Όποιος συγκρίνει το Ελληνικό Προσφυγικό ζήτημα με το λαθρομεταναστευτικό είναι ανιστόρητος, δοσίλογος και προδότης !

250815-prosfyges

Οι Έλληνες πρόσφυγες που κατέφυγαν στην Ελλάδα, δεν δύνανται να συγκριθούν με τους αντίστοιχους που αιτούνται άσυλο από την σημερινή ελληνική Πολιτεία, εν έτει 2015. Οι πρόσφυγες ή/και μετανάστες του 19ου και 20ου αιώνος, διέφεραν ως προς τους σημερινούς αιτούντες άσυλο, ως προς τρία σημεία :  Πρώτον, οι Έλληνες πρόσφυγες εκθεμελιώθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες ένεκα εθνικών εκκαθαρίσεων, μίας μεθόδου, που υφίστατο κατά κόρον στην Χερσόνησο του Αίμου από την έναρξη του Μακεδονικού Αγώνος και της Εποχής του ζητήματος, της Οθωμανικής Κληρονομιάς και επέστρεφαν στην Χώρα-Μητρόπολη τους. Έτσι, στα 1906, μετά την επίδειξη ισχύος της ήδη από τα 1878 «αυτόνομης και ισχυρής» Βουλγαρίας, οι Έλληνες της Φιλιππούπολης αλλά και συλλήβδην της Βουλγαρίας, αναγκάστηκαν να προσφύγουν στην Ελλάδα : Τον Ιούλιο του 1906, η Ελληνική Μητρόπολη της Φιλιππούπολης καθώς και οι εκκλησίες και τα σχολεία των Ελλήνων, διαλύθηκαν και οι Έλληνες Μητροπολίτες αντικαταστάθηκαν από Βούλγαρους, 30.000 Έλληνες επίσης κατέφυγαν στην Ελλάδα. Το ίδιο έτος, Έλληνες αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν λόγω της έξαρσης που γνώρισε στην Ρουμανία, το «Κουτσοβλαχικόν» ζήτημα.

Δεύτερον, οι πληθυσμοί της εποχής αντηλλάσοντο βάσει Συμφωνιών, διεθνώς αναγνωρισμένων και επικυρωμένων, κάτι που υποδηλώνει την ύπαρξη συντεταγμένου προγράμματος «εξαναγκαστικής» μετανάστευσης αυτών των ανθρώπων. Έτσι τον Νοέμβριο του 1919, το «Σύμφωνο περί αμοιβαίας μεταναστεύσεως μεταξύ Ελλάδος και Βουλγαρίας», που διαλαμβάνετο στην Συνθήκη Ειρήνης, όριζε τον τρόπο και τον χρόνο των προς ανταλλαγή πληθυσμών. Πράγματι μετακινήθηκαν εκείνη την περίοδο, 50.000 Βούλγαροι και 30.000 Έλληνες προς της αντίστοιχες χώρες, δίχως να προκληθεί αναταραχή. Το ίδιο, θεωρητικώς τουλάχιστον, επιχειρήθηκε και με το «Ελληνοτουρκικό Σύμφωνο» της 30ης Ιανουαρίου του 1923. Έτσι, οι πληθυσμοί εξαναγκάζοντο μεν να εκτοπιστούν, μετακινούντο δε ανθρώπινα, προοδευτικά και προγραμματισμένα. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους Έλληνες του Πρώτου Διωγμού στα 1914, ή τους αντίστοιχους του 1922 όπου σε αυτές τις περιπτώσεις ομιλούμε περί πραγματικών θυμάτων πολέμου αλλά και εθνικών εκκαθαρίσεων παραλλήλως. 

Τρίτον, οι Έλληνες πρόσφυγες του 20ου αιώνος, μετανάστευαν ένεκα εσωτερικών προβλημάτων και πολλές φορές επαναπατρίζοντο. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι Έλληνες του Καυκάσου που μετά τα 1913, επέστρεφαν στο Ελλαδικό Χώρο, μετά την προσάρτηση τον πλούσιων εδαφών της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Μάλιστα το κύμα μετανάστευσης σε αυτήν την περίπτωση ήτο τόσο μεγάλο, ώστε η ελληνική κυβέρνηση το αναχαίτισε και διέκοψε την εθελούσια μετανάστευση και επαναπατρισμό των Ελλήνων του Καυκάσου. Ακόμα, στα 1919-1920, οι Έλληνες της Ρωσίας μετανάστευσαν στην Ελλάδα, ένεκα των εσωτερικών ταραχών που υφίσταντο μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση στην Ρωσία.

Έτσι, διαγράφεται μετά περισσής ενάργειας, πως οι Έλληνες πρόσφυγες και μετανάστες-πλην της περίπτωσης του 1914 κα 1922-ήσαν είτε θύματα εθνικών εκκαθαρίσεων και εσωτερικών προβλημάτων, είτε μετανάστευαν εθελούσια και επαναπατρίζοντο, είτε βάσει συντεταγμένου προγράμματος που συνοδεύετο από τις αντίστοιχες υποδομές και μέτρα που προετοίμαζε το κράτος, αποφεύγοντας έτσι την σύγχυση και τον πανικό. Όσοι Έλληνες δε μετανάστευσαν προς Αυστραλία, Γερμανία και ΗΠΑ, το έκαναν έπειτα από επίσημη πρόσκληση και με όλα τα απαραίτητα έγγραφα ,πέρασαν από ιατρικούς ελέγχους, εξετάστηκαν εξονυχιστικά τα ποινικά μητρώα τους. Η μετακίνηση τους έγινε απολύτως ελεγχόμενα από τις αρχές και συντεταγμένα. Ουδεμία σχέση, λοιπόν, δύνανται να έχουν οι μετακινήσεις των ελληνικών πληθυσμών με αυτές των μουσουλμανικών που λαμβάνουν χώρα τη σήμερον. Στην περίπτωση των μουσουλμάνων δεν υφίστανται διακρατικές συμφωνίες και προγραμματικός σχεδιασμός. Έρχονται χωρίς χαρτιά και βουλιάζουν τις βάρκες τους, όντες πολύ καλά δασκαλεμένοι από τους δουλεμπόρους, ώστε να εξαναγκάζουν τις αρχές να τους περιμαζέψουν.

Νομικά δεν θεωρούνται καν πολιτικοί πρόσφυγες μιας και αυτός ο όρος δεν αποδίδεται μαζικά και συλλογικά αλλά έχει να κάνει με το κάθε άτομο ξεχωριστά. Η περίπτωση του κάθε ατόμου εξετάζεται ξεχωριστά και ατομικά. Λογίζεται κάποιος πολιτικός πρόσφυγας όταν κινδυνεύει άμεσα η ζωή του από το καθεστώς της χώρας του για τις πολιτικές ή θρησκευτικές του πεποιθήσεις κτλ, οπότε εξέρχεται αυτής και αιτείται άσυλο στην πρώτη Δημοκρατία που θα συναντήσει μπροστά του. Το γεγονός ότι στη Συρία υπάρχει πόλεμος μεταξύ του Άσαντ και της ISIS αυτό δεν αποδίδει συλλογικά την ιδιότητα του πρόσφυγα στις εξερχόμενες μάζες. Αυτοί, κατά το δίκαιο της Συρίας, είναι λιποτάκτες και εφόσον δεν παραμένουν στην Τουρκία (=προεδρική κοινοβουλευτική Δημοκρατία) αιτούμενοι πολιτικό άσυλο αλλά επιλέγουν να εισέλθουν στην ΕΕ, θεωρούνται παράνομοι μετανάστες ή λαθρομετανάστες . Η Τουρκία σε συνεργασία με τα κυκλώματα δουλεμπόρων που η ίδια εκτρέφει και σε αγαστή συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες (ΜΥΤ) μετατοπίζει αυτούς τους πληθυσμούς στα νησιά του Αιγαίου. Προφυλάσσει με αυτόν τον τρόπο το τουριστικό της προϊόν εν μέσω θέρους (στην Αττάλεια για παράδειγμα απαγορεύεται αυστηρώς η είσοδος σε λαθρομετανάστες) .Μόλις το 1/3 σύμφωνα με την Frontex είναι συριακής καταγωγής, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των 2/3 είναι από το Πακιστάν και το Αφγανιστάν.

Οι Σύριοι για τη Συρία είναι λιποτάκτες εφόσον προτίμησαν την έξοδο αφήνοντας τους φίλους και συγγενείς τους να σφαχθούν από τις δυνάμεις της ISIS, αποδυναμώνοντας έτσι την εθνική άμυνα της Συρίας. Οι πολιτικοί προπαγανδιστές της διεθνιστικής αριστεράς, υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας, περίτεχνα εξισώσουν τα δύο αυτά φαινόμενα, την ελληνική νόμιμη και συντεταγμένη προσφυγιά και οικονομική μετανάστευση με τη λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων των ημερών μας. Αυτό το πράττουν για να χτυπήσουν στο συναίσθημα τους Έλληνες και να τους κάνουν να δεχθούν αμαχητί την εν εξελίξει γενοκτονία τους, δια της αντικαταστάσεως του πληθυσμού και της μετάλλαξης του δημογραφικού περιβάλλοντος. Υπενθυμίζουμε ότι τους τελευταίους 2 μήνες εισβάλλει ένα <<χωριό την ημέρα, μια πόλη το μήνα>> λαθρομεταναστών. Ενώ εξαιτίας της μνημονιακής λιτότητας και της πενίας, εξήλθαν ίσα με 150.000 Έλληνες στο εξωτερικό, νόμιμα και συντεταγμένα πάντα. Οι λαθρομετανάστες εγκαθίστανται στην ΕΕ παρακάμπτοντας το σκληρό γραφειοκρατικό καθεστώς της οικονομικής μετανάστευσης που συνεχίζει να ισχύει μόνο για τους γηγενείς Ευρωπαίους. Αρκεί κανείς να ερευνήσει τι γραφειοκρατία επικρατεί ώστε να εγκατασταθεί κάποιος Ευρωπαίος για εργασία στην Ισπανία, στην Ιταλία και την Γερμανία και θα διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την προνομιακή μεταχείριση των λαθρομεταναστών της Ασίας και Αφρικής. 

Δύο μέτρα και δύο σταθμά!  

Αθανάσιος Μεταξάς ,Μιχάλης Δέλτα (Παρατηρητήριο Ελληνοφώνων Γραικύλων) 

http://paratiritirio-ellinofonon-graikylon.blogspot.gr/2016/01/blog-post_97.html?m=1 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

Όταν το δουλεμπόριο ανθεί ως φιλανθρωπική επιχείρηση 

Προσφυγιά ή “εισβολή”; 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ – Περί κατασκευῆς τοῦ ἰσλαμικοῦ τεμένους εἰς τόν Βοτανικό 

39.298 προσλήψεις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ παράνομων μεταναστών 

Ένοχοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί για παράνομη είσοδο στη χώρα μας 

Μήνυση για τη χρησιμοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων στο προσφυγικό 

Μεταναστευτικό: Απαιτείται κλείσιμο των συνόρων, επαναφορά της νομιμότητας και τιμωρία των ενόχων 

Σύμβαση της Γενεύης του 1951: Ερωτήσεις και Απαντήσεις    

Ποιος είναι ο πρόσφυγας;

Το άρθρο 1 της Σύμβασης καθορίζει ακριβώς το ποιος είναι ο πρόσφυγας. Είναι ένα άτομο που βρίσκεται εκτός της χώρας καταγωγής του ή του τόπου κατοικίας του, έχει δικαιολογημένο φόβο δίωξης για λόγους φυλής, θρησκείας, εθνικότητας, συμμετοχής σε ορισμένη κοινωνική ομάδα ή λόγω πολιτικών πεποιθήσεων και εξαιτίας αυτού του φόβου δίωξης αδυνατεί ή δεν επιθυμεί να απολαμβάνει την προστασία αυτής της χώρας ή την επιστροφή σ’ αυτήν.

14 comments on “Όποιος συγκρίνει το Ελληνικό Προσφυγικό ζήτημα με το λαθρομεταναστευτικό είναι ανιστόρητος, δοσίλογος και προδότης !

  1. Απάντηση σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις αντιδράσεις των γονέων στο Ωραιόκαστρο

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
    ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΔΙΡΝΕΛΗ

    Η υποκειμενικότητα των λόγων σας κύριε Εδιρνέλη για ένα τέτοιο κοινωνικό φαινόμενο δεν δικαιολογείται λόγω της ιδιότητας και του επαγγελματός σας.

    Υποκρύπτεται το γεγονός ,γιατί έτσι σας συμφέρει,οτι η αρνητική δημοσίοτητα του Ωραιοκάστρου είναι αυτό που θέλουν να προβάλουν τα πληρωμένα ΜΜΕ που εξυπηρετούν όλες τις πουλημένες μνημονιακές κυβερνήσεις,που μια από αυτές είναι και του ΣΥΡΙΖΑ την οποία εσείς πρεσβεύετε.

    Αυταπατάσθε ηθελημένα για τους «ελάχιστα ευτυχώς»αντιφρονούντες με εσάς,αν και είμαι σίγουρη οτι γνωρίζετε πως είναι «πάρα πολλοί ευτυχώς».

    Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να χαρακτηρίζετε ειρωνικά και άκρως προσβλητικά,έως χυδαία, τους συμπολίτες σας «αγανακτισμένους υπερπατριώτες,άσπιλους εθνικιστές,φαρισαίζοντες Χριστιανούς Ορθόδοξους,και κάθε λογής φασιστοναζιστικό μόρφωμα»;

    Ορθή ενημέρωση θα προσφέρατε και ίσως να πείθετε και τους πιο αφελείς,αν δεν είχατε προκαταβάλλει στο κείμενό σας όλους αυτούς τους εμπαθείς χαρακτηρισμούς,που από μόνοι τους αποδεικνύουν οτι εσείς είστε σε υπερθετικό βαθμό «φασιστοναζιστικό μόρφωμα» μιας και αυτοί που δε συμφωνούν με εσάς,κατά τη δημοκρατικότητά σας,χαρακτηρίζονται είναι δεν είναι με τέτοιους υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

    Δεν υπάρχουν «ουρλιαχτά» κύριε Εδιρνέλη αλλά φωνές αφύπνισης ενός κόσμου που οι όμοιοί σας και εσείς μέσα σε αυτούς θέλουν να τον κρατούν υπνωτισμένο,νωθρό και σκοτισμένο,να περιμένει μάταια την …»ανάπτυξη»που του τάξανε.

    Τους δικούς σας «παραμορφωτικούς φακούς» φοράμε με όλα αυτά που η παράταξη στην οποία ανήκετε,θέλει να παρουσιάζει ως κοινωνική αλληλεγγύη.

    Υπάρχει αλήθεια σήμερα Έλληνας που δεν έχει πέσει θύμα της δημαγωγίας αυτής της κυβέρνησης;

    Όσο για τους ανιστόρητους που αναφέρεστε,αν έχετε τις ίδιες ιστορικές γνώσεις με τον κύριο Φίλη,έ τότε μπορώ να σας δικαιολογήσω.

    Ο πολιτισμικός διαχωρισμός κύριε Εδιρνέλη δεν προάγεται από τους συμπολίτες σας. Είναι υπαρκτός,ακόμη και σήμερα,εκτός εάν πιστεύετε οτι η πρόοδος των λαών δεν είναι προϊόν γνώσης – κουλτούρας- πίστης – αξιών.

    Ασφαλώς και είναι δικαίωμα της κάθε «εθνικής ομάδας» να προστατεύει την ταυτότητας της,πολύ δε μάλλον την ασφάλειας της.

    Η προσπάθειά σας να χαρακτηρίσετε του συμπολίτες σας ως «νεορατσιστές»,καταρρίπτεται από τα ίδια τα λεγόμενά σας με τον ισχυρισμό Βεργίδη,μιας και αυτοί ουδέποτε ζήτησαν μεροληπτική μεταχείριση σε βάρος άλλων.

    Ζήτησαν μόνο διάκριση και προστασία από το κράτος για ανθρώπους χωρίς ταυτότητα που βρίσκονται παράνομα στη χώρα,νομικός είστε και ξέρετε μετά βεβαιότητας πως ο όρος «πρόσφυγας» δεν τους αρμόζει.

    Κάποιοι από αυτούς εγκλωβισμένοι,πολλοί όμως με σκοπούς που δεν είναι ακόμη διευκρινισμένοι.

    Όσον δε αφορά την «ξενοφοβία».

    Υποτιμάτε πρώτα τον εαυτό σας και μετά στους συμπολίτες σας όταν ξέρετε την αλήθεια και σκόπιμα την αποκρύπτετε.

    Όταν γνωρίζετε πώς έχουν συμπεριφερθεί,χρόνια τώρα,σε άλλων χωρών μετανάστες και παλιννοστούντες,αρκετές φορές και σε παράνομους.

    Κύριε Εδιρνέλη στον 21ο αιώνα οι συμπολίτες σας και όχι μόνο,έχουν ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες ανά τη υφήλιο,συνεργάζονται επαγγελματικά με όλες τις φυλές του κόσμου και τους λέτε ξενοφοβικούς;

    Φταίνε αυτοί που σε αυτό το κράτος,ακόμη και ο πρωθυπουργός του διατείνεται οτι «δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα» και στελέχη της κυβέρνησης καλωσορίζουν λαθρομετανάστες ωσάν να είμαστε ξέφραγο αμπέλι;

    Σε ποιά ευνομούμενη χώρα συμβαίνουν αυτά;

    Εσείς ποιούς νόμους υπηρετείτε και σε ποιό Σύνταγμα πείθεσθε ως νομικός;

    Δεν υποστηρίζει κανείς οτι είμαστε ο τέλειος λαός γιατί η τελειότητα δεν μπορεί να ορισθεί από τον άνθρωπο μη όντας ο ίδιος τέλειος.

    Σίγουρα όμως ΝΑΙ κύριε Εδιρνέλη δεν θα μας εξομοιώσετε πολιτισμικά με αυτούς που κατ´επιλογήν πιστεύουν στις «μαυρομάτες παρθένες του Παραδείσου».

    Πόσοι από αυτούς καταστρέφουν τη σημαία μας,ή δε σας νοιάζει η σημαία;

    Πόσοι ιεροσυλούν τα ιερά και τα όσια της πίστης και της πατρίδας μας ή δεν έχετε εσείς ιερά και όσια;

    Πόσοι χλευάζουν και βιαιοπραγούν τον γυναικείο πληθυσμό,είστε μήπως φαλλοκράτης;

    Πόσοι βιαιοπραγούν μεταξύ τους λόγω διαφορετικής εθνότητας αλλά δε σας νοιάζει τί κάνουν μεταξύ τους;

    Πόσοι καταστρέφουν όσα αυτή η διαλυμένη χώρα τους προσφέρει ζητώντας επιτακτικά προνόμια χωρίς νομικά να τα δικαιούνται,αλλά δεν πειράζει ΣΥΡΙΖΑ είμαστε ψηφίζουμε ό,τι νόμο θέλουμε;

    Πόσοι απαιτούν τρομοκρατικά την αποδοχή τους χωρίς οι ίδιοι πρώτα να έχουν αποδεχθεί με σεβασμό ό,τι τους παρέχει μια πτωχευμένη χώρα που στέλνει τα δικά της παιδιά μετανάστες;

    Στην προκείμενη περίπτωση δεν «αποτελεί η άγνοια το υπέδαφος για την ανάπτυξη του φόβου» αλλά ακριβώς το αντίθετο·η γνώση είναι αυτή που προστατεύει από το φόβο.

    Μη λυπάστε τον κόσμο που αντιδρά στην προσπάθεια ισλαμοποίησης -σαλαμοποίησης ,χωρίς εισαγωγικά,της χώρας μας,γιατί αυτοί ξέρουν και θα είναι περισσότερο έτοιμοι απο κάποιους σαν εσάς που νομίζετε οτι η δική σας φαρισαϊκή αλληλεγγύη,γιατί μόνο λόγια είστε,θα σας γλυτώσει όταν η οικονομική κρίση που επιδεινώνεται και η ηθική παρακμή που τροχιοδρομείται χρόνια τώρα,θα μας οδηγήσουν στο «πιάτο» αυτών των συγκεκριμένων που απαιτούν από μας «γη και ύδωρ».

    Αλήθεια,αρνείστε ιστορικά οτι υπήρχαν «βάρβαροι» λαοί;

    Αλήθεια,υποστηρίζετε οτι οι αρχαίοι στρατηγοί,οι οπλαρχηγοί της Ελληνικής επανάστασης,αυτοί που κατέθεσαν τη ζωή τους στο έπος του ´40 ήταν «ξενοφοβικοί»;

    Ας μη κοροϊδευόμαστε.

    Κανένας κάτοικος του Ωραιοκάστρου δεν θα αρνείτο ποτέ το δικαίωμα των παιδιών αυτών στη μόρφωση. Κανένας γονιός δεν αντέχει στην ύπαρξη ταλαιπωρημένων και στερημένων παιδιών.

    Εμείς κύριε Εδιρνέλη είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είμαστε ΤΡΩΕΣ.

    Αυτοί που χρησιμοποιούν τα παιδιά σαν Δούρειο Ίππο αγγίζοντας τα βαθύτερα συναισθήματα αλληλεγγύης που διαθέτουμε ως λαός δεν μπορούν να μας παραπλανήσουν.

    ΝΑΙ στη μόρφωση και όχι μόνο των παιδιών ,ΟΧΙ όμως και στην αυτοπαράδοση των υποτυπωδών μέσων που μας απέμειναν στην υγεία ,στην οικογενειακή ασφάλεια στην εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα.

    Τέλος αν εσείς παραθέτετε απόψεις κάποιων αγνώς των ομονοούντων με εσάς εγώ σας παραθέτω το αίμα όλων αυτών που θυσιάστηκαν υπέρ πίστεως και πατρίδας χιλιάδες χρόνια τώρα,Αγίων και ηρώων για να μπορείτε εσείς σήμερα να τους αμφισβητείτε .

    Αυτό είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .-

    http://www.triklopodia.gr/απάντηση-σε-βουλευτή-του-συριζα-για-τι/

  2. Σύριοι έκλεισαν το δρόμο στην Κυλλήνη γιατί δεν τους αρέσει το ψωμί και το μενού

    Ελένη Παπαδοπούλου
    Πέρυσι ο “αλληλέγγυος” δήμαρχος Κυλλήνης έφερε περίπου 450 άτομα, Σύριοι ομοεθνείς του, σε παραθεριστικό κέντρο στην Κυλλήνη για να φιλοξενηθούν. Από πέρυσι την άνοιξη όλοι αυτοί φιλοξενούνται σε συνθήκες πολυτελείας, σε μπανγκαλόοους, πάνω στην πανέμορφη αμμουδιά της Κυλλήνης, δίπλα στις μεγάλες ξενοδοχιακές μονάδες.

    Πέρυσι έκαναν φασαρία γιατί δεν τους άρεσε το σπανακόρυζο και το έβγαλαν από το μενού. Φέτος έκλεισαν παρακαλώ το δρόμο, για να διαμαρτυρηθούν πάλι για το φαΐ. Παρακαλώ τον Σκαρμούτσο να πάει να τους μαγειρέψει να φάνε οι άνθρωποι τίποτα γκουρμέ, γιατί θα γράψουν κακές κριτικές στο Trip Advisor.

    Εγώ μία απορία έχω. Τα μπανγκαλόους έχουν κουζίνα. Αυτοί παίρνουν επιδόματα. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί έχουν κέτερινγκ;

    Και τέλος πάντων για πόσο χρόνο ή πόσα χρόνια θα τους ταΐζουμε όλους αυτούς; Για πάντα;

    Παραθέτω την ανάρτηση της δημοτικής συμβούλου Δήμητρας Φιτσάλου, η οποία τον Ιούνιο ξυλοκοπήθηκε και κατέληξε στο νοσοκομείο, επειδή ασκούσε κριτική στον αλληλέγγυο δήμαρχο στο fb.

    “Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, με κλείσιμο των δρόμων Λεχαινών-Μυρσίνης και με κατάληψη έξω από την εκκλησία, από του Σύριους πρόσφυγες του LM. Τα αιτήματα τους ήταν η αλλαγή μενού στο φαγητό τους. Θέλουν αράβικη πίτα αντί για ψωμί κι έναν αράπη να τους κάνει αέρα. Αντί να λένε ευχαριστώ για την υποδειγματική φιλοξενία,όταν κάποιοι Έλληνες ζουν σε χαρτόκουτα,αυτοί παραπονιούνται. Οι φίλοι “αλληλέγγυοι” τι έχουν να μας πουν; Ο κύριος Δήμαρχος Ναμπίλ Μοράντ; Χέστηκα αν κατηγορηθώ πάλι ως ρατσίστρια ,φάτε κατάντια με το τσουβάλι εσείς οι δήθεν μεγαλόψυχοι! Η Ελλάδα πεινάει ρε κι εμείς κοιμόμαστε με τα τσαρούχια, κάνοντας πλάτες στα πολιτικά συμφέροντα ορισμένων λαμόγιων. Όσο για τους Σύριους, καλά μας κάνουν!Έτσι κι αλλιώς, τα καλύτερα έπονται…”Τhank you Creece,but food is very bad””

    http://www.freepen.gr/2016/10/catering-bungalows.html

  3. «Άστεγοι… οι δικοί μας πρόσφυγες»

    Από τον Γιώργο Μουργή

    Η μνημονιακά απαξιωμένη κοινωνία, βιώνοντας τη δική της ανθρωπιστική κρίση από τη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού, στέκεται άλλη μια φορά αλληλέγγυα στο μεγάλο πρόβλημα των αστέγων.

    Στους « δικούς μας πρόσφυγες », άστεγους των πόλεων.

    Σε όσους από τη μία μέρα στην άλλη εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής βρέθηκαν χωρίς δουλειά, χωρίς περίθαλψη, χωρίς στέγη, συμπληρώνοντας τον ήδη μεγάλο αριθμό των ανέστιων «αποδιοπομπαίων τράγων»…

    Το κίνημα της αλληλεγγύης, τα συσσίτια, τα κοινωνικά παντοπωλεία προσπαθούν καθημερινά με πενιχρά μέσα να καλύψουν κυρίως τις διατροφικές ανάγκες, αλλά στο θέμα της στέγασης δεν μπορούν να εφαρμόσουν καμία λύση.

    Το οξυμένο πρόβλημα των αστέγων χρειάζεται συνολική αντιμετώπιση, μακριά από όρους «ιδρυματοποίησης», με προοπτική ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και στόχο την ομαλή επανένταξή τους στον κοινωνικό ιστό.

    Ο αριθμός τους χρειάζεται καταγραφή και χαρτογράφηση, ώστε η θεσμική επίλυση να περάσει από τις κρατικές δομές για να αντιμετωπιστεί συνολικά. Κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, εξωθούνται από αθέατες, συγκεκαλυμμένες και επώδυνες συνθήκες φτώχειας στο δρόμο, σημειώνοντας έτσι σημαντική αύξηση στον ορατό πληθυσμό των αστέγων.

    Σύμφωνα με στοιχεία του Δήμου της Αθήνας, 20.000 κάτοικοι της πρωτεύουσας στηρίζονται για την επιβίωσή τους στις κοινωνικές δομές. Από αυτούς που συνωστίζονται στα συσσίτια, το 66% είναι Έλληνες, το 44% έχει ανώτερο μορφωτικό επίπεδο, το 7,5% έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο.

    Χωρίς καταγεγραμμένο τον απόλυτο αριθμό αστέγων στην χώρα, η επιλογή το κράτος πρόνοιας να χρηματοδοτήσει το άνοιγμα μέρους των 300.000 σπιτιών που παραμένουν κλειστά, αποτελεί μονόδρομο.

    Μελέτη της οργάνωσης «Κλίμακα» καταγράφει τη βιωματική ένδειξη των αστέγων και την επιθυμία που εκφράζουν σε ποσοστό πάνω από 70% να παρθούν μέτρα για την πρόληψη στο ενδεχόμενο ενός νέου κύματος αστέγων. Καταγράφεται, δηλαδή, πρώτα η δική τους ανησυχία να μη συνεχιστεί το φαινόμενο και μετά η προτεραιότητα για τις δικές τους ανάγκες σίτισης, περίθαλψης, ένδυσης και στέγασης.

    Η «Κλίμακα», κοινωνικός, εθελοντικός φορέας αντιμετώπισης του κοινωνικού αποκλεισμού, παρουσίασε μια νέα έρευνα για το πρόβλημα των αστέγων.

    Το 90% είναι Έλληνες και το 10% αλλοδαποί, οι περισσότεροι εκ των οποίων ζουν στην Ελλάδα, πάνω από 8 χρόνια. Το 80% των αστέγων είναι άντρες. Όσον αφορά στις ηλικίες, το 61% είναι 41-55 ετών, ενώ σημαντικό ποσοστό εμφανίζεται και στην κατηγορία 26-40 ετών (21%).

    Το επίπεδο εκπαίδευσης τους είναι αρκετά υψηλό. Το 52% έχει τελειώσει Γυμνάσιο, 25% Λύκειο, 20% κάποιο Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, ενώ οι περισσότεροι ήταν εργαζόμενοι, κυρίως σε τομείς που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα, όπως οι κατασκευές, οι βιοτεχνίες και το λιανεμπόριο.

    Σημαντικό εύρημα της ερευνάς είναι ότι το 65% όσων βρίσκονται σήμερα στον δρόμο αποτελούν « νεοάστεγους » από το 2010, όταν η χώρα μπήκε στη ζώνη του λυκόφωτος των μνημονίων.

    Ο χειμώνας πλησιάζει και το σχέδιο λίγων ημερών θέρμανσης αντιμετωπίζει το πρόβλημα αποσπασματικά στους χώρους που προσφέρει η τοπική αυτοδιοίκηση. Επιβάλλεται πολιτική πρωτοβουλία όπου οι εμπλεκόμενοι φορείς να επιλέξουν χώρους φιλοξενίας αστέγων που θα πληρούνται όροι υγιεινής και προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα. Η αντιμετώπιση του προβλήματος αποτελεί δύσκολο έργο, αλλά ταυτόχρονα αξιακή συνθήκη του κράτους πρόνοιας!

    Η πληγή των αστέγων αφυδατώνει το κοινωνικό πρόσημο της ανθρωπιστικής και ταξικής μας ύπαρξης.

    Ας μην ξεχνιόμαστε στη «ζέστα του σφαγείου μας»… Η εγρήγορση της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού μάς έμαθαν ότι οι τραγικές εικόνες που αποτυπώνονται στα χαρτόκουτα και τις ξεφτισμένες κουβέρτες, μπορούν να αλλάξουν.

    Λέξεις όπως αυτές εδώ ή η αναφορά στην ανθρωπιστική – ταξική κρίση των αστέγων είναι οι πλευρές του ίδιου νομίσματος για όσα αφήνουμε στην τύχη. Όσο άστεγες παραμένουν οι μέρες τους, άλλο τόσο άστεγες θα παραμένουν οι ψυχές μας στα ζεσταμένα κορμιά κάτω από τα καθαρά μας παπλώματα.

    Στο «είμαστε όλοι πρόσφυγες» ας προσθέσουμε «είμαστε όλοι άστεγοι».

    *Το κείμενο δημοσιεύθηκε στο ένθετο του Νόστιμον Ήμαρ στον Δρόμο της Αριστεράς, το Σάββατο 1.10.2016

    http://redlineagrinio.gr/greece/opinion/21812-astegoi-dikoi-prosfyges

  4. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

    ……. Στην χώρα μας επικρατεί χάος αυτή την στιγμή!! Δεν τηρούνται οι νόμοι. Οι λαθρομετανάστες 88 εθνικοτήτων έχουν κάνει λαθρο-εισβολή και φυσικά τους δίνουνε περισσότερα προνόμια από ότι στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη. Τους δίνουν 39.500 θέσεις εργασίας, ενώ εμείς είμαστε άνεργοι. Τους παρέχουν σπίτια λουξ, ενώ κατάσχουν σπίτια Ελλήνων πολιτών για 500€ και τους καταστούν άστεγους!! Τους παρέχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ (σημειωτέον η ξαδέλφη μου που είναι νοσοκόμα μου είπε ότι καλούν τρεις και λίγο το ασθενοφόρο για το παραμικρό, ανεβαίνουν καμιά δεκαριά άτομα επάνω), ενώ τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να τα συντηρήσουν ή να βάλουν βενζίνη για να τα μετακινούν, και πολλές φορές βάζουν γιατροί ή νοσοκόμες από την τσέπη τους ή ζητούν από τους ασθενείς. Επίσης για όλα αυτά πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογούμενος. Και το αποτέλεσμα; Κάποιοι να μας αποκαλούν ρατσιστές η φασίστες! Που οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που όχι απλά φιλοξένησε πολίτες διαφόρων Εθνικοτήτων αλλά έσπευσε να καλύψει κάθε ανάγκη τους και να τους παρέχει ό,τι είδους βοήθεια μπορούσε, από κλινοσκεπάσματα και τροφές έως φάρμακα. Και το αποτέλεσμα: να βγει στην τηλεόραση Αλβανίδα μητέρα να πει σε ένα σύλλογο γονέων στην Αθήνα που διαμαρτύρονταν για τους λαθρομετανάστες, εσείς να πάρετε τα παιδιά σας και να φύγετε!! Εμείς είμαστε πλειοψηφία και εσείς μειοψηφία!! …….

    Μηνυτήρια Αναφορά, Αίτηση, Καταγγελία με κύριο θέμα “Δεν εξουσιοδοτώ την Ολομέλεια της Βουλής, τον Νυν Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο να ενεργήσουν για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού”

  5. Ανοιχτή επιστολή για το (λαθρο)μεταναστευτικό

    Γράφει ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Σ. ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ, Docteur d’ Etat ès Lettres (Paris-Sorbonne) Επίκ. Καθηγητής Φιλοσοφίας του Παν/μίου Αθηνών, Επ. Σύμβουλος / τ. Αντιπρόεδρος του Π.Ι. ( http://www.kkatsimanis.gr)

    Προς 
Τον αξιότιμο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τ. Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα

    ΘΕΜΑ: SOS – «Η Ελλάς εάλω»

    .
    Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,
    Η επιστολή αυτή είχε συνταχτεί πριν από την ανακοίνωση των βουλευτικών εκλογών του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ανεξάρτητα από την εξέλιξη αυτή, θεωρώ χρήσιμο να σας την αποστείλω (με ελάχιστες επουσιώδεις φρα- στικές τροποποιήσεις), γιατί αφορά ένα θέμα που έφερε στο προσκήνιο της επικαιρότητας η πολιτική της δικής σας κυβέρνησής, αλλά και γιατί, όποια και αν είναι η έκβαση των εκλογών, θα βρίσκεστε μελλοντικά στο προσκήνιο των εξελίξεων και, άρα, θα μπορείτε να συμβάλετε ουσιαστικά στην αντιμετώπιση του οξύτατου αυτού προβλήματος.
    Χωρίς υπερβολή, το (λαθρο)μεταναστευτικό αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας και ασύμμετρη απειλή για την ίδια την ιστορική επιβίωση του ελληνισμού. Τώρα, λοιπόν, που η διαπραγμάτευση με τους εταίρους έχει περάσει την κρίσιμη καμπή της, είναι πλέον καιρός στο τεράστιο αυτό εθνικό θέμα να δοθεί η απαιτούμενη προτεραιότητα.

    «ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ»

    Τα δεδομένα είναι εφιαλτικά και οι προοπτικές επιεικώς ζοφερές. ΜΕ ΚΥ- ΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ τα προς ανατολάς θαλάσσια σύνορα της χώρας όχι μόνο μένουν αφύλακτα, αλλά και έχουν ανοίξει διάπλατα στις μεταναστευτικές ροές με προέλευση την Τουρκία. Οι υπηρεσίες του Λιμενικού ∆ΕΝ ΠΕΡΙ- ΦΡΟΥΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΑΚΤΕΣ, ΑΛΛΑ ∆ΙΑΣΩΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟ∆ΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Το αποτέλεσμα; Μέσα στον Ιούλιο του 2015 εισέβαλαν στη χώρα μας 50.000 μετανάστες, δηλαδή περισσότεροι από το σύνολο των ει- σελθόντων ολόκληρο το 2014, οι οποίοι δεν ξεπερνούσαν τις 47.000. Εξάλλου, μόνο σε μια εβδομάδα, και συγκεκριμένα από τις 6 ως τις 14 του φετινού Αυγούστου,, οι εισελθόντες έφτασαν τις 20.000!

    Οι κάτοικοι των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου βρίσκονται σε απόγνωση, Συ- γκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες από την αναφορά της Ενωσης Αστυνομι- κών Υπαλλήλων Βόρειας ∆ωδεκανήσου στην αρμόδια Εισαγγελέα (12/8/2015), όπου περιγράφεται σε δραματικούς τόνους η εκρηκτική κατάστα- ση που επικρατεί στην Κω και εκφράζονται φόβοι ότι θα θρηνήσουμε ζωές. Στην αναφορά γίνεται λόγος μεταξύ άλλων όχι απλώς για βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των μεταναστών, αλλά και για οργανωμένες επιδρομές των τελευταίων εναντίον των αστυνομικών τμημάτων με χρήση οικοδομικού και άλλου είδους υλικού, για προπηλακισμό αστυνομικών και ρίψη κροτίδων εναντίον τους, για εγκλωβισμό και «αιχμαλωσία» αστυνομικών, καθώς και για περιπτώσεις κλο- πής προσωπικών αντικειμένων των αστυνομικών αλλά και υπηρεσιακού υλι- κοτεχνικού υλικού από τους μετανάστες, των οποίων η συμπεριφορά γίνεται ολοένα και περισσότερο αντικοινωνική. «Όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να προκληθεί κάποιο σοβαρό περιστατικό που θα κλονίσει τις εύθραυστες κοι- νωνικές ισορροπίες μεταξύ του τοπικού πληθυσμού (…) και των μεταναστών». Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του :δημάρχου της μαρτυρικής Κω:

    «Φοβάμαι για θύματα (…). Στην Κω έρχονται καθημερινά 800-1.000 άνθρω- ποι. Έπαψαν πια να έρχονται με πλαστικές βάρκες και έρχονται με ιστιοφόρα. (…) Οι αριθμοί είναι εντυπωσιακοί αν διανοηθεί κανείς τον τουρισμό μας., (…). Οι τουρίστες αποφεύγουν να κυκλοφορούν στο κέντρο της Κω και φυσικά σε κεντρικά μέρη.(…) Η πτώση του τζίρου στα μικρά μαγαζιά της πόλης είναι από 30% έως 80% (…) Αν συνεχιστεί η ροή των μεταναστών με αυτούς τους ρυθ- μούς, το χειμώνα (…) θα έχουμε πάνω από μισό εκατομμύριο μετανάστες»

    ∆ημιουργός, επόπτης και ενορχηστρωτής του απερίγραπτου αυτού χάους ή- ταν η αναπληρώτρια υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Κυρία Τασία Χρι- στοδουλοπούλου. Ο ∆ήμος Κω την καταγγέλλει ότι «με το δημόσιο λόγο της λειτούργησε και λειτουργεί ως κράχτης για να έρθουν στην Ελλάδα παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες». Αντίθετα, η ίδια φαινόταν να απολαμβάνει το έρ- γο της. Είχε το αυτάρεσκο χαμόγελο της εμπνευσμένης πολιτικού, η οποία στο ραντεβού της με την Ιστορία ικανοποίησε ως δικαιωματίστρια τα ιδεολη- πτικά της desiderata. Οι διάφορες δηλώσεις της απέπνεαν την πεποίθηση ότι, αν το συμφέρον της Ελλάδας δέχεται εξοντωτικά πλήγματα εξαιτίας των λα- θρομεταναστών, τόσο το χειρότερο για την Ελλάδα. Αν η ελληνική κοινωνία διαλύεται για να ικανοποιηθούν οι προσωπικές της φιλομεταναστευτικές εμ- μονές και προσκολλήσεις, τόσο το χειρότερο για την ελληνική κοινωνία.

    Και εσείς, δυστυχώς, κ. Πρόεδρε, την καλύπτατε πλήρως.
    Για την ακρίβεια, δεν την καλύπτατε απλώς, αλλά και την είχατε επιλέξει για το αξίωμα το οποίο κατείχε, επειδή εξέφραζε και προωθούσε θέσεις και ιδέες που αντιπροσωπεύουν το ΣΥΡΙΖΑ ως παράταξη και εσάς προσωπικά, ως Πρόεδρό του. Από την άποψη αυτή, δεν είστε και εσείς άμοιρος ευθυνών για το σημερινό τραγικό αδιέξοδο.

    Συγκεκριμένα:
    α) Όχι μόνο θεωρήσατε αναφαίρετο δικαίωμα των λαών του Τρίτου Κόσμου να μεταναστεύσουν μαζικά και να εγκατασταθούν στην Ευρώπη προς αναζή- τηση καλύτερης τύχης, αλλά και αντιμετωπίσατε ουσιαστικά την Ελλάδα ΟΧΙ ΩΣ ΧΩΡΑ με απαράγραπτα δικαιώματα προάσπισης των συνόρων της αλλά ΩΣ ΧΩΡΟ ακώλυτης διέλευσης και εγκατάστασης –προσωρινής ή και μόνι- μης– των λαθρομεταναστών.

    β) Υποστηρίξατε ότι ο ένας και μοναδικός τρόπος ανάσχεσης της λαθρομετα- ναστευτικής πλημμυρίδας είναι η βελτίωση των οικονομικοκοινωνικών συνθη- κών διαβίωσης των λαών του τριτίου κόσμου – κάτι αναμφισβήτητα ορθό αλ- λά εξαιρετικά φιλόδοξο και σε μεγάλο βαθμό ουτοπικό.

    γ) Μπήκατε στην λογική της ευρωπαϊκής οικονομικής βοήθειας προς την Ελ- λάδα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος –πολύς λόγος γίνεται τελευταία για ένα ποσό 400.000.000 €– παραθεωρώντας το ότι κάτι τέτοιο θα ισοδυναμούσε στην ουσία με «ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ», με τα οποία οι εταίροι μας, προκειμένου να μείνουν οι ίδιοι στο απυρόβλητο αλλά και να προωθήσουν ανομολόγητες άλλες σκοποθεσίες τους, θα εξαγοράσουν τη συ- ναίνεσή μας για μετατροπή της Ελλάδας σε πολυπολιτισμικό δειγματολόγιο, δηλαδή θα μας οδηγήσουν ουσιαστικά σε δραματική αλλοίωση της εθνολογι- κής σύνθεσης του πληθυσμού μας. Και

    δ) Καταγγείλατε στο παρελθόν με τον εντονότερο τρόπο ως απάνθρωπη και «ρατσιστική»1 κάθε ενέργεια είτε να υψωθεί φράγμα στον Έβρο είτε να ανα- χαιτίζονται από την ακτοφυλακή και να επαναπροωθούνται στις τουρκικές α- κτές τα πλοία των διακινητών, δηλαδή αμφισβητήσατε ευθέως το δικαίωμα και το χρέος ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑ∆Α να θωρακίσει στο μέτρο του δυνατού τα εθνικά του σύνορά.

    Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΩΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ

    Βεβαίως και είναι ανθρωπιστικό καθήκον ημών των Ελλήνων η έγνοια για τους απόκληρους και τους αναξιοπαθούντας του Τρίτου Κόσμου. Για το λόγο ακριβώς αυτό η εκάστοτε ελληνική πολιτική ηγεσία οφείλει να πρωταγωνιστή- σει επί του προκειμένου στη διεθνή σκηνή καταγγέλλοντας τους πολέμους και την αποσταθεροποίηση που προκαλούν τα διεθνή συμφέροντα και συμμετέ- χοντας ενεργά στην οργάνωση σταυροφοριών (και μάλιστα ενισχύοντάς τες εκ του υστερήματός μας!) για την οικονομικοκοινωνική ανάπτυξη των χωρών προέλευσης των μεταναστών, ώστε να έχουν οι τελευταίοι αξιόπιστα κίνητρα παραμονής στις γεωγραφικές κοιτίδες τους.

    Παράλληλο, όμως, η ελληνική πολιτική ηγεσία οφείλει να κάνει το παν, ώστε οι μεταναστευτικές ροές να κρατηθούν στο μέτρο του δυνατού ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. Θα ήταν αδιανόητο στ’ αλήθεια να περιμένουμε ΠΡΩ- ΤΑ να έρθει το πλήρωμα του χρόνου (ΑΝ έρθει ποτέ…) για την πολυπόθητη ανάπτυξη του τρίτου κόσμου και τη συνακόλουθη εξαφάνιση της μεταναστευτικής πλημμυρίδας και ΜΕΤΑ να αισθανθούμε ασφαλείς, καθώς θα έχουν ε- κλείψει πλέον οι λόγοι που δημιουργούν τις ορδές των εισβολέων. Επιτέλους, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕ- ΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. Χωρίς υπερβολή, αν δεν το κάνουμε, θα είναι σαν να μετατρέψουμε σταδιακά τον ελληνικό λαό σε ένα ουδετεροεθνές πολυπολιτισμικό μόρφωμα, δηλαδή σαν να προωθήσουμε τη σταδιακή διά- λυση και αποσύνθεση της ελληνικής κοινωνίας, κάτι που θα μπορούσε μα- κροπρόθεσμα να οδηγήσει ακόμη και στον εδαφικό ακρωτηριασμό του ελλη- νικού κράτους.

    Και αυτά όλα, κ. Πρόεδρε, γιατί ο παράγοντας που ΣΥΝΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝ∆ΥΝΑ- ΜΩΝΕΙ, ο παράγοντας που ΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ένα λαό, είναι η ε- θνική του ταυτότητα και ιδιοπροσωπία. Σε ό,τι μας αφορά, η περιφρούρησή της εθνικής μας ταυτότητας και ιδιοπροσωπίας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ίδια την ιστορική επιβίωση του ελληνισμού. Καιρός είναι να το πούμε ξε- κάθαρα και να το κάνουμε συνείδησή μας: ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΓΝΟΙΑ κάθε ελληνικής κυβέρνησης οφείλει να είναι ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙ- ΚΟΥ ΛΑΟΥ και όχι η ικανοποίηση των διεθνιστικών φαντασιώσεων και των «δικαιωματιστικών» ιδεοληψιών ορισμένων υπουργών της… Άλλωστε, δεν νοείται διεθνιστική αλληλεγγύη που δε θεμελιώνεται στέρεα σε ένα ισχυρό συ- ναίσθημα φιλοπατρίας, όπως δεν νοείται ειλικρινής σεβασμός εκ μέρους μας των ανθρώπινων δικαιωμάτων, εφόσον ο σεβασμός αυτός συνεπάγεται κα- τάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων ΤΟΥ Ι∆ΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! Θεωρώ αυτονόητο ότι εσείς ειδικά, κ. Πρόεδρε, με δεδομένη την ευαισθησία σας για την «Ευρώπη των λαών» αλλά και για τη θωράκιση του δικού μας του λαού από κάθε λογής κακόβουλα «σενάρια» τρίτων, αυτές τις αλήθειες τις έ- χετε συνειδητοποιήσει και ενστερνιστεί. Εκείνο που απομένει είναι να τις θέσε- τε σε εφαρμογή…

    Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι πάντοτε απλά. Στο χώρο των πολιτικών ιδεών και επιλογών σημειώνονται περίεργες συγκλίσεις και αλληλεπιδράσεις, οι ο- ποίες συχνά αιφνιδιάζουν, γιατί πριν εκδηλωθούν θεωρούνταν ελάχιστα πι- θανές. Εσείς, για παράδειγμα, κ. Πρόεδρε, μπορεί την Παγκοσμιοποίηση και τη Νέα Τάξη να τις αντιστρατεύεστε ιδεολογικά και πολιτικά, ταυτόχρονα όμως ΥΙΟΘΕΤΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ –για άλλους λόγους και από διαφορετική αφετηρία— ένα βασικό τους πρόταγμα, ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, την οποία προωθούν επίμονα και συστηματικά. Ενώ, δηλαδή, εσείς ενδιαφέρεστε για την ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες πολέμου, η Παγκοσμιοποίη- ση και η Νέα Τάξη μεθοδεύουν την εξαφάνιση του εθνικού κράτους, την αδρα- νοποίηση των λαών μέσω της παράδοσής τους σε ένα πολυπολιτισμικό χάος, τη δημιουργία διαρκώς διευρυνόμενων μεταναστευτικών νησίδων για την εξα- σφάλιση πάμφθηνων εργατικών χεριών και, μακροπρόθεσμα, τον επανασχε- διασμό των κρατικών συνόρων σε ορισμένες γεωπολιτικά ευαίσθητες περιο- χές του πλανήτη.
    Αν, τώρα, κάποιος θεωρεί τις παραπάνω εκτιμήσεις ως ανέξοδη συνωμοσιο- λογία, ας προσπαθήσει να απαντήσει στο ακόλουθο απλό ερώτημα: πόλεμοι γίνονταν ανέκαθεν, ιδιαίτερα στις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Πώς συμβαίνει, λοιπόν, το σημερινό λαθρομεταναστευτικό τσουνάμι, που ήταν άγνωστο κατά το παρελθόν, ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΕΙ ΧΡΟΝΙΚΑ με την εμφάνιση και την επικράτηση της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης; Αναρωτηθήκατε ποτέ, κ. Πρόε- δρε, ΣΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝ∆ΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ θα μπορούσε να μας οδηγήσει ο καλοπροαίρετος ζήλος σας για ανοι- χτό ελληνικά σύνορα και πόσους κινδύνους εγκυμονεί για τον ελληνισμό Η ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΗ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΣΑΣ με τις σκοτεινές μεθοδεύσεις ορισμένων τρίτων;…

    Η ΕΛΛΑ∆Α ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ;- ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ;

    Είπατε, κ. Πρόεδρε, ότι η Ευρώπη δίνει εξετάσεις στο θέμα της υποδοχής ε- νός αριθμού λαθρομεταναστών με βάση ακριβοδίκαια υπολογισμένες ποσο- στώσεις. Αλλά πολύ λίγο την ενδιαφέρει την Ευρώπη το αν θα περάσει επι- τυχώς τις εξετάσεις, στις οποίες εμείς την υποβάλλουμε και μάλιστα με τα δικά μας κριτήρια. Και πολύ λιγότερο ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό τι θα κάνει η Ευ- ρώπη με τις εξετάσεις της. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι εξετάσεις δίνουμε Ε- ΜΕΙΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ στο θέμα της διαχείρισης του εθνικού μας μέλλοντος. Θα ξυπνήσουμε άραγε την ύστατη ώρα και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας προ- κειμένου να επιβιώσουμε ιστορικά ή θα αυτοκτονήσουμε συνειδητά και υπεύ- θυνα ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΡΗΤΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, με τις οποίες χρόνια τώρα μας έχουν κάνει συστηματικά πλύση εγκεφάλου ορισμένοι επιτή- δειοι;

    Πού οφείλεται άραγε το ότι οι Ευρωπαίοι αδιαφορούν για την απαίτησή μας να εκπληρώσουν τα ανθρωπιστικά τους καθήκοντα σε σχέση με τους μετανά- στες; Οφείλεται προφανώς στο ότι οι Ευρωπαίοι ενδιαφέρονται πρωτίστως ΓΙΑ ΤΟΥΣ ∆ΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ, κάτι που δυστυχώς ∆ΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ Ε- ΜΕΙΣ οι Έλληνες. Ενώ εμείς τοποθετούμε τα συμφέροντα των Ελλήνων πολι- τών σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τα συμφέροντα των μεταναστών, την ίδια στιγμή δίνουμε στους άλλους μαθήματα ευαισθησίας καλώντας τους ουσια- στικά …να μας μιμηθούν, Αλλά οι Ευρωπαίοι μπορεί από τη στάση μας να εξυπηρετούνται, αφού η Ελλάδα επωμίζεται κατ’ αποκλειστικότητα το ρόλο της «αποθήκης ψυχών», κατά βάθος όμως μας περιφρονούν και μας οικτί- ρουν. Κανένα κράτος, κ. Πρόεδρε, δε γίνεται διεθνώς σεβαστό, εφόσον δε θέτει ως πρώτη προτεραιότητά του τα συμφέροντα ΤΩΝ ∆ΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙ- ΤΩΝ.

    Ας μην αυταπατώμεθα, κύριε Πρόεδρε. Όταν τα ελληνικά νησιά του ανατολι- κού Αιγαίου έχουν ήδη αλωθεί από ανεξέλεγκτα στίφη μεταναστών και στην ευρύτερη ασιατική ενδοχώρα συνωθούνται μερικές δεκάδες εκατομμύρια που ετοιμάζονται να εισβάλουν μαζικά και ανεξέλεγκτα στη χώρα μας και μάλιστα με τις δικές μας ευλογίες, πρέπει να θεωρείται δεδομένο το ότι σε ένα ορατό μέλλον Η ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΘΑ Α- ΝΑΤΡΑΠΕΙ ∆ΡΑΜΑΤΙΚΑ. Θα ήταν αφελές τα πιστέψει κανείς ότι όλα αυτά τα στίφη θα εγκαταλείψουν την Ελλάδα και θα κατευθυνθούν τελικά στην Ευρώ- πη. Και θα ήταν ακόμη αφελέστερο να ελπίσει κανείς ότι τα εκατομμύρια των εισβολέων, που είναι μουσουλμάνοι στη συντριπτική πλειονότητά τους, θα ενστερνιστούν την ισοκράτεια «ημετέραν παίδευσιν» που αποτέλεσε ανέκαθεν το ακλόνητο θεμέλιο της ελληνικής ταυτότητάς μας. Αντίθετα, ΘΑ ∆ΙΕΚ∆ΙΚΗ- ΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑ∆ΙΑΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΡΙΑ. Και θα την πετύχουν, συνεπικουρούμενοι από τους εγ- χώριους διεθνιστές και δικαιωματιστές, καθώς και από τους επιτρόπους του ΟΗΕ αλλά και τους ποικιλώνυμους «κομισάριους» της Νέας Τάξης, δηλαδή τις στρατευμένες ΜΚΟ που αλωνίζουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα.

    Συνειδητοποιείτε τι θα μπορούσε να σημάνει για τον ελληνισμό μια τέτοια εξέ- λιξη; Και είναι άραγε ο ελληνισμός διατεθειμένος να ενδώσει και να την απο- δεχτεί; Και αν δεν είναι, τότε ανακύπτει το ακόλουθο καταλυτικό ερώτημα: ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ αν συναινεί στη μουσουλμανοποίηση της κοινωνίας του και, μακροπρόθεσμα, στην εξαφάνισή του ως ιστορικής οντότητας και παρουσίας; Σε αυτό τα ερώτημα, κ. Πρόεδρε, θα κληθείτε ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ από τη συνείδησή σας αλλά και από την ίδια την Ιστορία να δώσετε αργά ή γρήγορα μια πειστική απάντηση…
    Θα τολμούσα, λοιπόν, με την ευκαιρία, να ισχυριστώ το εξής: αν το τελεσί- γραφο «take it or leave it» των Ευρωπαίων οδήγησε την ελληνική κυβέρνηση στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, τότε το ερώτημα αν ο ελληνικός λαός θέλει ορθάνοιχτα τα εθνικά μας σύνορα στις παντοδαπές λαθρομεταναστευτι- κές ορδές θα δικαιολογούσε ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ∆ΕΚΑ ∆ΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ! Και να είστε βέβαιος, κ. Πρόεδρε, ότι το αποτέλεσμά τους θα παρουσίαζε εξαιρετι- κό ενδιαφέρον… Οι Έλληνες, μην το ξεχνάμε, χρεοκοπημένοι και πεινασμένοι κατάφεραν πολλές φορές να επιβιώσουν κατά τη μακραίωνη ιστορική διαδρο- μή τους. Ως μειοψηφία, όμως, και ως μετανάστες στον ίδιο τους τον τόπο, με παραμορφωμένη την πολιτιστική τους ιδιοπροσωπία και απονευρωμένη την εθνική τους συνείδηση, είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα σβηστούν από το πρόσωπο της Ιστορίας.

    ∆εν αγνοώ τη δυσχέρεια του προβλήματος και την ανυπαρξία μέσων για τη στεγανοποίηση των προβληματικών θαλάσσιων συνόρων μας με σκοπό την οριστική ανάσχεση του ρεύματος των ανεπιθύμητων μεταναστών. Από το ση- μείο, όμως, αυτό ως το σημείο\:

    α) Να στείλουμε urbi et orbi το μήνυμα ότι τα κάθε λογής σύνορα της χώρας – θαλάσσια και χερσαία– έχουν ανοίξει πανηγυρικά και διάπλατα για να υποδε- χτούν τα στίφη των μεταναστών,

    β) Να περιμένουμε τις στρατιές των «πεινώντων και των διψώντων» του Τρι- τίου Κόσμου «μετά βαΐων και κλάδων» και με ανοιχτές αγκάλες στην πολύπα- θη Ελλάδα,

    γ) Να καταντήσει η προβληματική χώρα μας με την ενδημική υπογεννητικότη- τα, την ακατάσχετη αιμορραγία της νεανικής μετανάστευσης και την κατε- στραμμένη οικονομία κάτι σαν ένα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΝΤΟΡΑ- ΝΤΟ, όπου οι παντοδαποί εισβολείς έχουν τη δυνατότητα να απαιτήσουν και μπορούν κάλλιστα να πετύχουν δικαιώματα,

    δ) Να συναγωνίζονται επίτροποι του ΟΗΕ, ΜΚΟ και υπουργοί «δικαιωματι- στές» ποιος θα πλειοδοτήσει σε λαϊκίστικο φιλομεταναστευτικό οίστρο και ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΙΜΗΤΙΚΑ ΤΟ ∆ΑΧΤΥΛΟ σε ό- σους τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν για το ξενόφερτο ανθρώπινο τσουνάμι που έχει πλήξει καίρια τον τουρισμό μας και απειλεί να καταποντίσει την ελλη- νική κοινωνία –ως το σημείο αυτό– η απόσταση, κ. Πρόεδρε, είναι τεράστια.

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΩΝ

    «Μήπως εισηγείσθε να αντιμετωπίζουμε τους μετανάστες με τη βία των ό- πλων;», θα μπορούσε να ρωτήσει κανείς. H Κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου μάλιστα θα μπορούσε να μας κατακεραυνώσει με το δικό της αφοπλιστικό τρόπο: «Η άλλη επιλογή που έχουμε είναι να τους πνίγουμε. Και όσο είμαι εγώ υπουργός και όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση αυτή η επιλογή δεν πρόκει- ται να υπάρξει ποτέ». — Ας μην υποτιμούμε τη νοημοσύνη τόσο τη δική μας όσο και των συνομιλητών μας υποκαθιστώντας τα επιχειρήματα με παραδο- ξολογίες και ευφυολογήματα. Η αντιμετώπιση του περιβλήματος προϋποθέτει κοινό νου, ειλικρίνεια προθέσεων, ισχυρή βούληση και σαφή ιεράρχηση προ- τεραιοτήτων. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, περιλαμβάνει τα ακόλουθα τέσσε- ρα στάδια:

    α) ∆ιαπραγμάτευση
β) Αποτροπή / αποθάρρυνση γ) Ανάσχεση
δ) Επαναπροώθηση.
    α) Η διαπραγμάτευση μπορεί να γίνει με την Τουρκία κα να αποκτήσει επιτέ- λους ουσιαστικό περιεχόμενο. Ο μεγαλοϊδεατισμός των Ερντογάν και Νταβού- τογλου επενδύει πολλά στη μουσουλμανοποίηση της Ελλάδας και γενικότερα της Ευρώπης μέσω των μεταναστευτικών ροών, τις οποίες ευνοούν, ενθαρ- ρύνουν και εποπτεύουν. Η ελληνική πλευρά, μπορεί να αξιοποιήσει το ισχυρό διαπραγματευτικό «ατού» της ∆υτικής Θράκης, όπου η Τουρκία προωθεί ανε- νόχλητη τη συγκυριαρχία. Μπορεί, λοιπόν, η τουρκική πλευρά να τεθεί απέ- ναντί στο ακόλουθο ξεκάθαρο δίλημμα: ή κόβει με το μαχαίρι την εισβολή λα- θρομεταναστών στην Ελλάδα ή η Ελλάδα σταματά πάραυτα την ακώλυτη δραστηριότητα Τούρκων αξιωματούχων και κάθε λογής πρακτόρων στη ∆υτι- κή Θράκη και «σφίγγει τα λουριά» στο Τουρκικό Προξενείο, που λειτουργεί στο εσωτερικό της ελληνικής επικράτειας ως κράτος εν κράτει. Αν αυτό ακού- γεται σαν «casus belli» για την Τουρκία, η απάντηση είναι ότι κατά μείζονα λόγο θα μπορούσε να αποτελέσει «casus belli για την Ελλάδα η ασύμμετρη απειλή που συνιστούν οι μετανάστες για τη χώρα μας υπό τις ευλογίες και την καθοδήγηση των άσπονδων φίλων μας Τούρκων.

    β) Με διαβήματα και κατηγορηματικές δηλώσεις στους κατάλληλους αποδέ- κτες, η Ελλάδα θα μπορούσε να καταστήσει σαφές στα πέρατα της οικουμέ- νης ότι στα εδάφη της ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗ- ΤΟΙ ΚΑΙ ∆ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ∆ΕΚΤΟΙ. Ότι η χώρα μας αρνείται κατηγορηματικά να μετατραπεί σε χώρο υποδοχής και ασφαλούς διέλευσης ή και διαμονής όσων ονειρεύονται μια καλύτερη ζωή. Ότι εξαίρεση θα αποτελέ- σουν αποκλειστικά και μόνο όσοι ΑΠΟ∆Ε∆ΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΜΠΟΛΕΜΕΣ ΖΩΝΕΣ –ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ– στους οποίους θα παρέχεται άσυλο. Ότι οποιοσδήποτε παράνομος μετανάστης δε διαθέτει αποδεικτικά στοιχεία του τόπου της προέλευσής του ή αποκρύπτει την αληθινή ταυτότητά του ή αρνείται να δώσει τα δακτυλικά του αποτυπώμα- τα δασκαλεμένος από ορισμένους τρίτους, θα στερείται πάραυτα το δικαίωμα του ασύλου και θα απελαύνεται με συνοπτικές διαδικασίες.

    Πολλά θα μπορούσε η χώρα μας να διδαχτεί από τις δηλώσεις του Επιχειρη- σιακού ∆ιοικητή Συνόρων της Αυστραλίας στρατηγού Κάμπελ, που προειδο- ποιεί ξεκάθαρα τους επίδοξους εισβολείς: «Αποκλείεται (…). Αν ταξιδέψετε με πλοίο χωρίς να έχετε βίζα, δεν πρόκειται να κάνετε την Αυστραλία σπίτι σας»! Ενώ ο Τσέχος Πρόεδρος Μίλος Ζέμαν δήλωσε ορθά κοφτά σε λαθρομετανά- στες με την ευκαιρία ορισμένων από αυτούς που εξεγερθήκαν σε κέντρο κρά- τησης: «Κανένας δε σας κάλεσε εδώ. (…) Πρέπει να σέβεστε τους κανόνες μας, όπως σεβόμαστε εμείς τους δικούς σας όταν ερχόμαστε στη χώρα σας. (…). Αν δε σας αρέσει, να φύγετε »! — Και δεν πρέπει να αδιαφορήσουμε για ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ μεριά. Η πρώτη υψώνει τείχος για να προστατέψει τα σύνορά της, ενώ τα δεύ- τερα κλείνουν τα σύνορά τους, για να περιορίσουν τις εισροές ανεπιθύμητων μεταναστών από την Ελλάδα. Οπότε η δήλωση της Κυρίας Χριστοδουλόπου- λου, σύμφωνα με την οποία οι λαθρομετανάστες φτάνουν στην Ομόνοια και… μετα εξαφανίζονται, φοβάμαι ότι ΘΑ ΑΠΟ∆ΕΙΧΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΓΟΣ ΚΕΝΟΣ… Και αυτό θα γίνει, επειδή οι πολιτικές ηγεσίες των παραπάνω δύο χωρών έκαναν κάτι απλό και αυτονόητο: επέλεξαν να προασπίσουν τα συμ- φέροντα των λαών τους. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ, κ. ΠΡΟΕ∆ΡΕ;

    γ) Η ανάσχεση αποτελεί τη δυσκολότερη επιχειρησιακή διαδικασία. Το λιμενι- κό σώμα οφείλει να εντοπίζει έγκαιρα τα πλοία με τους λαθρομετανάστες και να τα ρυμουλκεί οδηγώντας τα εκτός ελληνικών χωρικών υδάτων. Με τον τρόπο αυτό θα επιβεβαιωθεί η αμετακίνητη αποφασιστικότητα της χώρας μας να περιορίσει στο ελάχιστο δυνατόν την παραβίαση των θαλάσσιων συνόρων μας και θα σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στους κατάλληλους αποδέκτες, σύμφω- να με το οποίο το ελληνικό ναυτικό δεν είναι πλέον υπηρεσία υποδοχής λα- θρομεταναστών, είναι αμυντικός μηχανισμός αποτροπής και ανάσχεσης των ανεπιθύμητων και των εισβολέων.

    δ) Είναι πολύ σημαντικό να απελαύνονται με αποφασιστικότητα όσοι αποδε- δειγμένα δεν προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες Καμιά παρέμβαση τρίτων δεν επιτρέπεται να αποτρέψει την κυβέρνηση από το να επιτελέσει το υπέρτα- το χρέος της προς τον ελληνικό λαό, δηλαδή να προστατέψει η χώρα μας από την ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης. Και με την ευκαιρία, οι δια- τάξεις του πρόσφατο νόμου της Κυρίας Αναπληρώτριας Υπουργού Μετανα- στευτικής Πολιτικής, σύμφωνα με τον οποίο απονέμεται με εξαιρετική ευκολία η ελληνική ιθαγένεια σε παιδιά λαθρομεταναστών, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗ- ΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΟ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΝ.

    ∆εν ξέρω αν οι απόψεις μου κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι πο- λύ πιθανόν να ανήκω σε αυτούς τους οποίους προειδοποιήσατε ότι με όσα ισχυρίζονται σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΑΝΕΠΑ- ΝΟΡΘΩΤΑ. Ειλικρινά, κ. Πρόεδρε, θα ευχόμουν να αποδειχτεί ότι έχετε από- λυτα δίκιο και ότι οι δικές μου ενστάσεις και αντιρρήσεις είναι εντελώς ανυπό- στατες. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει οι όποιες επιλογές και αποφάσεις σας να δικαιωθούν προηγουμένως από τις εξελίξεις, δηλαδή να αποδειχτούν ε- πωφελείς για την πατρίδα μας. Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία.

    Αθήνα, 22 Αυγούστου 2015 Με εξαιρετική τιμή

    ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΣΙΜΑΝΗΣ

    1 Κατά την ταπεινή μου γνώμη, ∆ΕΝ ΕΙΝΑΙ ρατσισμός το να εξανίστασαι και να αντιδράς αποκλειστι- κά και μόνο με την πειθώ των επιχειρημάτων σου εναντίον της ιδέας ότι πρέπει να καταστραφεί η πατρίδα σου…για να λυθούν τα οικονομικοκοινωνικά προβλήματα του Τρίτου Κόσμου! Τις θέσεις μου αυτές τις είχα εκθέσει αναλυτικά σε δύο κείμενά μου, τα οποίες είχα κοινοποιήσει σε όλους τους βουλευτές της προηγούμενης Βουλής αλλά και στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης στο πλαίσιο του διαλόγου για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Από το παραπάνω γραφείο μάλιστα είχαν διαβιβαστεί, λόγω αρμοδιότητας, στον Υπουργό ∆ικαιοσύνης, ∆ιαφάνειας και Ανθρώπινων ∆ικαιωμάτων με τα στοιχεία Α.Π. 2555/10-8-2014.

    http://www.greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-50-12/2010-01-21-18-33-16/39279-kats109

  6. Δεν είναι τρομοκράτης. “Απλά” κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παροχή βοήθειας για παράνομη είσοδο ατόμων και διαμονή, πλαστογραφία δημοσίων εγγράφων και εμπορία πλαστών-παραποιημένων εγγράφων !!!

    “Γκάφα” της ΕΛ.ΑΣ. με τον Σύρο – Δεν είναι τρομοκράτης

    Σε λάθος από το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας της Κρήτης αποδίδεται η αρχική κατηγορία για «τέλεση τρομοκρατικών πράξεων» σε βάρος του 51χρονου υπήκοου Συρίας που συνελήφθη μετά από βέλγικο ένταλμα, σε περιοχή του Αποκόρωνα Χανίων.

    Στο αρχικό δελτίο Τύπου που έστειλε η Αστυνομία αναφερόταν, μεταξύ άλλων, ότι ο 51χρονος «σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης εκδοθέν από Αρχές Βελγίου κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τέλεση τρομοκρατικών πράξεων εντός εδάφους Ευρωπαϊκής Ένωσης, παράνομη διακίνηση ατόμων και πλαστογραφία».

    Ωστόσο τόσο στην ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας όσο και σε “ορθή επανάληψη” που έστειλε το Γραφείο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, αναφέρεται ότι ο 51χρονος «κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παροχή βοήθειας για παράνομη είσοδο ατόμων και διαμονή, πλαστογραφία δημοσίων εγγράφων και εμπορία πλαστών-παραποιημένων εγγράφων».

    Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος αρνείται τις κατηγορίες και συναίνεσε να εκδοθεί στο Βέλγιο.

    http://www.haniotika-nea.gr/gkafa-tis-el-as-me-ton-siro-den-ine-tromokratis/

  7. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” …….

    Συλλήψεις μη νόμιμων αλλοδαπών στα Ελληνοτουρκικά χερσαία και θαλάσσια σύνορa
    8μηνο 2016 – 8μηνο 2015

    Δεν έχουν συλληφθεί αλλά τι να πει και η αστυνομία ;;; Ότι απλά κατέγραψε ΟΣΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ και τους άφησε ελεύτερους ;;; Ότι αυτές είναι οι εντολές ;;; Δεν γίνεται ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΟΙ ΔΙΣΤΙΧΟΙ .

    Συλληφθέντες μη νόμιμοι αλλοδαποί, για παράνομη είσοδο & παραμονή ανά υπηκοότητα

    8μηνο 2016

    Τουλάχιστον οι μισοί Σύροι έχουν πλαστά έγραφα ….

    Πληροφορίες από : http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27..%27&perform=view&id=55858&Itemid=1240&lang=

  8. ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    9 ΝΟΈ. 2015

    Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

    Ο Τζωρτζ Σόρος, ο μεγάλος σπόνσορας του τεράστιου κύματος των παράνομων μεταναστών που έρχονται κατά χιλιάδες καθημερινά από την Τουρκία, εκδηλώθηκε και φανερά χωρίς προσχήματα σε ανοιχτή συνέντευξη που έδωσε στην γειτονική χώρα.

    Την ίδια ώρα που σε δημόσιες τελετές διάφοροι Ευρωπαίοι παράγοντες διαφημίζουν την αναχώρηση λίγων δεκάδων παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στην βόρειο Ευρώπη, ο μεγάλος αρχιτέκτονας της Νέας Τάξης, ο άνθρωπος που στηρίζει εδώ και χρόνια το κρατίδιο των Σκοπίων σε βάρος της Ελλάδας, που έχει ρίξει δισεκατομμύρια στην τουρκική οικονομία, εκδηλώθηκε και φανερά ότι είναι αυτός που χρηματοδοτεί την τεράστια ανθρώπινη μετακίνηση από την Μέση Ανατολή προς τα δυτικά, δηλαδή προς την χώρα μας.

    Την ίδια ώρα που σε δημόσιες τελετές διάφοροι Ευρωπαίοι παράγοντες διαφημίζουν την αναχώρηση λίγων δεκάδων παράνομων μεταναστών από την Ελλάδα στην βόρειο Ευρώπη, ο μεγάλος αρχιτέκτονας της Νέας Τάξης, ο άνθρωπος που στηρίζει εδώ και χρόνια το κρατίδιο των Σκοπίων σε βάρος της Ελλάδας, που έχει ρίξει δισεκατομμύρια στην τουρκική οικονομία, εκδηλώθηκε και φανερά ότι είναι αυτός που χρηματοδοτεί την τεράστια ανθρώπινη μετακίνηση από την Μέση Ανατολή προς τα δυτικά, δηλαδή προς την χώρα μας.

    Μένοντας τρεις ολόκληρες μέρες στην Τουρκία, ο Σόρος παρέδωσε και… μαθήματα ανθρωπιστικής αλληλεγγύης στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, για να υποδέχονται με καλύτερο τρόπο τους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες που μεταφέρονται με τα δικά του χρήματα, για να διαλύσουν κυριολεκτικά τις ευρωπαϊκές κοινωνίες με πρώτη και καλύτερη την ελληνική. Έτσι λύθηκε και το αίνιγμα απο που βρίσκουν τα χρήματα όλοι αυτοί για να έρθουν στην Ελλάδα.

    Αυτός είναι λοιπόν ο μεγάλος “ανθρωπιστής”, Τζώρτζ Σόρος!

    Οι μάσκες έπεσαν και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

    ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
    Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

    http://nikosxeiladakis.gr/εντεκα-δισ-ευρω-απο-τον-σοροσ-για-να-με/

  9. ΣΎΡΟΙ ΠΡΌΣΦΥΓΕΣ Ή ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ;
    Δημοσιεύτηκε: 12 Αύγουστος 2015

    του Χρήστου Μπίσδα
    Τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί κατά πολύ ο πληθυσμός των αλλοδαπών που με κάθε μέσο εισέρχονται στην Ελλάδα, όχι από τις καθορισμένες και ελεγχόμενες συνοριακές διαβάσεις, αλλά παράνομα, διασχίζοντας τα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας από σημεία που δεν ελέγχονται.

    Ο χαρακτηρισμός όλων αυτών, μέχρι πριν λίγα χρόνια, ήταν «λαθρομετανάστες». Σιγά-σιγά διάφορες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και το Λιμενικό Σώμα, προφανώς κατόπιν άνωθεν εντολών, άρχισαν να τους αποκαλούν «παράτυπους μετανάστες». Και σήμερα, φτάσαμε στο σημείο η αρμόδια υπουργός να τους αποκαλεί απλά «μετανάστες», «οικονομικούς μετανάστες» ή «πρόσφυγες» και, αντίστοιχα, το ζήτημα που προέκυψε «μεταναστευτικό» ή «προσφυγικό».

    Η ορολογία που χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση και αναπαράγεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ είναι προσεκτικά επιλεγμένη και έχει στόχο την άσκηση ψυχολογικής πίεσης στους Έλληνες πολίτες προκειμένου να αποδεχθούν χωρίς αντιδράσεις τους αλλοδαπούς. Και αυτό διότι οι Έλληνες έχουν υπάρξει νόμιμοι μετανάστες στο εξωτερικό και πρόσφυγες από χαμένες πατρίδες (Πόντος, Ιωνία) στην Ελλάδα, όμως, η περίπτωσή τους δεν έχει καμία σχέση με τους σημερινούς λαθρομετανάστες. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, οι αντιδράσεις στον εποικισμό της Ελλάδας από αλλοδαπούς ήταν ελάχιστες, απόδειξη ότι η προπαγάνδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι αποτελεσματική. Γιʼ αυτό επιβάλλεται να διευκρινιστούν αρκετά σκοτεινά σημεία και πρώτα απʼ όλα να δοθεί ο ακριβής ορισμός του λαθρομετανάστη, του μετανάστη και του πρόσφυγα ώστε να είναι ευχερής η διάκριση μεταξύ τους.

    Υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες για διάφορους λόγους, οικονομικούς, σπουδών κ.λπ. Στην περίπτωση που εξετάζουμε, οικονομικοί μετανάστες, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, είναι «πρόσωπα που για λόγους διαφορετικούς από εκείνους που αναφέρονται στον ορισμό του πρόσφυγα εγκαταλείπουν οικειοθελώς τη χώρα τους με σκοπό να εγκατασταθούν αλλού». Για τους νόμιμους οικονομικούς ή άλλου είδους μετανάστες δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι περαιτέρω, διότι αυτοί έρχονται στη χώρα μας ακολουθώντας νόμιμες διαδικασίες, είναι καταγεγραμμένοι και δεν είναι πρόσφυγες. Αντίθετα, όσοι έρχονται χωρίς να ακολουθήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δεν έχουν υποστεί κανέναν υγειονομικό, ποινικό ή άλλον έλεγχο είναι λαθρομετανάστες. Το να αποκαλούνται οι λαθρομετανάστες «μετανάστες» ή «παράτυποι μετανάστες» αποτελεί διαστρέβλωση της πραγματικότητας και προσβολή προς τους νόμιμους μετανάστες. Με το ίδιο σκεπτικό ο ληστής μίας τράπεζας είναι το ίδιο με τον καταθέτη που κάνει ανάληψη από τον λογαριασμό του

    Στο σημείο αυτό προκύπτει η απορία γιατί απώτερος στόχος κάθε λαθρομετανάστη είναι να χαρακτηριστεί ως πρόσφυγας και μάλιστα αρωγό στην προσπάθειά του βρίσκει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Ο λόγος για τον οποίο οι αλλοδαποί υποβάλλουν αίτηση να αναγνωρισθούν ως πρόσφυγες είναι τα δικαιώματα και οι παροχές που ακολουθούν την αναγνώριση του καθεστώτος του πρόσφυγα (δικαίωμα διαμονής, δικαίωμα εργασίας, ταξιδιωτικά έγγραφα, υγειονομική περίθαλψη κ.λπ.).

    Ο ορισμός του πρόσφυγα, η διαδικασία αναγνώρισης κάποιου ως πρόσφυγα και τα δικαιώματα που αποκτά ο αναγνωρισμένος ως πρόσφυγας προκύπτουν από διεθνείς συμβάσεις που έχει υπογράψει η Ελλάδα και από την εθνική νομοθεσία. Σύμφωνα με την Σύμβαση περί της Νομικής Καταστάσεως των Προσφύγων, όπως τροποποιήθηκε με το «Πρωτόκολλο της Νέας Υόρκης της 31-1-1967 σχετικό με την Νομική Κατάσταση των Προσφύγων»: «Πρόσφυγας είναι κάθε πρόσωπο το οποίο συνεπεία δικαιολογημένου φόβου διώξεως λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικότητας, κοινωνικής τάξης ή πολιτικών πεποιθήσεων βρίσκεται εκτός της χώρας της οποίας έχει την υπηκοότητα και δεν δύναται ή, λόγω αυτού του φόβου, δεν επιθυμεί να απολαύει της προστασίας αυτής της χώρας ή εάν δεν έχει υπηκοότητα και βρίσκεται εκτός της χώρας της προηγούμενης συνήθους διαμονής του δεν δύναται ή, λόγω αυτού του φόβου, δεν επιθυμεί να επιστρέψει σε αυτή».

    Αρμόδια για να αποφασίσει αν στο πρόσωπο κάποιου συντρέχουν οι προϋποθέσεις αναγνώρισης της νομικής κατάστασης του πρόσφυγα είναι επιτροπή που αποτελείται από υπαλλήλους διαφόρων υπηρεσιών, η οποία εξετάζει ξεχωριστά την αίτηση κάθε αλλοδαπού αιτούντος άσυλο, και όχι ο κάθε υπουργός ή βουλευτής που αυθαίρετα βαφτίζει πρόσφυγες ολόκληρους πληθυσμούς επειδή αυτό του επιτάσσει η διεθνιστική ιδεοληψία του. Σύμφωνα με τον ανωτέρω ορισμό του πρόσφυγα, ο αιτών άσυλο θα πρέπει να αποδείξει ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής ότι βρίσκεται εκτός της χώρας του συνεπεία δικαιολογημένου φόβου διώξεως λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικότητας, κοινωνικής τάξης ή πολιτικών πεποιθήσεων και όχι απλά επειδή ψάχνει ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα ή επειδή η χώρα του βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

    Και εδώ τίθεται το ερώτημα, αν οι αλλοδαποί που έρχονται παράνομα στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες ή λαθρομετανάστες. Η απάντηση είναι ότι μέχρι να αποδείξουν ότι στο πρόσωπό τους συντρέχουν οι προϋποθέσεις αναγνώρισης ως πρόσφυγα, δηλαδή ότι έφυγαν από τη χώρα τους και ήλθαν στην Ελλάδα επειδή δικαιολογημένα φοβούνταν ατομική δίωξη, είναι λαθρομετανάστες. Μάλιστα, η καταχρηστική απόδοση του καθεστώτος του πρόσφυγα σε πρόσωπα που δεν το δικαιούνται – με πολιτική απόφαση που στηρίζεται σε διεθνιστικές ιδεοληψίες και όχι στο γράμμα και το πνεύμα των διεθνών συμβάσεων – ακυρώνει τον σκοπό θέσπισής του, που είναι η προστασία των προσφύγων και όχι η προώθηση της λαθρομετανάστευσης, και προσβάλλει τους πραγματικούς πρόσφυγες.

    Στην περίπτωση των Σύρων και Αφγανών – ή δήθεν Σύρων και Αφγανών – που κατακλύζουν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αν δεν έχουν δικαιολογημένο φόβο ατομικής δίωξης, δεν αρκεί το γεγονός ότι η χώρα τους βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση, για να αναγνωριστούν ως πρόσφυγες. Σε αντίθετη περίπτωση, όλοι οι πολίτες οποιασδήποτε χώρας που θα ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση θα θεωρούνταν αυτομάτως πρόσφυγες και η χώρα θα άδειαζε. Πόσοι, λοιπόν, από αυτούς είναι πραγματικοί πρόσφυγες και πόσοι λαθρομετανάστες; Μεγάλο ποσοστό των Σύρων, ή όσων δηλώνουν Σύροι, που λιάζονται στα νησιά του Αιγαίου και στην Αθήνα, δεν είναι γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι, που πιθανόν να έγιναν πρόσφυγες λόγω του πολέμου ή να καταδιώκονται από το «καθεστώς Άσαντ», όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τα ΜΜΕ την νόμιμη, κατά το διεθνές δίκαιο, αλλά μη αρεστή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, κυβέρνηση της Συρίας. Αντίθετα, είναι νέοι σε ηλικία άνδρες, ντυμένοι με ακριβά ρούχα, που διαθέτουν τα πιο σύγχρονα και ακριβά κινητά τηλέφωνα. Επίσης, διαθέτουν αρκετά χρήματα, πέραν όσων κατέβαλαν ήδη στους διακινητές τους – και όχι «δουλεμπόρους» όπως τα ΜΜΕ τους αποκαλούν, διότι οι ίδιοι έρχονται στην Ελλάδα με την θέλησή τους και όχι για να εργαστούν ως δούλοι – ή έχουν στείλει με εμβάσματα σε συγγενείς τους στην Ευρώπη, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν στη συνέχεια για να μεταβούν σε ευρωπαϊκές χώρες της επιλογής τους. Μάλιστα, δεν θέλουν να μείνουν ούτε ημέρα στα κέντρα υποδοχής παρότι τους παρέχεται τροφή και στέγη. Τι πιθανότητες υπάρχουν αυτοί να είναι πραγματικοί πρόσφυγες και ποιός είναι ο πραγματικός λόγος που τους έκανε να αφήσουν τα πάντα πίσω και να καταφύγουν στην Ευρώπη;

    Στην συγκεκριμένη περίπτωση η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική όσο θέλουν να την παρουσιάζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ και η κυβέρνηση. Αν ανατρέξει κανείς στη νομοθεσία της Συρίας θα ανακαλύψει ότι η στρατιωτική θητεία είναι υποχρεωτική όπως, επίσης, και η επανακατάταξη των εφέδρων σε περίπτωση επιστράτευσης. Με δεδομένο ότι οι εν λόγω Σύροι είναι ηλικίας μεταξύ 20 και 40 ετών, είναι εμφανές ότι στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν έχουμε να κάνουμε με πρόσφυγες αλλά με Σύρους που λιποτάκτησαν για να σώσουν το τομάρι τους προδίδοντας τη χώρα τους. Όσο κι αν δεν τους είναι αρεστός ο Άσαντ ή η κυβέρνηση της Συρίας, παραβιάζουν το νόμο της χώρας τους μη κατατασσόμενοι για να πολεμήσουν εναντίον του ISIS και προδίδουν τον λαό τους. Βέβαια αυτό διόλου τους απασχολεί αφού η ηθική τους είναι εντελώς διαφορετική, καθόσον δεν πρόκειται για Σύρους πατριώτες αλλά για Σύρους διεθνιστές, φυγόστρατους, φυγόπονους και προδότες.

    Αυτούς, λοιπόν, έρχεται να αγκαλιάσει η Αριστερά αναγνωρίζοντάς τους ως πρόσφυγες, προφανώς λόγω ιδεολογικής συγγένειας. Και εξηγούμαι που έγκειται η ιδεολογική συγγένεια: Όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν γενικές συνελεύσεις φοιτητών σε ελληνικά πανεπιστήμια σίγουρα έχουν ακούσει αναρχοαριστερούς να δηλώνουν, επί λέξει: «Σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία θα πάρουμε το πρώτο αεροπλάνο για την Ευρώπη». Το ίδιο ακριβώς πίστευαν και υλοποίησαν αρκετοί Σύροι.

    Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι οι Σύροι δήθεν αντικαθεστωτικοί που παριστάνουν τους πρόσφυγες, αποφεύγοντας την στράτευση εξυπηρετούν το ISIS και τις δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από αυτό. Μέσω της λιποταξίας – λαθρομετανάστευσης συντελείται αφαίμαξη της Συρίας από τους νέους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν ανάχωμα στο ISIS υπηρετώντας στις Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις. Ο φευδοανθρωπισμός και η διεθνιστική αλληλεγγύη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προς τους δήθεν πρόσφυγες αποτελεί έμμεση βοήθεια στο ISIS. Με την πρακτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση, αλλά και οι λοιπές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, υποσκάπτεται η νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας για πολιτικούς λόγους χωρίς να λαμβάνεται υπʼ όψη τι θα σημάνει η επικράτηση του ISIS.

    Τι θα μπορούσε να κάνει μία ελληνική εθνική κυβέρνηση για να λύσει εν μέρει το πρόβλημα; Είναι προφανές ότι οι ανωτέρω λιποτάκτες – λαθρομετανάστες καταζητούνται από τις συριακές αρχές για να καταταγούν στις Συριακές Ένοπλες Δυνάμεις. Από την απλή καταγραφή (φωτογράφιση και δακτυλοσκόπηση) των αρρένων Σύρων «προσφύγων» και την αποστολή των στοιχείων τους για ταυτοποίηση στις συριακές αρχές θα προέκυπτε ποιοι από αυτούς είναι λιποτάκτες. Στην συνέχεια η ελληνική κυβέρνηση θα τους παρέδιδε στις συριακές αρχές έχοντας ως νομική βάση για τον αναγκαστικό επαναπατρισμό τους είτε την δικαστική ή διοικητική απέλασή τους, ως λαθρομετανάστες, είτε την έκδοσή τους στην Συρία, ως εγκληματίες (λιποτάκτες). Το γεγονός αυτό θα λάμβανε δημοσιότητα διεθνώς και αυτομάτως ένα μεγάλο ποσοστό λαθρομετανάστευσης προερχόμενο από την Συρία θα σταματούσε, αφού οι επίδοξοι «πρόσφυγες» θα έβλεπαν ότι το κόλπο δεν πιάνει πια.

    Οι ανωτέρω ενέργειες προϋποθέτουν μία εθνική ελληνική κυβέρνηση και όχι μία κυβέρνηση που στηρίζει διαχρονικά τους εγχώριους αρνητές στράτευσης και οι φοιτητικές παρατάξεις της αποτελούν καταφύγιο νεαρών που με την πρώτη ευκαιρία δηλώνουν ότι σε περίπτωση πολέμου θα πάρουν το πρώτο αεροπλάνο για την Ευρώπη. Επίσης, προϋποθέτουν μία κυβέρνηση που θα ασκεί πραγματικά εθνική πολιτική και δεν θα είναι ουραγός των ΗΠΑ και της Ε.Ε., που καθορίζουν ποιοι θα είναι σύμμαχοί μας και με ποιους θα συνομιλούμε. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει σήμερα, διότι μας κυβερνούν αλληλέγγυοι, επίδοξοι «Έλληνες πρόσφυγες», που δεν έχουν καμία διάθεση να λύσουν το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

    Το άρθρο δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο Ιδεάπολις. Ο Χρήστος Μπίσδας είναι νομικός και συγγραφέας του βιβλίου Μιναρέδες: Οι λόγχες του Ισλάμ στην Ευρώπη.

    http://www.e-grammes.gr/Σύροι-πρόσφυγες-ή-λαθρομετανάστες

  10. Red Ice Live – Israeli NGO Helping Migrant Boats Reach Europe’s Shores, Instructs Them Where to Go

    Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπ 2016
    Henrik & Lana expose IsraAID, an Israeli NGO that is helping migrant boats reach Europe’s shores by waving them in and giving them instructions on where to go. Meanwhile, Israel itself has the lowest refugee admittance rate of any country in the world. Why won’t they help Palestinians or take in these migrants from Syria, the Middle East and North Africa themselves?

    This is an excerpt from the twelfth episode of Weekend Warrior, a live show available to Red Ice Members.

    Watch the entire episode here:
    http://www.redicemembers.com/secure/t

    Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπ 2016
    Credits @Red Ice Radio! Many thanks to Henrik & Lana for telling it like it is and feeling for the Greek nation.

    Δεν ξέρω τι θα νιώσετε, εγώ πάντως θύμωσα τοσο που ξενύχτησα για να το βγάλω. Ανέβηκε 3:40 τα ξημερώματα.
    ‘Ενιωσα πως έφαγα μια γροθιά ακόμα στο στομάχι. Όχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια…
    Διαδώστε. Είναι πολλοί που δεν τα ξέρουν αυτά.

    Κι όταν η κοπέλα αναφέρεται στην επανάσταση των Μακκαβαίων και στην εκδίκηση προς τους Ελληνες, μιλάει για τη σφαγή των Ελλήνων από Ιουδαιους στα αρχαία χρόνια! Και η μεγάλη τους γιορτή που λέγεται Χάνουκα, αυτή την επέτειο της σφαγής γιορτάζει. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. Τα σχετικά θα τα δείτε εδώ http://www.pentapostagma.gr/2013/01/b
    Οι “περιούσιοι” εκδικήθηκαν τους Ελληνες τότε για τον πολιτισμό τους, τον εκδικούνται και τώρα…

    Σχεετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/vie

  11. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες που χτύπησαν σε Παρίσι και Βρυξέλλες εκπαιδεύτηκαν στην Αθήνα! ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΛΟ ΤΟ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ» ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΟ
    16/10/2016

    του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

    Tην βάση τους στην Αθήνα είχαν οι ισλαμιστές που πραγματοποίησαν τις πολύνεκρες επιθέσεις σε Παρίσι και Βρυξέλλες όπως αποκαλύπτει η δικογραφία του Πρωτοδικείου Βρυξελλών στο οποίο δικάστηκαν τα μέλη του πυρήνα τρομοκρατών της πόλης Βερβιέ.

    Με βάση την δικογραφία, εντοπίστηκαν κάρτες SIM και υπολογιστές σε δύο «γιάφκες» της Αθήνας βρέθηκαν οδηγίες για την κατασκευή εκρηκτικών και σχέδιο επίθεσης στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ, όπως και οδηγίες για την κατασκευή εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις στις δύο ευρωπαϊκές μητροπόλεις

    Μαζί με τις δέκα κάρτες sim που εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της οδού Αστερόπης στο Παγκράτι η ελληνική Αστυνομία βρήκε φωτογραφίες ενός τετραδίου στο οποίο υπήρχαν χειρόγραφες οδηγίες για την κατασκευή της γνωστής εκρηκτικής ύλης TATP.

    Η συγκεκριμένη εκρηκτική ύλη χρησιμοποιήθηκε στις δύο βομβιστικές επιθέσεις σε Βρυξέλλες και Παρίσι.

    Βρέθηκαν και φωτογραφίες σημειώσεων με σχέδιο βομβιστικής επίθεσης στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

    Τα μέλη του επονομαζόμενου «πυρήνα της Βερβιέ» χρησιμοποιούσαν την Ελλάδα ως ενδιάμεσο σταθμό των ταξιδιών τους από τη Συρία στο Βέλγιο και αντίστροφα. Ίχνη ορισμένων εξ αυτών εντοπίζονται στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα, ενώ χρησιμοποιούσαν κοινά διαβατήρια για να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους.

    Είναι σαφές λοιπόν ότι οι ισλαμιστές του ISIS διαμέσου των προσφύγων περνούν στην ευρωπαϊκή ήπειρο και διοργανώνουν χτυπήματα κατά των δυτικών πόλεων. Άλλη μια αμαρτία που πληρώνουν οι Ευρωπαίοι και η Δύση γενικότερα για το έγκλημα που διοργάνωσαν στην Συρία με σκοπό την ανατροπή του προέδρου Μ.Άσαντ.

    Πριν αρκετούς μήνες ο Frederic Van Leeuw, ο Βέλγος εισαγγελέας είχε πει ότι είχαν βρει 33 λίβρες «οικιακών εκρηκτικών» σε ένα σπίτι που είχε χρηιμοποιηθεί από τους δύο βομβιστές που χτύπησαν το αεροδρόμιο των Βρυξελλών όπως δημοσίευσε και το Associated Press. Τότε οι δύο εκρήξεις είχαν συνδυαστεί με μία ακόμα έκρηξη στο μετρό των Βρυξελλών με περισσότερους από 30 ανθρώπους να σκοτώνονται και να τραυματίζονται άλλοι 270.

    Φσυκικά είχαν χρησιμοποιηθεί και καρφιά για να εξυπηρετήσουν ως θραύσματα στις συγκεκριμένες κατοικίες σύμφωνα με την Chicago Tribune.

    Η βασική εκρηκτική ύλη κατά τον Van Leeuw ήτα μια ουσία με το όνοα triacetone triperoxide, ή αλλιώς TATP μια κρυσταλλική σκόνη που αποτελεί εφιάλτη τόσο για τους τρομοκράτες όσο και για τους αστυνομικούς λόγω της αστάθειάς τηςies.

    Θεωρείται ότι κατασκευάζεται εύκολα και ανιχνεύεται πολύ δύσκολα και διαθέτει την ισχύ του 80% του TNT. (Οι τρομοκράτες το ονομάζουν ως “the Mother of Satan” σύμφωνα με το The Future of Things.)

    Ο γνωστός “shoe bomber” χρησιμοποίησε TATP το 2001, όπως και οι τρομοκράτες στο Λονδίνο το 2005 και το 2006. Το χημικό αυτό συστατικό χρησιμοποιήθηκε επίσης και σε πυροδοτηθείσες βόμβες στο University of Oklahoma το 2005 και στο Texas City, το 2006, σύμφωνα με ερευνητές του Northeastern University.

    Αλλά χρησιμμοποιήθηκε και τον Νοέμβριο στις επιθέσεις στο Παρίσι

    «Το TATP και άλλα εκρηκτικά που ανήκουν στην οικογένεια των υπεροξειδίων χρησιμοποιούνται εκτενώς από τρομοκράτες σε όλον τον κόσμο γιατί είναι εύκολο να κατασκευαστεί και δύσκολο να εντοπιστεί» είπε ο Ehud Keinan ένας χημικός του Technion-Israel Institute of Technology, σε μια συνέντευξή του για την έρευνά του πάνω στην ουσία αυτή.

    Το εκρηκτικό αυτό εχει τρομάξει τους επιστήμονες από το 1895 όταν και ανακαλύφθηκε.

    Προφανώς λοιπόν στην Αθήνα έγινε η εκπαίδευση κατασκευής του αφού τα υλικά για να το φτιάξουν θα τα έπαιρναν σε Βέλγιο και Γαλλία. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της απρόσκοπτης μετανάστευσης και των προσφυγικών ροών.

    Ακόμ έχουμε την τύχη η Ελλάδα να μην αποτελεί στόχο. Ίσως διότι αποτελεί χώρα γέφυρα και δεν θα ήθελαν οι ισλαμιστές να κλείσει ο «διάδρομος» από αναγκαστικά έκτακτα και μακρόχρονα μέτρα ασφαλέιας.

    http://www.pronews.gr/portal/20161016/defencenet/esoteriki-asfaleia/65/oi-islamistes-poy-htypisan-se-parisi-kai-vryxelles-eihan#.WANdaZ9RSA8.twitter

  12. 865.000 μετανάστες έχουν μπει στη χώρα και 100 εκατ. το δημοσιονομικό κόστος. Μνημόνιο μέχρι τέλους !

    απόσπασμα :

    ΣΧΟΛΙΟ Πέρσι μπήκαν περισσότεροι από 1 εκατ. αλλά πολλοί έφευγαν. Στην αρχή τουλάχιστον, γιατί μετά οι άλλοι ξύπνησαν και δεν τους δέχτηκε κανείς πια. Φέτος όμως εδώ θα μείνουν όλοι γιατί εμείς είμαστε large. Θα δείτε ότι τα 100 εκατ. δεν θα φτάσουν ούτε για το πρώτο εξάμηνο. Ενδεικτική απόδειξη:
    Σύμφωνα με το διαγωνισμό της 1ης Στρατιάς για σίτιση διάρκειας 1 μήνα (2/11-1/12) στο Κέντρο Φιλοξενίας Στρδου ΖΙΩΓΑ, το κόστος για 400 άτομα για 1 μήνα είναι 70.440 Ευρώ. Αν υποθέσουμε και δεχτούμε ότι σιτίζουμε 60.000 άτομα το κόστος ανά μήνα είναι 70.440Χ150=10.566.000 ΕΥΡΩ το μήνα και 126.792.000 ΕΥΡΩ το χρόνο μόνο για διατροφή ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ !!!

    ολόκληρο το άρθρο εδώ https://justiceforgreece.wordpress.com/2016/10/19/865-000-μετανάστες-έχουν-μπει-στη-χώρα-και-100-ε/

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.