Οι Αμερικάνοι μπλοκάρουν τις έρευνες της EUROPOL για τον Ιωάννη Δραγασάκη (του Ανδρέα). Έως πότε ;

1-13-360x264

Η αποκάλυψη της εταιρίας (ΕΔΩ) «ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ» συμφερόντων Ιωάννη Δραγασάκη, Αντιπροέδρου της Έλληνικής Κυβέρνησης, σήμανε συναγερμό στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε και όχι μόνον.  

Η πηγή γνωστοποιήσης – το Lobbystas.gr – θεωρήθηκε και αξιολογήθηκε ως ασφαλής, με αποτέλεσμα την έναρξη έρευνας, κυρίως για τα ευρωπαϊκά κονδύλια που εισπράχτηκαν σε ελληνικό έδαφος μέσω της «ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ»…

Η συνέχεια της δημοσιογραφικής έρευνας του lobbystas.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας άλλο ένα στοιχείο φωτιά. 

Η καταβολή του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ορίστηκε να γίνει σε 3 δόσεις. Η τελευταία δόση πληρώθηκε από τον Ιωάννη Δραγασάκη ενώ είχε εκλεγεί ήδη βουλευτής το 2004, το 2005 !!! 

Παραιτήθηκε δε από το δ.σ λίγες μέρες πριν γίνει βουλευτής λόγο ασυμβιβάστου, διατηρώντας ωστόσο τις μετοχές που κατείχε στην εταιρία….

Συνεχίζεται…

http://lobbystas.gr/οι-αμερικανοι-μπλοκαρουν-τησ-ερευνεσ/

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

1. H «ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ» συμφερόντων Ιωάννη Δραγασάκη (του Ανδρέα) και οι ορκωτοί λογιστές της Attica Bank… 

To 2002 ιδρύθηκε η «ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε». Οι συνέταιροι δυο. Μια εταιρία και ένα φυσικό πρόσωπο. Οι «ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α.Ε» και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ τ ΑΝΔΡΕΑ (ΑΔΤ Χ 172889). Μετοχικό κεφάλαιο 3.000 μετοχές ονομαστικής αξίας 100 ευρώ. Μεταξύ όλων των άλλων στο καταστατικό της εταιρίας προβλέπεται συμμετοχή – διαχείριση κ.τ.λ, σε διαγωνισμούς, έργα, προγράμματα του ελληνικού δημοσίου και της Ε.Ε. Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους Ιωάννη Δραγασάκη, Αριστομένη Μανουρά, Γιώργο Τρικαλινό και Αλέξανδρο Ασημακόπουλο.

Καθήκοντα διευθύνοντα συμβούλου αναλαμβάνει ο Ιωάννης Δραγασάκης….

Οι Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές που συνάπτουν την έκθεση ελέγχου στις οικονομικές καταστάσεις –  ισολογισμό, της τράπεζας Αττικής είναι η εταιρία «Συνεργαζόμενοι Ορκωτοί Λογιστές»….

Πελάτες της «ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε» σήμερα είναι οι εταιρίες:

ATTICA BANK

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

INTRACOM

PROMETHEUS GAS

MARKS & SPENCER

LENOVO

BOLD

ΕΛΙΝ

ΩΝΑΣΕΙΟ

ΣΠΑΝΟΣ κ.τ.λ

Συνεχίζεται….

 

2.ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ATTICA BANK ΤΩΡΑ ! 

by lobbystas on 27 Σεπτεμβρίου 2016

Σύντροφε την άκουσες την Σπυριδούλα τι είπε στην εξεταστική επιτροπή; Σοβαρές δυσλειτουργίες σε πολλά επίπεδα στην διοικητική λειτουργία της Τράπεζας Αττικής.

Από το 2012 έως σήμερα η ΤτΕ έχει ασκήσει πιέσεις προς την Τράπεζα Αττικής προκειμένου να διορθωθεί η κατάσταση, είπε η Σπυριδούλα.

«Όταν ο μέτοχος είναι απρόθυμος να συμμορφωθεί με τις συστάσεις, τότε έχουμε πρόβλημα και εμείς και με την εποπτεία. Ο μέτοχος ελέγχει τη διοίκηση, είναι υπεύθυνος για ό,τι γίνεται». Τι λέει σύντροφε η Σπυριδούλα;

Ότι η τράπεζα και το ΤΣΜΕΔΕ μας έγραφαν στα παπάρια τους !

Τότε ήσουν σύμβουλος !!! Τι τους συμβούλευες ; 

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ATTICA BANK ΤΩΡΑ !

Συνεχίζεται….

 

3.Με υπογραφή Δραγασάκη η σύμβαση με «λομπίστες» στη Γερμανία 

Ελένη Στεργίου 29/02/2016

Η κυβέρνηση αρνήθηκε το προσύμφωνο συνεργασίας με τη συμβουλευτική GoetzPartners. Τώρα αποδεικνύεται ότι φέρει την υπογραφή του αντιπροέδου

Την άνευ προηγουμένου διγλωσσία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΑΝ.ΕΛ., η οποία, την ίδια ώρα που κατηγορούσε τους προκατόχους της ως «Γερμανοτσολιάδες», επειδή συνεργάζονταν με το επίσημο γερμανικό κράτος, υπέγραφε εν κρυπτώ και παραβύστω προσύμφωνο με Γερμανούς «λομπίστες», αποκαλύπτουν έγγραφα που φέρουν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη

Το εξίσου εντυπωσιακό, ωστόσο, στη σκοτεινή αυτή υπόθεση είναι η σπουδή με την οποία η ίδια η κυβέρνηση έσπευσε να διαψεύσει δημοσιεύματα του Τύπου σύμφωνα με τα οποία την περίοδο που στο υπουργείο Οικονομικών ήταν ακόμη ο αλήστου μνήμης Γιάνης Βαρουφάκης, είχε υπογραφεί προσύμφωνο με τη γερμανική εταιρεία GoetzPartners προκειμένου να παράσχει στην κυβέρνηση «συμβουλευτική υποστήριξη» στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς μετά τη συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου 2015. 

Η GoetzPartners, που έχει έδρα στο Μόναχο, ιδρύθηκε το 1991, και, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων στη Γερμανία, λειτουργώντας σε 9 χώρες με 12 γραφεία. Αυτοπροσδιορίζεται ως «ανεξάρτητη εταιρεία συμβούλων για όλα τα ζητήματα-κλειδιά επιχειρηματικής δραστηριότητας και ειδικεύεται στους τομείς της ενέργειας, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, της υγείας, της βιομηχανίας και του αυτοκινήτου, της λιανικής πώλησης, και άλλων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο μήνα, άνθρωπος από τον στενό πυρήνα του Μεγάρου Μαξίμου είχε προσεγγίσει τους υπεύθυνους της γερμανικής εταιρείας με σκοπό να παράσχει τεχνογνωσία για το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, λόγω της εμπειρίας που διέθετε από το ανάλογο εγχείρημα στην Ανατολική Γερμανία. Ορισμένες πηγές, μάλιστα, υποστήριζαν ότι η επιλογή έγινε κυρίως για λόγους που είχαν να κάνουν με τις στενές διασυνδέσεις που διατηρούν τα στελέχη της GoetzPartners με πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του Βερολίνου. 

Απανωτές διαψεύσεις για τις «υπόγειες συνομιλίες» 

Για κάποιον περίεργο λόγο, οι επικοινωνιακοί ινστρούχτορες της κυβέρνησης διέψευσαν τα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τις «υπόγειες συνομιλίες» που είχαν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές και κάποιες από αυτές είχαν διαρρεύσει και σε γερμανικές ιστοσελίδες. «Η εν λόγω εταιρεία πράγματι χτύπησε την πόρτα του Μαξίμου ζητώντας συνεργασία έναντι υποσχέσεων για βοήθεια στις διαπραγματεύσεις, όπως άλλωστε είχε κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚΝ.Δ.», έγραφε το σχετικό non paper που κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου 2016 από τα υπόγεια του πρωθυπουργικού γραφείου. 

«Εντούτοις τόσο οι προτάσεις της όσο και η “αξιοπιστία” των υποτιθέμενων επαφών της αξιολογήθηκαν και κρίθηκαν ανεπαρκείς», πρόσθεταν, επιχειρώντας να πείσουν ότι η πλευρά της γερμανικής εταιρείας κινήθηκε αυτοβούλως και χωρίς τη συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης.

Οπως, όμως, αποδεικνύεται από έγγραφα ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή του το «ΘΕΜΑ», η πραγματικότητα ήταν διαφορετική και η αντιπροεδρία της κυβέρνησης είχε, διά χειρός του κ. Δραγασάκη, ανάψει «πράσινο φως» για να υπογραφεί προσύμφωνο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στα σχετικά έγγραφα, μάλιστα, που είναι τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, αναφέρονται τα ονόματα δύο συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου, των κυρίων Δημήτρη Λιάκου και Γεωργίου Καλπαδάκη, που ορίστηκαν να έχουν «άμεση συνεργασία» με τους Γερμανούς της GoetzPartners.

«Ειλικρινά ημέτερος» υπογράφει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης στο προσύμφωνο με τη γερμανική εταιρεία GoetzPartners, για «συμβουλευτική υποστήριξη» στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς

 

Για άγνωστους λόγους η συμφωνία, εντέλει, δεν ευοδώθηκε, πλην, όμως, προκαλεί πολλά ερωτήματα ο λόγος για τον οποίο οι κυβερνητικοί ιθύνοντες επιχείρησαν να «θολώσουν τα νερά» διαψεύδοντας το γεγονός ότι είχαν γίνει, όπως προκύπτει, προχωρημένες συζητήσεις για τη συνεργασία που όλα δείχνουν ότι επρόκειτο στην ουσία για υπηρεσίες «λόμπινγκ».

Επιπρόσθετα ερωτήματα προκαλούνται από το ότι τα έγγραφα με την υπογραφή του κ. Δραγασάκη δεν απευθύνονται στα κεντρικά της GoetzPartners, αλλά σε ένα από τα παραρτήματά της που έχει έδρα το Ντίσελντορφ, που συμβαίνει να είναι η πρωτεύουσα του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας.

Το Ντίσελντορφ είναι -όλως τυχαίως;- η πόλη από όπου ξεκίνησε η ιστορία με την περίφημη «λίστα Μπόργιανς», στην οποία τόσα και τόσα επένδυσε η σημερινή κυβέρνηση για να πείσει ότι η προηγούμενη κυβέρνηση αρνιόταν να παραλάβει στοιχεία για Ελληνες φοροφυγάδες. 

Και ενώ ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, δηλαδή ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών του γερμανικού κρατιδίου Νόρμπερτ-Βάλτερ Μπόργιανς επιμένει ότι τα στοιχεία που παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση περιήλθαν σε γνώση του την άνοιξη του 2015, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιμένουν να υποστηρίζουν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση αρνήθηκε να παραλάβει τη λίστα των φοροφυγάδων. Οι χρονικές συμπτώσεις των γεγονότων είναι αξιοσημείωτες: ο κ. Δραγασάκης συμφωνούσε να προχωρήσει η συμφωνία με τους Γερμανούς λομπίστες την άνοιξη του προηγούμενου χρόνου που ο κ. Μπόργιανς είχε τη λίστα ενώ η κυβερνητική διάψευση στην Αθήνα για επαφές με την GoetzPartners γινόταν τις ίδιες ημέρες που ο περί ου ο λόγος Γερμανός πολιτικός επισκεπτόταν την Ελλάδα. 

 

4.Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΗΤΑΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗΣ…   

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, στην ομιλία του, υποστήριξε ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, ήταν επί 30 χρόνια οικονομικός σύμβουλος στην Τράπεζα Αττικής. 

«Θα πρέπει να απαντήσετε», είπε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, και συνέχισε:

«Ο κύριος Δραγασάκης, ήταν οικονομικός σύμβουλός της τράπεζας Αττικής επί τριάντα χρόνια και έφυγε από την τράπεζα Αττικής όταν εκλέχθηκε βουλευτής. Να απαντήσετε για ότι συνέβαινε εκεί. Και από κατήγοροι, κουνώντας μας το δάχτυλο, είστε κατηγορούμενοι για ότι συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο».

Δείτε το βίντεο:

5.Η κόρη του Συριζαίου αντιπροέδρου της Βουλής Δραγασάκη μπλεγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών! 

6.Κι ὁ Δραγασάκης μέ ἑταιρεία; | Φιλονόη καὶ Φίλοι… 

Advertisements

One comment on “Οι Αμερικάνοι μπλοκάρουν τις έρευνες της EUROPOL για τον Ιωάννη Δραγασάκη (του Ανδρέα). Έως πότε ;

 1. Αντιπολίτευση του Πολίτη
  7 Ιουνίου ·

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ! ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ??? ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ???

  Με αφορμή, την υπόθεση Φλαμπουράρη και με δεδομένο, το οτι αντιμετωπίζω λαμόγια, λειτούργησα συνειρμικά και ανέσυρα απο το αρχείο μου, πληροφορία, που είχα ” αλιεύσει ” απο το διαδίκτυο και αφορούσε, ιδρυθείσα απο τον Δραγασάκη, εταιρεία.
  Ιωάννης Δραγασάκης του Ανδρέα – κάτοικος Κυψέλης Αττικής – οδός Λαζαράδων αριθμ.26-28
  Επάγγελμα Οικονομολόγος, ΑΔΤ Χ 172889

  Εταιρεία ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ. ΑΕ ( Διακριτικός Τίτλος: SOL CONSULTING S.A )
  Ιδρύθηκε το 2002 με αριθμ.Μητρώου: 52937/01/Β/02/576
  ΦΕΚ :10837/23.10.2002
  ΦΕΚ :11288/2/10.2008
  h**p://www.olenos-sa.gr/images/anakoinoseis/2008-06-30.pdf

  Σκοπός της, η παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών, σε επιχειρήσεις του δημοσίου και του ιδιωτικού φορέα, καθώς και σε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

  h**p://www.akioe.gr/files/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%20%CE%A3%CE%9F%CE%9B.pdf
  Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά, στην ” ΔΙΑΥΓΕΙΑ ” ???, διαπίστωσα οτι η εταιρεία, χαίρει ” ιδιαίτερης προτίμησης”, απο το Δημόσιο, στο οποίο παρείχε και εξακολουθεί, να παρέχει υπηρεσίες.

  Εμφανίζεται ως ανάδοχος δαπάνης :
  2014 στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ €15,929
  h**p://publicspending.net/greece/tabgreece-el.php?uri=http://publicspending.net/resource/paymentAgents/999632267
  ΔΙΑΥΓΕΙΑ 3/2015 ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  ΟΚΑΑ
  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ &
  ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
  ΑΔΑ: ΩΒΞ4469ΗΞΦ-ΨΟΕ
  ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ
  # file:///C:/Users/Frini/Downloads/%CE%A9%CE%92%CE%9E4469%CE%97%CE%9E%CE%A6-%CE%A8%CE%9F%CE%95.pdf #

  ΣΟΛ : ΕΟΠΥΥ
  h**p://ispellas.gr/uploads/news/00038863.pdf
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: GOOGLE
  # ΑΔΑ: Β41Δ4690ΩΜ-ΗΟ1 – Διαύγεια #
  h**ps://diavgeia.gov.gr/doc/B41D4690ΩΜ-ΗΟ1
  Της 18ης Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου των διασυνδεόμενων …Νοσοκομείου, της εταιρείας «ΣΟΛ συμβουλευτική ΑΕ». Θέματα που ….. Την υπ’αριθ.2/45564/0026 ΦΕΚ 106/01 Τεύχος Δεύτερο απόφαση του Υπουργείου.
  # file:///C:/Users/Frini/Downloads/%CE%9241%CE%944690%CE%A9%CE%9C-%CE%97%CE%9F1.pdf #
  ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ: 106 ΕΩΣ ΚΑΙ
  h**p://www.euro2day.gr/dm_documents/150911_vidavo_Aq5Tx.pdf
  ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ <<ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ με δ.τ. SOL Consulting SA
  Ημερομηνία: 17/1/2009
  Δημοσιεύουμε το καταστατικό, της ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ, για το λόγο ότι, ενώ έχει ασυμβίβαστο, λειτουργεί παράνομα, με διακομματική στήριξη.
  h**p://www.akioe.gr/default.asp?node=page&id=3573

  Το πρώτο ΔΣ της <<ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ με δ.τ. SOL Consulting SA
  Ημερομηνία: 17/1/2009
  Δημοσιεύουμε το πρώτο ΔΣ της ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ για το λόγο ότι ενώ έχουν ασυμβίβαστο τα μέλη του ΔΣ και η εταιρεία λειτουργεί παράνομα αφού έχει ασυμβίβαστο αυτή και τα μέλη του ΔΣ συνεχίζει να λειτουργεί διακομματικά παράνομα .

  Το δεύτερο ΔΣ της ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ με δ.τ. SOL Consulting SA που ισχύει μέχρι το 2010
  Ημερομηνία: 17/1/2009
  Δημοσιεύουμε και το δεύτερο ΔΣ της ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ – που ισχύει μέχρι το 2010 – για το λόγο ότι ενώ έχουν ασυμβίβαστο τα μέλη του ΔΣ και η εταιρεία λειτουργεί παράνομα αφού έχει ασυμβίβαστο αυτή και τα μέλη του ΔΣ συνεχίζει να λειτουργεί διακομματικά παράνομα . Η αντικατάσταση μελών έγινε γιατί κάποιο μέλος που έγινε βουλευτής δεν μπορούσε να έχει και δεύτερο ασυμβίβαστο.

  Δραγασάκης
  Βουλευτής Β΄ Αθηνών εξελέγη στις αναμετρήσεις του 1996, ως επιλαχών το 2000 (αντικατέστησε τη Μαρία Δαμανάκη μετά την παραίτησή της), το 2004, το 2007, το 2009, στις δύο αναμετρήσεις του 2012 και το 2015.
  h**ps://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CE%94%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82

  Καταδίκη του εκδότη των «Παραπολιτικών» ύστερα από μήνυση Δραγασάκη
  Σε 10μηνη φυλάκιση με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση καταδικάστηκε ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Παραπολιτικά»,Γιάννης Κουρτάκης, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑΓιάννης Δραγασάκης.
  Αιτία για τη μήνυση ήταν το δεύτερο φύλο της εφημερίδας (εξώφυλλο – κεντρική φωτό) όπου γινόταν λόγος για μία εταιρεία την οποία φερόταν να έχει ιδρύσει ο κ. Δραγασάκης, και, σύμφωνα με τους τότε ισχυρισμούς της εφημερίδας, φοροδιέφευγε έχοντας χρέη αρκετών εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο.
  Στο δικαστήριο ωστόσο αποδείχθηκε πως ο Γ. Δραγασάκης είχε εργαστεί στην εν λόγω εταιρία για ένα 12μηνο, το 1993, περίοδο κατά την οποία δεν ήταν βουλευτής, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε προκειμένου να ιδρύσει δική του εταιρεία. Οι θέσεις του κ. Δραγασάκη αποδείχθηκαν από τα σχετικά ΦΕΚ, από τον Οκτώβριο του 1993.
  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ηθική ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ ο Γ. Κουρτάκης θα ασκήσει έφεση.
  h**p://tvxs.gr/news/ellada/katadiki-toy-ekdoti-ton-%C2%ABparapolitikon%C2%BB-ystera-apo-minysi-dragasaki

  ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
  1. Σύμφωνα με το ΦΕΚ, ο Δραγασάκης, ίδρυσε την εταιρεία το 2002
  Σε κάποια έγγραφα παρατήρησα, οτι ως χρονολογία ίδρυσης, εμφανιζόταν και το έτος: 1993.
  Αρα πάει … μακρυά, η … βαλίτσα …
  Χρήζει έρευνας, το αν πρόκειται, για την μετέπειτα εταιρεία του ( 2002) που μετονομάσθη, για πολλούς και διαφόρους λόγους.
  Ισως οικονομικούς, φορολογικούς, αν λάβουμε υπόψη και, την υπόθεση με τον Κουρτάκη.
  2. Διοικητικό Συμβούλιο: Αντικατάσταση, το 2009
  Δραγασάκης: Βουλευτής, το 2009
  Ασυμβίβαστο και παράνομο, να έχει μετοχές στην εταιρεία, ο Φλαμπουράρης. Στην περίπτωση, αυτού του … πολιτικού Λαμογιού, τι Ισχύει;
  υ.γ Απο Προσωπική Ερευνα.
  Φρύνη.Γαζή

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s