Ισλαμοποίηση της Ελλάδας: ΣΥΡΙΖΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

kataggelia1

1) ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΖΩΝΗ: Η πτώση του φράχτη και τα σκοτεινά γερμανικά σχέδια για τον Εβρο

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10.11.2015

Οσο εθνικώς «ύποπτη» είναι η ανακίνηση του ζητήματος της Γενοκτονίας των Ποντίων, εβδομάδες πριν από μια πιθανή επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, άλλο τόσο σκοτεινή -μην πω και περισσότερο- είναι η φιλολογία για την αναγκαιότητα πτώσης του φράχτη του Εβρου. «Γιαλαντζί» αριστερές φωνές, τεθλιμμένες κυβερνητικές οργανώσεις, ανησυχούσες ενώσεις δικαιωμάτων και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, που διεκδικούν το μονοπώλιο της ευαισθησίας στην πατρίδα μας, πιέζουν υπέρ της πτώσης δήθεν για ανθρωπιστικούς λόγους: για να μην πνίγονται τα παιδάκια στο Αιγαίο, λένε.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι αφελείς. Στη χειρότερη, δεν θέλω να το σκέφτομαι. Στις ξένες διπλωματικές αντιπροσωπίες και πρεσβείες των Αθηνών είναι κοινό μυστικό γιατί οι ξένοι, και κυρίως οι Γερμανοί, ζητούν στο παρασκήνιο την πτώση του φράχτη και τη δημιουργία «προσωρινών»… τάχα μου κέντρων φιλοξενίας μεταναστών. Διότι έχουν στο μυαλό τους την ιδέα να καταστήσουν τη Θράκη «ισλαμική ουδέτερη ζώνη» (islamic buffer zone)! Ζώνη εντός της οποίας οι ελληνικές Αρχές σε συνεργασία με τις διεθνείς θα «επιλέγουν», άγνωστο με ποια κριτήρια, τους μουσουλμάνους που θα συνεχίζουν το μεγάλο ταξίδι προς τη βόρεια Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να καταβάλω μεγάλη προσπάθεια για να δείξω τι θα σημάνει για την περιοχή και τη χώρα μας συνολικά μια τέτοια εξέλιξη. «Ισλαμική ουδέτερη ζώνη» σημαίνει ότι χιλιάδες μουσουλμάνοι, στους οποίους θα απαγορεύεται η μετάβαση στην Ευρώπη, θα μπουν στα τζαμιά της Θράκης και θα αναμειχθούν με τον φιλήσυχο, μετριοπαθή μειονοτικό πληθυσμό των 130.000 μουσουλμάνων που ζουν στην «μεγάλη γη» αιώνες τώρα.

Δεν θέλω να σκέφτομαι ούτε δευτερόλεπτο τις ολέθριες συνέπειες που τυχόν θα έχει για την εθνική συνοχή και ασφάλεια η ανάμειξη του ριζοσπαστικού Ισλάμ με το μετριοπαθές Ισλάμ εκεί πάνω… Καταστροφή! «Ισλαμική ουδέτερη ζώνη» σημαίνει επίσης δυνατότητα ευθείας παρέμβασης του ISIS, με το οποίο «χαϊδεύεται» ο Ερντογάν στις μουσουλμανικές μειονότητες όλων των Βαλκανίων.

Η θεωρία του «μουσουλμανικού τόξου», που πρωτοακούστηκε πρόωρα στις αρχές της δεκαετίας του ’90, αναβιώνει. Και βεβαίως, «ισλαμική ουδέτερη ζώνη» σημαίνει κάτι ακόμη: κέντρο εκπαίδευσης δολοφόνων των δυτικών κοινωνιών. Οποιος λοιπόν προωθεί την «προοδευτική» ιδέα να πέσει ο φράχτης και να κάνουμε κοινές περιπολίες με τους Τούρκους, «για να μην πνίγονται τα παιδάκια», αν δεν είναι βλαξ , σίγουρα είναι ύποπτος. Οποιος δεν θέλει να πνίγονται τα παιδάκια πρέπει να ασκεί όλη την επιρροή του για να συλλαμβάνονται έμποροι και διακινητές στα τουρκικά παράλια, έξω από τα πεντάστερα ξενοδοχεία όπου φιλοξενούνται πλέον οι μετανάστες. Προσοχή, όχι πρόσφυγες – μετανάστες. Για να συνεννοούμαστε.

 

2) Η Γερμανία αποφάσισε να επιστρέφει στην Ελλάδα τους μετανάστες : Σε ισχύ το Δουβλίνο ΙΙ

Η Γερμανία θέτει και πάλι σε ισχύ τον Κανονισμό του Δουβλίνου, την εφαρμογή του οποίου είχε αναστείλει τον Αύγουστο για τους πρόσφυγες από τη Συρία. Το μοναδικό κράτος-μέλος που εξαιρείται είναι η Ελλάδα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:  10/11/2015

Μετά την προσωρινή αναστολή από τη Γερμανία του Κανονισμού του Δουβλίνου για τους Σύρους πρόσφυγες στα τέλη Αυγούστου προκειμένου να αποσυμφορηθούν χώρες που δέχονται το μεγαλύτερο μέρος του ισχυρού ρεύματος προσφύγων, το Βερολίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι επαναφέρει το προηγούμενο ισχύον καθεστώς.

Αρχικά δύσκολη η επαναπροώθηση

Η Γερμανία θα επαναπροωθεί στο εξής και πάλι, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο Κανονισμός του Δουβλίνου, τους πρόσφυγες από τη Συρία στην εκάστοτε χώρα-μέλος που έγινε ο πρώτος σταθμός υποδοχής τους στην ΕΕ. Όπως διευκρίνισε σήμερα εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, η Γερμανία εφαρμόζει αυτήν την ώρα τις διαδικασίες του Δουβλίνου για πρόσφυγες όλων των χωρών και για όλες όλα τα κράτη-μέλη εκτός της Ελλάδας. «Αυτό ισχύει και για Σύρους πολίτες από την 21η Οκτωβρίου», επισήμανε ο εκπρόσωπος.

Όπως διευκρίνισε, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Μετανάστευσης και Προσφύγων (BAMF) εξετάζει και πάλι όλες τις πτυχές σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση πριν την εισαγωγή του εκάστοτε πρόσφυγα στην εθνική διαδικασία εξέτασης των προϋποθέσεων για τη χορήγηση ασύλου.

Παρά την επαναφορά των εν λόγω διατάξεων, η επαναπροώθηση αιτούντων άσυλο από τη Γερμανία σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη αναμένεται να συναντήσει τουλάχιστον σε πρώτη φάση δυσκολίες. Και αυτό επειδή ελάχιστοι από τους πρόσφυγες που εισήλθαν το τελευταίο διάστημα στο γερμανικό έδαφος είχαν καταγραφεί προηγουμένως σε κάποια άλλη χώρα της ΕΕ.

Άρης Καλτιριμτζής (dpa)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το 80 % των αλλοδαπών που εισήλθαν φέτος στην ΕΕ, εισήλθαν από την Ελλάδα και δεν είναι πρόσφυγες αλλά μετανάστες προερχόμενοι επί των πλείστων από την Τουρκία, μουσουλμανική χώρα που δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη ζώνη, που είναι σε έκταση και πληθυσμό σχεδόν 7 φορές μεγαλύτερη από την Ελλάδα και με την κυβέρνηση της οποίας η ελληνική κυβέρνηση σύναψε το 2001 συμφωνία Επανεισδοχής. Και απο οτι φενεται, για όλους αυτούς ή έστω για τους περισσότερους, το Δουβλίνο ΙΙ επανήλθε. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ;;;

3) ΑΝΤΙ300: ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ «ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ (ΜΥΣΤΙΚΗ & ΕΙΔΙΚΗ) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΛΛΑΣ (γιατί άραγε;)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Πρόταση του ΕΠΑΜ, για να σταματήσουν οι πνιγμοί αθώων ανθρώπων

1. Να καταγγελθεί η Τουρκία και να της επιβληθούν κυρώσεις για την ανοικτή συνεργασία των αρχών με τους δουλέμπορους, συνεργασία που υπάρχει εδώ και χρόνια.

2. Να εφαρμοστεί αυστηρά το διεθνές δίκαιο και οι συμβάσεις στα πλαίσια του ΟΗΕ για την μεταχείριση των προσφύγων από όλες τις χώρες υποδοχής. Αυτό σημαίνει ότι οι πρόσφυγες δικαιούνται άσυλο από την πρώτη χώρα στην οποία καταφεύγουν. Κι αυτή είναι η Τουρκία. Άρνηση της χώρας αυτής να υποδεχθεί τους πρόσφυγες με την απόδοση ασύλου – όπως προβλέπεται από το δίκαιο και τους νόμους – και καταλλήλων ταξιδιωτικών εγγράφων, πρεπει να συνεπάγεται κυρώσεις εκ μέρους της διεθνούς κοινότητας. (περισσότερα στην πηγή

 «ΔΥΣΤΥΧΩΣ» η Πρόταση Δεν «Προέβλεπε» ΜΙΖΕΣ. Ε.Υ.Π. Published by ANTI300 on Sep 03, 2015

Προς Τι η Προδοσία Της Χώρας Και Μαζί Το Άγριο Ξεπούλημα Της Όταν Υπάρχουν Οι Λύσεις; ΠΟΙΑΝΩΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ;

Μεταναστευτικό Οι Έλληνες φεύγουν, οι αλλοδαποί έρχονται …

Κάτω από το όριο της φτώχειας 450 χιλιάδες ελληνόπουλα

9 comments on “Ισλαμοποίηση της Ελλάδας: ΣΥΡΙΖΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 1. Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2015 13:59

  ΟΗΕ: Περισσότεροι από 218.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ έφτασαν στην Ευρώπη τον Οκτώβριο

  Λίγο περισσότεροι από 218.000 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στην Ευρώπη διασχίζοντας τη Μεσόγειο τον Οκτώβριο –σχεδόν ο ίδιος αριθμός με αυτούς που έφτασαν καθ’όλη τη διάρκεια του 2014– καταγράφοντας εξάλλου ένα νέο ρεκόρ αφίξεων σε έναν μήνα έπειτα από αυτό του Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).

  Και “τον περασμένο μήνα, είχε καταγραφεί ρεκόρ αφίξεων σε διάστημα ενός μήνα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της UNHCR, Άντριαν Έντουαρντς, που ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο, αναφερόμενος στο ρεκόρ των 172.843 αφίξεων προσφύγων και μεταναστών τον Σεπτέμβριο.

  Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία της UNHCR, συνολικά 218.394 πρόσφυγες και μετανάστες διέσχισαν τη Μεσόγειο τον Οκτώβριο, δηλαδή σχεδόν ο ίδιος αριθμός με αυτόν που έφτασε στην Ευρώπη καθ’όλη τη διάρκεια του 2014, ο οποίος υπολογίζεται από την UNHCR σε περίπου 219.000.

  Τον Οκτώβριο, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες συνέχισαν να συρρέουν στην Ευρώπη, σημείωσε η UNHCR. Η μεγάλη πλειονότητα –210.000–έφτασε στην Ελλάδα, κυρίως στη Λέσβο, από την Τουρκία.

  Στην Ιταλία έφτασαν συνολικά 8.129 πρόσφυγες και μετανάστες τον Οκτώβριο, έναντι περισσότερων από 15.000 την ίδια περίοδο πέρυσι. Οι ειδικοί αποδίδουν τη μείωση αυτή στο γεγονός ότι οι Σύροι πρόσφυγες δεν διέρχονται πλέον από την Ιταλία, αλλά από την Τουρκία και την Ελλάδα.

  Μέχρι στιγμής, η UNHCR προβλέπει ότι έως και 700.000 πρόσφυγες και μετανάστες θα αναζητήσουν καταφύγιο στην Ευρώπη φέτος ακολουθώντας την επικίνδυνη διαδρομή της Μεσογείου και ότι τουλάχιστον άλλοι τόσοι θα το κάνουν το 2016.

  Ωστόσο καθώς περισσότεροι από 744.000 έχουν ήδη φτάσει στην Ευρώπη, η UNHCR θα αναθεωρήσει προς τα πάνω τις εκτιμήσεις της και θα τις δώσει στη δημοσιότητα ως το τέλος του μήνα.

  Το 2015 περίπου 3.440 πρόσφυγες και μετανάστες έχασαν τη ζωή τους ή καταχωρήθηκαν ως αγνοούμενοι κατά την προσπάθειά τους να φτάσουν στην Ευρώπη διασχίζοντας τη Μεσόγειο, σύμφωνα με την UNHCR. Η πλειονότητα των νεκρών βρίσκεται μεταξύ αυτών που ακολούθησαν τη διαδρομή προς την Ιταλία, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ).

  ΑΠΕ-ΜΠΕ

  https://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/world/item/80474-oie-perissoteroi-apo-218-000-prosfyges-kai-metanastes-eftasan-stin-evropi-ton-oktovrio

 2. μέχρι πότε ο Τσιπρας με τον Ερντογκαν θα ανέχονται μαζί με το κονκορδάτο της Μερκελ @ Ολαντ @Ομπαμα τους εισερχόμενους του τρίτου κόσμου Μα πρόκειται για το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της Ευρώπης!!!

 3. ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Την ίδια ώρα που σε δημόσιες τελετές διάφοροι Ευρωπαίοι παράγοντες διαφημίζουν την αναχώρηση λίγων δεκάδων παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στην βόρειο Ευρώπη, ο άνθρωπος που στηρίζει εδώ και χρόνια το κρατίδιο των Σκοπίων σε βάρος της Ελλάδας, που έχει ρίξει δισεκατομμύρια στην τουρκική οικονομία, εκδηλώθηκε και φανερά ότι είναι αυτός που χρηματοδοτεί την τεράστια ανθρώπινη μετακίνηση από την Μέση Ανατολή προς τα δυτικά, δηλαδή προς την χώρα μας.

 4. Δημοσιεύτηκε στις 9 Νοε 2015
  This video will not be online long, download and mirror it while you can.

  “A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly.”

  – Marcus Tullius Cicero, 106-43 BC

  You are witnessing what will be shown to future generations as the reason for the fall of an Empire.

  At current immigration levels and disappearing birth rates native Europeans are destined to become a minority in their own countries within decades. This is already the case for many of Europe’s largest cities.

  Europeans have effectively lost their right to exist as cultures and nations in their own homelands and are facing extinction.

  Millions of young Muslim men leave behind their family, pay thousands to criminal traffickers to reach the land they have been promised by European politicians illegally.

  Dubbed by the media as “refugees”, they cross through 6-10 safe countries to reach wealthy nations like Germany or Sweden where they hope to receive a better life at the expense of the taxpayer.

  Only a fraction of them are Syrian, as they enter unfiltered, without any documents and without any legitimate right to claim asylum. Women and children are rarely seen, except in the cherry-picked sob stories of the media.

  Any indigenous resistance of Europeans who refuse to hand over the countries of their ancestors to often radical and criminal Muslim foreigners is labeled “hateful”, “racist”, even “Nazi”.

  The level of cultural, moral and political subversion with egalitarian and Marxist ideologies has reached levels the KGB would never have dreamed of. Equality and tolerance are lies that serve none but a few.

  The Left, mainly orchestrated by Zionist interests, is destroying our countries from the inside. Patriotism, the most basic and fundamental trait of any nation that wants to survive, has become something to be ashamed of.

  Feminism has destroyed family values and birth rates. Healthy nationalism has been replaced with a culture of guilt, self-hatred, apathy, degeneracy and pathological altruism. We are told to embrace “diversity”, in reality this simply means instead of just being a global minority, Europeans are supposed to become a minority in their own countries as well. No civilized society can keep up with the birth rate of third world immigrants, especially when the main goal is integration rather than assimilation. Parallel societies breed poverty, crime and radicalism.

  Multiculturalism has never, at any time in human history, worked anywhere. If you believe otherwise, you’re delusional. In fact it’s the primary reason for every major conflict.

  The crimes committed by the EU against the European peoples are directly in violation of the 1948 UN genocide convention, Article II: (c) Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part; (d) Imposing measures intended to prevent births within the group; (e) Forcibly transferring children of the group to another group.

  Because of this injustice, far-right parties everywhere in Europe are gaining astonishing amounts of support, becoming the biggest parties in some countries.

  Any European that does not rise up to defend his country from foreign invasion because he’s too scared of words does not deserve it.

  We are still at a point where you will not get imprisoned for your political opinion in most European countries, but this will change very soon. Do not be apathetic, do not be weak. Be someone that can be proud to call himself European.

  Death of Nations

 5. Μήνυση κατά Μέρκελ για «εμπορία ανθρώπων»

  «Η κ. Μέρκελ παραβιάζει με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων το άρθρο 96 (του ποινικού κώδικα περί εμπορίας ανθρώπων), το οποίο προβλέπει ποινή πέντε ετών φυλάκισης ή πρόστιμο»

  «Ελπίζουμε ότι η μήνυση αυτή θα καταλήξει κάπου, όμως θέλουμε επίσης να στείλουμε ένα μήνυμα ότι η κ. Μέρκελ παραβιάζει τη γερμανική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία»

  Bavaria threatens court action over refugees

  Bavarian Premier Horst Seehofer has threatened to take the federal government to the Constitutional Court over Germany’s refugee policy. And he’s not the only one calling for the German chancellor’s censure.

  …..

  AfD building anti-refugee platform
  The AfD held a Friday press conference to demand that the German chancellor be held accountable for encouraging the hundreds of thousands of migrants to seek asylum in Germany.
  “Merkel has acted as a trafficker,” AfD deputy leader Alexander Gauland, said, adding that the party would file a formal criminal complaint with authorities.
  “#AfD Five demands for the solution of the asylum crisis. We demand far-reaching reform of the asylum law,” AfD leader Frauke Petry posted on Twitter.

  read more

  • HUNDREDS OF GERMANS ARE TRYING TO BRING TREASON CHARGES AGAINST ANGELA MERKEL OVER MIGRATION POLICY

   29 Oct 2015

   The Federal Prosecutors office in Karlsruhe, Germany, has received over 400 letters calling for it to open an investigation into Chancellor Merkel, the elected leader of the German government for high treason. The complaints cite the chancellor’s decision to open the borders of the nation to all comers in September, since when they claim “an unhindered flow of refugees have poured into Germany”.

   Under German law, anyone who attempts to affect change to the German republic or damage the constitutional order by force or threat of force is guilty of high treason. The letter, of which dozens more are received by the state prosecutor every day and is reproduced by Compact magazine, insists the migrant flood satisfies the conditions, as demographic change is altering the existence of the republic.

   In introducing the pro-forma letter, Compact offers a quote commonly misattributed to American founding father Thomas Jefferson justifying the action: “When injustice becomes law, resistance becomes duty, before adding “now everything is at stake”.

   Citing the German constitution, which in article 20 paragraph enshrines the right of Germans “to resist any person seeking to abolish this constitutional order, if no other remedy is available”, the call to action remarks that to “safeguard our identity” their goal is now “the overthrow of the chancellor”.

   The forcing of migrants on communities, which involves the government seizing property such as parks, sports centres, and private dwellings to create asylum accommodation is a form of violence, the letter contends, making Chancellor Merkel’s actions genuinely treasonous.

   Despite the carefully formulated argument and provision of evidence, the petitions for action may yet be thrown out by the court. Hard-left Taz newspaper reports the court is unlikely to accept that migrant violence constitutes an attempt by Chancellor Merkel to change the nature of Germany in a way that clearly violates the law.

   These calls for Dr. Merkel to face criminal charges for her part in opening German to mass migration come among a backdrop of record low poll ratings for the chancellor, and increasingly fraught relations with her coalition partners.

   The president of Bavaria has recently extended a hand of friendship to the Hungarian prime minister Viktor Orban, a direct snub to the chancellor, and even contemplated building a border fence with Austria if she doesn’t shift her stance on mass migration.

   While the chancellor’s poll ratings falter, the anti-mass migration Bavarian president’s own score has shot up 11 points – an indicator of the direction of travel for the German public which is starting to count the cost of mass migration.

   http://www.breitbart.com/london/2015/10/29/hundreds-germans-trying-bring-treason-charges-angela-merkel-migration-policy/

 6. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες που χτύπησαν σε Παρίσι και Βρυξέλλες εκπαιδεύτηκαν στην Αθήνα! ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ» ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΟ
  16/10/2016

  του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

  Tην βάση τους στην Αθήνα είχαν οι ισλαμιστές που πραγματοποίησαν τις πολύνεκρες επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες όπως αποκαλύπτει η δικογραφία του Πρωτοδικείου Βρυξελλών στο οποίο δικάστηκαν τα μέλη του πυρήνα τρομοκρατών της πόλης Βερβιέ.

  Με βάση την δικογραφία, εντοπίστηκαν κάρτες SIM και υπολογιστές σε δύο «γιάφκες» της Αθήνας βρέθηκαν οδηγίες για την κατασκευή εκρηκτικών και σχέδιο επίθεσης στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ, όπως και οδηγίες για την κατασκευή εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις στις δύο ευρωπαϊκές μητροπόλεις

  Μαζί με τις δέκα κάρτες sim που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Αστερόπης στο Παγκράτι η ελληνική Αστυνομία βρήκε φωτογραφίες ενός τετραδίου στο οποίο υπήρχαν χειρόγραφες οδηγίες για την κατασκευή της γνωστής εκρηκτικής ύλης TATP.

  Η συγκεκριμένη εκρηκτική ύλη χρησιμοποιήθηκε στις δύο βομβιστικές επιθέσεις σε Βρυξέλλες και Παρίσι.

  Βρέθηκαν και φωτογραφίες σημειώσεων με σχέδιο βομβιστικής επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

  Τα μέλη του επονομαζόμενου «πυρήνα της Βερβιέ» χρησιμοποιούσαν την Ελλάδα ως ενδιάμεσο σταθμό των ταξιδιών τους από τη Συρία στο Βέλγιο και αντίστροφα. Ίχνη ορισμένων εξ αυτών εντοπίζονται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα, ενώ χρησιμοποιούσαν κοινά διαβατήρια για να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους.

  Είναι σαφές λοιπόν ότι οι ισλαμιστές του ISIS διαμέσου των προσφύγων περνούν στην ευρωπαϊκή ήπειρο και διοργανώνουν χτυπήματα κατά των δυτικών πόλεων. Άλλη μια αμαρτία που πληρώνουν οι Ευρωπαίοι και η Δύση γενικότερα για το έγκλημα που διοργάνωσαν στην Συρία με σκοπό την ανατροπή του προέδρου Μ.Άσαντ.

  Πριν αρκετούς μήνες ο Frederic Van Leeuw, ο Βέλγος εισαγγελέας είχε πει ότι είχαν βρει 33 λίβρες «οικιακών εκρηκτικών» σε ένα σπίτι που είχε χρηιμοποιηθεί από τους δύο βομβιστές που χτύπησαν το αεροδρόμιο των Βρυξελλών όπως δημοσίευσε και το Associated Press. Τότε οι δύο εκρήξεις είχαν συνδυαστεί με μία ακόμα έκρηξη στο μετρό των Βρυξελλών με περισσότερους από 30 ανθρώπους να σκοτώνονται και να τραυματίζονται άλλοι 270.

  Φσυκικά είχαν χρησιμοποιηθεί και καρφιά για να εξυπηρετήσουν ως θραύσματα στις συγκεκριμένες κατοικίες σύμφωνα με την Chicago Tribune.

  Η βασική εκρηκτική ύλη κατά τον Van Leeuw ήτα μια ουσία με το όνοα triacetone triperoxide, ή αλλιώς TATP μια κρυσταλλική σκόνη που αποτελεί εφιάλτη τόσο για τους τρομοκράτες όσο και για τους αστυνομικούς λόγω της αστάθειάς τηςies.

  Θεωρείται ότι κατασκευάζεται εύκολα και ανιχνεύεται πολύ δύσκολα και διαθέτει την ισχύ του 80% του TNT. (Οι τρομοκράτες το ονομάζουν ως “the Mother of Satan” σύμφωνα με το The Future of Things.)

  Ο γνωστός “shoe bomber” χρησιμοποίησε TATP το 2001, όπως και οι τρομοκράτες στο Λονδίνο το 2005 και το 2006. Το χημικό αυτό συστατικό χρησιμοποιήθηκε επίσης και σε πυροδοτηθείσες βόμβες στο University of Oklahoma το 2005 και στο Texas City, το 2006, σύμφωνα με ερευνητές του Northeastern University.

  Αλλά χρησιμμοποιήθηκε και τον Νοέμβριο στις επιθέσεις στο Παρίσι

  «Το TATP και άλλα εκρηκτικά που ανήκουν στην οικογένεια των υπεροξειδίων χρησιμοποιούνται εκτενώς από τρομοκράτες σε όλον τον κόσμο γιατί είναι εύκολο να κατασκευαστεί και δύσκολο να εντοπιστεί» είπε ο Ehud Keinan ένας χημικός του Technion-Israel Institute of Technology, σε μια συνέντευξή του για την έρευνά του πάνω στην ουσία αυτή.

  Το εκρηκτικό αυτό εχει τρομάξει τους επιστήμονες από το 1895 όταν και ανακαλύφθηκε.

  Προφανώς λοιπόν στην Αθήνα έγινε η εκπαίδευση κατασκευής του αφού τα υλικά για να το φτιάξουν θα τα έπαιρναν σε Βέλγιο και Γαλλία. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της απρόσκοπτης μετανάστευσης και των προσφυγικών ροών.

  Ακόμ έχουμε την τύχη η Ελλάδα να μην αποτελεί στόχο. Ίσως διότι αποτελεί χώρα γέφυρα και δεν θα ήθελαν οι ισλαμιστές να κλείσει ο «διάδρομος» από αναγκαστικά έκτακτα και μακρόχρονα μέτρα ασφαλέιας.

  http://www.pronews.gr/portal/20161016/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/oi-islamistes-poy-htypisan-se-parisi-kai-vryxelles-eihan#.WANdaZ9RSA8.twitter

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.