Ομαδική και ατομική μήνυση κατά Τσίπρα και παντός υπευθύνου (πολιτικού, δημοσιογράφου, τραπεζίτη), για έσχατη προδοσία κ.α.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ- ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ- ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ…

22 Φεβρουαρίου 2016

Την… κατάσταση στα χέρια τους πήραν 30 και πλέον κάτοικοι του Αιγίου, οι οποίοι προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη, μηνύοντας κάθε υπεύθυνο από πολιτικούς, δικαστικούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους και τραπεζίτες, κατηγορώντας τους με στοιχεία για πραξικόπημα, δωσιλογισμό, προπαγάνδα υπέρ του εχθρού, σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης και επικαλούμενοι το δεδικασμένο δικαστηρίων του 1944 αλλά και το άρθρο 120 του Συντάγματος.

Στην Εισαγγελία Αιγίου κατατέθηκαν δύο μηνύσεις: Η πρώτη από περίπου 30 δημότες της Αιγιάλειας και η δεύτερη από έναν πολίτη. Όπως ανέφερε στο Protionline.gr ένας εκ των 30 μηνυτών, ο Νίκος Σωτηρόπουλος, ΄΄αναμένουμε να ενεργοποιηθούν οι Εισαγγελείς και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η μήνυσή μας αφορά τη διάπραξη πραξικοπήματος και δωσιλογισμό και ζητούμε την καταδίκη των υπευθύνων πολιτικών, δικαστικών, στρατιωτικών, δημοσιογράφων και τραπεζιτών, όπως απορρέει από το δεδικασμένο των δικαστηρίων 1944 και σύμφωνα με το άρθρο 120, βάσει του οποίου, η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε τρόπο και μέσον, εναντίον οιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία (στην προκειμένη περίπτωση, η οικονομική και ψυχολογική βία είναι εφάμιλλη της πολεμικής)΄΄.

Ζητούν την άμεση σύλληψη όλων των υπαιτίων

Σημειώνεται ότι οι μηνυτές επικαλούνται την άρνηση πληρωμής του χρέους της Ελλάδας επί Ιωάννη Μεταξά και τη δικαίωσή του στο διεθνές δικαστήριο, ενώ στρέφονται εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, των αρχηγών των κομμάτων αλλά και κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, κατηγορώντας τους για κατάλυση του πολιτεύματος της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας, λειτουργώντας αντίθετα προς την απόφαση του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου που δεν εφαρμόστηκε ποτέ. Κλείνοντας την μηνυτήριο αναφορά, οι μηνύοντες ζητούν ακόμη την άμεση σύλληψη όλων των υπαιτίων, πρωταρχικώς του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως «υπάρχει πλέον αποδεδειγμένη εσχάτη προδοσία και κατάλυση της Δημοκρατίας». Επιπλέον, ζητούν να ενεργηθεί η δίωξη και η σύλληψη της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ. Γκουτζμάνη γιατί επί τρία χρόνια δεν ενεργεί τη δίωξη του Γιώργου Α. Παπανδρέου…

Όπως επισήμανε στo protionline.gr  ο Δημήτρης Καΐπης που κατέθεσε την ατομική μήνυση, ΄΄βλέποντας την ψήφιση των μνημονίων, την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας, την απάτη των εκλογών οι οποίες είναι ψεύτικες όπως αποδεικνύεται στο δικόγραφο, βλέποντας εν τη πράξει την κατάλυση της Δημοκρατίας από τους πολιτικούς-όργανα των ξένων, ξεκινήσαμε πριν χρόνια αγώνες και με συμμετοχή σε μηνύσεις επί εσχάτη προδοσία οι οποίες, αν και είδαν το φως της δημοσιότητος, δεν κρίθηκαν εν τη πράξει, παρότι έχουν περάσει χρόνια. Αντιληφθήκαμε λοιπόν ότι έχουμε να κάνουμε με σύσταση συμμορίας εισαγγελέων, δικαστικών, πολιτικών, τραπεζιτών, με σκοπό την κατάλυση του Δημοκρατικού πολιτεύματος και τον απόλυτο έλεγχο επάνω στους πολίτες, με το πρόσχημα της Δημοκρατίας, την εκποίηση κινητής και ακινήτου περιουσίας του ελληνικού λαού και την διάλυση και τον διαμελισμό της Ελλάδος. Η Δημοκρατία έχει καταλυθεί και το άρθρο 120 του Συντάγματος έχει πλέον ενεργοποιηθεί. Προχωρήσαμε λοιπόν σε νέες μηνύσεις δημοσιοποιήσιμες, με τις οποίες ζητούμε το αυτονόητο. Να δικαστούν οι εγκληματίες εισαγγελείς-πολιτικοί και στη συνέχεια όλοι όσοι συνέβαλαν στην κατάλυση του πολιτεύματος και τον εκβιασμό των πολιτών, ιδιαίτερα δε οι τραπεζίτες οι οποίοι υπεξαίρεσαν το τεράστιο ποσό των 233 δις ευρώ΄΄.

Κάλεσμα και σε άλλους πολίτες να κινητοποιηθούν

Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα προς κάθε Έλληνα να συμμετάσχει στις μηνύσεις ή προσυπογράφοντάς τες ή τυπώνοντάς τες και καταθέτοντά τες σε κάθε τοπικό εισαγγελέα, πρωταρχικά όμως μελετώντας τες.

Επιπλέον, οι πολίτες έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να καταφύγουν στη ρωσική Πρεσβεία, ζητώντας από τον πρόεδρο Πούτιν, βοήθεια ως διωκώμενοι Έλληνες πολίτες από δωσιλογικές κυβερνήσεις και τις δικαστικές αρχές που δεν πράττουν το καθήκον τους, λειτουργώντας ανάλογα με τους Σύριους που ζήτησαν την άμεση επέμβαση της Ρωσίας για να σώσει τη χώρα τους. Όπως ανέφεραν, ΄΄στα πλαίσια του γεγονότος ότι ετρώθη η Δημοκρατία, προτιθέμεθα άμεσα να ζητήσουμε παρέμβαση και αρρωγή εκ φιλίων και ομοδόξων προς ημάς κρατών, πρωταρχικώς δε της Ρωσίας, το οποίο ως πολίτες θα πράξουμε και καλούμε όσους θέλουν να συμμετάσχουν ας επικοινωνήσουν μαζί μας΄΄.

Καταλήγοντας, οι κ. Καΐπης και Σωτηρόπουλος, τόνισαν: ΄΄Έχουν κατατεθεί δε δύο μηνύσεις. Η μία είναι προς όλους τους υπευθύνους, συμπεριλαμβάνει και τον Άρειο Πάγο ως την κυρίως συνεργούσα αρχή στην κατάλυση του πολιτεύματος, όπερ εστι εσχάτη προδοσία, και η δεύτερη είναι εναντίον των Τσίπρα, Γκουτζαμάνη, Βούτση, στην οποίαν μπορεί όστις επιθυμεί να συμμετέχει και ήδη πολλοί ζητούν να μπουν τα ονόματά τους. Ως Έλληνες πολίτες γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει πολίτευμα ως η Δημοκρατία και δεν πρόκειται κανέναν μα κανέναν να επιτρέψουμε την κατάλυσή της όπως και την επιχειρούμενη αλλοίωση του πληθυσμού ενθυμούμενοι καλώς το του Λεωνίδα, “ Ὦ ξεῖν’, ἀγγέλλειν Λακεδαιμονίοις ὅτι τῇδε κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι”΄΄.

http://protionline.gr/2016/02/έκκληση-σωτηρίας-στον-πρόεδρο-πούτιν/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

 

18 comments on “Ομαδική και ατομική μήνυση κατά Τσίπρα και παντός υπευθύνου (πολιτικού, δημοσιογράφου, τραπεζίτη), για έσχατη προδοσία κ.α.

 1. Ομαδική μήνυση πολιτών κατά Τσίπρα,πολιτικών αρχηγών κ.ά-ΤΙ ΛΕΝΕ
  Τετάρτη, 02 Μάρτιος 2016 10:00

  Ξαφνιάστηκαν, υπάλληλοι και δικαστικοί λειτουργοί, των δικαστηρίων του Αιγίου, όταν είδαν να επισκέπτονται την Εισαγγελία δύο άτομα , δηλώνοντας πως επιθυμούν να καταθέσουν ομαδική μήνυση, κατά του Πρωθυπουργού, πολιτικών αρχηγών, κομμάτων κ.ά.. λόγω των όσων έχουν διαπράξει τα τελευταία χρόνια στη χώρα, ζητώντας την ανάληψη καθοριστικής δράσης από πλευράς δικαιοσύνης.
  Η μηνυτήρια αναφορά, υπογράφεται από τριάντα (30) δημότες της Αιγιάλειας, που δεν εντάσσονται σημειωτέον σε κανένα κομματικό χώρο, αντιθέτως θεωρούνται άτομα πολύ κοντά στην τοπική εκκλησία και τα οποία θεωρούν πως κάπως έτσι παίρνουν την τύχη στα χέρια τους, προσδοκώντας σε τιμωρία των υπευθύνων της πολυετούς κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, από το 2010 μέχρι και σήμερα.
  Οι υπογράφοντες, καταφαίνονται – χωρίς να κατονομάζουν ωστόσο τους πάντες πλην του πρωθυπουργού Αλ.Τσίπρα και του Προέδρου της Βουλής Ν. Βούτση – ενάντια σε κάθε υπαίτιο κυβερνητικό και πολιτικό πρόσωπο, δημοσιογράφο, τραπεζίτη, στρατιωτικό ακόμα και άνθρωπο της «Θέμιδας», κατηγορώντας τους με παρατιθέμενα στοιχεία – και κατ’ αυτούς αυταπόδεικτα – «για πραξικόπημα, δωσιλογισμό, προπαγάνδα υπέρ του εχθρού, σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης κ.ά.», ενώ φτάνουν στο σημείο να επικαλούνται και το δεδικασμένο δικαστηρίων του 1944, όπως και το άρθρο 120 του Συντάγματος, βάσει του οποίου, «η τήρησή επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε τρόπο και μέσο, εναντίον οιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», με σημερινές αναφορές στην οικονομική κατάσταση και την ψυχολογική βία των πολιτών, την οποία και θεωρούν «εφάμιλλη της πολεμικής».
  Ένας εξ’ όσων υπογράφουν τη μήνυση, ο Νίκος Σωτηρόπουλος , μιλώντας στον SkaiPatras.gr, εξηγεί πως «δεν είναι ούτε γραφικότητα, μα ούτε και πυροτέχνημα», θυμίζοντας την άρνηση πληρωμής του χρέους της Ελλάδας επί Μεταξά και τη δικαίωσή του στο Διεθνές Δικαστήριο. «Υπάρχουν ορατά ζητήματα κατάλυσης της Δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου κι ευλόγως ζητάμε ακόμη την άμεση σύλληψη όσων ευθύνονται γι’ αυτά», ενώ λένε πως όλα αυτά κι ο ΣΥΡΙΖΑ τα έλεγε ή τα υπονοούσε προεκλογικά, αλλά τα ξέχασε τα περί «εσχάτης προδοσίας και Γερμανοτσολιάδων»! Δεν αφήνουν εκτός «κάδρου» ούτε τη δικαιοσύνη στην οποία ωστόσο δείχνουν ν’ ακουμπούν, ζητώντας ονομαστικά μάλιστα να διωχθεί και να συλληφθεί η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, επειδή τρία χρόνια τώρα δεν διώκει τον τ. πρωθυπουργό Γ. Α. Παπανδρέου!
  Πέραν όμως αυτής της κίνησης των «30» Αιγιαλέων, στην Εισαγγελία Αιγίου, κατατέθηκε και μια ξεχωριστή μήνυση από τον Δημήτρη Καΐπη, στην οποία γίνεται μνεία σε παρόμοιες παλιότερες προσφυγές χωρίς αντίκρισμα , ενώ συνοδεύεται από δικόγραφο κατά του κύρους και της νομιμότητας των τελευταίων εθνικών αναμετρήσεων. Ο εν λόγω, υπεισέρχεται και σε θέματα εκποίησης κινητής και ακίνητης περιουσίας του κράτους, με αναφορά σε ποσό 233 δις. ευρώ που πήγαν σε πιστωτικά ιδρύματα.
  http://skaipatras.gr/skai-local/item/146947-a.html

 2. Ζήτησαν βοήθεια από τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν!

  Το είπαν και το… έπραξαν πολίτες της Αιγιάλειας που προσφάτως προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, μηνύοντας κάθε υπεύθυνο από πολιτικούς, δικαστικούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους και τραπεζίτες, κατηγορώντας τους με στοιχεία για πραξικόπημα, δωσιλογισμό, προπαγάνδα υπέρ του εχθρού, σύσταση συμμορίας και εγκληματικής οργάνωσης κ.λπ. Το επόμενο βήμα τους, δηλαδή η έκκληση σωτηρίας προς τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, κίνηση που είχαν γνωστοποιήσει, έγινε, προωθώντας σχετική επιστολή στη ρωσική πρεσβεία.

  Στην επιστολή εκφράζεται η απογοήτευσή τους από τις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, οι οποίες έχουν φέρει τους Έλληνες σε δυσμενή κατάσταση και η διαπίστωση πως ΄΄οι Έλληνες πολιτικοί στην πλειοψηφία τους δεν δρουν προς όφελος της πατρίδας μας, αλλά έχουν μετατραπεί σε φερέφωνα ξένων συμφερόντων, οι οποίοι έχουν επιβάλει παράνομα, επονείδιστα και αντισυνταγματικά χρέη στους Έλληνες πολίτες, ακολουθώντας τακτικές εκβιασμού και φόβου με το λεγόμενο δόγμα του σοκ΄΄, όπως αναφέρουν.

  Παράλληλα, επισημαίνουν τα εξής: ΄΄Με ψεύτικες και παραποιημένες εκλογές κατάφερε να πάρει την εξουσία η τελευταία κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όπως δήλωσαν πρώην συνεργάτες του, είχε ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές πριν τις εκλογές για την πλήρη εφαρμογή των επιταγών τους. Έτσι όμως η Δημοκρατία καταλύθηκε, στην χώρα που την γέννησε, καθώς δεν έγινε σεβαστό το 62% του Ελληνικού Λαού που ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, μη αποδεχόμενο τις προτάσεις των δανειστών και βέβαια χωρίς να μας έχει παρουσιαστεί κανένας λογιστικός έλεγχος του χρέους. Παράλληλα γίνεται μια σκόπιμη προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμού με το πρόσχημα των μεταναστών, που στην ουσία είναι λαθρομετανάστες και στην πλειοψηφία τους όμως είναι οικονομικοί μετανάστες προερχόμενοι από χώρες που δεν βιώνουν εμπόλεμες καταστάσεις, με ένα κοινό όμως χαρακτηριστικό, ότι είναι στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι που επιδιώκουν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης΄΄.

  Επίσης, μιλούν για γενοκτονία που συντελείται στην χώρα, καθώς έχουν ήδη αυτοκτονήσει δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, ενώ μεγάλο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας χωρίς να λαμβάνει κάποια στήριξη, την στιγμή που δίνονται πολλές παροχές στους λαθρομετανάστες. ΄΄Ως Έλληνες πολίτες λοιπόν δικαιούμαστε να ενεργοποιήσουμε το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο έχουμε υποχρέωση ως γηγενείς Έλληνες Πατριώτες να το προστατεύσουμε από κάθε επιβολή με οποιοδήποτε μέσον και ήδη έχει γίνει. Έχοντας απέναντί μας τους γνωστούς εχθρούς του Ελληνισμού αλλά και της Ανθρωπότητας που κρύβονται πίσω από οργανισμούς όπως το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και άλλοι που επιδιώκουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους οποίους και εσείς πολεμάτε, θεωρούμε ότι είναι σκόπιμο να τους πολεμήσουμε από κοινού. Προσβλέπουμε σε εσάς ως ομόδοξο και ομόθρησκο έθνος, που μας συνδέουν πολλές ιστορικές στιγμές και γεγονότα και που κατά το παρελθόν όταν το έθνος μας βρισκόταν πάλι σε κίνδυνο σταθήκατε αρωγοί. Ευελπιστούμε λοιπόν στην με κάθε τρόπο αρωγή σας όσον αφορά την επαναφορά της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης στον τόπο μας και στις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες ώστε να αποτραπεί η ισλαμοποίηση της Ορθοδόξου Ελλάδος΄΄.

  Σημειώνουν ακόμη ότι ΄΄πλήθος αποκαλύψεων και μηνύσεων προς πολιτικούς κρύβονται και αραχνιάζουν στα συρτάρια δωσιλόγων εισαγγελέων της χώρας ως οργάνων της Νέας Τάξης και κάθε δωσιλογικής κυβερνήσεως η οποία επιζητά την ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Χαρακτηριστικό δεν της λαθρομεταναστεύσεως είναι ότι οι λαθρομετανάστες είναι μόνον ισλαμιστές λιποτάκτες, ενώ παράδειγμα οι Αιθίοπες και άλλων εθνών που είναι από τα πιο φτωχά έθνη, δεν μεταναστεύουν σύμφωνα με τη λογική των δωσιλόγων πολιτικών μας και των ΜΜΕ τους, επειδή είναι έθνος Χριστιανικό, δείγμα περίτρανο ότι η μετανάστευση έχει στόχο την ισλαμοποίηση και αλλοίωση των πληθυσμών και είναι κατευθυνόμενη για αλλαγή του Ελληνικού λαού και αντικατλασταση των Ελλήνων εργαζομένων με αλλοεθνών ασιατικών φυλών σύμφωνα με το ΦΕΚ του Νεομβρίου του 2015΄΄.

  ΄΄Γι’ αυτούς τους λόγους, αλλά και επειδή στο πρόσωπό σας βλέπουμε ηγέτη άξιο, ανάλογο τον οποίο θα θέλαμε και εδώ στην Ελλάδα να έχουμε, ζηλεύουμε δε τη Ρωσία που εξέλεξε ηγέτη σαν και εσάς, ζητούμε και την βοήθειά και αρωγή σας προς το συμφέρον και των δύο εθνών, με τα τελευταία δε γεγονότα ελπίζουμε στην άμεση επέμβαση βοηθείας΄΄, καταλήγουν. Η επιστολή φέρει την υπογραφή των Αιγιαλέων πολιτών Δημητρίου Καΐπη και Νικολάου Σωτηρόπουλου, καθώς των αγωνιζόμενων Ελλήνων.

  http://protionline.gr/2016/03/ζητούν-βοήθεια-από-τον-ρώσο-πρόεδρο-πο/

  • H ΕΠΙΣΤΟΛΗ :

   Αξιότιμε
   Κύριε Πρόεδρε Βλαντιμίρ Πούτιν

   Κε Πρόεδρε
   Ως Έλληνες Πατριώτες και Χριστιανοί, προσβλέποντες μόνο στο συμφέρον της Πατρίδος μας, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε σε εσάς έχοντας απογοητευτεί πλήρως από τις κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών, οι οποίες μας έχουν φέρει σε δυσμενή κατάσταση.

   Δυστυχώς διαπιστώνουμε καθημερινά πως οι Έλληνες πολιτικοί στην πλειοψηφία τους δεν δρουν προς όφελος της πατρίδας μας, αλλά έχουν μετατραπεί σε φερέφωνα ξένων συμφερόντων, οι οποίοι έχουν επιβάλει παράνομα, επονείδιστα και αντισυνταγματικά χρέη στους Έλληνες πολίτες, ακολουθώντας τακτικές εκβιασμού και φόβου με το λεγόμενο δόγμα του σοκ.

   Με ψεύτικες και παραποιημένες εκλογές κατάφερε να πάρει την εξουσία η τελευταία κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όπως δήλωσαν πρώην συνεργάτες του, είχε ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές πριν τις εκλογές για την πλήρη εφαρμογή των επιταγών τους. Έτσι όμως η Δημοκρατία καταλύθηκε, στην χώρα που την γέννησε, καθώς δεν έγινε σεβαστό το 62% του Ελληνικού Λαού που ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, μη αποδεχόμενο τις προτάσεις των δανειστών και βέβαια χωρίς να μας έχει παρουσιαστεί κανένας λογιστικός έλεγχος του χρέους. Παράλληλα γίνεται μια σκόπιμη προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμού με το πρόσχημα των μεταναστών, που στην ουσία είναι λαθρομετανάστες και στην πλειοψηφία τους όμως είναι οικονομικοί μετανάστες προερχόμενοι από χώρες που δεν βιώνουν εμπόλεμες καταστάσεις, με ένα κοινό όμως χαρακτηριστικό, ότι είναι στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι που επιδιώκουν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
   Τα τελευταία χρόνια συντελείται μια γενοκτονία στην χώρα μας, καθώς έχουν ήδη αυτοκτονήσει δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, ενώ μεγάλο μέρος του πληθυσμού βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας χωρίς να λαμβάνει κάποια στήριξη, την στιγμή που δίνονται πολλές παροχές στους λαθρομετανάστες.

   Ως Έλληνες πολίτες λοιπόν δικαιούμαστε να ενεργοποιήσουμε το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος σύμφωνα με το οποίο έχουμε υποχρέωση ως γηγενείς Έλληνες Πατριώτες να το προστατεύσουμε από κάθε επιβολή με οποιοδήποτε μέσον και ήδη έχει γίνει.

   Έχοντας απέναντί μας τους γνωστούς εχθρούς του Ελληνισμού αλλά και της Ανθρωπότητας που κρύβονται πίσω από οργανισμούς όπως το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και άλλοι που επιδιώκουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων, τους οποίους και εσείς πολεμάτε, θεωρούμε ότι είναι σκόπιμο να τους πολεμήσουμε από κοινού.

   Προσβλέπουμε σε εσάς ως ομόδοξο και ομόθρησκο έθνος, που μας συνδέουν πολλές ιστορικές στιγμές και γεγονότα και που κατά το παρελθόν όταν το έθνος μας βρισκόταν πάλι σε κίνδυνο σταθήκατε αρωγοί.

   Ευελπιστούμε λοιπόν στην με κάθε τρόπο αρωγή σας όσον αφορά την επαναφορά της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης στον τόπο μας και στις δέουσες εκ μέρους σας ενέργειες ώστε να αποτραπεί η ισλαμοποίηση της Ορθοδόξου Ελλάδος.
   Η Ελλάδα είναι μια πλούσια χώρα και σε αυτό τον πλούτο της προσβλέπουν όλοι όσοι την εχθρεύονται και την πολεμούν. Βοηθήστε μας να διώξουμε όλους όσους θέλουν να αφανίσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες από τον χάρτη και να είστε σίγουρος ότι υπάρχουν έντιμοι και ηθικοί Έλληνες οι οποίοι είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να αγωνιστούν για την πατρίδα μας.

   Κύριε Πρόεδρε, μετά την εκτροπή του πολιτεύματος ως πολλοί έγκριτοι νομικοί έχουν ήδη επισημάνει και την εξόφθαλμη κατάλυσή του με την ανατροπή του Δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου και την ήδη υπάρχουσα καταγγελία – αναφορά στον Άρειο Πάγο για καταδολίευση των εκλογών, δεν υπάρχει νόμιμη κυβέρνηση, η δε φερόμενη ως κυβέρνηση αποτελεί όργανο των ξένων και από μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού ως δωσίλογη.

   Όπως έκανε ο πατριώτης Πρόεδρος Άσαντ για τη χώρα του που ζήτησε βοήθεια από εσάς προκειμένου η τρομοκρατία η οποία εκπορεύεται από τις ΗΠΑ και το όργανό των το ΝΑΤΟ, για συμφέροντα που έχουνε ήδη γίνει γνωστά, κατά τον ίδιο τύπο και εμείς ως Έλληνες Πατριώτες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί ζητούμε τη βοήθειά σας προκειμένου να αποκατασταθεί η Ελευθερία και η Δικαιοσύνη στη χώρα μας, και να γίνουν συμφωνίες προς το αμοιβαίο συμφέρον.

   Σας επισημαίνουμε δε ότι πλήθος αποκαλύψεων και μηνύσεων προς πολιτικούς κρύβονται και αραχνιάζουν στα συρτάρια δωσιλόγων εισαγγελέων της χώρας ως οργάνων της Νέας Τάξης και κάθε δωσιλογικής κυβερνήσεως η οποία επιζητά την ισλαμοποίηση της Ελλάδος. Σας αποστέλλουμε δε και τις δύο τελευταίες μηνύσεις για κατάλυση πολιτεύματος και λαϊκής κυριαρχίας σύμφωνα με το Σύνταγμα.

   Χαρακτηριστικό δεν της λαθρομεταναστεύσεως είναι ότι οι λαθρομετανάστες είναι μόνον ισλαμιστές λιποτάκτες, ενώ παράδειγμα οι Αιθίοπες και άλλων εθνών που είναι από τα πιο φτωχά έθνη, δεν μεταναστεύουν σύμφωνα με τη λογική των δωσιλόγων πολιτικών μας και των ΜΜΕ τους, επειδή είναι έθνος Χριστιανικό, δείγμα περίτρανο ότι η μετανάστευση έχει στόχο την ισλαμοποίηση και αλλοίωση των πληθυσμών και είναι κατευθυνόμενη για αλλαγή του Ελληνικού λαού και αντικατλασταση των Ελλήνων εργαζομένων με αλλοεθνών ασιατικών φυλών σύμφωνα με το ΦΕΚ του Νεομβρίου του 2015.

   Γι αυτούς τους λόγους, αλλά και επειδή στο πρόσωπό σας βλέπουμε ηγέτη άξιο, ανάλογο τον οποίο θα θέλαμε και εδώ στην Ελλάδα να έχουμε, ζηλεύουμε δε τη Ρωσία που εξέλεξε ηγέτη σαν και εσάς, ζητούμε και την βοήθειά και αρωγή σας προς το συμφέρον και των δύο εθνών, με τα τελευταία δε γεγονότα ελπίζουμε στην άμεση επέμβαση βοηθείας.

   Με εκτίμηση
   Από την ηρωική πόλη του Αιγίου
   Οι Αιγιαλείς πολίτες.
   Δημήτριος Καΐπης και Νικόλαος Σωτηρόπουλος και πάμπολλοι λοιποί αγωνιζόμενοι Έλληνες.

  • Ακολούθησαν εξώδικα στις δημοτικές αρχές :

   ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ
   ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ & ΑΡΧΗΣ

   ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΑΙΤΗΣΙΣ-ΕΓΚΛΗΣΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ
   Δευτέρα 25/4/2016
   ΠΡΟΣ
   ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
   Κον ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΤΙΝΟ

   Κε Πρόεδρε.
   Εδώ και μερικά χρόνια δεχόμαστε κακουργηματικού τύπου χρεώσεις από το σημερινό δωσιλογικό σύστημα. Ο Ελληνικός λαός υποφέρει από την απάτη που έχουν στήσει ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΕΗ οι πολιτικοί μαζί με τους τραπεζίτες, με την κακούργηματική κάλυψη εισαγγελέων του Αρείου Πάγου όπως π.χ. η κα Γκουτζαμάνη.
   Σας παραθέτω στοιχεία που αποδεικνύουν αυτή την απάτη και αιτούμαι την ενημέρωσιν με τη διαδικασία του κατεπείγοντος των:
   1.ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ ΑΙΓΙΟΥ
   2.ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΙΓΙΟΥ(Δήμαρχον κον Αθανάσιο Μ. Παναγόπουλο και μέλη του Δ.Σ).
   3.ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ
   4.ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΧΑΪΑΣ
   5.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΙΓΙΟΥ
   6.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΙΓΙΟΥ
   7.ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
   8.ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ
   Στα πλαίσια της ενημερώσεως των Αιγιαλέων πολιτών σχετικά με την απάτη που έχει στηθεί ζητώ να προβεί ο κάθε φορέας ξεχωριστά και εν συνόλω στην ενδελεχή εξέταση του ζητήματος και ενημέρωση καθ οιονδήποτε τρόπο ως ηθικώς και εννόμως έχετε υποχρέωση προς τους υφ ημών αρχομένους, λαμβάνοντας υπ όψιν σας και ο καθείς ξεχωριστά τις έννομες συνέπειες των πράξεών σας.
   Προς τούτο σας επισυνάπτω τα εξής:
   1.Την αποκάλυψη της απάτης των εκλογών. Για την ακρίβεια η καταγγελία του κόμματος Ελλήνων Έγερσις αποδεικνύει το δόλο και λαθροχειρία των εκλογών, όπου η Sincular Logic έδωσε ψήφους χωρίς να έχουν υποψηφίους και ψηφοδέλτια!
   ΕΧΟΥΜΕ ΕΝ ΤΗ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΑ και άλλα που έγκριτος νομικός μπορεί να συνδυάσει ευκόλως.
   2.Δύο εξώδικα προς την εφορία τα οποία αποκαλύπτουν με δημόσια έγγραφα την απάτη εις βάρος μας των τραπεζιτών και πολιτικών, με υπεξαίρεση του ποσού των 233 δις ευρώ.
   3.Το ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, την επίσημη καταγγελία προς τον Άρειο Πάγο στις 9-2-2012(πλήρες έγγραφο της στημμένης απάτης του Γεωργίου Παπανδρέου – για την οποία η εισαγγελέας του Α. Πάγου Γκουτζαμάνη έχει ήδη μηνυθεί – σύμφωνα με το οποίο η όλη κατάσταση δημιουργήθηκε με ψευδή στοιχεία προκειμένου να παραδώσουμε εθνική κυριαρχία ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΟΣ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ…

   Παρεμπιπτόντως οι υπάλληλοι των εφοριών, οι έφοροι και το υπουργείο οικονομικών, Άρειος Πάγος είναι ενήμεροι της απάτης, είναι ενήμεροι ότι έχει συντελεστεί κακούργημα και μέχρι στιγμής ποιούν την νήσσαν…
   Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα έχετε ρητή υποχρέωση μετά την γνωστοποίηση των στοιχείων να απευθυνθείτε στον τοπικό εισαγγελέα και να προβείτε σε έγγραφη καταγγελία(ο καθένας ξεχωριστά) προκειμένου να μην αποσιωπηθεί το έγκλημα και μέγα γεγονός της απάτης και της σχεδιαζόμενης γενοκτονίας. Το παρόν θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί στα ΜΜΕ, blogs, και εντύπως προς τους πολίτες ώστε να λάβουν ιδία γνώση…
   Επειδή έχω ηθική υποχρέωση και έχω υποστεί ήδη βλάβη.
   Επειδή μου είναι αδύνατον να βλέπω να καταστρέφεται η χώρα εξ αιτίας της ολιγωρίας ή ανοησίας ή προδοσίας και συνέργειας των υπευθύνων.
   Επειδή μου είναι εξαιρετικά ψυχικά επιβλαβές να βλέπω ανθρώπους να ψάχνουν στα σκουπίδια.
   Επειδή δεν πρόκειται να συνεργήσω με τους δωσιλόγους στην επιχειρούμενη καταστροφή και γενοκτονία ημών των Ελλήνων.
   Επειδή υποχρεούμαι από τον Ποινικό Κώδικα.

   Διά τούτο σας καλώ και είστε ήδη ενήμεροι.
   1.Να ενημερώσετε τον Αχαϊκό λαό για τα τετελεσμένα κακουργήματα.
   2.Να προχωρήσετε για το κακούργημα σε καταγγελία στον τοπικό εισαγγελέα.
   3.Να ενημερώσετε με κάθε μέσον που διαθέτετε την απάτη και το ότι ανακαλύφθηκε πασιφανώς και τελείως ότι όλοι οι φόροι είναι προϊόν δόλου και απάτης.
   4.Να γίνεται αρρωγοί σε οποιαδήποτε ενέργεια πρόκειται να διώξει τον προ των πυλών εχθρό, ο οποίος εν τη πράξει με εικονικά χρήματα, με τυπωμένο χαρτί ζητάει.
   Να πάρει τη γη μας.
   Να πάρει τα νερά μας.
   Να μας επιβάλλει τα μεταλλαγμένα του.
   Να μας καθίζει στο σκαμνί αν δεν του υπακούομε πλήρως.
   Να πάρει οποιαδήποτε πλουτοπαραγωγική πηγή.
   Να αλλοιώσει τον πληθυσμό της χώρα.
   Να εκποιήσει με ψεύτικες χρεώσεις δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο.
   Να αλλοιώσει την θρησκεία μας ως Ορθοδόξων.
   Να μας μετατρέψει σε ανταλλακτικά.
   Να μας εξευτελίσει πλήρως και με την γενοκτονία να πάψουμε να υπάρχουμε.
   Να πάρει όλους μας τους επιστήμονες ώστε να πάψει σε βάθος χρόνου να υπάρχει Πατρίδα.
   Και πλείστα άλλα όσα οι ειδικοί έχουν αποκαλύψει.
   Τέλος πρέπει να σας υπενθυμίσω το γεγονός ότι εφ όσον είστε ενήμεροι και δεν πράττετε τα δέοντα, κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα …
   1.Να καταθέτει έγκληση-ενημέρωση-καταγγελία προς την εισαγγελία για το τελεσθέν κακούργημα, θεωρώντας σας συνεργούς, τους έχοντας λάβει γνώσιν.
   2.Ο ποινικός κώδικας τιμωρεί τους έχοντας γνώση κακουργήματος και μη καταγγέλοντος προς την εισαγγελία με 3 χρόνια φυλακή.
   3.Οιοσδήποτε μπορεί να κινηθεί εναντίον σας για αστική ευθύνη, γιατί με τη στάση σας δεν αποτρέψατε τις παράνομες και αντισυνταγματικές χρεώσεις και δημιουργήσατε βλάβη σε κάθε αρχόμενο υφ υμών πρόσωπο.

   Ο αιτών πολίτης
   Καΐπης Δημήτριος

   Αίγιον 30-03-2016

   ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

   ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

   Των:

   ΚΑΪΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

   ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

   ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΩΤΗΣ

   ΚΑΤΑ

   Του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτό απαρτίζεται από τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους, και τον Πρόεδρο αυτού Κύριον Γιώργο Ντίνο (τηλ.: 26913-60640):

   Του κου Θανάση ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, Δημάρχου Αιγιαλείας, ενοίκου Δημοτικού Μεγάρου Αιγίου, οδός Ανδρέου Λόντου.

   ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ

   Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καταθέτουμε την επιστολή μας προς τον κο Δήμαρχο και κάθε υπεύθυνο. Παρακαλούμε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος να ενημερωθεί ο κος Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο και πάς εις όστις φέρει έννομη ευθύνη και αποτελεί αρχή αποφάσεων και ενεργειών.

   Κύριε Δήμαρχε,

   Όπως πληροφορούμεθα από δημοσιεύματα εφημερίδων, φαίνεται ότι πρωτοστατείτε για την έλευση –στην περιοχή μας και μάλιστα κοντά στην πόλη του Αιγίου και εν γένει στον αστικό ιστό της Αιγιάλειας– παράτυπων μεταναστών (λαθρομεταναστών), ενδεχομένως ή εν δυνάμει, ισλαμιστών, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι λιποτάκτες από τη Συρία, δηλονότι και το νεαρό της ηλικίας τους. κλπ κλπ

   http://aigion.org/enopion.html

 3. Τα 16(!) ψέματα του κ.Τσίπρα στην ομιλία του για το ασφαλιστικό στη Βουλή

  της ©Κατερίνας Παναγοπούλου στο AthensVoice
  1. «Οι προηγούμενοι είχαν μία και μόνη απάντηση κάθε φορά που ετίθετο το ζήτημα ότι το ασφαλιστικό σύστημα είναι στο κόκκινο και η απάντηση ήταν: Οριζόντια περικοπή όλων των συντάξεων»

  Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τον Αύγουστο του 2015 έκοψε οριζόντια κύριες και επικουρικές συντάξεις αυξάνοντας κατά 2% (από 4% στο 6%) την εισφορά υγείας για τις κύριες συντάξεις και επιβάλλοντας για πρώτη φορά εισφορά 6% στις επικουρικές, μειώνοντας έτσι αυτόματα και οριζόντια όλες τις συντάξεις.

  2. «Ξαναφέρνουμε το ασφαλιστικό σε ράγες βιωσιμότητας χωρίς να μειωθούν ούτε ένα ευρώ οι κύριες συντάξεις»

  Το νομοσχέδιο όχι μόνο ενσωματώνει όλες τις μειώσεις που έχουν γίνει αλλά μειώνει κι άλλο το πλαφόν για όσους λαμβάνουν μία μόνο ή περισσότερες κύριες. Οι κύριες συντάξεις που ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ (προ φόρων και κρατήσεων)- καθαρά δηλαδή κάτω από 1.800 ευρώ κόβονται αυτόματα. Συγκεκριμένα προβλέπεται το πλαφόν από 2.770 ευρώ που είναι σήμερα για μία κύρια σύνταξη πέφτει στις 2.000 ευρώ μεικτά και για πολλές κύριες συντάξεις από 3.660 πέφτει στις 3.000 ευρώ (μεικτά πάντα). Οι συντάξεις που είναι κάτω από αυτό το ποσό δεν θα μειωθούν μέχρι την 1/1/2018 («προσωπική διαφορά») για 2μιση ακόμα χρόνια. Μετά θα επαναυπολογιστούν.

  3. «Είχαμε στρατηγική στόχευση να προστατέψουμε τους χαμηλοσυνταξιούχους»

  Το μνημόνιο που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ τον Αύγουστο προβλέπει σταδιακή κατάργηση από φέτος του ΕΚΑΣ για τους χαμηλοσυνταξιούχους έως το 2019. Η φετινή πρόβλεψη είναι να το χάσουν 120.000 από τους 370.000 χαμηλοσυνταξιούχους που το λαμβάνουν. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάποιος με εισόδημα 8000 ευρώ, εισέπραττε μέχρι σήμερα 172,5 ευρώ τον μήνα, τα οποία θα χάσει. Απώλεια δηλαδή 2070 ευρώ από το ετήσιο εισόδημά του. Απώλειες θα έχουν και όσοι ανάπηροι βγουν σε σύνταξη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, καθώς προβλέπει οτι μόνο αν το ποσοστό αναπηρίας ειναι πανω απο 80% θα χορηγείται ολόκληρη η εθνική σύνταξη. Διαφορετικά, όσοι λάβουν μειωμένη σύνταξη λόγω αναπηρίας με ποσοστό αναπηρίας από 67% έως και 79,99% θα χορηγείται το 75% της εθνικής σύνταξης και με ποσοστό αναπηρίας από 50% έως και 66,99% θα χορηγείται το 50% αυτής.

  4. Καθιερώσαμε την εθνική σύνταξη, μια μεγάλη κατάκτηση κοινωνικής δικαιοσύνης»

  Η εθνική σύνταξη ή αλλιώς «βασική σύνταξη» νομοθετήθηκε στον νόμο 3863/10, τον γνωστό ως νόμο Λοβέρδου- Κουτρουμάνη με χρόνο έναρξης εφαρμογής 1/1/2015 και ανερχόταν σε 360 ευρώ για 15 έτη εργασίας. Τότε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν λόγο για «σύνταξη φιλοδώρημα». Η εθνική σύνταξη που νομοθέτησε τελικά η παρούσα κυβέρνηση ανέρχεται σε 345 ευρώ για τα ίδια 15 έτη εργασίας.

  5. «Εμείς όχι μόνο τολμήσαμε να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα, αλλά τολμήσαμε να φέρουμε μια πραγματικά ριζοσπαστική μεταρρύθμιση με βασικά χαρακτηριστικά: την δημιουργία ενός ενιαίου φορέα ασφάλισης»

  Η τρόικα είχε ζητήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση την ενοποίηση όλων των ταμείων σε ένα. Η τότε κυβέρνση, όμως, κατάφερε, να πείσει την τρόικα για την ανάγκη διατήρησης τριών τομέων ασφάλισης- μισθωτών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών. Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ασκούσε σφοδρή κριτική για «σαρωτικές και βίαιες ενοποιήσεις», ενώ στο πρόγραμμά του είχε ρητή αναφορά για την ανάγκη αυτοτέλειας αυτών των 3 τομέων. Μετά τη διαπραγμάτευση του καλοκαιριού η τρόικα πέτυχε να περάσει την ενοποίηση των ταμείων σε 1 μόνο φορέα και παρά τη δέσμευση της κυβέρνησης στους αγρότες ότι θα διατηρούσε την αυτοτέλεια του ΟΓΑ για τις συντάξεις των αγροτών, τελικά διατηρούνται μόνο οι μη συνταξιοδοτικές αρμοδιότητες του ΟΓΑ.

  6. «Οι νέοι επιστήμονες και ελευθέροι επαγγελματίες θα έχουν χαμηλότερες εισφορές»

  Πραγματι, αρχικά προβλέπονταν εκπτώσεις για όσους πρωτοεισέρχονταν στο επάγγελμα. Προσθήκη όμως της τελευταίας στιγμής στο νομοσχέδιο προβλέπει ότι αυτή την έκπτωση, θα την επιστρέψουν εντόκως όταν το εισόδημά τους ξεπεράσει τις 18.000 ευρώ και σε κάθε περίπτωση πριν βγουν σε σύνταξη. Στο νομοσχέδιο αναφέρεται συγκεκριμένα ως «ασφαλιστική οφειλή».

  7. «Η ΝΔ υποστήριζε το μονόδρομο της πλήρους περικοπής των επικουρικών συντάξεων»

  Η ΝΔ είχε νομοθετήσει την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος που εφαρμόστηκε τον Ιούλιο του 2015 και έκοψε τις συντάξεις κατά 5,2%. Αυτό πρακτικά έφερε περικοπές (οι επικουρικές κατά μέσο όρο είναι στα 170 ευρώ) 9 ευρώ τον μήνα. Η παρούσα κυβέρνηση μετονομάζει στο νομοσχέδιο την ρήτρα μηδενικού ελλείμματος σε ρήτρα βιωσιμότητας με πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, ενώ προχωράει ένα ακόμα δυσμενέστερο βήμα παραπέρα, βάζοντας αυτόματο κόφτη σε όποια κύρια και επικουρική έχει άθροισμα πάνω από 1.170 (1.300 μεικτά).

  8. «Παρέχουμε κίνητρα παραμονής στην εργασία,μέσω των αυξανόμενων ποσοστών»

  Ο Γ. Κατρούγκαλος, πάντως, ομολόγησε στη Βουλή πως το νέο ασφαλιστικό ευνοεί όσους έχουν λίγα χρόνια ασφάλισης, είπε, δηλαδή, το ακριβώς αντίθετο απο τον Πρωθυπουργό. Συγκεκριμένα ανέφερε: «με το νέο ασφαλιστικό σύστημα, τα ποσοστά αναπλήρωσης, τόσο για τις κύριες όσο και για τις επικουρικές συντάξεις, ξεπερνούν το 102% για τις μικρές συντάξεις και για όλες τις άλλες το 75%». Κάποιος ο οποίος μένει περισσότερα χρόνια στην εργασία του ουσιαστικά τιμωρείται.

  9.»Έγιναν δυο εποικοδομητικές συζητήσεις με τους αγρότες. Ένοιωθα και εγώ και όλοι μας την ανάγκη να ακούσουμε τους ανθρώπους της παραγωγής»

  Καταργείται η χορήγηση συντάξεων στους αγρότες από τον ΟΓΑ (πάγιο αίτημα των αγροτών ήταν να παραμείνει) και αυξάνονται οι εισφορές τους από φέτος. Συγκεκριμένα: για το χρονικό διάστημα από τον Ιούλιο του 2015 έως το τέλος του 2016 θα υπάρξει αύξηση 42% (από 7% που είναι σήμερα σε 10%). Το υπουργείο Εργασίας θα πρέπει να ανακοινώσει με ποιο τρόπο θα εισπραχθούν τα αναδρομικά. Ένας αγρότης της 3ης ασφαλιστικής κλάσης αντί για 50,82 ευρώ τον μήνα θα επιβαρύνεται με 72,6 ευρώ και αυτή η αυξημένη επιβάρυνση θα ισχύσει για 18 μήνες εκ των οποίων οι 11 έχουν ήδη περάσει. Άρα θα πληρώσει επιπλέον τους επόμενους μήνες και τα αναδρομικά. Με τροπολογία της τελευταίας στιγμής ξεκαθαρίζεται και το καθεστώς για τη φορολόγηση των αγροτικών επιδοτήσεων. Θεωρείται εισόδημα από αγροτική δραστηριότητα και έτσι φορολογούνται. Οι συναρμόδιοι υπουργοί το προηγούμενο διάστημα διαβεβαίωναν ότι δε θα συμβεί.

  10. «Προστατεύουμε τους μισθούς»

  Το νομοσχέδιο προβλέπει αύξηση εισφορών κατά 0.5% για εργαζόμενους και 0,5% για εργοδότες γιια 3 χρόνια και από 0,25% και για τους δύο για άλλα 3 χρόνια. Μείωση δηλαδή των καθαρών μισθών των εργαζομένων και περαιτέρω επιβάρυνση για τους εργοδότες. Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη κυβέρνηση μείωσε αθροιστικά κατά 5% τις εισφορές εργαζομένων και εργοδοτών, κάτι που έφερε αυξήσεις στους καθαρούς μισθούς των εργαζομένων και μικρή ελάφρυνση των επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, το 2012, οι εισφορές μειώθηκαν κατά 1,1% και το 2014 έγινε νέα μείωση 3,9 μονάδων, 2,9% στις εισφορές των εργοδοτών και 1% σε αυτές των εργαζομένων.

  11. «Εδώ εστιάζουμε και μια ταυτοτική διαφορά ανάμεσα στις δικές μας επιλογές και στις επιλογές που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια τα κόμματα που κυβέρνησαν και κυρίως η ΝΔ. Εμείς δουλέψαμε σκληρά για να φέρουμε μια μεταρρύθμιση που συνδυάζει βιωσιμότητα και κοινωνική δικαιοσύνη. Στους ελεύθερους επαγγελματίες, που δεν έχουν αφορολόγητο όπως οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, το 92% θα πληρώσει μικρότερο φόρο»

  Δικηγόρος με ετήσιο εισόδημα 30.000 ευρώ σήμερα καταβάλλει 4.200 ευρώ σε εισφορές και 8.220 σε φόρο. Με το νέο σύστημα θα πληρώσει 8.100 ευρώ σε εισφορές (με τις προβλεπόμενες εκπτώσεις) και φόρο 7.976. Θα κερδίσει 244 ευρώ από τον φόρο και θα χάσει 3.900 ευρώ από τις εισφορές.

  12. «Βάλαμε ως προτεραιότητα την προστασία της εργασίας απέναντι στα σχέδια για απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων»

  Το θέμα των ομαδικών απολύσεων είχε ήδη κλείσει από την προηγούμενη κυβέρνηση με την ανάθεση της αρμοδιότητας στο ΑΣΕ -Ανώτατο Συμβούλιο Εργασίας-. Οι δανειστές είχαν δεχτεί την πρόταση και το θέμα ξανάνοιξε μετά την περσινή διαπραγμάτευση του Γιάννη Βαρουφάκη. Να σημειωθεί ότι τα εργασιακά δεν αποτέλεσαν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε αυτη την αξιολόγηση, αλλά έχουν μετατεθεί για την επόμενη, στην οποία δεν ξέρει κανείς τι θα προκύψει.

  13. «Στόχος μας είναι η προστασία των μικρομεσαίων, των χαμηλοσυνταξιούχων. εμείς πορευόμαστε στον άξονα της ανακατανομής των βαρών υπέρ των αδυνάτων «

  Εκτός από την περικοπή του ΕΚΑΣ που πλήττει ευθέως τους χαμηλοσυνταξιούχους, το νομοσχέδιο προβλέπει περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου στις 8.636 ευρώ. Δεν τηρήθηκε ούτε καν η δέσμευση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ότι η κόκκινη γραμμή ήταν τα 9.100 ευρώ που προβλεπόταν αρχικά στο νομοσχέδιο. Συγκεκριμένα στην παρουσίαση είχε δηλώσει ότι δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει στη Βουλή διάταξη για χαμηλότερο αφορολόγητο από τα 9.091 ευρώ. Τελικά το βασικό αφορολόγητο, δηλαδή, αυτό για άγαμους, για έγγαμους χωρίς παιδιά και για τις γυναίκες συζύγους σε ζευγάρια (δηλαδή για την πλειονότητα των μισθωτών) περιορίζεται στα 8.636 ευρώ. Σήμερα είναι στις 9.545 ευρώ και ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχόταν να το επαναφέρει στις 12.000 ευρώ.

  14. «Το 2015 ήταν η πρώτη φορά μετά από 6 συνεχή χρόνια που δεν μειώθηκαν συντάξεις»

  Τον Αύγουστο του 2015 μειώθηκαν κύριες και επικουρικές συντάξεις και μάλιστα οριζόντια με την αύξηση της εισφοράς υγείας κατά 2% (από 4% στο 6%) για τις κύριες συντάξεις και με την επιβολή για πρώτη φορά εισφοράς 6% στις επικουρικές.

  15. «Στόχος μας δεν είναι απλά να κλείσει η αξιολόγηση, αυτό έχουμε μάθει ότι μπορεί να γίνει εύκολα, όπως γινόταν εύκολα τα προηγούμενα χρόνια. Στόχος μας ήταν και παραμένει να προχωρήσει η διαδικασία αλλά και να τηρηθούν στο ακέραιο οι δεσμεύσεις μας απέναντι στον ελληνικό λαό»

  Αυξηση κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, παύση μισθολογικού διαχωρισμού σε όσους ειναι άνω ή κάτω των 25, επαναφορά 13ης σύνταξης, επαναφορά του αφορολόγητου στις 12.000 (που τελικά μειώθηκε κι άλλο), μείωση ΦΠΑ (που τελικά αυξήθηκε);

  16. «Δεσμευτήκαμε τον Σεπτέμβρη να προστατέψουμε τις συντάξεις, τους μισθούς»

  Η αύξηση εισφορών που προβλέπεται στο νομοσχέδιο για τα επόμενα 6 χρόνια μειώνει αυτόματα τους καθαρούς μισθούς των μισθωτών (αναλύεται στο 10 σημείο), ενώ η αύξηση των εισφορών των επιστημόνων και των ελευθέρων επαγγελματιών 5πλασιάζει σε κάποιες περιπτώσεις την επιβάρυνση που έχουν (σημείο 11). Όσον αφορά στους συνταξιούχους πέραν όσων προαναφέρθηκαν (περικοπή επικουρικών- μείωση του πλαφον στις κύριες, επιβολή πλαφόν για άθροισμα κύριας και επικουρικής) επιπλέον, κόβεται κατά 32% το μέρισμα των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ η καταβολή του θα γινεται ανά τρίμηνο. Μόλις, δηλαδή, λάβουν το επόμενο μέρισμά τους, στο οποίο θα έχουν ενσωματωθεί οι μειώσεις 32% σε κάθε μήνα, θα ειναι σαν να λαμβάνουν τα 2 απο τα 3 μερίσματα. Παράλληλα, θα υπάρχει παρακράτηση του 60% της σύνταξης όσων συνταξιούχων εργάζονται, ενώ ο νέος μαθηματικός τύπος φέρνει μειώσεις στα εφάπαξ που αναμένουν οι συνταξιούχοι μεσοσταθμικά κατά 15%.

  https://roides.wordpress.com/2016/05/10/10may16-2/

 4. TA VIDEO της ανάρτησης του αντι300

  1) Πρώτη φορά Μνημόνια Αριστερά

  2) αυτα ελεγε ο καμμενος το 2012.ουστ προδοτη!

 5. Πρώτη καταχώρηση: 02/02/2016 – 09:00
  Τελευταία δημοσίευση: 02/02/2016 17:00Ο Νίκος Μπογιόπουλος στον eniko

  Εξαπάτηση κατ’ εξακολούθηση

  Στις 18/1/2011 είχε κατατεθεί στη Βουλή επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό, η οποία έλεγε τα εξής:

  «Επίκαιρη ερώτηση προς τον κ. Πρωθυπουργό
  Θέμα: «Εξοντωτικές αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων στα ΜΜΜ και στα διόδια στις εθνικές οδούς»

  Παράλληλα με τις αυξήσεις των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης και στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, η κυβέρνηση έχει δρομολογήσει από 1ης Φεβρουαρίου αύξηση 40% στην τιμή του εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς και υπερβολικές αυξήσεις στις τιμές των διοδίων στις εθνικές οδούς που δεν αντιστοιχούν στην ποιότητα του εθνικού οδικού δικτύου. Την ώρα που οι άνεργοι πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο, το εισόδημα των εργαζομένων έχει μειωθεί δραματικά, η κυβέρνηση ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και την ορολογία του Μνημονίου και της Δανειακής Σύμβασης, ονομάζει εξορθολογισμό, εξυγίανση και αναδιάρθρωση την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και την έμμεση ιδιωτικοποίηση των δημόσιων συγκοινωνιών.

  Επειδή σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες οι δημόσιες μεταφορές επιδοτούνται, επειδή το ελληνικό κράτος επιδοτεί τις ιδιωτικές μεταφορές ενώ αντίθετα χρωστά στις δημόσιες,

  Ερωτάται ο κ. Πρωθυπουργός
  -Τι μέτρα θα λάβει ώστε να αποτραπεί η νέα αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων και να αποτραπεί κάθε απόπειρα ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών;
  -Προτίθεται να καταγγείλει τις συμβάσεις με κατασκευαστικές εταιρείες στις εθνικές οδούς για την είσπραξη των διοδίων που δεν έχουν τηρήσει τις συμβατικές τους υποχρεώσεις;
  -Γιατί δεν υιοθετεί ένα δημόσιο μοντέλο για τις συγκοινωνίες όπου η μεταφορά δεν θα αντιμετωπίζεται ως εμπόρευμα και δεν θα είναι απαγορευτική η πρόσβαση όλων των πολιτών;».

  Ο τότε «ερωτών Βουλευτής» που απευθυνόταν στον τότε πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου (μας το θύμισε ο ανεξάρτητος βουλευτής κ.Στ.Παπαγούλης) ήταν ο… Αλέξης Τσίπρας.

  Ίσως κάποιος ισχυριστεί πως μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα,

  από τα Μνημόνια που θα καταργούνταν σε ένα νόμο με ένα άρθρο που έγιναν τρίτο Μνημόνιο,
  από το δημοψήφισμα που από «όχι» έγινε «ναι»,
  από την επιστροφή της 13ης σύνταξης που έγινε νέες μειώσεις συντάξεων,
  από την προστασία της πρώτης κατοικίας που έγινε δουλεία στις τράπεζες και πλειστηριασμοί,
  ότι το θέμα με την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι… «πταίσμα».

  Ανείναι έτσι, όμως, τότε θα πρέπει να μας εξηγήσουν – ειδικά οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ – γιατί ως αντιπολίτευση διοργάνωναν ακόμα και καμπάνιες ενάντια στις ανατιμήσεις των εισιτηρίων όταν τις επέβαλλαν οι… προηγούμενοι (http://www.avgi.gr/article/4161435/kampania-tou-suriza-enantia-stin-auxisi-ton-eisitirion-tou-oasth). Τότε δεν ήταν «πταίσμα»;…

  Καθόλου «πταίσμα», λοιπόν, δεν είναι ότι δίπλα στη φοροληστεία, στα κάθε λογής αντιλαϊκά μέτρα, στους ΕΝΦΙΑ και στα χαράτσια, έρχονται να προστεθούν και οι αυξήσεις σε εισιτήρια και κάρτες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

  Καθόλου «πταίσμα» δεν είναι μια ακόμα κυβέρνηση (αλλά… «αριστερή» αυτή τη φορά) να αξιοποιεί την ανάγκη της μετακίνησης των λαϊκών στρωμάτων για να κάνει μια ακόμα υπόκλιση στη λογική του κέρδους.

  Καθόλου «πταίσμα» δεν είναι τα φτωχότερα κοινωνικά στρώματα στα οποία απευθύνονται τα εν λόγω μέτρα να υφίστανται ανατιμήσεις στις τιμές των εισιτηρίων όταν τα κράτος μειώνει τη χρηματοδότηση για τις συγκοινωνίες, όταν τα δρομολόγια μειώνονται λόγω της έλλειψης προσωπικού και τεχνικών μέσων, όταν το δίκτυο – εν έτη 2016 – δεν καλύπτει όλη την περιφέρεια Αττικής.

  Στην ίδια όχθη με τους προηγούμενους βρίσκονται κι εκείνοι που σπεύδουν να χαρακτηρίσουν… «λαϊκισμό» να ασχολείται κανείς με τις τιμές των εισιτηρίων. Οι εν λόγω συλλαμβάνονται για μια ακόμα φορά επ’ αυτοφώρω: Ο… αριστοκρατισμός και οι σαχλαμάρες τους περί «λαϊκισμού» αν αποδεικνύουν κάτι είναι την βαθιά τους περιφρόνηση προς τον λαό και τις ανάγκες του.

  Όσο για την κυβέρνηση, το θέμα με τις ανατιμήσεις έως και 16% για τις μετακινήσεις με τα ΜΜΜ, είναικι αυτό ενδεικτικό ότι δεν υπάρχει τίποτα, «μικρό» ή μεγάλο, στο οποίο ο κ.Τσίπρας και το κόμμα του να μην εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό.

  email: mpog@enikos.gr
  http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/368000,Exapathsh-kat-exakoloy8hsh.html

 6. Το δικαίωμα να φηφίσουν (ΣΥΡΙΖΑ) ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση σε 250.000 μετανάστες!
  Το πιο μεγάλο κόλπο για να παραμείνουν στην εξουσία
  27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 23:07

  Το δικαίωμα ψήφου σε πάνω από 250.000 μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα ετοιμάζεται να δώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

  Φυσικά όλοι τους θα ψηφίσουν δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα με αποτέλεσμα ο Μητσοτάκης ακόμη κι αν είναι πρώτος πολύ δύσκολα θα έχει αυτοδυναμία.

  Αυτό είναι το τελευταίο μεγάλο κόλπο του Τσίπρα να παραμείνει με κάθε τρόπο στην εξουσία. Ηδη από τώρα συγκεκριμένες ΜΚΟ δουλεύουν σ΄αυτή την κατεύθυνση…

  http://kourdistoportocali.com/news-desk/dikeoma-na-fifisoun-syriza-etimazete-na-dosi-kyvernisi-se-250-000-metanastes/

 7. Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ η (ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ)
  AΘΕΟΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

 8. Απίστευτο σκάνδαλο: Εγγυητική επιστολή 900 εκατ. παρείχε η κυβέρνηση Τσίπρα στη Εurobank EFG

  13Σεπτεμβρίου2015

  Μοιάζει απίστευτο αλλά, το σχετικό έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών αποδεικνύει

  πως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ικανή για τα πάντα.

  Και την ίδια ακριβώς στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες ιδιωτικών επιχειρήσεων έβαλαν λουκέτα λόγω οικονομικής ασφυξίας, με την πραγματική ανεργία να ξεπερνά το 30% και εκατομμύρια συνταξιούχων να μένουν απλήρωτοι λόγω των capital controls, το ελληνικό κράτος αίφνης αποφασίζει να βάλει το κεφάλι του στον ντορβά για έναν «διαφορετικό» ιδιώτη επιχειρηματία και να μπει ως εγγυητής για κάλυψη ομολογιακού δανείου της Eurobank και ύψους 900 περ. εκατ. ευρώ !

  Αξίζει να σημειωθεί πως στην απόφαση ρητώς αναφέρεται πως σε οποιαδήποτε κατάπτωση της εγγύησης, αυτή οφείλει να καταβληθεί από το Ελληνικό ∆ημόσιο, δηλαδή από τους έλληνες φορολογουμένους !

  Η Σχετική Απόφαση έχει ημερομηνία 24-07-2015 και φέρει την υπογραφή του Αναπλ. Υπουργού Οικονομικών, ∆ημήτρη Μάρδα.

  http://www.ereportaz.gr/apistefto-skandalo-engiitiki-epistoli-900-ekat-pariche-i-kivernisi-tsipra-sti-eurobank-tou-latsi

 9. O Tσίπρας για εσχάτη προδοσία[VIDEO]

  O μέντορας του σημερινού πρωθυπουργού εξηγεί γιατί τον “βλέπει” στο εδώλιο
  2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 19:09

  Την πρόβλεψη ότι ο Τσίπρας και οι υπουργοί του θα καθήσουν στο εδώλιο για εσχάτη προδοσία κάνει ο μεντοράς του Αλέκος Αλαβάνος στην κάμερα του Livemedia και στο δημοσιογράφο Γιώργο Κιούση.

  http://kourdistoportocali.com/news-desk/o-tsipras-gia-eschati-prodosiavideo/

 10. Κωνσταντοπούλου στον realfm: Και ο μνημονιακός Τσίπρας να πάει φυλακή!

  Στο στούντιο του realfm 97.8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη φιλοξενήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

  Όπως είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, «τα μνημόνια, από την πλευρά του διεθνούς ποινικού δικαίου, συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί εξαϋλώνουν τον πληθυσμό και από την πλευρά του εσωτερικού ποινικού δίκαιου εσχάτη προδοσία, γιατί παραβιάζουν το πολίτευμα. Γι’ αυτά τα κακουργήματα προβλέπεται η φυλακή».

  Και πρόσθεσε:«Συνολικά, το μνημονιακό προσωπικό που ανέλαβε την υλοποίηση των μνημονίων θα πρέπει να λογοδοτήσει και να πάει στη φυλακή».

  Στο ερώτημα αν αυτό ισχύει και για τον Αλέξη Τσίπρα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής απάντησε:

  «Ισχύει για όλους τους μνημονιακούς πρωθυπουργούς. Βεβαίως. Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας είναι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί και βεβαίως υπάρχουν οι μνημονιακοί υπουργοί και ένας μακρύς κατάλογος προσωπικού που υπηρετεί τα μνημόνια».

  Η ίδια τόνισε ότι και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή.

  «Ο κ. Στουρνάρας είναι εκπρόσωπος της τρόικας, αποδεδειγμένα, στη χώρα μας. Έχει ο ίδιος ομολογήσει ότι συνωμοτούσε το καλοκαίρι του ’15, προκειμένου να αποτρέψει την υλοποίηση της δημοκρατικής εντολής του λαού. Είναι υπόλογος και για πάρα πολλά πράγματα που διέπραξε ως υπουργός Οικονομικών, μεταξύ των οποίων και του άκυρου συμβιβασμού με τη Siemens. Αυτή η εντελώς προδοτική πράξη με την οποία επιχειρήθηκαν να χαρακτηριστούν στην επιχείρηση-διαφθορέα οι οφειλές της προς το ελληνικό Δημόσιο», είπε χαρακτηριστικά.

  ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ realfm 97.8

  Α’ ΜΕΡΟΣ

  Β’ ΜΕΡΟΣ

  http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=591522&catID=1

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.