντιστών του Χαλιφάτου; Κάτι δεν στέκει καλά σε όλα αυτά. Είναι περίεργο πως δεν γίνεται σχεδόν καθόλου κουβέντα για το ζήτημα αυτό.

Είναι επίσης ακατανόητο πως όσοι διαφεύγουν από τη Συρία κυρίως στρέφονται προς την Δύση, και όχι προς πολύ κοντύτερα ευρισκόμενες χώρες που είναι πλούσιες αλλά και μουσουλμανικές. Σε χώρες όπως το Κουβέιτ, το Κατάρ , τα Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία δεν έχει μέχρι σήμερα μεταφερθεί ούτε ένας (!) μετανάστης. Ενώ σε άλλες γειτονικές χώρες, με σοβαρά όμως οικονομικά προβλήματα οι περισσότερες , και που δεν μπορούν να τους κρατήσουν για πολύ, έχουν γίνει δεκτοί πάρα πολλοί (Τουρκία 1,8 εκ., Λίβανος 1,2 εκ., Ιορδανία 628.000, Αίγυπτος 133.000). Κι αυτοί όμως, λόγω άθλιων οικονομικών συνθηκών, πασχίζουν να φύγουν για Ελλάδα και Ευρώπη. Γιατί οι εύπορες μουσουλμανικές χώρες, όπου θα μπορούσαν να παραμείνουν μόνιμα δίχως προβλήματα,  δεν δέχονται κανέναν;

Μήπως λοιπόν στόχος είναι η νέα ‘φυγή’ (hijrah) προς την Δύση; Πριν από μήνες το Ισλαμικό Χαλιφάτο στη Συρία και στο Ιράκ είχε απειλήσει την Δύση με 500.000 χιλιάδες ισλαμιστές ‘πρόσφυγες’. Που σύμφωνα με το παράδειγμα του Προφήτη θα διέβρωναν τις κοινωνίες αυτές από μέσα, διαδίδοντας την φανατισμό τους, με τελικό στόχο την επιβολή της Σαρία. Το σχέδιο του Χαλιφάτου δείχνει να πετυχαίνει, με την Ευρώπη να κατακλύζεται από μουσουλμάνους  και τα ελληνικά νησιά, σαν ανυπεράσπιστα προγεφυρώματα, να βουλιάζουν κάτω από το βάρος των αριθμών τους..

Το ζήτημα δεν έχει να κάνει με ρατσισμό. Μια και η εθνικότητα και το χρώμα των εισβολέων δεν παίζει κανένα ρόλο. Έχει όμως μεγάλη σημασία η σύγκρουση αξιών. Οι κοινωνίες μας είναι χτισμένες πάνω στην αποδοχή του διαφορετικού, στην ανεκτικότητα και τον αλληλοσεβασμό. Αυτές είναι αρχές που αντιπαρατίθενται με τον ακραίο ισλαμισμό.  Οι αξίες των δύο πολιτισμών δεν είναι συμβατές.  Φανατισμός, μίσος, αντιπαλότητα, εξαίρεση του ‘άλλου’ κυριαρχούν στο δικό τους πολιτισμό. Στην αναπόφευκτη σε βάθος χρόνου ρήξη, ποιος θα κυριαρχήσει;

Οι ευρωπαϊκές ηγεσίες εξακολουθούν να κρατούν τα μάτια ερμητικά κλειστά στην πραγματικότητα και στους κινδύνους. Προκειμένου να εξυπηρετήσουν παροδικά συμφέροντα και μυωπικούς πολιτικούς στόχους θυσιάζουν τις μακρόπνοες προοπτικές των κοινωνιών τους. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τη σκέψη τους και την έλλειψη οραματισμών.    

*Ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος έχει γράψει τα βιβλία: Στην Καρδιά του Ισλάμ: Από τις Στέπες της Κεντρικής Ασίας στο Αφγανιστάν  (2001) και πρόσφατα Η Οργή του Ισλάμ και οι Φανατικοί της Τζιχάντ (2015)

ΣΧΟΛΙΑ:

Κρίτων Καππαδόκης29 Σεπτεμβρίου 2015 – 10:28 μ.μ.Εξαιρετικά διαφωτιστικό και ενδιαφέρον άρθρο. Συγχαρητήρια. Ας σημειωθεί ότι διαδίδεται πλέον ανοικτά διεθνώς ένας λογικός προβληματισμός . Παραθέτω εδώ τις ερωτήσεις που θέτουν αρκετοί στο διαδύκτιο, όπως τις έλαβα (στην αγγλική γλώσσα) απολογούμενος για το άκομψο τής παρουσίασης και με την επιφύλαξη να τις επαναφέρω, μόλις βρώ χρόνο, στην Ελληνική: 1.) Why would Syrian refugees make the dangerous and extremely long journey to European nations and U.S. (who hold damnable doctrine and life-styles according to the Quran) rather than the Arab nations (who are Islamic oriented) around them? 2.) Why has it taken 5 full years (length of civil war in certain parts of Syria) for Syrians in the particular regions to leave? 3.) Why are refugees tossing out good water and food given to them by western governments on their arrival? 4.) Why are so many of the refugees young men? 5.) Why are the 5 wealthiest Gulf Nations refusing to take even one refugee? What do they know that we don’t? 6.) Could it be this refugee crisis is not really a crisis at all but a Trojan Horse? 7.) Could it be that we could be looking at the most massive Infiltration of Muslims and the religion of Islam the West has EVER seen in History 8.) Could it be this “refugee crisis” is a planned takeover by the United Nations, U.S. and EU sensitive to the Caliphate of Islamic Teachings? MANY IN EUROPE ARE CONCERNED

Aquilles30 Σεπτεμβρίου 2015 – 12:41 π.μ. Its not a refugee crisis. You are being invaded. Wake up and act now or forever perish.

αντιπροοδευτικος (61,3%=OXI)30 Σεπτεμβρίου 2015 – 5:32 π.μ. Τωρα ειναι αργα. Και ο πιο κοινος νους καταλαβαινε τι παιζοτανε. Μονο οι ειδικοι ξυπνησαν μετα την καταστροφη.

 

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/09/blog-post_236.html

 

ΣΧΕΤΙΚΑ 

Νέες προειδοποιήσεις ότι μεταξύ των προσφύγων μετακινούνται και τζιχαντιστές

ΠΩΣ ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ BY ISLAM ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

Ευρώπη και Ισλάμ – Γαλλικό ντοκιμαντέρ (Δημοσιεύτηκε στις 8 Δεκ 2013)

Μεταναστευτικό – Αντιρατσιστικό: Μην πουν ότι δεν τα ήξεραν

Europe’s Last Stand

The film is presented in five parts, revealing each of the Five Pillars of Islamic Conquest:

Infiltration Between 1990 and 2009, 26 million Muslims have immigrated to Europe—coming from all directions and pouring into every country. No country has been hit harder than Italy with both legal and illegal Muslim immigrants.

Imams Along with millions of Muslim immigrants arriving in Europe are radical Imams. These extremist Islamic preachers have a large Internet following and guide thousands of European Muslims in their plan to implement Sharia law in the West, and to topple the governments of their home countries.

Isolation Radical Imams want to reject the laws of secular society and replace them with the authority of Sharia in Muslim-controlled districts.Essentially, they want to turn European cities into an Islamic state-within-a-state.

Islamization From forcing banks to remove offensive piggy banks, to arresting citizens for making anti-Muslim comments, to requiring schools to serve Halal food, the goal of the radical Islamist is to force non-believing Europeans to conform to Sharia law. As politicians give-in to the demands of the Islamists, it has some in Europe wondering what happened to their traditional rights and freedoms.

Implosion The final stage of the five pillars of Islamic Conquest is implosion. It happens when a nation loses its pride, when it sheds its uniqueness and honored heritage and when it forfeits its cherished beliefs to accommodate the demands of Sharia law.

“Europe’s Last Stand” is an epic film about the heroes and villains, the champions and quitters, the bold and the weak in this life-and-death struggle for the heart and soul of Western Europe.
More than four years in the making — and with more than a dozen European countries visited and investigated — “Europe’s Last Stand” is the most authoritative film ever produced documenting the rise of Islam in Western Europe.
Violence … Protests … Arrests … they are all joined together with scores of eyewitness and expert testimonies from politicians, activists, business owners and everyday citizens to tell the story of Europe’s Last Stand.

Advertisements

20 comments on “Προσφυγιά ή “εισβολή”;

 1. Η σιωπή των Ποιμένων στη σφαγή των Αμνών

  Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 10 Δεκέμβριος 2010 19:47

  Ηλίας Σταμπολιάδης

  Υπάρχει μεγάλη ανισοκατανομή του πλούτου στον πλανήτη και ενώ πολλοί άνθρωποι λιμοκτονούν άλλοι όχι μόνο ζουν με χλιδή αλλά και εκμεταλλεύονται ασύστολα τους αδυνάτους. Τα μεγάλα διεθνή συμφέροντα ελέγχουν την παγκόσμια παραγωγή αγαθών και διατηρούν μία ανισότητα πλούτου που τους εξασφαλίζει τη διατήρηση της δικής τους υπεροχής και ισχύος. Η σχεδιαζόμενη από τους εξουσιαστές παγκοσμιοποίηση έχει αυτόν ακριβώς το σκοπό και τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην υλοποίηση των σχεδίων τους είναι οι ιδιαιτερότητες των λαών όπως, η γλώσσα, η ιστορία, ο πολιτισμός και η θρησκεία τους, που τους συγκροτούν και τους διατηρούν ως έθνη κράτη. Ένα από τα μέσα που έχουν επιστρατεύσει για να μηδενίσουν τα έθνη κράτη, να ομοιογενοποιήσουν τους λαούς και να τους μετατρέψουν σε μία άμορφη μάζα είναι και η λαθρομετανάστευση, που την εφαρμόζουν και στην Ελλάδα. Ουσιαστικά αυτή αποτελεί εισβολή αλλοφύλων στο έδαφος μας. Παλαιά οι εισβολείς ήρχοντο οπλισμένοι και τους αντιμετωπίσαμε στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες και στη Σαλαμίνα δημιουργώντας σελίδες δόξας στην ιστορία και τον πολιτισμό μας, σήμερα που έρχονται ξυπόλυτοι τους ανοίγουμε διάπλατα τις κερκόπορτες για να διέλθει ο Δούρειος Ίππος με το όνομα της ‘Αγάπης’.
  Σαν παράδειγμα θα αναφέρω την Ινδία και το Πακιστάν όπου ζουν δύο δισεκατομμύρια εξαθλιωμένων ανθρώπων. Δέκα εκατομμύρια από αυτούς, όσοι είναι και οι Έλληνες στην Ελλάδα, αποτελούν το 0,5% του πληθυσμού των χωρών αυτών. Εάν αυτοί έλθουν στην Ελλάδα θα παραμείνει στην εξαθλίωση το υπόλοιπο 99,5% και η ανακούφιση που θα έχουν οι παραμένοντες στις χώρες αυτές θα είναι μηδαμινή. Όμως τα δέκα αυτά εκατομμύρια ερχόμενα στην Ελλάδα θα την διαλύσουν όχι μόνο οικονομικά αλλά ακόμη γλωσσικά, πολιτισμικά, εθνικά και θρησκευτικά.

  Εάν η Ελλάδα θέλει πράγματι να δείξει ουσιαστική αγάπη προς τους φτωχούς και τους εξαθλιωμένους της γης θα πρέπει να πολεμήσει εκείνους που κρατούν αυτούς τους ανθρώπους σε εξαθλίωση μέσα στην ίδια τους τη χώρα. Στην Ινδία π.χ. υπάρχει μία τάξη από βαθύπλουτους ανθρώπους που ο πλούτος του καθενός υπερβαίνει κατά πολύ τον πλούτο όλης της Ελλάδας και θα μπορούσαν να βοηθήσουν ουσιαστικά τους συμπατριώτες τους με αναδιάρθρωση των κοινωνικών τάξεων και δικαιότερο καταμερισμό των παραγομένων αγαθών. Το γεγονός ότι οι σχεδιαστές της παγκοσμιοποίησης επιμένουν να στέλνουν εξαθλιωμένους στην Ελλάδα, δείχνει άμεσα ότι δεν αποσκοπούν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων του πλανήτη αλλά χρησιμοποιούν μερικούς από αυτούς ώστε με το πρόσχημα της δήθεν αγάπης και αλληλεγγύης να γίνουν τα μέσα αλλοίωσης των λαών και βαθμιαίας εξαφάνισης των εθνών κρατών.

  Δυστυχώς, εκτός από την Αριστερά που σχεδιάζει το διεθνές προλεταριάτο και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος που επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι πρέπει να θυσιάσουμε μέρος από τα εθνικά μας συμφέροντα υπέρ μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και με την υπογραφή της δανειακής σύμβασης και του μνημονίου έχει παραχωρήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε ξένους, έρχεται τώρα και η Εκκλησία της Ελλάδος με τον σιωπηλό Αρχιεπίσκοπο να συμβάλει στην αλλοτρίωση μας, υποπίπτοντας στο Θεομίσητο αμάρτημα του συγκρητισμού. Εμείς από τους θεολόγους μάθαμε τι πάει να πει συγκρητισμός (συγκερασμός θρησκευτικών τάσεων) και να που τώρα η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος, υποτασσόμενη στην εξουσία, έρχεται σαν δεύτερος Σολομών να θυσιάσει στα είδωλα. Αντί λειτουργίας οργανώνει συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα προσκαλούσα όλη την διεφθαρμένη εξουσία και τους πουλημένους αηδούς να ψάλουν ύμνους στον Βάαλ μέχρι να μάθουμε και τη γλώσσα των ιερέων του και να του κτίσουμε ναούς όπου θα τον δοξάζουν και θα τον δοξάζουμε. Όλα αυτά με το ψευδώνυμο της αγάπης.

  Όταν οι Έλληνες πήγαιναν μετανάστες στη Γερμανία, το Βέλγιο, την Αμερική και την Αυστραλία τους εξέταζαν και στα δόντια εάν είναι ικανοί για δουλεία και τους έστελναν συστημένους να επανδρώσουν ανθρακωρυχεία, βαριές βιομηχανικές και κατασκευαστικές μονάδες αναπτυσσομένων χωρών. Σήμερα η Ελλάδα δεν έχει εκείνες τις παραγωγικές προϋποθέσεις για να δεχθεί τα στίφη των βαρβάρων. Εάν η εκκλησία εθελοτυφλεί στον Δούρειο Ίππο τότε ας ανοίξει τους ναούς του Κυρίου να φιλοξενήσει τους άστεγους εισβολείς και να μην παραβιάζει τους οίκους των νοικοκυραίων που θέλουν να ζήσουν στον τόπο τους με τον τρόπο που μάθανε από τους πατεράδες τους. Όπως είπε και ένα παπαδοπαίδι, ‘Είχαμε δει τη σιωπή των αμνών, τώρα βλέπουμε και τη σιωπή των Ποιμένων στη σφαγή των Αμνών’.

  περισσότερα εδώ : Η μεταναστευτική πολιτική ως όπλο κατά των Ελλήνων

  Δειτε επίσης:

  Προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC): ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

  Ως γνωστό, εδώ και περίπου τρία χρόνια, όλος ο κόσμος ασχολείται με την Ελλάδα και η γενική εντύπωση είναι ότι, όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση μάχεται να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία και την καταστροφή (!).

  Στη πραγματικότητα όμως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και ακριβώς οι φερόμενοι ως σωτήρες, είναι εκείνοι που όλον αυτόν τον καιρό, μάχονται να καταστρέψουν την χώρα και το λαό της και ήδη κατάφεραν πάρα πολλά.
  Συγκεκριμένα, από το 2009, η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας χούφτας εγκληματιών που ηθελημένα και βάση σχεδίου, την διαλύουν μεθοδικά. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα κανείς δεν κατάφερε να τους σταματήσει, παρότι μεγάλες προσπάθειες έχουν καταβληθεί από πολλούς. Γι΄ αυτό, τους τελευταίους μήνες και ως ύστατη προσπάθεια σωτηρίας, κατατέθηκαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) δύο καταγγελίες, ενώ εκατοντάδες Έλληνες πολίτες ζήτησαν ήδη από τον αρμόδιο εισαγγελέα, να εμποδίσει την τέλεση ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας:

  Την ολική καταστροφή μίας χώρας σύμβολο για το δυτικό πολιτισμό και τη γενοκτονία του ιστορικού λαού της, ο οποίος από την αρχαιότητα έως τώρα προσέφερε πολλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά σήμερα βρίσκεται εξαθλιωμένος, ταπεινωμένος και ντροπιασμένος εξαιτίας της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας του .

  Όπως ήδη καταλάβατε, οι καταγγελίες αφορούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη. Επειδή όμως, η λέξη γενοκτονία μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρή και το ενδεχόμενο τέλεσης ενός τέτοιου εγκλήματος, ειδικά στην σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να φαίνεται απίστευτο, να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή. Διαβάστε την παρούσα περίληψη και τα κείμενα των καταγγελιών, δείτε το αποδεικτικό υλικό και θα πειστείτε μόνοι σας για την βασιμότητα των ισχυρισμών.

  Θα δείτε ότι δεν υπάρχουν θάλαμοι αερίων όπως κάποιοι ειρωνικά λένε όταν ακούν τη λέξη γενοκτονία, αλλά υπάρχουν άλλα μέσα τα οποία φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτά χρησιμοποιούνται κατά της Ελλάδας. Και ποια είναι; Ο οικονομικός πόλεμος, η ψυχολογική και η σωματική βία, το δόγμα του σοκ, η συνεχόμενη παραβίαση θεμελιωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, η προπαγάνδα και άλλα, τα οποία, σε συνδυασμό μάλιστα, φέρνουν πολύ “καλύτερα” αποτελέσματα από τους θαλάμους αερίων και οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια όχι μόνο στην τάχιστη μείωση του ελληνικού πληθυσμού, αλλά και στο βέβαιο αφανισμό του.

  Δηλαδή στην γενοκτονία. Πέραν των προαναφερόμενων όμως, γίνεται χρήση και ενός άλλου μέσου, που λόγω των πολλαπλών, αλυσιδωτών συνεπειών, είναι σε θέση από μόνο του, να καταστρέψει την Ελλάδα. Και το όνομα αυτού: εξισλαμισμός της χώρας! Συγκεκριμένα, λόγω της καινούργιας νομοθεσίας σε συνδυασμό και με την ελλιπέστατη φύλαξη των συνόρων, η χώρα μετατράπηκε σε πόλο έλξης για τους δυστυχισμένους όλου του κόσμου, οι περισσότεροι μουσουλμάνοι προερχόμενοι από Αφρική και Ασία, τους οποίους όμως η Ελλάδα, ούτε μπορούσε, ούτε μπορεί να φροντίσει, αλλά ούτε και να αφήσει να φύγουν προς την Ευρώπη (Δουβλίνο ΙΙ).

  Έως τώρα, η χρήση όλων αυτών των μέσων, οδήγησε μεταξύ άλλων, στη ραγδαία αύξηση της ανασφάλειας, της εγκληματικότητας, των εκτρώσεων, της υπογεννητικότητας, των αυτοκτονιών, των ασθενειών και των ψυχασθενειών, των θανάτων από μην φυσικά αίτια, στη μαζική μετανάστευση Ελλήνων, κυρίως νεαρής ηλικίας, στο εξωτερικό και στην αλλοίωση του ντόπιου πληθυσμού.
  Συνεπώς, όχι μόνο αυτά τα “όπλα” είναι πολύ αποτελεσματικά, αλλά σε αντίθεση με τους θαλάμους αερίων, έχουν ένα μεγάλο πλεονέκτημα: πολύ δύσκολα γίνεται αντιληπτή η ύπαρξη, ο στόχος, η δύναμη και η αποτελεσματικότητα τους.

  ανανέωση
  [update : στις 11 Ιουλίου 2012 στάλθηκε και τρίτη καταγγελία στο ICC H τρίτη καταγγελία στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC). Οι πρώτες 2 στρέφονται κατά της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Ελλαδας και παντός άλλου υπευθύνου ενώ αυτή κατά των : Christine Lagarde, Angela Merkel , Wolfgang Schäuble, José Manuel Durão Barroso and Herman Van Rompuy Μια που το έγκλημα υφίσταται, ας κάνει ο εισαγγελέας την δουλειά του και ας βρει τους ενόχους. Τέλος, στις 21 Νοεμβρίου μια τέταρτη καταγγελία έχει αποσταλεί από Γερμανίδα ακτιβίστρια –  Sarah Luzia Hassel-Reusing στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC) και εδω μια περίληψη  ] 

  ΑΙΤΗΜΑ

  • ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΚΟΤΖΙΑ Και Υπόλοιποι Συριζοκαμμένοι, «Γιαλατζή» Πασόκια Της Κυβέρνησης, Προς Τι η Προδοσία Της Χώρας Και Μαζί Το Άγριο Ξεπούλημα Της Όταν Υπάρχουν Οι Λύσεις; ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ;

   Published by: ANTI300 on Oct 19, 2015

 2. Ιδού πώς η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου άνοιξε τις πύλες της χώρας στους ΄”λάθρο”!

  Ένα σκάνδαλο σε βάρος της ασφάλειας της χώρας το οποίο οδήγησε στην ανεξέλεγκτη είσοδο εκταοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, προκύπτει από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (18ο Τριμελές), το οποίο έκρινε ότι παράνομα η κυβέρνηση Παπανδρέου ακύρωσε την προμήθεια του “Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών” της ΕΥΠ, προυπολογισμού 1.330.173,78 € το οποίο είχε ενσωματωμένο ρωσικό λογισμικό.

  Η ακύρωση της προμήθειας και απένταξή του από την ΕΥΠ, αλλά και η μη αντικατάστασή του έστω από κάτι ανάλογο, είχε ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών, χωρίς δυνατότητα ταυτοτοποίησης των στοιχείων τους ή ελέγχου τους με αντίστοιχα άλλων ξένων υπηρεσιών.

  Η προμήθεια ακυρώθηκε “με το έτσι θέλω” από την δκυβέρνηση Παπανδρέου, επί διοίκησης Μπίκα (Μ.Χρυσοχοΐδης στο ΥΠΡΟΠΟ) μετά από “σύσταση” της κυβερνησης των ΗΠΑ, όπως αποκάλυψαν και τα Wikileaks.

  Σε σχετικό τηλεγράφημα του Αμερικανού πρέσβευτή Σπέκχαρντ προς το State Department μετά την επικράτηση του Γιώργου Παπανδρέου και την ανάδειξή του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας αναφερόταν στην υπόθεση αυτή και στην διακρατική σύμβαση προμήθειας των 420 ΤΟΜΑ BMP-3HEL και έγραφε ότι “Θα κάνουμε τα πάντα για να ακυρώσουμε τις συμφωνίες αυτές, όπως και κάθε ενεργειακή, εμπορική και αμυντική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας”.

  Με απόφαση του δικαστηρίου ακυρώθηκε η απόφαση της διοίκησης Μπίκα και δικαιώθηκε η εταιρεία που είχε πουλήσει το πρόγραμμα κκαι πλέον θα αποφασίσει για την τύχη του η νέα διοίκηση Δραβίλλα για να την διαχειριστεί.

  Μάλιστα η απόφαση προβλέπει και την καταβολή σημαντικού ποσού ως αποζημίωση στην εταιρεία, αλλά αυτό είναι μόνο μία μικρή λεπτομέρεια του όλου θέματος, αφού η ζημιά έχει γίνει και ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου εκτέλεσε διατεταγμένο σχέδιο, όχι απλώς διάρρηξης των ελληνορωσικών σχέσεων, αλλλά και “ανοίγματος των πυλών” της χώρας σε τεράστιες μάζες λαθρομεταναστών.

  http://www.defencenet.gr/defence/o/50823

 3. ΕΔΩ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ YOUTUBE ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ “The European Refugee Crisis and Syria Explained”

  Δημοσιεύτηκε στις 17 Σεπ 2015
  Why is the refugee crisis all over the news? How is this related to Syria? Why should we care at all?

  Donate to the United Nations Refugee Agency:

  http://donate.unhcr.org/international

  The Syria / Iraq video: https://www.youtube.com/watch?v=AQPlR

  Music by Epic Mountain Music:

  Sources used for this video:

  http://www.unhcr.org.uk/about-us/key-

  http://www.theguardian.com/politics/2

  http://www.vox.com/2015/9/8/9277127/s

  https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_i

  http://www.spiegel.de/politik/ausland

  http://www.pewforum.org/2011/01/27/th

  https://muslimstatistics.wordpress.co

  http://www.reuters.com/article/2010/0

  http://www.theguardian.com/world/2015

  http://www.theatlantic.com/internatio

  http://www.wsj.com/articles/the-mythi

  http://www.economist.com/blogs/democr

  http://www.turkeyagenda.com/crime-rat

  http://www.bbc.com/news/world-europe-

  https://en.wikipedia.org/wiki/Syria

  http://www.vox.com/2015/9/4/9261971/s

  The economist, Time Magazine

  The European Refugee Crisis and Syria Explained

  http://amara.org/v/HG3u/

  ΣΧΟΛΙΑ :

  Jed Dye Πριν από 1 εβδομάδα
  +In a Nutshell – Kurzgesagt Your video is a bunch of nonsense. There is no civil war in Syria. It is a war by proxy and if you had been even half way interested in the truth you would have looked and found that out. The west along with their middle eastern allies have been funding terrorists to remove a legitimate government that was ELECTED. The reason being is that Syria is an ally of Iran and Russia. A whole news crew from Al Jazeera quit in disgust in 2013 because hundreds of armed terrorists were crossing over the border into Syria from Turkey everyday and none of the MSM outlets were reporting on it. The so called FSA were mostly foreigners. You talk about the Arab spring, yet there were only minor protests in Syria, and they were calling for reforms not regime change. The west like to portray this as a Sunni vs Shia conflict but its really a Syrian vs Wahhabi conflict. At the same time as we funded and armed a minority in Syria whilst bolstering their numbers with terrorists from Iraq and Libya there was an uprising in Saudia Arabia (whose national religion is Wahhabism), yet the west sent in gunships to help stop this uprising. So Saudi Arabia, which is a strong ally of the west, Wahhabi capitol of the world and a brutal and repressive regime had help from the west to stop a large uprising, while we armed to the teeth less than 1% of the Syrian population to cause havoc with the goal of eventual regime change, or rather to become another Wahhabi state.
  Εμφάνιση λιγότερων
  1588

  Aaron Kasparov (2976) Πριν από 2 ημέρες (τροποποιήθηκε)
  +Sultan King Around 90% of the “refugees” ARE NOT from Syria – not fleeing war. Around 90% of the “refugees” are MALE. Look up the articles – start learning facts. Ignorance is dangerous.
  Απάντηση · 10

  Aaron Kasparov (2976) Πριν από 2 ημέρες
  LOOK UP the article: DEBUNKED The European Refugee Crisis and Syria Explained

  Because this video is truly deceptive and evil – look up that article and see how they’re lying to you.
  Απάντηση · 32

  Richie Whitehead Πριν από 2 ημέρες
  It’s not Europe’s responsibility to absorb the citizens of Syria. Hungary was right in thinking of its citizens first. You notice Israel never volunteers amnesty for anyone. People show up in boats, demanding rights, livelihoods, food and shelter. And the citizens born in a country are just ‘supposed’ to provide that for them, no questions asked. It’s the height of absurdity. Do gooders never empty out their own pockets or invite ‘refugees’ into their homes; they just look down on native Europeans for not suddenly becoming altruistic martyrs willing to support an influx of the poor and dispossessed presumptuously arriving on their doorstep.
  Εμφάνιση λιγότερων
  Απάντηση · 31

  AGCARMY Πριν από 3 ημέρες
  Fuck this video, i live in the UK and i’m not fucking rich! We need to help the people in our own countries before helping others. Most of them aren’t even refugees, they just want to take advantage of Europes benefit system and free health care. This is the start of the end.
  Απάντηση · 41

  Deity Slayer Πριν από 6 ημέρες
  i feel sorry for Europe , I’m fine with helping others but not if its going to ruin your own citizens life and destroys your society. there are parts in Syria where there is no war happening, these ppl are muzzi parasites not refugees, they are taking advantage of the current situation to get into Europe and take over it after a while, you can never trust a muzzi, I’m an ex-muslim myself and i know the mind set of these bastards, they look innocent but even those children will grow up to take your life and freedom away, they’d better die today than getting into Europe and destroy it tomorrow when they are old enough to be a devoted muzzi
  Διαβάστε περισσότερα
  Απάντηση · 42

  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ https://www.youtube.com/watch?v=RvOnXh3NN9w

 4. και η λεζάντα λέει :

  Νεαρός μετανάστης σε παλαιότερη συγκέντρωση για την ιθαγένεια και τον ρατσισμό εκφράζει την επιθυμία του κρατώντας ένα μπαλόνι

  Σχόλια:
  Το παιδί δεν εκφράζει καμία επιθυμία. Απλά κρατάει ένα μπαλόνι που κάποιοι του έδωσαν. Και σαν να μη φτάνει που τον εκμεταλλεύονται, τον έβαλαν κιόλας να “ζητήσει” κάτι που δεν μπορεί να του δώσει κανείς. Ειπαμε: Την ιθαγένεια απλά την έχεις η δεν την έχεις. Ουτε σου την δίνει κάποιος ούτε σου την αφαιρεί. Είτε διαδηλώνεις. είτε όχι. Δειτε σχετικά: Τι είναι η ιθαγένεια και πως αποκτάται ;;

  Τα είπα αυτά επειδή μόλις είδα ένα σχόλιο που έλεγε τα εξής:

  Ανώνυμος είπε
  τι ειπε ο τσιπρας παλι πριν λιγο .

  απαριθμωντας τις επιτυχιες του ειπε οτι δωσαμε σε χιλιαδες παιδια ιθαγενεια και πλεον αναπνεουν τον αερα της …ελευθεριας !

  μιλουσε για τους λαθρομεταναστες δηλαδη και μας ειπε οτι τους μοιρασε ιθαγενειες αρα και εκλογικα βιβλιαρια….

  και ειναι τετοιο το θρασος τους που χαρακτηριζουν μια πραξη παραδοσης της χωρας σε εισβολεις που μπαινουν παρανομα σε μπουλουκια ,ως πραξη που τους χαριζει την ελευθερια!!!

  δηλαδη εκει που μας χρωστουν μας παιρνουν και το βοδι οι λαθρο απο πανω κατα τον τσιπρα!

  ωστε οι εισβολεις και τα παιδια τους ηταν φυλακισμενοι ;

  μα ποιος τους φυλακισε στη χωρα;

  μηπως τους εφερε κανεις με το ζορι εδω;

  μηπως τους προσκαλεσαμε και επειτα τους φυλακισαμε αποκλειοντας τους την εξοδο απο τα συνορα μας και δεν το ξερουμε?

  για ποια ελευθερια των παιδιων των εισβολεων μιλας τσιπρα?

  η μονη ελευθερια που χαθηκε και δεν μπορειτε ολοι οι πολτικοι να την επιστρεψετε με καμμια ιθαγενεια ειναι η ελευθερια των ελληνων

  και την χαρισατε σε ξενες ρατσες που τις κανατε πολυπληθεις και πολυαριθμες μειονοτητες εθνοτικες και θρησκευτικες στο ελληνικο εδαφος

  τις κατασκευασατε απο το μηδεν και διχως καμμια οικονομικη η αλλη λογικη συμφεροντος της χωρας…
  Σάβ Αυγ 29, 12:22:00 μ.μ.

 5. ΣτΕ: Μη νόμιμο σχέδιο Π.Δ. για προστασία προσφύγων με διαδικασίες εξπρές

  Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2015

  Μη νόμιμο έκρινε το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας με την υπ΄ αριθμ. 120/2015 γνωμοδότηση το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο προβλεπόταν με διαδικασίες εξπρές η παροχή προσωρινής προστασίας σε πρόσφυγες για ανθρωπιστικούς λόγους και το επέστρεψε στους εννέα υπουργούς οι οποίοι το συνυπογραφούν.

  Ειδικότερα, στο ΣτΕ κατατέθηκε για νομοπαρασκεαυστική επεξεργασία σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο επιχειρήθηκε να τροποποιηθεί το Π.Δ. 114/2010 με το οποίο καθιερώθηκε «ενιαία διαδικασία αναγνώρισης για αλλοδαπούς και ανιθαγενείς του καθεστώτος του πρόσφυγα ή δικαιούχου επικουρικής προστασίας σε συμμόρφωση προς την Οδηγία 2005/85/ΕΚ του Συμβουλίου «σχετικά με τις ελάχιστες προδιαγραφές για τις διαδικασίες με τις οποίες τα κράτη μέλη χορηγούν και ανακαλούν το καθεστώς του πρόσφυγα».

  Το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που κατατέθηκε στο ΣτΕ προέβλεπε κατά παρέκκλιση της ισχύουσας νομοθεσίας χορήγηση καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους με απόφαση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης σε όσους είχαν υποβάλει αίτημα διεθνούς προστασίας έως τις 21.11.2010, το οποίο εκκρεμεί σε δεύτερο βαθμό, με μοναδικές προϋποθέσεις: α) να είναι κάτοχοι δελτίου αιτήσαντος άσυλο αλλοδαπού σε ισχύ και β) να μην συντρέχει «κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια ή για την κοινωνία της χώρας, λόγω τελεσίδικης καταδίκης για τη διάπραξη σοβαρού εγκλήματος και χωρίς να ελέγχεται η συνδρομή των προβλεπόμενων στο ΠΔ 114/2010 προϋποθέσεων.

  Ακόμη, το διάταγμα προβλέπει ότι «η χορήγηση καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, έχει ως συνέπεια τη μη εξέταση των εκκρεμών σε δεύτερο βαθμό αιτημάτων διεθνούς προστασίας και την κατάργηση της σχετικής διοικητικής διαδικασίας, εκτός αν ο ενδιαφερόμενος υποβάλει στις αρμόδιες αρχές αίτηση περί εξέτασης της προσφυγής του».

  Το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ (προεδρεύων ο σύμβουλος Επικρατείας Διομήδης Κυριλλόπουλος και εισηγητής η πάρεδρος Μαρία Μπαμπίλη) επισημαίνουν ότι ο νόμος 3907/2011, παρέχει την δυνατότητα στους 9 συναρμόδιου υπουργούς να ρυθμίζουν «τις διαδικασίες εξέτασης των αιτημάτων διεθνούς προστασίας και αναγνώρισης του καθεστώτος του πρόσφυγα ή της χορήγησης του ανθρωπιστικού καθεστώτος, το περιεχόμενο των εν λόγω καθεστώτων, τις διαδικασίες παροχής προσωρινής προστασίας σε περίπτωση μαζικής εισροής εκτοπισθέντων αλλοδαπών, τη διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων διεθνούς προστασίας ή προσφυγών που εκκρεμούν κατά την έναρξη λειτουργίας της Υπηρεσίας Ασύλου και της Αρχής Προσφυγών και να θεσπίσει μεταβατικές διατάξεις για την τύχη των εκκρεμών σε δεύτερο βαθμό αιτήσεων παροχής διεθνούς προστασίας».

  Στην συνέχεια αναφέρει το ΣτΕ, ότι ο νόμος 3907/2011, δεν παρέχει στους αρμόδιους κρατικούς φορείς να θεσπίσουν «διατάξεις με τις οποίες παρέχεται η δυνατότητα να χορηγηθεί αθρόως και σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων το καθεστώς παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους άνευ καθορισμού κριτηρίων και προϋποθέσεων συναφών προς το καθεστώς αυτό και με τις οποίες μεταβάλλονται κατ’ ουσία οι οριζόμενες από τις πάγιες διατάξεις προϋποθέσεις χορήγησης του εν λόγω καθεστώτος».

  Κατόπιν αυτών, το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο αναφέρει ότι «οι ρυθμίσεις του υπό επεξεργασία σχεδίου, με τις οποίες προβλέπεται η κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων χορήγηση του καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, με μόνο κριτήριο τον χρόνο υποβολής του αιτήματος διεθνούς προστασίας και μόνες προϋποθέσεις την κατοχή δελτίου αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού σε ισχύ και τη μη τελεσίδικη καταδίκη του αιτούντος για τη διάπραξη σοβαρών εγκλημάτων, κείνται εκτός των ορίων της εξουσιοδοτικής διατάξεως του άρθρου 5 παραγράφου 3 του νόμου 3907/2011».

  Πλέον όλων αυτών, αναφέρει το ΣτΕ, οι συναρμόδιοι υπουργοί στο επίμαχο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, δεν εκθέτουν τους λόγους «που καθιστούν αναγκαίες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, ενόψει του γεγονότος ότι με το υπό επεξεργασία σχέδιο επιχειρείται η εισαγωγή εξαιρετικών ρυθμίσεων, με τις οποίες τροποποιούνται οι πάγιες διατάξεις που ρυθμίζουν τόσο την χορήγηση καθεστώτος παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους, όσο και την εξέταση των εκκρεμών σε δεύτερο βαθμό προσφυγών στα πλαίσια της διαδικασίας χορήγησης καθεστώτος διεθνούς προστασίας».
  Οι Σύμβουλοι Επικρατείας κατέληξαν ότι το επίμαχο σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, «δεν προτείνεται νομίμως».

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  http://www.naftemporiki.gr/story/1005752/ste-mi-nomimo-sxedio-pd-gia-prostasia-prosfugon-me-diadikasies-ekspres

 6. Greece: A Record Number of Migrants Come Ashore

  By RICK GLADSTONE OCT. 2, 2015

  Nearly 400,000 refugees and migrants fleeing war and deprivation have arrived in Greece by crossing the Mediterranean Sea this year, the United Nations said Friday in a new accounting of the swelling volumes of people seeking sanctuary in Europe. The arrivals in Greece underscored its new role as the top point of entry to Europe and were more than three times the 131,000 who reached Italy, the No. 2 sea-route destination, so far in 2015. The updated figures, tallied by the United Nations refugee agency, showed that 168,000 people crossed the Mediterranean in September, the highest monthly figure ever recorded and almost five times the volume of a year earlier.

  (A version of this brief appears in print on October 3, 2015, on page A5 of the New York edition with the headline: Europe; Greece: A Record Number of Migrants Come Ashore. )

  http://www.nytimes.com/2015/10/03/world/europe/greece-a-record-number-of-migrants-come-ashore.html

  Refugee sea arrivals in Greece this year approach 400,000
  News Stories, 2 October 2015

  ATHENS, Greece, October 2 (UNHCR) — The UN refugee agency said on Friday that refugee and migrant arrivals in Greece are expected to hit the 400,000 mark soon, despite adverse weather conditions. Greece remains by far the largest single entry point for new sea arrivals in the Mediterranean, followed by Italy with 131,000 arrivals so far in 2015.

  With the new figures from Greece, the total number of refugees and migrants crossing the Mediterranean this year is nearly 530,000. In September, 168,000 people crossed the Mediterranean, the highest monthly figure ever recorded and almost five times the number in September 2014.

  UNHCR spokesman Adrian Edwards told journalists in Geneva that the continuing high rate of arrivals underlines the need for a fast implementation of Europe’s relocation programme, jointly with the establishment of robust facilities to receive, assist, register and screen all people arriving by sea. “These are steps needed for stabilizing the crisis,” he said.

  As of this morning, a total of 396,500 people have entered Greece by sea since the beginning of the year, more than 153,000 of them in September alone. The nine-month 2015 total compares to 43,500 such arrivals in Greece in all of 2014. Ninety-seven per cent are from the world’s top 10 refugee-producing countries, led by Syria (70 per cent), Afghanistan (18 per cent) and Iraq (4 per cent).

  “There was a noticeable drop in sea arrivals this week, along with the change in the weather,” Edwards said, adding that on Sept. 25, for example, there were some 6,600 arrivals. The next day, it dropped to around 2,200. “From an average of around 5,000 arrivals per day recently, it has fallen to some 3,300 over the past six days with just 1,500 yesterday. Nevertheless, any improvement in the weather is likely to bring another surge in sea arrivals.”

  The current cooler, windy weather has made the crossing from Turkey to Greece even more perilous. Yesterday, there were at least two rescue operations in waters off Lesvos. On Wednesday, there were four separate rescue operations on Lesvos in which 283 people were recovered.

  A group of refugees disembark an inflatable boat after reaching the Greek island of Lesvos.

  While authorities have worked to improve reception and registration facilities and operations on the islands, bottlenecks still occur. In spite of these efforts the registration process should be enhanced and fully consistent with applicable European Union norms for all arrivals. Despite daily ferry departures carrying between 3,000 and 6,000 refugees and migrants from the islands to Athens, new arrivals continue and island ports can still be crowded with some 10,000-14,000 people on any given day awaiting transfer.

  UNHCR is concerned that the lack of reception capacity in Greece could seriously jeopardize the relocation programme agreed upon by the European Council, as eligible refugees have nowhere to stay while awaiting relocation. If this is not immediately addressed secondary movements to neighbouring countries are likely to continue.

  UNHCR continues to boost its capacity in Greece and currently has some 120 staff across the country. The agency’s efforts are focused on supporting and working with local authorities, NGOs and the central government to improve the response; supporting the registration process; providing information to refugees; identifying and referring people with specific needs; and providing support to help improve reception conditions. UNHCR is also delivering basic humanitarian assistance.

  By Ron Redmond in Athens, Greece

  http://www.unhcr.org/560e63626.html

  ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ / ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ

 7. Ποιος κρύβεται πίσω από τα (δια)δίκτυα της (λαθρο)μετανάστευσης;

  BY ΝΊΚΟΣ ΑΡΒΑΝΊΤΗΣON 15 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ, 2015 8:33 ΠΜ

  (Απόσπασμα )

  Αυτό (θα έπρεπε να ) είναι ένα από τα πλέον κύρια ερωτήματα στην προσέγγιση μελέτης και εξέτασης του φαινομένου της λαθρομετανάστευσης.

  Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση κατ’αρχήν , να υπενθυμίσουμε, ότι άνοιξε τα κέντρα κράτησης, και δημιούργησε σύγχυση σχετικά με την επίσημη μεταναστευτική πολιτική στέλνοντας το «μήνυμα» ότι η Ελλάδα είναι μία φιλεύσπλαχνη και αλληλέγγυη προς τους «λαθρο»μετανάστες Χώρα.

  Τα δελτία τύπου των αρμοδίων υπηρεσιών και οργανώσεων τύπου ΜΚΟ αναφέρονται συχνά σε περιστατικά έρευνας και διάσωσης» προκειμένου να δικαιολογήσουν την ανεμπόδιστη είσοδο παρατύπων μεταναστών σε θαλάσσιες περιοχές των νησιών Σαμοθράκης, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Αγαθονησίου, Κω και Ρόδου ή παλαιότερα στον Έβρο ποταμό.

  Πίσω, όμως, από τη «βιτρίνα» της «ανθρωπιστικής προσέγγισης» υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που περιμένουν τις δικές τους απαντήσεις ενώ κάποια στιγμή πρέπει να καταλογίσουμε και να αποδώσουμε τις ευθύνες σε όλους αυτούς που ευθύνονται για την σημερινή εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα:

  Η Νέα Ελληνική Κυβέρνηση έλαβε γνώση του περιεχομένου της ετήσιας έκθεσης της Frontex «Annual Risk Analysis 2015» στην οποία φαίνονται καθαρά οι τάσεις του φαινομένου της (λαθρο)μετανάστευσης και περιγράφονται με σαφήνεια οι διαφαινόμενοι κίνδυνοι;


  Ποιοι είναι οι σχεδιαστές, διαχειριστές και χρηματοδότες ιστοσελίδων και εντύπων που διανέμονται στους λαθρομετανάστες που κατευθύνονται προς το ελληνικό έδαφος. Είναι κοινό μυστικό ότι κυηκλοφορεί μέχρι και «τουριστικός οδηγός για λαθρομετανάστες» με τίτλο «WELCOME TO GREECE!» και υπότιτλο, «AN INFO-GUIDE FOR REFUGEES AND MIGRANTS». Στις εσωτερικές του σελίδες έχεις δεκάδες πληροφορίες, για το πως θα κινηθούν και τι θα κάνουν μόλις φτάσουν στην Ελλάδα.

  Διευθύνσεις Κέντρων Κράτησης, Υπηρεσίες, τηλέφωνα, mail, χάρτες, λεξικά σε διάφορες γλώσσες, ενώ υπάρχουν φωτογραφίες του 1922 με Έλληνες πρόσφυγες που φεύγουν με καραβάκι από τη Σμύρνη και αντίστοιχες των μεταναστών που φεύγουν τώρα από την Τουρκία, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους Έλληνες, για να τους παρέχουν καλή φιλοξενία. Στην «ενημέρωση» και «υποδοχή – πρόσκληση» των λαθρομεταναστών έχει δημιουργηθεί και ένα σάιτ, το http://www.w2eu.info, που διαφημίζεται και στο εξώφυλλο του φυλλαδίου.

  Κατά την περίοδο της ταυτοποίησης υπάρχουν οργανωμένα κλιμάκια ειδικών που μπορούν να διαχωρίσουν τους Σύρους πρόσφυγες από τους (λαθρο)μετανάστες άλλων εθνικοτήτων κάποιοι εκ των οποίων μπορεί να συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις και δίκτυα διεθνοποιημένου και διασυνοριακού οργανωμένου εγκλήματος; Υπάρχει σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των κινδύνων που ενδεχομένως θα προκύψουν στην προσεχή περίοδο από τους λαθρομετανάστες που θα εγκλωβισθούν επί ελληνικού εδάφους και δεν θα έχουν την δυνατότητα αυτοσύντηρησης κι εξυπηρέτησης βασικών αναγκών;

  Η μεταναστευτική πολιτική σε αυτή τη φάση της «Νέας Ελληνικής Κυβέρνησης» θα πρέπει να στραφεί κατά κύριο λόγο στην αντιμετώπιση των συνεπειών και όχι στη διατύπωση ανθρωπιστικών ιδεολογημάτων.

  Τεράστια ,βεβαίως, κι η διακομματική ευθύνη όλων εκείνων των πολιτικών και υπηρεσιακών παραγόντων που απο τη δεκαετία του 1990 (μεταναστευτικές και προσφυγικές ροές από τους πολέμους στα Βαλκάνια και την πτώση του Τείχους) δεν φρόντισαν να δημιουργηθεί μία ευρωπαϊκών προδιαγραφών «μεταναστευτική πολιτική».

  http://www.viadiplomacy.gr/pios-krivete-piso-apo-ta-diadiktia-tis-lathrometanastefsis/

 8. European Refugees and Terrorists
  http://journal-neo.org/2015/09/28/european-refugees-and-terrorists/

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ :

  Πρόσφυγες και Τρομοκράτες στην Ευρώπη

  Posted by Φαίη στο Σεπτεμβρίου 30, 2015

  του Vladimir Platov

  από το New Eastern Outlook

  Όπως ανέφερε η εφημερίδα The Sunday Express στις αρχές του Σεπτεμβρίου από πηγή της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους, πάνω από τέσσερις χιλιάδες μαχητές έχουν ήδη εισέλθει σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσποιούμενοι τους πρόσφυγες. Οι μαχητές διεισδύουν στις ροές των παράνομων μεταναστών στις τουρκικές πόλεις Σμύρνη και Μερσίνα, απ’ όπου διασχίζουν τη Μεσόγειο προς Ιταλία, πριν μετακινηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ιδίως στη Σουηδία και τη Γερμανία. Σύμφωνα με το μήνυμα των πηγών της εφημερίδας, η διείσδυση των μαχητών γίνεται σε αντίποινα για τις αεροπορικές επιδρομές της διεθνούς συμμαχίας με επικεφαλείς τις ΗΠΑ και τις χώρες του ΝΑΤΟ. «Θέλουμε να εγκαταστήσουμε Χαλιφάτο όχι μόνο στη Συρία, αλλά και σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η πηγή της εφημερίδας. Επιπλέον, η πηγή προέβλεψε ότι οι επιθέσεις θα στοχεύουν ειδικά τις κυβερνήσεις των δυτικών χωρών, και όχι τους απλούς πολίτες.

  Ορισμένα δυτικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, σε μία προσπάθεια να σωπάσουν τον κώδωνα του κινδύνου που εξαπλωνόταν γρήγορα στον πληθυσμό, έσπευσαν να αρνηθούν αυτές τις προβλέψεις, κατηγορώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που δημοσιεύουν τις πληροφορίες για «τεχνητή επιδείνωση της κατάστασης».

  Ωστόσο, είναι απίθανο ότι ο γενικός πληθυσμός θα πιστέψει ότι όλοι όσοι μεταναστεύουν προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έρχονται με μόνο κίνητρο την εύρεση μιας καλύτερης ζωής. Οι νέοι με προφανή στρατιωτική παρουσία έχουν σαφώς ξεχωρίσει ανάμεσα στα πλήθη των πραγματικά καταπιεσμένων και διωκόμενων προσφύγων. Δεν υπάρχει κανένας φόβος ή απελπισία στα μάτια αυτών των νέων, όπως υπάρχει στα μάτια των άλλων μεταναστών. Είναι ήσυχοι και ψύχραιμοι, και ίσως ήδη να λειτουργούν βάσει προεγκριμένου σχεδίου.

  Όπως έγραψε τις προάλλες η Süddeutsche Zeitung, η μεγαλύτερη ημερήσια πολιτική εφημερίδα της Γερμανίας, (Ανατρέξτε στην http://www.sueddeutsche.de/politik/migration-warum-fluechtlinge-zu-falschen-syrern-werden-1.2657804), μόνο το 10% με 12% των «Σύρων» που φτάνουν στη χώρα είναι πραγματικοί πολίτες της Συρίας. Οι Σύροι, όπως επεσήμανε η εφημερίδα, όσο κυνικό κι αν ακούγεται, είναι στην πραγματικότητα ένα επίλεκτο κομμάτι των μεταναστών που καταφθάνουν στην Ευρώπη, και σίγουρα μεταξύ των προσφύγων θα μπορούσαν να υπάρχουν τόσο οι «μπράβοι του Άσαντ» όσο και οι «χασάπηδες του Ισλαμικού Κράτους». Η Ευρώπη κατά κανόνα δέχεται τους Σύρους με «μια απλή διαδικασία», -εκτός του ότι δεν αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της απέλασης από την ΕΕ, σχεδόν το σύνολο των Σύρων χορηγούνται άμεσα καταφύγιο και το καθεστώς του πρόσφυγα. Επιπλέον, οι Σύροι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν προσωρινή άδεια παραμονής πολύ πιο γρήγορα από ό,τι οι μετανάστες των άλλων χωρών, άδεια που τους επιτρέπει να καλέσουν τόσο τα παιδιά τους όσο και τους συγγενείς τους στη χώρα που τους έχει προσφέρει στέγη, και μπορούν να βρουν απασχόληση πολύ πιο εύκολα από τους άλλους μετανάστες.

  Για το λόγο αυτό, πολλοί πρόσφυγες άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής ζηλεύουν τους Σύρους και είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν με κάθε δυνατό τρόπο πλαστά Συριακά έγγραφα προκειμένου να τους δεχτούν τα Ευρωπαϊκά έθνη. Στο Ιράκ, την Τουρκία ακόμα και σε ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες μπορούν να αγοραστούν διαβατήρια της Συρίας, τα οποία επιτρέπουν σε πολλούς πρόσφυγες να χορηγηθούν άσυλο σε πολλές χώρες της ΕΕ. Η ιστορία του πως ο Harald Doornbos, ένας πολεμικός ανταποκριτής του περιοδικού Nieuwe Revu στο Άμστερνταμ, απέκτησε πλαστό Συριακό διαβατήριο χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του τωρινού Ολλανδού πρωθυπουργού, έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη την Ευρώπη την περασμένη εβδομάδα.

  Λόγω αυτών των απλοποιημένων διαδικασιών, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF) ήδη αντιμετώπισε 116 περιπτώσεις με πλαστά Συριακά διαβατήρια, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν αντικαταστάσεις των φωτογραφιών ή επιπλέον αναξιόπιστα στοιχεία. Για το λόγο αυτό, μόνο το 4% των εγγράφων των προσφύγων περνάνε την επιθεώρηση.

  Τελικά, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα από τη Γερμανική εφημερίδα Die Zeit, «μόνο το 10% έως το 12% των μεταναστών που φτάνουν είναι Σύροι». Πολλοί υποθετικοί Σύροι μετανάστες προέρχονται στην πραγματικότητα από το Πακιστάν, το Ιράκ ή άλλες χώρες.

  Τα ακόλουθα παραδείγματα μπορούν να χρησιμεύσουν ως επιβεβαίωση ότι οι τρομοκράτες ενδεχομένως να βρίσκονται εντός του κύματος των παράνομων μεταναστών που συνωστίζονται στην Ευρώπη.

  Στις αρχές του Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, Ουγγρικές πηγές πληροφόρισης εντόπισαν δύο Άραβες τρομοκράτες που είχαν φθάσει στη Δυτική Ευρώπη μαζί με το κύμα των προσφύγων. Αποδείχτηκε ότι είναι δυνατό να εντοπιστούν οι τρομοκράτες με τη βοήθεια του Facebook, όπου κάποιοι τρομοκράτες αποθηκεύουν φωτογραφίες σε προσωπικούς λογαριασμούς στις οποίες είχαν ποζάρει με όπλα κάπου στο έδαφος της Συρίας ή του Ιράκ.

  Αυτή η απροσδόκητη ανακάλυψη έτυχε επίσης να είναι μέρος της ιστορίας με τον πρόσφυγα που είχε δεχτεί επίθεση από μία Ουγγαρέζα δημοσιογράφο – τον Οσάμα Αμπντούλ Μοχσέν [Osama Abdul Mohsen], ο οποίος φέρεται να είναι τρομοκράτης. Η ιστορία αυτού του Σύρου πρόσφυγα που είχε γίνει προπονητής ποδοσφαίρου στην Ισπανία έφτασε μέχρι την πατρίδα του, και το Δημοκρατικό Κόμμα Κούρδων Συρίας δήλωσε ότι ο Μοχσέν είχε όντως «αθλητικά κίνητρα» και είχε συμμετάσχει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στο πλευρό των ριζοσπαστών ισλαμιστών. Για να το αποδείξουν παρουσίασαν μια φωτογραφία του Μοχσέν από την ήδη διεγραμμένη σελίδα του στο Facebook, όπου δηλώνε πως είναι μέλος του Μετώπου Αλ Νούσρα, μια ριζοσπαστική οργάνωση και το Συριακό σκέλος της Αλ Κάιντα. Ως εκ τούτου, το Δημοκρατικό Κόμμα Κούρδων Συρίας κατηγορεί τώρα τον νεότευκτο προπονητή για συμμετοχή στην σκληρή καταστολή μιας εξέγερσης στην πόλη El Camishla το 2004, που κόστισε τη ζωή σε 50 Κούρδους.

  Είναι σίγουρα αρκετά δύσκολο να εκτιμηθεί ο πραγματικός αριθμός των ριζοσπαστών ισλαμιστών μέσα στο κύμα των χιλιάδων παράνομων μεταναστών που φτάνουν στην Ευρώπη. Αλλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι απαραίτητο να ρυθμιστεί ο έλεγχος της μετανάστευσης καθώς και η ταυτοποίηση αυτών των προσφύγων. Αυτό το ζήτημα αναμφίβολα δεν μπορεί να επιλυθεί με τη βοήθεια των λεγόμενων «μετριοπαθών αντιπολιτευόμενων της Συρίας», οι οποίοι καλαρέσουν στην Ουάσιγκτον και το Λονδίνο, δεδομένου ότι σημαντικός αριθμός των προσφύγων έχουν πραγματικά στενούς επιχειρησιακούς δεσμούς με την ISIS, την Αλ-Κάιντα, το Μέτωπο Αλ Νούσρα και άλλα ριζοσπαστικά σχήματα. Η λύση στο πρόβλημα θα έλθει μέσω στενής συνεργασίας και διαλόγου με τις νόμιμες αρχές της Συρίας, με τους Κούρδους εκπροσώπους και άλλους σχηματισμούς στη Συρία και το Ιράκ που πολεμούν τις ριζοσπαστικές ομάδες των ισλαμιστών και των μαχητών, οι οποίοι υποστηρίζονται από το εξωτερικό για περισσότερο από ένα χρόνο, έστω και αν αυτό δεν είναι ευχάριστο στην Ουάσινγκτον η οποία έφερε τη Μέση Ανατολή σε αυτό το χάος.

  https://averoph.wordpress.com/2015/09/30/πρόσφυγες-και-τρομοκράτες-στην-ευρώπ/

 9. ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 2 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015
  «Μεταναστευτικό»: Τα «αριστερά» άλλοθι της διεθνούς μαφίας…

  Έχουμε αναλύσει διεξοδικά και από πολύ παλιά, ότι στην πρωτοπορία των «Ανοικτών Συνόρων» και των μεγάλων πληθυσμιακών μετακινήσεων και λαθρομεταναστετυκών «εισβολών» βρίσκεται το διεθνές χρηματιστηριακό κεφάλαιο και όλοι οι μηχανισμοί της Παγκοσμιοποίησης και των πλανητικών κέντρων εξουσίας (Νέα Τάξη).
  Έχουμε επίσης δείξει και τούτο: Ότι σ’ αυτήν την στρατηγική του πλανητικού ιμπεριαλισμού, δίνουν το άλλοθι και το τεκμήριο οι ενσωματωμένες «αριστερές» δυνάμεις και οι επαγγελματίες «επαναστάτες», παράγοντας και αναπαράγοντας τα πλανητικά ιδεολογήματα των μαφιόζων του χρήματος:
  «Αντιεθνικισμός», «αντιρατσισμός», «ξενοφοβία», «Ανθρωπισμός» κ.λπ:Ιδεολογήματα που ξερνούν όλα τα χρηματιστηριακά κέντρα και οι διεθνείς μαφιόζοι του χρήματος (από τραπεζίτες μέχρι τους μαφιόζους του αθλητισμού και των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών).

  Σήμερα μόνο οι τυφλοί δεν βλέπουν το παιχνίδι που παίζεται με τις μαζικές μετατοπίσεις των αλλοδαπών δούλων…

  Μια συνοπτική εικόνα:

  α) Η γερμανική εργοδοσία θεωρεί «ευλογία» τους εισαγόμενους αλλοδαπούς δούλους!!!

  Το ίδιο, όπως παλιότερα ο Στέφανος Μάνος:
  «Χαρά Θεού, γιατί οι αλλοδαποί δουλεύουν με τον ένα τρίτο του μισθού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς απεργίες και δικαιώματα»!!!

  Διαβάστε εδώ:
  http://resaltomag.blogspot.gr/2015/09/blog-post_17.html

  β). Όλοι οι μαφιόζοι του Αθλητισμού και του Ποδοσφαίρου (το τέλειο μοντέλο της Παγκόσμιας διακυβέρνησης), από την ΟΥEFA, τη ΦΙΦΑ και την ECA (Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων) μέχρι τις Ομοσπονδίες των κρατών και ποδοσφαιρικά σωματεία, προωθούν καμπάνιες υπέρ των «προσφύγων»: «Ανθρωπιστές» και οι μαφιόζοι της πλανητικής ποδοσφαιρικής ύπνωσης…

  γ). Η Μέρκελ και όλοι οι ηγέτες της παγκόσμιας κτηνωδίας, οι μακελάρηδες της υφηλίου, «ανθρωπιστές» και αυτοί: ΥΠΕΡ των αλλοδαπών εισβολών στην ΕΕ…

  δ). Το ίδρυμα Ρότσιλντ «ανθρωπιστικό» και αυτό: «Μεταφέρει» στην ΕΕ μετανάστες…

  Διαβάστε εδώ σχετικά κείμενα:
  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=9858

  ε). στην πρωτοπορία του «ανθρωπισμού» και ο διαβόητος Σόρος:
  «Η Ευρώπη να δέχεται ένα εκατομμύριο αιτούντες άσυλο ετησίως. Να τους αφήνει να πηγαίνουν όπου θέλουν και να δίνει 15.000 € στον καθέναν μόλις μπει»!!!

  Αναλυτικά εδώ:
  http://amethystosbooks.blogspot.gr/2015/10/15000.html

  Αυτά τα λίγα αποτυπώνουν ολοκάθαρα την εφιαλτική εικόνα αυτού του λαθρομεταναστευτικού παιχνιδιού…

  Και όμως οι «αριστεροί» στην Ελλάδα παραμένουν …ακλόνητοι στη «θέση» τους: Θέση που ταυτίζεται, επί της ΟΥΣΙΑΣ, ΠΛΗΡΩΣ με τους διεθνείς μαφιόζους: Οικονομικούς, πολιτικούς, προπαγανδιστικά ιερατεία και CIA…

  Φυσικά αυτήν την ΟΥΣΙΩΔΗ ταύτιση την επικαλύπτουν με γενικές και ανώδυνες επαναστατικές κραυγές εναντίον των διεθνών ληστών και δημίων…

  Ταυτιζόμαστε στα συγκεκριμένα στρατηγικά και τακτικά ζητήματα και φωνασκούμε αφοριστικά στα ΓΕΝΙΚΑ και αφηρημένα πολιτικά ζητήματα για τον Ιμπεριαλισμό, τον Καπιταλισμό, το Κεφάλαιο κ.λπ…

  Και μετά περιμένει αυτή η «αριστερά» να αγγίξει τον ελληνικό λαό και να εξηγήσει τον εκλογικό της καταποντισμό…

  ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙ, διότι όταν σε μια περίοδο που η κατάρρευση του καπιταλισμού έχει πάρει τέτοιες εκρηκτικές διαστάσεις που ανασταίνει και τους νεκρούς, αυτή η «αριστερά» δεν αγγίζει τις λαϊκές μάζες, δεν μιλάει στην ΟΡΓΗ τους, τότε είναι καταδικασμένη…

  Και το χειρότερο: Αφήνει το μέγα αυτό ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΕΘΝΙΚΟ πρόβλημα να το μονοπωλεί η ακροδεξιά δημαγωγία της Χρυσής Αυγής…

  Ουσιαστικά είναι αυτή η «αριστερά» που συντηρεί και ενισχύει τη Χρυσή Αυγή…

  Ιδιαίτερα κάποιοι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ «αντιρατσιστές» που στιγματίζουν κάθε αντίδραση του ελληνικού λαού σαν «ρατσιστική» και «φασιστική»…

  Τους «επαγγελματίες» αυτούς που δίνουν το άλλοθι σε ΟΛΑ τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της Νέας Τάξης, τους περιγράφει, αρκετά ικανοποιητικά, το άρθρο του Χριστόφορου Τριαντάφυλλου:
  «Σοκ και Δέος ή αλλιώς ΣΕΚ και ΔΕΑ»
  ΕΔΩ:
  http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/10/blog-post_20.html

  Όταν τα πλανητικά κέντρα εξουσίας έχουν τέτοιους «εχθρούς», τους είναι αχρείαστοι οι φίλοι…

  ΟΙ επαγγελματίες «εχθροί» είναι οι καλύτεροι και οι πιο αποτελεσματικοί φίλοι…

  http://resaltomag.blogspot.gr/2015/10/blog-post_13.html

 10. Putin: Who created ISIS?
  Δημοσιεύτηκε στις 25 Σεπ 2015 από Inessa S

  Πούτιν: Ποιος διάολο εξόπλισε το ISIS και ποιος αγοράζει το πετρέλαιο;

  Μια ομιλία από αυτές που σπανίως παρακολουθούμε πολύ απλά διότι «καίνε» και καταδεικνύουν τα βρώμικα παιχνίδια που στήνονται στις πλάτες των λαών, εκφώνησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

  Απευθυνόμενος σε Αμερικανούς δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν άφωνοι τα λεγόμενά του, ζήτησε να μάθει (ρητορικό βέβαια το ερώτημα) ποιος εξόπλισε το Ισλαμικό Κράτος, ποιος έχει συμφέροντα από όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα εδώ και τέσσερα και πλέον χρόνια στη Συρία και τα οποία οδήγησαν στον θάνατο τουλάχιστον 240.000 ανθρώπων και στον εκτοπισμό εκατομμυρίων Σύρων και γιατί θα πρέπει οι ΗΠΑ να έχουν πάντα ως οδηγό τους τα δικά τους συμφέροντα αγνοώντας τα εθνικά συμφέροντα άλλων χωρών, καθώς και την ανεξαρτησία τους.
  Έστελε, δε, μήνυμα στον Μπαράκ Ομπάμα ότι η Ρωσία δεν αποτελεί απειλή για τη χώρα του, καθώς «δεν είναι προθεσή μας να μπούμε σε κανενός είδους αντιπαράθεση».
  Αναλυτικά ολόκληρη η ομιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν:
  Πρώτο πράγμα που θέλω να ξεκαθαρίσω. Ποτέ δεν είπα ότι βλέπω τις ΗΠΑ ως απειλή για την εθνική μας ασφάλεια. Όπως τονίσατε, ο κ. Ομπάμα θεωρεί τη Ρωσία ως απειλή. Εγώ δεν έχω την ίδια άποψη για τις ΗΠΑ. Αυτό που πραγματικά πιστεύω για τις ΗΠΑ είναι ότι οι πολιτικές που ασκούν όσοι βρίσκονται στην εξουσία είναι λανθασμένες. Δεν είναι μόνο αντίθετες με τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά υπονομεύουν και την όποια εμπιστοσύνη είχαμε στις ΗΠΑ, γεγονός που βέβαια κάνει κακό και στις ίδιες τις ΗΠΑ.
  Μπορώ να μείνω σιωπηλός για πολλά πράγματα. Όπως όμως πάντα υποστηρίζω, οι μονομερείς ενέργειες, κατά τη διάρκεια της διαρκούς αναζήτησης για τις επόμενες συμμαχίες, οι οποίες είναι προκαθορισμένες, δεν αποτελούν μέθοδο που διευκολύνει τις συζητήσεις μας που στοχεύουν στο να βρούμε κοινό έδαφος και να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλο. Αυτές είναι μονομερείς ενέργειες και λαμβάνουν χώρα συνεχώς. Και οδηγούν σε κρίσεις. Το έχω πει αυτό πολλές φορές.
  Μία άλλη απειλή που έχει αναφέρει ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν το Ισλαμικό Κράτος. Ωραία, ποιος διάολο τους εξόπλισε; Ποιος εξόπλισε τους Σύρους που πολεμούν τον Άσαντ; Ποιος δημιούργησε το πολιτικό κλίμα που ευνόησε αυτή την κατάσταση; Ποιος πίεσε για την παράδοση όπλων στην περιοχή; Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνετε ποιος πολεμά αυτή τη στιγμή στη Συρία; Είναι κυρίως μισθοφόροι. Αντιλαμβάνεστε ότι πληρώνονται για να πολεμούν; Οι μισθοφόροι πολεμούν στο πλευρό αυτού που θα τους δώσει τα περισσότερα. Οπότε, τους εξοπλίζουν και τους δίνουν συγκεκριμένα ποσά. Γνωρίζω ακόμα και τα ποσά αυτά.
  Τι συμβαίνει λοιπόν; Πολεμούν έχοντας τα όπλα τα οποία βέβαια δεν μπορείς να τους τα πάρεις πίσω και κάποια στιγμή αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τους προσφέρει περισσότερα, οπότε πηγαίνουν και πολεμούν εκεί. Εν συνεχεία, καταλαμβάνουν περιοχές με κοιτάσματα πετρελαίου. Στο Ιράκ, στη Συρία, οπουδήποτε.
  Στη συνέχεια προχωρούν σε εξόρυξη του πετρελαίου το οποίο κάποιος αγοράζει. Αλήθεια, που είναι οι ποινές και οι κυρώσεις γι αυτούς που αγοράζουν το πετρέλαιο; Εσείς πιστεύετε ότι οι ΗΠΑ δεν γνωρίζουν ποιος το αγοράζει; Δεν αγοράζουν σύμμαχοί τους αυτό το πετρέλαιο; Θεωρείτε ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν τη δύναμη να επηρρεάσουν αυτούς τους συμμάχους; Μήπως τελικά δεν επιθυμούν να τους επηρρεάσουν; Και τότε γιατί βομβαρδίζουν το Ισλαμικό Κράτος;
  Σε περιοχές που άρχισαν τις εξορύξεις και για τις οποίες πληρώνονται μισθοφόροι, σε αυτές τις περιοχές οι αντάρτες από την «πολιτισμένη» αντιπολίτευση της Συρίας κατατάχθηκαν αμέσως στο Ισλαμικό Κράτος. Γιατί; Επειδή πληρώνονται περισσότερο! Θεωρώ αυτή την πολιτική εντελώς αντιεπαγγελματική!
  Δεν έχει ως βάση τα γεγονότα στον πραγματικό κόσμο. Πρέπει να υποστηρίξουμε την πολιτισμένη δημοκρατική αντιπολίτευση στη Συρία, όπως λέτε. Οπότε τους υποστηρίζετε, τους δίνετε όπλα και στη συνέχεια εντάσσονται στο Ισλαμικό Κράτος.
  Δεν μπορούν να δουν ένα βήμα μπροστά; Δεν γίνεται να στηρίξουμε τέτοιου είδους πολιτική. Τη θεωρούμε λανθασμένη. Βλάπτει τους πάντες, ακόμη και τις ΗΠΑ. Όταν λοιπόν πρόκειται για τα εθνικά μας συμφέροντα, θα ήθελα πραγματικά εσείς που μου κάνετε τις ερωτήσεις ως Αμερικανοί δημοσιογράφοι, να αναλάβετε μια μέρα τη διακυβέρνηση των ΗΠΑ. Ίσως τότε να καταφέρουμε με κάποιο τρόπο να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Αν δεν συμβεί αυτό, θα ήθελα τουλάχιστον να μεταφέρετε το μήνυμά μου στην αμερικανική κυβέρνηση. Στον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ και σε όλους τους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτή την κατάσταση.
  Πείτε τους ότι δεν είναι επιθυμία μας να μπουμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης. Τη στιγμή που θα αρχίσετε να σκέφτετε τα δικά μας εθνικά συμφέροντα σε σχέση με τις πράξεις σας, όλες οι μεταξύ μας διαφωνίες θα ρυθμιστούν. Αυτό πρέπει να γίνει. Δεν αρκεί απλά να το συζητάμε. Πρέπει να λάβετε υπ όψιν σας τα συμφέροντα των άλλων και να σέβεστε τους υπολοίπους. Δεν γίνεται να «στίβετε» τους άλλους έχοντας ως μόνο γνώμονα τα δικά σας οφέλη. Είτε αυτό αφορά την οικονομία, είτε στρατιωτικές δράσεις, είτε οτιδήποτε.
  Κοιτάξτε το Ιράκ. Η κατάσταση είναι τραγική. Δείτε τη Λιβύη και τα όσα κάνατε εκεί που οδήγησαν και στη δολοφονία του πρέσβη σας. Μήπως κι αυτό το κάναμε εμείς; Πήρατε μέχρι και απόφαση από το Συμβούλιο Ασφαλείας για ζώνη απαγόρευσης πτήσεων. Για πιο λόγο όμως; Για να μην πετούν οι δυνάμεις του Καντάφι και βομβαρδίζουν τους αντάρτες.
  Αυτή δεν ήταν η εξυπνότερη απόφαση που θα μπορούσατε να πάρετε. Και τι κάνατε μετά; Αρχίσατε να βομβαρδίζετε την περιοχή, γεγονός που αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας και ξεκάθαρη επίθεση σε μια χώρα. Εμείς το κάναμε αυτό; Οχι, εσείς με τα ίδια σας τα χέρια και μάλιστα έγινε αιτία να δολοφονηθεί ο πρέσβης σας. Έπρεπε να φτάσουμε εκεί; Στην απόλυτη καταστροφή; Ποιος φταίει λοιπόν; Μην ψάχνετε να επιρρίψετε αλλού ευθύνες όταν κάνετε όλα αυτά τα λάθη.
  Οφείλετε να κάνετε το ακριβώς αντίθετο. Να ξεπεράσετε τη μόνιμη επιθυμία σας να κυριαρχήσετε. Να σταματήσετε να θέτετε σε εφαρμογή τα ιμπεριαλιστικά σας πλάνα και τις φιλοδοξίες σας. Σταματήστε να δηλητηριάζετε τις συνειδήσεις εκατομμυρίων ανθρώπων λες και δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι πέρα από τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές.
  Δεν θα ξεχάσουμε τη σχέση που είχαμε όταν βοηθήσαμε τις ΗΠΑ στον Πόλεμο της Ανεξαρτησίας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το γεγονός ότι συνεργαστήκαμε και στους δύο Παγκοσμίους Πολέμους. Πιστεύω ότι τα γεωστρατηγικά συμφέροντα των δύο χωρών είναι όμοια. Και σε αυτά πρέπει να εστιάσουμε».

  http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/diethnh/story/630187/sygklonistiki-omilia-poytin-poios-diaolo-exoplise-to-isis-kai-poios-agorazei-to-petrelaio#ixzz3nVnYXklN

 11. Πολλοί από εσάς αναρωτηθήκατε γιατί τα σωσίβια των λαθρομεταναστών και των προσφύγων είναι σχεδόν όλα μια συγκεκριμένη μάρκα τον τελευταίο καιρό!! Γιατί το μεγαλύτερο μέρος των φουσκωτών είναι της ίδιας εταιρίας!

  Ο λόγος απλός! Aλλη μια κυράτσα της αριστεράς , του Σοσιαλισμού και του ανθρωπισμού, εντοπίστηκε, αυτή τη φορά από κρυφή κάμερα -που είναι απαγορευμένη στη χώρα μας- να κονομά σε βάρος των λαθρομεταναστών!

  Πρόκειται μάλιστα για Γαλλίδα διπλωμάτισσα, γνωστή για τις προσπάθειές της να χαρκατηριστεί ως ακτιβίστρια! Προσπάθειες για τις οποίες την τίμησε ο Γάλλος Πρόεδρος! Κι αυτή πήγε στην Αλλικαρνασό, έστησε ένα μαγαζί κι έκανε … τόσο λιανική όσο και χονδρική σε δουλεμπόρους! Μάλιστα μέσα στο μαγαζί της κυματίζει η γαλλική σημαία και στην είσοδο έχει βάλει μια επιγραφή που γράφει «γαλλικό επίτιμο προξενείο !!

  Υπέρτατη ξεφτίλα θα πει κανείς! Αλλά είναι έτσι όμως?

  Σας παραξενεύει γιατί πιστεύατε ότι όλα αυτά τα κάνουν κάποιοι περιθωριακοί τύποι ή τέλος πάντων τίποτα λοπωδύτες της πιάτσας?

  Το μπουμπούκι αυτό που ονομάζεται Φρανσουάζ Ολκέ, ως στέλεχος του Γαλλικού ΥΠΕΞ, διορίστηκε ως επίτιμος πρόξενος της Γαλλίας στην Τουρκία, όπου άνοιξε ένα κατάστημα με ναυτιλιακά είδη, και πουλούσε σε λαθρομετανάστες, τις βάρκες της, τα σωσίβιά της και μηχανές, για να έρθουν στην Ελλάδα!

  Απ ότι φαίνεται, η Τουρκία … εξευρωπαΐζεται, γιατί μέχρι σήμερα, αυτή την μπίζνα την είχαν αποκλειστικά οι Δήμαρχοι των τουρκικών παραλίων με τις φαμελιές τους! Και όχι κάποιοι γκάνγκστερ ή τίποτα περιθωριακοί όπως πιστεύουν όλοι!

  Κατά τα άλλα, ακόμη και σήμερα ο Ελληνας και η Ελληνίδα, αδυνατεί να καταλάβει ότι το κύκλωμα των δουλεμπόρων, είναι τεράστιο και απαρτίζεται από γόνους καθώς πρέπει “αριστερών” οικογενειών καθώς και σοσιαλ(η)στών ανθρωπιστών μαζί με κολωνακιώτες δεξιούς που ξέρουν από φιλανθρωπίες και ελεημοσύνες μόνο όταν εκπίπτουν απ το φορολογητέο τους!!!

  Ολοι μαζί για την κονόμα και πάντοτε στο όνομα του Ουμανισμού …. βεβαίως – βεβαίως!

  ΥΓ

  Και μην τολμήσει κανείς από σας να πει ότι δεν θέλει λαθρομετανάστες στη χώρα του!!! Ολοι αυτοί οι γνήσιοι ανθρωπιστές και ακτιβιστές… πώς θα ζήσουν???

  ΥΓ2
  Αξίζουν συγχαρητήρια στο κανάλι France2 που τσάκωσε στα πράσα την Γαλλίδα Σουλτάνα της κονόμας, γιατί μέχρι σήμερα, οι ευρωπαίοι έβριζαν και βλαστημούσαν τα κοράκια τους Ελληνες, που κλέβουν μηχανές και βάρκες από τα παράλια!!! Δεν ήξεραν φαίνεται ότι οι δουλέμποροι είχαν φτάσει σε σημείο να τα δηλώνουν ως κλεμμένα και να αξιώνουν να τους επιστραφούν και πίσω στην Τουρκία! Είπαμε… οικονομίες κλίμακος κάνει το σύστημα για να κονομήσει κάτι τις παραπάνω….

  ΥΓ3
  Καταλάβατε τώρα ποιος “έδωσε” τρύπια βάρκα στον μικρό Αϊλάν και ευθύνεται για τον θανατό του? Ποιος ειναι αυτός που κάνει ακόμη και σκηνοθεσίες στο χάρο, με παρεμβάσεις που σκυλεύουν ένα βρέφος? Ποιος χρησιμοποιεί τον θάνατο και την δυστυχία για να οικονομά? Η κυράτσα αυτή, είναι ο πάτος της πυραμίδας! Από πάνω, υπάρχουν πολύ βαριά ονόματα!

  Μα πάρα πολύ βαριά!!!!!!!!

 12. Μήνυση κατά Μέρκελ για «εμπορία ανθρώπων»

  «Η κ. Μέρκελ παραβιάζει με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων το άρθρο 96 (του ποινικού κώδικα περί εμπορίας ανθρώπων), το οποίο προβλέπει ποινή πέντε ετών φυλάκισης ή πρόστιμο»

  «Ελπίζουμε ότι η μήνυση αυτή θα καταλήξει κάπου, όμως θέλουμε επίσης να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η κ. Μέρκελ παραβιάζει τη γερμανική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία»

  Bavaria threatens court action over refugees

  Bavarian Premier Horst Seehofer has threatened to take the federal government to the Constitutional Court over Germany’s refugee policy. And he’s not the only one calling for the German chancellor’s censure.

  …..

  AfD building anti-refugee platform
  The AfD held a Friday press conference to demand that the German chancellor be held accountable for encouraging the hundreds of thousands of migrants to seek asylum in Germany.
  “Merkel has acted as a trafficker,” AfD deputy leader Alexander Gauland, said, adding that the party would file a formal criminal complaint with authorities.
  “#AfD Five demands for the solution of the asylum crisis. We demand far-reaching reform of the asylum law,” AfD leader Frauke Petry posted on Twitter.

  read more

  • HUNDREDS OF GERMANS ARE TRYING TO BRING TREASON CHARGES AGAINST ANGELA MERKEL OVER MIGRATION POLICY

   29 Oct 2015

   The Federal Prosecutors office in Karlsruhe, Germany, has received over 400 letters calling for it to open an investigation into Chancellor Merkel, the elected leader of the German government for high treason. The complaints cite the chancellor’s decision to open the borders of the nation to all comers in September, since when they claim “an unhindered flow of refugees have poured into Germany”.

   Under German law, anyone who attempts to affect change to the German republic or damage the constitutional order by force or threat of force is guilty of high treason. The letter, of which dozens more are received by the state prosecutor every day and is reproduced by Compact magazine, insists the migrant flood satisfies the conditions, as demographic change is altering the existence of the republic.

   In introducing the pro-forma letter, Compact offers a quote commonly misattributed to American founding father Thomas Jefferson justifying the action: “When injustice becomes law, resistance becomes duty, before adding “now everything is at stake”.

   Citing the German constitution, which in article 20 paragraph enshrines the right of Germans “to resist any person seeking to abolish this constitutional order, if no other remedy is available”, the call to action remarks that to “safeguard our identity” their goal is now “the overthrow of the chancellor”.

   The forcing of migrants on communities, which involves the government seizing property such as parks, sports centres, and private dwellings to create asylum accommodation is a form of violence, the letter contends, making Chancellor Merkel’s actions genuinely treasonous.

   Despite the carefully formulated argument and provision of evidence, the petitions for action may yet be thrown out by the court. Hard-left Taz newspaper reports the court is unlikely to accept that migrant violence constitutes an attempt by Chancellor Merkel to change the nature of Germany in a way that clearly violates the law.

   These calls for Dr. Merkel to face criminal charges for her part in opening German to mass migration come among a backdrop of record low poll ratings for the chancellor, and increasingly fraught relations with her coalition partners.

   The president of Bavaria has recently extended a hand of friendship to the Hungarian prime minister Viktor Orban, a direct snub to the chancellor, and even contemplated building a border fence with Austria if she doesn’t shift her stance on mass migration.

   While the chancellor’s poll ratings falter, the anti-mass migration Bavarian president’s own score has shot up 11 points – an indicator of the direction of travel for the German public which is starting to count the cost of mass migration.

   http://www.breitbart.com/london/2015/10/29/hundreds-germans-trying-bring-treason-charges-angela-merkel-migration-policy/

 13. 24/10/2015 – 48.000 πρόσφυγες σε πέντε μέρες στην Ελλάδα

  Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό για τη Μετανάστευση, παρά τις επιδεινούμενες καιρικές συνθήκες, περίπου 48.000 μετανάστες και πρόσφυγες έχουν περάσει από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά, με περίπου 9.600 άτομα την ημέρα να διασχίζουν τη θάλασσα κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό αφίξεων που έχει καταγραφεί σε διάστημα μιας εβδομάδας αυτό το χρόνο.

  Η Μυτιλήνη συνεχίζει να δέχεται το μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων και μεταναστών, όπου κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες έφτασαν στο νησί 27.276 πρόσφυγες. Το ίδιο διάστημα στη Χίο έφτασαν 9.750 πρόσφυγες, ενώ σημειώνεται πως ενώ το νησί υποδεχόταν περίπου 300 πρόσφυγες την ημέρα κατά την αιχμή του καλοκαιριού, ξαφνικά την περασμένη εβδομάδα το νησί βρέθηκε αντιμέτωπο με 2.000 αφίξεις την ημέρα.
  http://www.ant1iwo.com/news/ellada/article/221300/48-hil-prosfuges-se-pede-meres-stin-ellada/

  ΤΣΙΠΡΑΣ :
  Αντί για μια κωμόπολη, πόλη 50 χιλιάδων προσφύγων, προτείναμε –και έγινε αποδεκτό- να προωθηθεί μελλοντικά και υπό προϋποθέσεις η διαδικασία της επιδότησης με άμεση χρηματοδότηση από την ΕΕ ενοικίου για 20 χιλιάδες πρόσφυγες, πράγμα το οποίο θεωρούμε ότι θα είναι μια ουσιαστική συμβολή στην πραγματική οικονομία. Και ταυτόχρονα, θα εντάξει στον κοινωνικό ιστό πρόσφυγες, επαναλαμβάνω, και μάλιστα πρόσφυγες που κατά την άποψή μας μπορούν άμεσα να ενταχθούν, με υψηλή δηλαδή μόρφωση και δυνατότητα να ενταχθούν στον κοινωνικό ιστό. Μια ιδέα η οποία κατά την άποψή μας είναι αμοιβαία επωφελής τόσο για την αντιμετώπιση του προβλήματος των προσφυγικών ροών όσο και για την ελληνική πλευρά που ούτως ή άλλως στο μέλλον θα συμμετέχει και αυτή, και η Ελλάδα, στη διαδικασία της μετεγκατάστασης.

  http://news247.gr/eidiseis/kosmos/diethnis-politiki/kyvernhsh-apetraph-sxedio-dhmioyrgias-stratopedoy-gketo-gia-50-000-prosfyges.3738838.html

  Γ. Μουζάλας: Ήταν μια δύσκολη σύνοδος, αλλά πετύχαμε (!!!!)

  http://www.avgi.gr/article/5973869/g-mouzalas-itan-mia-duskoli-sunodos-alla-petuxame

  Δουβλίνο ΙΙ (ή Κανονισμός 343/2003): ο μετανάστης δικαιούται να ζητήσει άσυλο στην ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα εισέλθει την πρώτη φορά. Μετανάστες οι οποίοι εισέρχονται στην Ελλάδα και κατόπιν μεταβαίνουν σε άλλη χώρα για να αιτηθούν άσυλο θα πρέπει, σύμφωνα με τον κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ, να επιστρέφονται πίσω στην Ελλάδα

 14. Η κυβέρνηση των “ανθρωπιστών” άνοιξε με το έτσι θέλω τα σύνορα της Ευρώπης και τώρα στέλνει συλληπτήρια στη Γαλλία ! ΜΕΣΩ TWEET! Και αν αποδειχτεί ότι οι τρομοκράτες ήταν νεόφερτοι τι θα γίνει ;;;;

  Alexis Tsipras ‏@tsipras_eu 37 λεπτά Πριν από 37 λεπτά Προβολή μετάφρασης
  Nos plus profondes condoléances aux familles des victimes. En ce moment difficile toute la Grèce se trouve aux côtés du peuple français.

  Η ΓΑΛΙΑ ΕΚΛΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΗΣ

  Η 11η Σεπτεμβρίου της Ευρώπης: Αιματοκύλισμα στο Παρίσι- Πανηγυρίζει το Ισλαμικό Κράτος

  Απειλούν για νέα τρομοκρατικά χτυπήματα σε Ρώμη, Λονδίνο και Ουάσινγκτον

  Οι πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι συγκλονίζουν την υφήλιο, αλλά οι τζιχαντιστές χωρίς να έχουν αναλάβει την ευθύνη, δείχνουν να χαίρονται αλλά και να απειλούν για επόμενα χτυπήματα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Iσλαμικού Χαλιφάτου γίνεται χρήση των hashtags: “Paris on Fire” στα αραβικά, “London on Fire”, “Rome on Fire”, και “Washington on Fire”!

  Σημειώνεται ότι το ίδιο hashtag “Paris on Fire” χρησιμοποιούσαν οι τζιχαντιστές για να γιορτάσουν την τρομοκρατική επίθεση στο περιοδικό Charlie Hebdo!

  http://www.star.gr/Pages/Diethni.aspx?art=300199&artTitle=i_11i_septemvriou_tis_evropis_aimatokylisma_sto_parisi_panigyrizei_to_islamiko_kratos

  Εμπόλεμη ζώνη το Παρίσι – Συγκλονιστικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  φωτογραφικό υλικό εδώ:

  http://www.theguardian.com/world/gallery/2015/nov/13/in-pictures-paris-shootings-explosions

  • ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ……

   ΑΝΤΙ300: ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ (ΜΥΣΤΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΗ) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΛΛΑΣ (γιατί άραγε;)

  • ΥΠΕΝΘΙΜΙΣΗ
   ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ -ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΝΕΛ, 8/3/2015:

   “Εάν πάνε να χτυπήσουν την Ελλάδα (οι δανειστές της ελληνικής κυβέρνησης) , να ξέρουν ότι εμείς αύριο το πρωί αναστέλλουμε τη συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ, παίρνουν οι μετανάστες τα χαρτιά τους και την ταυτότητα τους και πάνε στο Βερολίνο. Μεταξύ αυτών των μεταναστών, εάν υπάρχουν και κάποιοι που έχουν περάσει και για τους οποίους δεν έχει ελεγχθεί αν βρίσκονται στο πλευρό του ISIS, θα είναι ευθύνη της Ευρώπης”
   http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113476370

   Την έντονη ενόχλησή της για τις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου περί κύματος μεταναστών που μπορεί να «πνίξει» την Ευρώπη από την Ελλάδα, έδειξε η Αυστρία.
   Με δηλώσεις της στο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας της, η Αυστριακή υπουργός Εσωτερικών, Γιοχάνα Μικλ-Λάϊτνερ έκανε λόγο για αδιανόητα ολισθήματα: «Πρόκειται για αδιανόητα, απάνθρωπα ολισθήματα, τα οποία στην πραγματικότητα κανένας δεν μπορεί να πάρει στα σοβαρά. Είναι επιτέλους καιρός η νέα ελληνική ηγεσία να κάνει πρωτοσέλιδα με λύσεις, αντί με παράλογες απειλές».
   Παράλληλα, δεν δίστασε να απαντήσει και στα περί μεταναστών, λέγοντας πως αν εμείς τους στείλουμε εκεί, θα μας τους στείλουν πίσω και θα κλείσουν τα σύνορα: «Εάν πάλι κάποιος από την ελληνική ηγεσία θεωρεί σοβαρή αυτή την απειλή, τότε υπάρχουν τελείως σαφείς κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τότε αυτοί οι πρόσφυγες θα σταλούν αυτόματα πίσω στην Ελλάδα και κατόπιν μπορούμε να υψώσουμε τα σύνορα, όπως και θα το κάνουμε».
   http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=267984&artTitle=exalli_i_afstria_gia_tis_diloseis_kammenou_kotzia_tha_tous_steiloume_piso_tous_metanastes

   Αυγή: Ο Καμμένος καλά θα κάνει να σταματήσει τις απειλές με τους μετανάστες
   http://www.protothema.gr/politics/article/458704/augi-o-kammenos-kala-tha-kanei-na-stamatisei-tis-apeiles-me-tous-metanastes-/

 15. Gatestone Institute: Οι «πρόσφυγες» είναι επικίνδυνοι, είναι δυνάμεις κατοχής στην Ελλάδα

  https://justiceforgreece.wordpress.com/2016/10/16/gatestone-institute-οι-πρόσφυγες-είναι-επικίνδυνοι/

  Οι ισλαμιστές τρομοκράτες που χτύπησαν σε Παρίσι και Βρυξέλλες εκπαιδεύτηκαν στην Αθήνα! ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ» ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΟ

  http://www.pronews.gr/portal/20161016/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/oi-islamistes-poy-htypisan-se-parisi-kai-vryxelles-eihan#.WANdaZ9RSA8.twitter

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.