Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα

 

tsipras-go-home

Αλέξη,

Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί με εξαπάτησες, γιατί μου είπες ψέματα. Είχες την ευκαιρία να είσαι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, αλλά προτίμησες και εσύ να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα. Προτίμησες δηλαδή να γίνεις μαριονέτα και πιόνι των αφεντικών σου, αντί να μπεις ασπίδα στην πατρίδα. Ναι, ξέρω, για σένα πατρίδα δεν υπάρχει. Ούτε σύνορα, ούτε έθνος, ούτε τίποτε. Και γι’αυτό σε θεωρώ μεγαλύτερο πολιτικό ξεφτίλα από τους προηγούμενος. Γιατί μέχρι να εκλεγείς, φίλαγες σταυρούς και έτρεχες σε όλες τις θρησκευτικές γιορτές, ενώ είσαι άθεος, δεν έχεις τελέσει θρησκευτικό γάμο, ούτε έχεις βαφτίσει τα δύο παιδιά σου. Αλλά παρόλο αυτά το έπαιζες χριστιανός για να κλέψεις τους ψήφους των Ελλήνων, αφού όλοι γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι εύκολα ξεχνούν. Θα το παίξεις χριστιανός, θα κερδίσεις τις εκλογές, και μετά θα φτύσεις την ορθοδοξία. Παράλληλα, τα ξεπουλημένα ΜΜΕ θα σε καλύψουν. Ήξερες πολύ καλά ότι οτιδήποτε προδοτικό και να κάνεις, τα ΜΜΕ και οι σιχαμένοι δημοσιογράφοι της πλάκας θα σε καλύψουν. Θα το παρουσιάσουν έτσι ώστε ο κόσμος να μη δει την πραγματικότητα. Άδικο είναι που σε αποκαλούν καραγκιόζη;

Θα περίμενα ένας νέος άνθρωπος που έχει δει και βιώσει τη σαπίλα και τα ψέματα των πολιτικών του παρελθόντος, θα έφερνε νέα ήθη στην πολιτική ζωή της χώρας. Θα περίμενα ειλικρίνεια και ταπεινότητα, αλλά αντί αυτού έφερες κάτι ακόμα χειρότερο. Κρύβεσαι πίσω από τον μανδύα του «αριστερού» και συμπεριφέρεσαι χειρότερα από όλους αυτούς που ήρθαν πριν από σένα.

Εξαπάτηση, ψέμα, υποκρισία, σαπίλα.

Αλέξη,

Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί ήρθες μετά το «Λεφτά Υπάρχουν» του Παπανδρέου, και το «Δε συναινώ στο λάθος» του Σαμαρά, και παρόλο αυτά, χρησιμοποίησες και εσύ το «Σκίζω τα μνημόνια», το «Τέλος στον ΕΝΦΙΑ» και φυσικά το «Κανένα σπίτι σε τραπεζίτη» για να κλέψεις την ψήφο του Ελληνικού λαού. Είσαι μεγαλύτερος απατεώνας από τον GAP και τον Σαμαρά, γιατί αυτοί οι δύο προέρχονται από τη γενιά του Πολυτεχνείου, την πιο κατεστραμμένη και σάπια γενιά που γνώριζε ποτέ ο τόπος. Ο GAP, το χαζό παιδί του μπαμπά, που τον έκαναν Πρωθυπουργό για να εξυπηρετήσει συμφέροντα, και ο Σαμαράς, ο αποτυχημένος ΠΟΛ.ΑΝίτης, που ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για να ολοκληρώσει το έργο του συμφοιτητή του, ήρθαν πριν από σένα στην εξουσία. Όλος ο Ελληνικός λαός γνώριζε πόσο απατεώνες και λαμόγια είναι και οι δύο, και εσύ, έκανες ακριβώς τα ίδια. Αν όχι χειρότερο. Πόσο πιο πολιτικός απατεώνας θεωρείσαι εσύ όταν ήξερες πολύ καλά ότι ούτε μνημόνια μπορούσες να σκίσεις, ούτε ΕΝΦΙΑ μπορούσες να καταργήσεις; Πόσο ξεφτίλας είσαι όταν ήξερες ότι θα παραδώσεις τα σπίτια των Ελλήνων σε τραπεζίτες, ενώ έτρεχες σε διαδηλώσεις;

Ξέρεις Αλέξη τι σημαίνει σπίτι στον Έλληνα;; Ξέρεις τι σημαίνει πατρικό;; Ξέρεις τι σημαίνει χωριό και ιδιαίτερες πατρίδες; Φυσικά και δε γνωρίζεις, γιατί αν γνώριζες θα προστάτευες τα σπίτια των Ελλήνων.

Αλέξη,

Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί παρόλο την οικονομική κρίση χρησιμοποίησες τις εκλογές για πολιτικά συμφέροντα. Για να “καθαρίσεις” το κόμμα σου από τους διαφωνούντες, ξέροντας πολύ καλά ότι τα ΜΜΕ θα σε βοηθήσουν για να τους διώξεις από το κόμμα σου. Πόσο άτιμος και απατεώνας μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που διώχνει αυτούς που τον έκαναν πρωθυπουργό; Αν ήσουν πραγματικά ηγέτης θα συνεργαζόσουν μαζί τους για το καλό της Ελλάδας και δε θα τους έδιωχνες επειδή ήθελαν να σεβαστούν τις προεκλογικές σου υποσχέσεις. Δεν τους συμπαθώ ούτε και αυτούς, αλλά την ατιμία την αναγνωρίζω.

Διώχνεις τους διαφωνούντες, αφού πρέπει όλοι να συμφωνούν με τα αφεντικά. Μαριονέτες και πιόνια όλοι. Δεν υπάρχουν περιθώρια διαφοροποίησης.

Ξέρεις, αν ήσουν πρωθυπουργός σε χώρα της Αφρικής ή της Μέσης Ανατολής, και έκανες τέτοιες ενέργειες, (δηλαδή όποιος διαφωνεί, τον διώχνεις), θα σε θεωρούσαν δικτάτορα. Αλλά, εσύ έχεις την τύχη να είσαι πρωθυπουργός σε δημοκρατική Ευρωπαϊκή χώρα! Αλλά εδώ που τα λέμε, ούτε δημοκρατική, ούτε Ευρωπαϊκή χώρα είναι πλέον η Ελλάδα. Την καταντήσατε χώρα-ξεφτίλα όπου τη διοικούν προδότες, ανθέλληνες, ενθομηδενιστές, άθεοι, ξεφτίλες, απατεώνες και σιχαμεροί τύποι σαν τον Φλαμπουράρη, τον Φίλη, την κ. Τασία, την Αναγνωστοπούλου, τον Σταθάκη, και πολλοί πολλοί άλλοι.

Να σε ρωτήσω κάτι ρε Αλέξη, αφού πρέπει όλοι να συμφωνούν και όλοι να υπογράφουν οτιδήποτε μας δίνουν οι τοκογλύφοι, και όποιος έχει διαφορετική γνώμη ή καταψηφίζει, τον στέλνεις σπίτι του, ποιος ο λόγος να υπάρχουν βουλευτές; Δε θα ήταν προτιμότερο να τους καταργήσεις όλους; Αν ο κάθε βουλευτής κοστίζει στους Έλληνες φορολογούμενους 25.000 Ευρώ το μήνα, δηλαδή 300.000 Ευρώ ετησίων x 154 βουλευτές = 47.000.000 Ευρώ ετησίων για τους βουλευτές του Σύριζα, δε θα ήταν προτιμότερα αυτά τα χρήματα να πάνε στην αποπληρωμή του χρέους; Αφού YES MEN είναι όλοι. Γιατί να τους πληρώνουμε; Αν συμπεριλάβεις και την αντιπολίτευση, που και αυτοί πιόνια είναι, τότε θα γλιτώσουμε 299 x 300.000 = 89.700.000 Ευρώ ετησίων.

Εδώ που τα λέμε, και εσύ περιττός είσαι. Μία μαριονέτα του συστήματος. Άρα, δε θα ήταν καλύτερο να πάτε όλοι σπίτια σας και να γλιτώσει το Ελληνικό δημόσιο σχεδόν 100.000.000 Ευρώ ετησίων; Βάλε και όλους τους γραμματείς, βάλε τους σεκουριτάδες, βάλε και το κανάλι της Βουλής, βάλε και όλους τους υπόλοιπους δημόσιους υπαλλήλους που βρίσκονται γύρω από τη Βουλή. το δημόσιο θα γλιτώσει κοντά 200 εκατομμύρια Ευρώ το χρόνο!

Ας προσλάβετε νέα παιδιά μεταφραστές, αφού το μόνο που κάνετε είναι να μεταφράζετε τους νόμους που σας στέλνουν. Δώστε και στα παιδιά αυτά δικαίωμα να υπογράφουν για σας, και βρέθηκαν χρήματα για όλα τα ισοδύναμα!

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ούτε αυτό δε χρειάζεται. Νομίζω ότι το google translate μπορεί να βοηθήσει.

Ας πάτε όλοι σπίτια σας, ώστε να γλιτώσουμε τα 200 Εκατομμύρια Ευρώ που πληρώνουμε για εσάς, και ζητήστε από τα αφεντικά σας και κάνουν google translate τους νόμους πριν μας τα στείλουν. Θα φτιάξουμε και μία σελίδα στο διαδίκτυο, ας την ονομάσουμε greek-slaves.gr ώστε να μπορούν τα αφεντικά σας να ανεβάζουν τους νόμους εκεί. Αμέσως, σε χρόνο dt θα βλέπουμε τους νόμους!

Νομίζω σε περίοδο κρίσης, 200.000.000 Ευρώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καλύτερους σκοπούς. Για πιόνια και μαριονέτες, είναι πολλά τα λεφτά ρε Αλέξη!

Α, ναι, θα μου πεις. Διαπραγματευόμαστε.

Αλέξη, όταν τα αφεντικά σου σου δίνουν 10 νόμους να περάσεις, και εσύ μας παρουσιάζεις 11, και στο 11ο (βλέπε αύξηση φόρου στη μπύρα, ή αύξηση στο κρασί), βάζεις βουλευτές σου να «απειλήσουν» ότι θα καταψηφίζουν, και στο τέλος αφαιρείς το 11ο από το νομοσχέδιο, και βγαίνεις σε όλα τα κανάλια και το παρουσιάζεις ως θρίαμβος, αυτό δε λέγετε θρίαμβος ούτε διαπραγμάτευση. αυτό λέγετε ΑΠΑΤΗ!

Αλέξη,

Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί μας εξαπάτησες με το δημοψήφισμα. Είπες ψέματα, έβαλες ερώτημα παγίδα γιατί ήθελες στην ουσία το ΝΑΙ να βγει. Το έπαιζες καραγκιόζης μπροστά στις κάμερες ότι δήθεν ήθελες το ΟΧΙ, και στο τέλος μας πούλησες όλους. Το χειρότερο είναι ότι εγώ προσωπικά, και είμαι σίγουρος και πολλοί άλλοι, ήρθα σε αντιπαράθεση σε συγγενικά και φιλικά μου πρόσωπα για το τι θα ψηφίσουμε στο δημοψήφισμα. Τσακωθήκαμε στην ουσία για το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ. Είπες ψέματα και έβαλες τον κόσμο να τσακώνεται. Έκανες δημοψήφισμα, το πρώτο δημοψήφισμα μετά τη Χούντα, και μας εξαπάτησες. Πόσο πολιτικός απατεώνας και πόσο σάπιος μπορείς να είσαι;

Αλέξη,

Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί το παίζεις επαναστάτης ενώ είσαι πιο πουλημένος από τους χειρότερους κωλοτούμπες της Ελληνικής πολιτικής σκηνής. Αλήθεια, το όνομα «Ερνέστο» γιατί το έδωσες στον γιο σου; Όταν μεγαλώσει και σε ρωτήσει γιατί του έδωσες αυτό το όνομα, τι θα του πεις; Όταν θα σου πει, «ρε μπαμπά, μου έδωσες ένα όνομα ενός πραγματικού επαναστάτη. Εσύ όσο ήσουν αντιπολίτευση το έπαιζες Τσε Γκεβάρα, αλλά μόλις πήρες την εξουσία στα χέρια σου, έγινες μαριονέτα και πιόνι. Γιατί μπαμπά; Τελικά αυτά που διαβάζω για σένα ότι είσαι πολιτικός απατεώνας και κολωτούμπας ισχύουν;

Τι θα του πεις; Ότι δεν είχες τα κότσια να τα βάλεις με τους τοκογλύφους; Ότι δεν είχες τα κότσια να τα βάλεις με τα συμφέροντα; Όποιος Αλέξη μου δεν έχει τα κότσια, πάει σπίτι του! Παραιτείται. Αλλά εσύ ξέρεις ότι τώρα είσαι στη μόδα, και θα σε κρατήσουν στην εξουσία τα συμφέροντα για πολλά χρόνια.

Αλλά πρόσεχε Αλέξη, όλοι έχουν ημερομηνία λήξης. Όταν τα συμφέροντα τελειώσουν μαζί σου θα σε πετάξουν στα σκουπίδια, όπως πετάμε τα χρησιμοποιημένα λεμόνια. Θα σε στίξουν, και μόλις τελειώσουν μαζί σου θα σε πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων. Εκεί που έχουν πάει όλοι οι αποτυχημένοι πριν από σένα.

Αλέξη,

Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί ξεπουλάς την Ελλάδα. Σε έκαναν πρωθυπουργό μιας περήφανης χώρας, με λαμπρή ιστορία, με παραδόσεις, ήθη και έθιμα, και σε λιγότερο από χρόνο μας έχεις καταντήσει Ισλαμαμπάντ. Έβαλες στα πιο καίρια και πιο σημαντικά πόστα, ανθέλληνες, εθνομηδενιστές, αποτυχημένους, αμόρφωτους, κλέφτες και λαμόγια. Άνοιξες τα σύνορα σε όλους τους τρομοκράτες επί της γης και συνεχίσεις να τους αποκαλείς «πρόσφυγες» όταν ο ίδιος ξέρεις ότι ένα μικρό ποσοστό είναι πράγματι πρόσφυγες. Ξέρεις πολύ καλά ότι η πολυπολιτισμικότητα έχει αποτύχει παντού, αλλά συνεχίζεις το ιδεολογικό σου παραμύθι αντί να παραδεχτείς ότι πρέπει να αλλάξεις πολιτική.

Συνεχίσεις το ίδιο παραμύθι και μία μέρα θα θρηνήσουμε Έλληνες από Ισλαμιστές τρομοκράτες μέσα στις πόλεις μας. Μία μέρα ο Έλληνας Ισλαμιστής θα είναι πρώτη είδηση στις ειδήσεις. Όπως είναι σήμερα οι τρομοκράτες Ισλαμιστές Γάλλοι και Άγγλοι 3ης και 4ης γενιάς. Όλοι οι άλλες χώρες κλείνουν τα σύνορα και χτίζουν τείχη για να προστατέψουν το γηγενή πληθυσμό και την ιστορία τους, και εσύ επιμένεις στα «ανοιχτά σύνορα» για να μετατρέψεις την Ελλάδα σε Πακιστάν, Αφγανιστάν και Ιράκ. Φέρνεις εδώ όλους τους λαθρομετανάστες που δε θέλουν καλύτερη ζωή, απλά θέλουν να καταστρέψουν τη δικιά μας. Παράνομοι εισβολείς που έρχονται εδώ για να επιβάλλουν τα δικά τους θέλω και να μετατρέψουν τις χώρες υποδοχής σε τριτο-κοσμικούς βόθρους, όπως είναι οι δικές τους χώρες. Πότε επιτέλους θα ξυπνήσεις να δεις ότι η Ελλάδα χάνεται;

Αλέξη,
Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί γνωρίζεις πολύ καλά ότι η Τουρκία ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τους λαθρομετανάστες και πρόσφυγες και είναι συνεργάτες με τους Ισλαμιστές του ISIS, και πήγες εκεί να τους δώσεις τα χέρια και να φορέσεις Τουρκικό κασκόλ στο λαιμό. Έχεις βάλει και τους τουρκολάγνους βουλευτές σου να γλύφουν μέρα τα παπάρια (συγνώμη για το χυδαίο) του Κεμάλ. Τέτοιοι είστε όμως. Στην ουσία πήγες να προσκυνήσεις τον Κεμάλ. Όπως έκαναν τόσοι πολλοί «έλληνες» πρωθυπουργοί πριν από σένα. Πήγες να το παίξεις και λίγο μάγκας στο Twitter βέβαια, αλλά δε σου πέρασε. Ξεφτίλα δηλαδή. Τα σχόλια στα Ελληνικά όμως δε θα αφαίρεσες βέβαια, γιατί έχεις τα πρόβατα σου εδώ που περιμένουν τη τροφή τους. Μάγκας εντός Ελλάδος, κότα εκτός!

Αλέξη,

Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί είσαι πρωθυπουργός μόλις 18% αυτών που ψηφίζουν και συμπεριφέρεσαι σα να σε ψήφισε το 100% των Ελλήνων. Αλέξη, το 18% σε ψήφισε. Σύνελθε! Γιατί στο τέλος, όλη την οργή του κόσμου, εσύ θα τη δεχτείς!

Αλέξη,

Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί όχι μόνο διαπραγμάτευση δεν έκανες, αλλά όλα είναι συμφωνημένα από την αρχή. Σε έκαναν πρωθυπουργό έχοντας συμφωνήσει το ξεπούλημα της Ελλάδα και την οικονομική καταστροφή των Ελλήνων. Φόροι, φόροι, φόροι. Φόροι μέχρι να καταστραφούν όλοι οι Έλληνες. Όταν ξεκίνησε η κρίση, μας είπαν ότι φταίει το δημόσιο, αλλά τελικά το δημόσιο όχι μόνο δεν το ακούμπησες, αλλά προσέλαβες αυτούς που είχαν διώξει οι άλλοι. Ήρθες για να κάνεις κάτι που θα μπορούσε να κάνει μία μαϊμού. Δηλαδή να αυξήσεις τους φόρους. Αλλά ποιους θα ακουμπήσεις; Το κομματικό σου στρατό; Τους ψήφους;

Αλέξη,

Δε σε συμπαθώ. Δε σε συμπαθώ γιατί είμαστε συνομήλικοι και θα περίμενα κάποιος στην ηλικία σου θα ήταν πιο τίμιος. Κάποιος που ήταν έφηβος το ‘80 και έζησε τον Α.Παπανδρέου και τον Τσοβόλα με το «Τσοβόλα δώστα όλα», κάποιος που έζησε τον Μητσοτάκη, τον Σαμαρά και τον Σιμπιλιδή. Κάποιος που έζησε τον Σημίτη και τα ψεύτικα στοιχεία για να μας βάλει στην ΟΝΕ. Κάποιος που έζησε το «Λεφτά Υπάρχουν» και το ΔΝΤ. Κάποιος που έζησε με τους πολιτικούς απατεώνες της μεταπολίτευσης, και όλα τα ψέματα που έχουν πει στο λαό. Που έζησε τις αμέτρητες υποσχέσεις και τις αμέτρητες κωλοτούμπες όλων αυτών που πήραν εξουσία στα χέρια τους. Θα περίμενα εσύ να ήσουν διαφορετικός. Να έλεγες: «δε θα γίνω άλλος Α.Παπανδρέου, δε θα γίνω Μητσοτάκης, δε θα γίνω Σημίτης, δε θα γίνω Γ.Παπανδρέου, δε θα γίνω Σαμαράς…»

Αλλά εσύ έγινες χειρότερος από όλους. Σάπιος, άτιμος, ψεύτης, πολιτικός απατεώνας.

Αλέξη, τώρα είσαι στη μόδα. Έχεις ακόμη πέραση και σε υποστηρίζουν τα συμφέροντα. Σε υποστηρίζουν οι ολιγάρχες, οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι, αφού τους κάνεις όλα τα χατίρια.

Αλλά Αλέξη μου, κάποια στιγμή αυτό θα τελειώσει. Όπως έχει τελειώσει για πολλούς άλλους πριν από εσένα.

Αλλά πρόσεχε Αλέξη, γιατί η πολιτική σου των «ανοιχτών συνόρων» φέρνει στη χώρα μας Ισλαμιστές τρομοκράτες, δηλαδή τα μαντρόσκυλα των ισχυρών. Αυτούς τους δολοφόνους που χρησιμοποιεί η ελίτ για να «καθαρίσει» άτομα σαν και εσένα, όταν τελειώσουν την αποστολή τους.

Πρόσεχε Αλέξη, γιατί η οργή του κόσμου αρχίζει να ξεχειλίζει. Κάποια στιγμή τα ΜΜΕ θα σου γυρίζουν την πλάτη. Κάποια στιγμή οι «δημοσιογράφοι» θα σε πουλήσουν.

Κάποια στιγμή η ελίτ θα αποφασίσει να σε βγάλει από τη μέση.

Ελπίζω μόνο να μην έχεις την ίδια τύχη που είχαν άλλοι ανυπάκουοι «ηγέτες» πριν από σένα!

https://strouthokamilos.wordpress.com/2015/12/02/ανοιχτή-επιστολή-στον-αλέξη-τσίπρα/

Advertisements

12 comments on “Ανοιχτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα

 1. Ποιος είναι τελικά ο Ελληνας πρωθυπουργός;

  Ο Λαβρόφ δεν αποδέχεται τις εγγυήσεις της Τουρκίας για το κυπριακό.
  Ο Λαβρόφ δεν δέχεται να παει στα κατεχόμενα.
  Ο Λαβρόφ υπερασπίζεται τοΝ Ελληνικό εναέριο χώρο.
  Ο Λαβρόφ, προτείνει νέα ελληνορωσική προσέγγιση.
  Ο Λαβρόφ ζητάει λύση για το σκοπιανό μόνον αν εξυπηρετεί και την ελληνική πλευρά.
  Ο Λαβρόφ ετοιμάζει πολλά πράγματα για το 2016 στο έτος πολιτισμού Ελλάδας – Ρωσίας.
  Ο Λαβρόφ κόβει εντελώς τος γέφυρες Ρωσίας – Τουρκίας.
  Ο Αλέξης αποδέχεται τις εγγυήσεις της Τουρκίας.
  Ο Αλέξης ειναι έτοιμος για το νέο σχέδιο τριχοτόμησης της Κυπρου (Κοτζιάς), οπότε μπορει να πάει στα κατεχόμενα αφού δεν υφίστανται.
  Ο Αλέξης παρέδωσε τον εθνικό εναέριο χώρο στο Βερολίνο και μέσω αυτού στην Άγκυρα.
  Ο Αλέξης έκοψε κάθε γέφυρα για την ελληνορωσική προσέγγιση, λογω Βερολίνου.
  Ο Αλέξης αναμένει οσονούπω τον Κέρι να ονομάσει επιτέλους την FYROM ως “Μακεδονία”.
  Ο Αλέξης δεν νοιάζεται και πολύ για το έτος πολστισμού Ελλάδας – Ρωσίας, διότι είναι ευρωατλαντιστής.
  Ο Αλέξης έκανε την Ελλάδα γέφυρα να περνάει η Άγκυρα για να πάει για καφέ στις Βρυξέλλες και να στέλνει πρόσφυγες, λαθρομετανάστες κλπ στην Ευρώπη, μέσω της γέφυρας της Ελλάδας.

  Εδώ θα σταματήσω, διότι θα αποκτήσω υπαρξιακό πρόβλημα: Αλέξη τελικά σε ποια χώρα είσαι πρωθυπουργός;

  Apostolos Rossios

 2. Απίστευτο! Μόλις τα SHARE στο Facebook ξεπέρασαν τα 100 , το κοντέρ μηδενίστηκε και …. μπλόκαρε .

  Μάλλον η επιστολή ενόχλησε πολύ !

 3. Πριν λίγη ώρα ο γνωστός καλλιτέχνης, στιχουργός και μάνατζερ της… πιάτσας Χάρης Καφετζόπουλο έγραψε το παρακάτω «ποιηματάκι» για τον Αλέξη Τσίπρα ,στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

  Άλλωστε ο Χάρης Καφετζόπουλος μας έχει συνηθίσει σε σκληρά ποσταρίσματα…

  Η μαμά σου;… είχε καύλες…
  Ο μπαμπάς;… στραβό καυλί…
  Μα βρεθήκανε τυχαία στις γιαγιάς σου την αυλή…
  Και γαμήθηκαν αγρίως …
  Και γεννήθηκες εσύ.
  Με τα χρόνια, πήρες ύψος,
  Έγινες κι «αριστερός»,
  Κι από Πούστης που’σουν πάντα
  Μου’γινες πρωθυπουργός
  Κι έχω μια απορία που με τρώει από καιρό
  Πως θα ήταν αν γαμούσα μια φορά «αριστερό»;………..

  [Χάρης Καφετζόπουλος ]

  http://www.makeleio.gr/?p=623213

 4. Ἀνοικτὴ ἐπιστολὴ πρὸς τὸν Ἀλέξη Τσίπρα

  Ἡ ἐπιστολὴ αὐτὴ ἐστάλη τὴν Παρασκευή, 9 Ἰανουαρίου 2015, στὶς 21:50, μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου.

  ΠΡΟΣ: κ. Ἀλέξη Τσίπρα
  ΑΠΟ: κ. Γεώργιο Μετάξα

  ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
  ΘΕΜΑ: Ἐκλογὲς 2015 καὶ τὸ μέλλον.
  κ. Τσίπρα,
  μὲ τὴν εὐκαιρία τῶν ἐκλογῶν τῆς 25ης Ἰανουαρίου τρέχοντος ἔτους, σᾶς ἀποστέλλω αὐτὴν τὴν ἀνοικτὴ ἐπιστολή, ἡ ὁποία σαφῶς καὶ θὰ δημοσιευθῆ στὸ διαδίκτυο.

  Τὸ πλῆρες ὄνομά μου, ἂν καὶ μὲ γνωρίζετε ἤδη ἀπὸ τὶς δημοσιεύσεις μου, εἶναι Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξᾶς. Γνωρίζω πολὺ καλὰ τὸ παρελθόν σας καὶ τὸ παρελθὸν τῆς οἰκογενείας σας ἀπὸ τὸ 1863 καὶ μετά. Καταγωγή, μετακινήσεις, ἐπαγγέλματα, ἐταιρεῖες, συγγενεῖς. Γνωρίζω ἐπίσης κάποιες ἀπὸ τὶς συμφωνίες ποὺ ἔχετε συνάψει τὰ τελευταῖα 12 χρόνια. Γνωρίζω ἐπίσης ὅτι θὰ θέλατε νὰ μὲ δεῖτε νὰ κρέμομαι στὴν πλατεῖα Συντάγματος. Ἴσως, ἂν τὸ ἐπιδιώξετε, νὰ τὸ πραγματοποιήσετε. Εἰλικρινὰ δὲν μὲ φοβίζει κάτι τέτοιο. Αὐτὰ ὅμως, δὲν εἶναι τῆς παρούσης καὶ δεν εἶναι ὁ λόγος τῆς συγγραφῆς τῆς ἐπιστολῆς αὐτῆς.

  Στὸ διὰ ταῦτα!
  Ὁ Συνασπισμός σας κι ἔσεις προσωπικά, ἐπιμένετε νὰ στηρίζετε ἔμπρακτα κι ἀπροκάλυπτα τοὺς ἐχθροὺς τῆς Ἑλλάδος. Ἡ πρόσφατη ἀνακοινώσις τοῦ Γραφείου Τύπου τοῦ Συνασπισμοῦ γιὰ τὸ τουρκικὸ πλοῖο «Barbaros», δὲν μπορεῖ παρὰ νὰ θεωρηθῇ ὡς ὑποκριτική, δεδομένου ὅτι στηρίζετε τὸ μουσουλμανικὸ στοιχεῖο ἀπροκάλυπτα καὶ χωρὶς ἐνδοιασμούς. Ἐκτὸς αὐτοῦ, ἔχετε ταχθεῖ ἐνάντιος στὰ χρηστὰ ἤθη καὶ τὶς ἀξίες τοῦ ἑλληνισμοῦ, στηρίζοντας τὴν ὁμοφυλοφιλία. Εἰλικρινά, ἀδιαφόρω γιὰ τό τι κάνει ὁ καθ’ ἔνας στὸ κρεβάτι του. Ἐνίσταμαι ἐν τούτοις στὴν ἀνοικτὴ προβολὴ καὶ στήριξη αὐτῶν τῶν ἀτόμων. Δὲν ἔχω τὸ δικαίωμα νὰ τοὺς καταδικάσῳ. Ἔχω ὅμως ἀναφαίρετο δικαίωμα νὰ προστατεύσῳ τὰ παιδιά μου καὶ γενικῶς ὅλα τὰ ἑλληνόπουλα ἀπὸ τὴν διατάραξη καὶ τὸν ἐκμαυλισμὸ τῶν ἠθῶν. Γνωρίζω πολὺ καλὰ (ἐπαναλαμβάνω) τὶς συμφωνίες που ἔχετε συνάψει, ὁπότε εἶμαι σὲ θέση νὰ γνωρίζῳ καὶ τὸ τὶ περιμένει τὴν Πατρίδα μου καὶ τὸ Ἔθνος μου. Καὶ θὰ μὲ βρεῖτε ἀπέναντί σας. Ἡ Ἀνεξάρτητη Κυβέρνηση Ἐλεύθερης Ἑλλάδος – Α.Κ.Ε.Ε. τῆς ὁποίας ἔχω τὴν τιμὴ να ἡγοῦμαι, θὰ εἶναι πάντα ἐκεῖ, ἕτοιμη νὰ σᾶς ἀντιμετωπίσῃι.
  Φυσικὰ δὲν στηρίζουμε κανένα κόμμα καὶ κανένα πολιτικὸ μόρφωμα / κίνημα, καθὼς γνωρίζουμε ὅτι ὅλα ὑπηρετοῦν τὸ ἴδιο Σύστημα, ποὺ ὑπηρετεῖτε κι ἐσεῖς. Σὲ αὐτὸ τὸ σαθρὸ Σύστημα ἐρχόμαστε νὰ ἀντιταχθοῦμε ὡς ὀφείλουμε. Τὸ ὀφείλουμε στοὺς προγόνους μας ποὺ πότισαν ἐτούτη τὴν Ἱερὴ Γῆ μὲ τὸ αἷμα καὶ τὸν ἱδρῶτα τους, ἀλλὰ πιὸ πολὺ τὸ ὀφείλουμε στοὺς ἀπογόνους μας, οἱ ὁποῖοι μας ἐδάνεισαν τὸ μέλλον τους μὲ τὸν ὄρο νὰ τοὺς τὸ ἐπιστρέψουμε καλλίτερο ἀπὸ ὅ,τι τὸ βρήκαμε.

  Δὲν μᾶς τρομάζουν οἱ ὀρδὲς τῶν ἰσλαμιστῶν, που τόσο ἀπροκάλυπτα περιθάλπτετε, οὔτε οἱ συνιστῶσες ποὺ σᾶς ἀπαρτίζουν καὶ φυσικὰ οὔτε τὸ Σύστημα ποὺ ὑπηρετεῖτε. Τὸ ἔχω προσωπικὰ γνωρίσει αὐτὸ τὸ Σύστημα καὶ γνωρίζω πόσο σαθρὸ κι ἐτοιμόρροπο εἶναι. Κρῖμα ὅμως ποὺ δὲν τὸ γνωρίζει ὁ λαός…

  Μὲ δεδομένο ὅτι τὸ ἕνα ἀπὸ τὰ τρία σενάρια ποὺ ἀφοροὺν στὸ μέλλον τῆς Χώρας μας δίνει ἐσᾶς ὡς «νικητή» τῶν ἐκλογῶν τῆς 25ης Ἰανουαρίου (τὸ σενάριο προέρχεται ἀπὸ γνωστὸ ἐκδοτικὸ οἶκο τῶν Ἀθηνῶν ἀλλὰ καὶ ἀπὸ μία… «κλειστή» ὁμάδα ἀνθρώπων στὶς ΗΠΑ), σπεύδω λοιπὸν νὰ σᾶς ἐνημερώσῳ ὅτι ἡ ΑΚΕΕ θὰ εὑρίσκεται ἀπέναντί σας, ὅπως ἀκριβῶς βρίσκεται ἀπέναντι σὲ ΟΛΑ τὰ κόμματα κι εἰδικὰ σὲ αὐτὰ ποὺ βρίσκονται ἐντὸς κοινοβουλίου ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ὁποία ἰδεολογία κι ἂν ἐκφράζουν. Θέλουμε νὰ «ἐκλεγεῖτε», γιατὶ ξέρουμε ὅτι μ’ ἐσᾶς ἀλλάζει πλέον ὁ ῥοῦς τῆς ἱστορίας τῆς Πατρίδος μας. Ἔσεις, ἔρχεστε γιὰ να ἰσοπεδώσετε. Ἐμεῖς ἐρχόμαστε γιὰ νὰ κτίσουμε. Γιὰ νὰ κτιστῇ ὅμως κάτι ἰσχυρὸ καὶ καινούριο, θὰ πρέπη τὸ παλιὸ νὰ ἰσοπεδωθῇ.
  Ἡ διάβρωσις καὶ ὁ ἐκμαυλισμὸς τῶν ἀξιῶν καὶ τῶν ἠθῶν ποὺ προωθεῖτε, καθὼς καὶ ἡ πλήρης διάλυσις τῆς Χώρας, ποὺ θὰ ἐπιχειρήσετε, ὄσο κι ἂν μᾶς πονάῃ, εἶναι τὸ μέσο γιὰ τὴν ἀναγεννήση τοῦ Ἔθνους μας.

  Ἐν κατακλεῖδι, οὔτε ἐπιθυμῶ νὰ σᾶς ἀπειλήσῳ, οὔτε νὰ σᾶς ἐκφοβίσῳ. Αὐτὴν τὴν τεχνικὴ ἄλλωστε τὴν κατέχετε ἐσεῖς καλλίτερα ἀπὸ ἐμένα. Σᾶς γνωστοποιὼ ὡστόσο ὅτι ἡ ΑΚΕΕ θὰ εἶναι πάντα ἀπέναντί σας, εἴτε φανερά, εἴτε κρυφά. Οἱ ἄνθρωποί μας ἀκοῦν, βλέπουν καὶ καταγράφουν τὰ πάντα. Ἀδιαφορῶ -προσωπικά- γιὰ τὸ ἂν θὰ ἐκλάβετε σοβαρὰ αὐτὴν τὴν ἐπιστολή, ἢ ἂν θὰ ἀδιαφορήσετε γι’ αὐτήν. Αὐτὸ εἶναι ἀποκλειστικὰ δική σας εὐθύνῃ. Ἐμεῖς θὰ διαφυλάξουμε τὰ ἤθη, τὶς ἀξίες καὶ τὰ ἰδανικὰ τοῦ Ἔθνους μας καὶ θὰ στηρίξουμε τὴν Δικαιοσύνῃ, τὰ Σώματα Ἀσφαλείας καὶ τὸ Ἑλληνικὸ Ἔθνος, «μέχρι τελευταίας ῥανίδος τοῦ αἵματός μας», ὅπως ὁρκιστήκαμε ὅσοι ὑπηρετήσαμε στὸν Ἑλληνικὸ Στρατό.

  Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξᾶς

  Ἡ κωμωδία τῆς ἡμέρας «Τσιπραίϊκο …Μοσάντ καὶ λαθρομετανᾶστες»…. μὴν τὸ χάσετε!!

  Τί συνδέει Κόκκαλη, Μπόμπολα, Ῥιζοσπάστη, Ἔθνος, ΚΚΕ, ΣΤΑΖΙ, KGB καί Mossad;

  http://filonoi.gr/2015/01/10/anoikth-epistolh-pros-aleksh-tsipra/

  • Αποκλειστικό: Συνέντευξη του Γεωργίου Μεταξά στον “Μαύρο Κρίνο”.

   Συνέλληνα καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου και για την ευγένεια να απαντήσεις στις ερωτήσεις της συντακτικής μας ομάδας.

   Κάθε άλλο !!! Είναι τιμή και χαρά να συνομιλώ με συναγωνιστές. Άλλωστε, οι αλήθειες «βγαίνουν» εκεί που δεν ρέει το χρήμα, αλλά το πάθος !!!

   Πες μας αν θέλεις δυο λόγια για σένα για να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα οι αναγνώστες μας.

   Για τους περισσότερους είμαι ήδη γνωστός από πολύ παλαιά. Το πλήρες όνομά μου είναι Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξάς. Γεννήθηκα το 1971 στην Νότιο Αφρική, από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσα στην Νέα Σμύρνη και τώρα ζω στη Χαλκίδα. Έχω δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και αγωνίζομαι για την Ελλάδα μας, με όποιο κόστος. Είμαι στον πατριωτικό χώρο εδώ και 27 χρόνια. Για μερικούς μήνες, όντας στην αρχή της εφηβείας, μπήκα στην ΚΝΕ, από την οποία έφυγα τρέχοντας όταν συνειδητοποίησα τι ήταν.

   Κατόπιν, μπήκα στην ΕΠΕΝ. Όταν η ΕΠΕΝ διαλύθηκε, προσχώρησα στο ΕΝΕΚ. Στην συνέχεια, το 1999 με βρίσκει στο Ελληνικό Μέτωπο του Μάκη Βορίδη. Όταν ο Βορίδης αποφάσισε να ενωθούμε με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, εξέφρασα έντονες διαφωνίες ως ομιλητής στην τελευταία Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Ελληνικού Μετώπου και παρέμεινα ανενεργός.

   Κατόπιν, πρώην συναγωνιστές με κάλεσαν στο ΛΑΟΣ τρεις φορές, προκειμένου να βοηθήσω στην ανασύνταξη των καταλόγων των μελών (πρώτη), στην οργάνωση της νεολαίας (δεύτερη) και να συμμετέχω στις εκλογές (τρίτη). Το 2009 λοιπόν, ήμουν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στην β’ Αθηνών.

   Όταν υπεγράφη το Μνημόνιο από το ΛΑΟΣ, παραιτήθηκα, με επεισοδιακό τρόπο, αν και ήμουν μέλος της Επιτροπής Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. Κατόπιν, δημιουργήσαμε την Ελλήνων Πολιτεία, όπου και ανέλαβα την διεύθυνση οργανωτικού. Παραιτήθηκα, όταν διαπίστωσα ότι τα πράγματα εξελίσσονταν με παλαιοκομματικό τρόπο. Έκτοτε, παραμένω στις επάλξεις όντας ανεξάρτητος.

   Στον Στρατό, υπηρέτησα ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) στα Τεθωρακισμένα (Αυλώνα – Πρωτοκκλήσι Έβρου). Έχω τελειώσει την Θεολογική Σχολή Αθηνών. Παράλληλα, εδώ και 23 χρόνια ασχολούμαι με έρευνες που αφορούν την Αρχαία Ελλάδα, τα παραφυσικά φαινόμενα και την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η ομάδα μου, που ιδρύθηκε το 2006 (Hellenic Nemesis) έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τα RFIDs δηλαδή τα βιοτσίπ (2007), τις «χημικές ουρές» (2008) και πολλά άλλα.

   Είχαμε καταφέρει να βάλουμε «κατασκόπους» στην Digital Solutions Corporation, η θυγατρική της οποίας (Digital Angel Corporation) είχε κατοχυρώσει την πατέντα των RFIDs. Αποκαλύψαμε τον ρόλο της «Satan’s Church» και τα παρακλάδια της στην Ελλάδα, καθώς και τις εταιρείες που την χρηματοδοτούν. Όπως ακόμη τον ρόλο της «Luci’s Trust» (ο εκδοτικός οίκος της Satan’s Church) στους «Μάρτυρες του Ιεχωβά», τους «Προτεστάντες», τους «Μορμόνους», τους «Σαϊεντολόγους» και αλλού. Αποκαλύψαμε τον ρόλο του Τεκτονισμού, των LIONS και των ROTARY, καθώς και την απάτη του προσκοπισμού. Κάναμε πολλές αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα να μου «σπάσουν» δύο φορές το αυτοκίνητο, να με απειλήσουν προσωπικά, να με απειλήσουν με την ζωή των παιδιών μου και πολλά άλλα. Ωστόσο δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα τον αγώνα. Μέχρι που πριν λίγα χρόνια «χάσαμε» τον συνεργάτη μας στην Παραγουάη, οπότε και αναγκαστήκαμε να διαλύσουμε επισήμως την ομάδα.

   Τις τελευταίες ημέρες έφερες στο φως της δημοσιότητας κυρίως μέσω του διαδικτύου κάποια πρώτα συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τις σχέσεις της οικογένειας Τσίπρα και την περιβόητη Ισραηλινή Mossad. Πες μας αν θέλεις κάποια παραπάνω στοιχεία για το θέμα αυτό.

   Το θέμα Τσίπρα, απ’ όπου και να το πιάσεις … «βρωμάει». Όταν πρωτομπήκε ο Τσίπρας στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων, δεν ξέραμε ποιος ήταν. Ανέλαβε στη συνέχεια την ηγεσία του Συνασπισμού από τον Αλαβάνο. Εκείνο που μας κίνησε την περιέργεια, ήταν το πώς γίνεται ένας τόσο νέος άνθρωπος και αναλαμβάνει ένα τέτοιο πόστο. Έτσι, αρχίσαμε την έρευνα γενικώς.

   Το ένα θέμα, ακολουθούσε το άλλο ώσπου μπήκαν όλα σε μία σειρά, όταν ανακαλύψαμε το σύμπλεγμα Τσίπρα – Βωβού – Λαλιώτη. Εκεί πήραν άλλη τροπή τα πράγματα. Βρήκαμε πρώην υπαλλήλους της «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ» οι οποίοι άρχισαν να μας ξετυλίγουν το «κουβάρι» τις οικογένειας Τσίπρα. Με πολλή έρευνα και κόπο, μαζέψαμε πολλά στοιχεία. Υπερκοστολογημένα τιμολόγια, διασυνδέσεις, έργα και πολλά άλλα. Βρήκαμε τις αποδείξεις για το πώς η οικογένεια Τσίπρα φρόντισε να φύγει ο Εμφιετζόγλου από τον Σκαπανέα, το γιατί έβαλαν τον Λαναρά (που όλως «τυχαίως» είναι συγγενής της οικογένειας Τσίπρα), ανακαλύψαμε την καταγωγή της Οικογένειας Τσίπρα (ή πιο σωστά Cipra = εβραϊκό όνομα).

   Από τότε που βγήκε η δημοσίευση, εμφανίστηκαν και άλλοι πρώην υπάλληλοι του Σκαπανέα, αλλά και υπάλληλοι της «Αγνάντι ΟΕ» (του Αλέξη Τσίπρα) που προθυμοποιήθηκαν να μας δώσουν και άλλα στοιχεία για υπερκοστολογημένα τιμολόγια και τις διασυνδέσεις της οικογένειας Τσίπρα. Καθώς επίσης και τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η οικογένεια Τσίπρα μπλόκαρε την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού (σημειωτέον: είμαι γνωστός ΠΑΟΚτσης, αλλά θεωρώ λίαν επιεικώς απαράδεκτο μία ομάδα να ταλαιπωρείται για να έχει ένα «σπίτι») εξ αιτίας του ότι δεν πήραν εκείνοι το έργο.

   Μέχρι στιγμής έχουμε συγκεντρώσει υπερκοστολογημένα τιμολόγια ύψους 36 δις € (συμπεριλαμβανομένων και αυτών σε δραχμές) και συνεχίζουμε. Οι δε διασυνδέσεις της οικογένειας με την Mossad, μας προέκυψαν τυχαία. Άλλο ψάχναμε και αλλού βρεθήκαμε. Ψάχναμε για τις ρίζες της οικογένειας Τσίπρα (όπως θα διαπιστώσετε, δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά) και «πέσαμε» πάνω στον Moshe Dayan ( στρατιωτικός και πολιτικός του Ισραήλ) και ένα όνομα που μας προκάλεσε εντύπωση και θελήσαμε να το ερευνήσουμε παραπέρα: David Cipra. Από εκεί ξετυλίχθηκε ένα άλλο «κουβάρι» που είδαμε και πάθαμε να το ξεμπλέξουμε. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη προσπαθούμε, διότι υπάρχει ένα δαιδαλώδες παρασκήνιο και τις περισσότερες φορές, ψάχνουμε κυριολεκτικά στα «τυφλά» ακολουθώντας την διαίσθηση μας.

   Στη βάση του θέματος τώρα. Το θέμα με την Αφρική, μας προέκυψε όταν ψάχναμε την λειτουργίας της «Σκαπανεύς ΑΤΕ» και τα «υποκαταστήματα της. Είχαμε την πληροφορία από πρώην υπάλληλο της εταιρείας και επικεντρωθήκαμε σε τρία μέρη: την Νότιο Αφρική, το Ζαΐρ και το Λεσότο. Στο Λεσότο, «χτυπήσαμε» φλέβα. Από εκεί μάθαμε πάρα πολλά και πήραμε ικανοποιητικά στοιχεία.

   Μετά την εμφάνιση της ανάρτησης σου δεκάδες ιστολόγια έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν αυτά τα στοιχεία. Ποιες ήταν οι ευρύτερες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και ποια τα σχόλια των συμπατριωτών μας ;

   Για να λέμε την αλήθεια, αυτές οι αποκαλύψεις ήταν κάτι σαν «κεραυνός εν αιθρία» στο πολιτικό σκηνικό. Αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια είδηση, δεν γίνεται να αφομοιωθεί εύκολα. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν υπάρχουν τα στοιχεία. Θα πω απλά, πως εάν δεν υπήρχαν, δεν θα προκαλούσα την οικογένεια Τσίπρα να προβεί σε μήνυση. Το σίγουρο είναι ένα: εάν προβεί σε μήνυση, μπορεί να δικαιωθεί από το δικαστήριο (μην ξεχνάμε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή μεν, αλλά πάντα θα βρεθεί κάποιος να της δείξει το δρόμο … ) αλλά δεν θα δικαιωθεί από τον κόσμο. Γιατί τα στοιχεία είναι τέτοια που πραγματικά τρομάζουν.Στον ευρύτερο χώρο, ανακαλύψαμε πλέον πως ο Στέφανος Χίος ανέλαβε ανεπίσημα το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου, κάνοντας μία ατυχή στηλίτευση. Επίσης, κάποιες σελίδες και κάποια blogs που τα θεωρούσαμε «πατριωτικά» υπερασπίστηκαν με μανία τον Αλέξη Τσίπρα.

   Υπήρχαν όμως και σελίδες, όπως η zougla.gr που ναι μεν αναδημοσίευσαν το θέμα, αλλά κράτησαν μία ουδέτερη στάση και αυτό είναι προς τιμήν τους. Ωστόσο, ανακατεύτηκαν τα ονόματα των φίλων μου Γεωργίου Λαχανά και Άντζελας Γεωργαντή, οι οποίοι απλώς έκαναν αναδημοσίευση του κειμένου και τίποτα περισσότερο. Θα παρακαλούσα μέσω της σελίδας σας να φύγουν τα παραπάνω ονόματα, διότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι με το όλο θέμα και μπορεί να βρουν κανένα μπελά χωρίς λόγο.

   Οι συμπατριώτες μας σχολίασαν ποικιλοτρόπως την δημοσίευση, όπως ήταν αναμενόμενο. Ωστόσο, ο ΓΝΗΣΙΟΣ πατριωτικός χώρος και ειδικά εκείνοι που με γνωρίζουν, κατάλαβαν την σημασία και την σημαντικότητα των αποκαλύψεων. Οι πολλοί, αμφισβήτησαν (και λογικό ήταν αφού δεν ξέρουν τι στοιχεία έχω) και η «αριστεροί» απλώς διακωμώδησαν. Λυπούμαι μόνο που στην πορεία θα τους απογοητεύσω έτι περισσότερο.

   Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση από τα γραφεία της Κουμουνδούρου για τις αποκαλύψεις σου ή ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ;

   Απ’ όσο γνωρίζω όχι επίσημα. Ανεπίσημα όμως, επεκράτησε μία αναταραχή. Ξέρω ότι έβαλαν άτομα να ψάξουν να βρουν τι γνωρίζω και αν τους «παίρνει» να πάνε σε μηνύσεις ή να υποβαθμίσουν το θέμα. Εδώ θα ρωτήσω βέβαια: η σύζυγος του Χίου, έχει παίξει ρόλο σε αυτό ;

   Ποια η αντίδραση του Ελληνικού έντυπου τύπου για το θέμα αυτό ;

   Ομολογώ ότι δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τα έντυπα. Λόγω του ότι δεν έχω χρόνο να το κάνω.

   Όλες αυτές τις ημέρες σε κάλεσε ή επικοινώνησε έστω κάποιο Εθνικιστικό κόμμα ή κάποια εφημερίδα του λεγόμενου «πατριωτικού χώρου» ώστε να προχωρήσεις σε περισσότερες αποκαλύψεις ; Υπήρξε κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον από πολλούς που τονίζουν σε κάθε ευκαιρία σε άλλες περιπτώσεις ότι είναι «φανατικοί αντισιωνιστές» … ;

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι !!! Φαίνεται πως το θέμα δεν τους αγγίζει. Από την μια η Χρυσή Αυγή έχει πέσει με τα μούτρα (και πολύ ορθώς πράττει και την συγχαίρω) στην ανακούφιση των Ελληνικών οικογενειών, ενώ το ΛΑΟΣ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Προφανώς το να καταρριφθεί ο μύθος που λέγεται Al-exis Cipra, δεν είναι κάτι που τους απασχολεί. Οι υπόλοιποι «πατριώτες» και αντισιωνιστές, έχουν κι αυτοί πέσει με τα μούτρα στο image making της Χρυσής Αυγής. Φυσικά, αυτό δεν τους αφήνει χρόνο και χώρο ν’ ασχοληθούν με το θέμα αυτό.

   Θα υπάρξει κάποιο βιβλίο στο μέλλον σχετικά με το θέμα ; Αν ναι πότε να το περιμένουμε ; Tι περισσότερο θα υπάρχει μέσα σε αυτό ;

   Ο πολύ καλός μου φίλος και πατριώτης Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, ετοιμάζει αυτήν τη στιγμή ένα βιβλίο (το συγγράφει αυτές τις ημέρες) ένα πολύ δυνατό βιβλίο που ρίχνει τις μάσκες σε όλους όσους κυβερνούν αυτόν τον τόπο, με στοιχεία και αποδείξεις. Εκτός από τον Al-exis Cipra, θα υπάρχουν αποκαλύψεις για πολλούς και πολλά. Το βιβλίο αναμένεται να εκδοθεί μέσα στον Σεπτέμβριο, οπότε θα έχετε full season διάβασμα …

   Ποια η άποψη σου για το Διεθνή Σιωνισμό και πως πιστεύεις ότι θα πρέπει να καταπολεμηθεί;

   Κατ’ αρχάς, είναι σημαντικό εδώ το να διαχωρίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Δεν είναι όλοι οι εβραίοι στο ίδιο καζάνι. Εκείνοι που ορίζουν τις «τύχες» των κυβερνήσεων, είναι ως επί το πλείστον Ταλμουδιστές και αποτελούν την μειοψηφία. Τύποι σαν τους Rockefeller, Rothschild, Morgan, Soros, Gates και μερικοί ακόμη, είναι εκείνοι που ελέγχουν σχεδόν τα πάντα και διαβρώνουν σχεδόν τα πάντα. Για να μπορέσεις να «χτυπήσεις» τον σιωνισμό, πρέπει να τον χτυπήσεις στην Αχίλλειο Πτέρνα του, που όμως είναι και η φαινομενική του ισχύς: το χρήμα !!!

   Ουσιαστικά, η μάστιγα των κρατών, είναι οι ιδιωτικές τράπεζες με τα αποθεματικά τους, οι οποίες μπορούν να ελέγχουν την κρατική οικονομία. Θα πρέπει να εκλείψουν οι ιδιωτικές τράπεζες και αν όμως εξακολουθήσουν να υπάρχουν, θα πρέπει να μην έχουν αποθεματικό. Άλλο ένα αδύνατο σημείο του Διεθνούς Σιωνισμού, είναι ότι έχει ενστερνιστεί την προτεσταντική νοοτροπία (βλ. Τέταρτο Δόγμα) του Adam Smith, βάσει της οποίας ο πλούτος είναι χαρακτηριστικό «ευλογίας Θεού» στον άνθρωπο. Έτσι, αφοσιώνονται στο άτομο και όχι στο σύνολο.

   Αν αντιστρέψεις αυτόν τον όρο, έχεις καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα. Επίσης, άλλος ένας τρόπος είναι το εθνικό νόμισμα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ όμως από άλλα νομίσματα. Δηλαδή, αν αυτήν τη στιγμή είχε η Ελλάδα τη Δραχμή χωρίς αυτή να εξαρτάται από το δολάριο ή το ευρώ, τότε ο Διεθνής Σιωνισμός δεν θα είχε τη δύναμη να ελέγξει την οικονομία. Ο Διεθνής Σιωνισμός χτυπιέται με το χρήμα, τις τράπεζες και μία ισχυρή κυβέρνηση που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νοιάζεται για το σύνολο που κυβερνάει.

   Πως βλέπεις την ευρύτερη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή της Μέσης ανατολής ;

   Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή, ορίστηκε εν μια νυκτί το 1967 από τον ΟΗΕ. Είναι μια περιοχή ωστόσο που δεν συγκρούονται τα κράτη, αλλά οι θρησκείες. Η περιοχή αυτή (παλαιότερη Δωρική αποικία), διεκδικείται από εβραίους, ισλαμιστές και χριστιανούς. Τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες που ορίζουν και κυριαρχούν στον κόσμο. Η περιοχή αυτή ωστόσο, εκτός από πετρέλαιο, έχει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: άμεση πρόσβαση στην Μεσόγειο. Όποιος έχει πρόσβαση εκεί, διασφαλίζει και την οικονομική του ευμάρεια. Οι διαμάχες και οι συγκρούσεις δεν θα πάψουν σε καμία περίπτωση.

   Η κατάσταση θα παραμένει έκρυθμη, διότι αυτό συμφέρει το Ισραήλ. Διατηρώντας εκεί μία αναστάτωση, έχει κάθε λόγο να συγκεντρώνει οπλισμό και χρήματα. Η «Λωρίδα της Γάζας» αποτελούσε και θα αποτελεί χρυσωρυχείο για το Ισραήλ, αφού μαζεύει χρήματα συνέχεια για την προστασία του και όπλα. Βέβαια, απ’ όσο έχω μάθει, στο «παιχνίδι» έχει μπει και η γνωστή αλυσίδα καφέ «Starbucks». Βάσει των πληροφοριών μου, σε κάθε καφέ που παραγγέλνει κάποιος, αγοράζεται και μία σφαίρα για το Ισραήλ. Οπότε … προσέχετε που πίνετε καφέ …

   Τα τελευταία λόγια δικά σου και θα θέλαμε να στείλεις ένα μήνυμα στους συναγωνιστές που μας διαβάζουν αλλά και προσωπικά στον … Αλέξη Τσίπρα.

   Δεν έχω πολλά να πω. Οι τυπικότητες που γίνονται κουραστικές, είναι οι πιο σημαντικές. ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός ΔΕΝ είναι αυτό που φαίνεται. Ακόμη και ο πατριωτικός χώρος «βρωμάει» στο κεφάλι. Οι Έλληνες έχουμε διασπαστεί σε πολλά κομμάτια, με βάση τις κομματικές πεποιθήσεις. Κόμμα = διάσπαση, διαχωρισμός. ΕΝΑ πράγμα μόνο μπορεί να σώσει τον τόπο:

   Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Τίποτε άλλο. Αφήστε τα κόμματα επί τέλους και ενωθείτε. ΟΛΟΙ αδέλφια είμαστε. Στον ίδιο τόπο πατούμε. Τόσα χρόνια, το μόνο που κατάφεραν σωστά τα κόμματα, είναι να διασπάσουν τον Ελληνισμό και να ενσπείρουν διχόνοια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ!

   Al-exis Cipra, θα σου πω μόνον ετούτο: η μάσκα σου έπεσε και θα πέσει ακόμη περισσότερο σύντομα. Ή αποκάλυψε στον κόσμο που σε εμπιστεύτηκε την αλήθεια και φύγε, ή μείνε και αποδέξου τη μοίρα σου, που δεν θα διαφέρει σε πολύ από αυτήν του Αρδιαίου του Τυράννου …

   Το ίδιο ισχύει και για όλους τους πολιτικούς.

   Σε ευχαριστούμε πολύ.

   ΕΓΩ ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε. Είθε να δούμε σύντομα μια λεύτερη Ελλάδα! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !!!

   http://mavroskrinos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_23.html

  • Alexis Tsipras est un juif séfarade, fils de Pavlos Tsipras, milliardaire grec
   jeudi 16 juillet 2015,

   Alexis Tsipras est un juif séfarade, fils de Pavlos Tsipras, milliardaire grec décédé en 2012. Les grands-parents d’Alexis Tsipras ont immigré en Grèce, depuis la Turquie, dans les années 20. Le nom du village d’origine de la famille « Cipra » devenue « Tsipras » est Babaeski qui situé dans la province Turque de Kırklareli.

   Selon le site nowtheendbegins.com, l’entreprise familiale du père du leader de Syriza (Pavlos Tsipras) s’appelait « SKPANAEA » et était spécialisé dans les travaux publiques en Grèce, notamment la restauration et la construction des églises orthodoxes ; et ce, depuis l’époque de la Junte des Colonels.

   En ce qui concerne le mouvement Trotskiste de Syriza, son lien avec le milliardaire George Soros qui le finance est on ne peut plus clair comme le revèle le site Gazetawarsza.

   L’ascension fulgurante de Tsipras semble avoir été facilitée par l’oligarchie financière internationale afin d’empêcher l’arrive au pouvoir en Grèce du mouvement « ultra-nationaliste » Golden Dawn, opposé à l’UE et à l’OTAN, dont les principaux dirigeants sont en prison depuis bientôt deux ans.

   Alexis Tsipras apparaît donc comme une forme « d’opposition contrôlée » au « système » comme le sont Besancenot ou Mélenchon en France. Pas étonnant que Tsipras ait toujours milité pour le maintien de Grèce dans la zone Euro.

   L’ex-ministre des finances grec, Yanis Varoufaki qui a démissionné la semaine dernière, car mis en minorité au sein du gouvernement Grec, aurait d’ailleurs annoncé qu’il allait créer son propre parti

   http://mai68.org/spip/spip.php?article9013

 5. ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ προς Αλέξη Τσίπρα Αθήνα, 24 Απριλίου 2015.

  Όταν πληροφορήθηκα απάτη σε βάρος του δημοσίου ( ≈ US$ 180,000,000 ,
  παρά το γεγονός ότι σε προσωπικό επίπεδο δεν με αφορούσε και ενδελεχε άγνωστους κίνδυνουςiv έκανα αυτό που προβλέπει το σύνταγμα και επικοινώνησα επώνυμα, και τεκμηριωμένα με την διοίκηση της ΔΕΗ.
  Αυτή η κίνηση οδήγησε την σύμβαση στα δικαστήρια και έφερε στην ΔΕΗ ≈ € 3 Εκατομμύρια όφελος. Την παρέμβαση την πλήρωσαν πολύ ακριβάv η οικογένεια μου, Έλληνες συνάδελφοι στη  Ελβετική εταιρεία, και εγώ. Μετά την επακόλουθη καταναγκαστική επιστροφή στην Ελλάδα μια και κανένας από την ΔΕΗ δεν θεώρησε σωστό να επικοινωνήσει σχετικά μαζί μου ανακάλυψα τα εν Ελλάδα συμβάντα και  ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (WHISTLE-BLOWER LEGISLATION) για όποιόν δίνει πληροφορίες υπέρ του δημοσίου συμφέροντος ακόμα και όταν το δημόσιο έχει τεκμηριωμένο όφελος. 

  Όσο αφορά την διοίκηση της ΔΕΗ, οι αρμόδιοι εξέχοντες υπηρεσιακοί παράγοντες είναι εμφανώς τρομοκρατημένοι, οι διαχρονικά κομματικά διορισμένοι φαίνεται να ενδιαφέρονται μόνο για νέες “Συμβάσεις”, η εφήμερη πολιτική εξουσία δεν έχει τον χρόνο και τα μέσα να υλοποιήσει ότι πρεσβεύει; την δικαιοσύνη λυμαίνονται τα ιδία άτομα που με διάφορα διαχρονικά καπέλα και το πρόσχημα πιθανής εμπλοκής πολίτικων προσώπων βάζουν κατά συρροή, αναιτιολόγητα,  σχετικές αναφορές στο αρχείοvi. Κατά καιρούς, σε προεκλογική περίοδο, με αέρα αλλαγής, γίνεται, για λόγους “σκοπιμότητας“ και κάποια προ φόρμα κλήτευση στη Εισαγγελία πρωτόδικων που ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα μένει ανακόλουθη.
  Σε αντίστοιχη υπόθεση της SIEMENS παρά το γεγονός ότι ο τότε πρόεδρος της επιτροπής της Βουλής (Σηφης Βαλυρακης)vii και εγώviii γράψαμε επανειλημμένα στους αρμοδίους πολίτικούς και δικαστικούς παράγοντες δεν υπήρξε κανένα απτό αποτέλεσμα. Κάποιος προτίμησε και κατάφερε να κάνει προσωπικό παιχνίδι απαξιώνοντας την Ελληνική δικαιοσύνη. 

  Κύριε πρωθυπουργέ, παρά το γεγονός ότι γνωρίζω τα τρέχοντα κληρονομημένα κατεπείγοντα  προβλήματα της κυβέρνησης, υπάρχει τεκμηριωμένα αδυναμία του Θεσμικού πλαισίου  (Whistle-blower Legislation) σε θέματα Καταπολέμησης της Διαφθοράς και για τους προαναφερθέντες λόγους απολύτως καμμιά εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη.
   Θα ήθελα να μάθω, και εγώ και άλλοι στην θέση μου αν αξίζει τον κόπο να παίρνει ένας , εξανάγκης, μόνιμος κάτοικος εξωτερικού το ρίσκο ζωής, ελευθέριας και καριέρας προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος σε συμβάσεις με ζημιά πάνω από ένα δισεκατομμυρίων δολάρια. 

  Υπάρχει συναφές και ενδιαφέρον θέμα όσο αφορά την Ευρωβουλή (Επιτροπή JURI ), και την Ε.  Επιτροπή (OLAF & EAAS) για τα οποία θα ήθελα ένα προσωπικό ραντεβού και την αρωγή της πολιτείας μια και σε θέματα προστασίας πληροφοριοδοτών και η επιτροπή αλλά πρεσβεύει και 
άλλα εφαρμόζει. Σε θέματα σχέσεων με την Ελβετία η αρμόδια επιτροπή (Joint Committee) εκπροσωπεύετε σε επίπεδο κράτους μέλους και όχι πολίτη. 


  Με φιλικούς χαιρετισμούς,

  Κώστας ΠΑΡΛΑΒΑΝΤΖΑΣ 

  Η Παρούσα, με όλα τα συνημμένα βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο: http://www.elvetia.org/ts/index.aspx

  ΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

  i Όπως πρεσβεύει ο αρμόδιος υπουργός κος Π. Νικολούδης.
  ii Ακολουθώντας την από το σύνταγμα απορρέουσα υποχρέωση τους σαν πολίτες.
  iii Από θέση ισχύος, κατά παράβαση καθήκοντος, αγνοούν χωρίς έρευνα εγγραφές καταγγελίες.
  iv Ευτυχώς δεν υπήρξαν αποδείξεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε πολυετή κάθειρξη σε βάρος μου σύμφωνα με τα Άρθρα:
  ∙ 162 [1935] ( Βreach of Trade Secrets – οικονομική κατασκοπεία ), και
  ∙ 273 [1914] ( Crimes against the state – διάθεση οικονομικών πληροφοριών σε ξένη δύναμη), του ελβετικού ποινικού κώδικα.
  v Βλέπε http://www.elvetia.org/re/index.aspx
  vi βλέπε http://www.elvetia.org/gr/index.aspx
  vii Βλέπε http://www.elvetia.org/siemens/web/Valyrakis.html
  viii Ήμουν εκείνος που κοινοποίησε στην επιτροπή της Βουλής τις καταδικαστικές αποφάσεις του αμερικα- νικού δικαστηρίου με βάση και την δωροδοκία στον ελληνικό ΟΤΕ.

  Εξεταστική για το Μνημόνιο
  Σύμβαση DMKT-155/99104 ΑΒΒ – ΔΕΗ (Ενδεικτικά:)
  ≈ $ 12-18 Εκατομμύρια για μπαξίσια.
  ≈ $ 180 Εκατομμύρια για ακατάλληλα παλιοσίδερα.
  ≈ $ 1000 Εκατομμύρια για έξτρα καύσιμα.
  ≈ $ ?? Εκατομμύρια τόκους.

  Ο ένας Αεροστρόβιλος ήταν επιστροφή, σαν ακατάλλη- λος, από πλατφόρμα Πετρέλαιου της BP, που το αέριο το καίγανε, ο δεύτερος φημολογούνταν ότι ήταν η πλατφόρμα δοκιμών της σειράς.
  Όταν ανακοινώθηκε η συγκεκριμένη, ανέλπιστη, σύμ- βαση έγινε “γλέντι” στο τμήμα πωλήσεων της ΑΒΒ.
  Την συγκεκριμένη περίοδο η ΑΒΒ καταδικάστηκε κατά συρροή για χρηματισμό σε ποσοστό ≈ 8-10% της αξίας της παραγγελίας από δικαστήρια τρίτων χωρών.
  Εξ αίτιας της υπερβολικής κατανάλωσης καυσίμου σε σύγκριση με ανταγωνιστικά συστήματα ο συγκεκριμένος τύπος (ABB GT8B/C) δεν πουλήθηκε ποτέ για παραγωγή ηλεκτρικής Ενεργείας σε χώρα με πρόσβαση στην διεθνή αγορά.
  Σε βάθος 25ετειας το εξτρά κόστος σε καύσιμο αυτής
  της επιλογής ήταν ≈ US$ 1,000,000,000.

  http://www.elvetia.org/htm/SYRIZA/Syriza.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s