Πόθεν Έσχες: Βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε για το 2014 εισοδήματα …. 2,96 €

%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bb-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf-5

ΨΕΥΔΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ..ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ 

Στην Ελλάδα των μνημονίων και των πολιτικών απατεώνων που καταστρέφουν και ισοπεδώνουν μια κοινωνία μέσα από εξοντωτικές φορολογικές πολιτικές κάποιοι βουλευτές της κυβέρνησης με τον πιο τρανταχτό τρόπο φοροδιαφεύγουν ευθαρσώς και προκλητικώς.

Οι βουλευτές λοιπόν του Ελληνικού κοινοβουλίου προσφάτως κλήθηκαν να καταθέσουν την δήλωση πόθεν έσχες τους όπου αποτυπώνουν πλήρως τα περιουσιακά τους στοιχεία τα εισοδήματα τις μετοχές τις καταθέσεις αλλά και τις συμμετοχές σε εταιρείες.

Μια εκ των περιπτώσεων αυτών είναι και του κυβερνητικού βουλευτή των ΑΝΕΛ κυρίου Δημήτρη Καμμένου όπου όπως θα δείτε στην κάτωθι δήλωση παρουσίασε εισοδήματα για το 2014 2,96 € προφανώς ο εν λόγω βουλευτής την περίοδο αυτήν πεινούσε αλλά αγωνιζότανε για την ρήξη και την ανατροπή των  μνημονίων

 

Εκείνο όμως που έχει ακόμη πιο μεγάλη αξία είναι το γεγονός πως στην δήλωση πόθεν έσχες του δήλωσε πως δεν είχε καμία συμμετοχή σε εταιρεία πόσο μάλλον δε ότι δεν ήταν και μέλος του ΔΣ αυτής όπως βλέπεται και στο σχετικό έντυπο που κατέθεσε στη βουλή.

Το αποκαλυπτικό έγγραφο το οποίο σήμερα σας παρουσιάζουμε είναι πως ο εν λόγω βουλευτής ήταν μέτοχος και μέλος του ΔΣ μιας εταιρείας με την επωνυμία ΣΑΓΚΟΣ ΑΕ ΕΜΠΟΡΙΑ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΕΦΟΔΙΩΝ  εδώ και το σχετικό ΦΕΚ το οποίο αποτυπώνει την συμμετοχή του στο ΔΣ της εν λόγω εταιρείας.

Το ακόμη πιο εξωφρενικό είναι πως ο εν λόγω βουλευτής ήταν μέλος του ΔΣ της εν λόγω εταιρείας μέχρι τις 28 Ιανουαρίου του 2016 καθόσον ήταν και βουλευτής από τον ιανουάριο του 2015 όπου και εξελέγη δείτε και το σχετικό ΦΕΚ της παραιτήσεως του από μέλος του ΔΣ της εν λόγω εταιρείας

Προφανώς ο κύριος Καμμένος ξέχασε να δηλώσει την συμμετοχή του στην εν λόγω εταιρεία ως μέλος του ΔΣ της στην δήλωση πόθεν έσχες που κατέθεσε στη βουλή….προφανώς ο κύριος καμμένος ξέχασε επίσης να δηλώσει και τις αμοιβές ως μέτοχος και μέλος του ΔΣ της εν λόγω εταιρείας στα εισοδήματα του μια και παρουσιάζει κέρδη αν και ο τελευταίος ισολογισμός που κατέθεσε ήταν από το 2011..

Την ώρα που η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβάλλει υπερφορολογία στις επιχειρήσεις σε αυτές που είναι μέτοχοι δεν έχουν καταθέσει ισολογισμούς όπως προβλέπει ο νόμος από το 2011 δείτε το

ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ 

http://bankstersae.blogspot.gr/2017/02/blog-post.html

Advertisements

4 comments on “Πόθεν Έσχες: Βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε για το 2014 εισοδήματα …. 2,96 €

 1. Pingback: Πόθεν Έσχες: Βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε για το 2014 εισοδήματα …. 2,96 € – sevenepsilonseven

 2. ΣΤΟ ΦΩΣ Η OFF SHORE ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «CC SOFT ENTERPRISES LTD» ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ…

  by lobbystas on 2 Φεβρουαρίου 2017

  Του Νίκου Πάσχου
  Όπως αναγράφεται στο βιογραφικό το οποίο είχε δημοσιοποιηθεί το 2014 από τους ΑΝΕΛ, ο Δημήτρης Καμμένος, κατέχει την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στον Όμιλο Εταιριών Think Big, με έδρα την Αθήνα και γραφεία σε Μάλτα, Τίρανα, Λονδίνο, Κύπρο, Ντουμπάι και Ντόχα. Στον όμιλο με τις εταιρίες του, συγκαταλέγεται και η AWG TAG Athens.
  Όπως αποκαλύπτει η δημοσιογραφική έρευνα του Lobbystas.gr μέτοχοι της «AWG TAG Athens» του Δημήτρη Καμμένου, βουλευτή β’ Πειραιώς των Aνεξάρτητων Eλλήνων, είναι οι κάτωθι
  Ο Ιωσήφ Πάρσαλης του Δημοσθένη και της Ζοχας γεννημένος στη Βυρηττό Λιβάνου στις 18/4/1970, με ποσοστό 1%.
  Η «CC SOFT ENTERPRISES LTD» στη Κύπρο με ποσοστό 74%
  Ο Γεράσιμος Σεριάτος του Ιωάννη και της Μαρίας με ποσοστό 25%
  Καθήκοντα του διαχειριστή, του Δημητρίου Καμμένου του Κωνσταντίνου και της Ιφιγενείας.
  Η «CC SOFT ENTERPRISES LTD» στη Κύπρο, ιδρύθηκε στις 13/07/2010 (Αριθμός Εγγραφής ΗΕ 270403). Εμφανίζει διευθυντή τον Δημήτριο Νικητόπουλο, με διεύθυνση Μπουμπουλίνας, 11, Floor 1, 1060, Λευκωσία, Κύπρος (Εγγεγραμμένο Γραφείο)
  Έχει ελεγχτεί από τις φορολογικές αρχές στην Ελλάδα αν παρείχε εργασίες οποιασδήποτε μορφής ;
  Έχουν αποδοθεί φόροι στην Ελλάδα ή υπήρξε φοροδιαφυγή με τριγωνικές συναλλαγές μέσω Κύπρου ;
  Έχει πληρωθεί Φ.Π.Α για τις εργασίες στην Ελλάδα ή υπήρξε επιστροφή Φ.Π.Α ! προς την Κυπριακή εταιρία του Δημήτρη Καμμένου;
  Τέλος πρέπει να επισημανθεί ότι στις «Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης» του Βουλευτή, δεν υπάρχει καμία αναφορά στο πεδίο «Συμμετοχές σε κάθε είδους επιχείρησης», αποκρύπτοντας την Κυπριακή εταιρία.
  Τον λόγο έχουν οι αρμόδιες φορολογικές αρχές καθώς και η «Επιτροπή Ελέγχου Δηλωσιών Περιουσιακής Κατάστασης» της Βουλής, ενώ θα πρέπει να πάρει θέση και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος.

  http://lobbystas.gr/στο-φωσ-η-off-shore-του-δημητρη-καμμενου-βουλε/

 3. ΤΟ «100ΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ» ΚΑΙ ΤΑ… ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ

  by lobbystas on 21 Απριλίου 2017

  «Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100άρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100άρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ».

  Η… ευφυής αυτή πρόταση – απάντηση στην αντιμετώπιση της ανεργίας ανήκει στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τις περικοπές των συντάξεων. Πέραν του ότι… αφανίζει, όπως η κυβέρνησή του τις συντάξεις, την αριθμητική που ξέρουμε, αποτελεί και καθαρό εμπαιγμό προς τους συνταξιούχους, αφού όλοι γνωρίζουμε πως τα χρήματα που περικόπτονται από μισθούς και συντάξεις, τα χρήματα που μαζεύονται μέσω της φορο-αφαίμαξης των πολιτών πάνε κατευθείαν στη μαύρη τρύπα του χρέους και στις τσέπες των δανειστών.

  Ούτε σεντ για την κοινωνική πολιτική (Υγεία, Παιδεία, Πρόνοια κτλ.), την οποία –όπως αποκαλύφθηκε- την πληρώνουν αδρά οι πολίτες μέσω της ΔΕΗ. Ούτε σεντ για την αντιμετώπιση της ανεργίας, αφού στο «μυαλό» της κυβέρνησης είναι η επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, η ανακύκλωση της ανεργίας, αλλά και η μετατροπή του επιδόματος ανεργίας σε επίδομα εργοδότη. Ούτε σεντ για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, αφού η κυβέρνηση ξεπουλά όσο όσο κάθε παραγωγικό ιστό (ΔΕΗ, λιμάνια, αεροδρόμια, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ κτλ.).

  Και για το τέλος, πρόταση για να διανθίσει τη δική του ο Δ. Καμμένος: το 100άρικο του παππού προς το εγγόνι να γίνεται μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό, η οποία θα υπόκειται σε κρατήσεις και άλλους φόρους. Ε; Δεν είναι καλύτερα έτσι;

  http://lobbystas.gr/το-100αρικο-του-παππου-και-τα-λογια-κα/

 4. Νέος αντιπρόεδρος της Βουλής ο Δημήτρης Καμμένος

  Με 182 ψήφους «υπέρ» και 14 «παρών» εξελέγη, μετά από ονομαστική ψηφοφορία, Η΄Αντιπρόεδρος της Βουλής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.
  «Παρών», δήλωσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και οι εξής βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Νίκος Φίλης, Μάκης Μπαλαούρας, Μάριος Κάτσης, Γιώργος Ψυχογιός και Ευαγγελία Καρακώστα. «Παρών» δήλωσε και ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς και ο βουλευτής της ΝΔ Θανάσης Δαβάκης. Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Χρήστος Σπίρτζης, Ιωάννης Τσιρώνης, Ελένη Αυλωνίτου, Αννέτα Καβαδία, Γιώργος Κυρίτσης, Όλγα Γεροβασίλη, Αριστείδης Μπαλτάς, Σία Αναγνωστοπούλου, Ανδρέας Ριζούλης, Χρήστος Καραγιαννίδης, Αλέξης Τσίπρας, Μάρκος Μπόλαρης, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Σωκράτης Φάμελλος, Φωτεινή Βάκη, Γιώργος Πάλλης, Ελένη Σταματάκη, Δημήτρης Σεβαστάκης, Γιώργος Σταθάκης, Παύλος Πολάκης. Από την ψηφοφορία απουσίαζε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

  Με 188 ψήφους «υπέρ» και 8 «παρών» εξελέγη Θ΄Αντιπρόεδρος της Βουλής ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης. Η σημερινή διαδικασία υλοποιήθηκε σε συνέχεια της πρόσφατης αλλαγής του Κανονισμού της Βουλής που προέβλεψε εκλογή και από την 6η και 7η σε δύναμη Κοινοβουλευτική Ομάδα.

  http://www.enikos.gr/politics/524669/neoi-antiproedroi-tis-voulis-o-dimitris-kammenos-kai-o-marios-geo

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.