865.000 μετανάστες έχουν μπει στη χώρα και 100 εκατ. το δημοσιονομικό κόστος. Μνημόνιο μέχρι τέλους !

metanastes-italia-1_6

Στην Ελλάδα των μνημονίων και την κοινωνικής ισοπέδωσης ενός λαού που ζει και βιώνει με τον πιο άγριο τρόπο τις διαταγές των διεθνών τραπεζιτών σε αγαστή συνεργασία με ένα ξεπουλημένο πολιτικό προσωπικό η διαχείριση του μεταναστευτικού έχει γίνει ιδεολογικό πεδίο πολιτικής διαμάχης και σπέκουλας. Εκείνο όμως που έχει αξία πέρα από τις οποιεσδήποτε πολιτικές τοποθετήσεις περί της διαχείρισης του αυτό που έχει αξία να τονιστεί είναι το μέγεθος του δημοσιονομικού κόστους.

Σύμφωνα λοιπόν με το προσχέδιο του τακτικού προϋπολογισμού για το έτος 2017 τα μεγέθη είναι αποκαλυπτικά για το ύψος των δαπανών που θα κατευθυνθούν στην διαχείριση του μεταναστευτικού.

Την ώρα που οι υποτιθέμενοι εταίροι επιβάλλουν πολιτικές εξόντωσης της χώρας την ίδια ώρα μας επιβάλλουν να διαχειριστούμε ένα ακόμη πρόβλημα όπως είναι αυτό των μεταναστών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του προϋπολογισμού για το 2015 έχουν μπει στην χώρα 865.000 μετανάστες ήτοι σημαίνει πως περίπου τόσοι θα μπουν το 2016 αλλά και το 2017 και το συνολικό κόστος δαπανών του Ελληνικού δημοσίου θα ανέλθουν στο ποσό των 100.000.000 ευρώ.

Δείτε και το σχετικό απόσπασμα του προσχέδιου του προϋπολογισμού.

https://bankstersae.blogspot.gr/2016/10/865000-100.html

ΣΧΟΛΙΟ Πέρσι μπήκαν περισσότεροι από 1 εκατ. αλλά πολλοί έφευγαν. Στην αρχή τουλάχιστον, γιατί μετά οι άλλοι ξύπνησαν και δεν τους δέχτηκε κανείς πια. Φέτος όμως εδώ θα μείνουν όλοι γιατί εμείς είμαστε large. Θα δείτε ότι τα 100 εκατ. δεν θα φτάσουν ούτε για το πρώτο εξάμηνο. Ενδιαφέρον πάντως το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν εμπιστεύεται τα στοιχεία της αστυνομίας αλλά της Ύπατης Αρμοστείας

ΣΥΝΟΛΟ 911.471 Αναλυτικότερα εδώ   

Δείτε και τα φετινά στοιχεία της ΕΛΛΑΣ και σημειώστε ότι ναι μεν αναφέρει η ΕΛΛΑΣ ότι συνέλαβε όσους παραβίασαν τα σύνορα, αλλά στη πραγματικότητα, κατόπιν εντολής, δεν συλλαμβάνει αλλά μόνο καταγραφεί …

Συλληφθέντες μη νόμιμοι αλλοδαποί, για παράνομη είσοδο & παραμονή ανά υπηκοότητα – 8μηνο 2016

Πηγή  

ΣΧΕΤΙΚΑ

update

Έλεγα ότι 100 εκατ. δεν θα φτάσουν ούτε για το πρώτο εξάμηνο και σας βρήκα μια ενδεικτική απόδειξη. Σύμφωνα με το διαγωνισμό της 1ης Στρατιάς για σίτιση διάρκειας 1 μήνα (2/11-1/12) στο Κέντρο Φιλοξενίας Στρδου ΖΙΩΓΑ, το κόστος για 400 άτομα για 1 μήνα είναι 70.440 Ευρώ. Αν υποθέσουμε και δεχτούμε ότι σιτίζουμε 60.000 άτομα το κόστος ανά μήνα είναι 70.440Χ150=10.566.000 ΕΥΡΩ το μήνα και 126.792.000 ΕΥΡΩ το χρόνο μόνο για διατροφή ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ !!! Δείτε τι προβλέπει ο διαγωνισμός της 1ης Στρατιάς ΕΔΩ. 

Πηγή  

Advertisements

19 comments on “865.000 μετανάστες έχουν μπει στη χώρα και 100 εκατ. το δημοσιονομικό κόστος. Μνημόνιο μέχρι τέλους !

 1. Στην Ελλάδα άρχισε να εφαρμόζεται η Σαρία .

  Γιώργος Αδαλής και ο Γιώργος Αρίστογλου στον City International 106,1 fm

  Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτ 2016
  Στην Ελλάδα άρχισε να εφαρμόζεται η Σαρία ..λέει ο Γιώργος Αδαλής Οικονομολόγος – Δημοσιογράφος στον Γιώργο Αρίστογλου στο Εγγύς της Πόλεως στους 106,1fm Θεσσαλονίκης

 2. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΤΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

  ……. Στην χώρα μας επικρατεί χάος αυτή την στιγμή!! Δεν τηρούνται οι νόμοι. Οι λαθρομετανάστες 88 εθνικοτήτων έχουν κάνει λαθρο-εισβολή και φυσικά τους δίνουνε περισσότερα προνόμια από ότι στον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη. Τους δίνουν 39.500 θέσεις εργασίας, ενώ εμείς είμαστε άνεργοι. Τους παρέχουν σπίτια λουξ, ενώ κατάσχουν σπίτια Ελλήνων πολιτών για 500€ και τους καταστούν άστεγους!! Τους παρέχουν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ (σημειωτέον η ξαδέλφη μου που είναι νοσοκόμα μου είπε ότι καλούν τρεις και λίγο το ασθενοφόρο για το παραμικρό, ανεβαίνουν καμιά δεκαριά άτομα επάνω), ενώ τα ασθενοφόρα δεν μπορούν να τα συντηρήσουν ή να βάλουν βενζίνη για να τα μετακινούν, και πολλές φορές βάζουν γιατροί ή νοσοκόμες από την τσέπη τους ή ζητούν από τους ασθενείς. Επίσης για όλα αυτά πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ φορολογούμενος. Και το αποτέλεσμα; Κάποιοι να μας αποκαλούν ρατσιστές η φασίστες! Που οι Έλληνες είναι ο μόνος λαός που όχι απλά φιλοξένησε πολίτες διαφόρων Εθνικοτήτων αλλά έσπευσε να καλύψει κάθε ανάγκη τους και να τους παρέχει ό,τι είδους βοήθεια μπορούσε, από κλινοσκεπάσματα και τροφές έως φάρμακα. Και το αποτέλεσμα: να βγει στην τηλεόραση Αλβανίδα μητέρα να πει σε ένα σύλλογο γονέων στην Αθήνα που διαμαρτύρονταν για τους λαθρομετανάστες, εσείς να πάρετε τα παιδιά σας και να φύγετε!! Εμείς είμαστε πλειοψηφία και εσείς μειοψηφία!! …….

  http://www.triklopodia.gr/κατάθεση-στον-ανακριτή-για-προδοσία/

 3. Δείτε στο βίντεο πως το σύστημα φέρνει παράνομα τους αλλοδαπούς βάσει σχεδίου Πως εκμεταλλεύονται το δίκαιο της θάλασσας, ποιους και πως χρησιμοποιούν κλπ

  Red Ice Live – Israeli NGO Helping Migrant Boats Reach Europe’s Shores, Instructs Them Where to Go

  Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπ 2016
  Henrik & Lana expose IsraAID, an Israeli NGO that is helping migrant boats reach Europe’s shores by waving them in and giving them instructions on where to go. Meanwhile, Israel itself has the lowest refugee admittance rate of any country in the world. Why won’t they help Palestinians or take in these migrants from Syria, the Middle East and North Africa themselves?

  This is an excerpt from the twelfth episode of Weekend Warrior, a live show available to Red Ice Members.

  Watch the entire episode here:
  http://www.redicemembers.com/secure/t

  Δημοσιεύτηκε στις 23 Σεπ 2016
  Credits @Red Ice Radio! Many thanks to Henrik & Lana for telling it like it is and feeling for the Greek nation.

  Δεν ξέρω τι θα νιώσετε, εγώ πάντως θύμωσα τοσο που ξενύχτησα για να το βγάλω. Ανέβηκε 3:40 τα ξημερώματα.
  ‘Ενιωσα πως έφαγα μια γροθιά ακόμα στο στομάχι. Όχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια…
  Διαδώστε. Είναι πολλοί που δεν τα ξέρουν αυτά.

  Κι όταν η κοπέλα αναφέρεται στην επανάσταση των Μακκαβαίων και στην εκδίκηση προς τους Ελληνες, μιλάει για τη σφαγή των Ελλήνων από Ιουδαιους στα αρχαία χρόνια! Και η μεγάλη τους γιορτή που λέγεται Χάνουκα, αυτή την επέτειο της σφαγής γιορτάζει. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. Τα σχετικά θα τα δείτε εδώ http://www.pentapostagma.gr/2013/01/b
  Οι “περιούσιοι” εκδικήθηκαν τους Ελληνες τότε για τον πολιτισμό τους, τον εκδικούνται και τώρα…

  Σχεετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/vie

 4. Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ LEVY ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  Στο ΕΔκρηκτικό δελτίο με τον Αντώνη Μυλωνάκη προβλήθηκε η μεγάλη απάτη του Τσίπρα σε βάρος του λαού. Ο δήθεν αριστερός, τελικά είναι ο πιο στυγνός νεοφιλελεύθερος ο οποίος πριν βγει πρωθυπουργός είχε δασκαλευτεί από τον Σόρος για το παιχνίδι που θα έπαιζε τόσο σε βάρος του λαού όσο και σε βάρος της Αριστεράς. Προσποιήθηκε τον αντιμνημονιακό, ενώ όλη τη μπλόφα προμοτάριζε Σόρος και το ίδρυμα Levy. Μέχρι και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου προέρχεται από το ίδρυμα Levy.
  Διαβάστε τα πιο κάτω παλαιότερα ρεπορτάζ, από τα Παραπολιτικά το πρώτο και το http://nea.allnewz.gr/ το άλλο.
  Πιο κατάω Το Κολέγιο Bard, που ευθέως υπαινίσσεται στην ταινία ο Αλ Πατσίνο, δεν είναι άγνωστο στην Ελλάδα. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι το πλέον φιλόξενο για τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καθώς τους παρέχει ηγετικό βήμα και προβολή μέσα από το Ινστιτούτο Levy, που τελεί υπό την αιγίδα του και έχει ως κεντρικό χρηματοδότη-ευεργέτη τον Τζορτζ Σόρος.

  Οι πρώτοι άνθρωποι που έφεραν σε επαφή τους «άβγαλτους» μέχρι πριν από δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑίους με το Ινστιτούτο ήταν το ζεύγος Γεράσιμου Αρσένη και Λούκας Κατσέλη. Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στα συνέδρια του αμερικανικού ινστιτούτου στις αρχές του 2013, κατά τη διάρκεια της τετραήμερης επίσκεψης που είχε πραγματοποιήσει στην Αμερική. Ηταν κεντρικός ομιλητής σε συνέδριο που είχε διοργανώσει το Ινστιτούτο Levy με το Πανεπιστήμιο Columbia, γεγονός που είχε καταγραφεί ως «αξιοσημείωτο» για την πρώτη στροφή του Αλ. Τσίπρα προς το διεθνές επιχειρηματικό κεφάλαιο.Εκείνη η επίσκεψή του σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη είχε συνδυαστεί με τις θετικές αναφορές του στην κοινωνική πολιτική του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, γεγονός που είχε προκαλέσει ανατριχίλα στο «Αριστερό Ρεύμα» του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Λίγους μήνες αργότερα, στην Αθήνα, και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2013, ο Αλ. Τσίπρας ήταν κεντρικός ομιλητής σε συνέδριο που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Levy σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Ερευνών και Πολιτικής Στρατηγικής για την Ανάπτυξη, πρόεδρος του οποίου είναι ο Γεράσιμος Αρσένης. Στις 21-22 Νοεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής, το Ινστιτούτο Levy διοργανώνει νέο διεθνές συνέδριο, με θέμα: «Η Ευρώπη στο σταυροδρόμι: Ενωση λιτότητας ή αναπτυξιακής σύγκλισης;». Από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ως κεντρικός ομιλητής ο επικεφαλής του κυβερνητικού προγράμματος, Γ. Δραγασάκης, ενώ δεν αποκλείεται το «παρών» να δώσει και ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας.

  «Ερευνητικό ίδρυμα παγκοσμίου κύρους, με σημαντική συμβολή στην προοδευτική σκέψη», είναι η άποψη που έχει διατυπώσει για το Ινστιτούτο Levy ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γεγονός που έχει προκαλέσει σοβαρές αντιδράσεις στην Αριστερά. Ιδιαίτερα το ΚΚΕ έχει χρησιμοποιήσει τις αναφορές του αυτές προκειμένου να «στοιχειοθετήσει» εναντίον του κριτική για «κωλοτούμπες» και «διαπιστευτήρια» στο κεφάλαιο.
  «ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ»
  Συγκεκριμένα, πέρυσι τέτοιες ημέρες ο «Ριζοσπάστης» έγραφε: «Ποιο είναι λοιπόν αυτό το “προοδευτικό ίδρυμα” που αποτελεί για το “νέο ΠΑΣΟΚ” “διπλή τιμή”; Για να πάρετε μόνο μια ιδέα: Ιδρυτής του ήταν ο Λέον Λεβί, για τον οποίον η Βικιπαίδεια στην πρώτη γραμμή της αναφοράς της γράφει: “Ηταν, σύμφωνα με το περιοδικό ‘Forbes’, η επενδυτική ιδιοφυΐα της Wall Street και παραγωγικός φιλάνθρωπος, που συνέβαλε στη δημιουργία των αμοιβαίων κεφαλαίων και των hedge funds”! Ναι, καλά διαβάσατε, ήταν ένας από τους βασικούς δημιουργούς των περιβόητων κεφαλαίων, αυτών που ενοχοποιούσε και ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ 2008 και 2010 ως αποκλειστικά υπεύθυνα για την κρίση, μαζί με τα “golden boys” φυσικά. Τα περί “παραγωγικής φιλανθρωπίας” είναι μάλλον ευφημισμός διαφόρων “ενάρετων ενεργειών” που χαρακτηρίζουν την “υγιή επιχειρηματικότητα” του κεφαλαίου, στην οποία και ο ΣΥΡΙΖΑ προσδοκά να φέρει την καπιταλιστική ανάκαμψη, που θα σώσει και το λαό».

  Δ. Παπαδημητρίου: Ο Ελληνας πρόεδρος με τις υψηλές επαφές
  Η ηγεσία του Ινστιτούτου Levy έχει ελληνικό «χρώμα», καθώς πρόεδρος είναι ο κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο οποίος, εκτός αυτής της ιδιότητας, φέρεται να είναι και μέλος του οικονομικού κλαμπ της Νέας Υόρκης και της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης Τραπεζιτών. Επίσης, είναι ο άνθρωπος που από τη συνεργασία του με τον Αλ. Τσίπρα προώθησε το επιχείρημα που προβάλλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάγκη να υπάρξει ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα. Ενα ακόμη σημαντικό πρόσωπο είναι η Ράνια Αντωνοπούλου, καθηγήτρια στο Bard College και διευθύντρια του Τμήματος Ερευνας για την Ισότητα των Φύλων του Levy Economics Institute, στη Νέα Υόρκη.

  Το Ινστιτούτο Levy, που στην ηλεκτρονική του διεύθυνση διαθέτει εδώ και αρκετό καιρό μεταφρασμένη σελίδα στα ελληνικά, απολαμβάνει τον τελευταίο χρόνο προνομιακή συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, προωθώντας διά της Ράνιας Αντωνοπούλου, η οποία είναι και ερευνήτρια σε αυτό, συνταγές για την αντιμετώπιση της ανεργίας, που έχουν εφαρμοστεί σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, της Αφρικής και στο Μεξικό. Πρόκειται για την προώθηση ενός προγράμματος που επινοήθηκε από τον Χάιμαν Μίνσκι και φέρει τον τίτλο «Εργοδότης εσχάτης προσφυγής», όπου στη θέση αυτή βρίσκεται το κράτος, για να προσφέρει κοινωφελή εργασία στους ανέργους της χώρας του.
  Ποια είναι η νέα αναπληρώτρια υπουργός που θα λύσει το σημαντικότερο ίσως πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας, την ανεργία και ποια είναι η “μαγική συνταγή” που έχει ήδη έτοιμη;

  Μετά από 37 χρόνια στις ΗΠΑ, επέστρεψε γρήγορα στην Ελλάδα αφήνοντας πίσω της μια “λαμπρή ακαδημαϊκή και ερευνητική καριέρα”. Έχει μεγαλεπήβολα σχέδια και λύσεις άμεσες για την αντιμετώπιση της ανεργίας.
  Η καθηγήτρια Ράνια Αντωνοπούλου η οποία -προς έκπληξη πολλών- όχι μόνο βρέθηκε από το πουθενά στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας τουΣΥΡΙΖΑ, αλλά ανέλαβε και ρόλο ως αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας.
  Με καταγωγή από την Πάτρα και τη Μικρά Ασία, η μαθήτρια Ρ. Αντωνοπούλου είχε πρωτοστατήσει στις μαχητικές μαθητικές εκδηλώσεις της Μεταπολίτευσης, ενώ υπήρξε μέλος της οργάνωσης Ρήγας Φεραίος. Τελειώνοντας το Λύκειο, σε ηλικία 17 ετών, έφυγε για σπουδές στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.
  Εκεί βρέθηκε στο New School, ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή της υπό τον μαρξιστή οικονομολόγο Ανγουιρ Σαϊκ, κι έφτασε μέχρι και τον ΟΗΕ για την παρουσίαση μιας τέτοιας μελέτης για την ισότητα των φύλων. Εκεί γνώρισε και τον άνθρωπο που επρόκειτο να την συντροφεύει μέχρι σήμερα, τον καθηγητή Δημήτρη Παπαδημητρίου, προέδρο του αμερικανο-σιωνιστικούΙνστιτούτου Λεβί.
  Πρόεδρος του Ινστιτούτο Levy είναι ο Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος Δημήτρης Παπαδημητρίου ο οποίος έχει ταχθεί υπέρ της εξόδου από το ευρώ ή εναλλακτικά υπέρ της κυκλοφορίας παράλληλου νομίσματος σε Ελλάδα και Κύπρο: «Οι επιλογές τόσο για την Κύπρο όσο και για την Ελλάδα έχουν περιοριστεί τρομερά και οι μελλοντικές τους προοπτικές είναι φρικτές. Η επιλογή της εξόδου από το ευρώ δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί. Προσωπικά, βλέπω να έρχονται μεγάλες αναταραχές και ένα «σχέδιο Β’» θα πρέπει να αναπτυχθεί εκτάκτως, το οποίο θα περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός παράλληλου νομίσματος ή μια δραματική επαναδιαπραγμάτευση των μέτρων λιτότητας. Είναι αμφίβολο ότι θα μπορέσουν οι κοινωνίες είτε στην Ελλάδα είτε στη Κύπρο να αντέξουν σκληρότερες συνθήκες από αυτές στις οποίες έχουν ήδη υποβληθεί, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάτι τέτοιο θα ζητηθεί από την τρόικα. Θα πρέπει συνεπώς να ακολουθηθεί μια διαφορετική πορεία. Η εισαγωγή ενός παράλληλου νομίσματος έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο παρελθόν και θα πρέπει να είναι μέρος του «σχεδίου Β’».

  η συνέχεια εδώ
  http://indobserver.blogspot.gr/2016/10/levy.html#more

 5. Οι πρόθυμοι της «αποθήκης ψυχών»

  Οι «Αλληλέγγυοι» και η νέα «Νήσος Ναούρα»

  Του Βασίλη Στοϊλόπουλου

  Για όσους παρακολουθούν με κριτική διάθεση το προσφυγικό ζήτημα, αλλά ακόμη και για τους ανυποψίαστους θιασώτες των «ανοιχτών συνόρων», ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η επικείμενη επιδείνωση της μεταναστευτικής κρίσης στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί:
  Μετά από καιρό, η Γερμανία και οι δορυφόροι της επιμένουν επιτακτικά στην επανεργοποίηση της Συνθήκης του Δουβλίνου και η «αυστραλιανή λύση», με την Ελλάδα να προορίζεται σε «ρόλο νήσου Ναούρα», όπου θα κρατούνται οι πρόσφυγες-μετανάστες που καταφθάνουν στην Ευρώπη, είναι το Plan Β που προτείνουν πλέον δημοσίως αρκετοί ηγέτες του Βίζεγκραντ.
  Ο επικίνδυνος «σουλτάνος» της Άγκυρας εξακολουθεί να είναι ο αστάθμητος και ο σημαντικότερος παράγοντας στο ευρωτουρκικό προσφυγικό ντηλ, την ώρα που η συνεργάτις του στο Βερολίνο ετοιμάζεται για το δικό της «mea culpa».
  Οι περισσότερες χώρες στην Ε.Ε. αρνούνται πεισματικά να δεχτούν πρόσφυγες από τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα και οι συνοριακοί φράχτες εξακολουθούν να επεκτείνονται και να αναβαθμίζονται.
  Οι αμφιλεγόμενες ΜΚΟ για το προσφυγικό αναγορεύτηκαν πλέον σε πανίσχυρα λόμπι με άνετες προσβάσεις και παρεμβάσεις σε πρωθυπουργικά γραφεία και καγκελαρίες, σε δημοσιογραφικές αρχισυνταξίες και εκκλησιαστικά κονκλάβια.
  Είναι ζήτημα αν υπάρχει πλέον άλλη κοινωνική ομάδα πέρα από τους μετανάστες-πρόσφυγες με μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο υποστήριξης και διαπλεκόμενο δίχτυ προστασίας από αναρίθμητες ΜΚΟ, ισχυρά ΜΜΕ, εκπροσώπους του μεγάλου κεφαλαίου, εκκλησίες, συνδικάτα, πολιτικά κόμματα, «καταξιωμένες» προσωπικότητες, «προοδευτική» διανόηση, κ.λπ.
  Ποιοι είναι όμως όλοι αυτοί, οι εν γένει φιλάνθρωποι που αν και εμφορούνται από διαφορετικές στρατηγικές, στόχους, μέσα και κίνητρα έχουν, με όχημα τον ανθρωπισμό και την υπερηθική, κοινό παρανομαστή τους την παροχή ασύλου σε όλους ανεξαιρέτως τους μετανάστες και την αύξηση, χωρίς όρια, του αριθμού όσων θέλουν να μετοικίσουν στην Ευρώπη; Δύο μόνο χαρακτηριστικά παραδείγματα από το Πάνθεον των «εχθρών» και «φίλων» του παγκοσμιοποιημένου καπιταλισμού, που συγκροτούν τη «διεθνή φιλομεταναστευτική συμμαχία».

  Πρώτον, ο οργανωμένος αριστερίστικος εξτρεμισμός. Παρουσιάζεται άλλοτε με τη μορφή επιθετικών «αλληλέγγυων» κι άλλοτε μειλίχιων «εθελοντών» ή πενήτων «αλτρουιστών». Ποτέ δεν κρύβουν όμως τα ιδεολογικά τους κίνητρα, τις «επαναστατικές» ονειρώξεις τους και το οργανωτικό τους σχήμα, τύπου antifa. Αστείρευτη πηγή χρηματοδότησής τους τα κρατικά και ευρωπαϊκά προγράμματα, οι δωρεές «καλών αστών», αλλά και οι στοχευμένες «επιχορηγήσεις» από «φιλάνθρωπους» καπιταλιστές τύπου Σόρος και Γκέιτς και ιδρύματα όπως EPIM, ECRE κ.α. Κοινή σε όλους τους η πεποίθηση ότι, ελλείψει γηγενούς «επαναστατικού προλεταριάτου», τη θέση του θα την καταλάβουν τα «ταξικά αδέλφια» από τα πέρατα της οικουμένης.

  «Μακρύ χέρι» του ακροαριστερού εξτρεμισμού είναι και τα λεγόμενα προσφυγικά συμβούλια, που αναλαμβάνουν δράση όταν πρόκειται να γίνουν «ξεσηκωμοί», όπως αυτοί στη Λέσβο, τη Χίο, τη Λέρο κ.α. Στο πλαίσιο αυτό, στους αιτούντες άσυλο προσφέρεται ένα επιτόπιο δίκτυο υποστήριξης από εκπαιδευμένους ακτιβιστές, που ασχολούνται άμεσα με την επικείμενη ή εν εξελίξει διαδικασία ασύλου. Η χρηματοδοτούμενη από ΜΚΟ νομική βοήθεια συνίσταται στην παροχή από πρώτο χέρι «επιχειρημάτων» προς τους αιτούντες άσυλο προκειμένου να επηρεασθεί θετικά η έκβαση της διαδικασίας. Εκτιμάται ότι εφόσον ξεκινήσουν, με ευρωπαϊκή βοήθεια, οι μαζικές εξετάσεις ασύλου, τότε θα σημειωθεί εντυπωσιακή άνοδος των ποσοστών αναγνώρισης, με ό,τι αυτό σημαίνει για την επιβάρυνση κρατικών προϋπολογισμών ή του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

  Δεύτερον, οι εκπρόσωποι της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας. Κατά κοινή ομολογία, ένας στρατός απόκληρων μεταναστών, αποφασισμένων για φτηνά μεροκάματα, είναι ευλογία για την οικονομία. Γι’ αυτό άλλωστε και οι εκπρόσωποι του κεφαλαίου, που αντιλαμβάνονται το μεταναστευτικό αυστηρά με οικονομικούς όρους, πιέζουν πλέον δημοσίως τις ιθύνουσες πολιτικές ελίτ για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη. Κι αυτό γιατί οι μετανάστες αφενός είναι οι νέοι καταναλωτές αγαθών και υπηρεσιών που συμβάλλουν στην αύξηση του κύκλου εργασιών των επιχειρήσεων και αφετέρου, το νέο, φτηνό εργατικό δυναμικό (χαμηλού, αλλά και υψηλού γνωστικού επιπέδου), που αυξάνει την παραγωγικότητα και ανεβάζει τις πωλήσεις.

  Έτσι, η φτηνή εργασία περισσότερων εργαζομένων διογκώνει το κέρδος των ολίγων, γεγονός που επιτρέπει την οικονομική ελίτ να παρακολουθεί από μακριά και εκ του ασφαλούς τις «παράπλευρες ζημιές» που προκαλεί η μεταναστευτική κρίση στα λιγότερο εύπορα κοινωνικά στρώματα. Επιπλέον, η μαζική και ανεξέλεγκτη μετανάστευση λειτουργεί και σαν μοχλός πίεσης εναντία σε αντιλαϊκές πολιτικές αποφάσεις. Η πολιτική ελίτ κυριολεκτικά ικετεύει πλέον την οικονομική ελίτ να προχωρήσει σε πρακτικές ενσωμάτωσης των προσφύγων στην αγορά εργασίας και δεν διστάζει να διαθέσει για το σκοπό αυτό και κρατικές ενισχύσεις ή να ψηφίζει αντεργατικές νομοθεσίες και κατώτατους μισθούς πείνας για όλους τους εργαζόμενους.

  Υπό αυτό το πρίσμα, η παραπαίουσα ελληνική κυβέρνηση αποκαλύπτει σχεδόν καθημερινά τις καταστροφικές αυταπάτες της και την ανικανότητά της να χαράξει μια ρεαλιστική εθνική πολιτική για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, που βρίσκεται διαρκώς σε «οριακή φάση», τουλάχιστον εδώ και μια πενταετία,. Το μόνο που κάνει καλά η κυβέρνηση Τσίπρα είναι –για επικοινωνιακούς λόγους– να ηθικολογεί ασύστολα, να στιγματίζει όσους αναδεικνύουν το μεταναστευτικό σε ύψιστο εθνικό θέμα και να παραπονιέται για έλλειψη κοινοτικής αλληλεγγύης.
  Όμως, στη βαθιά διχασμένη Ευρώπη, ο ιδεοληπτικός ψευτοαλτρουισμός των Τσίπρα-Χριστοδουλοπούλου, που, στο πλαίσιο της εθνομηδενιστικής τους πολιτικής, άνοιξαν πριν ενάμιση χρόνο τον ασκό του Αιόλου στο μεταναστευτικό, όχι μόνο δεν βρίσκουν μιμητές, αλλά η κυβέρνηση γίνεται και αποδέκτης σοβαρής κριτικής για μια χώρα-παρία, που αδυνατεί να φυλάξει τα ίδια της τα σύνορα.
  Το Plan B πάντως βρίσκεται σε αναμονή και εξαρτάται πλήρως από τις διαθέσεις του Ερντογάν.

  http://ardin-rixi.gr/archives/201131

 6. Στους 60.599 οι πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα
  19-10-2016 – 9:33πμ

  Τον επίσημο αριθμό των εγγεγραμμένων προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας έδωσε το πρωί της Τετάρτης στη δημοσιότητα το Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης.

  Όπως αναφέρει, στους χώρους φιλοξενίας βρίσκονται 60.599 άνθρωποι.

  http://www.altsantiri.gr/ελλάδα/στους-60-599-οι-πρόσφυγες-και-μετανάστες-στ/

  Δείτε πίνακα εδώ

  https://left.gr/sites/left.gr/files/styles/inline-large/public/19-10-2016-1.jpg?itok=G1b_hbtE

  ή εδώ

  http://www.amna.gr/getfile.php?id=20198

  • ΓΕΕΘΑ: Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π)

   10 Μαρ 2016

   Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Οικονομικών, Εσωτερικών, Εθνικής Άμυνας και Ναυτιλίας η διαχείριση της προσφυγικής κρίσης περνά στο Στρατό.

   Σύμφωνα με αυτή:

   “Το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π.) υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ).

   Αποστολή του ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π. είναι η διεύθυνση και ο συντονισμός, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασύλου και την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής, των δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων, που προκύπτουν από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στη Χώρα, αποκλειστικά σε ό,τι αφορά στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών.

   Ειδικότερα, είναι αρμόδιο για:

   – Τον συντονισμό και την παροχή σχετικών διαταγών και κατευθύνσεων στα Τοπικά Συντονιστικά Κέντρα Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π.), όσον αφορά στην εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Πρώτης Υποδοχής (ΚΕ.Π.Υ.), των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) και των Ανοικτών Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αποκλειστικά για τα ως άνω θέματα.

   – Την άμεση ενημέρωση της Ιεραρχίας ΓΕΕΘΑ, σε περίπτωση διαφοροποίησης της τρέχουσας κατάστασης και για κάθε έκτακτο συμβάν, προκειμένου να λαμβάνονται ταχέως οι αναγκαίες αποφάσεις.

   – Την εξέταση και κατ’ αρμοδιότητα προώθηση αιτημάτων, που υποβάλλονται από τους εμπλεκόμενους φορείς και αφορούν στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών. Του ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π. προΐσταται ανώτερος αξιωματικός βαθμού Συνταγματάρχη και αντιστοίχων των άλλων Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων ως Συντονιστής, με δύο (2) Βοηθούς Συντονιστή ανώτερους αξιωματικούς βαθμού Αντισυνταγματάρχη και αντιστοίχων.

   Στο ως άνω Όργανο λειτουργούν τα εξής Τμήματα, τα οποία στελεχώνονται όπως παρακάτω:

   α. Τμήμα Νομικού Συμβούλου, με έναν (1) αξιωματικό του Σώματος Στρατολογικού – Στρατιωτικών Νομικών Συμβούλων (ΣΣΝΣ).

   β. Τμήμα Μεταφορών, με έναν (1) αξιωματικό, ο οποίος, εφόσον προέρχεται από το Στρατό Ξηράς (ΣΞ), θα ανήκει στο Σώμα Εφοδιασμού – Μεταφορών.

   γ. Τμήμα Εφοδιασμού – Σίτισης, με έναν (1) αξιωματικό, ο οποίος, εφόσον προέρχεται από το ΣΞ, θα ανήκει στο Σώμα Εφοδιασμού – Μεταφορών, ενώ οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) και της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) θα έχουν τις ειδικότητες του Οικονομικού και του Εφοδιαστή αντίστοιχα.

   δ. Τμήμα Υποδομών – Διαμονής, με έναν (1) αξιωματικό, ο οποίος, εφόσον προέρχεται από το ΣΞ, θα ανήκει στο Όπλο του Μηχανικού, ενώ οι αξιωματικοί του ΠΝ και της ΠΑ θα έχουν τις ειδικότητες του Μηχανικού και του Μηχανικού Εγκαταστάσεων αντίστοιχα.

   ε. Τμήμα Υγειονομικού, με έναν (1 ) αξιωματικό Υγειονομικού (Ιατρό). στ. Τμήμα Συνδέσμων Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ) και Λιμενικού Σώματος/Ελληνικής Ακτοφυλακής (ΛΣ/ΕΛΑΚΤ), με δύο (2) αξιωματικούς, ανά ένα (1) προερχόμενο από την ΕΛΑΣ και το ΛΣ/ΕΛΑΚΤ.

   ζ. Τμήμα Συνδέσμων Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ)

   – Ύπατης Αρμοστείας Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ)

   –Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ), το οποίο θα στελεχώνεται κατόπιν προτάσεων των αρμόδιων φορέων.

   η. Τμήμα Συνδέσμου Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που θα στελεχώνεται κατόπιν πρότασης του ως άνω Υπουργείου.

   θ. Γραμματεία, με δύο (2) υπαξιωματικούς.

   ι. Υπηρετεί επίσης και στέλεχος με ειδικότητα Τεχνικός Δικτύων Η/Υ, που δύναται να είναι εκ των υπηρετούντων στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) του ΓΕΕΘΑ. Το ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π. συγκροτείται με απόφαση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ. Τοπικά Συντονιστικά Κέντρα Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π.)

   Με διαταγή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ καθορίζεται το Γενικό Επιτελείο του Κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων, στο οποίο ανατίθεται η αρμοδιότητα εκδήλωσης των απαιτούμενων ενεργειών για τη συγκρότηση, λειτουργία και υπαγωγή Τοπικών Συντονιστικών Κέντρων Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π.).

   Αποστολή των ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π. είναι η παρακολούθηση και ο συντονισμός των δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων, που προκύπτουν από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στις περιοχές όπου λειτουργούν, αποκλειστικά σε ό,τι αφορά στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών.

   Ειδικότερα, τα ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π.:

   α. Διευθύνουν και συντονίζουν, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασύλου και την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής, τις κατά τόπους λοιπές δημόσιες υπηρεσίες και αρχές, κοινωνικούς φορείς και ΜΚΟ, που επικουρούν τη λειτουργία των τοπικών ΚΕ.Π.Υ., Κ.Υ.Τ. και Ανοικτών Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αποκλειστικά σε ό,τι αφορά στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών. Προς τούτο, τα στελέχη τους μπορούν να προβαίνουν σε κάθε αναγκαία ενέργεια, εντός του πλαισίου του νόμου και σύμφωνα με τις διαταγές της Ιεραρχίας.

   β. Αναφέρουν ιεραρχικά, κατά τα προβλεπόμενα, ενημερώνοντας παράλληλα τοΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π., επί θεμάτων που προκύπτουν από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στις περιοχές όπου λειτουργούν.

   Των ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π. προΐστανται ανώτεροι αξιωματικοί, οι οποίοι υπηρετούν στις Μονάδες – Υπηρεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων, που εδρεύουν στις περιοχές, όπου λειτουργούν τα ως άνω Κέντρα, ως Επικεφαλής Συντονιστές, με Βοηθούς Συντονιστή αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Τα ΤΟ.Σ.ΚΕ.Δ.Π. στελεχώνονται από στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, που υπηρετεί στις ανωτέρω Μονάδες – Υπηρεσίες, καθώς και από προσωπικό της ΕΛΑΣ, του ΛΣ/ΕΛΑΚΤ, των Περιφερειακών Ενοτήτων και λοιπών δημόσιων αρχών, διαρθρώνονται δε σε Τμήματα, όπως παρακάτω:

   α. Τμήμα Μεταφορών.

   β. Τμήμα Εφοδιασμού – Σίτισης. γ. Τμήμα Υποδομών – Διαμονής.

   δ. Τμήμα Υγειονομικού.

   ε. Τμήμα Συνδέσμων ΕΛΑΣ – ΛΣ/ΕΛΑΚΤ.

   στ. Τμήμα Συνδέσμων ΕΕ -Ύπατης Αρμοστείας ΟΗΕ. Αρμοδιότητα σύναψης – εκτέλεσης συμβάσεων

   Στο πλαίσιο της δυνατότητας που παρέχεται ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, με διαταγή του, καθορίζει τον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων, που θα έχει την αρμοδιότητα σύναψης των αναφερόμενων στη διάταξη αυτή συμβάσεων, ήτοι εκτέλεσης έργων, παροχής υπηρεσιών, προμήθειας αγαθών ή μισθώσεων, σχετικά με την ίδρυση, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργία των ΚΕ.Π.Υ., των Κ.Υ.Τ. και των Ανοικτών Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, αποκλειστικά σε ό,τι αφορά στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών. Κάλυψη δαπανών στο πλαίσιο της συνδρομής του ΥΠΕΘΑ στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης και με την παραδοχή φιλοξενίας είκοσι χιλιάδων (20.000) ατόμων στα κέντρα -δομές αρμοδιότητας του, εκτιμάται ότι θα προκύψουν δαπάνες συνολικού ύψους, κατ’ έτος,73.988.692 ευρώ, οι οποίες αντιστοιχούν σε δαπάνες, που αφορούν στη λειτουργία των κέντρων – δομών αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ και ειδικότερα στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών, όπως αυτές αναλύονται παρακάτω:

   – Δαπάνες μεταφοράς εκτιμώμενου ύψους 4.950.000 ευρώ (ΚΑΕ 0829), με χρηματοδότηση τους από πιστώσεις είτε του Τακτικού Προϋπολογισμού ΥΠΕΘΑ είτε του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του ως άνω Προϋπολογισμού.

   – Δαπάνες διαμονής εκτιμώμενου ύψους 19.794.704 ευρώ, στις οποίες περιλαμβάνονται εν γένει οι δαπάνες κατασκευής – διαμόρφωσης (δαπάνες κατασκευής έργων, επισκευής -συντήρησης εγκαταστάσεων, προμήθειας υλικών συντήρησης – επισκευής εγκαταστάσεων κ.α.) και λειτουργίας (καθαριότητα, ύδρευση, ηλεκτρική ενέργεια, προμήθεια εξοπλισμού κ.α.) των κέντρων – δομών αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ, με χρηματοδότηση τους από τις παραπάνω πιστώσεις, καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου.

   – Δαπάνες σίτισης και τροφοδοσίας εκτιμώμενου ύψους 45.743.988 ευρώ στις οποίες περιλαμβάνονται οι δαπάνες σίτισης και τροφοδοσίας των φιλοξενουμένων στα κέντρα – δομές αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ, με χρηματοδότηση τους από τις ίδιες πιστώσεις, καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου. Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης (Β’ 1022).

   – Δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης εκτιμώμενου ύψους 3.500.000 ευρώ, στις οποίες περιλαμβάνονται οι δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης (προμήθεια ιατρικού και φαρμακευτικού υλικού, καθώς και τυχόν αναγκαίου ιατρικού εξοπλισμού) των φιλοξενουμένων στα κέντρα – δομές αρμοδιότητας ΥΠΕΘΑ, με χρηματοδότηση τους από τις ίδιες ως άνω πιστώσεις, καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου. Οι εμπλεκόμενοι φορείς χρηματοδότησης των παραπάνω δαπανών και ειδικότερα οι φορείς διαχείρισης ευρωπαϊκών κονδυλίων θα διερευνούν, κατά προτεραιότητα, τη δυνατότητα ένταξης και χρηματοδότησης τους από σχετικά χρηματοδοτικά εργαλεία της ΕΕ, παρέχοντας τις ανάλογες κατευθυντήριες οδηγίες ένταξης και επιλεξιμότητας των οικείων δαπανών. ”

   http://keplh.blogspot.gr/2016/03/GEETHA-Kentriko-Syntonistiko-Organo-Diaxeirisis-Prosfygikis-Krisis-KESODP-KYA.html

   ΦΕΚ B 630/9 Μαρτίου 2016

  • ΣΕΡΒΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΣ “ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ” 3.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΕΝΟΠΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 1940!
   Πρωτοφανές: Οι ΕΔ αναλαμβάνουν το κόστος διαμονής-φιλοξενίας των προσφύγων-λάθρο
   11/03/2016

   Το Ναυτικό μαγειρεύει 3.000 μερίδες φαγητού για τους μετανάστες

   http://www.pronews.gr/portal/20160311/defencenet/εσωτερικη-ασφαλεια/πρωτοφανές-οι-εδ-αναλαμβάνουν-το-κόστος-διαμονής-φιλοξενίας

   12.3.16
   Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π.) ή αλλιώς… η επίσημη θεσμική μετατροπή των Ε.Δ σε υπηρέτριες των εισβολέων. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ; …ΚΑΜΜΙΑ
   Το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π) υπάγεται απευθείας στον Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ). Αποστολή του ΚΕ.Σ.Ο.Δ.Π είναι η διεύθυνση και ο συντονισμός, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασύλου και την Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής, των δράσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων, που προκύπτουν από τις προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές στη Χώρα, αποκλειστικά σε ό,τι αφορά στη μεταφορά, διαμονή, σίτιση και υγειονομική περίθαλψη των προσφύγων και μεταναστών.

   https://isxys.blogspot.com/2016/03/blog-post_23.html

   Διαλύονται Ένοπλες Δυνάμεις στο βωμό της προσφυγικής κρίσης;

   Γράφει ο Σεραφείμ Παπαποστόλου

   Αντιστράτηγος ε.α.
   Πρώην Διευθυντής Κέντρου Χειρισμού Κρίσεων (2001-2003) του ΓΕΕΘΑ.

   http://www.onalert.gr/stories/dialyuontai-oi-ed-sto-bwmo-tis-profygikis-krisis/48626

 7. Αβάσταχτη φορολογία και ύφεση – Έκθεση-κόλαφος του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής

  «Ο προϋπολογισμός 2017 όπως προετοιμάζεται έχει βραχυπρόθεσμα έντονα υφεσιακό χαρακτήρα μολονότι η υφεσιακή επίπτωση μπορεί εν μέρει να εξουδετερωθεί με την αλλαγή του οικονομικού κλίματος λόγω ολοκλήρωσης των αξιολογήσεων» επισημαίνει μεταξύ άλλων το Γραφείο του Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή στην έκθεσή του επί του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού του 2017.
  Οι συντάκτες της έκθεσης προτείνουν αφενός αναθεώρηση προς τα κάτω των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα αφετέρου ανακατανομή του κέντρου βάρους μεταξύ φόρων και δαπανών υπέρ των τελευταίων.

  Ειδικότερα στην έκθεση τονίζεται η ανάγκη μείωσης των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα ως το 2018 και μετά.

  «Επομένως, τους επόμενους μήνες θα αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία η αναθεώρηση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα προς τα κάτω και η οριστική διευθέτηση του χρέους. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση μάλλον συμφωνούν στον στόχο αυτόν και έχουν σύμμαχο το ΔΝΤ», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

  Στην έκθεση αναφέρεται ότι το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2017 «χαρακτηρίζεται από φοροκεντρική λιτότητα για την επίτευξη του στόχου ως προς ένα πρωτογενές πλεόνασμα 1,75% του ΑΕΠ».

  Και όπως σημειώνεται «μολονότι, τυχόν μειώσεις δαπανών αντί αυξήσεων φόρων θα είχαν πιθανόν μικρότερη άμεση υφεσιακή επίπτωση, το σημαντικότερο είναι ότι οι αυξήσεις φόρων αποθαρρύνουν την εργασία και την επιχειρηματικότητα ( από την πλευρά της προσφοράς) και επομένως θολώνουν τις προοπτικές ανάκαμψης».

  «Όμως αντισταθμιστικές ενέργειες, κυρίως από την πλευρά της κυβέρνησης είναι δυνατόν να περιορίσουν σημαντικά τις υφεσιακές επιπτώσεις της φοροκεντρικής πολιτικής προσαρμογής. Οι ενέργειες αυτές σε συνδυασμό μάλιστα με ένα φιλικό προς την ανάπτυξη (και κοινωνικά δίκαιο) σχέδιο περικοπής πρωτογενών δαπανών μπορεί να οδηγήσουν σε επεκτατική δημοσιονομική προσαρμογή» σημειώνουν οι συντάκτες της έκθεσης.

  Σε ότι αφορά τις εκτιμήσεις για οικονομική μεγέθυνση της οικονομίας κατά 2,7% το 2017 η έκθεση επισημαίνει ότι οι «προβλέψεις για την ιδιωτική κατανάλωση, τις επενδύσεις και τις εξαγωγές μπορούν να χαρακτηριστούν αρκετά αισιόδοξες» και ότι υπάρχουν κίνδυνοι – εσωτερικοί κα εξωτερικοί – που απειλούν τη πραγματοποίησή τους.

  Δεδομένου ότι τα περιθώρια για οριζόντιες περικοπές δαπανών και οριζόντιες αυξήσεις φόρων έχουν εξαντληθεί «το κέντρο βάρους πρέπει να μετατεθεί στην ανακατανομή των φόρων και των δαπανών» προτείνεται στην έκθεση.

  Στον τομέα αυτόν όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «βάσεις του προσχεδίου ξεχωρίζει η προσπάθεια της κυβέρνησης να κατευθύνει ένα σημαντικό ποσό 871 εκατ. ευρώ μόνο για το 2017 στην κατηγορία των κοινωνικών επιδομάτων. Από αυτά τα 571 εκατ. ευρώ αφορούν το νεοσυσταθέν Εισόδημα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τα υπόλοιπα 300 εκατ. ευρώ αφορούν παρεμβάσεις στους τομείς της υγείας, της κοινωνικής προστασίας και της παιδείας».

  Σε ότι αφορά τα δημόσια οικονομικά στην έκθεση σημειώνεται ότι βρίσκονται σήμερα «σε καλύτερη κατάσταση σε σύγκριση με το 2009 ή το 2010» αλλά υποστηρίζεται ότι «πολλά θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη του ασφαλιστικού, η διατηρησιμότητα του οποίου, σύμφωνα με πολλές εκτιμήσεις δεν έχει διασφαλισθεί παρά τις τελευταίες αλλαγές».

  http://thecaller.gr/oikonomia/126163-ekthesi-proupologismos-vouli/

 8. Εγκλωβίζονται 14.000 μετανάστες στα νησιά… κι έρχονται και άλλοι
  29/09/2016

  Η πιο δύσκολη κατάσταση καταγράφεται σε Μυτιλήνη και Χίο. Στην πρώτη έχουν εγκλωβιστει 5.942 προσφυγες και μετανάστες ενώ οι εγκαταστάσεις έχουν χωρητικότητα για 3.500 ανθρώπους ενω στο νησί της μαστίχας ενώ οι εγκαταστάσεις είναι σχεδιασμένες για να υποδεχθούν 1.100 ανθρώπους, αυτή τη στιγμή βρίσκονται 3.684 άνθρωποι από διάφορες χώρες.

  Την ίδια ώρα, όμως, σύμφωνα με το συντονιστικό για το προσφυγικό της κυβέρνησης ο συνολικός αριθμός των μεταναστών και προσφύγων σε όλη τη χώρα αντί να αυξάνεται… μειώνεται!

  Συγκεκριμένα ενώ μόλις χθες, Τετάρτη, ο συνολικός αριθμός των προσφύγων και μεταναστών ήταν 60.513, σήμερα Πέμπτη αν και έφτασαν στα νησιά 151 άνθρωποι, ο συνολικός αριθμος ως δια μαγείας μειώθηκε στους 60.440.

  Αν μάλιστα συγκρίνουμε τους αριθμούς με την 25η Σεπτεμβρίου, μια ημέρα κατά την οποία οι αφίξεις ήταν μηδενικές τα ερωτήματα πολλαπλασιάζονται.

  Συγκεκριμένα:

  – Στις 25 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν 60.807 πρόσφυγες με 0 αφίξεις.

  – Στις 26 Σεπτεμβρίου καταγράφηκαν 60.844 με 38 αφίξεις

  – Στις 27 Σεπτεμβρίου, όμως, και ενώ καταγραφηκαν άλλες 39 αφίξεις ο αριθμός αιφνιδίως μειώθηκε στους 60.528

  – Στις 28 Σεπτεμβρίου τα στοιχεία δείχνουν ακόμη λιγότερους (60.513) αν και υπήρξαν 79 αφίξεις.

  – Στις 29 Σεπτεμβρίου οι μετανάστες και πρόσφυγες είναι πλέον 60.440 μολονότι υπήρξαν 151 άνθρωποι που πέρασαν από την Τουρκία στην Ελλάδα.

  http://www.protothema.gr/greece/article/614963/xeperasan-tous-14000-oi-eglovismenoi-prosfuges-sta-nisia-alloi-151-eftasan-se-ena-24oro/

 9. Pingback: 865.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ & 100 ΕΚΑΤ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! - ithesis

 10. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  ΣΥ.ΡΙΖ.Α
  ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ:
  Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΈΔΑΦΌΣ ΤΗΣ. (από ΜΚΟ μέχρι τούς ΕΧΘΡΟΥΣ τής ΕΛΛΑΔΟΣ μετονομαζόμενους σέ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ καί ότι άλλο θέλουν οι εσωτερικοί εχθροί, πρακτορίσκοι)…
  ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ.

  Η κυβέρνηση έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων
  πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 11. Η κυβέρνηση έχει βαρύτατη ευθύνη γιά τήν αδιαφορία της, γιά τήν έλλειψη μέτρων
  πρός τόν ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

 12. ΤΕΤΆΡΤΗ, 15 ΜΑΡΤΊΟΥ 2017

  Μ.Κ.Ο.: Οι ομάδες κρούσης του σύγχρονου φασισμού

  Το Δεκέμβριο του 2006, κάποιοι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» τραμπούκοι έκαναν απόβαση στην Αμάρυνθο για να επιτεθούν στους «ρατσιστές» κατοίκους της. Τότε σε σχόλιό μας με τον τίτλο, «Η ροζ Πανούκλα», σημειώναμε:
  «Όλη αυτή η ιστορία με την «εισβολή» των αντιρα
  τσιστών στην Αμάρυνθο είναι για γέλιο. Θα μέναμε στο γέλιο αν ήταν απλώς μια πράξη φρενοβλαβών γραφικών. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι τέτοια η πολιτική παράκρουση, τόσο γκανγκστερική, που δεν μπορεί να είναι «αυθόρμητη» γραφικών.

  Είναι μια πράξη μεθοδευμένη και κατευθυνόμενη που χρησιμοποιεί τα κόπρανα ενός πολιτικού υπόκοσμου (τους δήθεν αναρχικούς και τους «αριστεριστές» δωσίλογους) για εκπαιδευτικούς αντιρατσιστικούς τραμπουκισμούς και βιασμούς.
  Είναι μια επιχείρηση ενταγμένη στη στρατηγική συγκρότησης των «νέων» φασιστικών ορδών, που θα τρομοκρατούν και θα βιοπραγούν κατά των κινημάτων, των τοπικών κοινωνικών και του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας».

  Μαζί με άλλα σχετικά κείμενα θα το βρείτε εδώ:
  http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=27142#27142

  Από εκείνη την εποχή σε πληθώρα κειμένων μας αναλύσαμε αυτές τις νέες ροζ ποικιλίες των «ομάδων κρούσης» του νεοταξικού φασισμού: Ποικιλίες με «αντιεξουσιαστικές», «αριστερίστικες» και «επαναστατικές» φορεσιές, οι οποίες ανύψωσαν τα ιδεολογήματα του πλανητικού ιμπεριαλισμού («αντιρατσισμό», «αντιεθνικισμό», «ξενοφοβία» και CIA) σε ξεχωριστό επάγγελμα, ιδιαίτερης κερδοσκοπικής απληστίας…

  Αυτό που δεν αναλύσαμε και μας …διέφυγε ήταν η ανάπτυξη και η αναγωγή αυτών των πρώτων «προζυμιών» της ροζ Πανούκλας, σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ θεσμοθετημένα όργανα: Στις Μ.Κ.Ο…

  Όλα αυτά τα πρώτα έμβρυα της «αριστερίστικης» ροζ Πανούκλας, των επαγγελματιών «αντιρατσιστών» και CIA, ενσωματώθηκαν στους μαφιόζικους μηχανισμούς του χρήματος, του ιδιωτικού κεφαλαίου, στις Μ.Κ.Ο.: Σε μια θεσμοθετημένη οικονομική δομή αχαλίνωτης κερδοσκοπίας…

  Έτσι η επαγγελματική βάση των «αντιρατσιστών» και CIA βρήκε και την οικονομική της δομή: Τη νέα δομή των ομάδων κρούσης των μαφιόζων του χρήματος, τη νέα δομή του ΦΑΣΙΣΜΟΥ…

  Σήμερα αυτό το εφεύρημα των μαφιόζων του χρήματος, το εφεύρημα των ομάδων κρούσης του νεοταξικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ, έχει πάρει επιδημικές διαστάσεις.

  Η βρώμικη δουλειά πλέον του σύγχρονου φασισμού (4ου Ράιχ) δεν γίνεται με «ομάδες κρούσης» στρατολογημένες από συμμορίες του πολιτικού υπόκοσμου, όπως στον κλασσικό φασισμό (αυτόν του 3ου Ράιχ), αλλά από θεσμοθετημένες δομές του ιδιωτικού κεφαλαίου: Τις Μ.Κ.Ο…

  Οι χρηματοδοτήσεις και οι επιδοτήσεις των νέων «επαγγελματιών» του ΦΑΣΙΣΜΟΥ, οι εκπαίδευση των ροπαλοφόρων του, δεν γίνονται στα υπόγεια και με τις κλασσικές ασφαλίστικες πρακτικές, αλλά επίσημα και εκλεπτυσμένα, μέσω οικονομικών δομών και λειτουργιών…

  Έτσι όλες οι εμετικές ιδιότητες και πρακτικές των παλιών φασιστικών συμμοριών και επαγγελματιών τραμπούκων «ξεπλύθηκαν» με το τέχνασμα του προβιβασμού σε μια οικονομική ΔΟΜΗ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ με «ανθρωπιστικό» περιεχόμενο και «κοινωνική» δράση…

  Οι νέες ομάδες κρούσης του σύγχρονου φασισμού απόκτησαν πλέον το «κύρος» της «κοινωνικής ευαισθησίας», της «ανθρωπιστικής δράσης» και της …φιλανθρωπίας!!!

  Οι Μ.Κ.Ο. έγιναν η κολυμπήθρα του Σιλωάμ για τα νέα φασιστικά «τάγματα εφόδου», για κάθε δωσίλογο υπηρέτη και τραμπούκο της διεθνούς και εγχώριας μαφίας του χρήματος: Και με το αζημίωτο (η οικονομική – επαγγελματική βάση

  Και όπως ήταν φυσικό οι πρώτοι και οι πλέον κατάλληλοι που επάνδρωσαν αυτές τις νέες ομάδες κρούσης του 4ου Ράιχ (Μ.Κ.Ο.) ήταν και τα πρώτα, «αντιεξουσιαστικά» και «αριστερίστικα» έμβρυα που γεννήθηκαν πάνω στα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης: Του ρατσισμού, του εθνικισμού και CIA…

  Σήμερα βλέπουμε ότι οι …αντιεξουσιαστές «ήρωες» αυτού του επαγγέλματος, έχουν άμεση σχέση με το κράτος και την κυβέρνηση για τη διευθέτηση(!) των προβλημάτων που δημιουργεί η λαθρομεταναστευτική πλημμυρίδα και η κατευθυνόμενη «προσφυγική» λαίλαπα…

  Οι «αντιεξουσιαστές» αγκαλιά με το κράτος και την κυβέρνηση στις καταλήψεις κτιρίων για τους «πρόσφυγες»!!!

  Διαβάστε μια αποκαλυπτική καταγγελία, εδώ:
  http://www.press-gr.com/2017/03/city-plaza.html

  Σημείωση: Αυτός ο «άγριος» αντιεξουσιαστής και «αντιρατσιστής», ο Νίκος Γιαννόπουλος, πάντα αγκαλιά με τους μηχανισμούς του κράτους και των κυβερνήσεων: Παλιότερα πολλά είχαν ακουστεί για επαφές με το Χρυσοχοΐδη, σήμερα με τον Μουζάλα…

  Πάντα στα μέσα και στα έξω…

  Οι Μ.Κ.Ο. και τα «επαγγελματικά» δίκτυα ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ…

  «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη»…

  Και το δόλωμα του «αριστεριστή», του «αντιεξουσιαστή» και της δόλιας αριστεροσύνης είναι από τα πλέον κερδοφόρα σήμερα, αλλά και από τα πλέον κυνικά…

  Διαβάστε και ΕΔΩ

  http://resaltomag.blogspot.gr/2017/03/blog-post_15.html

 13. ΔΟΜ: Οι διακινητές ανθρώπων βγάζουν 35 δισ. δολάρια ετησίως εκμεταλλευόμενοι τη μεταναστευτική κρίση
  HuffPost Greece | Newsroom

  Δημοσιεύθηκε: 31/05/2017 9:12 μμ

  Οι διακινητές ανθρώπων βγάζουν 35 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο παγκοσμίως, κι αποτελούν μια από τις βασικές αιτίες της τραγωδίας των μεταναστών που πεθαίνουν προσπαθώντας να διαπλεύσουν τη Μεσόγειο και να φθάσουν σε χώρες της Ευρώπης, υπογράμμισε ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο Reuters.

  Ένας αυξανόμενος αριθμός μεταξύ των απελπισμένων μεταναστών, που εγκαταλείπουν τα σπίτια τους σε κράτη της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής ή της Ασίας εξαιτίας ένοπλων συρράξεων και ανθρωπιστικών κρίσεων, χάνει τη ζωή του ενώ προσπαθεί να φθάσει στην Ευρώπη μέσω Λιβύης, συχνά με την ευθύνη των διακινητών.

  Ο απολογισμός των νεκρών από τα ναυάγια πλεούμενων στη Μεσόγειο ήδη ανήλθε στους 1.700 μέχρι στιγμής φέτος, πριν καν από την έλευση του καλοκαιριού, όταν πολλοί περισσότεροι τολμούν να αποπειραθούν τον διάπλου της. Ο αριθμός των θυμάτων ήταν 3.700 όλο το 2015 και περίπου 5.000 το 2016, υπενθύμισε ο επικεφαλής του ΔΟΜ, ο Ουίλιαμ Λέισι Σουίνγκ.

  «Αυτοί είναι οι άνθρωποι που το γνωρίζουμε ότι πέθαναν—πόσα άλλα πτώματα βρίσκονται στον βυθό της Μεσογείου, ή θαμμένα στην άμμο της Σαχάρας;» διερωτήθηκε ο επικεφαλής του ΔΟΜ, ο οποίος μίλησε στο Reuters στο περιθώριο μιας συνόδου για τη μετανάστευση.

  «Αυτή είναι η τραγωδία, γι’ αυτό είμαστε τόσο ανήσυχοι και προσπαθούμε να προειδοποιήσουμε τους μετανάστες για τους διακινητές. Οι διακινητές είναι στην πραγματικότητα το μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι τα 35 δισ. δολάρια τον χρόνο (που βγάζουν οι διακινητές) και ξέρουμε πως βγάζουν πολλά λεφτά στη Μεσόγειο», επισήμανε ο Λέισι Σουίνγκ.

  Η διακίνηση ανθρώπων είναι πλέον η τρίτη σημαντικότερη πηγή εσόδων για τις διεθνείς συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος, μετά την εμπορία όπλων και την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών, διευκρίνισε ο ίδιος.

  Η Λιβύη έχει μετατραπεί στον σημαντικότερο κόμβο για τους μετανάστες από χώρες της Αφρικής. Όμως στη Λιβύη επικρατεί ανομία που εξαπλώνεται, έξι χρόνια μετά την ανατροπή του καθεστώτος του Μουάμαρ Καντάφι, ενώ μετανάστες καταγγέλλουν ότι οι συνθήκες στα κυβερνητικά κέντρα κράτησης μεταναστών είναι φρικτές.

  Thn Τρίτη ο ΔΟΜ και η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) παρουσίασαν στη Γενεύη σχέδια για να εντείνουν τη δράση τους στη Λιβύη. Ο Λέισι Σουίνγκ ανέφερε ότι ο ΔΟΜ είναι έτοιμος να βοηθήσει την κυβέρνηση της Λιβύης να αντιμετωπίσει το εγχώριο πρόβλημα των εκτοπισμένων και να διαχειριστεί το ζήτημα των κέντρων υποδοχής μεταναστών.

  Παρατήρησε πως η κρίση της μετανάστευσης στην Ευρώπη επιδεινώθηκε από αυτό που χαρακτήρισε «ένα αίσθημα κατά των μεταναστών δίχως προηγούμενο, που τροφοδοτείται τώρα από τις υποψίες ότι ορισμένοι από αυτούς που φεύγουν για να σωθούν από την τρομοκρατία μπορεί να είναι οι ίδιοι τρομοκράτες».

  (με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters)

  http://www.huffingtonpost.gr/2017/05/31/eidhseis-diethnes-metanasteytiko-diakinhtes-35-dis-ethsiws_n_16898500.html?utm_hp_ref=greece

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s