Εκβιαστές Και Εκβιαζόμενοι Μία Τρελή Παρέα Κάνει Πάρτι Στην Καμπούρα Του ΕΛΛΗΝΑ

ΦΩΤΟ – ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, σε τούτο το μπουρδ@λο. Όλοι όσοι έβαλαν πλάτη στην μεγάλη Ληστεία των Ελλήνων θα αμειφθούν πλουσιοπάροχα.

Η ιστορία κάνει μία άσκημη επανάληψη, αιτία το πλήθος από «εφιάλτες» της πατρίδος μας.

Την ίδια ώρα που οι ελληνες αιμορραγούνε από τον ατιμωτικό κεφαλικό φόρο, για την παραχώρηση του δικαιώματος να ζει κανείς, οι Διευθυντές και Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές του Ο.Δ.ΔΗ.Χ (Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους) θα αμειφθούν διπλάσια, και αυτό διότι τους κάνουν αύξηση 100% του βασικού τους μισθού, και έτσι από 4.631 Ευρώ όπως διαβάζω εφεξής με «τροπολογία» θα πληρώνονται με 8.315 Ευρώ το μήνα!!!

Εκβιαστές Και Εκβιαζόμενοι Μία Τρελή Παρέα Κάνει Πάρτι Στην Καμπούρα Του ΕΛΛΗΝΑ. by ANTI300 on Scribd

http://www.triklopodia.gr/εκβιαστές-και-εκβιαζόμενοι-μία-τρελή/

update 

Advertisements

7 comments on “Εκβιαστές Και Εκβιαζόμενοι Μία Τρελή Παρέα Κάνει Πάρτι Στην Καμπούρα Του ΕΛΛΗΝΑ

 1. Αριστερά του Κώλου‏
  @left2kolou

  Αν ημουν πονηρή θα αναρωτιόμουν αν εχει κάποια σχέση με το (κρυφό & ιδιωτικό) ντιλ του Αλέξη με Ροθτσιλντ. Αλλά δεν είμαι.
  Τυχαίο θα είναι.

 2. Μισθοί-πρόκληση για «golden boys» του ΣΥΡΙΖΑ

  Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

  Στραγγίζουν τα αποθεματικά των υπουργείων προκειμένου να καλυφθούν οι πληρωμές των νέων μετακλητών και ειδικών συμβούλων που προστίθενται στα γραφεία τριών υπουργών αλλά και οι αυξήσεις που δίνονται σε κυβερνητικά στελέχη.

  Σε μια εποχή που η ανεργία πλήττει το 30% του πληθυσμού και την ίδια ώρα που οι αμοιβές για το ένα τρίτο όσων εργάζονται δεν ξεπερνούν τα 400 ευρώ μικτά, η κυβέρνηση προχωρά σε προκλητικές αυξήσεις των δαπανών για τη λειτουργία των υπουργικών γραφείων, ενώ δίνει και αυξήσεις που ζαλίζουν τον μέσο πολίτη, όπως η αύξηση κατά 79,5%(!) σε δύο στελέχη του ΟΔΔΗΧ. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην αύξηση των δαπανών του έχει πάντως το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής του Γιάννη Μουζάλα. Οχι μόνο διότι πολλαπλασίασε αναδρομικά από 7 σε 24 τους υπαλλήλους που μπορεί να έχει στο γραφείο του ο υπουργός αλλά και διότι χορήγησε αύξηση άνω του 50% στη διευθύντρια Υποδοχής, της οποίας η μηνιαία αμοιβή έφθασε από τα 2.604 στα 3.950 ευρώ!!! Και αυτό τη στιγμή που το συγκεκριμένο υπουργείο ακόμη δεν διαθέτει Οργανισμό Λειτουργίας, φιλοξενείται στα γραφεία του υπουργείου Εσωτερικών, άφησε επί μήνες απλήρωτους δεκάδες συμβασιούχους της Υπηρεσίας Ασύλου και -το χειρότερο- άφησε τους πρόσφυγες στο έλεος της κακοκαιρίας αφού δεν κατάφερε να οργανώσει επαρκές σχέδιο για τη χειμερινή τους διαβίωση.

  Το… ιστορικό

  Η αμοιβή του διευθυντή Υποδοχής είχε αρχικά καθοριστεί τον περασμένο Ιούλιο στο ύψος των 2.604 ευρώ. Τότε η θέση ήταν ακόμη κενή ενώ η επιλογή του προσώπου ήταν μία από τις βασικές αιτίες της διαμάχης μεταξύ του υπουργού (αναπληρωτή τότε) Μουζάλα και του γενικού γραμματέα Οδυσσέα Βουδούρη που κατέληξε στην απομάκρυνση του δεύτερου. Το ύψος της ετήσιας δαπάνης υπολογιζόταν τότε στα 35.000 ευρώ, καθώς θα περιλαμβανόταν και η οικογενειακή παροχή.

  Στις 23/2/2017, όμως, ο κ. Μουζάλας υπέγραψε απόφαση αύξησης των αποδοχών της διευθύντριας στα 3.950 ευρώ ενώ στο ποσό δεν υπολογίζεται το ύψος της οικογενειακής παροχής. Για την κάλυψη της διαφοράς, μάλιστα, δεν αναφέρεται η πρόσθετη δαπάνη αλλά σημειώνεται ότι θα καλυφθεί από τρεις διαφορετικούς κωδικούς, ο ένας εκ των οποίων έχει υπόλοιπο 600 ευρώ… Προστίθεται όμως ότι αυτοί οι κωδικοί θα έχουν τα επόμενα έτη πίστωση 48.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη διευθύντρια έχει την κεντρική ευθύνη για τις συνθήκες λειτουργίας στη Μόρια της Λέσβου αλλά και στα υπόλοιπα τέσσερα Κέντρα Υποδοχής (hotspots) Σάμου, Χίου, Λέρου και Κω. Προφανώς η αύξηση σχετίζεται με την άψογη λειτουργία τους – ίσως και με την οικονομία που επιτεύχθηκε το χειμώνα με εκατοντάδες πρόσφυγες χωρίς θέρμανση στα αντίσκηνα και κάποιους να πεθαίνουν προσπαθώντας να ζεσταθούν ανάβοντας γκαζάκια.

  Αύξηση θέσεων

  Πριν από την παραπάνω απόφαση Μουζάλα, όμως, είχε προηγηθεί πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου υπέρ του ιδίου υπουργού. Στις 20/1/17, ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας προσυπογράφει την πράξη για αύξηση των θέσεων στο γραφείο του κ. Μουζάλα «για κάλυψη εξαιρετικών υπηρεσιακών αναγκών». Σημειώνεται ότι οι θέσεις στο γραφείο Μουζάλα είχαν καθοριστεί μόλις δυόμισι μήνες νωρίτερα, δηλαδή όταν συστάθηκε ξεχωριστό υπουργείο (5/11/16) με τον ανασχηματισμό στις αρχές Νοεμβρίου 2016. Τότε, η απόφαση έλεγε ότι στο γραφείο Μουζάλα θα απασχολούνται 4 μετακλητοί και 3 ειδικοί σύμβουλοι με κόστος 36.000 ευρώ έως το τέλος του 2016 (λιγότερο από δύο μήνες)!

  Ενα μήνα αργότερα, όμως, το υπουργείο έρχεται και ζητά αύξηση των θέσεων μέσω της οποίας το κόστος θα αυξηθεί κατά 43.000 ευρώ έως το τέλος του 2016 και κατά 256.000 ευρώ για το έτος 2017! Το αίτημα αυτό έρχεται να ικανοποιήσει το Υπουργικό Συμβούλιο εγκρίνοντας την αύξηση των θέσεων ειδικών συμβούλων κατά 5 άτομα και των μετακλητών κατά 2 άτομα. Προστίθενται επίσης 10 αποσπασμένοι από άλλες θέσεις του Δημοσίου. Σημειωτέον ότι η αύξηση ισχύει αναδρομικά από 5/11/2016 χωρίς να απαντάται το ερώτημα εάν κάποιοι υπάλληλοι εργάζονταν ως τότε αμισθί ή κάποιοι θα πληρωθούν για διάστημα που δεν εργάζονταν.

  ΑΡΗΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
  arishat@e-typos.com

  http://www.eleftherostypos.gr/politiki/84497-misthoi-proklisi-gia-golden-boys-toy-syriza/

 3. Στο… “Survivor” η κοινωνία, αγωνιά για επιβίωση στο… “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” τα golden boys του ΣΥΡΙΖΑ

  http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZXMvMS8yMDE3LzAzLzA5L2dvbGRlbi1ib3lzLXNpcml6YS5qcGc%3d&t=636246333657615932&w=820&h=457&a=Center

  Μεγάλη ζωή στο δημόσιο κάνουν οι εκλεκτοί της κυβέρνησης, δίνοντας αυξήσεις πρόκληση στους εαυτούς τους και στους «δικούς τους» – Μετά τον ΑΔΜΗΕ και τον ΔΕΣΦΑ «χτύπησαν» και στον ΟΔΔΗΧ.

  Το βάρος τους σε χρυσό αισθάνονται ότι θα πρέπει να πληρώνονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που πιστεύουν προφανώς ότι η κοινωνία τους χρωστά. Με μία περίεργη αίσθηση περί πολιτικής και αξιοκρατίας, την ώρα που η κυβέρνησή τους συζητά νέους φόρους και περικοπές για τους πολλούς, οι ίδιοι αξιολογούν τις υπηρεσίες τους σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, δίνοντας αυξήσεις στους… εαυτούς τους.

  Και για να μη συμβεί ότι στον ΑΔΜΗΕ, στον ΔΕΣΦΑ μπήκε μπροστά το εποπτικό συμβούλιο (για να χαρίσει προαγωγή και εφάπαξ 250 χιλιάδες ευρώ αντί 150 χιλιάδων ευρώ) ενώ στον ΟΔΔΗΧ είπαν να… νομοθετήσουν. Οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν διάταξη σύμφωνα με την οποία «εξαιρούνται από το ανώτατο όριο για τις πάσης φύσεως αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές ή σύνταξη που ισχύουν για τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα (αποδοχές γγ υπουργείου ύψους 4.631 ευρώ μηνιαίως) ο Γενικός Διευθυντής και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΔΔΗΧ».

  «Για τους εν λόγω υπαλλήλους εφαρμόζεται εφεξής το ανώτερο όριο που ισχύει για τους δικαστικούς λειτουργούς και το κύριο προσωπικό τρου Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που ανέρχεται σε 8.315 ευρώ το μήνα (αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές του Προέδρου του Αρείου Πάγου)».

  Σύμφωνα μάλιστα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η αύξηση του μισθού των δύο διευθυντικών στελεχών του ΟΔΔΗΧ θα προκαλέσει ετήσια δαπάνη, ύψους 88.400 ευρώ.

  Σε αυτό το πλαίσιο, ο υπουργός Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, κάλυψε πλήρως τον πρόεδρο της ΔΕΣΦΑ Σωτήρη Νίκα που έδωσε «χρυσό εφάπαξ» στον εαυτό του. «Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με αυτό. Ήταν διευθυντής της εταιρείας και πριν συνταξιοδοτηθεί έγινε γενικός διευθυντής. Αυτό έγινε από το εποπτικό συμβούλιο, όχι από τον ίδιο, οπότε δεν νομίζω ότι συντρέχει κανένας λόγος» δήλωσε ο υπουργός, με βάση τη θεωρία ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό.

  Συνεχώς όμως έρχονται στο προσκήνιο και νέες αντίστοιχες περιπτώσεις. Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, ο Γιάννης Μουζάλας, στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, χορήγησε αύξηση ύψους περίπου 1.400 ευρώ στην διευθύντρια Υποδοχής, η οποία τώρα αμείβεται με 3.950 ευρώ, έναντι 2.604 ευρώ. Αντίστοιχα, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά αύξησε τις θέσεις των ειδικών συμβούλων του υπουργείου κατά τρεις, με αντίστοιχη αύξηση στην σχετική δαπάνη ύψους 90.000 ευρώ για το 2017!

  Τώρα, πώς γίνεται την ώρα που η κοινωνία χάνει δικαιώματα από τη δημιουργική ασάφεια του ΣΥΡΙΖΑ να είναι τόσο απόλυτοι στην εφαρμογή των ευεργετικών διατάξεων για τους δικούς τους, είναι κάτι που θα πρέπει να απαντήσουν οι ίδιοι. Ευκαιρίες απ’ ότι φαίνεται θα έχουν πολλές.

  http://www.protothema.gr/politics/article/660852/sto-survivor-i-koinonia-ston-ekatommuriouho-ta-golden-boys-tou-suriza/

 4. Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

  Να γιατί τα Golden Boys θα πληρωθούν πλουσιοπάροχα. Γνωρίζουν…συνέβαλαν με τις υπηρεσίες τους, και σιώπησαν. Να μας πούνε τα “GOLDEN BOYS” του Ο.Δ.ΔΗ.Χ εάν έτυχαν και οι ΕΛΛΗΝΕΣ παρόμοιων ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ, την στιγμή που είχε καταρρεύσει το σύμπαν επι εποχής Σαμαρά-Βενιζέλου, τότε που μας λήστευαν πανταχόθεν, απαξάπαντες, και τα μοίραζαν στον ΠΑΝΑΜΑ

  Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. by ANTI300 on Scribd

  http://www.triklopodia.gr/η-μεγαλη-ληστεια-των-ελληνων-απορρητα/

 5. Λεφτά υπάρχουν: Διπλασιάζεται με τροπολογία ο μισθός του γενικού και αναπληρωτή Διευθυντή του ΟΔΔΗΧ

  Εξαιρούνται από το ανώτατο όριο για τις πάσης φύσεως αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές ή σύνταξη που ισχύουν για τους υπαλλήλους του δημοσίου τομέα (αποδοχές γενικού γραμματέα υπουργείου ύψους 4.631 ευρώ μηνιαίως), ο γενικός διευθυντής και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).

  Για τους εν λόγω υπαλλήλους εφαρμόζεται εφεξής το ανώτατο όριο που ισχύει για τους δικαστικούς λειτουργούς και το κύριο προσωπικό Νομικού Συμβουλίου του Κράτους που ανέρχεται σε 8.315 ευρώ μηνιαίως (αποδοχές και πρόσθετες αμοιβές ή απολαβές του προέδρου του Αρείου Πάγου).

  Τα παραπάνω προβλέπει διάταξη που έχει περιληφθεί στο νομοσχέδιο «Ενσωμάτωση στην εθνική νομοθεσία της Οδηγίας 2014/92/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 23ης Ιουλίου 2014 για τη συγκρισιμότητα των τελών που συνδέονται με λογαριασμούς πληρωμών, την αλλαγή λογαριασμού πληρωμών και την πρόσβαση σε λογαριασμούς πληρωμών με βασικά χαρακτηριστικά και άλλες διατάξεις», που κατατέθηκε απόψε στη Βουλή.

  Όπως αναφέρει η αιτιολογική έκθεση, με την προτεινόμενη διάταξη επιχειρείται ο καθορισμός στην πολιτική αποδοχών του προσωπικού του ΟΔΔΗΧ ώστε αυτή να συναρτάται με αντίστοιχες αποδοχές στελεχών ιδίων προσόντων στον τραπεζικό-χρηματοοικονομικό τομέα.

  http://www.documentonews.gr/article/lefta-yparxoyn-diplasiazetai-me-tropologia-o-misthos-toy-genikoy-kai-anaplhrwth-dieythynth-toy-oddhx

 6. Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος της Εταιρείας που πήρε τα 25.000 ευρώ από τη Βουλή

  Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, υπέγραψε την απόφαση για οικονομική επιχορήγηση από τον προϋπολογισμό της Βουλής της Εταιρείας Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας (ΕΜΙΑΝ), η οποία προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις τις προηγούμενες μέρες.
  Η επιχορήγηση μάλιστα δόθηκε για την οικονομική ενίσχυση των δραστηριοτήτων της εταιρείας για το έτος 2016, αν και η απόφαση υπογράφηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 2016, δηλαδή λίγες μέρες πριν τη λήξη του έτους.

  Όπως αποκαλύπτει όμως η Ομάδα Αλήθειας, Πρόεδρος της Εταιρείας είναι ο Θανάσης Καλαφάτης, Υποψήφιος Βουλευτής Λευκάδας το 2012 με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  Ποια είναι η ΕΜΙΑΝ

  Η Εταιρεία Μελέτης της Ιστορίας της Αριστερής Νεολαίας ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2000 και εδρεύει στην οδό Μαυρομιχάλη 52.
  Ιδρύθηκε ως εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με σκοπό (όπως αναφέρεται στο άρθρο 3 του καταστατικού της) «τη συγκέντρωση, ταξινόμηση και διαφύλαξη έντυπων και προφορικών αρχείων των οργανώσεων της ελληνικής νεολαίας, στα οποία θα έχει ελεύθερη πρόσβαση οιοσδήποτε ενδιαφερόμενος, [την] προώθηση της μελέτης της ιστορίας των οργανώσεων της αριστερής νεολαίας [της Ελλάδας] και [την] ανάδειξη της δράσης και της συμβολής τους στην πολιτική ζωή, στους κοινωνικούς αγώνες, στον αγώνα για τη δημοκρατία και τη διάδοση των αριστερών ιδεών από το τέλος του εμφυλίου πολέμου μέχρι και την κατάρρευση της στρατιωτικής δικτατορίας, καθώς και [τη] συστηματική πληροφόρηση του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα της νεολαίας για την ιστορία του αριστερού κινήματος της νεολαίας».
  Οι πρώτοι εταίροι της ήταν, σχεδόν αποκλειστικά, στελέχη και ενεργοί μέτοχοι αριστερών οργανώσεων και ομάδων νεολαίας της εποχής 1950–1974

  https://omadaalithias.gr/politiki/ypopsifios-me-ton-syriza-o-proedros-tis-etaireias-poy-pire-ta-25000-eyro-apo-ti-voyli

 7. Υπουργό της κυβέρνησης: Δαπάνη Δημοσίου για να περάσει την αργία του Πάσχα με 80 Αστυνομικούς στην Αίγινα!

  26 Απριλίου 2016

  Στην Αίγινα θα περάσει το Πάσχα ο Υπουργός Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου Αλεκος Φλαμπουράρης.

  Η αναχώρηση ορίστηκε τη Μεγάλη Παρασκευή και επιστροφή την ερχόμενη Τρίτη μιας και η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρθηκε.

  Στην απόφαση αναφέρεται «Την ανάγκη πραγματοποίησης δαπάνης ύψους 2.550,00€, για την υπηρεσιακή μετακίνηση της προσωπικής ασφάλειας του Υπουργού Επικρατείας για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου από την Αθήνα στην Αίγινα με αναχώρηση στις 29/04/2016 και επιστροφή στην Αθήνα στις 03/05/2016».

  Η απόφαση του Υπουργού της Κυβερνησης να περάσει την αργία του Πάσχα στην Αίγινα, και να συνοδεύεται από τους Αστυνομικούς συνοδούς του με δαπάνη… δημοσίου, προκαλεί.

  Δείτε το έγγραφο που δημοσιεύει το Athensmagazine.gr:

  http://www.athensmagazine.gr/article/news/politikh/231213-skandalo-me-gnwsto-ypoyrgo-ths-kybernhshs-dapanh-dhmosioy-gia-na-perasei-thn-argia-toy-pasxa-me-80-astynomikoys-sthn-aigina

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s