Σε φορολογικούς παραδείσους τα χρήματα των ανακεφαλαιοποιήσεων -Έγγραφα

tsipras-watsa

Οταν ο ιστορικός του μέλλοντος αποκαλύψει πλήρως τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί σε αυτή την χώρα δεν θα υπάρχει ανθρώπινος νους που να μπορεί να διανοηθεί το πλιάτσικο που γίνεται στην χώρα με χρήματα του Ελληνικού λαού. 250 δις κεφάλαια και εγγυήσεις έχουν διατεθεί από το Ελληνικό δημόσιο προς τις τράπεζες δίχως να υπάρξει ουδείς εποπτικός και διαχειριστικός έλεγχος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οικονομικής απάτης και φυγάδευσης κεφαλαίων εκτός χώρας είναι αυτό της eurobank η οποία στοιχεία του ενεργητικού της ύψους 25 δις έχουν μεταφερθεί σε φορολογικούς παραδείσους.

Εκείνο όμως που έχει ακόμη πιο μεγάλη αξία είναι πως οι εν λόγω κινήσεις έχουν γίνει την περίοδο που το Ελληνικό δημόσιο είχε στην κατοχή του την πλειοψηφία των μετοχών της εν λόγω τράπεζας και ακόμη πιο εξωφρενικό το γεγονός πως και μετά την αλλαγή του πολιτικού καθεστώτος της χώρας ο άνθρωπος που είχε οριστεί ως εκπρόσωπος της τράπεζας στα νησιά κέυμαν αναβαθμίστηκε σε διευθύνων σύμβουλος με την υπογραφή και την έγκριση της πρώτης φοράς αριστεράς δείτε τα έγγραφα.

 

 

https://bankstersae.blogspot.gr/2016/06/blog-post_80.html

.

ΣΧΕΤΙΚΑ

 

Advertisements

3 comments on “Σε φορολογικούς παραδείσους τα χρήματα των ανακεφαλαιοποιήσεων -Έγγραφα

 1. 30/03/2014, Καταγγελία Ραχήλ Μακρή κατά την συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 4046/2012 και άλλες διατάξεις»: «Τράπεζες μετέφεραν στα νησιά Κέυμαν 25 δισ. ευρώ της ανακεφαλαιοποίησης!»

 2. Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

  Βιτρίνα κι ὁ Λάτσης!!! (Και πίσω από την βιτρίνα, ποιοί κρύβονται, γατόνια μου;)

  Έβαλα λίγο χέρι στον τίτλο … στα εντός παρανθέσεων…..

  Μα η EUROBANK, δεν είχε πτωχεύσει;;;

  Βρε… λέτε να βρίσκονται … “περιούσιοι” πίσω από την εξαγορά;

  Μπα… έχω πολύ βρώμικο μυαλό… μην δίνετε σημασία…
  Ή μήπως δεν έχω;;;;…

  Εταιρεία με 31.000 ευρώ κεφάλαιο, αγόρασε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ;;;;

  Μπα… το μυαλό μου είναι βρώμικο… KALLIOPI’S DIRTY MIND

  Καλλιόπη Σουφλή

  Υ.Γ. Σιγά μην ασχοληθεί η νέα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, με το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ….
  Ποιός τολμά να τα βάλει με τους… περιούσιους;;;

  Τὸ «Ἑλληνικό» εἶναι ὅρος τοῦ ΔΝΤ, ποὺ ἐὰν δὲν ἔχῃ συμφέροντα κάποιος σχετιζόμενος μὲ τὸ ΔΝΤ, σκασίλα του μεγάλη…

  Ὁ Λάτσης παραμένει, γιὰ τὴν διεθνῆ «ἐπενδυτικὴ κοινότητα», τῶν μεγαλοκαρχαριῶν τραπεζιτῶν, μία τρίχα ἀπὸ τὰ …ἀρχίδι@ τους!!!
  Ὁ κάθε Λάτσης χρειάζεται ὡς βιτρίνα, ὡς Δούρειος Ἵππος, ὡς στόχος γιὰ τοὺς χαχόλους, πρὸ κειμένου νὰ μὴν στοχοποιοῦνται οἱ πραγματικοὶ πλιατσικολόγοι.

  Ὅπως δῆλα δὴ κι ὁ Μελισσανίδης ἢ ὁ Μαρινάκης ἢ ὁ ὁποιοσδήποτε ἄλλος, ποὺ στὸ ὄνομά του ἐκδίδονται δάνεια ἑκατομμυρίων, πρὸ κειμένου νὰ μεταφερθῇ τὸ κόστος τῆς κάθε «ἐπενδύσεως» στὶς πλάτες τῶν λαῶν.

  Βιτρίνες σὰν τὸν Μελισσανίδη, κάνουν τὴν (ΠΟΛΥ) βρώμικη δουλειά!!!
  Ὁ Μελισσανίδης ἀγόρασε τόν ΟΠΑΠ μέ δάνειο ἀπό τις ἀνακεφαλαιοποιημένες τράπεζες «Ἐθνική» καί «Πειραιῶς»
  Συνεπῶς;
  ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟ ΑΠΟ ΤΑ CAYMAN, ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΟΛΙΣ 31.000€, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

  Πολύ ωραία τα video που παρουσιάζονται για το Ελληνικό, για τις δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και του κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, αλλά δεν έχει απαντηθεί το κύριο ερώτημα: ποιοι είναι αυτοί που θα επενδύσουν το ποσό των 8 δις ευρώ και το κυριότερο πως θα βρεθούν αυτά τα κεφάλαια.

  Αν πιστέψει κάποιος την εφημερίδα ΑΥΓΗ, την συμφωνία υπέγραψε κοινοπραξία επενδυτών με επικεφαλής την Lamda Development, η επίσημη ανακοίνωση του Προέδρου ΤΑΙΠΕΔ αναφέρει μόνο την Lamda Development, ενώ η ανακοίνωση της Lamda Development, αναφέρει πως την συμφωνία υπέγραψαν εκτός από την ίδια την εταιρεία και η εταιρεία «HELLINIKON Global I. S.A.»
  HELLINIKON Global I. S.A.

  Η πραγματικότητα λοιπόν είναι πως η συμφωνία για την πώληση των μετοχών της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ Α.Ε.» έχει υπογραφεί, από μία εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, την «HELLINIKON Global I. S.A.» η οποία ιδρύθηκε στις 4-1-2014 με μοναδικό μέτοχο την «Sete Holdings S.à r.l (Λουξεμβούργο)» και μετοχικό κεφάλαιο μόλις 31.000€.

  Η «Sete Holdings S.à. r.l.» ιδρύθηκε στις 29-12-2011 με μοναδικό μέτοχο την εταιρεία«AUREA FINANCE COMPANY SA» και μετοχικό κεφάλαιο μόλις 50.000€.

  Η εταιρεία «AUREA FINANCE COMPANY SΑ» με έδρα το Λουξεμβούργο ιδρύθηκε στις 25-2-1994. Για την συγκεκριμένη εταιρεία γίνεται αναφορά στα Panama papers.
  Το Διοικητικό Συμβουλίου της «Hellinikon Global I S.A.» αποτελείται από τους:
  Emmanuel Bussetil
  Evgenia Paizi
  David Barrett
  Ο Emmanuel Bussetil αποτελεί Chief Financial Officer του Latsis Group ενώ συμμετείχε και στο Δ.Σ. της Lamda Development μέχρι τις 5-6-2014.
  Η Evgenia Paizi αποτελεί Director of Business Planning the SETE Family Office στη Geneva και συμμετέχει σήμερα στο Δ.Σ. της Lamda Development.
  Butterfield Bank (Cayman) Limited

  Στις 6 Φεβρουάριου 2012 και τις 500 μετοχές, αξίας 50.000€ της εταιρείας «Sete Holdings S.à.r.l», εξαγόρασε από την εταιρεία «Aurea Finance Company», η εταιρεία «Butterfield Bank (Cayman) Limited» της οποίας τα στοιχεία είναι τα παρακάτω:
  Ονομασία εταιρείας: Butterfield Bank (Cayman) Limited
  Αριθμός μητρώου εταιρείας: 15657
  Διεύθυνση έδρας: 68, Fort Street, Grand Cayman KY1-1107, Cayman Islands
  Διευθυντής εταιρείας: Alexandre MARGUET
  Δηλαδή μία εταιρεία από τα Cayman, είναι ο μέτοχος της εταιρείας που υπέγραψε την σύμβαση για το Ελληνικό.

  Για να βρεθεί το ποιοι είναι οι μέτοχοι της εταιρείας από τα Cayman, θα πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας.

  Η μόνη πηγή πληροφόρησης που υπάρχει για την εταιρεία «Butterfield Bank (Cayman) Limited», προέρχεται από το Bloomberg, το οποίο αναφέρει πως η συγκεκριμένη εταιρεία παρέχει υπηρεσίες, εταιρικών και τραπεζικών εργασιών, στις Βερμούδες, Μπαρμπάντος, τα νησιά Κέιμαν, αλλά και διεθνώς. Διευθύνων Σύμβουλος και Εκτελεστικός Διευθυντής είναι ο Michael McWatt. Πιθανότατα η εταιρεία αποτελεί μέλος του ομίλου Butterfield Group με έδρα τα νησιά Cayman.

  Στις 31-3-2014 η Lamda Development εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:
  «H Lamda Development S.A. ενημερώθηκε σήμερα, 31.3.2014, από το ΤΑΙΠΕΔ ότι είναι ο προτιμητέος επενδυτής για την απόκτηση του 100% των μετοχών της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.. Με την σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΙΠΕΔ ολοκληρώνεται μια σύνθετη διαγωνιστική διαδικασία διαρκείας 27 μηνών.

  Η Lamda Development S.A. και το Global Investment Group (το οποίο απαρτίζεται από την εταιρεία Al Maabar από το Abu Dhabi, από τον κινεζικό όμιλο Fosun Group και λοιπά ευρωπαϊκά κεφάλαια) που υποστηρίζει την πρόταση της εταιρείας …»

  Στην ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, τις 31-3-2014, με την οποία ανακηρύχθηκε ο προτιμητέος επενδυτής, γίνεται αναφορά για επενδυτικό σχήμα, που στηρίζει την προσφορά της Lamda Development, χωρίς όμως να γίνεται αναφορά σε ποιους συμμετέχουν στο σχήμα.
  Στην ανακοίνωση για την υπογραφή της συμφωνίας για το Ελληνικό, δεν γίνεται καμία αναφορά στο «Global Investment Group» παρά μόνο για την εταιρεία «HELLINIKON Global I. S.A.».

  CONSOLIDATED LAMBDA HOLDINGS S.A(Liechtenstein)
  Σύμφωνα με τα στοιχεία της Lamda Development, στις 16-3-2016 το 51% των μετοχών της, το κατέχει η εταιρεία με έδρα το Λουξεμβούργο, «CONSOLIDATED LAMBDA HOLDINGS S.A.»

  Η CONSOLIDATED LAMBDA HOLDINGS S.A. ιδρύθηκε στις 2-7-1999 με κύριο μέτοχο τηνCONSOLIDATED LAMBDA VENTURES FOUNDATION με έδρα το Liechtenstein. Η εταιρεία αυτή κατείχε τις 1999 μετοχές αξίας 199.900 USD ,ενώ ο Dr. Johannes Burger κατείχε 1 μετοχή αξίας 100 USD.
  Στο αρχικό διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας συμμετείχαν ως διευθυντές οι:
  Cheikh Rayaz Uddin Ahmed
  Photios S. Antonatos
  Jacques Schroeder
  O Photios S. Antonatos είναι σήμερα μέλος του Δ.Σ. της Lamda Development και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας: :

  «Ο κ. Φώτιος Αντωνάτος, κάτοικος Γενεύης, είναι νομικός σύμβουλος και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου σε διάφορες εταιρείες συμμετοχών και εταιρείες με λειτουργικό αντικείμενο, συμφερόντων της οικογένειας Λάτση. Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του κοινωφελούς ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και μέλος του International Board of Advisors του Πανεπιστημίου Tufts.»

  Μετά την ίδρυση της εταιρείας έγινα αρκετές μεταβολές, με αυξομειώσεις του μετοχικού της κεφαλαίου καθώς και της σύστασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.

  Στις 29 Αυγούστου 2005 το Δ.Σ. της εταιρείας αποτελούσαν οι
  Spiro J. Latsis
  Apostolos Tamvakakis
  Peter Kalantzis
  Emmanuel Bussetil
  Fotis S. Antonatos
  Michel Bourrit
  Το ποιο πρόσφατο Δ.Σ. της εταιρείας όπως συστάθηκε στις 28-12-2011, αποτελείται από τους:
  Spiro J. LATSIS
  Peter KALANTZIS
  Emmanuel BUSSETIL
  Fotis S. ANTONATOS
  Michel BOURRIT
  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Lamda Development αποτελείται από τους:
  Αναστάσιος Γιαννίτσης
  Ευάγγελος Χρόνης
  Οδυσσέας Αθανασίου
  Φώτιος Σ. Αντωνάτος
  Γιώργος Γεράρδος
  Οδυσσέας Κυριακόπουλος
  Ευγενία Παΐζη
  Δημήτρης Πολίτης
  Akshay Shah
  Η ιστορία με τα 28 ακίνητα αποδεικνύει περίτρανα, πως την τρόικα, δεν την ενδιαφέρει να πάρει πίσω τα λεφτά της, αλλά να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα. Παρότι οι εισαγγελείς έχουν κινηθεί νομικά ενάντια των εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η τρόικα δεν ασχολείται καθόλου με την ουσία της υπόθεσης, το γεγονός δηλαδή της ζημίας για το ελληνικό δημόσιο των 580 εκ. ευρώ, χρήματα τα οποία πρακτικά θα έπρεπε να καταλήξουν στους δανειστές, ενώ εντυπωσιακό είναι πως η δικαιοσύνη δεν έχει κινηθεί για να εξετάσει πιθανό στήσιμο του διαγωνισμού από τους εμπλεκόμενους.

  Το κλειδί της υπόθεσης βρίσκεται στην τρίτη εταιρεία που υπέβαλε προσφορά και τελικά αποκλείστηκε, την DOLPHIN CAPITAL REIT LTD…

  Και στην περίπτωση του Ελληνικού, την τρόικα δεν την ενδιαφέρει το τίμημα, αλλά να υπογραφεί βιαστικά η σύμβαση, ενώ γνωρίζει πως υπάρχει μία μόνο προσφορά, με τίμημα εξαιρετικά μικρό.

  Η υπόθεση των 28 ακινήτων έχει πολλά κοινά με την υπόθεση του Ελληνικού.
  Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.
  Γνωρίζουν στο ΤΑΙΠΕΔ, ποιά είναι τα φυσικά πρόσωπα, μέτοχοι των εταιρειών:
  Butterfield Bank (Cayman) Limited και
  CONSOLIDATED LAMBDA VENTURES FOUNDATION (Liechtenstein);
  Ο πολυπράγμων και λαλίστατος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, θα δημοσιοποιήσει τη σύμβαση που υπέγραψε;

  Ο κ. Πιτσιόρλας πριν δύο μέρες, στη δήλωση του: «…Υπάρχουν βεβαίως τα προβλήματα της φορολογίας που δημιουργούν θέματα…» μήπως εννοεί τις δύο offshore που τελικά είναι αυτές που ουσιαστικά υπέγραψαν τον συμφωνία για το Ελληνικό;

  Από την δεύτερη φάση του διαγωνισμού γιατί τρεις όμιλοι αποχώρησαν και δεν έδωσαν προσφορές, δεν ήταν φορολογικοί οι λόγοι;

  Για τον Τσίπρα δεν χρειάζεται να αναφερθεί τίποτα, τσάμπα του έστειλε εξώδικο ο Μανώλης Γλέζος. Ο Τσίπρας έχει διαλέξει τον δικό του δρόμο, ο Πρόεδρος όμως της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο οποίος δήλωνε προχθές στον Χατζηνικολάου πως « κάναμε σκληρή διαπραγμάτευση για να αλλάξει η σύμβαση για το Ελληνικό αλλά δεν μπορούσαμε να καταγγείλουμε την σύμβαση», πως θα φέρει στην Βουλή για έγκριση μια σύμβαση που υποτίθεται αφορά μία επένδυση 8 δις από μία εταιρεία με κεφάλαιο μικρότερο από ενός μπακάλικου, μόλις 31.000 ευρώ;

  Η πρώτη έρευνα που θα διατάξει η νέα Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ξένη Δημητρίου, θα αφορά το Ελληνικό;

  Συνεπῶς ἀγαπητοί μου τώρα ἐξηγεῖται τὸ γιατὶ ὁ Μαριάννα περίμενε 4,5 ὀρθοστατοῦσα τὸν Ποῦτιν.

  Χαρίζουν (ὁριστικῶς) καὶ τὸ Ἑλληνικό!!!
  Πρέπει νὰ πέφτῃ πολὺ μεγάλη ἐκμετάλλευσις τοῦ ὀνόματος-βιτρίνα Λάτση. Πρὸς τοῦτον καὶ ἡ τόση ὀρθοστασία. Ἔχει, προφανῶς, νὰ κάνῃ μὲ τὴν ἀπελπισία!!! (Ναί, μᾶλλον τοὺς ἔχουν γιὰ μεγάλη ἐκμετάλλευσιν… Λέμε!!!)

  Φιλονόη

  http://filonoi.gr/2016/06/12/bitrina-kai-o-latshs/

  http://lobbystas.gr/εταιρεια-με-εδρα-το-λουξεμβουργο-με-με/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork

  http://attikanea.blogspot.gr/2016/06/blog-post_869.html

  http://kentripotideas.blogspot.gr/2016/06/blog-post_158.html

 3. ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ: ΠΩΣ 450 ΕΚΑΤ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

  Σήμερα ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής κοινωνίας έχει αποδεχτεί την έννοια του δημοσίου χρέους ως διαχειρίσιμο υπό την μορφή που αντιλαμβάνεται το ιδιωτικό χρέος, ήτοι σημαίνει πως από την στιγμή που συνάπτεις μια δανειακή σύμβαση με μια τράπεζα οφείλεις να αποπληρώσεις πέραν των τόκων.
  Η έννοια όμως του δημοσίου χρέους δεν έχει επουδενί την ίδια διαχείριση και αντίληψη όπως αυτού του ιδιωτικού και αυτό για τον πολύ απλό λόγο πως οι υποχρεώσεις του δημόσιου έναντι των οφειλετών του προήλθαν από την παραχώρηση του εκδοτικού προνομίου στις κεντρικές τράπεζες.
  Πριν την δημιουργία των τραπεζών οι κυβερνήσεις και οι βασιλείς είχαν στην κατοχή τους την λειτουργία και την δημιουργία χρήματος μέσω των νομισματοκοπείων.
  Αυτό το δικαίωμα δημιουργίας χρήματος παραδόθηκε στις κεντρικές τράπεζες ως γνώστες και λειτουργoί αυτού και από το 1945 και εντεύθεν και με την συμφωνία του bretton woods οι μόνοι που δημιουργούν χρήμα και το διαθέτουν στην οικονομία μόνο μέσω δανείων είναι οι κεντρικές τράπεζες.
  Ως μοντέλο διαχείρισης λειτουργίας χρήματος λειτούργησε άψογα τα τελευταία 70 έτη και η οποιαδήποτε έκδοση κρατικών ομολόγων αγοράζονταν από τις εμπορικές τράπεζες με επιτόκιο που κυμαίνονταν ανάλογα με την πιστοληπτική ικανότητα του εκδότη.

  Αυτό το χρέος έχει την έννοια του λειτουργικού που ναι μεν υφίσταται για την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος και της άσκησης νομισματικής πολιτικής που αφορά την σταθερότητα των τιμών ναι μεν είναι υπαρκτό και εξυπηρετήσιμο αλλά όχι απαιτητό μια και προήλθε από το ίδιο το κράτος.
  Για να πάμε στην περίπτωση της Ελλάδος δεν μένει παρά να δούμε πως σήμερα το Ελληνικό δημόσιο δανείζεται εκτός από τον μηχανισμό στήριξης και από εκδόσεις βραχυπρόθεσμων τίτλων όπως αυτών των εντόκων γραμματίων.
  Τα έντοκα γραμμάτια του Ελληνικού δημοσίου σε ένα μεγάλο ποσοστό περί του 90% αγοραστές είναι οι ίδιες οι τράπεζες και ένα 10% από ιδιώτες επενδυτές.
  Σύμφωνα με το τριμηνιαίο δελτίο δημοσίου χρέους που εκδίδει ο ΟΔΔΗΧ το ύψος των εντόκων γραμματίων που έχει εκδώσει το Ελληνικό δημόσιο ανέρχεται στο ποσό των 14,9 δις ευρώ.

  όπως είδατε στους παραπάνω πίνακες και όπως θα δείτε στην παρακάτω απόφαση του αρμοδίου υπουργού το επιτόκιο έκδοσης των ΕΓΕΔ ανέρχεται στο ποσοστό των 2,7%-2,97%

  ήτοι σημαίνει πως το Ελληνικό δημόσιο επιβαρύνεται περί του ποσού των 450 εκατομμυρίων τον χρόνο μόνο για τόκους τα οποία πηγαίνει ως κέρδη στις εμπορικές τράπεζες.

  ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥ;
  ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ
  ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ;

  https://bankstersae.blogspot.gr/2016/07/450.html

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.