Της διαπλοκής το κάγκελο! Νέα εμπλοκή Χατζηνικολάου ;;

exofilo21

Σε παλιότερη συνέντευξη του στο 902gr, ο Γ Καρατζαφέρης είχε δηλώσει τα ακόλουθα:

Όταν ζήτησα την μετάφραση του μνημονίου, υπήρχε ένας όρος που είχε θέσει η κ. Λαγκάρντ και έλεγε ότι όσοι υπογράψουν δεν θα ασκήσουν πολιτική ενάντια στο μνημόνιο όσο πολιτεύονται. Εγώ αρνήθηκα να το ψηφίσω και αποχώρησα. Μετά με κάλεσε ένας δυνατός άντρας του συστήματος και μου επέβαλλε να ψηφίσω το μνημόνιο, όπως προφανώς είχε συνηθίσει να κάνει και με τους άλλους, αλλά εγώ αρνήθηκα γιατί δεν εξυπηρετούσαν την πατρίδα.

Όταν του είπα ότι το κόμμα είναι δικό μου, μου είπε «νομίζεις». Και μετά ακολούθησαν οι προσχωρήσεις 3 βουλευτών μου στην ΝΔ. Αλλά μην ξεχνάμε ότι ιστορικά αποδεικνύεται ότι ο πλέον εκλεκτός ήταν ο προδότης.”

Πριν λίγες μέρες είπε ότι ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου τον πίεζε να ψηφίσει το μνημόνιο

« …Τότε με το πρώτο μνημόνιο ενώ είχαμε καταλήξει για το ΟΧΙ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και είχα τρείς ενστάσεις για το ΝΑΙ, ο Βορίδης, ο Άδωνης(Γεωργιάδης) και ο Πλεύρης, πρωί-πρωί επικοινώνησε μαζί μου ο Νίκος Χατζηνικολάου και μου λέει «πρόεδρε και πρόσεξε και πρέπει να το ψηφίσεις και αυτό και αυτό και αυτό, για την Ελλάδα, για το καλό, για το καλό. Μου είχε κάνει εντύπωση το πρωινό, πρωινό, τηλεφώνημα, έκανα και πέντε έξι ακόμα τηλέφωνα και είδα ότι όλοι επέμειναν προς μία κατεύθυνση. Ομολογω ότι δεν είχα συνδυάσει γιατί υπήρχε ένας κοινός παρονομαστής στο άγνωστο που έμπαινε στη ζωή μας με το μνημόνιο. Από όλους τους ελεγκτές της ενημέρωσης. Πήγα το πρωί, βρήκα τα παιδιά, τους είπα λοιπόν θα πάμε στο ΝΑΙ με την ελπίδα ότι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου θα καταλάβει ότι θα ζητήσει 180 βουλευτές στην ψηφοφορία κι όχι 150.

Εν συνεχεία όμως και αφού έγιναν τα γεγονότα του 2012 κλπ, ήρθε ένα πουλάκι και μου είπε ότι είχε παρέμβει ο Άδωνης στον Χατζηνικολάου γνωρίζοντας ότι ο Χατζηνικολάου είναι ένας άνθρωπος που έχει μια επιρροή, τότε ήταν στο Alter, θα μπορούσε να μου βάλει την σπίθα του ΝΑΙ μέσα στο μυαλό.

Και μου είχε κάνει εντύπωση αυτή η πηγή η οποία ήταν εκ των απορρήτων δίπλα στον Άδωνη Γεωργιάδη. Χθες λοιπόν βλέποντας κάποια αποσπάσματα από αυτή την ομιλία, κατάλαβα ότι οι σχέσεις πρέπει να είναι πολύ δυνατές, δεν ήταν στρίμωγμα, ήταν ένα συνεχές αβαντάζ προς τον Άδωνη. Ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο στημένο, μάλιστα εγώ θα συνιστούσα να βγάλει κι έναν τιμοκατάλογο ο Star , πόσο πάει δηλαδή, θέλετε με ερωτήσεις…τόσο, θέλετε με ερωτήσεις μελάτες, τόσο…θέλετε νερόβραστες, τόσο…»

ΣΧΕΤΙΚΟ

Μαρινάκης προς Ν.Χατζηνικολάου: “Στρίμωξε τη Ντόρα. Ζητάει πολλά” (ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ)

Advertisements

One comment on “Της διαπλοκής το κάγκελο! Νέα εμπλοκή Χατζηνικολάου ;;

 1. Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΕΔΩ :
  http://laoskastorias.blogspot.gr/2013/10/n.html

  Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟN ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «Ε»

  «Τον Φεβρουάριο του 2012, το σύστημα που τώρα πολεμά την Χ.Α, την επέλεξε –με τις ευλογίες της ΝΔ- για να διώξει τον Καρατζαφέρη από τη Βουλή γιατί ο λόγος του, ήταν πειστικός και πιεστικός».
  Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στην τηλεόραση «Ε» και τον Ν. Νικολόπουλο.
  Έχουμε μια Δεξιά κυβέρνηση αλλά στην εξουσία είναι ο Σημίτης…

  Θα τρίζουν τα κόκαλα του Φλωράκη που ίδρυσε τον 902 που σήμερα θα έβλεπε ένα δεξιό βουλευτή να καλεί έναν άλλο δεξιό αρχηγό κόμματος και ένα δικό του παιδί της ΚΝΕ να είναι υπουργός οικονομικών στην κυβέρνηση της Δεξιάς. Θα μπορούσε να τον αλλάξει, να τον βάλει στην θέση του Προβόπουλου. Γιατί κρατώντας τον, πτωχεύει την αστική δημοκρατία. Θα μπορούσε να πάρει στη θέση του –από τον ευρύτερο χώρο- τον Γ. Αγαπητό που ήταν υπουργός το 1990, ή τον Αλ. Παπαδόπουλο. Ο κ. Στουρνάρας δεν μπορεί. Τον θεωρώ χειρότερο και από τον Σόιμπλε.

  Είναι αλήθεια ότι έχουμε μια Δεξιά κυβέρνηση –της ΝΔ- αλλά στην εξουσία είναι ο Σημίτης και όχι μόνο με τον κ. Στουρνάρα αλλά και με μια σειρά άλλων ανθρώπων.

  Υπήρχε τρόπος να αντιμετωπιστεί στο παρελθόν η Χ.Α

  Το ’98 διαπίστωσα ότι ο κορμός της Χ.Α ήταν παιδιά της ΟΝΝΕΔ που είχαμε πολεμήσει μαζί επί Αβέρωφ στους δρόμους. Λόγω της ήπιας πολιτικής που έκανε ο αείμνηστος Έβερτ τότε, έφυγαν αυτά τα παιδιά και πήγαν στην Χ.Α. Θέλησα να τους γυρίσω πίσω στην ΝΔ, αλλά δεν με άφησαν. Ο κ. Βορίδης κινούνταν σε μια παράλληλη «ράγα» με αυτή της Χ.Α και όταν τον πήρα από εκεί, είχα πάλι αρνήσεις από την ΝΔ. Τον «έπλυνα» και τώρα είναι ίσως ο καλύτερος κοινοβουλευτικός. Γι’ αυτό τον επέλεξε και ο κ. Σαμαράς, μεταξύ των δικών του.
  Για τους χρηματοδότες της Χ.Α

  Βρέθηκαν δυνατά ονόματα που χρηματοδοτούσαν όχι μόνο την Χ.Α αλλά και άλλους. Και αυτοί σαν χρηματοδότες εγκληματικής οργάνωσης πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα. Αλλά δεν θα πάνε γιατί τους κρύψανε. Μιλάμε για ανθρώπους, Έλληνες που ο κ. Σαμαράς «βαράει προσοχές». Άρα, είναι πολύ ανώτεροί του. Ο κ Καραμανλής τους είχε αποκαλέσει «νταβατζήδες».
  Λάθος ο χειρισμός της υπόθεσης Χ.Α

  Η δίωξη της Χ.Α έγινε εξαιτίας των υψηλών ποσοστών που κατέγραφε. Υπάρχουν ευρήματα ενοχής της. Είδα όμως, μια φασίζουσα απάντηση σε μια φασιστική οργάνωση. Θα μπορούσαν να τους δικάσουν όπως την 17Ν αφαιρώντας τους την βουλευτική ασυλία.
  Αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία

  Έφτασαν στο σημείο να ετοιμάζουν νόμο που να αναιρεί εκλογές σε περίπτωση παραίτησης βουλευτή. Για’ αυτό τον λόγο δεν τους εκτιμώ. Αυτό που ζούμε δεν είναι δημοκρατία.

  Για το πλούσιο κοινοβουλευτικό του έργο

  Έξι χρόνια στη Βουλή έπαιζα πάντα τον ρόλο του γεφυροποιού. Δεν άφηνα την εξαλλότητα να κυριαρχήσει. Και πάντα προσφωνούσα τους πολιτικούς αρχηγούς «αξιότιμε». Και ήμουν όλη την μέρα στη Βουλή και είχα σαν πολιτικός αρχηγός τις περισσότερες ομιλίες από το σύνολο όλων των άλλων μαζί.
  Για την εμμονή του να έρθουν εδώ οι Ρώσοι

  Επέμενα να έρθουν οι Ρώσοι στο Αιγαίο για να παίξουν τον ρόλο του «τροχονόμου» απέναντι στους Τούρκους. Σε ό,τι πλέει και ό,τι πετάει. Και είχα φτάσει την συμφωνία στο παρά 5’.

  Μιλούσα με τον πρωθυπουργό για το θέμα αυτό και μετά από μισή ώρα δεχόμουν τηλεφώνημα από την Ουάσινγκτον για συμμόρφωση. Έκανα ερώτηση στην Βουλή στον κ. Βενιζέλο για πρόσκληση στον κ. Μεντβέντεφ και μου έλεγε ότι έχει σταλεί. Κάτι που αποδείχθηκε όλως διόλου ψευδές, κατά την επίσκεψη που έκανα την επόμενη στο Κρεμλίνο.
  Προσπάθησα να τους αλλάξω γνώμη, αλλά δεν τα κατάφερα

  Ο κ. Σαμαράς έκανε την κωλοτούμπα για το μνημόνιο την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Προσπαθούσαν επί 4 ημέρες να βγάλουν πρωθυπουργό και με κάλεσε ο ίδιος ο κ. Παπούλιας να βοηθήσω στο να καταλήξουν κάπου. Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Παπανδρέου είχαν καταλήξει στον Πετσάλνικο.

  Εγώ βέβαια δεν το δέχθηκα αυτό και τους πρότεινα να γίνει ένας από τους τρεις μας πρωθυπουργός και οι άλλοι δύο αντιπρόεδροι και να προχωρήσουμε με τεχνοκράτες υπουργούς. Το αρνήθηκαν αμέσως.

  Τους πρότεινα να πάμε στο Βερολίνο να διαπραγματευτούμε τους όρους του μνημονίου με την κ. Μέρκελ αλλά κανείς δεν το ήθελε αυτό γιατί ο καθένας είχε κλείσει την δική του συμφωνία μαζί της.

  Τους έλεγα ότι η κ. Μέρκελ μπλοφάρει λέγοντας ότι θα μας βγάλει από την Ε.Ε. Έτσι εύκολα διαλύεται η Ευρώπη;

  Αν έκανα ότι λέει η Μέρκελ, τώρα μπορεί να ήμουν τη θέση του κ. Στουρνάρα.
  Είμαι εκτός Βουλής γιατί αρνήθηκα να ψηφίσω τα μέτρα

  Όταν ζήτησα την μετάφραση του Μνημονίου, υπήρχε ένας όρος που είχε θέσει η κ. Λαγκάρντ και έλεγε ότι όσοι το υπογράψουν, δεσμεύονται να μην ασκήσουν πολιτική ενάντια στο Μνημόνιο για όσο πολιτεύονται. Εγώ αρνήθηκα να το ψηφίσω και αποχώρησα.

  Μετά με κάλεσε ένας δυνατός άντρας του συστήματος και μου επέβαλλε να ψηφίσω το μνημόνιο, όπως προφανώς είχε συνηθίσει να κάνει και με τους άλλους. Αρνήθηκα γιατί δεν εξυπηρετούσε την πατρίδα. Όταν του είπα ότι το κόμμα είναι δικό μου, μου είπε «νομίζεις». Και μετά ακολούθησαν οι προσχωρήσεις 3 βουλευτών μου στην ΝΔ. Ιστορικά αποδεικνύεται ότι ο πλέον εκλεκτός ήταν ο προδότης ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.